SACCSIV – blog ortodox

Vaccinurile de tip mARN pot provoca în organism producerea în masă de PRIONI, proteine care „mănâncă creierul”? De ce in 2011 CDC avertiza despre bolile prionice si dadea sfaturi practice utile in cazul unei APOCALIPSE ZOMBI? De ce tot in 2011 Pentagonul avea deja un plan cu detalierea amănunţită a posibilelor scenarii de luptă cu zombie?

Posted in ARN, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, ZOMBI by saccsiv on decembrie 4, 2021

In 2011, Centrul american pentru Preventia si Controlul Bolilor (CDC) dadea cateva sfaturi practice, utile in cazul unei Apocalipse Zombi:

„APOCALIPSA ZOMBI” – Centrul american pentru Preventia si Controlul Bolilor (CDC): CUM SA TE PREGATESTI PENTRU O INVAZIE ZOMBI…

Si se vorbea acolo despre … bolile prionice care iti pot afecta creierul, de zici ca esti zombie.

In 2014 au fost dezvăluite documente ale Pentagonului, ce demonstrau existenţa unui plan pentru apărarea rasei umane de la extincţie, având data de 30 aprilie 2011, cu detalierea amănunţită a posibilelor scenarii de luptă cu zombie şi tehnici de supravieţuire.

În textul documentului putea fi găsit un avertisment care scotea în evidenţă că „acest plan nu a fost gândit să fie o glumă”:

Document: PENTAGONUL are un PLAN DE SUPRAVIETUIRE pentru o APOCALIPSA ZOMBIE. Ce ni se pregateste?

In 2012 opinia publica afla despre faptul ca militarii, agentiile guvernamentale, politia, etc. folosesc inclusiv tinte de tipul REALISTIC ZOMBIE:

De ce se folosesc tinte de tip „REALISTIC ZOMBIE”?

Este posibil ca vaccinurile de tip mARN sa provoace … boli prionice? Iata ce putem citi la PROOF that COVID “vaccines” cause prion disease de pe NATURAL NEWS:

DOVADA că ‘vaccinurile’ anti COVID provoacă boală prionică

De Ethan Huff, 29 Noiembrie 2021, Natural News

Ceea ce urmează să citiți i-a adus lui Steve Kirsch, de la COVID-19 Early Treatment Fund, o interdicție permanentă pe Twitter, deoarece dovedește că ‘vaccinurile’ administrate în plandemie duc la boli prionice.

Înainte ca vaccinurile să fie introduse pentru prima dată de către administrația precedentă, ca parte a Operațiunii Warp Speed, nu era aproape niciun caz de boli prionice. Acum, boala prionică devine rapid un subiect comun.

„Nu există nicio îndoială că vaccinurile de tip mARN provoacă boli prionice”, scrie Kirsch. „Oamenii nu aveau aceste boli înainte de vaccinare, iar acum brusc, le dezvoltă după ce s-au vaccinat. Nu există nicio altă explicație pentru asta”.

„Niciunul dintre ‘verificatorii de fapte’ nu poate oferi o altă explicație a sursei ratelor excesive. Bolile prionice sunt incurabile, și întotdeauna fatale. Poți muri chiar și la 6 săptămâni după vaccinarea anti COVID.”

Twitter, între timp, spune că acest lucru este fals, chiar dacă o simplă interogare VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) arată un ‘exces’ considerabil al numărului de cazuri de boli prionice de când au început injecțiile în brațele oamenilor.

La doar câteva ore după ce Kirsch a postat pe Twitter un articol al ‘bunei sale prietene’ Jessica Rose despre acest subiect, zeii de la Twitter au eliminat contul lui Kirsch, inclusiv tot conținutul său din ultimii 12 ani pe care l-a pus la dispoziția celor aproximativ 75.000 de urmăritori ai săi.

„Mesajele mele au fost eliminate”, spune Kirsch. „Nu mi s-a oferit oportunitatea de a-mi descărca materialele”.

Twitter este un dușman al adevărului

În mai 2021, profesorul Byram Bridle a făcut publică o cerere FOIA (Freedom of Information Act) privind datele de biodistribuție ale vaccinului Pfizer. În această dezvăluire, s-a menționat că proteina spike a fost asociată cu formarea corpului Lewy, care este asociată cu boala prionică.

La vremea respectivă, Bridle și-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că injecțiile ar putea provoca boli prionice, cum ar fi demența, Alzheimer și boala Creutzfeldt-Jakob (CJD), despre aceasta din urmă Rose discută pe larg în articolul său (care este disponibil doar pentru plătitorii de abonamente).

Se pare că îngrijorările lui Bridle au fost justificate. O interogare VAERS arată că singurele injecții care cauzează rate serios crescute de boli prionice sunt cele administrate pentru gripa Fauci.

Aproape 84% din toate cazurile în exces de demență și Alzheimer din acest an sunt asociate cu injecțiile pentru gripa chinezească. Pentru boala Creutzfeldt-Jakob, care este mult mai rară, această cifră este de aproape 86%.

„Nu uitați, acestea sunt cercetări pe 30 de ani pentru toate vaccinurile”, notează Kirsch în articolul său.

„Este clar că există un exces de rapoarte. Și știm că VAERS nu este ‘supra-raportat’ în acest an, ceea ce am arătat de mai multe ori înainte (evenimentele care nu sunt cauzate de vaccin sunt raportate la rate comparabile cu alte vaccinuri).”

Dacă toate aceste cazuri în exces de boală prionică nu au nimic de-a face cu vaccinurile, așa cum susține Twitter, atunci ce cauzează această creștere bruscă? Ar trebui să fie ignorate toate dovezile ieșite din comun care indică injecțiile, doar pentru că mass-media refuză să le recunoască?

Rețineți că nici măcar un singur ‘verificator de fapte’ nu s-a deranjat să se uite la VAERS, sau la afirmațiile făcute despre datele acestuia. Ei pur și simplu resping dovezile pentru că nu se potrivesc cu povestea oficială a guvernului.

„Dacă nu puteți explica cum de toate aceste cazuri de CJD și Alzheimer, care NU au apărut NICIODATĂ (în număr semnificativ) *înainte* de aceste vaccinări, apar acum în masă *după* aceste vaccinări, atunci puneți oamenii în PERICOL cenzurându-mi tweet-ul și suspendându-mi contul”, spune Kirsch.

„Dacă aveți de gând să-mi anulați contul, cel puțin puteți să-mi arătați dovada dvs. inatacabilă că Tweet-ul meu a fost înșelător, când toate dovezile științifice (și datele VAERS) susțin ceea ce am scris.”

Cele mai recente știri despre injecțiile cu virusul chinezesc, pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva, pot fi găsite pe Genocide.news.

Sursele pentru acest articol includ:

SteveKirsch.substack.com

NaturalNews.com

JessicaR.substack.com

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Ipoteza: Vaccinurile de tip mARN pot provoca în organismul dvs. producerea în masă de PRIONI, proteine care „mănâncă creierul”, cum ar fi boala vacii nebune

 

Tagged with: , , ,

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Felix said, on decembrie 5, 2021 at 1:00 am

  Transcriptul unei ședințe de informare a Pentagonului din 2005 din a doua parte a videoclipului

  Lamurire:
  Această înregistrare a fost filmata în 2005 și conține informații despre care se presupune că au fost prezentate serviciului de informații din SUA. Nu avem cum să verificăm autenticitatea acestui videoclip și nu legăm, în niciun fel, actualele vaccinuri COVID -19 de presupusul vaccin anti-fundamentalist pe care prezentatorul îl propune. În plus, nu există nicio dovadă că vaccinurile discutate în videoclip au fost folosite în vreo societate specifică. Scopul nostru în prezentarea acestui videoclip este de a face publicul conștient că, dacă filmarea este autentică, și guvernul SUA (sau orice guvern) are într-adevăr tehnologie care este capabilă să manipuleze gândurile (în special gândurile de natură religioasă), un vaccin ca acesta ar putea fi folosit în scopuri rele dacă ajunge pe mâini greșite.

  Dialogul din sala:

  Vorbitor cheie:

  „[referitor la grafice și imagini de pe un ecran] Scuzați-mă, în stânga, aici, avem indivizi care sunt fundamentaliști religioși, fanatici religioși. Și aceasta este expresia RT-PCR, PCR în timp real, expresia genei V-Mat 2. Aici avem indivizi… care nu sunt în mod deosebit fundamentaliști, nu sunt deosebit de religioși, și puteți vedea că există o expresie mult mai redusă a acestei gene anume – gena V-Mat 2. O altă expresie a genei V-Mat 2. dovezi care susțin ipoteza noastră pentru dezvoltarea acestei abordări… „

  Bărbatul din auditoriu:

  „Ceea ce vedem aici este că, prin răspândirea acestui virus, vom elimina persoanele care ar putea să poarte o vestă cu bombe și să intre într o piață și să arunce în aer piața.”

  Vorbitor cheie:

  „Deci, ipoteza noastră este că aceștia sunt oameni fanatici; că au supraexpresie a genei V-Mat 2 și că, vaccinându-i împotriva acestui lucru, vom elimina acest comportament. Deci, avem câteva date foarte, foarte remarcabile în următorul diapozitiv. Aici avem două scanări ale creierului; acestea sunt FMRI. Aceștia sunt doi indivizi diferiți cu niveluri diferite de exprimare a V-Mat 2. Deasupra este un individ care este un fanatic religios; un individ – și am repetat acest lucru de multe ori – care are niveluri ridicate de V-Mat 2. Acum, acest individ de aici, care a avut niveluri scăzute ale genei V-Mat 2; acest individ s-ar autodescrie ca nefiind deosebit de religios. În fiecare caz, acestor indivizi li s a citit un text religios. Acest individ [persoana religioasă], a luminat girusul frontal mijlociu drept, prezentat aici, și aceasta este partea creierului asociată cu teoria minții; este partea a creierului care are de-a face cu intențiile, credințele și dorințele. În contrast – în contrast marcat – iată un individ care nu s-ar autodescrie în mod deosebit ca fiind religios, iar când i s-a citit un text religios, ceea ce vedem este că această parte a creierului, numită insula anterioară, se luminează; aceasta este o parte a creierului care este asociată cu dezgustul sau nemulțumirea când aude ceva…”

  Bărbatul din auditoriu:

  „Sugerați să iau un aparat de tomografie cu mine când evaluez oamenii pentru a determina dacă le trag un glonț in capul?”

  Vorbitor cheie:

  „Deci, datele pe care le prezint aici susțin conceptul pe care îl propunem și cred că nu ne-am propune să facem scanări CT sau FMRI pe indivizi aflați în zona Afganistanului. Virusul s-ar imuniza împotriva acestei gene V-MAT 2 și asta ar avea efectul pe care îl vedeți aici [al rezultatelor scanării creierului persoanei nereligioase], care este, în esență, să transforme un fanatic într-o persoană normală; și credem că asta va avea efecte majore în Orientul Mijlociu”.

  Vorbitor cheie:

  „Ei bine, deci, prezentul plan și testele pe care le-am făcut până acum au folosit viruși respiratori, cum ar fi gripa sau rinovirusul și credem că aceasta este o modalitate satisfăcătoare de a obține expunerea la cea mai mare parte a populației. Cei mai mulți dintre noi, desigur, am fost expuși la cei doi viruși; și suntem destul de încrezători că aceasta va fi o abordare foarte reușită.”

  Barbatul din auditoriu:

  „Este fascinant. Care este numele acestei propuneri?”

  Vorbitor cheie:

  „Da, deci, numele acestui proiect este Fun Vac, vaccin special impotriva fundamentalismul religios.”

  Apreciază

  • Felix said, on decembrie 6, 2021 at 10:46 am

   Alina posta la cometarii in 2009:
   Cine a fost S. Monast, nu intereseaza. Daca acele documente secrete au disparut sa nu iar nu intereseaza. Si nu cred ca e importanta sau nu problema veridicitatii unui astfel de text asa cum se pune ea la ora actuala. Lasand la o parte faptul ca mare parte din ce scrie acolo se potriveste ca o manusa cu realitatea pe care o traim, ramane textul. Textul asta exista iar originea lui este satanica. Nici un om cu mintile cat de cat acasa, nu putea concepe asa ceva. Dupa cum nici Nietzche nu ar fi putut scrie „Asa grait-a Zarathustra” numai dupa mintea lui. Partea a doua, cea legata de om, este ingrozitoare. Omul, ca fiinta spirituala, chip al lui Dumnezeu, trebuie distrus. Din perspectiva asta ceea ce s-a intamplat in temnitele comuniste nu e deloc intamplator. Ganditi-va la experimentul de la Pitesti, la acele asa-zise autodemascari. Dar omul, atacat direct, nu cedeaza. Si de aceea avem atatia sfinti la Aiud si in alte parti. De aceea omul trebuie adormit si pacalit. Adormiti suntem iar ratacirea va veni si ea. Tot ce mai putem face e sa salvam ce se mai poate salva. Daca ne trezim!
   Cand am citit cu ani in urma „1984” al lui Orwell am luat-o ca pe o productie literara ca oricare alta. Acum a devenit inspaimantator de reala. Orwell a avut acces la niste informatii iar cartea nu a aparut intamplator.

   https://saccsiv.wordpress.com/2009/10/14/protocolul-de-la-toronto/

   Apreciază

 2. Simion P said, on decembrie 5, 2021 at 2:00 am

  Frate Vasile asta s-ar lega cu filmul de mai jos. Dar nu scrie in Sfanta Biblie despre zombies

  Cell (2016)

  Apreciază

 3. Simion P said, on decembrie 5, 2021 at 2:03 am

  Terrible eruption of Semeru volcano in Indonesia

  Apreciază

 4. scortisoara said, on decembrie 5, 2021 at 7:36 am

  Pana la creier ne mananca sufletul …. Ma obosesc scenariile astea …. O forma de rezistenta concreta , o replica peste bot astora cu propaganda covid-ului ????

  Apreciază

  • Felix said, on decembrie 6, 2021 at 10:59 am

   În lucrarea sa intitulată Șocul viitorului,cercetătorul american Alvin Toffler spunea: „Schimbarea, rostogolindu-se tumultuos prin societate, lărgește ruptura dintre ceea ce credem că există și ceea ce există în realitate, dintre ima­ginile existente și realitatea pe care se presupune că o reflectă. Atât timp cât această ruptură se menține în limite acceptabile, ne putem adapta schimbării în mod mai mult sau mai puțin rațional, putem avea reacții sănătoase la noile condiții, suntem încă stăpâni pe realitate. Când această ruptură devine prea mare însă, nu mai suntem în stare să ne adaptăm, reacționăm inadecvat, devenim ineficienți, ne dăm la o parte sau, pur și simplu, intrăm în panică. În final, când ruptura a devenit peste măsură de mare, cădem pradă unor psihoze sau chiar murim” (Alvin Toffler, Șocul viitorului, trad. Leontina Moga și Gabriela Mantu, Bucu­rești, Ed. Politică, 1970, p. 189).

   Fostul CEO al companiei Intel, Andrew S. Grove, și-a intitulat una dintre cărți Only the Paranoid Survive (Numai cei paranoici supraviețuiesc). Așa cum spunea și Alvin Toffler, stadiul final al omului expus la schimbări multiple este cel al paranoiei.

   Apreciază

 5. documenteortodoxe said, on decembrie 5, 2021 at 7:47 am

  Japonia renunță la „vaccinuri” după ce Ivermectina a dat rezultate spectaculoase. Japonia va renunța la dozele repetate de pseudo-vaccinuri pentru că a constatat o vindecare mai bună și mai durabilă cu Ivermectină! Acesta este un medicament antiparazitar administrat oral, apărut ca o opțiune de tratament viabil pentru infecțiile cu COVID-19.

  Ivermectina a fost abandonată neprotocolar până acum, dar Japonia a demonstrat că medicamentul poate fi folosit ca remediu mult mai eficient și un substitut permanent pentru „vaccinurile” împotriva coronavirusului produse de marile companii farmaceutice.

  Companiile farmaceutice, observând rata de succes a ivermectinei (n.r. vezi și cazul Indiei!), au decis in corpore să-i impună o interdicție mondială pentru a nu-și afecta propriile câștiguri – devenite uriașe!*

  * Nu condamn atât de mult Big Pharma, cât condamn FDA-ul, CDC-ul și OMS-ul care au făcut hora genocidului în jurul Big Pharma și care smulg hălci de sute de milioane de dolari drept șpăgi pentru a tolera și continua crimele în masă săvârșite prin pseudo-vaccinurile ucigașe!
  https://tfiglobalnewscom.cdn.ampproject.org/c/s/tfiglobalnews.com/2021/11/08/japan-crushes-big-pharma-with-a-small-yet-effective-move/amp/
  Expertul în securitatea informațiilor, Ehden Biber, a susținut recent: „Dacă vă întrebați de ce a fost suprimată Ivermectina, aflați că în acordul pe care țările l-au încheiat cu Pfizer nu le permite să rezilieze contractul deoarece prevede că și în cazul în care va fi găsit un medicament pentru tratarea COVID-19, contractul nu poate fi reziliat”.

