SACCSIV – blog ortodox

Monitorul Oficial: Noul PROTOCOL de tratament al infecției cu virusul SARS-CoV-2

Posted in Coronavirus by saccsiv on ianuarie 2, 2022

Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 1246 din 30 decembrie 2021:

http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/250049

De observat ca inca de la inceput ni se comunica:

National Center for Biotechnology Information – National Institutes of Health (NCBI – NIH) afirmă că eficacitatea clinică și utilitatea ivermectinei la pacienții infectați cu SARS-CoV-2 sunt încă imprevizibile. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) atrage atenția de a nu se utiliza ivermectina, deoarece acest medicament nu este avizat de CDC și poate da efecte adverse importante. EMA nu recomandă utilizarea ivermectinei în prevenirea și tratamentul infecției SARS-CoV-2, cu excepția studiilor clinice.

De asemenea, umifenovir este un medicament utilizat în tratamentul infecției SARS-CoV-2 în diferite țări, dar nu este avizat de către EMA pentru a fi utilizat în Europa, iar studiile clinice nu au demonstrat eficiența acestuia.

Având în vedere recomandările din Ghidul terapeutic elaborat de NIH care sunt împotriva utilizării ivermectinei, cu excepția utilizării acestui preparat în studii clinice de faza III, precum și împotriva utilizării umifenovirului în tratamentul infecției SARS-CoV-2, au fost scoase din schema de tratament.

Cititi va rog si:

Pentru Ivermectina s-a luat premiul Nobel in 2015. Si e pentru oameni

Un stat din India cu 241 de milioane de locuitori a fost declarat liber de COVID după ce guvernul a promovat Ivermectina

Asociația Medicală din Tokyo recomandă ivermectina ca tratament împotriva Covid

O amplă analiză realizată de microbiologul Andrew Hill demonstrează eficacitatea crescută a Ivermectinei în tratarea Covid-19

De ce nu sunt la fel de precauti in cazul vaccinului anti Covid-19 precum sunt in cazul Ivermectinei?

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mircea.v said, on ianuarie 2, 2022 at 5:34 pm

    Iar despre azitromicina se spune:

    „Totodată, hidroxiclorochina în asociere cu azitromicina crește
    riscul de efecte adverse, prin alungirea semnificativă a QT la
    peste 10% din pacienții care au primit acest tratament. Datele
    existente arată ineficiența sa în formele severe și critice de
    boală, precum și în profilaxia pre-/ postexpunere.”

    „Nu se poate susține includerea azitromicinei în tratamentul
    standard al COVID-19 și/sau al coinfecțiilor bacteriene în
    condițiile rezistenței frecvente a pneumococilor și posibil și
    a Mycoplasma pneumoniae la macrolide în România.”

    „utilizarea de azitromicină și de alte antibiotice la pacientul
    îngrijit la domiciliu în COVID-19 reprezintă de cele mai multe ori
    un abuz, cu consecințe asupra pacientului, care poate dezvolta
    efecte colaterale ale administrării de antibiotice (diaree cu
    C. difficile, candidoze, selectare de bacterii rezistente);”

    Sant foarte perversi: nimeni nu zice sa se dea hidroxoclorochina si azitromicina, ci una din ele.
    Azitromicina se gaseste in farmacii si rezolva cazurile medii spre grave fara pr. Adica, ai luat azitromicina daca vezi ca situatia se agraveaza, si nu mai ajungi la forma grava. Nu stiu caz sa nu se fi rezolvat cu azitromicina; vorbesc de oamen fara comorbiditati.

    In concluzie, medicamentele bune sant imprevizibile, dar alea care nu fac nimic sau chiar agraveaza – ex. remdesivir, astea sant f bune, ca sant foarte previzibile pt cazurile grave: ati, intubare, sac plastic.

    Asa ca, sistemul tot criminal ramane. Doar ca acum, romanii au dobandit imunitate, virusul nu jmai e ce a fost, deci, la revedere, nu mai va fi cum vor ei.

    Inca ceva, in germania se prescrie ivermectina, se gaseste in farmacii, 65 euro, si pe reteta e compensata 90%.

