SACCSIV – blog ortodox

Michel Chossudovsky: Pandemia Covid-19 nu există – partea a II-a

Posted in Coronavirus, pandemie, TEST, Uncategorized by saccsiv on decembrie 2, 2021

Global Research: Fake Science, Invalid Data: There is No Such Thing as a “Confirmed Covid-19 Case”. There is No Pandemic

Știință falsă, date invalide: nu există vreun „caz confirmat de Covid-19”

De Prof. Michel Chossudovsky

23 noiembrie 2021

„PCR este un proces. Nu-ți spune că ești bolnav”.Dr. Kary Mullis, laureat al premiului Nobel și inventator al RT- PCR, a încetat din viață în august 2019.

 

„… Toate sau o parte substanțială din aceste rezultate pozitive s-ar putea datora a ceea ce se numește teste fals pozitive .”Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte și director științific al Pfizer.

 

„Această utilizare greșită a tehnicii RT-PCR este aplicată ca o strategie necruțătoare și intenționată de către unele guverne  pentru a justifica măsuri excesive precum încălcarea unui număr mare de drepturi constituționale, … sub pretextul unei pandemii bazate pe un număr de teste pozitive RT- PCR și nu pe un număr real de pacienți.” –  Dr. Pascal Sacré, medic belgian specialist în îngrijire critică și renumitanalist în sănătatea publică.

 

Introducere

Minciunile media, împreună cu o campanie sistemică și atent concepută de răspândire a panicii, au susținut imaginea unui virus ucigaș  care se răspândește necruțător în toate regiunile majore ale lumii. Câteva miliarde de oameni din mai mult de 190 de țări au fost testate (precum și retestate) pentru Covid-19.  

La momentul redactării acestui articol, aproximativ 260 de milioane de persoane din întreaga lume au fost clasificate drept „cazuri confirmate de Covid-19”. Se spune că presupusa pandemie a dus la peste 5 milioane de decese legate de Covid-19.

Ambele seturi de cifre: morbiditatea și mortalitatea sunt fabricate.  A fost pus la punct un aparat de testare Covid foarte organizat (din care o parte este finanțat de fundațiile miliardare) cu scopul de a crește numărul de „cazuri confirmate de Covid-19”, care sunt apoi folosite ca justificare pentru a impune „vaccinul” și pașaportul împreună cu abrogarea drepturilor fundamentale ale omului. 

A fost stabilit un așa-numit „Sistem de urmărire globală”, cu o hartă interactivă care indică atât tendințele săptămânale globale precum și cele la nivel de țară.

Un al patrulea val a fost anunțat. Cifre nevalidate referitoare la Covid-19 sunt permanent expuse în tabloidele de știri.

Între timp, atât mass-media, cât și guvernele au închis ochii la tendința de creștere a deceselor provocate de vaccinul Covid-19 și a efectelor adverse, care sunt confirmate de agențiile guvernamentale „oficiale”. (Vezi mai jos)

TOTAL pentru UE/Marea Britanie/SUA

 45.250 de decese legate de injecția cu Covid-19,  7.418.980 cazuri de vătămare

raportat la 19 octombrie 2021

Baza de date EudraVigilance, MHRA Yellow Card Scheme. Baza de date VAERS.

 

Testul de reacție de polimerizare în lanț cu transcripție inversă (RT-PCR)

Metodologia înclinată aplicată sub îndrumarea OMS pentru detectarea presupusei răspândiri a virusului este testul de reacție de polimerizare în lanț (RT-PCR ), care este aplicat în mod obișnuit în întreaga lume.

Testul RT-PCR a fost folosit la nivel mondial pentru a genera milioane de „cazuri confirmate de Covid-19” eronate, care sunt apoi  folosite pentru a susține iluzia că presupusa pandemie este reală.

Această evaluare bazată pe numere eronate a fost folosită în ultimele 20 de luni pentru a conduce și susține campania de răspândire a fricii.

Și oamenii sunt acum făcuți să creadă că „vaccinul” Covid-19 este „soluția”. Și acea „normalitate” va fi restabilită odată ce întreaga populație de pe Planeta Pământ va fi vaccinată.

„Confirmat” este o denumire greșită: un „Caz pozitiv RT-PCR confirmat” nu implică un „Caz confirmat de Covid-19”.

RT-PCR pozitiv nu este sinonim cu boala COVID-19! Specialiștii PCR precizează că un test trebuie întotdeauna comparat cu fișa clinică a pacientului testat, cu starea de sănătate a pacientului pentru a confirma viabilitatea (Dr. Pascal Sacré)

Procedura utilizată de autoritățile naționale de sănătate este de a clasifica toate cazurile pozitive RT-PCR, drept „Cazuri confirmate de Covid-19” (cu sau fără diagnostic medical).  În mod ironic, acest proces de rutină de identificare a „cazurilor confirmate” face o derogare de la propriile linii directoare ale CDC:

„Detectarea ARN viral poate să nu indice prezența virusului infecțios sau că 2019-nCoV este agentul cauzal al simptomelor clinice. Performanța acestui test nu a fost stabilită pentru monitorizarea tratamentului infecției cu 2019-nCoV. Acest test nu poate exclude bolile cauzate de alți agenți patogeni bacterieni sau virali.” (sublinierea adăugată)

În acest articol vom prezenta dovezi detaliate că metodologia utilizată pentru a detecta și estima răspândirea virusului este viciată și invalidă.

  1. Rezultate fals-pozitive

Dezbaterea anterioară de la începutul crizei s-a concentrat pe problema „falselor pozitive”.

Recunoscut de OMS și CDC, testul RT-PCR era cunoscut ca producând un procent ridicat de fals pozitive. Potrivit dr. Pascal Sacré:

„Astăzi, pe măsură ce autoritățile testează mai mulți oameni, probabil că vor fi mai multe teste RT-PCR pozitive. Asta nu înseamnă că COVID-19 revine sau că epidemia se mișcă în valuri. Sunt mai mulți oameni testați, asta-i tot.”

Dezbaterea cu privire la testele fals pozitive (recunoscută de autoritățile sanitare) indică așa-zise erori, fără a pune neapărat sub semnul întrebării validitatea generală a testului RT-PCR ca mijloc de a detecta presupusa răspândire a virusului SARS-CoV-2.

  1. Testul PCR nu detectează identitatea virusului

Testul RT-PCR  nu identifică/detectează virusul. Ceea ce testul PCR identifică sunt fragmente genetice ale numeroșilor viruși (inclusiv virușii gripali de tip A și B și coronavirusuri care declanșează răceli comune).

Rezultatele testului RT-PCR nu pot „confirma” dacă o persoană care efectuează testul este infectată cu Covid-19.

Potrivit dr. Kary Mullis, inventatorul tehnicii PCR:

„PCR detectează un segment foarte mic de acid nucleic care face parte din virusul însuși”. 

Potrivit renumitului imunolog elvețian Dr B. Stadler:

„Deci, dacă facem un test corona PCR pe o persoană imună, nu este detectat un virus, ci o mică parte spartă a genomului viral. Testul revine pozitiv atâta timp cât mai sunt mici părți sparte ale virusului. Chiar dacă viri infecțioși sunt morți de mult, un test corona poate reveni pozitiv, deoarece metoda PCR înmulțește chiar și o mică parte din materialul genetic viral suficient [pentru a fi detectat].”

Dr. Pascal Sacré  este de acord:

„Aceste teste detectează particule virale, secvențe genetice, nu întregul virus”.

În încercarea de a cuantifica încărcătura virală, aceste secvențe sunt apoi amplificate de mai multe ori prin numeroase etape complexe care sunt susceptibile de erori, erori de sterilitate și contaminare.

  1. „Testul” RT-PCR Covid-19 „personalizat” al OMS 

Două probleme importante și având legătură una cu cealaltă.

Testul PCR nu identifică virusul, așa cum s-a subliniat mai sus. Mai mult, OMS, în ianuarie 2020, nu deținea o probă izolată și purificată din noul virus 2019-nCov. 

Ceea ce a fost elaborat în ianuarie 2020 a fost o „personalizare” a testului PCR de către OMS, sub îndrumarea științifică a Institutului de Virusologie din Berlin de la Spitalul Charité.