  Apreciat de 1 persoană

 6. dmaximilian said, on decembrie 5, 2021 at 10:15 am

  s-a făcut un plan de supravieţuire in cazul unei apocalipse zombie la fel cum tările serioase fac planuri de supraviețuire pentru diverse scenarii, cum ar fi pana de curent, lipsa aprovizionării etc

  să nu uităm că apocalipsa zombie în FICŢIUNE (deocamdată în ficţiune) – e provocată în general tot de o p(l)andemie, un virus, un vaccin etc

  nu cred că este descrisă în Sfânta Scriptură o apocalipsă zombie aşa cum este reiese ea acum din cultura populară

  Apreciază

 7. Felix said, on decembrie 5, 2021 at 11:05 am

  Vom lucra cu materialul clientului sau cu indiciile partial oferite de Jupanul Protector!
  Mai intai ei ne dau cateva indicii salvatoare caci se erijeaza in protectorii nostrii:
  „Planul de urgenta consta in identificarea posibilelor urgente care pot aparea in zona in care locuiti, stabilirea a doua locuri de intalnire in caz de dezastru natural – unul aproape de casa si unul la distanta – pentru situatiile in care nu te poti intoarce acasa, in alegerea unei persoane de contact ce poate fi sunata pentru a interveni si gasirea unei rute de evacuare.”
  Totusi lipsesc cateva piese din puzzle din acest plan.
  Sa facem un exercitiu de imaginatie: daca se imbolnavesc de boala prionica 50% din cetatenii orasului in care locuiesc este foarte probabil ca ei sa devina violenti sau chiar zombi.
  Atunci protectorii nostri pot aplica urmatorul plan: cetatenii suspecti care pot deveni zombificati si chiar cei care au devenit deja zombi vor fi evacuati temporar in afara orasului care va avea paza militarizata. Deci zombi „pot zburda” in voie prin sate si comune. Ce efect va avea aceasta „masura de protectie”? Majoritatea oamenilor din localitatile limitrofe orasului securizat de armata se vor muta/ingramadi in oras ca sa fie in siguranta.
  Dar de fapt pe asta mizeaza si marele Frate Protector: imi zombifica 50% din conlocuitori apoi imi va oferi privilegiul protectiei conditionate adica voi fi obligat sa habitez in perimetrul jalonat de Jupan.
  Sigur ca in acest perimetru va trebui sa am un target social, ca sa nu devin la randu-mi un potential pericol pentru congeneri. Deci voi accepta vaccinarea si apoi ciparea. Si astfel cei cuprinsi in orasul smart securizat vor fi in „siguranta”. Ceilalti care se vor incumeta sa ramana mai departe prin sate vor fi victimele sigure ale zombilor care vor pulveriza asezarile rurale. Deci totul va fi pentru Binele Comun prin generozitatea Marelui Frate Protector! Deci vom fi fericiti!

  Ps. Dupa depopularea masiva a asezarilor rurale cu ajutorul zombilor acestia vor eutanasiati!

  https://saccsiv.wordpress.com/2011/05/26/%E2%80%9Eapocalipsa-zombi%E2%80%9D-centrul-american-pentru-preventia-si-controlul-bolilor-cdc-cum-sa-te-pregatesti-pentru-o-invazie-zombi/comment-page-1/

  Apreciază

 8. Andrei said, on decembrie 5, 2021 at 11:36 am

  Un calugar Grec il cheama pe papa, heretic

  A Greek Orthodox Priest shouts, ”Pope, you are a Heretic!” as the Pope enters a church in Athens
  https://www.bitchute.com/video/Vp1O2qGJMK5B/?list=subscriptions

  Apreciază

 9. Marian said, on decembrie 5, 2021 at 11:38 am

  Si astia , ai dracului oameni , se mira de ce , NU VREAU SA FIU VACCINAT ?!? Pai uite , taman d’aia !!!

  Apreciază

 10. dmaximilian said, on decembrie 5, 2021 at 12:20 pm

  există o atracție morbidă pe net, chiar și pe acest site, pentru semnul fiarei, chiar a fost creată și categorie specială: https://saccsiv.wordpress.com/category/semnul-fiarei/

  Dumnezeu în categorii apare doar la https://saccsiv.wordpress.com/category/particula-lui-dumnezeu/

  de ce nu există și https://saccsiv.wordpress.com/category/semnul-lui-Dumnezeu/ ?

  sau articole detaliate despre SEMNUL LUI DUMNEZEU? sunt sigur că este mai important și mai puternic decât pseudo-semn-ulețul antihristului si al fiarei

  Apreciază

  • Mihai T said, on decembrie 6, 2021 at 2:25 pm

   https://saccsiv.wordpress.com/category/cruce/

   https://saccsiv.wordpress.com/category/semnul-crucii/

   (plus foarte multe categorii despre Sărbătorile Ortodoxe, Sfinţi, Rugăciuni, Aghiazmă etc)

   Apreciază

  • Felix said, on decembrie 6, 2021 at 2:45 pm

   Ce este, in fond, aceasta lucrare a rugaciunii sau semnului prezentei lui Hristos in viata noastra? Este, de fapt, in fapt, introducerea lui Hristos ca o prezenta in sensibilitatea noastra, astfel incat, la un moment dat, toate gandurile, toate faptele noastre sa purceada dintr-o perspectiva hristocentrica. Vom cunoaste atunci, treptat, treptat ratiunea adevarata, creatoare, constructiva, ziditoare a vietii, a omului, a istoriei, a intregii existente. In afara de aceasta perspectiva totul devine o orbecaiala, o jalnica, o sinistra orbecaiala!
   Omul e o faptura libera, dar in dinamica providentiala a istoriei el se ciocneste de tot ce nu poate ultragia, fiind o socoteala care il depaseste. Dumnezeu trebuie sa introduca adeoseri idei aspre, care s-ar putea sa sporeasca in asprime pe masura ce, intr-un fel omul devine mai puternic in cerbicia lui, mai insubordonat si mai nociv. Controversa, dialogul acesta tainic si grav va deveni, probabil, tot mai strans.

   Apreciază

  • Felix said, on decembrie 6, 2021 at 3:19 pm

   Asa spui tu:
   „sunt sigur că este mai important și mai puternic decât pseudo-semn-ulețul antihristului si al fiarei”
   👇
   Daca esti asa de bazat pe certitudinea ta ar fi bine sa vezi mai intai parerea lui Hristos:

   „Eu preîntâmpin lumea că degrabă va veni înşelătorul. Va face minuni cu atâta vicleşug, încât va urni stele de pe cer şi-i va înfricoşa pe toţi, va zbura prin aer, ca o pasăre. La început va părea paşnic, îi va susţine pe cei săraci, pe nevoiaşi, distribuind ajutoare bogate, înşelându-i astfel pe cei care cred în Dumnezeu. Toţi îl vor îndrăgi, îl vor asculta şi vor crede în el, dar această încercare va fi îngăduită pentru puţin timp.
   Voi, însă, trebuie să convingeţi, pe cât e posibil, lumea să nu primească niciun fel de pecete şi, de asemenea, să nu semneze.
   Înainte de întronarea antihristului, voi trimite nevăzut îngerii Mei în ajutor oamenilor şi-i vor înscrie numele robilor Mei în cartea vieţii şi vor pune Sfânta Pecete pe fruntea lor, a celor care vor avea pe frunte Frica lui Dumnezeu!
   Voi, însă, uitaţi-vă mai bine la Mine, ca să mă ţineţi minte şi să nu vă încurcaţi şi, din greşeală, să semnaţi şi să primiţi pecetea de subjugări a antihristului, deoarece el va veni în veşmintele Mele, şi va face în faţa poporului minuni diavoleşti, şi va urca pe prestolul sfântului lăcaş, şi va impune să i se zugrăvească icoană, şi va cere ca acestei icoane sa i se închine şi să o creadă, deoarece el va face ca icoana să vorbească şi să se mişte prin sugestionare diavolească. El se teme de Cruce, va ridica prigoană asupra Crucii. La început va-fi pecetea comunistă – steaua cu cinci colţuri. Să n-o primiţi! Aceasta e doar începutul necazurilor. Va veni timpul când tare vor fi prigoniţi acei credincioşi care vor refuza să primească pecetea antihristului pe mână sau pe frunte şi să se închine chipului său.
   Aceşti oameni nu vor putea nici cumpăra, nici vinde, neavând pecete. Nu vor putea merge dintr-un oraş în altul şi nici dintr-un, sat în altul. Lor li se va lua şi apa şi hrana. Mai întâi se va cere semnătura, iar celor ce vor semna li se va aplica pecetea antihristului. Şi cine o va primi nu va fi iertat nici acum, nici în veacul viitor. Înainte de întronarea antihristului, va avea loc un război mondial.”

