SACCSIV – blog ortodox

Mister Covid in Antarctica: focar la statia belgiana, in conditiile in care toti cercetatorii sunt de 2-3 ori vaccinati, multiplu testati si izolati inainte de a ajunge acolo

Posted in Antarctica, Coronavirus, TEST, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on ianuarie 1, 2022

RT: Remote Antarctic station hit with Covid-19 outbreak

Stație aflată într-o zonă izolată din Antarctica, afectată de un focar de Covid-19

Baza științifică belgiană a raportat o serie de cazuri, în ciuda faptului că personalul său este complet vaccinat

Publicat pe 31 Decembrie 2021, de RT

FOTO: Stația polară belgiană Prințesa Elisabeta © AFP / Philippe Siuberski

Cercetătorii care lucrează la stația polară belgiană din Antarctica, Prințesa Elisabeta, au contractat Covid-19, chiar dacă tot personalul a fost vaccinat, iar orice nou venit trebuie să urmeze protocoale de siguranță riguroase.

Două treimi din cei 25 de angajați ai stației au fost infectați cu covid, a confirmat secretariatul polar al Belgiei pentru presa locală la începutul acestei săptămâni. Însă modul în care virusul a putut ajunge la stația îndepărtată, situată la aproximativ 220 km de coasta Antarcticii, rămâne un mister.

„Toți cei prezenți au primit două doze de vaccin, iar o persoană a primit chiar și o a treia doză”, a declarat Alain Hubert, operatorul executiv al instalației și șeful măsurilor de securitate. De asemenea, toți membrii personalului trebuie să treacă printr-o serie de teste PCR în timpul lungului lor drum spre stație.

Cei care se află în drum spre destinație fac un test PCR în Belgia înainte de a pleca spre Africa de Sud, și un altul la cinci zile după sosire. Aceștia se autoizolează timp de 10 zile în Cape Town, apoi sunt supuși la alte două teste: unul înainte de a pleca spre Antarctica și altul la cinci zile după sosirea la stație.

Cu toate acestea, chiar și aceste măsuri stricte de control se pare că nu au fost suficient de stricte, deoarece primul caz de Covid-19 a fost raportat în stație la mijlocul lunii decembrie, în rândul unui grup de nou sosiți. Persoana în cauză a fost plasată imediat în izolare, dar în curând s-a dovedit că și alte două persoane au contractat coronavirusul.

Toți cei trei cercetători infectați au fost evacuați pe 23 decembrie, însă această măsură nu a împiedicat răspândirea virusului în continuare. Un virusolog contactat de secretariatul polar a declarat că varianta care a infectat personalul de la stație ar putea fi Omicron – tulpina foarte transmisibilă descoperită recent în Africa de Sud.

La stație se află doi medici de urgență și tot echipamentul necesar pentru a trata pe oricine se îmbolnăvește, potrivit presei. Între timp, secretariatul polar a plasat tot personalul în carantină și a oprit orice nou sosire până la dispariția focarului de Covid-19 de acolo. Exploratorii care s-au angajat în două noi expediții erau așteptați pe 12 ianuarie, dar sosirea lor a fost amânată.

Tagged with: , , ,

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on ianuarie 1, 2022 at 9:12 pm

    România, „insula” verde dintr-o mare roşie, în Europa. Omicron face ravagii | Ziarul National
    https://www.national.ro/coronavirus/romania-insula-verde-dintr-o-mare-rosie-in-europa-omicron-face-ravagii-747514.html

    Apreciază

  2. scortisoara said, on ianuarie 1, 2022 at 9:26 pm

    Apreciază

  3. nikolai said, on ianuarie 1, 2022 at 10:42 pm

    apocalipsa cap 9
    1. Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat
    cheia fântânii adâncului.
    2. Şi a deschis fântâna adâncului şi fum s-a ridicat din fântână, ca fumul unui cuptor mare, şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii.
    3. Şi din fum au ieşit lăcuste pe pământ şi li s-a dat lor putere precum au putere scorpiile pământului.
    4. Şi li s-a poruncit să nu vatăme iarba pământului şi nici o verdeaţă şi nici un copac, fără numai pe oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe frunţile lor.
    5. Şi nu li s-a dat ca să-i omoare, ci ca să fie chinuiţi cinci luni; şi chinul lor este la fel cu chinul scorpiei, când a înţepat pe om.
    6. Şi în zilele acelea vor căuta oamenii moartea şi nu o vor afla şi vor dori să moară; moartea însă va fugi de ei.
    7. Iar înfăţişarea lăcustelor era asemenea unor cai pregătiţi de război. Pe capete aveau cununi ca de aur, şi feţele lor erau ca nişte feţe de oameni.
    8. Şi aveau păr ca părul de femei şi dinţii lor erau ca dinţii leilor.
    9. Şi aveau platoşe ca platoşele de fier, iar vuietul aripilor era la fel cu vuietul unei mulţimi de care şi de cai, care aleargă la luptă.
    10. Şi aveau cozi şi bolduri asemenea scorpiilor; şi puterea lor e în cozile lor, ca să vatăme pe oameni cinci luni.
    11. Şi au ca împărat al lor pe îngerul adâncului, al cărui nume, în evreieşte, este Abaddon, iar în elineşte are numele Apollion.
    12. Întâiul „vai” a trecut; iată vine încă un „vai” şi încă unul, după acestea. Sfântul Ierarh Nou Mucenic Ermoghen al Tobolskului şi Siberiei, scrie la tâlcuirea apocalipsei că cele cinci luni reprezintă cinci ani în care vor fi vaccinați cu înțepătura scorpiei, toți oamenii pământului care nu mai au pecetea lui Dumnezeu pe frunțile lor, primite la botez. ( lăcustele cu față de om au început a înțepa din 2019 din wuhan omenirea, trecând peste doi ani de vaccinare),

