SACCSIV – blog ortodox

Proteste peste tot în Coreea de Sud din cauza deceselor post-vaccinare

RT: Protests over post-vaccination deaths spread across South Korea

Proteste peste tot în Coreea de Sud din cauza deceselor post-vaccinare

Una dintre cele mai vaccinate națiuni de pe mapamond înregistrează o creștere a respingerii de către populație împotriva vaccinurilor Covid-19, în timp ce manifestanții din Coreea de Sud cer responsabilitate pentru decesele pe care le pun pe seama vaccinurilor.

Publicat pe 26 Decembrie 2021, de RT

Manifestanți care susțin că membrii familiilor lor au fost uciși de vaccinurile Covid-19 sunt prezentați la un miting la începutul acestei luni în Coreea de Sud. © YouTube / Consiliul Familiilor și Victimelor Victimelor Vaccinului anti Covid-19

Protestatarii s-au adunat duminică la Busan, după ce un miting similar a avut loc la Seul în ziua de Crăciun. Demonstranții nemulțumiți au afișat tablouri cu fotografii ale membrilor de familie decedați – precum cele afișate de obicei la înmormântări în Coreea de Sud – și au mărturisit cum cei dragi lor au murit la scurt timp după ce au fost vaccinați împotriva Covid-19.

Zeci de tablouri funerare au fost expuse la demonstrația de sâmbătă de la complexul guvernamental din Seul. Protestatarii au cerut guvernului să identifice cauzele reacțiilor adverse și să recunoască faptul că vaccinurile sunt de vină.

Mai mult de 1.000 de sud-coreeni au murit la scurt timp după ce au făcut vaccinul împotriva Covid-19, dar guvernul a confirmat o legătură cauzală cu vaccinurile doar în câteva dintre aceste cazuri. Într-unul dintre rarele cazuri în care a fost recunoscută o reacție adversă gravă, o asistentă medicală a fost recunoscută în luna august ca victimă a unui accident de muncă și a primit beneficii guvernamentale după ce a suferit o paralizie în urma administrării vaccinului anti Covid-19 de la AstraZeneca.

La doar o săptămână de la lansarea vaccinurilor anti Covid-19, la sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie, Agenția pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Coreea de Sud a declarat că șapte persoane au murit și 24 au raportat reacții adverse grave după ce au fost vaccinate cu AstraZeneca. Guvernul ar fi început o investigație în luna august, după ce un adolescent fără afecțiuni de fond a murit după ce a fost inoculat cu vaccin anti Covid-19 de la Pfizer-BioNTech.

O asociație numită Consiliul Familiilor și Victimelor Vaccinului Covid-19 a organizat mitinguri în mai multe orașe din Coreea de Sud. Demonstranții au mărșăluit duminică de la Primăria din Busan până la Universitatea Națională de Educație din Busan, a raportat Yonhap News.

Siguranța vaccinurilor ar putea deveni un subiect controversat în alegerile prezidențiale din Coreea de Sud. Partidul de opoziție, Partidul Puterii Poporului, a organizat săptămâna trecută o audiere publică privind efectele secundare ale vaccinurilor, invitând presupusele victime și membrii familiilor acestora să ofere sugestii pentru măsuri de sprijin pe care le-ar putea adopta candidatul prezidențial Yoon Seok-yeol.

Kim Jong-in, președintele de campanie al partidului, ar fi acuzat administrația președintelui Moon Jae-in că este indiferentă în ceea ce privește daunele provocate de vaccinuri. Administrația s-a angajat să despăgubească victimele efectelor secundare ale vaccinurilor, dar este, de asemenea, și autoritatea care decide dacă vătămările și decesele sunt atribuite vaccinurilor. „Cred că oamenii au ajuns la un punct în care nu mai pot avea încredere în guvern”, a declarat Kim.

Coreea de Sud are, de obicei, unele dintre cele mai mari rate de vaccinare din lume pentru diverse vaccinuri, iar vaccinurile anti Covid-19 nu au făcut excepție. Aproximativ 83% dintre sud-coreeni au fost vaccinați împotriva Covid-19, ceea ce reprezintă de departe cea mai mare rată de vaccinare dintre țările G20.

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Apa trece, pietrele rămân said, on decembrie 27, 2021 at 10:04 pm

    1. QR-code nu este definit si nu este prevazut de lege, este patentat ca modalitate de marcare digitala a marfurilor.

    2. Legislația nu stabilește obligația cetățenilor de a primi coduri QR pe ​​site-ul Serviciului de Stat într-o poziție inegală. „Încălcarea egalității în drepturi a cetățenilor” constituie infracțiune, art. 136 din Codul penal.

    3. Nu există nicio obligație legală ca cetățenii să aibă la ei un smartphone pentru a stoca coduri QR și a le furniza la cererea unui cerc nedeterminat de persoane (tuturor celor pe care îi întâlnesc – un barman, un comerciant, un agent de securitate…) , inclusiv cerințele lor pentru transportul și verificarea datelor pașapoartelor și a codurilor QR. „Circulația ilegală a mijloacelor tehnice speciale” care conțin un cod QR – art. 138.1 din Codul penal.

    4. Obligarea cetățenilor să-și afișeze în mod public codul QR se încadrează sub semnele „Încălcarea vieții private”, art. 137 din Codul penal, „Încălcări ale dreptului la libertatea de conștiință”, articolul 148 din Codul penal, „Încălcări ale confidențialității medicale”, Legea nr. 323-FZ, 2011.

    5. Echivalarea forțată a unei persoane cu un produs identificat printr-un cod QR conține semne de „Umilire a demnității umane”, art. 282 din Codul penal.

    6. Impunerea oficială a codurilor QR cetățenilor – „Puterile excesive”, art. 286 din Codul penal, „Arbitrarul” art. 330 din Codul penal.

    7. Circulația informațiilor despre prezența sau absența vaccinării de la operatorii privați este dezvăluirea secretelor medicale și a datelor personale ale întregii populații a Rusiei, ceea ce contrazice Legea nr. 323-FZ, 2011.

    8. Introducerea de către autoritățile regionale a atribuirii obligatorii a codului QR cetățenilor, restrângerea drepturilor pe baza prezenței sau absenței codului QR contravine art. 19, 23, 24, 27, 55 din Constituția Rusiei.

    În România e aceeași legislație.
    Raportați informația la legislația noastră.

    Mișcarea România liberă

    Apreciat de 3 persoane

    • Mihai said, on decembrie 28, 2021 at 11:12 pm

      Pentru nicio restrictie nu a fost baza legislativa (dovada zecile de procese castigate de cei care au avut curaj sa le conteste). Cu toate acestea oamenii s-au supus. Asta conteaza de fapt. Dumnezeu a facut minunea prin care a eliminat pana si gripa sezoniera dar oamenii au ramas orbi si s-au supus. Eu nu cred ca Dumnezeu va incalca libertatea oamenilor ca sa le faca bine fara voia lor.

      Aceeasi situatie si pt codul QR care este folosit de zor. Cu atitudinea de pana acum n-am nicio indoiala ca si legile aferente vor veni la foc automat.

      Refuzul in masa de a accepta cerintele aberante este singura forma reala de lupta. Iar asta incepe cu refuzul individual 24/7. Fiecare om conteaza.

      Apreciază

  2. kunta kinte said, on decembrie 27, 2021 at 10:25 pm

    off topic
    INTREBARE: OARE VACCINAREA COPIILOR ACUM NU E ASEMANATOARE CU UCIDEREA COPIILOR DIN ORDINUL LUI IROD? ATUNCI IL CAUTAU PE IISUS HRISTOS ABIA NASCUT ACUM…O FAC PTR ” FIUL PIERZARII”

    Apreciat de 5 persoane

    • Nicusor said, on decembrie 28, 2021 at 12:20 am

      Felicitari! Ori ai fost azi la slujba ori te-ai uitat peste calendar, sau ambele, azi in Evanghelie si cuvantul de invatatura despre asta a fost vorba la noi in Biserica. Preotul chiar a fost prin locurile acelea si ne-a povestit ce a vazut, de curand!

      Apreciază

  3. Paul said, on decembrie 27, 2021 at 11:53 pm

    Filmul Sindromul Hamburg (1979)-straniu de actual si profetic, despre un virus care creează psihoza în Germania. Populația este închisă în casa si vaccinata cu forța de politie si armata. Cei sănătoși nevaccinati sunt considerați bolnavi, iar cei vaccinati sunt considerați bolnavi. La vremea lui a fost considerat un film SF, dar acum nu.
    Cu subtitrare în lb. romana:

    Apreciază

  4. Alex said, on decembrie 28, 2021 at 1:09 am

    666 subliminal in spot publicitar din Spania incurajand copii sa se vaxxineze

    Apreciază

  5. Apa trece, pietrele rămân said, on decembrie 28, 2021 at 8:11 am

    „Răul suprem are înfățișarea binelui!”
    Zoe Dantes 24 Decembrie 2021

    Scrisoare către „Omul seringilor”

    Dragă Bill,

    A venit vremea să știi că noi aici, din țara asta a noastră, îți transmitem multă sănătate. Ție și prietenilor tăi, vouă, care doriți „binele omenirii”.

    Ne aducem aminte de câți copii ați nenorocit în Africa și pe unde vă mai plimbați voi. In avioanele alea private, care merg cu energie verde. Ne aducem aminte de cum erai tu îngrijorat de reducerea populației, cred că de frică că nu-ți mai ajung casele, mașinile, avioanele, curvele, mâncarea și cum te-ai gândit tu să devii, așa în timp, omul cu seringile!

    Ai făcut atâta de mult bine în lumea asta, încât, noi, nu putem să nu-ți dorim ca binele făcut nouă, tuturor, să nu ți se întoarcă! Ție și prietenilor tăi! Tuturor! Înzecit!

    Și vezi, tu, dragă Bill, în lumea asta creștin-ortodoxă, pe care tu o urăști de moarte, și pe care o vrei distrusă cu orice preț, ne aflăm în postul Nașterii Domnului. Cum care Domn? Domnul Puterilor, îi zicem noi! Și pentru că noi ne pregătim să celebrăm nașterea Lui, o să facem exact ce ne-a învățat El!

    O să te iertăm noi, ăștia care mai trăim și o să te ierte și cei care au devenit martiri ai Neamului. Cei pe care ai avut tu grijă să plece Sus, prin ordinele pe care le-ai dat tu! Și prietenii tăi!

    Voi sunteți doar Întuneric și Moarte!

    Știi de ce te iertăm noi toți? Pentru că judecata și pedepsa ta să vină de la EL! Cel pe care tu și amicii tăi nu-L suportați. Vă arde, pentru că e Foc și Lumină! Și voi sunteți doar Întuneric! Și Moarte!

    Să vă facă El Dreaptă Judecată și noi să vă urăm simplu: „Ceea ce ne doriți nouă, să se întoarcă la voi înmiit!”.

    Pentru tine, prietenii tăi și familiile voastre, servitorilor voștri din guvernele lumii, „eroilor” din spitale care au ascultat de voi, celor din presa care v-au slujit, de azi, până la sfârșitul veacurilor! Amin!

    P.S.: Știi, dragă Bill, acum 200 de ani se năștea un ortodox. Dostoievski se numea! El a zis: „Răul suprem are înfățișarea binelui!”. Mare Adevăr! Voi sunteți Răul Suprem!

    Apreciază

  6. Felix said, on decembrie 28, 2021 at 10:34 am

    Călugărița” Chrysopigi in acest videoclip ne spune să ascultăm de mai marii nostri (vaccinul este recomandat de sinodul Greciei) pentru a nu avea anxietatea din pricina divergentelor de opinie și pentru a avea o „minte limpede” pentru rugăciune! Aceasta „Monahie” vede monahismul ortodox ca un fel de guruism. Ceea ce ne spune „cuvioasa” în esență este că nu Adevărul este cel care ne salvează, ci absența stresului care vine prin ascultarea oarba față de mai marii nostrii.

    „Pustnica” chiar îi distorsionează pe sfinți prezentându-i ca exemple ale acestei ascultări diabolice. Ce legătură au pietrele purtate de Sfântul Porfirie atunci cand a facut ascultare de Bătrânii săi, cu ascultarea de pseudo-sinodul din Creta care a recunoscut ereziile ca biserici? Nu a fost Sfântul Porfire cel care ne avertizase că „ereziile ne vor fi impuse pentru a ne domina?”. Ar susține Gheronda Efrem Filotheitul vaccinurile care contin fetusi proveniti din avorturi când, cu lacrimi în ochi, a avertizat cu privire la suferințele care vin din cauza pansexualismului?

    Apreciază

  7. Porcescu Mioara said, on decembrie 28, 2021 at 11:46 am

    Oare câți oameni trebuie să mai moară pentru a înțelege și a recunoaște de către autorități că vaccinurile acestea de tip ARN mesager sunt bombe omucide cu efect întârziat? Vorbesc dpdv farmacologic fiind competentă în domeniu.

    Apreciază

    • Felix said, on decembrie 28, 2021 at 1:48 pm

      Motto:
      Antihristul va prelua conducerea Sanatatii (OMS) si va veni un fel de gripa. Va semana cu gripa. Vor dezvolta un vaccin care va contine un agent patogen. Cei mai multi nu-si vor da seama ca vaccinul le va livra infectia.
      Vor sa foloseasca armata pentru vaccinare (in ultimele faze ale „pandemiei”) si cine va refuza vaccinul va fi izolat in tabere speciale de carantinare…

      Parintele Savvas Achileos

      ###

      Stuckelberger a subliniat că OMS nu este aceeași organizație ca înainte. A fost o schimbare în 2016, a explicat ea.

      A fost special: organizații precum GAVI, Alianța Mondială pentru Imunizare prin Vaccin condusă de Bill Gates, au venit la OMS în 2006 cu multă finanțare. De atunci, OMS a evoluat într-un nou tip de organizație internațională. GAVI a câștigat din ce în ce mai multă influență și imunitate completă, mai mult decât diplomații de la ONU. GAVI poate face exact ce vrea, poliția nu poate face nimic.

      Puteți vedea asta în toate documentele. Toată lumea le poate analiza, sunt vizibile, chiar în fața ochilor noștri.

      Din cauza conținutului vaccinurilor. După 30 de ani de cercetări, știu că atunci când ai unul, două sau trei studii de caz și te uiți la microscop, pentru dovezi conceptuale, atunci nu mai e nevoie să faci nicio cercetare. Ceea ce vezi la microscop este o dovadă suficientă. Când până la zece experți din întreaga lume văd același lucru la microscop, este suficient.

      În vaccinuri se văd grafen, paraziți, metale… Prin urmare, trebuie să oprim vaccinarea și să interzicem toate injecțiile.

      A fost o pandemie PCR, propagandă, propagandă a fricii… Există corupție masivă și conflicte de interese. Știința și mass-media sunt de asemenea corupte, întregul sistem este corupt. Profesioniștii sunt cumpărați cu interese de proprietate în companiile de vaccinuri. S-au gândit la asta în ultimii 20 de ani. Industria controlează mass-media, doctorii… Minciunile vin de la universități care spun „știm știința”. Este unic. Universitățile elvețiene vând Pfizer și Moderna.

      Lumea a fost înșelată. Nu au văzut că a fost propagandă. Și acele politici și definiții s-au schimbat, a conchis ea.

      Astrid Stuckelberger, fost cercetător OMS și expert în pandemii, spune că vaccinurile sunt „un experiment sintetic și biotehnologic” – Invictus
      https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/12/28/astrid-stuckelberger-fost-cercetator-oms-si-expert-in-pandemii-spune-ca-vaccinurile-sunt-un-experiment-sintetic-si-biotehnologic/

      Apreciază

  8. Clement said, on decembrie 28, 2021 at 1:15 pm

    Regia Fleschmann, scenariul Roland Topor, fiul lui Abram Jechiel Topor.
    Chestie de ..inspiratie.

    Apreciază

  9. geo said, on decembrie 28, 2021 at 2:34 pm

    https://r3media.ro/instanta-a-decis-ca-interzicerea-accesului-persoanelor-care-au-un-test-negativ-este-discriminatorie-avocat-certificat-verde-neconstitutional/

    https://www.incorectpolitic.com/bill-gates-si-antony-fauci-acuzati-de-genocid-la-curtea-penala-internationala/

    https://gandeste.org/analize-si-opinii/andrei-marga-traditia-religioasa-este-sub-asalt-astazi/122950/

    https://www.incorectpolitic.com/legatura-fratilor-muraru-cu-masoneria-evreiasca/

    https://www.incorectpolitic.com/cadouri-de-craciun-pentru-cititorii-incorect-politic/

    https://evadare.ro/stiinta-si-tehnica/schimbatoare-ca-stiinta-cum-e-mai-buna-masca-uda-sau-uscata/

    https://trenduri.blogspot.com/2021/12/visul-unei-nopti-de-iarna.html

    https://contramundum.ro/2021/12/28/sclavii-obedienti-ai-statului-dadaca-2/

    https://contramundum.ro/2021/12/27/2021-anul-apocalipsei/

    https://inpolitics.ro/2022-anul-marii-urgii_1813506017.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=2022-anul-marii-urgii

    https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/12/27/dr-marty-makary-afirma-ca-omicron-este-o-raceala-si-cere-sa-se-evite-nebunia-cu-pandemia/

    https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/12/28/astrid-stuckelberger-fost-cercetator-oms-si-expert-in-pandemii-spune-ca-vaccinurile-sunt-un-experiment-sintetic-si-biotehnologic/

    https://antipresa.blogspot.com/2021/12/ghicitoarea-secolului.html

    https://josbotnita.ro/alianta-malefica-intre-stat-si-corporatiile-detinute-de-prostii-pandemici/

    https://josbotnita.ro/observam-din-avion-ca-spitalele-sunt-pline/

    https://josbotnita.ro/singura-regiune-verde-a-europei-este-romania/

    http://www.corectnews.com/politics/ia-pastila-srs-n-spatele-cui-te-ascunzi-raed-arafat

    https://informatialibera.ro/genocid-public-si-legal-noua-zeelanda-autorizeaza-eutanasierea-covid-doctorii-pot-executa-fara-indoiala-pacientii-diagnostizat-cu-covid-cu-injectii-mortale-in-sec/

    https://ingerisidemoni.ro/conspiratiile-de-altadata-realitatea-de-azi-certificat-covid-sub-forma-unui-microcip-rfid-implantat-sub-piele/

    https://ortodoxinfo.ro/2021/12/28/cod-rutier-2022-soferii-vor-fi-monitorizati-cu-sisteme-big-brother/

    https://www.buciumul.ro/2021/12/28/paul-kingsnorth-despre-naratiunea-marii-resetari-pasapoartele-de-sanatate-si-sistemele-de-identificare-digitala-astea-sunt-vremurile-care-vin-si-ne-conduc-direct-si-intentionat-catre-tinta/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/12/27/cum-ataca-virusu-conform-specialistilor-%f0%9f%98%89/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/12/27/minciuna-la-care-participi-cu-indiferenta/

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/12/27/25-decembrie-2021-romania-are-cele-mai-putine-cazuri-de-persoane-gripate/

    https://omuldinnordforever.wordpress.com/2021/12/25/vor-mai-avea-nevaksyinatii-dreptul-la-viata/

    Apreciază

  10. gheorghe said, on decembrie 28, 2021 at 5:34 pm

    Cine trimite omu’ la injectare?
    Cine il obliga DE FAPT?
    Place sau nu, cand s-au dus sa se impartaseasca cu „minciuna” au primit ce au cerut – raul.
    Ca au crezut ca se „scot”, ca fenteaza bolile, ca isi pastreaza confortul – e fix treaba lor; au avut si inca au in jur informatii corecte, si chiar daca nu erau prea informati ar fi avut nevoie de putin bun simt: de ce ar vrea un strain sa-mi faca „bine”… gratis si chiar prin amenintare?
    Ce sens are astfel de manifestatie?, ca nu e protest – protestul il face cel VIU care este nedreptatit sa fie corectata o situatie incorecta… nuprotestezi pentru cel mort pentru care nu mai exista vreo reparatie..

    Apreciază

  11. mircea.v said, on decembrie 29, 2021 at 2:45 pm

    Un prieten, de vreo 3 saptamani ma tot atentioneaza la situatia covid din Coreea de Sud. De la inceputul pandemiei tot incearca sa traga o concluzie din cifrele raportate de tari. Dar, in general, nu prea te poti baza pe aceste cifre, nimic nu se prea leaga… Chiar el a constatat acest fapt.
    Dar, Coreea de Sud e un caz mai special, si acum voi spune cateva cuvinte din ceea ce stiu eu despre aceasta tara si oamenii din ea.
    Omul din aceasta tara este cetateanul perfect. Constiincios si serios ca un asiatic, este devotat total statului, si are incredere totala in stat. Acum 15-25 de ani, cu ocazia unei oarecare crize economice, s-a dus poporul cu bijuteriile lui, cu aurul lui si l-a depus la banca nationala, ca sa salveze dpdv economic tara. Cati de prin lumea asta ar face asa ceva? Strazile, pe la orele 22:30 – 23 sant pline de elevi. Se intorc acasa de la biblioteci, sali de studiu, scoli. No comment.
    Sant 51 de milioane. Si au Samsung, Hyundai, Kia… Stiu un nepot al propietarului uneia din cele 3 firme mentionate. Pentru el milioanele de dolari sant ca sutele de lei pt mine. Merge la o munca obisnuita, zi de zi, simplu angajat.
    Si vine pandemia.

    https://www.worldometers.info/coronavirus/country/south-korea/

    In graficele lor am incredere, idem ca au tratat cum trebuie toti pacientii – dovada cati morti au de la inceput si pana acum. Prima jumatate raportat la timp, sa zicem ca e perioada in care lumea nu era „vaccinata”. Apoi, a 2-a jumatate, de cand poporul a inceput sa se „vaccineze” si pana in prezent. Constiiciosi cum sant si avand incredere in sistem s-au „vaccinat” spre 90%. Graficele arata, in cel mai bun caz, ca practic vaccinarea nu a rezolvat nimic. Numarul cazurilor a crescut, al deceselor la fel, procentul celor ce au murit cam la fel… Situatia nu e dezastruoasa, dar este una reala, in conditii de diagnosticare si tratare corecta a bolnavilor.
    Ce a aparut in plus insa, sant cei care au murit imediat dupa „vaccinare”, si cei care au ramas cu probleme medicale dupa „vaccinare”.
    Dupa mintea mea, coreeanul percepe aspectul asta ca o mare tradare din partea statului in relatia cu el. Si nu e obisnuit cu asa ceva. Si mai cred ca este destul de nervos pe situatie.
    Este de urmarit cum vor evolua lucrurile in Coreea de Sud, pt ca oamenii sant solidari, si sant la fel de constiinciosi si seriosi si cand e vorba de aflarea adevarului in privinta „vaccinurilor” covid.

    Apreciază

  12. […] Comentariul fratelui mircea.v postat la articolul Proteste peste tot în Coreea de Sud din cauza deceselor post-vaccinare: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.