SACCSIV – blog ortodox

Michel Chossudovsky: Pandemia Covid-19 nu există – partea I

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 28, 2021

Global Research: The Covid-19 Pandemic Does Not Exist – Part I

Pandemia Covid-19 nu există – partea I

De prof. Michel Chossudovsky

Introducere

Există multă confuzie și dezinformare cu privire la natura așa-numitei „pandemii” de Covid-19.

Definiția unei pandemii este rar menționată de guverne și mass-media corporativă. 

Ceea ce confirmă existența unei pandemii nu este doar numărul de persoane afectate de Covid-19, ci și dovezi solide ale unui focar de boală care se răspândește pe o arie geografică largă „inclusiv pe mai multe țări sau continente”

„ O pandemie este o epidemie care devine foarte răspândită și afectează o întreagă regiune, un continent sau lumea” (Revista „Nature”) 

Definiția de mai sus nu descrie în niciun fel presupusa răspândire a SARS-CoV-2.

 

Nu a existat niciodată o pandemie

Am investigat această problemă pe larg din ianuarie 2020 și am ajuns la concluzia, pe baza definițiilor relevante, a istoriei crizei corona precum și a „estimărilor” oficiale ale OMS privind „cazurile pozitive pentru Covid” că nu a existat niciodată o pandemie.

La începutul crizei corona, numărul așa-ziselor cazuri pozitive confirmate a fost abisal de scăzut, începând cu 83 de cazuri pozitive în afara Chinei  (la o populație de 6,4 miliarde de oameni). Aceste cifre ridicol de scăzute au fost totuși folosite pentru a justifica lansarea, pe 30 ianuarie 2020, a unei urgențe de sănătate publică la nivel mondial, care a condus, șase săptămâni mai târziu, la declararea oficială a unei pandemii la nivel mondial pe 11 martie 2021 (44.279 de cazuri pozitive la covid  în afara Chinei).

 

Testare, Testare, Testare

Abia în urma anunțului oficial al pandemiei (11 martie 2020) numărul cazurilor de Covid-19 a crescut foarte mult. Și asta nu a avut nimic de-a face cu presupusa răspândire a bolii în regiunile majore ale lumii. 

A fost înființat un aparat de testare Covid foarte organizat. Ordinul a fost Testare, Testare, Testare. 

Între timp, Fundația Gates împreună cu alți filantropi miliardari au  finanțat cu generozitate investiții considerabile în testarea PCR-RT

Captură de ecran, Revista Forbes, 1 iulie 2021George Soros și Bill Gates au sprijinit un consorțiu pentru achiziția unui producător britanic de teste Covid pentru suma 41 milioane dolari

 

Testul cu reacție de polimerizare în lanț (RT-PCR) 

Testul RT-PCR „personalizat” și defectuos (care nu identifică în nicio circumstanță virusul SARS-CoV-2) a fost folosit în întreaga lume pentru a genera milioane de cazuri eronat pozitive de Covid. Acestea din urmă au fost folosite apoi pentru a susține iluzia că presupusa pandemie a fost reală și că virusul SARS-CoV-2 se răspândește fără încetare în toate regiunile majore ale lumii. 

Această evaluare bazată pe numere eronate a fost apoi folosită pentru a conduce campania de inducere a fricii. 

Cifrele eronate ale cazurilor pozitive fac acum parte dintr- o bază de date gigantică, cuplate cu date false despre așa-numita mortalitate din cauza Covid-19.

La rândul lor, aceste milioane de cazuri pozitive sunt apoi folosite pentru a justifica fiecare politică legată de Covid-19 adoptată din martie 2020, inclusiv blocarea, izolarea forței de muncă, distanțarea socială, masca facială, închiderea școlilor, colegiilor și universităților, suspendarea evenimentelor culturale, sportive etc.  

Această tabulare a cazurilor pozitive de Covid a fost folosită și ca pretext pentru a justifica „închiderea”  din martie 2020 a economiei globale („închiderea” simultană a 190 de economii naționale ale statelor membre ale Națiunilor Unite), cu scopul presupus de a salva vieți.

Și din decembrie 2020, presupusa „pandemie Covid-19” este  folosită pentru a convinge oamenii din întreaga lume că vaccinul Covid-19 (cuplat cu Pașaportul Vaccinului) este „soluția” pentru a reduce răspândirea bolii.

 

Definirea pandemiei

În analiza evoluției crizei Covid-19, trebuie să facem distincție între trei concepte importante:  Focarul de boală, Epidemia și Pandemia.  

Focarul

Constituie „o creștere bruscă a incidenței unei boli” și, de obicei, este limitată la o zonă localizată sau la un anumit grup de oameni. Dacă un focar devine mai sever și mai puțin localizat, acesta poate fi caracterizat ca o epidemie . Dacă se extinde și mai mult și afectează o parte semnificativă a populației, boala poate fi caracterizată ca o pandemie. Webster-Merriam

 

Epidemia

Este definită ca un focar de boală: „afectează sau tinde să afecteze un număr disproporționat de mare de indivizi dintr-o populație, comunitate sau regiune în același timp”

 

Pandemia

Este definită în linii mari ca o prelungire a epidemiei:„Un focar de boală care apare într-o zonă geografică largă (cum ar fi mai multe țări sau continente) și care afectează de obicei o proporție semnificativă a populației” (Webster-Merriam, subliniere adăugată de autor)

Pe baza definițiilor de mai sus, precum și a datelor publicate de autoritățile sanitare chineze referitoare la cazurile pozitive, a existat la sfârșitul lunii decembrie 2019 un focar de boală în Wuhan, provincia Hubei.

O revizuire a datelor care a condus la decizia oficială a OMS de a declara o pandemie pe 11 martie 2020 confirmă următoarele:

  • Nu există nicio dovadă a unei pandemii, caracterizată printr-un focar de Covid-19 „pe o zonă geografică largă, cum ar fi mai multe țări sau continente”
  • Datele oficiale publicate de OMS referitoare la presupusa răspândire a Covid-19 nu confirmă nici existența unei epidemii, nici a unei pandemii. 

 

Urgența de sănătate publică de interes internațional (PHEIC – Public Health Emergency of International Concern)

Primul pas către construirea unui consens fals cu privire la potențiala răspândire a bolii a fost inițiat la 30 ianuarie 2020 odată cu decizia OMS de a declara o Urgență de Sănătate Publică de interes internațional (PHEIC).

Conform Regulamentului Internațional de Sănătate (IHR) din 2005, statele membre ale OMS au „datoria legală de a răspunde prompt la un PHEIC”.

Fără nicio fărâmă de dovezi, directorul general al OMS a declarat  PHEIC,  arătând spre „un risc pentru sănătatea publică pentru alte state prin răspândirea internațională a bolilor și care ar putea necesita un răspuns internațional coordonat”.

Acest avertisment a indicat posibila apariție a unei pandemii.

 

O urgență globală de sănătate bazată pe 83 de cazuri pozitive de Covid-19 în afara Chinei

PHEIC din 30 ianuarie 2020 sugerează posibilitatea unei pandemii. Într-un aviz publicat pe 19 decembrie 2019 (cu doar două săptămâni înainte de focarul de la Wuhan), OMS a reconfirmat definiția PHEIC:

 

„O situație care este:

  • gravă, bruscă, neobișnuită sau neașteptată;
  • are implicații pentru sănătatea publică dincolo de granița națională a statului afectat;
  • poate necesita o acțiune internațională imediată.”

Apelarea unui PHEIC a fost o decizie frauduloasă din partea directorului general al OMS, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus. De ce? Pentru că la 30 ianuarie 2020 au fost 83 de cazuri pozitive de Covid în afara Chinei pentru o populație de 6,4 miliarde de oameni.

83 de cazuri în 18 țări și doar 7 dintre ele nu au avut niciun istoric de călătorie în China. (vezi OMS, 30 ianuarie 2020).

 

„Dovezile” indică reaua credință

Nu a existat nimic „grav, brusc, neobișnuit sau neașteptat” care să necesite o acțiune internațională imediată.

Aceste cifre ridicol de scăzute,  care nu au fost menționate de mass-media, nu au împiedicat lansarea unei campanii de inducere a fricii la nivel mondial.

În săptămâna care precedă această decizie istorică a OMS, PHEIC a făcut obiectul „consultărilor” la Forumul Economic Mondial (WEF), Davos (21-24 ianuarie). Directorul general al OMS, Dr. Tedros, a fost prezent la Davos. Au fost aceste consultări esențiale în influențarea deciziei istorice a OMS de a declara un PHEIC pe 30 ianuarie?

A existat un  conflict de interese așa cum este definit de OMS? Cel mai mare donator al OMS este Fundația Bill și Melinda Gates, care împreună cu WEF și CEPI anunțaseră deja la Davos dezvoltarea unui vaccin Covid-19 înainte de lansarea istorică a PHEIC din 30 ianuarie.

Directorul general al OMS a avut sprijinul Fundației Bill și Melinda Gates, al Big Pharma și al Forumului Economic Mondial (WEF). (Vezi Michel Chossudovsky, Cartea electronică, capitolul II)

 

„Diviziuni” în cadrul OMS

Există indicii că decizia  directorului general al OMS de a declara un PHEIC a fost luată pe marginea Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos (21-24 ianuarie), suprapunându-se cu reuniunea de la Geneva din 22 ianuarie a comitetului de urgență al  OMS din 22 ianuarie 2020. Conform procesului-verbal al acestei ședințe (extras de mai jos), au existat diviziuni în cadrul Comitetului de Urgență cu privire la convocarea unui PHEIC:

La 22 ianuarie, membrii Comitetului de urgență și-au exprimat opinii divergente cu privire la faptul dacă acest eveniment constituie sau nu un PHEIC. La acel moment, sfatul a fost că evenimentul nu a constituit un PHEIC, dar membrii Comitetului au fost de acord cu privire la urgența situației și au sugerat ca Comitetul să fie reunit din nou în câteva zile pentru a examina situația în continuare.

„Opinii divergente” este o subestimare. A existat o opoziție fermă față de implementarea PHEIC. 83 de cazuri pozitive la 30 ianuarie „nu constituie un PHEIC”.

Trebuie să menționez că primul PHEIC datează din 2009. A fost inaugurat de OMS în legătură cu pandemia de gripă porcină H1N1, care s-a dovedit a fi o fraudă.

Pe 29 ianuarie 2020, cu o zi premergătoare lansării PHEIC (înregistrate de OMS), au fost 5 cazuri în SUA, 3 în Canada, 4 în Franța, 4 în Germania. 

Nu a existat nicio „bază științifică” care să justifice lansarea unei urgențe de sănătate publică la nivel mondial.

Și rețineți că cifrele citate mai sus se bazează pe estimări pozitive Covid generate de metodologia PCR-RT controversată și disputată

Captură de ecran a tabelului OMS, 29 ianuarie 2020, (documentul pdf nu mai este disponibil)

 

31 ianuarie 2020: Decizia președintelui Trump de a suspenda călătoriile aeriene cu China

Și aceste cifre ridicol de scăzute de cazuri pozitive de Covid au fost apoi folosite de președintele Trump pentru a suspenda călătoriile aeriene în China în ziua următoare (31 ianuarie 2020).

… Trump a anunțat că va refuza intrarea în SUA atât cetățenilor chinezi, cât și străinilor „care au călătorit în China în ultimele 14 zile”Acest lucru a declanșat imediat o criză în călătoriile aeriene, transporturi, relațiile comerciale SUA-China, precum și tranzacțiile de transport și transport maritim.

… Cele cinci așa-numite „cazuri confirmate” din SUA  au fost suficiente pentru a „justifica” decizia președintelui Trump, din 31 ianuarie 2020, de a suspenda călătoriile aeriene în China, provocând în același timp o campanie de ură împotriva etnicilor chinezi în întreaga lume occidentală. (Michel Chossudovsky, E-Book Capitolul II)

Această decizie istorică din 31 ianuarie 2020 a deschis calea către perturbarea comerțului internațional cu mărfuri, precum și impunerea de restricții la nivel mondial asupra călătoriilor aeriene. De asemenea, a dus la falimentul marilor companii aeriene, lanțuri hoteliere și industria turistică la nivel mondial. 

Și tot ce aveau nevoie era de 83 de cazuri pozitive Covid.

Următorul pas al sagăi COVID-19 se desfășoară pe 20 februarie 2020.

 

20-21 februarie 2020. Dr. Tedros susține că pandemia este iminentă. 1073 de cazuri pozitive de Covid în afara Chinei

La o conferință de presă de joi, după-amiaza zilei de 20 februarie (ora CET), într-un  briefing la Geneva, directorul general al OMS, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a spus că a fost „îngrijorat de faptul că șansa de a controla focarul de coronavirus se „închide”…

„Cred că fereastra oportunității este încă acolo, dar că fereastra se îngustează.”

Prostii și minciuni de-a dreptul. În ziua istoricei conferințe de presă a Dr. Tedros (20 februarie 2020) numărul de cazuri confirmate în afara Chinei a fost 1073 din care 621 erau pasageri și echipajul de pe Diamond Princess, navă de croazieră (blocată în apele teritoriale japoneze). 

În aceeași zi,  57,9% dintre „cazurile confirmate” de Covid-19 la nivel mondial au fost de la Diamond Princess, cu greu reprezentative pentru o „tendință statistică” mondială. Din punct de vedere statistic, decizia OMS care indica o potențială „răspândire a virusului la nivel mondial” nu avea sens.

Carantina a fost impusă pe navă.  Vezi studiul NCBI. Mulți pasageri s-au îmbolnăvit din cauza izolării pe vas. Toți pasagerii și echipajul de pe Diamond Princess au efectuat testul PCR. Fără datele de pe Diamond Princess, așa-numitele cazuri confirmate la nivel mondial în afara Chinei la 20 februarie 2020 erau de ordinul a  452, dintr-o populație de 6,4 miliarde.  (Consultați graficul de mai jos privind transportul internațional – Diamond Princess)

Inutil să spun că aceste așa-zise date au fost esențiale pentru a conduce campania de panică și prăbușirea piețelor financiare în cursul lunii februarie 2020.

Captură de ecran, Conferința de presă a OMS, 20 februarie 2020

Notă: datele tabulate mai sus pentru 20 februarie 2020 indică 1073 de cazuri. 1076 de cazuri în  conferința de presă a OMS)

Declarația doctorului Tedros (bazată pe concepte și statistici greșite) pregătise scena pentru prăbușirea bursieră din 20-21 februarie.

Acestea sunt cifrele (tabelul de mai sus) folosite pentru a susține avertismentele lui Tedros că pandemia este iminentă.

 

La începutul lunii martie 2020

Numărul de cazuri pozitive înregistrate la covid rămâne extrem de scăzut. Pe  5 martie ,  directorul general al OMS confirmă că în afara Chinei sunt raportate 2055 de cazuri în 33 de țăriAproximativ 80% dintre aceste cazuri au provenit din trei țări (Coreea de Sud, Iran, Italia).

Pe 8 martie, cu trei zile înainte de lansarea oficială a pandemiei de Covid-19, numărul de „cazuri confirmate” (infectate și recuperate) în Statele Unite a fost de ordinul a 430, urcând la aproximativ 600 pe 8 martie 2020.

Comparați aceste cifre ridicol de scăzute cu cele referitoare la virusul gripal B: CDC a estimat pentru 2019-2020 „cel puțin 15 milioane de cazuri de gripă cu virus [SUA]… 140.000 de spitalizări și 8.200 de decese. (The Hill )

Este de remarcat faptul că, la începutul lunii martie, cazurile noi raportate în China au scăzut la două cifre: 99 de cazuri înregistrate pe 7 martie.   Toate cazurile noi din afara provinciei Hubei au fost clasificate drept „infecții importate” (din țări străine). Fiabilitatea datelor rămâne de stabilit: 99 de cazuri nou confirmate, inclusiv 74 în provincia Hubei… Noile cazuri au inclus 24 de infecții importate – 17 în provincia Gansu, trei în Beijing, trei în Shanghai și una în provincia Guangdong.

În timp ce focarul din provincia Hubei era practic încheiat, pandemia falsă în afara Chinei, lansată pe 11 martie, începea.

 

11 martie 2020: Pandemia istorică de Covid-19, 44.279 „cazuri confirmate” 

OMS a declarat oficial o pandemie la nivel mondial într-un moment în care erau 44.279 de cazuri confirmate în afara Chinei  (6,4 miliarde populație). Iată justificarea directorului general  al OMS cu privire la decizia OMS de a declara o pandemie la nivel mondial:

„După cum am spus luni, doar privind numărul de cazuri și numărul de țări afectate nu spune întreaga poveste.

Din cele 118.000 de cazuri raportate la nivel global în 114 țări, mai mult de 90% dintre cazuri sunt în doar patru țări, iar două dintre acestea – China și Republica Coreea – au epidemii în scădere semnificativă.

81 de țări nu au raportat niciun caz, iar 57 de țări au raportat 10 cazuri sau mai puțin.” 

Afirmație fără sens și contradictorie. Nicio dovadă a unei pandemii în curs de desfășurare.

Acestea sunt cifrele folosite pentru a justifica blocarea și închiderea a 190 de economii naționale, cu scopul salvării de vieți.

În SUA au existat înregistrate pe 11 martie 2020, potrivit lui John Hopkins, 1.335 de „cazuri” și 29 de decese  („prezumtive” plus cele confirmate PCR).

Nicio dovadă a unei pandemii pe 11 martie 2020. 

Imediat după anunțul OMS din 11 martie 2020, campania de frică a intrat în viteză. Piețele bursiere s-au prăbușit în următoarea zi: Joia Neagră.

Pe 18 martie 2020 a fost instituit lockdown în SUA. 

 

Tendința ascendentă a pozitivelor Covid în urma blocării din 11 martie 2020

Ceea ce se poate observa în diagrama de mai jos este că numărul de cazuri pozitive înregistrate de Covid au fost extrem de scăzute înainte de declararea oficială a unei pandemii pe 11 martie 2020:  44.279 de cazuri în afara Chinei. Nu exista absolut nicio justificare pentru instituirea unui lockdown ca mijloc de combatere a unei „pandemii” inexistente.

Începând cu 11 martie 2020, în urma blocării, guvernele naționale au fost îndemnate să implementeze testul PCR-RT la scară masivă, cu scopul de a crește numărul de cazuri pozitive de Covid la nivel mondial.

Testare, Testare, Testare: numerele au început să crească cu scopul de a genera din ce în ce mai multe statistici false.

Priviți tabelul de mai jos. Un număr foarte mic de cazuri pozitive la începutul lunii martie. Și apoi, cazurile pozitive de Covid vor zbura sus din aprilie, mai, iunie 2020.

***

În partea a II-a, vom examina rolul testului defectuos RT-PCR și modul în care a fost aplicat pentru a susține iluzia unei pandemii la nivel mondial.

Vezi cartea electronică (disponibilă gratuit) a lui Michel Chossudovsky, 13 capitole:

Criza corona mondială din 2020-21: distrugerea societății civile, depresia economică proiectată, lovitura de stat globală și „marea resetare”

***

Despre autor

Michel Chossudovsky este un autor premiat, profesor de economie (emerit) la Universitatea din Ottawa, fondator și director al Centrului de Cercetare a Globalizării (CRG), Montreal, editor al Global Research.

El a întreprins cercetări de teren în America Latină, Asia, Orientul Mijlociu, Africa sub-sahariană și Pacific și a scris pe larg despre economiile țărilor în curs de dezvoltare, cu accent pe sărăcie și inegalitatea socială. De asemenea, a întreprins cercetări în domeniul economiei sănătății (Comisia Economică a ONU pentru America Latină și Caraibe (CEPAL), UNFPA, CIDA, OMS, Guvernul Venezuelei, Jurnalul Internațional de Servicii de Sănătate John Hopkins  (19791983 )

Este autorul a douăsprezece cărți, inclusiv Globalizarea sărăciei și Noua ordine mondială  (2003),  „Războiul împotriva terorismului” al Americii  (2005),   Globalizarea războiului, Războiul lung al Americii împotriva umanității (2015).

Este colaborator la Encyclopaedia Britannica. Scrierile sale au fost publicate în peste douăzeci de limbi. În 2014, a primit Medalia de Aur pentru Merit a Republicii Serbia, pentru scrierile sale despre războiul de agresiune al NATO împotriva Iugoslaviei. El poate fi contactat la crgeditor@yahoo.com

 

Comentariu saccsiv:

Unii insa vor zice ceva de genul: “Si totusi sunt oameni care sufera sau chiar mor. Daca nu exista pandemie de Covid, atunci ce-i cu acesti oameni bolnavi?”.

Raspunsul este simplu: pana in 2020, pe intreg Pamantul, milioane de oameni mureau anual de gripe, viroze, alti coronavirusi, pneumonii, etc. Iar si mai multi se imbolnaveau fara insa a si deceda. In unii ani numarul era colosal, ca de exemplu in Romania in 16 ianuarie 1996, cand au fost inregistrate peste 43 000 de cazuri de viroze respiratorii si aproape 4 000 de cazuri de gripa:

Dupa 2020 insa, toate aceste boli aproape ca au disparut pe hartie. Ni se spune ca … datorita mastii:

Cat de analfabet functional sa fii s-o crezi pe Beatrice Mahler-Boca (managerul Institului Marius Nasta) cand spune ca anul trecut au fost foarte putine cazuri de gripa deoarece oamenii au purtat masca?

Realitatea este insa ca aproape toate celelalte au fost trecute la Covid cu ajutorului testelor nebune:

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

Iata si ce spunea biochimistul american Kary Mullis, inventatorul reacției de polimerizare în lanț (Polymerase Chain Reaction sau PCR în engleză), pentru care a și fost premiat cu Nobel pentru chimie în 1993 si care a murit in … 2019:

Testul nu poate depista dacă ești bolnav sau dacă te vei îmbolnăvi ! (…)“ Sunt zece mii de retrovirusuri. Dacă interpretezi testul necorespunzator în cercetarea lor, poți obține ce rezultat vrei, chiar o iluzie!”.

Ba mai mult, chiar CDC al SUA renunta la metoda de diagnosticare prin testele RT-PCR incepand cu decembrie 2021

De aceea, deci, s-a venit cu lozinca “testare, testare, testare”, pe care inca o mai auziti strigata la tv, inclusiv de tot soiul de personaje care, in principiu, nu vor sa fie rau, insa habar n-au ce cer.

Iar capul sarpelui in actiunea asta n-a fost OMS (care nu este o organizatie independenta, ci una executanta a ordinelor papusaresti), ci … vechii “prieteni” ai omenirii, Rockefeller:

Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de teste saptamanal pentru depistarea americanilor infectati si cu sute de mii de lucratori pentru depistarea contactilor

Iar pentru ca raul sa se apropie de desavarsire, multi testati pozitivi nu mor doar de bolile respiratorii insirate mai sus, ci de afectiuni cronice de cu totul alta natura, pentru ca nu li se mai acorda atentia cuvenita. Sau mor pentru ca li se aplica acelasi protocol, indiferent de ce boala respiratorie sufera in mod real. Sau sunt decimati in spitale de cumplitele infectii nosocomiale, care si ele “au disparut ca prin minune” de cand cu Covidul:

Multi dintre cei arsi la Colectiv au fost ucisi de infectiile nosocomiale din spitale. Actualmente autoritatile isi bat joc declarand ca infectiile nosocomiale au disparut. Nu cumva, de fapt, ele ucid si mai mult, dar mortii sunt trecuti la Covid-19, precum a procedat Adrian Streinu Cercel in cazul Toni Tecuceanu?

In concluzie, chiar daca ar exista cu adevarat acest nou coronavirus denumit SARS-CoV-2, totusi numarul real de cazuri de imbolnaviri cu acesta este cu mult mai mic decat cel raportat.

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. isa said, on noiembrie 28, 2021 at 1:47 pm

    In concordanta cu articolul, iata cateva predictii cu privire la anul 2022 si varianta „omicron”:

    https://www.naturalnews.com/2021-11-27-ten-omicron-variant-predictions-for-2022-authoritarian-playbook.html

    Pe scurt:
    – este o varianta inventata pt a justifica decesele vaccinatilor;
    – toate certificatele covid se vor reseta la 0, in scopul vaccinarii tuturor impotriva acestei variante
    – nevaccinatii vor fi vinovati, desigur
    – teroare din partea autoritatilor, obligativitatea vaccinarii
    – paralela cu experimentul Stanford, vaccinatii devenind gardienii care ii vor teroriza pe nevaccinati
    – agresivitatea vaccinatilor datorata bolilor prionice care le ataca creierul si le produc modificari comportamentale (cred ca ati vazut deja …)
    – lickdown-uri si colaps economic
    – disfunctionalitati in lanturile de aprovizionare si foamete
    – lagare pt cei nevaccinati
    – si scenariul se poate repeta iar si iar cu alta si alta varianta, pna la finalizarea resetarii

    Apreciat de 2 persoane

    • Clement said, on noiembrie 28, 2021 at 5:54 pm

      Ceea ce uimeste este numarul urias al colaboratorilor.
      In ce hal de degenerare a ajuns specia umana pentru a mobiliza un aparat de represiune de asemenea dimensiuni.
      Cei care isi urmaresc, aresteaza, agreseaza semenii sunt strict recrutati din mijlocul orfanilor cu perturbari de comportament si al delincventilor ?!
      Omenirea pare a fi terorizata de o grupare de dezaxati.

      Apreciat de 2 persoane

  2. […] Michel Chossudovsky: Pandemia Covid-19 nu există – partea I — SACCSIV – blog ortodox […]

    Apreciază

  3. Geo said, on noiembrie 28, 2021 at 2:29 pm

    https://m.activenews.ro/stiri/Cel-putin-doi-fosti-masoni-cunoscuti-la-Palatul-Victoria-purtatorul-de-cuvant-al-Guvernului-Ciuca-Dan-Carbunaru-si-ministrul-Finantelor-Adrian-Caciu-171023

    Ce vrajeala…si despre servicii? O dată masina toata viata mason…o dată în servicii toata viata în servicii…

    Apreciază

  4. Un om said, on noiembrie 28, 2021 at 3:58 pm

    Nu există nicio pandemie, ci doar o mare PLANdemie! Trezirea! Prin rugăciune și nevaccinare scăpăm, altfel nu!

    Apreciază

  5. Apa trece, pietrele rămân said, on noiembrie 28, 2021 at 4:32 pm

    Vaccinarea împotriva Covid 19, în loc să fie o problemă strict medicală, a devenit, în mod suspect, o problemă politică la vedere și o problemă spirituală în ascuns. De aceea, noi, cei dornici de mântuire, trebuie să respingem din motive religioase înțeparea cu aceste seruri, iar preoții și ierarhii trebuie să ne fie alături. Iată principalele argumente:
    1.Acestea sunt experimentale, deci nimeni nu are voie să le declare obligatorii. Niciun preot nu se poate juca cu propria viață și cu viețile enoriașilor săi de dragul unor EXPERIMENTE!
    2.Aceste seruri au prea multe efecte adverse și prea puține efecte benefice.
    3.Conțin celule de fetuși avortați, aspect incompatibil cu credința ortodoxă.
    4.Conțin nanotehnologie, aspect incompatibil cu mântuirea. Acest fapt presupune atribuirea unei identități digitale fiecărui om. Cine are dreptul să-mi înlocuiască numele de Botez cu o identitate digitală? Nu poate exista o identitate digitală fără număr în locul numelui de botez și fără un sistem electronic de recunoaștere bazat pe 666! Și atunci de ce se dorește satanizarea României și a lumii?
    Numai Dumnezeu are dreptul să ne controleze TOTAL, nu și elita satanistă care cooptează spre cădere și spre smintirea aproapelui chiar și fețe bisericești!

    Citind Apocalipsa, capitolele 13-14, acest popor ortodox respinge acest ser experimental în primul rând din motive religioase și caută să facă deosebirea dintre adevărata știință guvernată de Dumnezeu și această ideologie satanistă cu pretenții de știință. El simte când se dorește sănătatea populației și când se dorește împuținarea lumii și controlul acesteia sub masca ocrotirii sănătății! Sfântul Paisie Aghioritul ne-a avertizat că vom fi pecetluiți prin vicleșug. Se inventează o boală și sub pretextul vaccinării, ni se inoculează elementele peceții!

    Acest ser experimental NU întrunește caracteristicile unui vaccin, ci caracteristicile PECEȚII lui Antihrist, de aceea NU este acceptat de către creștini. (Pe măsură ce lucrarea antihristică va înainta, vom vedea mai clar acest lucru. Deja codul QR conține 666 și fără acesta se poate interzice dreptul de a vinde și de a cumpăra! Mai apoi, certificatul verde se va demoda… Enzima luciferaza și nanoroboții cu hydrogel din aceste seruri ne vor aduce multe surprize după conectarea la 5G. Întregul corp va funcționa ca un telefon și omul nu va mai fi stăpân pe emoțiile lui. Cum se va mântui atunci? Deja cu un telefon bun se poate observa cine s-a vaccinat și ce cod a primit. Particulele de grafen se vor autoasambla și vor transporta markerul identitar pe mână sau pe frunte! Ce este aceasta dacă nu e PECETEA lui Antihrist? Deja se vorbește despre digitalizarea ființei umane și chiar despre internetul interuman! Restrângerea unor drepturi pentru cei neînțepați are o singură justificare: graba celor puțini de a-i controla prin tehnologie pe cei mulți!

    5.Aceste seruri experimentale urmăresc modificarea genetică a omului. Dumnezeu ne-a creat bine și nimeni nu are voie să ne modifice genetic sub niciun pretext. Modificarea genetică, pentru un creștin, este inacceptabilă. Un om modificat genetic nu mai este uman, ci transuman. Nu mai este făptură a lui Dumnezeu, ci o creație a omului influențat de Satana. Nu mai este independent, ci sclavul proprietarului de tehnologie, care îl va influența permanent.
    Capul Bisericii este Hristos, iar trupul Său este format din credincioși, preoți și ierarhi. Biserica, adică noi, credincioșii, preoții și ierahii trebuie să facem voia lui Dumnezeu! Dacă Hristos ne-a spus să nu primim în locul numelui de Botez un număr al cărui semn este 666, apoi NIMENI nu are voie să ne spună altceva!

    Apreciază

  6. un monah said, on noiembrie 28, 2021 at 6:13 pm

    Au fost profetii facute de-a lungul veacului cum ca lumea va fi condusa de rasa galbena.
    Cititi printre randuri, uitati-va atent la mersul economiei globale si priviti atent la cum se executa fara carteala tot ce China zice, si intelegeti ca aceasta profetie se intampla acum.
    Sunt teritorii imense cumparate de China in toate tarile, sunt comunitati intregi de chinezi in toate statele care prin ei si prin altii vand evident numai chinezisme, au cumparat mass-media si politicieni (mai mult prin vest), asa ca daca ei spun ca e pandemie… e pandemie frate. Daca ei spun trebuie intrudus certificat… understood sir! verde sa fie. Ce urmeaza? Or sa spuna ca nu e Dumnezeu, ca nu prea au niciunul, dar atunci fratilor, parafrazand un banc cu olteni, nu stiu unde o sa-i ingropam daca-i pune al cu coarne sa vina peste noi! Cu noi este Dumnezeu. Nu spera si nu ai teama, ce e val ca valul trece romane! Stai cu Dumnezeu!

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 28, 2021 at 9:26 pm

      un monah

      Nu conduce nimic China. E doar o unealta in mana papusarilor.
      Ce profetii spun ca lumea va fi condusa de rasa galbena?

      Apreciază

  7. Geo said, on noiembrie 28, 2021 at 6:33 pm

    https://evadare.ro/politica/minimizarea-influentei-masoneriei/

    Oms se face din nou pres in fata lui Xi sărind direct la Omicron…

    Apreciază

  8. ledpanell said, on noiembrie 28, 2021 at 6:38 pm

    Am avut covid de 2 ori, odata anul trecut si odata anul asta. Fata de o gripa, raceala simpla, au fost foarte atipice. Sa inteleg ca mi s-a parut?

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 28, 2021 at 9:33 pm

      ledpanell

      De unde stii ca ai avut Covid?
      Cred ca tu n-ai avut niciodata o gripa din aia suparata, ca sa ai ce compara. O gripa nu este ceva simplu, se poate muri din ea. Mai sunt si alte vechi viroze, din cauza carora se moare urat. Evident, nu in epoca Covid…

      Apreciat de 1 persoană

    • răceli said, on noiembrie 30, 2021 at 10:23 pm

      ledpanell,

      Ți s-a părut. Tu dădeai semne până acum că ai înțeles ceva. Dar, nimic. Păcat.

      Apreciază

      • ledpanell said, on noiembrie 30, 2021 at 11:01 pm

        Da, chiar postarea ta confirma ca am inteles bine ce am inteles. Insa nu m-am iluzionat niciodata, constient mereu ca vorbele sunt decat vorbe, ca nimic nu se schimba in bine, ci doar dau apa la moara unora. Stiam din start asta.

        Apreciază

    • răceli said, on decembrie 1, 2021 at 1:47 am

      Frățioare, chiar nu înțeleg nimic din ce zici.

      Apreciază

  9. Spaceman said, on noiembrie 28, 2021 at 10:15 pm

    Echipa spitalului Bambino Gesu din Roma, ne arată că varianta Omicron a coronavirusului SARS-CoV-2 a suferit mai multe mutații față de varianta Delta a aceluiași coronavirus… pentru a semăna mai bine cu harta Africii.

    „Pe imaginea tridimensională, care seamănă cu o hartă…” →

    https://www.agerpres.ro/stiintatehnica/2021/11/28/coronavirus-prima-imagine-a-variantei-omicron-evidentiaza-numarul-semnificativ-mai-mare-de-mutatii-comparativ-cu-delta–822937

    Apreciază

    • nelutu said, on noiembrie 28, 2021 at 10:34 pm

      Si cu cat numarul de mutatii este mai mare e semn ca „virusul” slabeste din toate punctele de vedere . Exact ca si omul de la generatie la generatie tot mai slab calitativ , naiv , usor de dus cu zaharelu`.Avea dreptate nea Nicu „invatati , invatati si iar invatati”.

      Apreciază

  10. Nimeni said, on noiembrie 28, 2021 at 11:25 pm

    Testele covid au creat o nouă credință globală , și cu ajutorul mass-media desigur , credință oarbă , fără nevoie de dovezi .Să nu uităm că până și fructe , sucuri , animale au ieșit pozitive la acest test . Uităm că anii anteriori apariției covid se vorbea zilnic de cazuri de gripă și vaccinurile aferente , oare cum de gripele au dispărut brusc ?

    Apreciază

  11. soldatsoldatsoldat said, on noiembrie 29, 2021 at 9:47 am

    Broos, țineți cont și de faptul că niciodată nu sa dat cu tunul cu biocide printre oameni .
    Este un genocid biologic la adresa microbiomului.
    Toate aceste biocide care sunt folosite, pursept, biclosol etc, conțin molecule ca, dicloroisicianurat de sodiu, substanțe cianurate da adică cu cianură.
    Aceste biocide produc simptomatologia RADS !
    Ce e RADS pe langa sars?
    Respiratory acute dysfunction syndrome
    Ce e sars?
    Severe acute respiratory syndrome.
    Toți care intra în contact cu aceste biocide se îmbolnăvesc la plămâni iar daca e sa moară vor fi găsiți cu tromboze.

    Eu îmi pun banii pe faptul că o mare măsură de oameni care ajung pe la spitale ajung intoxicați cu dezinfectante folosite total neconform și nejustificat.
    Un virus după cărțile lor nu e o entitate biologică că o bacterie , este o parte dintr-un biosistem.
    Că sa distrugi virusu tre sa distrugi gazda, ceea ce e celula umană.

    Apreciază

  12. Spaceman said, on noiembrie 29, 2021 at 1:16 pm

    Kiturile de testare ‘Made in India’ pentru virusuri, sporesc testarea și industria locală

    De RISHABH R. JAIN, October 15, 2021, AP →

    https://apnews.com/article/coronavirus-pandemic-science-technology-business-philanthropy-81af7df9fed95ca9620e84571a8d961b

    „Guvernul indian, cu finanțare de la Fundația Rockefeller, a însărcinat cel mai avansat centru de inovare în domeniul bioștiințelor din țară – Centrul de Platforme Celulare și Moleculare, sau C-CAMP, finanțat din fonduri publice – să găsească rapid o modalitate de a produce la nivel local kituri de testare a virusurilor.

    Colaborând cu producătorii indieni de tehnologii medicale, împreună cu sprijinul Tata Consultancy Services, programul condus de C-CAMP a determinat o schimbare rapidă.

    India s-a extins de la 14 laboratoare capabile să efectueze teste COVID-19 în februarie 2020 la peste 1 500 în următoarele șase luni. Țara are acum aproape 3.000 de astfel de laboratoare.

    Prețul testelor RT-PCR a scăzut până la doar 7 dolari în unele părți ale țării, o scădere de aproape zece ori față de momentul în care au fost puse la dispoziție pentru prima dată.

    Disponibilitatea componentelor de testare fabricate la nivel local a permis guvernului să achiziționeze truse de testare la un preț de 50 de cenți pe unitate atunci când cumpără în vrac de la producători. Autoritățile indiene pot acum să distribuie gratuit teste RT-PCR pentru cei care nu își permit să plătească taxele și să stabilească plafoane de preț scăzute pentru testele RT-PCR plătite în laboratoarele private.

    ‘În niciun caz nu aș fi putut plăti 70 de dolari pentru un test’ – a spus un oarecare tânăr indian de 23 de ani, pe nume Mohit Dabla.”

    ***

    Serios!? Vai câtă grijă pe Rockefelleri pentru sănătatea oamenilor… i-a scăpat pe indieni de grija testării, iar acum ce să vezi, sunt numai bune de testare pentru ‘omicron’ →

    OMS: Testele PCR rămân eficiente pentru depistarea Omicron, dar testele rapide sunt sub semnul întrebării

    28.11.2021, DIGI24 →

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/oms-testele-pcr-raman-eficiente-pentru-depistarea-omicron-dar-testele-rapide-sunt-sub-semnul-intrebarii-1752795

    ***

    Dacă nu e vaccinare atunci să fie testare.

    „testele rapide sunt sub semnul întrebării” → acum cu varianta ‘omicron’ mai renunță CDC la testele PCR?

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/26/stire-de-importanta-covarsitoare-cdc-al-sua-renunta-la-metoda-de-diagnosticare-prin-testele-rt-pcr-incepand-cu-decembrie-2021/

    Lumea a ajuns un imens spital, de nebuni, condus la vârf de cele mai perverse și mai bolnave minți pe care le-a cunoscut vreodată omenirea! Niște slugoi ai iadului împreună cu misticii de la OMS, capiștea lui Asclepios.

    Eu nu mă vaccinez, nu mă tratez, nu mă testez, nu fac nimic din ce mi se cere legat de covid, și nici digitalele statului nu le iau, chiar cu prețul vieții! → Așa să îmi ajute Dumnezeu!

    Apreciază

  13. […] Michel Chossudovsky: Pandemia Covid-19 nu există – partea I […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.