SACCSIV – blog ortodox

Un stat din India cu 241 de milioane de locuitori a fost declarat liber de COVID după ce guvernul a promovat Ivermectina

Posted in Coronavirus, India, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on septembrie 21, 2021

INFO WARS: India State of 241 MILLION People Declared COVID-Free After Government Promotes Ivermectin

Un stat din India cu 241 de milioane de locuitori a fost declarat liber de COVID după ce guvernul a promovat Ivermectina

18 Septembrie 2021, Infowars.com

 • populație de 2/3 din cea a SUA este complet liberă de COVID, deși are o rată scăzută de vaccinare, de 5,8%.
 • Rata de vaccinare în America este de 54%, dar numărul cazurilor continuă să crească și restricțiile sunt încă impuse.

Statul Uttar Pradesh din India, care are echivalentul a două treimi din populația Statelor Unite, a fost declarat liber de COVID, a anunțat săptămâna trecută guvernul statului.

Nu mai există niciun caz activ de coronavirus în cele 33 de districte din Uttar Pradesh, care are o populație de 241 de milioane de locuitori.

„În total, statul are un număr de 199 de cazuri active, în timp ce rata de pozitivitate a scăzut la mai puțin de 0,01%. Rata de recuperare, între timp, s-a îmbunătățit la 98,7%”, a raportat Hindustan Times.

Credit: Google COVID statistics

Cum se face că UttarPradesh s-a vindecat complet de COVID în ciuda faptului că a fost vaccinată complet doar 5,8% din populația sa, în comparație cu SUA, unde 54% din populație este complet vaccinată?

Răspunsul se datorează probabil utilizării și distribuirii din timp a Ivermectinei de către guvern cetățenilor săi.

Extras din Indian Express:

„Uttar Pradesh a fost primul stat din țară care a introdus pe scară largă utilizarea profilactică și terapeutică a Ivermectinei. În mai-iunie 2020, o echipă din Agra, condusă de Dr. AnshulPareek, a administrat Ivermectină tuturor membrilor echipei RRT din district, în mod experimental. „S-a observat că niciunul dintre ei nu a dezvoltat Covid-19, în ciuda faptului că au fost în contact zilnic cu pacienți care au fost testați pozitiv la virus”, a declarat Vikssendu Agrawal, ofițerul de supraveghere al statului Uttar Pradesh.

Acesta a adăugat că, pe baza constatărilor din Agra, guvernul de stat a aprobat utilizarea Ivermectinei ca profilaxie pentru toți contacții pacienților cu Covid-19, iar ulterior a autorizat administrarea de doze terapeutice pentru tratamentul acestor pacienți.

Susținând că introducerea la timp a Ivermectinei încă din primul val a ajutat statul să mențină o rată de pozitivitate relativ scăzută, în ciuda densității ridicate a populației, el a declarat: „În ciuda faptului că suntem statul cel mai populat și cu o densitate mare a populației, am menținut o rată de pozitivitate relativ scăzută de cazuri la un milion de locuitori.”

El a spus că, în afară de urmărirea și supravegherea agresivă a contacților, ratele mai mici de pozitivitate și de mortalitate pot fi atribuite utilizării Ivermectinei pe scară largă în stat, adăugând că medicamentul a fost recent introdus în Protocolul național pentru tratamentul și gestionarea Covid. „Imediat ce al doilea val se va calma, vom efectua propriul nostru studiu, deoarece există un corp de dovezi nou apărut chiar din primul val pentru a susține utilizarea din timp a Ivermectinei”, a declarat Vikasendu pentru The Indian Express.”

S-ar putea crede că Organizația Mondială a Sănătății, Big Pharma, mass-media și Dr. Anthony Fauci ar fi încântați de această evoluție, deoarece fără îndoială, Ivermectina salvează vieți.

Dar nu contați pe ei să sărbătorească asta, pentru că le-ar afecta profiturile și puterea pe care le obțin de pe urma vaccinurilor lor experimentale și ineficiente.

De aceea au tot diminuat posibilitatea ca Ivermectina să fie un bun tratament anti covid, după ce Joe Rogan a folosit-o cu succes pentru a-și trata infecția COVID la începutul acestei luni.

https://banned.video/watch?id=61450ed960f45409b31f7935

Dr. Stephen Guffanti: Marile corporații se pregătesc să interzică accesul oamenilor la Ivermectină

https://t.me/AlexJonesChannel/4457

 

Comentariu saccsiv:

Interesanta tara India asta.

