SACCSIV – blog ortodox

Documentarul “Primum Non Nocere” subtitrat in romana de Ionel Trandafir

Posted in Coronavirus, DOCUMENTAR, VIDEO by saccsiv on decembrie 4, 2021

Iata si ce scrie Ionel Trandafir:

Un grup de foști jurnaliști de la cele mai importante canale de televiziune si presa s-a reunit pentru a da un al doilea suflu documentarului Hold-up. „HOLD ON : Primum non nocere”
Un film care denunță gestionarea crizei din domeniul sănătății.
Potrivit regizorilor, „tot ceea ce „Hold-up” a inițiat și bănuit sub formă de interogare este acum dezvăluit și dovedit”.
Este suficient să ne uităm la titlul documentarului (primul principiu al jurământului lui Hipocrate, „mai întâi, nu face rău”) pentru a înțelege că nu este o veste bună.
Efectele secundare ale vaccinurilor, strigătele de alarmă ale medicilor, minciunile statului, cifrele falsificate, totul este dezvaluit.
Pe scurt, o așa-zisă criză de sănătate examinată cu mare atenție de foști jurnaliști de la TF1, France Télévisions, Canal + și AFP.

Tagged with:

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Catalin said, on decembrie 4, 2021 at 9:04 pm

  „NEW – Canada’s PM Trudeau: „You’re gonna be able to get your vaccine as soon as you turn five. I know you’re excited, I know you’re eager…”
  Doamne fereste, are asa o expresie faciala in timp ce zice monstruozitatea asta.

  Apreciază

 2. Suflet said, on decembrie 4, 2021 at 9:14 pm

  Papa a fost numit eretic de un preot ortodox in Atena

  Apreciat de 1 persoană

 3. Geo said, on decembrie 4, 2021 at 9:49 pm

  Apreciază

  • Costelo said, on decembrie 5, 2021 at 11:12 am

   Bună ziua frați și surori creștini și creștine. Dumnezeu ne va salva păstrați credința în orice condiție ! Referitor la emisiunea cu avocații, aș dori să punctez și să precizez următoarele :
   1. De unde știți că masca mă protejează pe mine sau pe altcineva ? Aveți dovezi ?
   2. Doamna spune că trebuie să respecte lumea aceste legi Neconstituționale. Aceste legi care sunt de fapt abuzuri. Dominați abuzați de dominanți. Doamnă dragă, dacă eu mâine dau o lege cum că îmi rezerv dreptul de a vă abuza în orice fel. O respectați acea lege și vă lăsați îngrădită și abuzată ? Vă spun aceasta pentru că faptul că virusul nu se răspândește mai mult noaptea decât ziua până la dovada contrarie. Nu există pandemie în România conform legii, deci nu aș dori să mă apere avocați ca cei din emisiunea aceasta. Ca să fiu mai concret, mi-a dovedit gunoiul care emite legea, că acea lege îmi este de folos ? Este evident că nu. Păi revin la întrebarea de mai sus. Dacă mâine cineva dă o lege cum că nu trebuie să mai cred în Dumnezeu ce fac ? Nu mai cred în Dumnezeu așteptând ca cineva să îmi ofere din nou acest drept ? V-ați descalificat și sincer eu vaș lua dreptul de a profesa. Sînteți spălați pe creier. O spuneți dumneavoastră dragă „avocată” primul lucru pe care îl faceți dimineața este să aprindeți televizorul. Ca să ce ? Să aflați că trăiți într-un mic infern foarte bine organizat ? Vă spun eu că așa este. Vă spune și biblia că așa este. Mă rog nu vreau să vă plictisesc. Ar fi mai multe de spus dar nu mai am timp. Credeți în Dumnezeu și de mânia Dânsului să vă temeți nu de COVID ! Doamne Dumnezeule luminează sufletul și mintea oamenilor. Numai bine.

   Apreciază

 4. stef said, on decembrie 5, 2021 at 3:22 pm

  !! Atentie !! – Diavolii austroloci de la Banca Raiffeisen incep experimentul scoaterii banilor cash ! Pas cu Pas – intai la ghisee , apoi si din bacomate . Intregul sistem bancar isi pregateste strategia pentru instaurarea Gulagului satanic 666 si vor actiona in functie de reactia romanilor la acest experiment ! Scoateti-va IMEDIAT toate depozitele si inchideti conturile indiferent de penalizarile contractuale pentru ca va puteti trezi cu banii blocati sau pierduti , mai ales in cazul declansarii unui razboi !

  https://adevarul.ro/economie/bani/una-cele-mai-mari-banci-romania-renunta-complet-tranzactiile-numerar-scosi-banii-cont-document-1_61ac66b75163ec4271409318/index.html

  Apreciază

 5. Felix said, on decembrie 6, 2021 at 12:56 pm

  Un tablou complet și coerent al motivelor pentru care un creștin ar trebui să manifeste măcar circumspecție față de „vaccinurile” experimentale anti-COVID și de teroarea dezlănțuită de autorități pentru inocularea forțată.

