SACCSIV – blog ortodox

MEDICINA SATANICA: Cum sunt ucisi bebelusii in Belgia – li se administrează injecția letală si mor prin înecare când plămânii lor se umplu de fluid … uneori durează chiar 100 de ore pentru ca moartea să survină. Arată pașnic pentru că nu-și pot mișca mușchii și sunt paralizați

Posted in copii, EUTANASIE by saccsiv on noiembrie 19, 2021

LIFE SITE: 24 infants illegally killed in Belgium by lethal injection over a period of 15 months

În decurs de 15 luni, 24 de bebeluși au fost uciși ilegal în Belgia prin injecție letală

Cei cărora li se administrează injecția letală ‘mor prin înecare când plămânii lor se umplu de fluid… durează 100 de ore pentru ca moartea să survină’. Arată pașnic ‘pentru că nu-și pot mișca mușchii și sunt paralizați’.

De Emily Mangiaracina, 17 Noiembrie 2021, LifeSiteNews

Shutterstock

FLANDERS, Belgia (Life Site News) – Un studiu din 2021 referitor la deciziile de „încetare a vieții” pentru nou-născuții belgieni „grav bolnavi” a relevat că 24 de copii au primit injecții letale pe parcursul a 15 luni.

Potrivit studiului, care a analizat toți nou-născuții care au murit în Flandra, Belgia, între septembrie 2016 și decembrie 2017, 61% dintre copiii decedați au avut o ‘decizie de încetare a vieții (EOD)’ care a precedat moartea lor.

Dintre acești 61 la sută dintre nou-născuți, 10 la sută au primit medicamente cu ‘intenția explicită de curmare a vieții’. Acest lucru contrastează cu cei 14 la sută dintre sugarii cărora li s-au administrat medicamente cu ‘posibil’ efect de curmare a vieții.

Pentru alți 12 la sută dintre acei sugari supuși EOD, s-a luat decizia de a li se refuza tratamentul. Pentru 25 la sută dintre acești nou-născuți a fost luată decizia de a li se suspenda tratamentul. Nu este clar dacă decizia de eutanasiere a bebelușilor a fost luată de medici, de părinți sau de ambele părți.

Deși eutanasia este legală în Belgia, chiar și pentru minori în unele cazuri, eutanasierea sugarilor este ilegală, deoarece eutanasia legală presupune ca minorul să fie ‘capabil de discernământ și conștient la momentul solicitării eutanasiei’, după cum a precizat Institutul European de Bioetică (EIB).

Sursa de știri de bioetică BioEdge a relatat: „Medicii care au eutanasiat nou-născuți prin injecție letală au indicat că în 91% din cazuri motivul principal al acțiunii lor a fost că nu exista nicio speranță de ‘viitor suportabil’ pentru copil”.

„Cu alte cuvinte, acești copii aveau o șansă reală de supraviețuire, dar echipa medicală – fără îndoială în acord cu părinții lor – a considerat că viața lor nu merita să fie trăită până la capăt”, a continuat Michael Cook de la Bio Edge.

„De ce se abat practicienii de la cadrul legal atunci când este vorba de copii care nu se pot exprima?”, a continuat el.

Studiul, publicat în ediția Fetal și Neonatal a revistei Arhivele Bolilor în Copilărie (ADC), a folosit un sondaj care a inclus chestionare anonime ale medicilor care au făcut EOD-uri pentru toate cazurile de deces ‘identificate prin intermediul certificatelor de deces’.

Bio Edge a observat că „proporția nou-născuților care au murit după o injecție deliberată cu un medicament letal pare să fi crescut de la 7% la 10% față de un sondaj realizat în 1999-2000 (înainte ca orice tip de eutanasie să fie legală)”.

Ilora Finlay, medic specialist în îngrijiri paliative, a explicat că realitatea morții prin injecție letală contrazice noțiunea comună că astfel de morți sunt ‘blânde’ sau ‘pașnice’.

În opinia lui Finlay, cei cărora li se administrează injecția letală „mor prin înecare în momentul în care plămânii lor se umplu de fluid. Uneori este nevoie de cinci minute pentru ca persoana să moară, dar alteori se poate trezi din nou – iar în unele cazuri este nevoie de 100 de ore pentru ca decesul să survină”.

„Aceasta nu este o moarte blândă, pașnică. Doar pare pașnică”, a spus ea, „pentru că nu-și pot mișca mușchii și sunt paralizați”.

Conform studiului, ‘informațiile empirice recente despre’ practicile de ‘scurtare a vieții’ prin EOD ‘sunt rare’.

În 2014, Belgia a devenit prima țară care a legalizat sinuciderea asistată pentru minori. Legea permite minorilor cu boli în fază terminală care se confruntă cu ‘suferințe insuportabile’ să fie supuși eutanasiei dacă părinții lor își dau acordul.

Alex Schadenberg, directorul executiv al Coaliției pentru Prevenirea Eutanasiei, a vorbit anterior pentru Life Site News despre ‘panta alunecoasă’ a eutanasiei legalizate.

„Odată ce spui că este în regulă ca medicul să îți facă o injecție letală, cerul este limita”, a spus Schadenberg. Odată ce uciderea oamenilor este permisă din punct de vedere legal, „atunci rămâne o singură întrebare, cine? Asta este tot ce a mai rămas”.

Tendințe Recente în Eutanasie și alte Practici de Curmare a Vieții în Belgia‘ a relatat în 2015 că 6,3% dintre decesele din Flandra au implicat ‘decesul asistat de medic’. Acest termen a fost definit ca injecție letală la cererea pacientului (‘eutanasie’), sinucidere asistată și ‘moarte fără solicitare explicită’. Au fost găsite 12% dintre decese ca fiind în urma unei ‘sedări profunde continue și complete până la moarte’, pe care Wesley Smith a descris-o ca fiind ‘o formă de eutanasiere ascunsă’.

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gabimdi said, on noiembrie 19, 2021 at 11:16 pm

    Cât ne mai suportă Dumnezeu???

    Apreciază

  2. gigimutu said, on noiembrie 19, 2021 at 11:22 pm

    nu am putut sa citesc articolul, doar titlul!!!!

    ce grozavie!!!!!!!

    Apreciază

  3. Simion B said, on noiembrie 20, 2021 at 1:27 am

    Revolutia incepe in Olanda?

    Protests against Mandates Erupt In Rotterdam, The Netherlands

    https://www.bitchute.com/video/nUuwVmRcJsLQ/?list=subscriptions

    Apreciază

  4. Simion B said, on noiembrie 20, 2021 at 1:44 am

    Si se pare ca la manifestatia/inceputul revolutiei din Olanda politia trage in demonstranti (incepand cu minutul 7.40)

    Apreciază

    • ledpanell said, on noiembrie 20, 2021 at 1:56 pm

      Astia sunt „pasii” negocierii-de la persuasiune, tehnici de manipulare pana la santaj, amenintari si munitie letala. S-a incheiat episodul tunuri cu apa si gaze lacrimogene, ceea ce reprezinta vreo 25% din problema. Cea mai mare problema e ca nu elitele se bucura, pentru ca au trecut de nivelul omenesc al emotiilor…ci tot populatia, cei vacs. Aici e peste 75% din problema.

      Apreciază

  5. Clement said, on noiembrie 20, 2021 at 1:54 am

    Ieremia 19.5
    Si avorturile provocate sunt tot ritualuri de sacrificare la care participa medicii si preotii lui baal remunerati in aceste intunecate vremuri de ” progresisti”.
    Biserica Sfantul Nicolae din Bruxelles a adus public in discutie legile in favoarea euthanasierii inca din 2007 . Parintele Patriciu Vlaicu si -a asumat toate dificilele lupte pe care le poarta romanii crestini.

    Apreciază

    • Felix said, on noiembrie 20, 2021 at 10:14 am

      VIDEO Un preot român, care predă drept canonic în Cluj-Napoca, compară vaccinul COVID-19 cu vesta antiglonț | Money
      https://www.money.ro/video-un-preot-roman-care-preda-drept-canonic-in-cluj-napoca-compara-vaccinul-covid-19-cu-vesta-antiglont/

      Apreciat de 1 persoană

      • ledpanell said, on noiembrie 20, 2021 at 2:03 pm

        Odata am folosit cuvantul retarzi excesiv. Cand insa aud un preot ca o da cu metafore si comparatii, imi bine sa-l iau la bataie cu parul. Complet necrestineste, si complet incapabil sa-l iert, acum si de-a pururea, pana in panzele albe. Intr-adevar, multi preoti manipuleaza folosind metafore ca pentru tampiti, considerand ca poporul e plin de cretini, idioti si prosti. Odata imi venea sa spun: bai nene, am mecla de prost pentru tine? Zi din astea cui mulge vaca, sau alora de la scolile ajutatoare. Ce au merele cu perele? Vacsu cu vesta antiglont? Sula cu prefectura? Comparatiile deliberat manipulative au rolul de a baga in corzi victima, adica cel care are incredere orbeasca in preot. Printre primele comparatii manipulative a fost aia cu „in copilarie nu te-ai vaccinat? si daca da, cat de rau a fost, mai tii minte?”. Prin urmare dupa „logica” comparatiilor tampite, putem pune semn de egal intre vacs antitetanic, antirabie, anticovit samd. Nu, nu merge, lumea e ipocrita dar nu vrea sa muste momeala, asa ca nu va spune nimeni asta.

        Apreciază

  6. Felix said, on noiembrie 20, 2021 at 7:13 am

    Pentru copiii nascuti si care vor ramane in viata sunt alte cadouri si suprize😎
    👎

    Apreciază

  7. Nicusor said, on noiembrie 20, 2021 at 7:20 am

    Deja trag in oameni, in articol se zice ca 2 oameni au fost raniti, pe activenews zicea ca o persoana a si murit si Olanda are 84% rata de vaccinare….va dati seama?
    https://www.independent.co.uk/news/world/europe/rotterdam-protests-lockdown-shooting-covid-b1961205.html

    Apreciază

    • ledpanell said, on noiembrie 20, 2021 at 2:10 pm

      Asta ii asteapta si pe unii romani la anul, cand se va iesi in strada. Nu soros sau gatesc personal vor trage, ci institutiile de forta romanesti. Cei care nu vor vrea sa traga, vor fi dati afara din sistem si penalizati. Insa, dupa ce haosul social va fi creat, aceeasi securisti si politai nu vor trage in benzile de hoti inarmati cu orice (inclusiv arme, ca doar pulimea n-are drept la arma, nu criminalii, traficantii, mafiotii), si care vor pradui apartamente, case. Din contra, in persoanele vulnerabile vor trage toti, de la hoti pana la servicii si armata. Ordinele vor fi date cu siguranta, nu degeaba s-au facut in cativa ani atatia generali cu venituri suparate.

      Apreciază

  8. Felix said, on noiembrie 20, 2021 at 9:04 am

    Oficialii de la Pfizer au anunţat că, până la sfârşitul lunii noiembrie, ar putea obţine de la FDA o autorizaţie de folosire în regim de urgenţă a vaccinului anti-COVID pentru copiii din grupa de vârstă şase luni – doi ani.

    👎

    https://www.national.ro/stiri-externe/pfizer-vrea-sa-revolutioneze-vaccinul-anti-covid-au-pregatit-serul-ce-chiar-ca-va-fi-cel-mai-controversat-743001.html

    Apreciază

  9. ledpanell said, on noiembrie 20, 2021 at 9:27 am

    Cu alte cuvinte, ar trebui sa facem o lista cu ABSOLUT TOT CE ERA NORMAL

    Apreciază

  10. Ines said, on noiembrie 20, 2021 at 9:49 am

    Învățătoare:
    ” Omoară oamenii cu zile în spitalul din Suceava. Nu le da tratamentul pt bolile de care suferă, nu le dau mâncare, ii lasă murdari, cu fecalele pe ei. Oameni buni, nu ii mai duceți în spital. Lăsați-i sa moara civilizat, în patul lor, cu o lumânare la căpătâi. ”
    Urmăriți va rog si celelalte comentarii ale celorlalți care confirma ca si lor li s-au omorât rudele în spital si li s-au furat si bunurile scumpe-telefoane etc

    Apreciază

  11. ledpanell said, on noiembrie 20, 2021 at 9:59 am

    Cu alte cuvinte, ar trebui sa facem o lista cu ABSOLUT TOT CE ERA NORMAL odata, pentru a deduce, cu caracter de lege, ce se intampla deja si inca nu stim, si ce se va face in viitorul apropiat. Cu precizarea ca normalul a evoluat in timp atat ca continuturi cat si ca definitii, in functie de oranduirea care a avut interese sa schimbe unele lucruri, sa blocheze altele. Pe culmile schimbarii obsesiv-diabolice ale secolului XX, multe normalitati au devenit anormale, facand loc la alte normalitati. In timp, generatiile se schimba, nu transmit tot ce stiu prin educatie, si tinerii aproape in totalitate invata noul normal. Interesant cum obsesia schimbarii a orice…de la moda, tehnica, stil de viata ofera omului nu confort ci un stres continuu al adaptarii la nebunia altora. Cum se stie, omul rezista pe an la un numar de stresuri, fiecare cu punctajul lui, si s-a vazut cat ii trebuie cuiva sa inebuneasca. (Cel putin la mine s-a verificat, mi-au trebuit prea multi ani de probleme insurmontabile…) Delirul schimbarilor aduce intr-una ceva mai rau, cosmetizat in bine, dar iarasi, fortand adaptarea-in plan fizic, psihic, si al relatiilor sociale. Manipularea mentalitatilor colective, a culturii si civilizatiei creeaza oameni „noi”, care in final vor calca pe cadavre, ultraindividualisti, egoisti; prostia e ca manipulati, nu realizeaza ca egoismul, zgarcenia, totul pentru sine e ceva fals, pentru ca per ansamblu pierd inclusiv economic. Ca mic exemplu, schimband anual telefoane, si chiar laptop-uri si multe altele. In fine, baza civilizatiei se tot schimba, apar generatii noi, invata chestii noi in manuale, la facultati, toate in consonanta si sinergic cu noile reguli. Pas cu pas, omul nu mai realizeaza ce era odata, si ce e acum. (Personal, constat ca e obositor si inutil sa constat mii de microschimbari in jur, la oameni, institutii, organizarea orasului, dinamica sociala, fenomene…e mai bine sa nu vezi nimic-tot ca niste caini murim, in saci cu fermoar).
    Mai sus e un minicadru general pentru secolul XX in special, dar nu numai, care ajunge la pedeapsa cu moartea, in diversele ei forme. Scaun electric, injectiile letale, moartea prin tortura. Toate sunt forme de tortura; nu pupa nimeni bafta unei explozii puternice, cu un suflu atat de intens, rapid, incat pe cale aferenta, nervos, omul sa n-aiba timp sa simta durerea. Sau o explozie atomica, dar deasupra capului, nu la destui km distanta, pentru a muri de radiatii. Injectia letala teoretic e moarte fara chinuri. Unele studii sustin insa ca creierul simte durerea doar ca fiind paralizat corpul, nu se transmite nimic, adica spasme, gesturi. Exista si rateuri, cand ceva nu merge bine, desi treburile astea sunt foarte stricte, mai stricte in spitalele care dau si ele rateuri, intr-una! Si fiind frecvente, nu mai sunt erori, abateri, ci regula.
    Astfel, s-a ajuns, fara proteste populare stradale de amploare (utile sau nu, e alta discutie), la eutanasiere, care, ca paradigma medicala, e operata in diverse moduri-la copii, la varstnici, la persoane in coma…
    Torturarea copiilor nu mai e considerata tortura; totul e inuman-eficient, inuman-practic, inuman-logistic, conteaza doar costuri-beneficii si atat. De ani buni spitalele private sunt spalare de bani si afacere de facut banul gros.
    Starvation policy, adica moarte prin infometare, lipsa nutrienti in perfuzii se aplica cu ordin de sus, ca si celelalte metode, gen intubarea celor care vin pe picioarele lor si respira fara probleme. E clar ca criminalii in sua, condamnati la moarte, sufera mult mai putin decat prizonierii din spitale. Putem concluziona ca, odata ce toate valorile sunt inversate, criminalii au mai multe drepturi decat civilii nevinovati. Sau vinovati de a se fi nascut. Inca un element comparativ intre detinuti criminali si populatia civila: prezumtia la nevinovatie, versus culpabilizarea preventiva, cu pretextul ca toti sunt suspecti de vinovatia de a lua, purta si transmite covitul. Deci simulacrul de proces fictiv sustine ca asimptomaticii sunt suspecti, intr-o lume de suspecti. Vacsii sunt si ei suspecti, odata ce transmit si ei boala. Toti sunt suspecti. Noroc ca romanii au prin comunismul, anii ’50 si au facut ceva antrenament pe tema asta, stiind la ce sa se astepte. Nu Volga neagra in miez de noapte, ci smurdu lu arafat, adica cea mai functionala echipa antitero, terorista fiind populatia prin insasi existenta ei.
    Cum sefii elitelor nu sunt oameni, nu au de ce respecta oamenii, si in special copiii mai mult decat alegem noi dimineata care gaina din curte s-o taiem.
    Tot ce se face intra deja in great reset. Build better e sf; odata ce au eliminat totul, nu vor exista cei din vechile generatie sa compare (better, bad, worst..) ce era si ce va fi. Noua lume nu va sti pe ce mormane de cadavre e cladita. Deci va fi ceva la scara foarte larga, dar cu radacini in trecut: bogatia frantei, angliei, americii s-au facut prin exploatare, genocid, exproprieri de terenuri, steregerea din istorie a unor populatii sau trimiterea lor la marginea istoriei. De unde credeti ca au avut americanii atatia bani sa faca zgarienori? Traiectoria istorica a banilor e ingrozitoare, incepand poate cu exploatarea sclavilor in anglia anilor 1600, cand au inceput unii sa faca averi colosale si mai apoi banci.

    Apreciază

    • nexus said, on noiembrie 20, 2021 at 5:27 pm

      ledpanell,

      ai spus că șefii elitelor nu sunt oameni. La ce te-ai referit mai exact? Poți să dezvolți puțin?

      Apreciază

  12. ledpanell said, on noiembrie 20, 2021 at 10:33 pm

    Simplu, e diavolul cu supusii sai. Singura explicatie posibila.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.