SACCSIV – blog ortodox

Pfizer admite că riscul de miocardită la copiii cu vârste între 5 și 12 ani necesită 5 ani de studiu

Posted in copii, Coronavirus, PFIZER, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on noiembrie 17, 2021

INFO WARS: Pfizer Admits Myocarditis Risk for 5-12 Year-Olds Requires 5-Year Study

Pfizer admite că riscul de miocardită la copiii cu vârste între 5 și 12 ani necesită 5 ani de studiu

De Adan Salazar, 15 Noiembrie 2021, INFOWARS

  • Gigantul farmaceutic recunoaște că studiile clinice au fost prea scurte pentru a determina riscurile de miocardită pe termen lung la copiii care fac vaccinul anti Covid-19.
  • ‘Numărul de participanți la actualul program de dezvoltare clinică este prea mic pentru a detecta orice risc potențial…’

Studiile clinice efectuate de gigantul farmaceutic Pfizer au fost prea scurte pentru a determina riscurile de miocardită pe termen lung la copiii care fac vaccinul împotriva Covid-19, a recunoscut compania în documentele prezentate la FDA.

Informația apare la pagina 11 a unei înștiințări a comitetului consultativ al FDA de la sfârșitul lunii trecute, în care Pfizer admite chiar că dimensiunea eșantionului de voluntari ai studiilor clinice a fost, de asemenea, prea mică pentru a detecta riscurile de miocardită la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

„Gerard Delaney: Am găsit ceva foarte interesant în timp ce citeam documentele de informare pentru vax Pfizer pentru copiii sub 12 ani. Este foarte greu de găsit acest document pe site-ul FDA. Ei chiar îngroapă aceste informații.”

„Numărul de participanți la actualul program de dezvoltare clinică este prea mic pentru a detecta orice risc potențial de miocardită asociat cu vaccinarea”, afirmă Pfizer în concluziile sale generale privind raportul risc-beneficiu.

„Siguranța pe termen lung a vaccinului COVID-19 la participanții cu vârsta cuprinsă între 5 și <12 ani va fi studiată în cadrul a 5 studii de siguranță post-autorizare, inclusiv un studiu de urmărire pe 5 ani pentru a evalua sechelele pe termen lung ale miocarditei/pericarditei post-vaccinare”.

În ciuda acestui fapt, FDA a emis luna trecută o autorizație de utilizare de urgență pentru vaccinul anti COVID-19 de la Pfizer-BioNTech, care va fi administrat copiilor cu vârste cuprinse între cinci și 11 ani.

Între timp, FDA a amânat o EUA (autorizație de utilizare în caz de urgență) similară pentru Moderna, invocând necesitatea de a efectua o examinare mai amănunțită a riscurilor de miocardită.

Preparatul de vaccin al companiei pentru cei mici conține trometamina, un medicament adăugat fără prea multă fanfară, care este – utilizat pentru a trata acidoza metabolică, care apare adesea „după o operație de bypass cardiac sau un stop cardiac”, potrivit Kaiser Permanente.

https://banned.video/watch?id=618c7b9111848a41725b16e2

Citește documentul Pfizer:

https://ro.scribd.com/document/539890603/Vaccines-and-Related-Biological-Products-Advisory-Committee-October-26-2021-Meeting-Document#download&from_embed

 

Tagged with: ,

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on noiembrie 17, 2021 at 3:45 pm

    NEBUNIA LUI SALAM:
    Fauci recunoaște că vaxxinurile covid ucid oameni, dar spune că „rapelurile” vor opri cumva măcelul

    INSANITY: Fauci admits covid jabs are killing people, says “boosters” will somehow stop the carnage – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2021-11-16-fauci-admits-covid-jabs-killing-pushes-boosters.html

    Apreciază

  2. Felix said, on noiembrie 17, 2021 at 4:48 pm

    Dacă altădată puteam spera să găsim un tratament pentru fiecare boală, astăzi negustorii de sănătate, mai mult ca niciodată, vor să găsească o boală pentru fiecare medicament pe care-l fabrică, constata cu ironie medicul Martin Winkler
    #
    Doi prieteni mergeau pe o stradă. Unul dintre ei intră într-o farmacie să cumpere medicamente. După câteva minute, el iese afară și aruncă medicamentele direct în canal. Celălalt îl întreabă, consternat:
    – De ce ai aruncat medicamentele ?
    – Am fost la doctor, la un consult. Mi-a dat o rețetă. L-am plătit, că trebuie să trăiască și el. Am intrat la farmacie, am plătit medicamentele, că trebuie să trăiască și farmacistul…
    – Și atunci… de ce le-ai aruncat ?
    – Pai, după ce am citit contraindicațiile din prospect, am decis că trebuie să trăiesc și eu…😉

    Apreciază

  3. John said, on noiembrie 17, 2021 at 5:54 pm

    Medicul Oana Secară:
    ” Este un virus versatil,nu poate fi eradicat.
    Mai devreme sau mai târziu,toți ne vom întàlni cu el”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.