  Perspectiva ortodoxă a părintelui protopop Heers este cu atât mai prețioasă cu cât inclusiv inclusiv în sânul Bisericii Ortodoxe Române există o dezbatere aprinsă pe marginea acestui subiect.

  Apreciază

 6. Felix said, on decembrie 6, 2021 at 5:10 pm

  Punctele cuantice de grafen pot penetra bariera celulară și se poate copia in ADN

  Acest lucru reprezintă un pericol grav pentru sănătate, având în vedere potențialul lor tăios și capacitatea de a penetra pereții celulelor și de a se lipi in ADN. Din punct de vedere funcțional, proprietățile semiconductoare ale punctelor cuantice de grafen le permit să formeze o rețea fără fir prin care acestea pot fi monitorizate și neuromodulate ca nanotransductori mai eficace decât foile de oxid de grafen privind tiparele comportamentale ale oamenilor.
  Imaginile care au trecut de testele de sânge ale persoanelor vaccinate demonstrează prezența materialelor fractale de grafen cristalizat, înotători cu panglică de hidrogel și oxid de grafen.
  Și, în cele din urmă, puncte cuantice grafen.
  Conform tuturor dovezilor și faptelor observate, se poate afirma că acest ecosistem de grafen din corpul uman este conceput pentru recepția semnalelor electromagnetice prin nano-antene fractale grafenice și propagarea lor prin puncte cuantice grafenice cu un scop dublu. Pe de o parte, este posibila administrarea medicamentelor și introducerea lor în ținte biologice. Adică în anumite organe ale corpului. Și, pe de altă parte, se realizeaza scopul modulator al neuronilor și al altor țesuturi ale corpului uman care ar putea fi telecontrolate de microunde sau emisii 5G.
  În cele din urmă, înotătorii în formă de panglică de hidrogel au si o funcție motorie recunoscută care funcționează in prezenta impulsurilor undelor electromagnetice, astfel încât poate fi acționată în mod egal de câmpuri electromagnetice și astfel își poate activa sarcina farmacologică sau farmacogenetică.

  Graphene Quantum Dots can penetrate the cell barrier and cleave DNA – ORWELL CITY
  https://www.orwell.city/2021/12/GQD.html?m=1

  Apreciază

  • Felix said, on decembrie 6, 2021 at 6:22 pm

   Calamitate, cu 90% „imunizați”. Și atunci, ce face vaccinarea? | Ziarul National
   https://www.national.ro/coronavirus/calamitate-cu-90-imunizati-si-atunci-ce-face-vaccinarea-744903.html

   Apreciază

   • Felix said, on decembrie 6, 2021 at 6:37 pm

    Vaccinul ar putea fi ”doar un mic plasture de pus pe braţ”, ”incredibil de benefic” char şi în afara unei pandemii, speră Bill.

    https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

    Şi în discursul său din 8 noiembrie al întâlnirii anuale pentru marile provocări Bill Gates a discutat despre pregătirile pentru viitoarele pandemii, fiind de părere că e nevoie de cercetare în domeniul medicamentelor şi vaccinurilor care să ţintească boli multiple. Vaccinuri termostabile, cu eficienţă mai mare decât actuale vaccinuri anti-COVID. Chiar şi vaccinuri care să elibereze mai multe doze dintr-o dată! Gates insistă ca ţările să investească în supravegherea bolilor şi în producţia de vaccinuri, mai ales în regiunile în care infrastructura actuală lipseşte.

    Vaccinul ar putea fi ”doar un mic plasture de pus pe braţ”, ”incredibil de benefic” char şi în afara unei pandemii, speră el.

    Bill Gates doreşte eradicarea gripei şi a răcelii şi vrea un nou fel de vaccinuri. „Vaccinul ar putea fi doar un mic plasture de pus pe braţ, benefic chiar şi în afara unei pandemii”
    La The Grand Challenges meeting, fundaţia sa promite 50 de milioane de dolari pentru a sprijini munca de cercetare a savanţilor din ţările cu economie mică şi medie, şi mai ales pentru femeile savant. De asemenea, vrea să aloce aproape 1 milion de dolari pentru 14 cercetători din Africa.

    Bilanţul ”complet oribil” al morţilor din cauza covid-19 şi pagubele economice ale pandemiei este necesar să conducă la finanţarea unor proiecte vizând o îmbunătăţire a vaccinurilor, tratamentelor şi testelor de diagnostic necesare opririi viitoarei pandemii, apreciază fondatorul Microsoft.