   Arătarea Mântuitorului la doi copii, in Ucraina. Poruncile și proorocirile vremurilor de pe urmă! – Altarul Athonit
   https://www.altarulathonit.com/aratarea-mantuitorului-la-doi-copii-in-ucraina-poruncile-si-proorocirile-vremurilor-de-pe-urma/

   Apreciază

   • Max said, on decembrie 6, 2021 at 6:08 pm

    Nu ca n-as aproba mesajul tau, Felixe, dar nu e scris asa in Biblia ortodoxa nicaieri…

    Apreciază

   • Felix said, on decembrie 6, 2021 at 7:54 pm

    „celor ce au simtirea harului, cu lesnire le va fi cunoscuta venirea lui antihrist. Iar celor ce isi au mintea permanent la lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, nu vor crede, si urasc pe cei ce le-ar spune…”
    Extras din
    Proorociile Sfântului Efrem Sirul despre venirea antihristului

    Apreciază

   • Felix said, on decembrie 6, 2021 at 9:10 pm

    Sfantul Sofronie Saharov despre Sfanta Traditie si Sfanta Scriptura

    Sfantul Siluan Athonitul concepea viata Bisericii ca o viata in Duhul Sfant si SfantaTraditie ca lucrarea neintrerupta a Duhului Sfant in Biserica. Ca prezenta vesnica si neschimbatoare a Duhului Sfant in Biserica, Traditia e temelia cea mai adanca a existentei ei. De asemenea, Traditia imbratiseaza intreaga viata a Bisericii pana acolo incat insasi Sfanta Scriptura nu e decat una dintre expresiile ei.
    De aici urmeaza ca daca Biserica ar fi lipsita de Traditia ei, ea ar inceta sa existe, caci slujirea Noului Testament e o slujire a Duhului, ea se face „nu cu cerneala, ci cu Duhul Dumnezeului Celui Viu, nu pe table de piatra, ci pe tablele de carne ale inimii” ( 2 Corinteni 3, 3-6). Sfanta Scriptura nu este nici mai profunda, nici mai importanta decat Sfanta Traditie, ci, cum s -a spus deja, una din formele ei. Cei ce resping Traditia Bisericii si care crezand ca merg la izvoarele Bisericii, se duc spre Sfanta Scriptura, merg pe o cale gresita. Nu Sfanta Scriptura, ci Sfanta Traditie este izvorul Bisericii. In cursul primelor decenii ale istoriei sale Biserica inca nu avea cartile Noului Testament, si nu traia decat prin acea Predanie sau Traditie pe care Apostolul ii indemna pe credinciosi sa o pazeasca (2 Tesaloniceni 2:15). E un fapt binecunoscut ca toti intemeitorii de erezii s-au sprijinit intotdeauna pe Sfanta Scriptura, cu diferenta ca o talcuiau in felul lor.

    Viata si invataturile Sfantului Siluan Athonitul, Editura Deisis, Sibiu, 1999, pp.77-78.

    Apreciază

   • Felix said, on decembrie 7, 2021 at 8:43 am

    Compendiu biblic-patristic:

    Tema centrala a intregii Apocalipse este A Doua Venire a lui Hristos – nu imparatia de o mie de ani (hiliasmul impins de sionisti pentru a insela pe oameni), nu Antihristul.
    Tot ce ne spune aceasta carte se centreaza pe tema celei De-a Doua Veniri a lui Hristos. Hristos vine! Este o nadejde atat de puternica in inima crestinului traitor in Hristos. Hristos se intoarce! Trebuie sa plasam aceasta realitate profunda in fiinta noastra. Ea a fost realitatea si experienta Bisericii Primare. Biserica a trait in aceasta realitate si ne-a dat martirii si sfintii. Numai cu aceasta realitate traita in inima fiecarui ortodox, Biserica va da din nou martiri.
    Identitatea Domnului nostru Care revine ca Judecator este descrisa explicit in Apocalipsa: „Si am privit si iata un nor alb si Cel ce sedea pe nor era asemenea Fiului Omului, avand pe cap cununa de aur si in mana secera ascutita” (14, 14).
    Acest verset arata ca Hristos se va intoarce cu o secera in mana. Nu o sa vina ca Mantuitor, ci ca Judecator. La Prima Venire a venit ca Mantuitor, pentru mantuirea lumii, iar a A Doua Venire este spre Judecata. Insusi Hristos a spus: „Caci n-am venit ca sa judec lumea ci ca sa mantuiesc lumea” (Ioan 12:47). El a vorbit desprea A Doua Venire, cand a spus: „Cand va veni Fiului Omului intru slava Sa, si toti sfintii ingeri cu El, atunci va sedea pe tronul slavei Sale” (Matei 25:31). Deci avem aceste doua atribute, Mantuitorul si Judecatorul, care tin de cele doua Veniri ale Domnului Hristos.
    Credinciosii care au dus o viata de pocainta se vor bucura. Necrediniosilor si credinciosilor nepocaiti le va trece cutitul prin inima. Ei se vor tangui. In prezent, cele contrare se intampla. Crestinii traitori aflati in primejdie, plang: „Doamne, pana cand? Cat trebuie sa mai asteptam? Cand ne vei slobozi din aceasta lumea mizerabila si putreda?”
    Toate aceste lucruri se vor intampla cu siguranta in timpul celei de-A Doua Veniri a lui Hristos…
    Nu exista un singur punct al Apocalipsei care sa nu fie in acord cu Evangheliile si cu Sfanta Traditie. Pentru ca ceva sa fie ortodox, este nevoie ca marturiie din Scriptura si Traditie sa fie compatibile intre ele, fie identificandu-se, fie completandu-se. Sa nu se contrazica reciproc. Exista un acord in duh si, destul de des, chiar in litera intre Apocalipsa, Sfanta Traditie si cele patru Evanghelii. Avem mai multi autori care descriu momente diferite si sunt in totalitate de acord sau se completeaza reciproc, in niciun caz nu se contrazic reciproc.
    Exact ce a spus Hristos, anume: „Inainte de a trece cerul si pamatul, o iota sau cirta din Lege nu va trece” (Matei 5:18).
    Nici macar o iota a cuvintelor lui Hristos nu va ramane neimplinita. Domnul Hristos a promis ca Se va intoarce. Inima unui om credincios traitor simte aceste lucruri si se umple de nadejde.
    „Iata vin degraba” (Apocalipsa 22:7). „Iata vin curand” (Apocalipsa 3:11). „Pentru aceea iubitilor, acestea asteptand, nevoiti-va sa fiti aflati de Hristos nespurcati si neintinati in pace” (II Petru 3:14). Creștinul adevărat este dedicat unei singure idei. El se preocupă de felul cum se va prezenta dinaintea Dumnezeului Celui Viu, încercând să devină din ce în ce mai pregătit pentru întâlnirea cu Hristos!
    Dupa cum toate cate le-a facut in viata Iisus Hristos Domnul nostru au fost neasteptate, tot astfel si cea de-a Doua Venire a Sa se va ivi fara de veste, intru putere si slava. Neasteptata a fost Nasterea Sa din Preasfanta Fecioara, neasteptata a fost saracia Sa, neasteptate au fost minunile Sale, graiurile, smerenia si moartea Sa cea de buna-voie, Invierea, Inaltarea Sa, Biserica si propovaduirea credintei Sale in toata lumea.
    Cu cat ne apropiem de sfarsitul lumii, cu atat existenta noastra lumeasca dulce, bogata in placeri, va fi mai grea de parasit. Astfel majoritatea oamenilor ne apostrofeaza:
    „Nu e, dom’le, nici un plan ocult. Terminați cu teoriile astea conspiraționiste! E doar o pandemie provocată de un „virus nenorocit”. 😊
    „Șefii la lume sunt foarte îngrijorați pentru sănătatea și integritatea noastră și luptă non-stop să ne salveze. Și ne vor salva, dar numai cu condiția să ne supunem orbește tuturor comenzilor lor. Și trebuie să ne supunem TOȚI, altfel nu funcționează”.😎
    Atât de simplu li se pare oamenilor ieducați. Din păcate, noi, ăștia mai grei de cap și mai cârtitori, nu reușim să fim recunoscători față de șefii la lume pentru că vor să ne „salveze” împotriva voinței noastre.
    Deci sentimentul de catastrofa al despartirii de viata va spori; si dorinta de cramponare…
    Cu cât ne apropiem de vremurile sfârșitului, lucrurile vor deveni tot mai precipitate până când se vor grăbi să evolueze cu o rapiditate fulgerătoare. Știrile de la televizor nu vor apuca să-i înștiințeze pe oameni. Si toată această învălmășeală va fi scotită aparent ca un triumf al lui Antihrist. În realitate Hristos va scurta vremea suferințelor.
    Astfel, neasteptata va fi si Venirea Sa Cea de a Doua, ca o lovitura ce va starni uimire si infricosare mai mult decat toate celelalte faptuite de Hristos pana atunci.
    Tăgăduindu-L pe Hristos Dumnezeul-Omul, oamenii nu au scuză pentru acest păcat capital – atotpăcat, fiindcă neamului omenesc nu i se poate dărui nici un Dumnezeu mai bun, nici mai desăvârșit, pentru că nu există. Cu adevărat nu există scuză pentru cei ce nu cred în Hristos (Ioan 15, 22:24).
    Rupţi prin păcat de Ziditorul şi Dumnezeul adevăratelor gânduri, oamenii au înnebunit în gândurile şi în cugetările lor (Romani 1:21) şi fără oboseală scot la iveală teorii după teorii despre lumea fără Dumnezeu şi despre ne-necesitatea lui Dumnezeu. Şi merg continuu aşa, cugetă fără Dumnezeu tot drumul vieţii lor până la Înfricoşătoarea Judecată. Şi nu numai fără Dumnezeu, ci şi împotriva lui Dumnezeu. Şi, prin toate acestea, înaintează spre minciuna cea dintâi, cea mai înainte de veci, pe care a cugetat-o întâi tatăl minciunii, satana; şi această minciună este în realitate inima tuturor învăţătorilor săi, cei care sunt fără Dumnezeu şi împotriva lui Dumnezeu. Prin aceştia şi cu aceştia, această minciună va ajunge până la înfricoşătoarea Judecată, până la Ziua Domnului cea mare şi vestită.
    În zilele din urmă aceştia vor ocărî pe faţă pe Hristos Dumnezeu şi vor respinge adevărul Său despre lume şi despre finalitatea omului. Astfel, aceştia clădesc o lume fără Hristos şi împotriva lui Hristos şi, cu mare glas, vor striga şi vor vorbi puternic că, pasămite, vor să asigure în lume pacea, siguranţa şi bunăstarea. Şi chiar atunci când vor striga pace şi siguranţă şi bunăstare, atunci dintr-o dată va veni pentru ei nenorocirea, ca durerea celei ce are în pântece şi nu poate să nască.
    În fapt, toate ideologiile se pot reduce la două feluri: acelea care sunt pentru Hristos şi acelea care sunt pentru Antihrist. În cele din urmă, omul se găseşte în lumea aceasta pentru ca să dezlege o singură problemă. Şi fiecare dintre noi este sau iubitor de Hristos, sau luptător împotriva lui Hristos, a treia cale nu există. Da, omul este închinător al lui Hristos sau este închinător al diavolului, a treia cale nu există.
    În vremea din ajunul Celei de-a Doua Veniri a lui Hristos oamenii vor fi foarte slabi în credință, judecând numai după simțuri și după ce le cad sub simțuri. Pentru că oamenii vor aclama ca Toma: „Dacă nu vedem, nu credem.” Și li se va arăta!
    Atunci vor plânge toate neamurile pământului și vor vedea pe Fiul Omului (Matei 24:30).
    O, Doamne, O, Drepte Judecatorule, cum te vom intampina noi, cei ce nu avem vesmantul curatiei, nici al neprihanirii, nici al pacii? Ajuta-ne noua! Ajuta-ne sa ne gatim, pe cat este cu putinta, de intalnirea cea infricosata cu Tine! Tie se cuvine slava si multumirea in veci. Amin.
    OBLIGATORIU DE CITIT. Sfantul Ierarh Nifon: VEDENIE DESPRE INFRICOSATA JUDECATA | SACCSIV – blog ortodox
    https://saccsiv.wordpress.com/2011/08/15/005obligatoriu-de-citit-sfantul-ierarh-nifon-vedenie-despre-infricosata-judecata/

    Apreciază

   • Felix said, on decembrie 7, 2021 at 11:03 am

    Biserica Ortodoxa aminteste in cultul liturgic (sinaxarul Triodului) si puncteaza pomenirea Venirii A Doua, intru slava, a Domnului nostru Iisus Hristos:

    “Dupa cele doua pilde din duminicile trecute, pilda Vamesului si a Fariseului sipilda Fiului risipitor, dumnezeiestii parinti au randuit in aceasta duminica pomenirea celei de-a Doua Veniri a Domnului, pentru ca nu cumva omul, afland din acele pilde despre iubirea de oameni a lui Dumnezeu, sa traiasca fara nici o grija, spunandu-si:

    “Dumnezeu este iubitor de oameni! Daca ma voi departa de pacat, indata voi dobandi totul”.

    Au randuit aici dumnezeiestii parinti in aceasta Duminica pomenirea infricosatoarei zile a celei de a Doua Veniri a Domnului, ca infricosandu-i pe oameni prin moarte si prin asteptarea chinurilor ce vor sa fie, sa-i intoarca spre virtute pe cei ce traiesc fara nici o grija si sa nu se increada numai in iubirea Sa de oameni, ci sa tina seama si de aceea ca Dumnezeu este un Judecator drept, Care rasplateste fiecaruia dupa faptele lui. De altfel trebuia sa vina Judecatorul sufletelor care au mers mai inainte.

    Intr-un fel oarecare, sarbatoarea de azi pune oarecum astazi sfarsit tuturor sarbatorilor, deoarece A Doua Venire va fi cea din urma fapta din toate cele savarsite de Dumnezeu pentru noi. Caci trebuie sa avem in vedere ca Duminica viitoare, dumnezeiestii parinti au asezat pomenirea inceputului lumii si a izgonirii lui Adam din Rai, iar in sarbatoarea de astazi este pomenirea sfarsitului tuturor faptelor noastre si a lumii insasi.

    Socotesc ca au asezat aceasta sarbatoare in Duminica lasatului sec de carne pentru a ne opri, de frica sarbatorii, de la desfatari si de la mancari prea multe si pentru a ne indemna spre dragostea de aproapele. Si altfel: se pune aici sarbatoarea de fata, pentru ca din pricina desfatarii am fost izgoniti din rai si am ajuns sub judecata si blestem, si pentru ca in Duminica viitoare avem sa fim izgoniti din rai, , in chip simbolic, prin Adam, pana cand va veni Hristos spre a ne duce iarasi in rai.

    Se numeste a Doua Venire pentru motivul ca intaia oara Hristos a trait cu trupul printre noi, dar bland si fara slava. La A Doua Venire insa va veni din cer cu minuni mai presus de fire si cu mare stralucire; va veni in trup ca sa fie recunoscut de toti ca El este Cel care a venit intaia oara spre a mantui neamul omenesc, iar acum a doua oara, ca sa-l judece daca a pazit bine poruncile ce i-au fost date.

    Nimeni nu stie cand va fi venirea Lui. Domnul a ascuns-o chiar apostolilor Sai. Cu toate acestea a aratat ca inainte de venirea Sa vor fi unele semne, lamurite mai pe larg de unii din sfinti. Se spune ca a Doua Venire va fi dupa trecerea celor sapte mii de ani. Inainte de venirea Lui va veni Antihrist (I Ioan 2, 18, 22; 2 Ioan 7).

    Antihrist se va naste, dupa cum spune Sfantul Ipolit al Romei, dintr-o femeie desfranata, fecioara cu numele, dintre evrei, din semintia lui Dan, fiul lui Iacov: Antihrist se va purta ca si cum ar trai dupa Hristos, va face minuni, cate a facut si Hristos, si va invia morti. Totusi pe toate le va face in chip mincinos, nu cu adevarat; si nasterea, si invierea cu trupul si toate celelalte minuni, dupa cum zice Apostolul:

    “Atunci, zice el, se va descoperi fiul pierzarii, cu toata puterea si semne si marturii mincinoase” (II Tes. 2, 3-4).

    Dar, dupa cum spune Ioan Damaschin, nu se va intrupa diavolul, ci va fi un om nascut din desfranare. Va lua asupra sa toata lucrarea Satanei si se va arata pe neasteptate. Apoi se va arata bland si bun tuturor. Va fi atunci foamete mare. Va veni, asa zicand, in ajutorul poporului; va cerceta dumnezeiestile Scripturi; va tine post si va fi silit de oameni sa primeasca a fi ales imparat. Va iubi mai cu seama poporul evreu, se va aseza in Ierusalim si va zidi templul iudeilor.

    Cu sapte timpuri inainte, dupa cum zice Daniel, vor veni Enoh (Facere 5, 24) si Ilie, propovaduind poporului sa nu-l primeasca. Antihrist insa ii va prinde si ii va chinui, apoi le va taia capetele. Cei care vor voi sa ramana credinciosi vor fugi departe; pe cei care ii va gasi in munti ii va ispiti prin demoni. Dar, din pricina celor alesi, se vor micsora cele sapte timpuri. Va fi foamete mare; Toate stihiile lumii se vor schimba, incat, aproape sa dispara toate.

    Dupa aceasta va fi pe neasteptate Venirea Domnului din cer, ca un fulger, mergand inainte cinstita Lui Cruce. Rau de foc clocotind va merge inainte, curatand tot pamantul de miasme. Indata va fi prins Antihrist si slugile lui si vor fi dati focului vesnic. La sunetele de trambite ale ingerilor, va veni deodata, de la marginile pamantului si din toate stihiile, tot neamul omenesc in Ierusalim, caci acesta este centrul lumii, si acolo vor sta tronurile de judecata.