In trecut a avut probleme cu aceiasi care se ocupa si cu actuala vaccinare:

Video: Experimentul din 2009 din India cu vaccinul lui Bill Gates

Apoi a venit Covidul, dar se parea ca indienii nu au nici o treaba cu pandemia:

Uluirea expertilor: In India a scazut spectaculos numarul cazurilor de coronavirus, dar nu din cauza mastilor sau a distantarii sociale sau a vaccinurilor

La scurta vreme insa, mass-media din statele „civilizate” si „democrate” (intre ghilimele, caci taman acolo s-au instaurat cele mai crancene dictaturi in numele luptei anti coronavirus) si-au isterizat telespectatorii cu stiri terifinate despre o varianta indiana, numita astfel deoarece cica facea ravagii in India. Realitatea fiind insa alta:

Despre India, fara isterie Covid-19

Intre timp, si pe hartie panta infectarilor si a mortilor a tot scazut in India din luna mai incoace:

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/india/

De aceea in occident i-au si schimbat denumirea din varianta indiana in varianta delta. Caci nu dadea bine la tv sa vorbesti despre o indiana in conditiile in care indiana se potolise in India fara vaccinare.

Altfel spus, este din ce in ce mai limpede ca isteria din primavara, cu catastrofele din India, a avut scopul pregatirii mentalului maselor cu bau baul ce ni se tot arata actualmente: valul 4 si delta. Iar ca omenirea sa nu sucombe, musai trebuie vaccinare, restrictii si certificat verde.

Dar iata ca vine acum stirea despre Ivermectina. Foarte tare. Dar si bizar.

Eu cred ca Ivermectina ajuta in foarte multe boli:

Pentru Ivermectina s-a luat premiul Nobel in 2015. Si e pentru oameni

Dar chiar asa? Chiar a disparut Covidul din Uttar Pradesh datorita acestuia? E ca si cum ai zice ca testele sunt perfecte, adica tot ce este test pozitiv sigur este Covid. Ceea ce nu este real:

Stire de importanta covarsitoare: CDC al SUA renunta la metoda de diagnosticare prin testele RT-PCR incepand cu decembrie 2021

Si nici nu putem crede ca Ivermectina rezolva orice gripa, guturai si muci la nas.

Deci care-i treaba? Iar joaca India un rol? Care ar fi acela?

Sa nu uitam totusi ca respectiva tara nu figureaza in vreun grup anti sistem. Ba din contra. Cititi va rog ce s-au apucat sa edifice cu 10 ani in urma:

Din nou despre MEGA ACTIUNEA din India: BULETIN BIOMETRIC CU CIP, amprentare, scanarea irisului, numar unic de identificare pentru o populatie mai numeroasa decat a SUA, UE si Rusiei luate la un loc…

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. popescu said, on septembrie 21, 2021 at 2:53 pm

  Pressekonferenz: Tod durch Impfung/Undeklarierte Bestandteile der COVID-19-Impfstoffe
  https://www.bitchute.com/video/Hx9lPA1SeISt/

  https://pathologie-konferenz.de/

  Prof. Arne Burkhardt, Prof. Dr. Walter Lang, Prof. Dr. Werner Bergholz, Anwältin Viviane Fischer, Pressekonferenz zum Thema „Tod durch Impfung/Undeklarierte Bestandteile der COVID-19-Impfstoffe”, live aus der Pathologie!

  Apreciază

 2. dd_2d said, on septembrie 21, 2021 at 2:59 pm

  Trebuie ‘foc’ ca se aprinda revolutia. Lumea sa ceara si papusrii sa vina cu solutia care deja exista la prb creata tot de ei. Tot aud in jur ca se aproprie momentul.
  PS: cine face pariu ca arahat si werner o sa fuga din tara?

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on septembrie 21, 2021 at 3:16 pm

   dd_2d

   Nu conteaza ce vor ei sa faca, ci ce au stabilit papusarii sa li se faca sau nu.
   Papusarii ce pregatesc revolutiile au deja si listele.

   Apreciat de 1 persoană

 3. Năzuim spre Înviere said, on septembrie 21, 2021 at 9:47 pm

  Cel mai probabil este aceasta: că nici ivermectina nu este ea ceea ce pare a fi. Întunecaților le place să facă trolling pe seama naivilor.
  Definiție troll:
  „In internet slang, a troll is a person who posts inflammatory, insincere, digressive,[1] extraneous, or off-topic messages in an online community (such as social media (Twitter, Facebook, Instagram, etc.), a newsgroup, forum, chat room, or blog), with the intent of provoking readers into displaying emotional responses,[2] or manipulating others’ perception. This is typically for the troll’s amusement, or to achieve a specific result such as disrupting a rival’s online activities or manipulating a political process. Even so, Internet trolling can also be defined as purposefully causing confusion or harm to other users online, for no reason at all”
  Orice inducere pe o pista greșită este o gluma proastă, troll cum mai nou se folosește în limbajul online, sau pur și simpla o batjocora ingrată. Nu mă îndoiesc că și cazul Indiei cu ivermectina ar fi intrat în aceași categorie. Preferabil ar fi sa o tăiem cu toate medicamentele că nu știi ce le mai da dracul ăstora in cap…

  Apreciază

 4. […] Un stat din India cu 241 de milioane de locuitori a fost declarat liber de COVID după ce guvernul a… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: