SACCSIV – blog ortodox

Iubita lui Andreas Noack povestește despre moartea acestuia

Posted in Coronavirus, vaccinare in masa by Vali on decembrie 4, 2021

Sursa: https://mariusmioc.wordpress.com/2021/12/04/iubita-lui-andreas-noack-povesteste-despre-moartea-sa-video/

Am prezentat deja filmarea în care chimistul austriac Andreas Noack atrage atenția asupra primejdiei hidroxidului de grafen care s-ar afla în vacsinurile antic0vid, care are proprietatea de a forma molecule lungi și late dar foarte subțiri, precum o lamă de ras, și care pot provoca microtăieturi în vasele de sînge: Andreas Noack dezvăluie primejdia hidroxidului de grafen din vacsinuri. A fost omorît (linc).

Prezint acum o filmare în care iubita (soția?) lui Noack anunță faptul că acesta a murit.

 

Cronologia cazului Noack:

Noiembrie 2020: Noack, cunoscut deja ca activist împotriva restricțiilor c0vid, e arestat de poliție în casa sa, chiar cînd transmitea în direct pe internet (știre B1TV – linc).

23 noiembrie 2021: Noack încarcă pe internet filmarea despre primejdia hidroxidului de grafen care s-ar afla în vacsinurile antic0vid. La sfîrșitul filmării se adresează cancelarului austriac Alexander Schallenberg cu cuvintele: „Dacă nu sînteți capabil să alegeți cei mai buni sfetnici, atunci sînteți incompetent și trebuie să demisionați”. După apariția acestei filmări Noack dă un interviu. Filmarea va fi tălmăcită și în engleză, devenind foarte răspîndită.

27 noiembrie 2021: Apare filmarea cu iubita lui Noack anunțînd moartea acestuia.

2 decembrie 2021: Cancelarul austriac Alexander Schallenberg demisionează.

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Yuki said, on decembrie 4, 2021 at 4:33 pm

    Oare cum se face că nimeni la știri nu menționează nimic despre Noack, despre moartea sa, nici stirile externe, nici internetul nu dorește să ne dea prea multe informații, nici măcar ca era conspiraționist?!!!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ines said, on decembrie 4, 2021 at 4:52 pm

    Filmul despre viata Sf Nectarie care rulează în cinematografe. Link-ul expira în 3 zile!

    https://wetransfer.com/downloads/4ab4d3ea484a34f53adfa300c9ef4aa920211130100524/fbcc41

    Apreciază

  3. Ines said, on decembrie 4, 2021 at 5:03 pm

    Video-Îngeri pe cer la Manastirea Poceaev

    Apreciază

  4. Adi said, on decembrie 4, 2021 at 6:17 pm

    Revin cu un mesaj:
    Am avut posibilitatea sa tiparesc mai multe bucati din volumul prezentat aici: https://saccsiv.wordpress.com/2021/04/22/ieromonahul-serafim-rose-cursul-de-supravietuire-ortodoxa/

    Pe cele mai multe le-am distribuit cunoscutilor dar mai am 6-7 bucati pe care le pot oferi gratuit cuiva interesat, care la randul sau, sa le distribuie unor persoane interesate. Le predau personal in Timisoara, nu livrez. Daca le doreste cineva, il rog pe fratele Vasile sa ii transmita adresa mea de email. Multumesc!

    Apreciază

  5. Tiatira said, on decembrie 4, 2021 at 8:37 pm

    Doamne ajuta!!!!
    Ca sa nu mai existe suspiciuni sau alte teori conspirationiste legate de Andreas Noack so de descoperirea lui , va las urmatorul link unde veti auzi din gurita Lui Billy boy cum din iubirea lui netarmuita de semeni doreste sa ne faca bine si perfecti ca Dumnezeu Dragutul nu o stiut sa zudeasca omul si la facut defect .

    Nu va lasati amagiti dragi mei ca vaccinul este cu adevarat PECETEA Antihristilui!!!

    Apreciat de 1 persoană

    • scortisoara said, on decembrie 5, 2021 at 7:30 am

      Eu nu imi pun problema daca este sau nu pecetea pentru ca nu cred ca este pecete mai degaba duce in directia pecetii si ma gandesc la ceea ce spunea Pr Elpidie ca vor fi 7 vaccinuri si ca ultimul va fi cel mai rau . Ca e primul sau ca e ultimul ideea vaccinarii pt o viroza nesuferita nu o agreez , cum nu agreez vaccinarea pt gripa sezoniera , nu agreez impunerea prin constrangeri nenumarate a vaccinarii . Se fac experimente pe noi .
      Daca ne-a mai ramas o farama de demnitate nu acceptam vaccinarea . Nu vedeti ca se incearca sa-i prinda in scenariul acesta si pe cei trecuti prin boala? Astia sunt singurii care scapa legal de nevaccinare . Deranjeaza treaba asta . Lanseaza tot felul de scenariii ca cei trecuti prin boala sunt vulnerabili si ca ar trebui sa se vaccineze . Nu trebuie sa le scape nimeni . De ce ? De ce trebuie sa ai dovada (certificat verde ) cu o succesiune de ” n” intepari ?
      Sunt curioasa ce vor mai inventa sa-i prinda in scenariul vaccinarii si pe cei asimptomatici si pe cei trecuti prin boala care au dovada ca au avut covid .

      Apreciază

  6. MI said, on decembrie 5, 2021 at 9:16 pm

    A republicat asta pe Ioana.

    Apreciază

  7. Elena said, on decembrie 6, 2021 at 4:19 pm

    Oxidul de grafen – o substanță toxică în flaconul „vaccinului” COVID-19 ARNm? https://www.activenews.ro/stiri/Oxidul-de-grafen-o-substanta-toxica-in-flaconul-%E2%80%9Evaccinului-COVID-19-ARNm-VIDEO-168133VIDEO

    grafenul are proprietăți electromagnetice, detectate și la persoanele care au fost vaccinate. Aceste efecte au fost amplu documentate și confirmate – a se vedea studiul realizat de Forumul European pentru Vigilență Vaccinurilor (EFVV).

    Ricardo Delgado Martin este specializat în biostatistică, microbiologie clinică, genetică clinică și imunologie.

    Pentru mai multe detalii despre acest proiect, consultați raportul profesorului Dr. Pablo Campra Madrid, specialist în chimie și biologie, de la Escuela Superior de Ingenería, Universitatea din Almería.

    Citiți aici rezumatul raportului lor, intitulat „Graphene Oxide Detection in Aqueous Suspension, Observational study in Optical and Electron Microscopy” („Detectarea oxidului de grafen în suspensie apoasă: Studiu observațional în microscopie optică și electronică”), iar aici, studiul integral, în limba engleză.

    Vorbind în numele echipei de cercetători spanioli, Ricardo Delgado Martin recomandă renunțarea imediată la vaccinul experimental cu ARNm împotriva Covid-19.

    Site-ul Global Research ține, totuși, să precizeze următoarele:

    „Acesta este un studiu controversat. Există oameni de știință și medici care nu sunt de acord cu rezultatele studiului spaniol.
    Dovezile trebuie să fie verificate și coroborate. Este necesar ca oamenii de știință și profesioniștii din domeniul sănătății independenți să efectueze propriile analize de laborator asupra conținutului flaconului de vaccin.

    De asemenea, facem apel la autoritățile naționale de sănătate din cele 193 de state membre ale ONU care își vaccinează în prezent populația să efectueze propriile studii și analize ale fiolei de vaccin. Iar dacă se detectează oxid de grafen, programul de vaccinare ar trebui întrerupt imediat.”

    Apreciază

  8. Elena said, on decembrie 6, 2021 at 4:38 pm

    Vaccinul anti-Covid conţine oxid de grafen, o substanţă toxică …
    (florin-gherasim-presedinte-asimia- cetăţean român al Asociaţie Internaţională de Medicină Integrată )
    Citeşte pe :
    https://www.monitorfg.ro/2021/07/19/florin-gherasim-presedinte-asimia -vaccinul-anti-covid-contine-oxid-de-grafen-o-substanta-toxica-pentru-om/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.