SACCSIV – blog ortodox

CDC renunță la testele PCR post-izolare pentru că acestea „pot rămâne pozitive până la 12 săptămâni”

Posted in CDC, Centers for Disease Control and Prevention, Coronavirus, TEST by saccsiv on decembrie 30, 2021

Zero Hedge: In Bombshell Admission, CDC Drops Post-Isolation PCR Test Because They Can ‘Remain Positive Up To 12 Weeks’

Declarație bombă, CDC renunță la testele PCR post-izolare pentru că acestea ‘pot rămâne pozitive până la 12 săptămâni’

De TYLER DURDEN, 29 Decembrie 2021, Zero Hedge

Tocmai când credeai că lucrurile nu pot deveni și mai absurde, iată că administrația Biden elimină acum testele PCR din liniile directoare privind sfârșitul izolării Covid, deoarece acestea pot rămâne pozitive timp de până la 12 săptămâni.

„Așa că am avea oameni în izolare pentru o perioadă foarte lungă de timp dacă ne-am baza pe PCR”, a declarat directorul CDC, Rochelle Walensky, într-o apariție de miercuri la emisiunea ‘Bună dimineața America’ (Good Morning America).

„ABC News: DE ULTIMĂ ORĂ: Ghidul recent actualizat al CDC nu impune testarea la sfârșitul izolării, deoarece testele PCR pot rămâne pozitive până la 12 săptămâni, spune directorul CDC, Dr. Rochelle Walensky.”

„Yossi Gestetner: Asta înseamnă că, în ultimele 21 de luni, oamenii au stat acasă zile și săptămâni în plus pentru că testul lor a ieșit cu un rezultat pozitiv irelevant. Nu am știut acest lucru acum 6, 12, 18 luni? Pe bune?”

Unii au speculat că lipsa cerinței de testare se datorează lipsei de teste – însă Walensky a declarat miercuri că nu este cazul.

„Asta chiar nu are nicio treabă cu aprovizionarea. Ci cu faptul că știam ce vom face cu informațiile atunci când le vom avea”, a declarat ea pentru ‘CBS Mornings’.

Potrivit noilor îndrumări ale CDC, persoanele care au fost testate pozitiv pentru Covid-19, dar nu au simptome, pot părăsi izolarea după cinci zile în loc de zece, fără a fi testate din nou, și ar trebui să poarte o mască pentru următoarele cinci zile.

„Dudley: CDC știa că testele nu funcționează cel puțin din iulie 2021. În realitate, au știut dintotdeauna. Dar, în orice caz, iată dovada (21/7/21).”

„Ceea ce știm este că aproximativ 85% până la 90% din transmiterea virală are loc în primele cinci zile, motiv pentru care dorim cu adevărat ca oamenii să rămână acasă în această perioadă”, a spus Walensky. „Și apoi purtarea măștii pentru restul timpului, pentru a capta acele ultime 10% până la 15%”.

„Știm că funcționează foarte bine în timpul acelei perioade în care ești infectat inițial, dar FDA nu a analizat deloc dacă … antigenul tău pozitiv se corelează cu adevărat cu faptul că ești contagios sau nu”.

Astfel, chiar dacă cineva dă negativ la un test antigen după cinci zile de izolare, CDC ar îndemna totuși la purtarea unei măști pentru a preveni o posibilă răspândire.

„Deoarece nu avea să facă nicio diferență în recomandările noastre, nu am recomandat un test antigen în acea perioadă de timp”, a spus Walensky.

Cu toate acestea, ea a spus că testele antigenice sunt ‘absolut’ recomandate pentru persoanele care sunt expuse la cineva care are COVID-19. Acestea ar trebui să facă testul la cinci zile după expunere, sau dacă au simptome, recomandă CDC. – CBS News

Dr. Celine Gounder, specialist în boli infecțioase de la NYU, a criticat FDA pentru că nu a făcut mai multe verificări cu privire la testele antigenice.

„Sincer, FDA a avut la dispoziție doi ani pentru a face aceste evaluări la care se referă Dr. Walensky: dacă sunt la fel de bune pentru a face acel diagnostic inițial, pentru a spune că ești contagios ca și pentru a spune că nu mai ești contagios”, a declarat Gounder miercuri la ‘CBS Mornings’. „Au avut doi ani la dispoziție, și au tras de timp vreme de doi ani”.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Stire de importanta covarsitoare: CDC al SUA renunta la metoda de diagnosticare prin testele RT-PCR incepand cu decembrie 2021

 

Tagged with: ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. AMDS NX said, on decembrie 30, 2021 at 5:20 pm

    Ideea e sa ‘renunte’ pana nu-si da seama GLOATA ca au fost prostiti pe fatza !

    Apreciat de 1 persoană

  2. Felix said, on decembrie 30, 2021 at 6:31 pm

    Omicron. OMS: Lumea se confruntă cu un tsunami de infectări, spitalele sunt în pragul colapsului | Ziarul National
    https://www.national.ro/stiri-externe/omicron-oms-lumea-se-confrunta-cu-un-tsunami-de-infectari-spitalele-sunt-in-pragul-colapsului-747406.html

    Apreciază

  3. […] CDC renunță la testele PCR post-izolare pentru că acestea „pot rămâne pozitive până la 12 … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.