Dr. Christian Drosten și colegii săi  de la Institutul de Virusologie din Berlin au întreprins un studiu intitulat „Detecția noului coronavirus 2019 (2019-nCoV) prin RT-PCR în timp real” .

Titlul Studiului Institutului de Virologie din Berlin este o denumire evident greșită. Testul PCR nu poate „detecta” noul coronavirus din 2019. (Vezi Dr. Kary Mullis, Dr. B. Stadler, Dr. Pascal Sacré citat în Secțiunea 2).

Mai mult, studiul, publicat de Eurosurveillance recunoaște că OMS nu deținea un eșantion izolat și purificat din noul virus 2019-nCov: 

[În timp ce]… mai multe secvențe de genom viral au fost făcute cunoscute,… nu au fost disponibili viruși izolați sau mostre [de 2019-nCoV] de la pacienții infectați…”

Echipa Drosten și colaboratorii a recomandat apoi OMS ca, în absența unui virus izolat 2019-nCoV, să fie utilizat un virus 2003-SARS-CoV similar, ca „proxy” al noului virus:

„Secvențele genomului sugerează prezența unui virus strâns înrudit cu membrii unei specii virale denumite CoV asociat sindromului respirator acut sever (SARS), o specie definită de agentul epidemiei SARS din 2002/03 la oameni [3 , 4] ].

Raportăm despre stabilirea și validarea unui flux de lucru de diagnosticare pentru screening-ul 2019-nCoV și confirmarea specifică [folosind testul RT-PCR], conceput în absența unui virus izolat disponibil sau a mostrelor prelevate de la pacientul original. Proiectarea și validarea au fost înlesnite de legătura genetică strânsă cu SARS-CoV din 2003 și au fost ajutate de utilizarea tehnologiei acidului nucleic sintetic. ( Eurosurveillance, 23 ianuarie 2020, subliniere adăugată).

Ceea ce sugerează această declarație ambiguă este că identificarea 2019-nCoV nu a fost considerată necesară și că „cazurile confirmate de Covid-19” (alias infecția rezultată din noul coronavirus 2019) ar fi validate de „înrudirea genetică strânsă cu 2003-SARS- CoV.” 

Ceea ce înseamnă aceasta este că un coronavirus detectat în urmă cu 19 ani (2003-SARS-CoV) este folosit pentru a „valida” identitatea unui așa-numit „coronavirus nou”, detectat pentru prima dată în provincia Hubei din China la sfârșitul lunii decembrie 2019.

Recomandările studiului Drosten (sprijinit și finanțat cu generozitate  de Fundația Gates) au fost apoi transmise OMS. Ulterior, acestea au fost aprobate de  directorul general al OMS, Tedros Adhanom.

OMS nu deținea„virusul izolat” necesar pentru o asemenea identificare. S-a decis că nu este necesară o izolare a noului coronavirus.

Articolul semnat de Drosten și colaboratorii, referitor la utilizarea testului RT-PCR la nivel mondial  (sub îndrumarea OMS), a fost contestat într-un studiu din 27 noiembrie 2020 de  către un grup de 23 de virologi internaționali, microbiologi și colaboratori.

Este logic că, dacă testul PCR folosește virusul SARS-CoV din 2003 ca ​​„punct de referință”, nu pot exista cazuri de Covid-19 „confirmate” rezultate din noul virus 2019-nCoV, redenumit ulterior SARS-CoV-2.

  1. A fost confirmată identitatea 2019-nCoV? Există virusul? 

Deși OMS nu deținea un virus izolat, există oare dovezi verificate și de încredere că noul coronavirus din 2019 a fost izolat dintr-o „probă nealterată prelevată de la un pacient bolnav”?

Autoritățile chineze au anunțat pe 7 ianuarie 2020 că „un nou tip de virus” a fost „identificat”, „asemănător cu cel asociat cu SARS și MERS ” (este un raport relaționat, nu sursa originală a guvernului chinez). Metoda de bază adoptată de echipa de cercetare chineză este descrisă mai jos:

„Am colectat și analizat prospectiv date despre pacienții cu infecție 2019-nCoV confirmată în laborator prin RT-PCR în timp real și secvențiere de generație următoare.

Datele au fost obținute cu formulare standardizate de colectare a datelor partajate de OMS și Consorțiul Internațional de Infecții Respiratorii Acute Severe și Emergente din fișele medicale electronice.” (sublinierea adăugată)

Studiul de mai sus (citatul de mai sus, precum și alte documente consultate) sugerează că autoritățile sanitare din China nu au întreprins o izolare/purificare a specimenului unui pacient.

Folosirea  „infecției 2019-nCoV confirmată în laborator prin RT-PCR în timp real” este o denumire evident greșită, adică  testul RT-PCR nu poate fi folosit în nicio circumstanță pentru a identifica virusul. (vezi secțiunea 2 de mai sus). Izolarea virusului de către autoritățile chineze este neconfirmată.

 

Libertatea informațiilor referitoare la izolarea SARS-CoV-2

Un proiect de investigație detaliat al lui Christine Massey, intitulat:  Cereri pentru libertatea informațiilor: Instituții de sănătate/știință din întreaga lume „Nu au nicio înregistrare” de izolare/purificare SARS-COV-2  oferă documentație privind identitatea virusului.

 

Solicitările privind libertatea de informare (FOI – Freedom Of Information)  au fost adresate către nouăzeci de instituții de sănătate/știință dintr-un număr mare de țări.

Răspunsurile la aceste solicitări confirmă că  nu există nicio înregistrare a izolării/purificării SARS-CoV-2 „care a fost efectuată de oricine, oriunde, vreodată”.

„Cele 90 de instituții de sănătate/știință care au răspuns până acum au furnizat și/sau au citat, în total, zero astfel de înregistrări:

Solicitările noastre [sub „libertatea de informare”] nu s-au limitat la înregistrările de izolare efectuate de instituția respectivă sau limitate la înregistrările realizate de instituția respectivă, ci au fost deschise oricăror înregistrări care descriu „virusul COVID-19” (alias „SARS-COV-2”) izolarea/purificarea efectuată de oricine, oricând, oriunde pe planetă.”

Vedeți și:  90 de instituții de sănătate/știință la nivel global nu au reușit să citeze nici măcar o înregistrare de purificare „SARS-COV-2”, de către oricine, oriunde, vreodată,  de Fluoride Free Peel , 04 august 2021

  1. Pragul ciclurilor de amplificare. OMS admite că rezultatele „testului” RT-PCR sunt total incorecte

Testul RT-PCR a  fost adoptat de OMS pe 23 ianuarie 2020 ca mijloc de detectare a virusului SARS-COV-2, urmând recomandările grupului de cercetare în virusologie din Berlin (citat mai sus).

Exact un an mai târziu, pe 20 ianuarie 2021, OMS retractează. Ei nu spun „Am făcut o greșeală”. Retractarea este formulată cu grijă. (Vezi  documentul original al OMS aici )

Mai jos sunt selectate fragmente din articolul meu intitulat:  OMS confirmă că testul PCR Covid-19 este defectuos: estimările „cazurilor pozitive” sunt lipsite de sens. Blocarea nu are o bază științifică

Problema controversată se referă la numărul de cicluri de prag de amplificare (Ct). Potrivit lui Pieter Borger și echipa sa:

„Numărul de cicluri de amplificare [ar trebui să fie] mai mic de 35; preferabil 25-30 de cicluri. În cazul detectării virusului, mai mult 35 de cicluri detectează doar semnale care nu se corelează cu virusul infecțios, așa cum este determinat prin izolarea în cultura celulară…” (Critica studiului Drosten)

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) admite în mod tacit un an mai târziu că TOATE testele PCR efectuate la un prag de amplificare de 35 de cicluri (Ct) sau mai mare NU SUNT VALIDE. Dar asta au recomandat în ianuarie 2020, în consultare cu echipa de virologie de la Spitalul Charité din Berlin.

Dacă testul este efectuat la un prag de 35 Ct sau peste (care a fost recomandat de OMS), segmentele genetice ale virusului SARS-CoV-2 nu pot fi detectate, ceea ce înseamnă că TOATE așa-numitele „Cazuri confirmate de Covid-19” tabulate la nivel mondial în ultimele 22 de luni sunt nevalide.

Potrivit lui Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon și colab., Ct > 35 a fost norma „în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA”. 

 

„Mea Culpa” de la OMS

 

Mai jos este „Retractarea” formulată cu grijă de OMS.

„Ghidul OMS Testarea de diagnosticare pentru SARS-CoV-2 afirmă că este necesară o interpretare atentă a rezultatelor „slab pozitive” (1). Pragul ciclurilor (Ct) necesar pentru a detecta virusul este invers proporțional cu încărcătura virală a pacientului. În cazul în care rezultatele testelor nu corespund cu prezentarea clinică,  o nouă probă trebuie luată și retestată folosind aceeași tehnologie NAT sau diferită. (sublinierea adăugată)

OMS le reamintește utilizatorilor IVD că prevalența bolii modifică valoarea predictivă a rezultatelor testelor; pe măsură ce prevalența bolii scade, riscul de fals pozitiv crește (2). Aceasta înseamnă că probabilitatea ca o persoană care are un rezultat pozitiv (detectat SARS-CoV-2) să fie cu adevărat infectată cu SARS-CoV-2 scade pe măsură ce prevalența scade, indiferent de specificitatea susținută.”

„Rezultate pozitive nevalide” este conceptul de bază

 

Aceasta nu este o problemă de „Pozitive slabe” și „Riscul creșterii rezultatelor fals-pozitive”. Ceea ce este în joc este o „Metodologie defectuoasă” care duce la estimări nevalide ale „Cazurilor confirmate de Covid-19”.

 

Ceea ce confirmă această recunoaștere a OMS este că  estimarea pozitivă dintr-un test PCR Covid  (cu un prag de amplificare de 35 de cicluri sau mai mare) este nevalidă. În acest caz, OMS recomandă retestarea: „un nou specimen ar trebui să fie recoltat și retestat…”.

 

OMS face apel la „Retestare”, ceea ce echivalează cu a spune  „Am dat-o în bară”.

 

Acea recomandare este doar de formă. Nu se va întâmpla. Câteva miliarde de oameni din întreaga lume au fost deja testați, începând cu începutul lunii februarie 2020. Cu toate acestea,  trebuie să concluzionăm că, dacă nu sunt retestate, acele estimări (conform OMS) sunt nevalide.

  

De la început, testul PCR a fost aplicat în mod obișnuit la un prag de amplificare Ct de 35 sau mai mare, urmând recomandările din ianuarie 2020 ale OMS. Aceasta înseamnă că metodologia PCR, așa cum este aplicată la nivel mondial, a condus, în ultimele 20 de luni, la compilarea de statistici defectuoase și înșelătoare despre Covid.

Iar acestea sunt statisticile care sunt folosite pentru a măsura evoluția așa-numitei „pandemii”. Peste un ciclu de amplificare de 35 sau mai mare, testul nu va detecta fragmente de virus Prin urmare,  „numerele covid” oficiale (cazuri confirmate de Covid-19) sunt lipsite de sens.

Rezultă că nu există o bază științifică pentru confirmarea existenței unei pandemii.

Ceea ce, la rândul său, înseamnă că măsurile de izolare/economice care au dus la panică socială, sărăcie în masă și șomaj (se presupune că pentru a reduce răspândirea virusului) nu au nicio justificare.

Conform opiniei stiintifice:

„Dacă cineva este testat prin PCR ca pozitiv atunci când este utilizat un prag de 35 de cicluri sau mai mare (cum este cazul în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA), probabilitatea ca respectiva persoană să fie efectiv infectată este mai mică de 3% , probabilitatea că rezultatul menționat este un fals pozitiv este de 97%   (Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, Clare Craig, Kevin McKernan și colab., – Critica studiului Drosten)

După cum s-a subliniat mai sus, „probabilitatea ca rezultatul menționat să fie unul fals pozitiv este de 97%”; rezultă că utilizarea detectării cu un număr mai mare de 35 de cicluri va contribui în mod sigur la „creșterea” numărului de „pozitive false”.

 

„Mea Culpa” OMS-ului confirmă că procedura de testare PCR Covid-19 așa cum este aplicată este nevalidă.

Pandemia H1N1 din 2009 a fost o „repetiție generală”?

În 2009, OMS s-a ocupat cu o pandemie de H1N1 care ar fi afectat prezumtiv 2 miliarde de oameni.

Corupție la cele mai înalte niveluri ale OMS: mai mulți critici, inclusiv Dr. Wolfgang Wodarg, au  confirmat că pandemia H1N1 a fost „falsă”.

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), un organ de supraveghere a drepturilor omului, investighează public motivele OMS în declararea unei pandemii. Într-adevăr, președintele influentului său comitet de sănătate, epidemiologul Wolfgang Wodarg,  a declarat că  „pandemia falsă” este „unul dintre cele mai mari scandaluri medicale ale secolului”. (Michael Fomento,  Forbes, 10 februarie 2010)

Privind retrospectiv, „pandemia” COVID-19 este mult mai gravă și diabolică decât H1N1 din 2009.

Vezi dr. Wolfgang Wodarg  o analiză incisivă și atent documentată a testului RT-PCR, așa cum este aplicat de OMS în legătură cu Covid-19.

https://rumble.com/vnwzlh-wolfgang-wodarg-full-interview-planet-lockdown.html

 

Concluzii finale

Testul RT-PCR este o perdea de fum. Invalidează Totul.

Nu există nimic care să poată fi numit „un caz confirmat de Covid-19”. Întreaga bancă de date este nevalidă.

La momentul redactării acestui articol, numărul așa-numitelor „cazuri confirmate de Covid-19” înregistrate este de ordinul a 260 de milioane la nivel mondial. Aceste cifre sunt totalmente lipsite de sens.

Niciuna dintre aceste date nu poate fi clasificată drept „Caz Confirmat”.

Testul PCR nu identifică noul virus, iar fragmentele genetice ale unui așa-numit coronavirus „similar” 2003 (SARS-1) nu pot fi folosite ca mijloc de identificare a virusului care provoacă Covid-19 și nici nu pot fi utilizate pentru a identifica variantele mortale ale noului coronavirus din 2019.

Mai mult, conform studiului Freedom of Information (FOI) citat mai sus, izolarea noului coronavirus este neconfirmată.

Susținută de o complexitate de minciuni, povestea Covid-19 este extrem de fragilă. Acest consens se bazează pe știință falsă și pe o bancă de date total nevalidă de presupuse „cazuri confirmate de Covid-19”.

Nu există pandemie.

Și în absența unei pandemii de Covid-19, nu există nicio justificare științifică pentru implementarea „Vaccinului” Covid-19, care a dus la o tendință mondială de decese și efecte adverse:

Cum a reușit Big Pharma să dezvolte un vaccin (sponsorizat de OMS, GAVI, Fundația Gates etc.) cu mandatul „de a proteja oamenii” împotriva unui virus care nu a fost izolat/purificat dintr-o „probă nealterată prelevată dintr-un pacient bolnav”?

Vaccinul în legătură cu CE? Virusul nu a fost identificat.

Mai mult, SARS-CoV-2 2019  a fost clasificat ca fiind similar cu SARS-CoV 2003,  ceea ce înseamnă că SARS-CoV-2 2019 nu este un virus nou. Legitimitatea proiectului de vaccin Covid depinde de validitatea a sute de mii de cazuri fals-pozitive RT-PCR la nivel mondial, combinate cu date false privind mortalitatea cauzată de Covid. (Vezi Michel Chossudovsky, Există virusul?)

 

Ce ne așteaptă mai departe?

 

Guvernele naționale au anunțat un al cincilea val, concentrându-se pe presupusele „variante mortale” ale SARS-CoV-2, inclusiv varianta Delta.

Varianta este o escrocherie. Cum identifică „variantele”? Testul PCR nu detectează virusul și nici variantele virusului.

Nu există nicio izolare înregistrată a noului coronavirus. Mai mult, testul PCR „personalizat” al OMS folosește ca proxy un virus SARS-CoV similar din 2003 (care, fără îndoială, a suferit mutații extensive în ultimii 19 ani).

„Ar trebui reintroduse restricțiile”. … varianta Delta prezintă un „risc mai mare de spitalizări”

Aceste anunţuri sunt menite să justifice o continuare a măsurilor de politică represivă, accelerarea programului de vaccinare, precum şi reprimarea mişcării de protest.

Nu există o pandemie. Finalul jocului este tirania.

Pandemia este folosită pentru a impune o nouă ordine mondială.

Când minciuna devine adevăr, nu există nicio mișcare înapoi.

Primul pas este dezmembrarea aparatului de propagandă.

Consensul Covid al Elitei este extrem de fragil.

Nu există o pandemie. Ei nu se sprijină pe nimic.

Acel Consens trebuie demontat. 

 

 

***

Vezi cartea electronică a lui Michel Chossudovsky (13 capitole) intitulată:

Criza corona mondială 2020-21: distrugerea societății civile, depresia economică proiectată, lovitura de stat globală și „marea resetare”

(descărcarea este gratuită)

Vezi și:

Există virusul? SARS-CoV-2 nu a fost izolat? „Cea mai mare fraudă din istoria medicală”

Despre autor

Michel Chossudovsky este un autor premiat, profesor de economie (emerit) la Universitatea din Ottawa, fondator și director al Centrului de Cercetare a Globalizării (CRG), Montreal, editor al Global Research.

El a întreprins cercetări de teren în America Latină, Asia, Orientul Mijlociu, Africa sub-sahariană și Pacific și a scris pe larg despre economiile țărilor în curs de dezvoltare, cu accent pe sărăcie și inegalitatea socială. De asemenea, a întreprins cercetări în domeniul economiei sănătății (Comisia Economică a ONU pentru America Latină și Caraibe (CEPAL), UNFPA, CIDA, OMS, Guvernul Venezuelei, Jurnalul Internațional de Servicii de Sănătate John Hopkins  ( 1979 , 1983 )

Este autorul a douăsprezece cărți, inclusiv Globalizarea sărăciei și Noua ordine mondială (2003), „Războiul împotriva terorismului” al Americii (2005), Globalizarea războiului, Războiul lung al Americii împotriva umanității (2015).

Este colaborator la Encyclopaedia Britannica. Scrierile sale au fost publicate în peste douăzeci de limbi. În 2014, a primit Medalia de Aur pentru Meritul Republicii Serbia pentru scrierile sale despre războiul de agresiune al NATO împotriva Iugoslaviei. El poate fi contactat la crgeditor@yahoo.com

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Michel Chossudovsky: Pandemia Covid-19 nu există – partea I

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Suflet said, on decembrie 2, 2021 at 10:26 pm

    https://marturieathonita.ro/live-ingerii-vin-la-manastire/
    Ingerii pot fi vazuti pe filmare, cum vin la manastirea Pociaev din Ucraina. Pare reală filmarea…

    Apreciază

  2. Ioana said, on decembrie 3, 2021 at 12:33 am

    Despre iertare

    În această înregistrare video, Mitropolitul Pavlos de Sisanion și Siatista (+2019) ne povestește o poveste reală a unei bătrâne care s-a spovedit cu el și a preferat mai degrabă să meargă în iad decât să-și ierte aproapele. Mitropolitul a folosit apoi o metodă aspră, care s-a dovedit în cele din urmă cu succes.

    Sursa video : https://m.youtube.com/watch?v=_7uEGKfV01E&t=0s

    Transcript

    „Chiar dacă mă duc în iad, de la mine nici măcar «bună dimineața» nu primește!”

    Am fost într-un sat să-i spovedesc pe oameni. A venit o bătrânică. Luase parte și ea la aceste certuri prostești.

    Probabil vă veți întreba „cât de prostești pot să fie?” Vă voi da un exemplu.

    Acum 15 ani, o găină a uneia a intrat în casa celuilalt și acesta este motivul pentru care nu au mai vorbit de 15 ani. „Prostie mai mare decât a găinii!”

    Îi spun: „Bunicuțo, nu sunt lucruri frumoase, du-te și te împacă cu omul acela. Sunteți rude, acestea sunt motive prostești.”

    „Nu”, răspunde bunicuța. Sunt mai în vârstă decât el!

    Îi spun: „Bunico, ascultă! În primul rând, tu ai fost cea care ai venit aici să te mărturisești.”