    Apreciat de 3 persoane

  2. Radu Humor said, on ianuarie 2, 2022 at 8:52 pm

    Corespondență din New York – Dezbinarea, o pandemie mai periculoasă decât orice virus!
    2 ianuarie 2022, 17:28 Grigore L. Culian Actualitate 3

    România văzută din America (13) – Corespondență din New York

    Nu faceți greșeala de a vă îndepărta rudele și/sau prietenii trântindu-le ușa în nas pe motiv că nu sunt vaccinați împotriva unui virus pe care îl puteți lua de oriunde (în mașină, pe stradă, în metrou, în autobuz, în aeroport etc. ), indiferent dacă sunteți vaccinați sau nu! Nu trebuie să uitați că solidaritatea și compasiunea (în această ordine!) sunt singurele dumneavoastră arme într-o luptă inegală cu o armată de criminali care au creat (deliberat sau nu) acest dezastru cu efecte de genocid! Izolarea de familie și prieteni vă va lăsa singuri în fața unui inamic necruțător și veți fi ușor de controlat/manipulat/ dezbinat, căci “interesele pot dezbina oamenii uneori, dar vicioșii se înțeleg mereu între ei”, cum bine comenta acest subiect un prieten de pe Facebook.

    Să punem deoparte toate teoriile conspiraționiste (unele argumentate, altele nu) și să apelăm la logica elementară. Pentru cei vaccinați, cifrele arată clar (fie ele și “umflate” în unele studii) că înțepătura scade drastic șansele de a ajunge la spital în stare gravă și a ieși cu picioarele înainte din biserică! În același timp, nu faceți greșeala să credeți că vaccinarea înseamnă imunitate (conform DEX, imunitatea este definită drept “rezistență a organismului față de acțiunea microbilor patogeni sau a produșilor toxici ai acestora”). În plus, nu se cunosc în acest moment efectele secundare pe termen mediu sau lung ale acestui act medical și nimeni nu își asumă responsabilitatea în cazul unui eșec care vă poate costa chiar și viața (există deja numeroase victime)!

    Dacă ați ales nevaccinarea (din varii motive), evitați locurile aglomerate, testați-vă cât mai des, consultați medicul de familie și tratați-vă îndată ce apar primele simptome de Covid! Vaccinarea NU e singura soluție și știința Medicală a descoperit noi tratamente eficiente în acești doi ani de calvar! Prin urmare, țineți-vă aproape familia și prietenii, fiți solidari cu cei care au avut ghinionul de a se infecta și nu vă lăsați manipulați de către un grup de șmecheri care au confiscat o tragedie umană și au transformat-o într-o sursă uriașă de profit!
    Îmi amintesc că disputa pro și contra securistului turnător cu nume de cod “Petrov” (cel mai toxic personaj din politica românească de după ‘89) a făcut ca frații și prietenii să nu-și mai vorbească, să vedem bătăi sau jigniri între vecini și chiar divorțuri între soți! Istoria se repetă acum prin împărțirea oamenilor în vaccinați și nevaccinați, o manevră care aduce avantaje numai autorilor acestui dezastru, căci dezbinarea e mai periculoasă decât orice virus!

    Apreciază

  3. AMDS NX said, on ianuarie 2, 2022 at 9:03 pm

    Nu va exista un tratament, pentru ca nu exista virus transmisibil de la om la om prin aer.
    Nu exista virus, pentru ca NU a fost demonstrat de catre auto-intitulata OMS.
    Nu exista oficial OMS pentru ca NU a fost VOTATA de catre CIREADA, ci bagata pe gat prin propaganda globalista de catre David Rockefeller & gasca aferenta.
    S.a.m.d

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on ianuarie 2, 2022 at 10:27 pm

      AMDS NX

      Unora chiar le este rau. Sau chiar mor si nu mor de ras. Deci ceva exista. Sau mai multe ceva-uri. Iar impotriva unora dintre acestea, ivermectina ajuta.

      Apreciat de 1 persoană

      • cristian27070 said, on ianuarie 3, 2022 at 9:45 am

        …”ceva” poate sa fie orice si nu neaparat „virus mortal” ….probabil sunt efectele otrăvurilor „căzute” din avioane …oricum este o creație a dihăniilor criminale ….

        Apreciază

      • AMDS NX said, on ianuarie 3, 2022 at 10:02 am

        Frate, prin acest raspuns TE FACI DIRECT PARTAS ACESTEI MASCARADE CARE N-AR FI FOST POSIBILA FARA IMPLICAREA MASS-MEDIEI GLOBALISTE.

        Sistemul imunitar, atunci cand ii este transmis de catre creier FRICA INJUSTIFICATA, actioneaza in detrimentul propiului organism. La fel se intampla si cand esti muscat de un sarpe veninos.

        Cred ca cu asta am zis totul.

        Daca vreti sa credeti in Mos Craciun si in „virusul magic” e treaba voastra. De aceea „cultului” i-a mers atat de bine !!!

        Veti da socoteala pentru asta !

        Apreciază

  4. Un adevar said, on ianuarie 2, 2022 at 9:18 pm

    Cum romanul este priceput la toate este si specialist in tratamentul anticovid.

    Covidul este virus!!! Este clar ??? Azitromicina este antibiotic. Antibioticele actioneaza pe bacterii, niciodata pe virusi. Azitromicina nu are cum sa omoare covidul. Se prescrie numai acolo unde sunt infectii asociate, sau pentru prevenirea acestora la persoanele cu risc. Medicii de familie fac un abuz cand prescriu azitromicina la toti bolnavii de covid.

    Arbidolul a salvat multe vieti, acest lucru a fost recunoscut de medici. Cunosc persoane vindecate cu arbidol, asa cum stiu si persoane vindecate cu mila Domnului. Pana la urma suntem la mana LUI, nadejdea este la El nu la cei care ar trebui sa asigure tratamentul cel mai eficient. Nu o fac. Nu pot, nu vor ? Probabil amandoua.
    Arbidolul nu are reactii adverse, favipiravirul DA.

    Apreciază

    • Christina said, on ianuarie 3, 2022 at 12:23 am

      Inca de la inceputul falsei pandemii, am tratat infectiile respiratorii cu azitromicina, care a facut minuni, in sensul ca persoane din aceeasi comunitate, bolnave in acelasi timp, au ajuns la spital sau morti, in timp ce noi ne am pus pe picioare repede. Cei bolnavi care s au lasat in mana medicului de familie, au fost tratati cu paracetamol si sirop de tuse, fapt ce a dus la agravarea bolii, la transformarea din iacrs in pneumonie. Cei care nu au asteptat sa faca 40 grade si insuficienta respiratorie si au luat antibiotic, au scapat. Celilalti au ajuns la spital, mare parte din ei au murit sau au ramas cu sechele.
      De ce azitrimocina si nu augumentin? Pentru ca tocmai, augumentinul (amoxicilina si clavunalat de potasiu) a fost prescris la greu in ultimii 10 ani, iar bacteriile se obisnuisera cu el iar aziteomicina (macrolide) a devenit vedeta odata cu falsa pandemie.
      Pe langa antibiotic, am dat antitermic ( paracetamol alternativ cu nurofen la febra mare, din 3 in 3 ore), lichide 3 l minimin ( ceai de plante ), pentru provocarea transpiratiei ( elimninare toxine prin cel mai mare organ excretor al corupui- pielea, dar si pentru echilibrarea termica).
      Am dat aspenter sau aspirina pentru a nu face cheaguri de sange, dar nu impreuna cu antitermicele.
      Supe si compoturi, agheasma multa pentru curatarea interioara ( corpul uman este 70% apa). Rugaciune si impartasanie deasa, dar nu in perioada de criza, pentru a nu o elimina prin voma sau tuse.
      Acest tratament l am aplicat inca din martie 2020, este rodul unor studii personale de o viata, incluzand studii medicale, prescriptii medicale si tratamente ulterioare verificate si validate.
      Ulterior, mi a fost confirmat acest tratament de mai multi doctori.
      Nu toti doctorii stiu si nu toti doctorii vor sa trateze. Am vazut pacienti morti cu zile care su avut incredere in medici, cunostine vechi… tratati numai cu paracetamol si sirop de tuse.
      In multe tari nu ai voie sa schimbi un bec sau o priza daca nu ai licenta de instalator… eu nu o sa astept sa mi permita cineva sa fac o activitate pe care consider ca o stapanesc.
      Putini doctori au dat tratamentul corect, prin care sa preintampine agravarea bolii. Cei care au facut o, cinste lor! Pe ceilalti, sa i pedepseasca Dumnezeu pentru ca si au batut joc de pacienti! Cum sa tratezi un bolnav care de abia mai respira doar cu paracetamol?
      Este ca si la profesori: daca elevii tai fac meditatii este pentru ca ei nu si au facut meseria. Daca medicii de familie si au trimis pacientii la spital si de acolo la moarte, inseamna ca i au tradat sau ar trebui sa se faca soferi sau agenti de asigurari. Toti au stiut ce fac.
      Medicii nu sunt zei sa cada oamenii in genunchi, nu detin adevarul absolut, recita si ei ce au invatat in facultate, isi aleg un fund pe care sa l pupe ca sa prinda un post cald, si prescriu medicamentul pentru care isi iau comision. Este greu sa ramai om si profesionist intr o lume plina de psihopati sadici cu aspect de oameni onorabili.

      Apreciază

    • AMDS NX said, on ianuarie 3, 2022 at 10:04 am

      COnspiratia Vaccin Identificator Digital – AI („-19”)

      CORONAVIRUS este o familie de virusi care NU provoaca MOARTEA!

      Daca matale preferi sa crezi in espertzii urechiatzi gras platiti – numitzi DOFTORI, iti doresc DOAR SA AJUNGI PE MANA LOR si sa vezi de ce sunt cu adevarat capabili!

      Apreciază

    • Laurențiu said, on ianuarie 3, 2022 at 10:18 am

      @Un adevăr
      Tocmai pentru că nu suntem „specialiști”, trebuie sa luam în considerare toate opiniile! Nu doar pe cele furnizate de către școală, mass-media, etc, ci și pe cele contrare, mai ales dacă sunt argumentate!

      Spui, cam prea accentuat: „Covidul este un virus! ! Este clar???”
      Nu, nu este foarte clar și nici foarte sigur.
      În primul rand, covidul este boala.
      În al doilea rând, există din ce în ce mai multe păreri (ale unor medici, chiar virusologi!) că nici rujeola, nici SIDA, nici covidul nu se pot numi, cu dovezi științifice, că sunt boli virale!
      Și că vor trebui rescrise foarte multe cursuri din facultățile de medicină în domeniul virologiei.
      De-aia zic: mai ușor cu pianul pe scări!

      Apreciază

    • mircea.v said, on ianuarie 3, 2022 at 8:07 pm

      Mai, un adevar, du-te mata si ia arbidol din farmacie. Si cand iti arde buza de ai pr de respiratie. Fii atent criteriu simplu: functioneaza? se gaseste in farmacie? Da. Problema rezolvata. Nici nu ma intereseaza cine cu cine nu functioneaza, ca antibioticul nu are treaba cu virusii (si asa e), dar functioneaza. Ce nu stiii mata, e de ce functioneaza. Io chiar daca sant inginer, stiu de ce functioneaza, da nu o sa-ti spun. Ca oricum nu conteaza. Functioneaza si gata.

      Lasa sa faca abuz, ca mai bine abuz de azitromicina (si nu e chiar asa, ca multi habar nu au)., decat abuz de saci negri de plastic. Dar nu cred ca la ala cu forma usoara ii da cineva azitromicina, ca asta nici nu merge la medic.

      Inca o data, e vorba de a fi gasit usor, in farmacie, oriunde in tara asta. Asta e, ne descurcam cum putem si cu ce avem.