    Apreciază

  4. din țănțar, armăsar said, on ianuarie 1, 2022 at 10:48 pm

    Cu care covid au fost infectați? Cu covidu’ care n-a fost izolat, purificat și despre care nu există nici un studiu în literatura de specialitate, decât baladele descântate din media? Pe ce a călătorit virusul vieții taman până la capătu’ lumii? Pe un covor fermecat ca în 1001 de nopți, sau pe o mătură stil vrăjitoresc? Ca nimic să ajungă undeva, nu poate fi decât un mister. Și pentru ca nimicul să nu cumva să-i afecteze pe acei temerari neînfricați, aceștia au fost bine testați cu testul care nu detectează nimic, doar doar bețișorul lung va nimeri măcar o dată creierul prin bariera hematio-encefalică și au fost injectați în mod repetat, pentru orice eventualitate, pentru siguranță și ca să se învețe minte. Și neapărat trebuie să se auto carantineze timp de 10 zile, pentru că nimicul este deștept și știe că trebuie să devină inofensiv doar din a unsprezecea zi. Și toate aceste măsuri de precauție n-au fost bune la nimic, că nimicul a atacat din nou și nici frigul de multe grade zub zero nu i-a de venit de hac. Oare poate pentru că erau toți injectați cu substanțele binefăcătoare purtătoare de nimicul cel mai recent, ooo! micron? Dar poate e mai bine așa, să stea liniștiți în banca lor, că dacă pleacă prin expediții, poate se întâlnesc cumva cu tatăl nimicului și nimănui nu-i arde acum de o întâlnire de gradul trei.

    Apreciat de 1 persoană

    • gheorghe said, on ianuarie 2, 2022 at 1:50 am

      ,,, zici bine, ca un colind! Da’ pacat ca-si fac rau crezand psihopatii globalisti.

      Apreciază

  5. Felix said, on ianuarie 1, 2022 at 11:17 pm

    Noua lege care permite sinuciderea asistată a intrat în vigoare în Austria – Black News
    https://blacknews.ro/noua-lege-care-permite-sinuciderea-asistata-a-intrat-in-vigoare-in-austria/

    Apreciază

    • gheorghe said, on ianuarie 2, 2022 at 1:49 am

      Voluntariatul – mersul la inocularea covidiana este tot sinucidere asistata…
      Va fi mult mai bine cand toti idiotii astia se vor imputina, … „la cerere”.

      Apreciază

  6. Felix said, on ianuarie 1, 2022 at 11:39 pm

    Experții avertizează că eșecul ONU de a interzice robotii ucigasi ar putea însemna sfârșitul umanității

    Experții în strategie militară și inteligență artificială trag un semnal de alarmă după ce o conferință a ONU nu a ajuns la un acord privind interzicerea utilizării așa-numiților roboti ucigasi, în cadrul unei reuniuni recente de la Geneva.

    Robot ucigas este numele care a fost dat armelor care pot selecta și distruge țintele fără a utiliza nicio intervenție umană. Aceste arme iau decizii folosind o serie de algoritmi din software-ul de inteligență artificială. Capabile să vâneze și să lovească ținte fără nicio contribuție din partea controlului uman, tehnologia lor crește atât de repede încât multe societăți și guverne se tem că n-au luat în considerare pe deplin pericolele.

    Anul acesta, pentru prima dată, majoritatea celor 125 de națiuni din Convenția ONU privind anumite arme convenționale au cerut noi legi care să reglementeze roboții ucigași. Cu toate acestea, unele țări s-au opus măsurii, cum ar fi SUA și Rusia, ambele fiind cunoscute că lucrează la dezvoltarea unor astfel de arme. Alte națiuni care s-au opus au fost India, Australia și Marea Britanie, susținând că continuarea dezvoltării acestor roboți ucigași este vitală pentru a evita să se produca un dezechilibru strategic.

    Professorul Max Tegmark crede că ne îndreptăm spre „un rezultat catastrofal”. El a spus: „Asta va fi arma care ar putea fi folosita de orice mercenar care ar vrea să omoare tintit pe cineva. Practic, un robot ucigas ar putea să asasineze anonim pe oricine ar fi vizat ca a deranjat pe cineva anume”.

    Experts warn that UN failure to ban slaughterbots could spell the end of humanity – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-01-01-experts-warn-ban-slaughterbots-end-humanity.html#

    Apreciază

  7. sor said, on ianuarie 1, 2022 at 11:54 pm

    Antarctica, nu? mama ei de răceală…

    Apreciază

  8. acelas said, on ianuarie 2, 2022 at 12:52 am

    semne „bune” anul are ..

    din spusele unui comentator telegram

    „Anul nou a inceput cu ceva rau: un mesaj de la ENEL in care sunt atentionat ca daca mai depasesc consumul instant din contract se va opri curentul. Prima miscare de tip neocomunista a anului.

    Vă transmitem această notificare pentru că, în ultima perioadă, au fost ocazii în care consumul dvs. instantaneu a depășit puterea aprobată prin certificatul de racordare / avizul tehnic de racordare, generând astfel o supraîncărcare a rețelei de distribuție energie electrică. În aceste situații , operatorul de distribuție poate limita puterea absorbită la un loc de consum.

    Având în vedere prevederile Anexei 2 – “condiții generale pentru prestarea serviciului de distribuție a energiei electrice de către operatorul de distribuție concesionar în cazul în care contractul de distribuție pentru locul de consum este încheiat între operatorul de distribuție concesionar si furnizor” aprobat prin Ordinul ANRE nr. 25/2021, clientul final are obligația de a nu depăși puterea aprobată prin certificatul de racordare / avizul tehnic de racordare. Informația despre puterea aprobată se regăsește înscrisă pe factura emisă de furnizor.

    În cazul în care ajungeți în situația de a depăși puterea aprobată și este întreruptă alimentarea cu energie electrică a locului de consum ca urmare a limitării automate a puterii absorbite, aveți următoarele posibilități:

    1. realimentarea locului de consum (fără intervenția personalului Operatorului de distribuție) cu încadrarea în puterea aprobată, parcurgând următorii pași:

    reducerea puterii absorbite (se scot din priză unul sau mai mulți consumatori/receptoare electrice);
    dacă există acces la contor – se apasă butonul galben și contorul se reanclașează automat;
    dacă nu există acces la contor – se coboară toate siguranțele /siguranță generală de la tabloul electric din locuință/imobil, se așteaptă 10 secunde, după care se ridică/armează din nou siguranțele.

    După finalizarea acestor manevre locul de consum se reconectează automat.

    2. depunerea unei solicitări de suplimentare a puterii aprobate (depunerea unei cereri de racordare) împreună cu documentele necesare. Până la finalizarea procesului de suplimentare a puterii aprobate și actualizarea certificatului de racordare pe noua putere, locul de consum va fi limitat la puterea iniţială (pentru realimentarea locului de consum cu încadrare în puterea inițială se pot urma pașii de la punctul 1). ”

    asta cu Enelul ca si cu altele care sunt sau care vor veni, menite sa creeze „atmosfera”. Sa faca ambientul pentru o lume din ce in ce mai restrictionata, chipurile mai securizata, mai sigura etc, cu resurse din ce in ce mai limitate, „prea multi oameni”, pamantul nu ne mai suporta, poate a „gresit” Dumnezeu? natura toata se razbuna asupra noastra, cutremure dese, ghetarii se topesc, caldura mare mon cher, e clar, asa nu se mai poate! de aceea si toate aceste restrictii.. , ceva trebuia facut, Oamenii vor concede instantaeu!

    Apreciază

    • Cosmin said, on ianuarie 2, 2022 at 9:37 am

      Chestia de care se vorbeste acolo nu e posibila decat daca exista un contor smart.

      Ponderea unor astfel de contoare in reteaua nationala e una foarte mica.

      Probabil de aici intentia schimbarii lor.

      Iar chestia cu emisiile de radiatii ale acestor contoare, e o miscare a opozitiei controlate. Instalarea acestor contoare are cu totul alte scopuri: aceste contoare permit multe chestii din partea furnizorului si pot sa ofere informatii mult mai complexe decat ni se face noua cunoscut.

      Apreciază

  9. Felix said, on ianuarie 2, 2022 at 6:56 am

    2 ianuarie praznuirea sfantului serafim de sarov

    https://cuvantdefolos.ro/sfantul-serafim-de-sarov-invataturi-si-cugetari-alese/

    Apreciat de 1 persoană

  10. Geo said, on ianuarie 2, 2022 at 9:17 am

    Explicația ministerul este în titlul articolului: vaccinul!

    Apreciază

  11. Felix said, on ianuarie 2, 2022 at 10:03 am

    Comisia Europeană a iniţiat o propunere prin care centralele nucleare şi pe gaz să fie considerate proiecte verzi – Black News
    https://blacknews.ro/comisia-europeana-a-initiat-o-propunere-prin-care-centralele-nucleare-si-pe-gaz-sa-fie-considerate-proiecte-verzi/

    Apreciază

  12. abc said, on ianuarie 2, 2022 at 2:39 pm

    Cred ca transmiterea se face online :))

    Un virusolog contactat de secretariatul polar a declarat că varianta care a infectat personalul de la stație ar putea fi Omicron

    Si care sunt simtomele ?
    Oboseala excesiva, somnolenta, puls marit si … desigur contagiozitate marita.
    Seama a efectele vaccinului anticovid. Cheagurile de sange genereaza d.efectele acestea

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.