    „Dacă el ar fi fost cel care ar fi venit, i-aș fi spus același lucru”.

    „Dar acum, tu stai în fața mea și eu sunt preotul duhovnic. Și dacă ai venit, îți spun aceasta.
    Și tu trebuie să împlinești!”

    Bunicuța a refuzat să asculte. Sperând „s-o trezesc”, îi spun: „Bunico, tu realizezi?”

    „Ce?” ea spune.

    „Unul dintre picioare îți este deja în mormânt. În curând, va ajunge și al doilea și gata…

    Dacă te punem în mormânt și nu l-ai iertat pe om, te duci în iad. Înțelegi acum?”

    Ce mi-a răspuns bunicuța?

    „Chiar dacă mă duc în iad, de la mine nici măcar «bună dimineața» nu primește!”

    Știți ce am făcut?
    Am îndepărtat-o pe bunicuță într-un mod foarte neplăcut… Aproape că am dat-o afară din biserică… ea a venit… Îi spun: „Pleacă de aici acum!” Bunica s-a pierdut…

    „Ai auzit ce am spus? Pleacă de aici chiar acum!”
    Bunica nu se aștepta la un asemenea comportament, dar trebuie să mărturisesc că indignarea mea a fost reală!

    Vezi un om care preferă iadul mai bine decât să ierte? Acesta este un diavol…!

    În timp ce pleca, ea mi-a spus: „Dar eu vin aici, în fiecare zi, să aprind candelele…”

    „N-are nici o valoare, orice ar fi!” Îi spun.

    „În fiecare zi vin aici să fac metanii…” „Fără valoare, nimic!”

    O trimit pe bunicuță de acolo. Nu am regretat nici măcar o clipă și veți vedea de ce aceasta a fost calea cea bună.

    Trei luni mai târziu, m-am întors în sat pentru a săvârși liturghia, pentru a ține o predică și, fiindcă

    era parastas, așa cum se obișnuiește în sate, am mers la o [așa-numită] „masă a iertării”.

    Vizavi de mine stă o bunica și îmi spune: „Părinte, îți amintești de mine?”

    Nu mi-am amintit de ea, așa că spun: „Sincer să fiu, nu”.
    De îndată ce a început să spună cine este… cea de înainte… sincer, simțeam cum îmi fierbe sângele.

    Din fericire, ea mi-a zis imediat: „Părinte, m-am dus și am vorbit cu el”.

    „Bine ai făcut! Ți s-a întâmplat ceva [din pricina asta]? „Nu, părinte, să fii bine!”

    „Nu e mai bine acum, bunicuțo?” „Da, părinte, să fii bine!”

    Și apoi m-am gândit: „uneori poate trebuie să fiu mai dur când găsesc un zid în fața mea,

    un zid al egoismului și nepocăinței oamenilor”.

    Cine sunt cei care nu iartă? Noi, creștinii. Un ateu nu merge la spovedanie…

    Un om credincios o face. Și din moment ce diavolul se luptă cu noi din greu… Să vă spun ceva, un ateu ar putea chiar ierta…

    Dar este îngrozitor când un creștin nu iartă. Deoarece nu și-a dat seama că diavolul
    l-a „prins de gât” și nu-l va mai lăsa.
    Astfel, întrebarea este „care este viața noastră duhovincească?” Care este relația noastră cu Dumnezeu?
    Ce facem noi? Nu ne examinăm pe noi înșine.

    Bunica și celălalt om, nu și-au văzut murdăria proprie, ci doar îl judecau pe celălalt.

    Hristos a spus în Evanghelie: „De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, şi bârna din ochiul tău nu o iei în seamă?” [Matei 7, 3].

    Apreciază

  3. Gaby Marin said, on decembrie 3, 2021 at 10:32 am

    Punctul #1: DEPOPULAREA MASIVA A PLANETEI.

    Daca se elimina 90%-95% din populatie, se implineste un alt punct important al agendei:

    ELIMINAREA COMBUSTIBILILOR FOSILI.
    ELIMINAREA BANILOR CASH
    ELIMINAREA PROPIETATII PRIVATE…
    ….

    Apreciază

  4. […] Michel Chossudovsky: Pandemia Covid-19 nu există – partea a II-a […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.