    Bugetele cercetării şi dezvoltării este necesar să se concentreze asupra punctelor slabe relevate de răspândirea rapidă a covid-19 în lume, pledează el într-o întâlnire cu fostul ministru britanic al Sănătăţii Jeremy Hunt,la un think tank, Policy Exchange.

    ”Ştiţi, nu avem vaccinuri care să blocheze transmiterea (covid-19). Avem vaccinuri care te ajută cu sănătatea, dar reduc doar puţin transmiterea”, subliniază el.

    ”Avem nevoie de un nou fel de a face vaccinuri”, pledează miliardarul. Vaccinurile împotriva covid-19 blochează parţial transmiterea noului coronavirus, însă sunt mai eficiente în prevenirea îmbolnăvirii grave.

    Un grup de experţi în eficienţa vaccinurilor care consiliază Comitetul Sage al Guvernului britanic apreciază că o vaccinare completă cu vaccinul anticovid AstraZeneca-Oxford asigură o protecţie de 65%, iar cu Pfizer-BioNtech de 75%, în timp ce ambele conduc la o evitare a spitalizării în proporţie de 95%. Însă imunitatea slabeşte în timp.

    Gates deplânge, de asemenea, lipsa unor tratamente eficiente împotriva covid-19. El aprecază că sterodul dexometazona şi noul medicament oral molnupiravir sunt utile, însă rezultatul terapeutic este ”mai mic decât ar fi cazul”.

    El critică, de asemenea, eşecul testării în micşorarea mortalităţii din cauza covid-19.

    Bill Gates, care avertiza în 2014, într-o conferinţă Ted, că lumea nu era pregătită în vederea viitoare pandemii, anunţă că urmează să scrie o carte, în cinci ani, despre felul în care lumea este pregătită în prezent de această eventualitate.

    ”Este nevoie de (fonduri în valoare de) miliarde (de dolari) în cercetare şi dezvoltare”, estimează el, ”şi probabil un miliard pe an pentru un grup de lucru asupra pandemiei la OMS”.

    Acest grup de lucru de la OMS ar urma să monitorizeze pandemia şi să realizeze ceea ce Gates numeşte ”jocuri de germeni”, adică reacţii ale unor ţări la evenimente care ar putea declanşa viitoarea criză, de exemplu un atac bioterorist care ar răspândi variola pe zece aeroporturi.

    ”Există epidemii de origine naturală şi epidemii cauzate de atacuri bioteroriste care ar putea fi mai grave decât cea de azi”,apreciază Gates.

    ”Iar progresele ştiinţei medicale ar trebui să ne ofere instrumente pe care, ştiţi, ar trebui să le facem cu mult mai bine. Aşadar este o prioritate. Anul următor va trebui, însă, să facem alocări, inclusiv acest grup de lucru mondial privind pandemia”, declară el

    O sarcină imporantă în pregătirea viitoarei pandemii o reprezintă o ieftinire a vaccinurilor, construirea unor fabrici de vaccin mari şi o ”eradicare” a gripei şi răcelii, consideră miliardarul.

    ”Mesajul luptei împotriva modificărilor climatice, împotriva bolilor celor săraci şi pregătirea în vederea pandemiei sunt lucruri despre care aş vorbi mult”, declară Gates, care apreciază că ”acesta este un teren fertil, ştiţi, pentru că noi am pierdut miliarde de dolari şi milioane de vieţi. Iar cetăţenii se aşteaptă ca guvernele lor să nu lase acest lucru să se repete”.

    Bill Gates, anunţul care dă fiori omenirii după varianta Omicron: „Să ne pregătim de alte pandemii, de data asta am avut noroc”
    https://www.romaniatv.net/bill-gates-anuntul-care-da-fiori-omenirii-dupa-varianta-omicron-sa-ne-pregatim-de-alte-pandemii-de-data-asta-am-avut-noroc_6030568.html?utm_source=KanalD&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR1ndfSZj98NdGlwwRigXET4w9ERsrMq5tzaK_kiZfXw0JHaKQnbim5fyMI
    👇
    Cum arată un vaccin anti-COVID de generația a doua: Vizează celulele T, imunitatea ține zeci de ani și se administrează printr-un plasture cu microace – Hotnews Mobile
    https://m.hotnews.ro/stirecom/25180742

    Apreciază

   • Felix said, on decembrie 6, 2021 at 7:45 pm

    Semnul Fiarei este pregatit deja:
    Punctele cuantice subcutanate recte „pașapoartele de vaccinare” de la Bill Gates sunt gata pentru a fi injectate în trupurile oamenilor!

    La fel cum coronavirusul din Wuhan (Covid-19) a fost prezentat lumii la sfârșitul anului 2019, o echipă de cercetători de la Massachusetts Institute of Technology (MIT)

    https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

    a lansat în mod convenabil o nouă metodă de marcare injectabilă pentru a eticheta, identifica și monitoriza oamenii urmarind statutul lor de „vaccinare”.

    https://europepmc.org/article/MED/31852802

    Finanțată în mare parte de eugeniștii miliardari Bill și Melinda Gates, tehnologia (plasturilor inteligenti) patch-urilor transdermice conține puncte cuantice speciale care sunt introduse subcutanat în organism. Deși invizibile cu ochiul liber, aceste patch-uri sunt ușor de scanat cu echipamente speciale.

    https://www.science.org/doi/10.1126/scitranslmed.aay7162

    Gandeste-te la un plasture ca la un tatuaj invizibil pe care o persoană si l-ar putea injecta, să zicem, in mâna dreaptă sau pe frunte. Atunci când mergeți să plătiți pentru alimente, de exemplu, aceste tatuaje pot fi scanate și verificate ca parte a sistemelor de „pașaport de vaccinare” care sunt acum lansate în întreaga lume.
    „Când punctele cuantice sunt luminate de lumina UV, un electron din punctul cuantic poate fi excitat la o stare de energie mai mare”, a raportat Free West Media.

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31852802/

    „Studiile in vitro, bazate pe culturi celulare, pe puncte cuantice sugerează că toxicitatea lor poate deriva din mai mulți factori, inclusiv din caracteristicile lor fizico-chimice.”

    În curând, „cei cu stadiul complet de vaccinare” vor trebui să se injecteze cu un microcip Semnul Fiarei pentru a putea avea acces în societate

    Potrivit lui Kevin McHugh, un membru al echipei de cercetare care a dezvoltat tehnologia, aceste patch-uri transdermice brevetate sunt o modalitate de a marca cu ușurință oamenii dar în acelasi timp stochează, de asemenea, informațiile lor medicale și de altă natură pe un microcip introdus sub pielea lor.

    Tehnologia poate fi, de asemenea, utilizată pentru a monitoriza rapid istoricul vaccinării unei persoane, fiind concepută special pentru a fi utilizată în „regiuni în care cardurile de vaccinare sunt ușor de pierdut, iar echipamentul necesar autorităților pentru a citi informațiile încapsulate în microcipul din braț nu este scump”, a mai explicat Free West Media.

    Se pare că cele mai recente smartphone-uri vin echipate cu camere video in infraroșu încorporate, care sunt necesare pentru a capta existenta tatuajelor cu puncte cuantice invizibile – ceea ce înseamnă ca planurile plandemice erau planificate pentru toate acestea cu mult timp înainte.
    „Deoarece mulți oameni nu se asigură că vor obține o vaccinare de rapel la timp, 1,5 milioane de oameni ar putea muri în aceste regiuni în fiecare an”, susține McHugh, folosind tactica de a induce teroare si astfel sa încerce să justifice tehnologia.

    McHugh spune că el și colegii săi și-au dorit de mult timp să creeze un „înlocuitor sigur” pentru indosarierea înregistrărilor de vaccinare pe hârtie. Scopul lor a fost de a crea un microcip performant capabil să stocheze înregistrările medicale în interiorul lui pentru o ulterioara scanare ușoară.

    „În multe țări din lumea a treia, vaccinarea regulata este o adevărată provocare”, insistă Ana Jaklenec, o altă cercetătoare MIT care susține tehnologia.
    „Pentru că nu există date stocate cu privire la momentul în care copiii au fost vaccinați împotriva bolilor”.

    Până în prezent, tehnologia a fost testată doar pe animale, în special pe șobolani „vaccinați” împotriva poliomielitei. Aceiași șobolani au primit un cod de culoare pentru a fi identificati că au primit injecția.

    Odată ce aceste tatuaje invizibile ce contin puncte cuantice vor fi aprobate pentru uzul uman, puteți fi siguri că acestea vor fi obligatorii chiar alături de dozele de „vaccinare” , în scopul de a atinge statutul de ” vaccinat complet”.

    Doar persoanele care iau dozele de vaccin și microcipurile injectabile vor primi certificate valabile recte „pașapoartele de vaccinare”, permițându-le să cumpere si să vândă și să aiba acces în societate.

    După cum mulți au prezis, toate acestea
    începând cu injectarea dozelor de vaccin
    constituie Semnul Fiarei.
    Este un proces care se construiește în timp și, în cele din urmă, absolut fiecare om va fi obligat să primeasca toate acestea pentru a putea avea acces in societate.

    https://www.naturalnews.com/2021-12-02-mark-beast-subcutaneous-quantum-dot-vaccine-passports.html#

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: