SACCSIV – blog ortodox

Măștile si scoala online sunt intenționat impuse copiilor pentru a-i imbeciliza

Posted in copii, Coronavirus, masca de protectie, SCOALA by saccsiv on ianuarie 5, 2022

Toate statisticile din cei doi ani de pandemie arata ca cei mici trec prin boala Covid precum gasca prin apa. Si cu toate acestea ei sunt supusi celor mai draconice masuri … anticoronavirus. De ce? Ni se spune ca asa trebuie, caci, desi imensa majoritate a lor nu se infecteaza sau nu sufera daca totusi se infecteaza, totusi ei pot transmite.

Chiar daca acesta ar fi motivul real, este o ticalosie sa fie astfel pedepsiti. Dar oare acesta sa fie cu adevarat motivul?

Iata parerea NATURAL NEWS in articolul Masks purposely being forced on children to dumb them down by depriving their brains of oxygen:

Măștile sunt impuse copiilor intenționat pentru a-i imbeciliza prin privarea creierului de oxigen

De  Ethan Huff, 30 Decembrie 2021, Natural News

Un nou studiu realizat la Universitatea Brown a descoperit că acei copii care sunt forțați să se distanțeze de ceilalți și să poarte o mască toată ziua la școală, suferă leziuni cerebrale și un declin drastic al IQ-ului.

Dr. Mark McDonald, psihiatru clinician pentru copii și adolescenți, a citat studiul Brown într-un interviu recent cu Cindy Drukier, de la ‘The Nation Speaks’. Studiul a constatat că acei „copii născuți în timpul pandemiei au performanțe verbale, motorii și cognitive generale, semnificativ reduse în comparație cu copiii născuți înainte de pandemie”.

Faptul de a merge la școală pe ‘Zoom’, de a fi nevoiți să poarte o mască și de a fi forțați să se izoleze, a dus la o „privare în general, de contact social, [de] a nu putea vedea pe cineva la față, de a fi blocați acasă toată ziua, [iar acest lucru] a provocat de fapt leziuni cerebrale la cei mici”, a mai explicat McDonald în timpul emisiunii NTD (NTD este un organ de presă înfrățit cu The Epoch Times).

În ceea ce privește măștile în mod specific, știm deja că acestea inhibă absorbția de oxigen, care este necesară pentru o activitate sănătoasă a creierului. Cei care le poartă ajung să respire dioxid de carbon (CO2) reciclat și alte reziduuri, ceea ce dăunează țesutului cerebral.

Măștile și închiderile din motive sanitare ne ucid copiii

Într-un alt episod al interviului, profesorul Carl Heneghan, director al Centrului de Medicină Bazată pe Dovezi de la Universitatea din Oxford, a explicat că și copiii sunt afectați de dieta constantă cu frica pe care le-o insuflă guvernele și mass-media.

Această ‘frică pe care o insuflăm copiilor’, a explicat Heneghan, a provocat probleme psihologice dezastruoase la mulți dintre cei mici, pe care aceștia vor trebui probabil să le poarte pentru tot restul vieții lor.

Heneghan a citat propriul său studiu pe această temă, care a constatat că „opt din zece copii și adolescenți raportează o înrăutățire a comportamentului sau orice simptome psihologice sau o creștere a sentimentelor negative din cauza pandemiei COVID-19”.

„Închiderea școlilor a contribuit la creșterea anxietății, a singurătății și a stresului; sentimentele negative cauzate de COVID-19 au crescut odată cu durata închiderii școlilor”, a mai constatat studiul. „S-a constatat că deteriorarea sănătății mintale a fost mai gravă la femei și la adolescenții mai în vârstă”.

Prin adolescenți mai mari, Heneghan se referă la copiii cu vârsta de 12 ani și mai mult care se confruntă cu o presiune tot mai mare din partea colegilor, cu presiunea socială și sunt mult mai conștienți de ceea ce se întâmplă decât copiii mai mici care ar putea încă să urmărească nevinovat narațiunea.

„Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să detensionăm la copii orice teamă și anxietate cu privire la covid”, spune Heneghan. „Pentru copii, [covid] este de fapt o boală foarte sigură”.

„Ar trebui să acordăm cu adevărat prioritate educației și acelor intervenții care sunt în interesul copiilor”, a adăugat el.

Un studiu din 20 decembrie al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA a constatat că vizitele la medic pentru sănătate mintală au crescut vertiginos, cu 24% în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, și cu 31% în rândul celor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, odată ce plandemia a fost lansată oficial la începutul anului 2020.

Mulți dintre acești copii au început să își ude patul ori pantalonii, sau să refuze contactul vizual. Unii dintre ei nu se mai simțeau confortabil să participe la petreceri în pijamale cu prietenii lor, sau să stea departe de mamele lor pentru perioade lungi de timp.

Tony Fauci este în mare parte vinovat pentru toată această isterie, dar și multe alte figuri din statul profund, precum și politicieni. Oricine a împins orice fel de frică de-a lungul acestei povești – inclusiv Donald Trump, având în vedere că a desfășurat Operațiunea WarpSpeed, și încă își asumă meritele pentru aceasta – este direct vinovat pentru toate aceste daune aduse copiilor.

Adolescenții, comparativ, au ieșit din toată această poveste și mai mult „absorbiți de rețelele de socializare online, de telefoane smart și de școala Zoom, pentru că au fost antrenați în ultimul an și jumătate să nu-și mai dorească nici măcar să iasă afară”, spune Heneghan.

Mai multe știri conexe despre măști, blocaje și alte restricții legate de plandemie pot fi găsite pe Genocide.news.

Sursele pentru acest articol includ: A:

Infowars.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

 

Comentariu saccsiv:

Ieri, la Radio Romania Actualitati, un specialist ne invata cum trebuie sa luptam impotriva Omicron: peste tot, inclusiv cand suntem singuri pe strada, sa purtam cate doua masti una peste alta. Iar distantarea sociala sa fie cu mult mai mare decat 1,5 metri…

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on ianuarie 5, 2022 at 2:33 pm

    Lista noilor restricții: Sunt introduse măștile FPP2, iar cele textile nu vor mai fi permise | ActiveNews
    https://m.activenews.ro/stiri/Lista-noilor-restrictii-Sunt-introduse-mastile-FPP2-iar-cele-textile-nu-vor-mai-fi-permise-171837

    Apreciază

  2. Elena said, on ianuarie 5, 2022 at 2:45 pm

    Majoritatea măştilor sunt chinezeşti. Făcând abstracţie de teoria conspiraţiei cât de sănătos este să respiri ore în şir şi pe stradă, parc, munţi etc., prin nişte materiale plastice. Nanoparticule din material pot fi antrenate în plămâni.
    Neoxigenarea suficientă a organismului poate afecta inclusiv creierul şi modul de a gândi, imbecilizare şi la propiu nu doar la figurat.
    Eu am probat doar nişte tricouri chinezeşti din bumbac şi am simţit o senzaţie cidată la nivelul pielii ( de dilataţie la cele de culoare roşie şi de contracţie la cele albastre ). M-am spălat imediat dar senzaţiile nu dispăreau.
    Am cumpărat un pulverizator tot chinezesc, l-am spălat cu apă caldă şi am pus în el spirt. După ce am pulverizat pe mâini spirt, probabil acesta interacţionase cu plasticul, am avut o senzaţie ciudată când inspiram, că nu mi se mai oxigenează organismul.

    Apreciază

  3. Elena said, on ianuarie 5, 2022 at 3:02 pm

    “Mulți dintre acești copii au început să își ude patul ori pantalonii” Aceşti copii probabil au purtat măşti chinezeşti ce au conţinut aceleaşi substanţe pe care le conţineau tricourile albastre pe care le-am probat eu (descrise în articolul anterior). Aceste substanţe provoacă o senzaţie de contracţie, dar în timp o epuizare, relaxare a muşchilor ceea ce a dus la urinare involuntară.

    Apreciază

  4. dd_2d said, on ianuarie 5, 2022 at 3:34 pm

    Cine verifica? Politia? Ala nu face diferenta dintre masca medicala si una normala!!! Le trebuie instructaj.

    Fac si ei ce pot ca sa ne irite. Dar si-o fac tot lor. AUR e in crestere orice ar face PSD sau PNL. Oricum toti sunt niste viermi de gunoi.

    Apreciază

  5. noname 7 said, on ianuarie 5, 2022 at 3:36 pm

    Masca, da. Ii imbecilizeaza, dar oricum erau deja imbecili, fiindca asa i-au instruit parintii acasa.
    Cat despre scoala online, pe langa ca i-a „afectat”, le-a dat o lectie pe care n-au invatat-o.
    Parca prea „ulicăi” sunt, cum zicea bunica. Prea umbla brambura, ba prin baruri, ba prin cluburi, ba pe la chefuri, ba incoace, ba incolo, numai acasa nu. Sa le auziti discutiile, ca va ia cu ameteala, ca una a facut avort, cealalta are 5 iubiti, ala o fost cu 7 fete odata, si mai multe detalii nu dau, fiindca vreau sa imi pastrez un vocabular frumos. Sunt curios cum au facut sa fumeze pe de-ascunsul cu parintii acasa, ca daca treci pe langa scoli ii vezi gramada la „cigară” (tot vorba bunicii 😅), poate s-au lasat de fumat odata cu online-ul.

    Cred ca online-ul le-a afectat doar ochii, faptul ca sunt in depresii si schizofrenii pt ca nu si-au vazut colegii cu care oricum numai ce nu trebuie discuta si fac, se cheama drama si exagerare. Parerea mea.

    Apreciază

  6. Apa trece, pietrele rămân said, on ianuarie 5, 2022 at 6:31 pm

    Impunerea unui anumit tip de măști ( FFP2) îmi creează suspiciuni. Am înțeles că nu vor să ne vadă fețele! Așadar, mi-am confecționat niște măști din pânză! Dar măști cu rât de porc parcă nu aș purta!

    Cine trebuie să prospere din această afacere cu măști? Ce fac cei care au probleme respiratorii sau cardiace? Dacă mor din cauza absenței oxigenului, vor fi considerați morți din cauza Omicronului! Care, bineînțeles, trebuie să facă ravagii!

    https://www.biziday.ro/cnsu-a-decis-impunerea-obligativitatii-purtarii-mastilor-medicale-sau-ffp2-in-toate-spatiile-publice-inclusiv-in-aer-liber-masura-intra-in-vigoare-de-sambata/

    Apreciază

    • Ovidiu.d.C. said, on ianuarie 6, 2022 at 1:24 am

      O fi vreun soi de antrenament pentru next level, când pentru „combaterea schimbărilor climatice” o să impună masca ce reglementează consumul de oxigen.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.