      Si, noi romanii santem specialisti in multe, chiar daca unii zic ca santem idioti. Si acum, uite ca stim si cum sa ne tratam de covid. Si, tot experimental, majoritatea medicilor, chiar daca au facut 10 ani de scoala medicala, nu stiu ce a ajuns sa stie cam orice om, cum ca azitromicina = azitrox rezolva cazurile serioase. Si din cauza asta se fac partasi la crima. Eta carnaval…

      Cine are arbidol sau ivermectina, foarte bine, sa se trateze cu astea ca isi fac si ele treaba.

      Apreciază

  5. adevăruri verificabile said, on ianuarie 2, 2022 at 11:53 pm

    În 2020 rata mortalității a fost peste tot în lume mai mică sau similară cu cea din anii anteriori, deși am fost bombardați cu știri legate de pandemie.
    La începutul pandemiei o serie de spitalele erau goale. Sunt filmări pe internet cu spitale din SUA, Germania, UK și alte țări în care nu se vede picior de pacient.
    Procentul de vindecare a ceea ce ei consideră a fi o bală nouă este de 99.7%.

    Ce vă spune asta?

    Au existat dintotdeauna și în fiecare sezon epidemii de gripă, și aproape fiecare om răcea mai ușor sau mai grav de cel puțin o dată pe an, și mai și mureau și oameni din cauza asta, dar erau înmormântați creștinește. Bineînțeles că există ceva, așa cum a existat ceva de când lumea și pământul. E prima oară însă când ni se prezină numărul de morți în direct la televizor și la ore de maximă audiență. E prima oară când oamenii care nu au nici un simptom, adică sunt sănătoși, sunt considerați a fi bolnavi „asimptomatici” în baza celebrului și inutilului test PCR. E prima oară când se descriu cu exagerat de multe detalii tot felul de simptome ca să bage graoza în populație de la prima tuse și de la primul strănut. Când am avut pneumonie acum câțiva ani, pe nimeni n-a interesat simptomele mele și m-am simțit foarte rău. Nici măcar n-am obținut toate zilele de concediu medical de care am avut nevoie. Cînd m-am dus la spital ca să-mi fac o radiagrafie după prima săptămână de boală, doctorița mi-a spus că să nu mai exagerez atâta. M-am simțit penibil. Acum toate răcelile au devenit preocuparea numărul 1 pe planetă. Au dispărut și problemele economice și tot. Și acum ca și în toate timpurile trebuie să faci tratament ca să-ți treacă boala, nu-i așa? E ceva neobișnui în asta? O planetă întreagă a devenit paranoică, înspăimântată și absolut neputinciasă. Suntem bine cu capul, sau nu mai suntem în stare să gândim normal?

    ȘI dacă virusul a fost izolat, ieșiți pe interval cu linkurile studiilor științifice care ne arată că virusul există și că a fost studiat temeinic, și în baza studiilor a fost făcut pe repede înainte inocularea experimentală care este testată pe populația de cobai. Așteptăm cu nerăbdare informațiile, mai ales de la doctorii care intră pe acest site, și a căror glas este, în general, mut.

    Apreciază

    • AMDS NX said, on ianuarie 3, 2022 at 10:49 am

      Fratele meu drag! NU stiu de ce NU vrei sa intelegi !!!

      Conceptele de EPIDEMIE si/sau PANDEMIE NICIODATA NU AU FOST, NU SUNT, si NICI NU VOR PUTEA FI DEMONSTRATE ! Nici de Post, nici de Koch, nici de alti espertzi urechiatzi ‘doftori’ in a caror jurnale au fost la ceva timp, descoperite inselatoriile ‘virusologe’ folosite de catre cei care aveau puterea in acele timpuri, pentru a impune LEGI DRACONICE… Aceste ‘unelte’ ale elitelor – NU sunt ceva nou. Au fost folosite de mai multe ori in trecut !

      TREBUIE SA FACI DIFERENTA INTRE:

      1. Un ‘virus magic’ care se propaga prin aer de la om la om 🙂 🙂 🙂
      2. Un virus care apare DATORITA ANUMITOR CONDITII PERIMETRALE in care victimele traiesc.

