SACCSIV – blog ortodox

Gheorghe Piperea: Curtea de Apel Bacău a anulat integral toate hotărârile privitoare la starea de alertă, până la nivelul lunii octombrie 2021

Posted in Coronavirus, GHEORGHE PIPEREA, Romania by saccsiv on ianuarie 3, 2022

Gheorghe Piperea pe facebook:

Știu că nu are nimeni chef de așa ceva acum, dar cred că asta e cea mai tare veste a anului: Curtea de Apel Bacău a anulat integral toate hotărârile privitoare la starea de alertă, până la nivelul lunii octombrie 2021!

Un frumos “cadou” pentru gomandant de la agțiune!

Ultimele 3, în ordine cronologică, fuseseră deja anulate de CapBuc. În acest moment, conform curților de apel, starea de alertă nu mai are absolut nicio bază legală. Desigur, hotărârile nu sunt definitive, dar nu dă nimeni nicio semnificație juridicaă, politică, sociologică și antropologică faptului că, de 14 ori, 5 curți de apel au spus, la unison, că hotărârile lui Arahat sunt total ilegale?

Hai Liberare!

http://portal.just.ro/32/SitePages/Dosar.aspx…

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Liviu said, on ianuarie 3, 2022 at 6:09 pm

    „… subliniem că datoria fiecărui ortodox este să deosebească întunericul de lumină, să împiedice rătăcirea altora mărturisind adevărul și osândind învățăturile mincinoase, smintitoare, eretice.

    Cărțile și materialele video despre Otroc Veaceslav conțin un “amalgam de erezii”, un amestec de erezii antice, superstiții, ficțiune cosmică modernă și basme din folclorul slav.”
    https://stranaortodoxa.wordpress.com/2022/01/03/otroc-veaceslav-erezii-si-confuzii-cartile-si-materialele-video-despre-otroc-veaceslav-contin-un-amalgam-de-erezii-un-amestec-de-erezii-antice-superstitii-fictiune-cosmi/

    Apreciază

  2. gigimutu said, on ianuarie 3, 2022 at 8:43 pm

    sper sa ramina definitiva,

    dar dupaia, sa fie trasi la raspundere TOTI SEMNATARII ACESTOR ABERATII, care ne-au distrus vietile tuturor in ultimii doi ani si ceva!!!!!!!

    Apreciat de 1 persoană

  3. carla said, on ianuarie 3, 2022 at 8:44 pm

    La mulți ani! Este bine că se recunoaște juridic, deși ulterior Până atunci românii suportă decizii arbitrare, date la cacialma, de „aleși ai poporului”, votați cu rucsăcelul. În timp ce pe noi ne țin cu atenția în altă parte (vaccin-virus, virus-vaccin, etc), ei lucrează cu agendă, pentru căderea României în cap. Este doar 3 ianuarie, dar a încercat cineva să facă o contractare de gaz pe noile prețuri, din ianuarie? „La ofertă” prețul final este de o,70 lei/kWh în timp ce în septembrie se plătea o,15 lei/kWh. Vom munci doar ca să nu chiar înghețăm în case. Dar economia? Nu vom mai putea produce nimic, că nu mai merită. Inflația recunoscută de mincinoșii aceștia este de max 8%. Aceasta în timp ce unii dintre noi stau cu ipohondrie în case și ascultă orbește prețioasele învățături „medicale”. Îmi vine să plâng, văzând atâta orbire în țara noastră frumoasă, „din păcate locuită”. Dar asta cu popularea văd că începe să se rezolve destul de repede.

    Apreciat de 2 persoane

    • mircea.v said, on ianuarie 3, 2022 at 10:49 pm

      carla,

      stam foarte bine fata de celelalte tari ue. Doar Bulgaria sta mai bine ca noi. Orbirea la noi e 30%. La ceilalti, 65-90%. Sant procentele de „vaccinare” pana sa inceapa cu presiunile.

      Apreciază

  4. Moca said, on ianuarie 4, 2022 at 10:11 am

    Geaba au anulat CA Bacău și Cluj Hg urile criminale, că nu există în statul român o metodă de monitorizare a aplicării deciziilor judecătorești, adică cine să-i oblige pe tâlharii gubiernului să aplice deciziile unei instanțe.
    Și mai am una pentru tagma avocățească și cea oengista drepturilor omului ; v-ați băgat capul în nisipul plaților gubiernamentale ???!!!

    Apreciază

  5. rugul aprins said, on ianuarie 5, 2022 at 12:53 pm

    Așa. Și pe șmecherii care ne conduc nu i doare nici în….ruc.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.