    Toti oamenii se vor schimba intru nestricaciune cu propriile lor trupuri si suflete, si vor avea aceeasi forma. Insesi stihiile lumii vor primi o schimbare in mai bine. Domnul, printr-un singur cuvant, va desparti pe cei drepti de cei pacatosi. Si vor merge lucratorii faptelor bune spre a primi viata vesnica, iar pacatosii iarasi spre a primi chinul vesnic. Si nu vor inceta niciodata acestea, nici viata vesnica, nici chinul vesnic.

    Va spune dreptilor si pacatosilor sase lucruri:

    “Am flamanzit si Mi-ati dat sa mananc; am insetat si Mi-ati dat sa beau; strain am fost si M-ati primit; gol am fost si M-ati imbracat; bolnav am fost si M-ati cercetat; in temnita am fost si ati venit la Mine. Intrucat ati facut unuia dintre acestia mai mici, Mie ati facut!”(Matei 25, 35-40).

    Aceste fapte bune poate sa le faca oricine dupa puterea sa. Asadar, atunci toata limba va marturisi ca Domnul este Iisus Hristos intru slava lui Dumnezeu-Tatal.

    Chinurile despre care vorbeste Sfanta Evanghelie sunt acestea: acolo va fi plangerea si scrasnirea dintilor; viermele lor nu se va sfarsi si focul lor nu se va stinge; si

    “aruncati-l in intunericul cel mai din afara!” (Matei 22, 13).

    Pe toate acestea Biserica Ortodoxa hotarat le primeste”.

    Cules din SINAXARUL TRIODULUI

    ###

    Va fi o apostazie generala inainte de venirea lui Antihrist şi, pe deasupra, mulţi episcopi vor trăda credinţa, iar ca justificare, vor arăta spre starea strălucită a Bisericii. Căutarea compromisului va fi atitudinea caracteristică a oamenilor. Fermitatea mărturisirii va dispărea.
    Oamenii vor căuta cu asiduitate să-şi motiveze căderea, iar răul, ca o moleşeală malignă, va susţine această stare generală. Oamenii vor avea obişnuinţa lepădării de dreptate, a dulceţii compromisului şi a păcatului. Antihrist va îngădui oamenilor totul, numai ca ei „căzând în faţa lui, să i se închine“. Nu este o atitudine nouă faţă de oameni: şi împăraţii romani erau gata să le redea libertatea creştinilor cu condiţia ca ei să le recunoască divinitatea şi suprema putere divină şi îi chinuiau doar pentru că ei mărturiseau că „Domnului Dumnezeului tău să te închini şi Lui Singur să-i slujeşti” (Matei 4, 9-10). Întreaga lume i se va supune lui antihrist şi atunci el îşi va descoperi faţa şi ura faţă de Hristos şi de creştinism. Sfântul Ioan Teologul spune că toţi cei ce i se vor închina vor primi un semn pe frunte şi pe mâna dreaptă.

    Sfântul Ioan Maximovici, “Predici si îndrumari duhovnicesti“, Editura Sophia, Bucuresti, 2001.

    Apreciază

 11. John said, on decembrie 5, 2021 at 12:26 pm

  Marea minciună,devoalată!Pfăizăr,ucide😆

  https://trenduri.blogspot.com/2021/12/cu-documentele-la-control.html?m=1

  Apreciază

 12. Bobita said, on decembrie 5, 2021 at 1:30 pm

  Patriarh care consuma droguri cu domnitorul si oameni de cultura celebri care practicau duelul pentru a ucide din motive banale?

  https://adevarul.ro/locale/botosani/episoade-mai-putin-cunoscute-istoria-romanilor-domnitorul-mort-cauza-drogurilor-duelurile-celebre-1_61aa07895163ec42713268a8/index.html

  Am citit articolul de mai sus si am descoperit o alta realitate. Atat de schimbata ca pare incredibila.

  Apreciază

  • gheorghe said, on decembrie 6, 2021 at 2:25 pm

   Poate gasesti si povesti din astea de-ale lui Oisteanu si despre co-religionarii lui sau …. membrii tribului pe care il slujeste…
   (Oisteanu was born in Karaganda, Kazakhstan, raised and educated in Romania, where he was known as Valeriu Oișteanu ([vaˈlerju]).
   He graduated from the Department of Chemical Industry of the Politechnical Institute in Bucharest.
   In 1970, Oisteanu made his literary debut in Romania with a collection of poems called Proteze.
   Due to his Jewish ancestry, the Communist regime allowed him to emigrate to New York City in 1972 or 1973, and he has been writing in English ever since.)

   PS: heroina era medicament legal inainte de al doilea razboi mondial, produs de BAYER.
   Cannabis-ul venea din Asia ca distractie si – ca si acum – nu se raporteaza fatalitate/mprti decat printre cei cu SIDA.
   Cu actualele injectari toxice – care nu sinyt vaccin dupa teoria „lor” – indivizii dobandesc „imuno-deficienta”, adica „fac” SIDA (Sindromul Imuno-Deficientii Dobandite).

   Apreciază

 13. tvarheolog said, on decembrie 5, 2021 at 2:27 pm

  Prionii sunt responsablii de encefalopatia spongiformă bovină (Boala vacii nebune).
  Adică creierul se va transorma într-un burete (similar celui de vase).
  Adică, fără creier egal Zombi !

  Apreciază

 14. scortisoara said, on decembrie 5, 2021 at 2:55 pm

  Apreciază

 15. Felix said, on decembrie 5, 2021 at 5:47 pm

  Cum alimentează frica războiul vaccinarii

  Covidul a fost o revelație și un accelerator

  Poate că e din pricina de vârstei mele, sau poate e doar o prejudecată oarbă, dar când mă trezesc gandindu-ma la vestea că guvernul austriac a carantinat o treime din populația Austriei ca si cum ar reprezenta un pericol pentru sănătatea publică, o răceală îmi curge pe șira spinării.

  Mă uit la fotografiile rulate de site urile de știri ale efectivelor poliției înarmate, mascate, îmbrăcate în negru care opresc oamenii pe stradă să le ceară green pass ul digital și citesc despre napasta altora arestați pentru că și-au părăsit propria locuinta incalcand astfel permisiunea de iesire stabilita la o dată pe zi și aud politicieni austrieci care se întreabă dacă cei care refuză să primeasca vaxxinul nu ar trebui izolați și stigmatizati ca țapi ispășitori până când vor accepta vaxinarea.

  Apoi mă uit la interviuri cu „oameni obișnuiți”, și ei spun că „nevaxxinații” au vina. Unii dintre ei spun că toți nevaxxinatii ar trebui să fie închiși recte acești dușmani ai poporului. În cel mai bun caz, „anti-vaxxers” sunt catalogati paranoici și dezinformati. În cel mai rău caz, acestia sunt perceputi ca niste rău intenționati care ar trebui pedepsiti.

  Apoi mă uit peste graniță in Germania. Văd că în Germania, politicienii iau în calcul și carantinarea „vaccinatilor ezitanti” și discută, de asemenea, impunerea vaccinării obligatorii asupra fiecărui cetățean. Până la sfârșitul iernii, spune ministrul sănătății al Germaniei, extrem de onest, germanii vor fi „vaccinați, vindecați sau morți”. Se pare că nu există a patra opțiune.

  Germania este sub ocupație. Recent au pus garduri pe străzile din Hamburg, pentru a separa pe cei Rai Nevaxxinati de Vaxxinatii cei buni in targurile de Crăciun. Nevaxxinatii sunt exclusi. Poate că vor oferi celor vaxxinati si buni pietre de aruncat peste acele garduri. Starea de spirit pare cu siguranță incinsa. Un desen animat publicat recent în mainstream, ziar de mare circulație
  Frankfürter Allgemeine Zeitung a prezentat un bărbat așezat pe canapeaua sa jucând un joc pe calculator în care țintele erau oamenii nevaccinați. Caricutara a fost descrisa ca fiind „un mare succes sub pomul de Crăciun.”

  Nu numai Germania sau Austria au monopol asupra marșului actual spre autoritarism (tiranie) în numele sănătății publice. Este absolut valabil pe intreg globul. Opinia exprimată recent de criticul de artă american Jerry Saltz, câștigător al premiului Pulitzer, către o jumătate de milion de fani urmăritori pe Twitter, a fost tipică pentru o nouă formă de ură de clasă care este cumva acceptabilă în epoca anulărilor și hiper-sensibilității:
  „Ultimul meu gând despre covid este «Lasa-i să se distruga:»”, a scris el. „Adică, noi, cei care avem norocul să fim triplu și dublu vaxxinati, suntem destul de protejați. Lăsați i pe ceilalti nevaxinati ca să moară. Știu că acestia reprezintă un pericol pentru noi toți. Dar suntem mai mult de 97% protejați de vaxxuri. Dacă nevaxxinatii vor să moară, eu zic ca sunt liberi să moară. Libertate.”

  În Europa și în întreaga lume, imaginea este aceeași. Carantinare. Vaxxinare obligatorie. Segregarea unor secțiuni întregi ale societății. Haos. Un consens mediatic fabricat. Cenzura sistematică a disidenților. Crearea deliberată a unui climat de frică și suspiciune. Anvergura demonizării celor „nevaxxinați”. Ceva teribil se ridică în jurul nostru și abia daca ne trezim.

  Urmăresc toate acestea din Irlanda, țara care are cea mai mare rată de vaccinare a adulților din Europa de Vest, si anume peste 94% din populație. Aici, cazurile se accelerează atât de repede încât ni s-a spus la toți recent să lucrăm de acasă, iar un alt lockdown este iminent. Noi restricții sunt propuse pentru copiii care sunt cel mai puțin în pericol de a se contamina cu Covid, iar recent a fost impusă o stare de urgenta de la miezul nopții asupra pub-urilor și cluburilor de noapte. Acest lucru este ciudat, deoarece doar persoanele vaccinate au avut accesul în ele din vară prin scanarea unui cod QR activat pe smartphone, aceasta fiind singura modalitate de a avea acces in cea mai mare parte a societății.
  Într-o societate onestă, toate acestea ar fi fost supuse unei dezbateri publice solide. Am fi văzut oameni de știință de toate opiniile dezbătându-se franc la TV și radio și în presă; opinii de tot felul difuzate pe rețelele de socializare fără teama cenzurii; jurnaliștii care investighează în mod corespunzător rapoartele privind atât rezultatele benefice ale vaccinului, cât și pericolele vaccinului; explorări serioase de tratamente alternative; dezbateri publice despre echilibrul dintre libertățile civile și sănătatea publică și chiar ceea ce înseamnă „sănătate publică”.
  Dar nu am văzut acest lucru și nu îl vom vedea, pentru că dezbaterea, ca și disidența, este la modă. Mass-media de aici nu a pus nici o întrebare critică niciunei autoritati timp de cel puțin 18 luni. Algoritmii Google sunt ocupați cu ascunderea datelor incomode, în timp ce canalele de social media de pe care majoritatea oamenilor formeaza viziunea asupra lumii elimină sau suprimă opinii critice, chiar dacă provin de la virusologi sau editori ai British Medical Journal.
  Ce ar putea justifica acest lucru? Un răspuns ar putea fi: combinația dintre o pandemie teribilă care a ucis sau mutilat procente mari dintre cei pe care i-a infectat și existența unui medicament sigur și fiabil, care s-a dovedit a preveni răspândirea acestuia. Aceasta, desigur, este ceea ce se spune că trăim. Aceasta este Narațiunea.
  Dar este destul de clar până acum că Narațiunea nu este adevărată. Covid-19 este cu siguranță o boală urâtă care ar trebui luată în serios, mai ales de către cei care sunt deosebit de vulnerabili la aceasta. Pentru persoanele în vârstă și infirme în special, poate fi un risc grav. Dar nu este atat de periculos – dacă ar putea fi ceva – pentru a justifica atmosfera înfricoșătoare (teroarea) care se ridică în întreaga lume.
  Răspunsul autoritar la virus a devenit soluția pentru guvernele de pretutindeni, iar climatul de frică din societate în ansamblu a însemnat adesea un sprijin entuziast pentru un astfel de răspuns. Pe măsură ce vaccinurile nu reușesc să pună capăt pandemiei, continuă să apară noi variante și fiecare promisiune de „deblocare” (anulare a carantinei) se încheie cu repoziționarea restricțiilor, astfel încât apelurile cresc pentru mai multe represiuni, mai multă segregare, mai multă izolare și carantinare. Cu fiecare apel, noi restrictii se impun.
  Această procedura este ceea ce duce la persecuție, abuz și la a identifica țapi ispășitori pe oricine are indoieli fata de Narațiune. Solidaritatea primelor zile ale pandemiei deja se simte ca acum un secol departare. Zi de zi, combinația dintre neconcordanta și represiune mănâncă ca acidul prin țesătura socială a unei societăți deja răvășite de un „război cultural” care caută mai întâi dușmani.
  Toate acestea au aterizat ca un stol de păsări pe o singură solutie – „vaccinul” – pe care converg toate speranțele și temerile. Dar diviziunile care s-au deschis în societate cu privire la vaccinurile Anti-Covid nu se referă deloc la vaccinuri: sunt despre ceea ce simbolizează. Ce înseamnă să fii „vaxxinat” sau „nevaxxinat”, sigur sau periculos, curat sau murdar, sensibil sau iresponsabil, obedient sau independent: acestea sunt întrebări despre ce înseamnă să fii un bun membru al societății și ce este societatea și sunt detonate ca niște sarcini de adâncime sub suprafața culturii. În fascinantul său buletin informativ Substack The Stoa, academicianul Peter Limberg propune o analiză a războaielor Covid în curs de desfășurare. El identifică două poziții pe tema virusului și reacțiile la acesta. Ambele sunt generalizări – o mulțime de oameni se vor detasa de idee – dar, în linii mari, îți va forma o părerea despre cine este celălalt.
  Limberg descrie prima poziție – teza – astfel:
  Sunt necesare lockdown-uri pentru a ține sub control virusul, măștile funcționează și trebuie să fie obligatorii, vaccinurile sunt sigure, oamenii ar trebui să ia vaccinul pentru a se proteja pe ei înșiși și pe alții, iar pașapoartele de vaccinare vor ajuta la deschiderea mai rapidă a lucrurilor și îi vor încuraja pe cei care ezită să primeasca vaccinurile.
  Teza este poziția de stabilire. Acesta este in opinia, în cuvintele lui Limberg, de către „mass-media moștenire… ONG-uri, universități, guverne occidentale și partide din stânga politică.”
  În schimb, punctul de vedere opus – Antiteza – este deținută de un grup de disidenți politici de toate culorile, de anarhiști, motivați să se grupeze din diferite motive în jurul unui povesti alternative: Nu sunt necesare lockdown-uri, măștile nu funcționează, siguranța și eficacitatea vaccinurilor sunt supralicitate, pașapoartele vaccinale nu numai că vor eșua, ci vor separa și mai mult societatea, iar în viitorul apropiat ne putem aștepta la stigmatizarea țapilor ispășitori nevaccinați. Cu alte cuvinte, suntem poziționați pe prăpastia unei pante alunecoase care duce din ce în ce mai mult spre măsuri draconice de control biopolitic, a căror implementare este puțin probabil să fie anulate chiar și după ce pandemia s-a încheiat. Ceea ce vedem în jurul nostru acum, pe măsură ce teza eșuează vizibil, este din ce în ce mai mulți oameni care caută în jur explicații și aterizează pe versiuni ale Antitezei. Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, mai mulți dintre cei care susțin teza se simt autoritari și furioși. Oamenii care nu sustin teza, pentru ei, nu sunt ființe umane care gândesc la ce se întâmplă. Ei sunt „teoreticieni ai conspirației” și „anti-vaxxeri” și „actori de extremă dreapta”, ale căror opinii vor duce la moartea în masă. Ca răspuns la această intoleranță, elementele mai extreme ale poziției Antitezei sapă mai adânc, intolerant , condamnând „oile” care încă se lipesc de Narațiune și propune povești alternative care variază de la a convinge până la a fi înspăimântătoare. Acest lucru, la rândul său, permite susținătorilor tezei de a reprezenta în mod convenabil orice opoziție la linia lor ca fiind periculoasa și demna de cenzură. Frica și suspiciunea domnesc. Nicio tabara nu vorbește cu celălalta și fiecare își asumă ce e mai rău de la adversarii săi. Luați aceste două poziții, cerneti-le prin sita mizeriei care este mass-media „socială” și va fi limpede amploarea războaielor actuale ale vaccinurilor. Furia care se învârte în jurul atitudinii față de vaccinul Covid este un substitut pentru altceva.
  Sub pretextul argumentelor dacă să primesti sau nu un vaccin este un substrat ceva mai vechi, mai profund, mai lent. Un mare spirit a cărui lucrare este de a folosi aceste vremuri fracturate pentru a ne dezvălui tuturor ceea ce avem nevoie pentru a vedea: lucruri ascunse de la întemeierea lumii moderne.
  Covidul este o revelație.
  Ea a rămas în țesătura socială, care a fost întotdeauna acolo, dar a fost ignorata în vremurile bune. Acesta a dezvăluit conformitatea mass-media mainstream, precum și puterea de Silicon Valley pentru a curata și de a controla conversația publică. Ea a confirmat necinstea liderilor politici, precum și obedienta lor fata de puterea corporativa. Acesta a arătat modul în care ideologia, din toate părțile, se poate masca cu pretinsa neutralitate a „științei”. Mai presus de toate, a scos la iveală șirul autoritar care se află sub atât de mulți oameni și care apare întotdeauna în vremuri înfricoșătoare. Numai în ultima lună, am urmărit comentatori media care cer cenzurarea adversarilor lor politici, filosofie profesorii care justifică internarea în masă și grupurile de lobby pentru drepturile omului rămân tăcute cu privire la „pașapoartele vaccinului”. Am urmărit o mare parte din tranziția de stânga politică în mod deschis în mișcarea autoritară care a fost probabil întotdeauna compusa din nenumărați „liberali” care militează împotriva libertății. Ca o libertate după libertate a fost luată, ca si cum am privi intelectual după intelectual justifica totul. Am învățat mai multe despre natura umană în ultimii doi ani decât în ultimii 47 de ani. Am învățat și eu niște lucruri despre mine și nici nu-mi plac în mod special. Am observat tentația mea continuă de a deveni partizan: de a-i judeca și condamna pe cei de cealaltă parte a baricadei, de a găsi o tabara la care mă pot alătura. Am observat tendinta mea
  pentru a căuta doar surse de informații care-mi confirmă convingerile mele. Mai presus de toate, însă, ceea ce mi-a dezvăluit apocalipsa Covid este că atunci când oamenii sunt speriați, pot fi foarte ușor controlați. Dintre toate poveștile pe care le urmărim acum, aceasta este cea mai mare: manipularea fricii publice de a impune niveluri de control fără precedent asupra populațiilor. Natura continuă a amenințării Covid – rapelurile nesfârșite, variantele nesfârșite – înseamnă că nu se întrevăd niciun sfârșit al acestei „noi normalități”. La fel ca războiul împotriva terorii înainte de aceasta, controlul și monitorizarea cetățenilor în numele „sănătății publice”, segregarea impusa de vaxxinatii virtuosi (sau, în orice caz, acum, stimulata) antisocialilor
  nevaxxinati, cenzura la nivel de internet a oricărui silicon valley care etichetează „dezinformare” și obedienta pe scară largă a presei de odinioară mainstream față de o poveste convenită față de care încearcă stângaci să-și manipuleze cititorii – niciuna dintre acestea nu are nicio dată de abrogare. Aceasta este povestea vremurilor. În întreaga lume vedem o pretenție fără precedent de a controla miza forțelor de catre stat, în alianță cu forțele capitalului corporativ, peste viața ta și a mea. Toate acestea converg spre simbolul revelat al epocii noastre:
  codul QR activat pentru smartphone care, cu o viteză înfricoșătoare și în tăcere aproape, a devenit noul pașaport pentru o viață umană completă. Ca întotdeauna, instrumentele tehnologiei s-au intors asupra noastră.
  Vaccinurile Anti-Covid, indiferent de celelalte virtuți ale lor, nu au împiedicat transmiterea virusului, așa cum au recunoscut acum public guvernele. Dacă ar fi avut succes, nu am fi unde suntem. Numai din acest motiv, nu poate exista nicio justificare pentru sisteme la fel de dezbinătoare și antidemocratice precum pașapoartele vaccinale sau lockdown-urile celor nevaccinați. Dacă am funcționa, așa cum pretindem că suntem, din motivarea rațiunii – dacă am fi într-adevăr „fideli științei” – atunci am demonta aceste sisteme în acest moment. În schimb, ne îndreptăm mai adânc spre abis în ele. Sunt în curs de implementare în viitor modalitati in care scanarea unui cod pentru a dovedi că suntem membru de baza și obedienti ai societății poate deveni o caracteristică permanentă a vieții, la fel de indiscutabil ca cardurile de credit și permisele de șofer.
  Ne îndreptăm spre vaccinarea obligatorie forțată a unor populații întregi – inclusiv a copiilor – cu consecinte potențiale de a primi pedepse cu închisoarea cei care refuză. Teza, dacă este lăsată necontrolată, duce direct la tiranie. Dar pericolul de a se desprinde în întregime de Antiteză este o potențială coborâre în paranoia.
  Ambele poziții prosperă de teama celui murdar Celălalt, care trebuie distrus cu riposte de revendicare și contra-revendicare, susținut de link-uri către studii despre ivermectină sau efecte secundare ale vaccinului. Limberg își pune speranța în posibilitatea de a face o Sinteză a celor două poziții. Dar pentru a ajunge acolo, spune el, ambele părți trebuie să descopere și sa accepte temerile celuilalt: ceva care pare mai puțin probabil pe zi ce trece. Ca cineva care a început această călătorie pandemică care s-a orientat cu prudență spre o teză, dar care s-a înclinat spre Antiteză așa cum Narațiunea s-a dezlănțuit și necinstea susținătorilor ei a devenit clară, îmi pot explica destul de ușor propriile temeri.
  Într-un scurt, dar memorabil doi ani, noi, în Occident, care am petrecut zeci de ani, dacă nu secole, predând restul lumii despre „libertate”, și, uneori, încercând să faca presiuni în acceptarea acestora, au abandonat, și au început cu entuziasm a identifica țapi ispășitori in cei care pun la îndoială această cale. Noi, cei care am inventat acest lucru numit „liberalism” suntem acum martori la îngroparea și construirea pe pământul gol a unui hibrid tehnocrat stat-corporatist; o societate de credit social de tip Chinezesc, centralizată, monitorizată, alimentată de algoritmi, categoric nefirească și neliberă. Suntem într-un moment revoluționar. Societățile sunt transformate, fără nicio discuție publică și fără consimțământ, într-o versiune a viselor umede ale unui tocilar din Silicon Valley.
  Dacă nu vom putea ajunge în curând la o formă de sinteză – dacă se nu pot aborda temerile covidiotilor și invers – atunci riscăm să fim orbiți de locul în care se află adevărata putere și de ceea ce se construiește în jurul nostru pe măsură ce ne certăm, ne insultăm și stigmatizam.
  Covidul a fost atât revelație, cât și accelerator.
  Acum direcția de deplasare este din ce în ce mai clară. Dacă nu o refuzăm în mod activ, viitorul nostru arată ca un cod QR care va pâlpâi pe o fețele oamenilor pentru totdeauna.
  Sursa:
  How fear fuels the vaccine wars – UnHerd
  https://unherd.com/2021/11/how-fear-fuels-the-vaccine-wars/