      Nu ma mai obosesc sa dau detalii, dar cine stie despre ce vorbesc cu adevarat si NU inghit excrementele MASS-mediei globaliste, stiu… Care nu, asta e.

      Va dau pentru ultima oara un exemplu:

      La explozia de la Cernobal, foarte multe persoane, pe o raza perimetrala de 10km aprox. sufereau de CANCER PANCREATIC. Asta NU inseamna ca era vorba despre o „EPIDEMIE” sau „PANDEMIE” de cancer pancreatic.
      Ci acest ‘virus’ se datora datorita CONDITIILOR PERIMETRALE in care traiau acele persoane.

      La fel cu pesta, cu ciuma, cu leptra, etc. NU E CONTAGIOS prin aer de la om la om!

      Apreciază

      • adevăruri verificabile said, on ianuarie 3, 2022 at 1:24 pm

        Sunt de acord cu tine. Nu știu de ce crezi altceva. Într-adevăr nu se transmite nici o boală prin aer. „Epidemiile” – for lack of a better term – sunt date de anumite condiții de mediu în care trăiește o populație la un moment dat. În general organismul luptă să se curețe de diferitele otrăvuri provenite din aer, apă, mâncare, în general din mediul înconjurător. Chiar și trecerea de la un anotimp la altul, stresul psihic, undele electromagnetice – mai recent 5G – sunt terenuri care pot declanșa îmbolnăviri pe sacară mai largă. În 1918 au fost chiar penibili încercând să demonstreze că gripa spaniolă e contagioasă. Au încercat să „contamineze” la modul cel mai mizerabil diferiți subiecți, inoculându-le substanță de la cei bolnavi, tușindu-le în față, etc., dar nimeni n-a fost contaminat. Oamenii, adică soldații în principal, au murit de la vaxxinuri. Și apoi ceea ce se înțelege prin viruși este tocmai sistemul de apărare al organismului față de boală. Dar toate astea nu se învață în complexul industrial medical din cel puțin două motive: nu poți speria lumea cu așa ceva, și nu poți face bani.

        Apreciază

  6. gheorghe said, on ianuarie 3, 2022 at 4:30 am

    Aici NIH recomanda „antiviralul” ivermectin:
    https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/tables/table-2e/
    Fata de asta-vara a bagat interferonu’ la inaintare…
    Nasol sa recunosti contaminarea bacteriana – otravire elaborata ca „vaccinare” fara consimtamant…

    Apreciază

  7. Clement said, on ianuarie 3, 2022 at 4:40 pm

    Sub presedentia Frantei sa ne asteptam ca ororile aflate pe ordinea de zi in Hexagon sa fie propuse in intreaga Europa.
    Bolnavii nevaccinati care vor avea nevoie de interventii in urgenta, vor trebui sa semneze un document prin care sunt de acord sa nu fie reanimati.
    In cazul minorilor nevaccinati nu s-a discutat inca daca vor fi lasati sa moara sau, profitandu-se de situatie, vor fi vaccinati si parintii acestora decazuti din drepturile naturale.
    In Franta, refuzul vaccinarii minorilor este considerat drept delict.
    https://www.20minutes.fr/sante/3209087-20220102-coronavirus-tribune-invitant-systematiquement-reanimer-patients-non-vaccines-fait-polemique
    https://www.lefigaro.fr/sciences/covid-19-patrick-pelloux-favorable-a-la-vaccination-obligatoire-pour-les-enfants-20220102
    Trebuie sa fim atenti la propunerile pe care le va face Ciolos sub mandatul lui Macron , presedintele conglomeratului politic progresist european.
    In mod sigur va incerca sa profite pentru a infesta Romania cu patologiile morale specifice liberticizilor.

    Apreciază

  8. Felix said, on ianuarie 3, 2022 at 10:35 pm

    Noul protocol anti-Covid, piedici majore în administrarea antiviralelor | Ziarul National
    https://www.national.ro/coronavirus/noul-protocol-anti-covid-piedici-majore-in-administrarea-antiviralelor-747712.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.