SACCSIV – blog ortodox

Fauci confirmă că vaccinurile scad dramatic imunitatea si ca trebuie din ce in ce mai multe doze de rapel!

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare in masa by Vali on noiembrie 16, 2021

Sursa: https://m.ziuanews.ro/stiri/fauci-confirm-c-vaccinurile-scad-dramatic-imunitatea-si-ca-trebuie-din-ce-in-ce-mai-multe-doze-de-rapel-1566803

Pe 12 noiembrie, Anthony Fauci a participat la emisiunea „The Daily al The New York Times” pentru a discuta despre starea actuală a coronavirusului în SUA.

Potrivit lui Fauci, oficialii observă o scădere a imunității atât împotriva infecției, cât și a spitalizării, la câteva luni după vaccinarea inițială. Expertul în boli infecțioase indicat datele primite din Israel, țară care – a precizat el – tinde „să fie cu aproximativ o lună sau o lună și jumătate înaintea noastră în ceea ce privește epidemia.”, mentioneaza New York Times.

„Ei observă o scădere a imunității nu numai împotriva infecției, ci și împotriva spitalizării și, într-o anumită măsură, a decesului, care începe să implice acum toate grupele de vârstă. Nu este vorba doar de persoanele în vârstă”, a declarat Fauci. „Se diminuează (n.r. – imunitatea) până la punctul în care vedeți din ce în ce mai mulți oameni care fac infecții și tot mai mulți dintre cei care fac infecții ajung la spital”, a declarat Fauci, promovând vaccinul de rapel, ca „unica solutie reală de combatere a virusului”.

Potrivit CDC, 58,5 % din populația SUA este complet vaccinată, ceea ce înseamnă că peste 60 de milioane de persoane nu sunt vaccinate, deși sunt eligibile. Dar, în timp ce oficialii din domeniul sănătății avertizează că cei nevaccinați ar fi mai mai expuși riscului în acest moment, experții precum Anthony Fauci spun acum că și persoanele vaccinate ar trebui să fie în alertă maximă, potrivit Yahoo News.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Vaccinul Pfizer își pierde în timp și eficacitatea împotriva formelor severe de Covid, arată un studiu israelian efectuat pe 4,8 milioane de persoane vaccinate

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on noiembrie 16, 2021 at 7:51 pm

    Papa Francesco:

    Deseori pierdem din vedere faptul că suntem o comunitate globală și că „nimeni nu poate fi salvat singur, ci doar împreună putem fi salvați”

    O revenire la normalitate ar însemna, de asemenea, o întoarcere la vechile structuri sociale inspirate de „autosuficiență, naționalism, protecționism, individualism și izolare” și excluderea fraților și surorilor noastre mai sărace. 
    Este acesta un viitor pe care îl putem alege?

    MESAJUL SANCTITĂȚII SALE PAPA FRANCISC
    CĂTRE PARTICIPANȚII LA CEL DE-AL IV LEA FORUM DE LA PARIS PENTRU PACE [11-13 noiembrie 2021]

    Messaggio del Santo Padre ai partecipanti al 4° Forum di Parigi sulla Pace [11-13 novembre 2021] (30 ottobre 2021) | Francesco
    https://www.vatican.va/content/francesco/it/messages/pont-messages/2021/documents/20211030-messaggio-forum-pace.html

    Vatican forms alliance with the Council for Inclusive Capitalism – YouTube

    Apreciază

  2. Simion B said, on noiembrie 16, 2021 at 8:06 pm

    Zeci de explozii in China in ultimele zile de care nu prea se stie sau este cenzurat

    Gravitas: Why is China not talking about the mysterious blasts?

    Apreciază

  3. Marian said, on noiembrie 16, 2021 at 8:23 pm

    Cu alte cuvinte, le a zis în față că au fost păcăliți, că li s a distrus sistemul imunitar și că vor trebui să facă rapel toată viața, și așa scurtată dramatic de otrava lor

    Apreciază

  4. Christinne Radu said, on noiembrie 16, 2021 at 8:33 pm

    Uitati, fratilor, ce trebuie sa semneze romanii in spital:

    ”Declar totodata ca am fost informat in mod expres si pe intelesul meu ca din cauza acuratetii variabile a testelor actuale, independent de activitatile preventive si de masurile epidemiologice de la nivelul Institutiei Medicale (conform cu reglementarile in vigoare) nu mi-se poate garanta ca nu am sau nu voi contracta virusul SARS COV-2.
    Am fost informat ca in cazul in care am fost sau voi fi infectat, exista un risc de morbiditate si mortalitate crescut in cazul serviciilor medicale care urmeaza a fi prestate de catre personalul medical si in aceste conditii, inteleg sa imi asum acest risc.”

    Apreciat de 2 persoane

  5. Christinne Radu said, on noiembrie 16, 2021 at 8:38 pm

    „Securitatea n-a murit niciodată, degeaba au strigat romanii în 89 „Moarte securistilor!”, ei tot timpul au fost la butoane, de-aia s-a ales praful de tara asta și de populația ei. Au făcut-o cu cinism planificat, însă pe ascuns. Acum se simt calare pe situație. Sunt mai puternici ca oricând. Au în mana ce-a mai rămas din economia tarii, din finanțe, resursele minerale, energie. Au avut tot timpul în mana și justiția (nu mărită scrisa cu j mare), dar subversiv, prin infiltrati și acoperiți. Acum, gata, vor sa zangane cătușele pe fata, în piața publica. Nu mai au frica de nimic și vor sa păstreze cu orice preț ce-au furat. Noapte bună populație a României, dormi liniștită ca Securitatea veghează pentru binele ei! Dar ce urmează se pare ca va fi cum a spus acel clarvăzător indian care le-a prezis sfârșitul Ceausestilor, adică în 89 a fost un foc de paie pe lângă ce va urma!”

    Apreciază

  6. Christinne Radu said, on noiembrie 16, 2021 at 9:57 pm

    CE VREA PNL CU PSD? CE CAUTA AMENDAMENTELE DE LA SENAT CARE NU FIGUREAZA A FI PROPUSE DE Nimeni în Camera Deputatilor?

    https://docs.google.com/document/d/1mx2M9FcrP74litBH_vcjGYfGCy4P4QGB/edit?fbclid=IwAR1pOSkqD8C7eCy91qGD9QIbx7WED5nVXvjnHfc5gPRdQ9eDGxjY5G3ryec

    Apreciază

  7. infiniteladder said, on noiembrie 16, 2021 at 10:06 pm

    Apreciază

  8. ledpanell said, on noiembrie 16, 2021 at 10:41 pm

    Lumea incepe sa sara pe geam din spitale in marile orase. Ce-i acolo se poate banui. Camere de filmat n-au in saloane. Pentru intimitatea pacientilor? Aia pe care ii dezbraca cum vor, ii umilesc cum vor, ii puneau cate 2 in pat? Putine institutii n-au camere de supraveghere peste tot. Cei care au, n-au nimic de ascuns.

    Apreciază

  9. Felix said, on noiembrie 16, 2021 at 11:19 pm

    Marcarea tatuajului cu puncte cuantice este deja aici

    Oamenii de știință vor să marcheze copiii cu cerneală invizibilă pentru a dovedi că au fost vaccinați

    Cu doar câteva luni înainte ca coronavirusul din Wuhan (COVID-19) să fie anunțat public, oamenii de știință de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) au anunțat finalizarea unei tehnologii cu „tatuaj” Semnul Fiarei pentru copii pentru a ține evidența înregistrărilor lor de vaccinare. Microcipul, care poate fi implantat direct în piele, a fost proiectat cu un colorant invizibil special, care poate fi preluat cu un filtru special pentru telefonul mobil. Acest colorant nu este vizibil cu ochiul liber.

    Cu o durată de până la cinci ani, acest colorant este detectat folosind lumină infraroșie apropiată, care este strălucitoare pe piele în zona în care a fost injectat. Acesta a fost deja testat pe porci și șobolani, iar următorul pas probabil este de a începe injectarea copiilor reali cu ea.
    Eugenistul miliardar Bill Gates a cerut acest lucru încă din primele zile ale plandemiei, sugerând că „pașapoartele” digitale pentru virusul chinezesc includ înregistrările vaccinare ale oamenilor.

    „Sistemul – care nu a fost încă testat la copii – ar oferi acces rapid și ușor la istoricul vaccinării, ar evita riscul de erori materiale și ar adăuga puțin la costul sau riscul procedurii”, a raportat Scientific American, citând un studiu despre proiectul care a fost publicat în revista Science Translational Medicine. Quantum dot tatuaje pentru a finaliza sistemul Semnului Fiarei.

    Încă o dată folosind săraci ca o scuză pentru a crea o urâciune ca aceasta, oamenii de știință implicați în proiect susțin că va ajuta țările în curs de dezvoltare pentru a obține rezultate mai bune de sănătate la copii.
    „În special în țările în curs de dezvoltare în care este posibil ca înregistrările medicale să nu fie la fel de complete sau accesibile, poate exista valoare în a avea informații medicale direct asociate cu o persoană”, a comentat Mark Prausnitz, profesor de bioinginerie la Georgia Institute of Technology (Georgia Tech), care nu a fost implicat în cercetare.
    „Cred că acesta este un mod destul de interesant de a îndeplini aceste obiective.”
    De asemenea, îndeplinește obiectivul profetic de a fuziona informațiile de identificare ale oamenilor printr-o injecție cu microcip sau tatuaj care poate fi scanat în scopul cumpărării și vânzării, accesării clădirilor restricționate, conducerii și implicării în activități sociale. Potrivit bioinginerilor MIT Robert Langer și Ana Jaklenec, mici plasturi cu microneedle sunt mai întâi aplicati pe pielea copiilor deodata cu inocularea vaccinului. După aceea, dovada lor de injectare este stocată pe celelalte componente injectabile
    Cu scanarea simplă a încheieturii mâinii, sau a fruntii, sau oriunde altundeva aceste componente sunt injectate, guvernul poate verifica rapid dacă un copil este sau nu „la zi” cu privire la programul de vaccin, care include acum doza de gripa fauci.
    „Echipa a ajuns să folosească o tehnologie numită puncte cuantice, mici cristale semiconductoare care reflectă lumina și au fost inițial dezvoltate pentru a eticheta celulele în timpul cercetării”, a raportat Scientific American.
    Colorantul s-a dovedit a fi sigur la om.
    Nu toată lumea este la bord cu planul, așa cum s-ar putea aștepta. Experții în confidențialitate spun că există riscuri implicate de a avea oameni care se plimbă cu microcipuri în corpul lor care conțin toate informațiile lor personale. „Diferite persoane și culturi diferite se vor simți, probabil, diferit despre felul in care au un tatuaj medical invizibil”, a adăugat Prausnitz.
    Deloc o surpriză este faptul că Fundația Bill & Melinda Gates a finanțat această cercetare a Semnului Fiarei.
    Acesta a fost lansat din cauza unei „cereri directe” din partea lui Gates însuși, care susține că dorește aceste microcipuri în interiorul corpurilor oamenilor în scopul „eradicării bolii”.
    Dacă nu avem date bune, este foarte dificil să eradicăm boala”, a adăugat Jaklenec în sprijinul agendei lui Gates. Cele mai recente știri despre vaccinurile împotriva COVID-19 și implementarea sistematică a Semnului Fiarei pot fi găsite la:
    https://demonic.news/

    Here come the tattoo marks – Scientists want to stamp children with invisible ink to prove they’ve been vaccinated – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2021-11-15-scientists-want-to-stamp-vaccinated-children.html#

    Apreciază

  10. Nicusor said, on noiembrie 17, 2021 at 9:28 am

    Cu toate aceste dovezi, cei care se mai incred in indivizi ca fauci, bourla, arahat, rujatul ghio, tataru si compania sunt cei mai fraieri, scurta recapitulare:
    2019 decembrie, toate tv-urile dadeau pe post chinezi cazand ca mustele din cauza unui virus necunoscut

    Virusul nu avea nume, dar dupa cateva saptamani bune si-a primit botezul, unii zic ca in ebraica ar fi dibbok sau demonizat, stapanit de ceva rau, de un duh necurat

    Urmeaza episodul Italia februarie 2020 si apoi incet incet se raspandeste peste tot, urmeaza starea de urgenta, de Sf Sarbatori Pascale nu-i asa nu am putut merge la Biserica, ca virusul circula

    Nu era vaccin, nu se stia mare lucru, restrictii peste restrictii, tot asa pana in Decembrie, pana cand, parca intr-o zi de sarbatoare, anul trecut a fost vaccinata prima persoana

    Masca, dezinfectanti, masuri, ca va fi bine, ne minteau calaii, putin sacrifiu de la voi, ca vom scapa….

    Rata de vaccinare e si nu e, iese presul si declara ca am invins pandemia, iunie, iulie, august, dispare virusul, dsp raporta inclusiv de pe lunile trecute, din iarna inca, doar, doar vor avea ceva cazuri…..

    Romanii nu vor vaccin, incep sa ii stranga cu surubul din toamna acestui an, vine tanti de la institutie si hop da tavalugul in guvern si parlament, certificatul intra pe repede inainte, practic azi, nevaxinat fiind nu mai poti trai, nu mai poti merge nicaieri, parca ai ciuma

    Sa nu uitam ca in acesti aproape 2 ani de dictatura, toate solutiile impuse de calai si-au dovedit ineficienta: masca nu a ajutat, carantinele nu au ajutat, vaxinul se pare ca nu ajuta, mai mult rau face, aprope stiu caz dsp concret cand persoana a fost testata de ei ca pozitiva dar vaxinata fiind i-au zis ca nu e cazul sa stea in carantina, poate merge la serviciu, la mall, pe strada, doar sa poarte masca, atunci intreb: cine zadarniceste combaterea bolilor si nu se gandeste ca respectiva persoana poztiva a dat sigur virusul si altora si poate a murit cineva, deci?

    Sper ca nu uitat din lista alte actiuni intreprinse de autoritati si care nu-i asa? Sau dovedit atat de eficiente ca oxigenul in cosmos.

    Concluzie: eu nu mai cred mincinosii astia. Ia sa vedeti pe un domn paun, pe facebook cum se filmeaza la un centru de vacinare si E INCREDIBIL cum la un moment dat dr. Bogdan ii zice ca televizorul sa raspunda in caz de reactii adverse, sau moarte…..

    Deci, cine ii mai crede pe mincinosii astia, chiar isi merita soarta……oare cand explodeaza mamaliga?

    Apreciază

  11. infiniteladder said, on noiembrie 17, 2021 at 10:39 am

    Si-au pierdut credibilitatea și o vor pierde mai mult in momentul cand vor impune un numar mare de doze booster.Aceste doze probabil vor fi un cocktail toxic care au în vedere scăderea imunității și automat îmbolnăvirea persoanelor vaccinate.Si pierderea credibilității face parte din planul globalistilor, altfel cum ar fi înmânate masele la revolta dacă nu ar fi niște țapi ispășitori puși la înaintare de ei.

    Apreciază

  12. Nicusor said, on noiembrie 17, 2021 at 11:46 am

    https://www.national.ro/coronavirus/vesti-proaste-pentru-romanii-vaccinati-certificatul-verde-isi-pierde-termenul-de-valabilitate-curand-iata-explicatiile-specialistilor-742705.html
    Corect, si la cele 120 de milioane de doze, daca vrea catzu si ceilalti blatisti is de acord, cone vrea zertifikat s- ar putea sa trebuiasca o doza tot la 3 luni, sau nu-i asa, vhiar lunar, nu de alta, dar altfel cum va incasa catzu 18000000 de euro comision de la vaxxproducers? Cum? Nu stiti? Nu ati aflat?
    Simplu, Catzu ia 15 centi per vaxxin- comision, ia inmultiti voi 0.15 euro cu 120 mil si vedeti cat va da…..

    Apreciază

  13. Zeus Ludus said, on noiembrie 17, 2021 at 3:14 pm

    A republicat asta pe Zeus Ludus.

    Apreciază

  14. […] Fauci confirmă că vaccinurile scad dramatic imunitatea si ca trebuie din ce in ce mai multe doze d… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.