  Apreciază

 16. Ioana said, on decembrie 5, 2021 at 8:17 pm

  Au nevoie de ajutor

  O bunică și ceilalți doi adolescenți orfani de 16 si 18 ani locuiesc într-o casă părăsită. De curând tavanul din locuința bunicii Valerica a căzut și le plouă în casă. Cine vrea să îi ajute să ia legătura cu bunica Valerica.la telefon 0786638346. Las și o adresă a mea de email : ib.ioana@gmail.com
  Au ajuns în această situație deoarece familia a fost evacuată dintr-o locuință revendicată cu legea 10, iar părinții au murit acum câțiva ani din cauza unor complicații la plămâni.
  Pentru cei care cunosc cazul, vestea bună este că nepoțica Mihaela a reușit să se mute de acolo cu chirie, dar Narcis și Nicolas si bunica nu au fost primiți de proprietar, doar Mihaela care este însărcinată (își va crește singură copilul, iar bunica e săracă,) poate merge seara să doarmă. Proprietarii din București foarte, foarte greu închiriază familiilor cu mulți membri.
  Au trăit în condiții grele și nu au prea multă pricepere, dar sunt cu toții credincioși și nu vor să se vaccineze. Au multe icoane acasă și multă credință în suflet. Cu acordul lor, am pus linkuri cu fotografii în care se vede tavanul găurit care a căzut de curând de la ploi și lipsa geamurilor, inlocuite de folie transparenta prin care intră
  frigul..
  https://ibb.co/TmjsnVz
  https://ibb.co/kqBKySV
  https://ibb.co/sjW9JJC
  https://ibb.co/bLcmB37

  Apreciază

 17. Ioana said, on decembrie 6, 2021 at 12:24 am

  Vitamina D, Vitamina C și mai ales Zincul 5mg pe zi sunt foarte de ajutor in această gripă sau intoxicație chimică, ce o fii ea de pLandemie…
  Ivermectina se putea găsi la imnomedica și ajută la scăderea febrei
  Albastru de metilen 6 ml pe zi in ceșcuțe cu apă , gargară cu sare, aspirină…

  Apreciat de 1 persoană

 18. Petru said, on decembrie 6, 2021 at 8:30 am

  E mai simplu să ai un chip implantat :

  https://tv.aftonbladet.se/video/334510/faa-covidbeviset-under-huden-gaar-att-faa-som-ett-chip

  Apreciază

 19. Felix said, on decembrie 6, 2021 at 5:22 pm

  Capsulele de sinucidere asistată devin legale în Elveția (FOTO/VIDEO) | Ziarul National
  https://www.national.ro/stiri-externe/capsulele-de-sinucidere-asistata-devin-legale-in-elvetia-foto-video-744839.html

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: