SACCSIV – blog ortodox

Se adevereste PROFETIA LUI SUNDAR SINGH despre Romania. SHOCK NEWS: iata ce zicea mega sfantul super iluminat indian convertit la crestinism. Asa ca sa taca traditionalistii extremisti fundamentalisti ortodocsi de pestera ce se opun minunatelor constructii Catedrala Mantuirii Neamului, Gigantica Moschee, Templul Masonic

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 17, 2015

media_143645176081949300_97029600

   Mass-media e plina zilele acestea de articole precum cel de pe site-ul Realitatea, intitulat Profeţia făcută acum 100 de ani despre Bucureşti se adevereşte. Un iluminat indian a prevestit asta:
Pe lângă faptul că în Capitală au început deja construcţiile la cea mai mare catedrala creştin-ortodoxă din lume, recent Guvernul a decis să ofere Muftiatului Cultului Musulmanilor un teren de 11.000 de metri pătraţi în Bucureşti, pentru construirea celei mai mari moschei din Europa.
“Asta înseamnă că oraşul va deveni un puternic centru ecumenic. Această este materializarea stranie a prezicerilor făcute de sfântul indian Sundar Singh, în 1920, despre Capitală României”, a spus Mircea Georgescu, specialist în ştiinţe ezoterice, potrivit site-ului caplimpede.ro.
Mesajul lui Sundar Singh: “Bucureştiul se va transformă într- un centru esenţial. Va fi o capitală spirituală a planetei şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil «Nou Ierusalim » pământesc”.
Meritocratia nu se putea lasa mai prejos, asa ca a dezvoltat in articolul sau SE ADEVERESTE PROFETIA DESPRE CAPITALA ROMÂNIEI, FACUTA DE SFANTUL INDIAN SUNDAR SINGH ACUM 100 DE ANI?:

In Romania, mai precis in Bucuresti, se construieste cea mai mare catedrala ortodoxa de rit grecesc din lume, Catedrala Mantuirii Neamului. Zilele trecute, Guvernul a decis sa ofere Muftiatului Cultului Musulmanilor un teren de 11.000 de metri patrati in Bucuresti, pentru construirea celei mai mari moschei din Europa.

Astfel, orasul va deveni un puternic centru ecumenic, o materializarea stranie a prezicerilor facute de sfantul indian Sundar Singh, in 1920, despre Capitală României.

“Bucureştiul se va transformă într- un centru esenţial. Va fi o capitală spirituală a planetei şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil «Nou Ierusalim » pământesc”.
Citeste mai jos profetia despre Romania a lui Sundar Singh, in 1920:

“… România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală, ce o va face să se înfăţişeze ca un ve­ritabil model de urmat întregii umanităţi… spusele mele nu trebuie să vă determine a mă considera un fanatic, simpatizant al românilor, ce îşi imaginează hi­me­rice plăsmuiri, căci cea care mi-a inspirat aceste profeţii, fără putinţă de tăgadă, este Prea Sfânta Năs­că­toare a lui Iisus şi reamintesc că, din câte simt, lo­cul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Dom­nului şi apoi marile puteri cereşti, la toate acestea mai adăugându-se şi majoritatea sfinţilor din cer…
Ingeniozitatea omenească, pusă în slujba răului, va aduce lumii cele mai groaznice crime şi Pământul va cunoaşte cele mai cumplite boli, ce vor apărea pentru a fi nimicită existenţa oamenilor răi şi perverşi. În acele timpuri de mari schimbări, în alte locuri de pe Pământ va dispărea fulgerător un sfert din omenire, iar după această a doua încercare, din cei rămaşi în viaţă şi îngroziţi vor fi suprimaţi aproape încă un sfert, restul se vor orienta trup şi suflet către Dumnezeu…

Mulţi oameni care alcătuiesc popoarele Asiei se vor orienta către religia creştină, aproape fulgerător, ea generalizându-se la toate popoarele, indiferent de limbă, de la Polul Nord şi până la Polul Sud… Treptat, puterile statale vor dispărea, ca în locul acestora să apară o nouă putere denumită Federaţia Statelor Pământene, cu un singur preşedinte, o singură monedă, un singur consiliu de conducere şi o singură armată… În această perioadă, Rusia va deveni una dintre cele mai creştine ţări de pe faţa Pământului, Bosforul şi Dardanelele se vor scufunda… O mulţime de insule vor dispărea, fiind nimicite de cutremure, scoarţa Pământului fiind zdruncinată de o mulţime de urgii, ce se vor abate asupra oamenilor.

Bisericile purtătoare de har divin se vor uni într-una singură… care va pregăti aproape întreaga lume pentru transformările spirituale ce vor avea loc la nivelul întregii planete… Vor face excepţie de la pedeapsa focului nimicitor şi al măcelului… România şi locurile, supra­numite sfinte, din Palestina. De asemenea, netrecută prin sabie va rămâne Cetatea Vaticanului, dar pu­terea sa de influenţă, atât de pregnant urmărită, se va reduce la zero. România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind… un veritabil focar spiritual…, iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc.
Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând, în cele din urmă, o aranjare de construcţii în formă inelară, având 7 kilometri diamentru şi va fi considerată, de toate popoarele, drept un veritabil Nou Ierusalim pământesc… România va trece în viitor prin mari frământări lăuntrice şi prin anumite schimbări externe, ce o vor impune exemplar, cu prestigiu, în conjunctura internaţională şi, prin mila providenţei, va ieşi aproape neafectată din si­tuaţiile conflictelor războinice mondiale, declarându-se, datorită spiritualităţii extraordinare, ţară neutră…

În cele din urmă, toţi duşmanii României vor îngenunchea la hotarele acestei ţări şi… vor recunoaşte mi­siunea ei spirituală… În urma bulversantelor schimbări planetare şi al unui război cumplit…, vor rămâne trei categorii: morţii, cei răniţi… şi supravieţuitorii neatinşi. Crime, lepră, holeră şi multe alte boli înspăimân­tătoare, printre care câteva complet noi, necunoscute înainte, vor bântui scoarţa Pământului…, fiare sălbatice se vor năpusti asupra oraşelor şi satelor, atacând oamenii… Cu toţii se vor convinge atunci că nu există religia Adevărului, realizând că doar cu­noaşterea Adevărului îi eliberează, făcându-i să se integreze în Absolutul Divin. Pentru a deveni Una cu Dumnezeirea…, tot atunci va veni vremea apariţiei acelor oameni puri, înzestraţi cu extraordinare haruri divine, despre care s-a vorbit în urmă cu aproape 2.000 de ani…

Ca indian, eu intuiesc că bunul Dumnezeu a vrut să aleagă, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt încercat de vitregia celor puternici. Adesea exploatat, ameninţat, invadat, tero­rizat, vândut şi cumpărat, care, aproape la fiecare război, a fost piaţă de tocmeală între cei care se războiau…, acesta este un popor primitor, înfăţişând o nuanţă elevată, plăcută, pentru a fi pildă de contopire universală cu calităţile divine…
sursa: mistere-romania.info

Iata si intreaga “profetie”, conform Pe timpul lui Ceauşescu, a circulat un manuscris! PROFEŢIILE LUI SUNDAR SINGH DESPRE ROMÂNIA. Citeşte şi dă mai departe!:

Sundar Singh a fost un înţelept şi iluminat indian, care s-a născut în 1889 în India, oraşul Rampur, regiunea Punjab. Începând cu anul 1920, Sundar Singh a devenit un nume cunoscut atât în Orient, cât şi în Occident. A predicat creştinismul, fiind considerat sfânt, în Ceylon, Birmania, China, Japonia, America, Australia şi Europa. A străbătut din nou Tibetul, propovăduind religia creştină, până în 1929, an când se considera că Sundar Singh a dispărut fără urmă, undeva în Himalaya. Alte surse susţin că nu a mai fost văzut din anul 1933.

Creştinat în urma unei experienţe spirituale deosebite, legată de apariţia lui Iisus, el a făcut o călătorie prin toate ţările creştine în primul deceniu al secolului nostru. Cu această ocazie el a vizitat şi ţara noastră, referitor la aceasta făcând profeţiile ce urmează. Ele au circulat multă vreme în manuscris în vremea dictaturii comuniste.

Considerate de multi sceptici simple presupuneri şi divagaţii asupra viitorului Romaniei, „Profeţiile lui Sundar Singh” uimesc prin claritatea expunerii, prin simplitate şi mai ales prin imparţialitatea datorată dezinteresului evident pe care un indian creştinat l-ar putea avea în urma unor afirmaţii referitoare la viitorul României.

Veridicitatea lor nu va putea fi verificată decât în timp. Totuşi, citind cu atenţie, se poate sesiza că anumite profeţii s-au împlinit deja.

Misiunea spirituală a ROMÂNIEI

„(…) Eu stiu ca Romania are o misiune Dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face sa se infatiseze ca un veritabil model demn de urmat intregii umanitati. Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie in fata popoarelor intregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare ce vor avea loc in curand. Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al romanilor ce isi imagineaza himerice plasmuiri, caci cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Prea sfanta Nascatoare a lui Iisus, si reamintesc din nou ca, din cate simt, locul de cinste in ocrotirea Romaniei il ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti, la toate acestea mai adaugandu-se si majoritatea sfintilor din cer.

Acum, cand fac cunoscute aceste profetii, daca as fi roman de origine, probabil ca as putea fi invinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara indoiala unele motive sa fiu judecat intr-un fel omenesc, cu patima omeneasca; insa deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Hristos si ferm stabilit in credinta crestina pot vorbi cu toata usurinta, incredintandu-va ca acum nu fac altceva decat sa exprim voia lui Dumnezeu.

In anii care vor veni si lunile ce vor veni, in tara trairii voastre (Romania), scoarta pamantului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure simtitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vanturi puternice, terestre si maritime, vor nimici indrazneala oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei.

Ingeniozitatea omeneasca pusa in slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamantul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi. In acele timpuri de mari schimbari, in alte locuri de pe pamant un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima inca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu – de la cel aflat la sanul mamei si pana la cel mai indarjit tiran ce paseste pe scoarta pamantului.

Veti sti ca acele vremuri sunt aproape atunci cand Anglia isi va pierde puterea, iar Franta va fi asimilata de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor disparea, ca in locul acestora sa apara o noua putere denumita Federatia Statelor Pamantene cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata, aeropurtata, folosita doar pentru aparare sau paza interna, soldatii sai avand menirea de a pastra ordinea in acele zone.

(…)Vor face exceptie de la pedeapsa focului nimicitor si a macelului ce se va desfasura pe aproape intreg globul pamantesc, Romania si locurile supranumite sfinte din Palestina. Netrecuta prin sabie va ramane de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenta, atat de pregnant urmarita, se va reduce la zero.

Romania va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind in cele din urma, gratie spiritualizarii ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ”NOU CANAAN”, iar Bucurestiul se va transforma intr-un centru esential al acestui foc. Aceasta capitala a polului spiritual al planetei va fi aproape in intregime reconstruita, ramanand in cele din urma o aranjare de constructii, in forma inelara, avand 7 km in diametru si va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil „NOU IERUSALIM” pamantesc.

In marele oras sfant Bucuresti se va construi cel mai monumental  lacas spiritual de comuniune cu Dumnezeirea

(…)Romania va trece in viitor prin mari framantari launtrice si prin anumite schimbari externe ce o vor impune exemplar ca prestigiu in conjunctura internationala si prin mila providentei va iesi aproape neafectata din situatia conflictelor razboinice mondiale, declarandu-se, datorita spiritualizarii extraordinare, tara neutra, ce isi va asuma rolul de nucleu ireprosabil al intelepciunii si Iubirii Divine.

In cele din urma toti dusmanii Romaniei vor ingenunchia la hotarele acestei tari si plini de umilinta vor recunoaste misiunea ei spirituala ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci  veti vedea cu totii, caci va fi un semn ceresc, fiindca in timpul razboaielor viitoare focul si distrugerile o vor inconjura, dar ea va ramane neatinsa, intocmai ca o paradisiaca oaza verde, in mijlocul inspaimantatorului desert nimicitor produs de iscusinta omului pusa in slujba raului, de care se vor folosi inteligentele satanice in ultima inclestare la care deocamdata oamenii nici nu se asteapta. In urma bulversantelor schimbari planetare si a unui razboi fulgerator cumplit, in cele din urma nu vor mai ramane nici invinsi nici invingatori. Vor ramane trei categorii : mortii, cei raniti si mutilati de pe urma razboiului si supravietuitorii in intregime neatinsi.

Si atunci numarul celor ucisi si afectati de pe urma razboiului va fi atat de mare incat nimeni nu va vorbi nici de pierderea si nici de castigarea razboiului, caci urmarile acestuia vor fi atat de mari incat vor ingrozi pe toti locuitorii ramasi in viata. Crime, lepra, holera si multe alte boli inspaimantatoare, printre care cateva complet noi, necunoscute inainte, vor bantui scoarta pamantului, afectandu-i mai ales pe cei rai; fiare salbatice se vor napusti asupra oraselor si satelor, atacand oamenii. Multe schimbari se vor produce pe pamant si toate aceste urgii de proportii cel mai adesea neasteptate de oameni se vor intampla in anumite situatii fulgerator. (…) In timpurile ce vor veni, Romania va ajunge si va ramane o paradisiaca gradina a binecuvantarii Divine, a dragostei, a fericirii a puritatii si intelepciunii, in care modul de viata va fi precumpanitor spiritual, elevat si pur, sustinut de o traire sublima in post si meditatie, in duh si adevar, asemanatoare cu aceea a primilor crestini.

Fericita tara si fericit popor sunt minoritarii alesi care traiesc prin poporul roman, caci multi dintre ei se vor bucura de imensa mila a lui Dumnezeu pentru poporul roman. Ca indian, eu intuiesc ca Bunul Dumnezeu a vrut sa aleaga dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt incercat de vitregia celor puternici. Adesea exploatat, amenintat, invadat, terorizat, vandut si cumparat, care aproape la fiecare razboi a fost piata de tocmeala dintre cei ce se razboiau. Amalgamul infatisarii deosebite a acestui popor, cuprinde virtutile cele mai alese ale fiecarui neam care s-au asimilat in sufletul lui plin de dragoste si omenie; acesta este un popor primitor, infatisand o nuanta elevata, placuta, pentru ca sa fie pilda de contopire universala cu calitatile divine, cu o dreapta ratiune si o admirabila credinta. Poporul roman este de asemenea cel mai indicat popor din lume, gratie compasiunii sale alese si a iubirii sale altruiste, spre a oferi ospitalitate materiala si spirituala tuturor popoarelor de pe fata pamantului.

Urmatorul Sinod Ecumenic se va tine in Romania, iar misiunea principala pentru raspandirea in Asia a crestinismului cu adevarat spiritual, este destinata poporului rus, dar ca putere de influentare a popoarelor in vremurile din urma, el nu va avea nici un amestec. Puterea cu care vor mai fi biciuite restul popoarelor, acolo unde este necesara pedeapsa, se va face prin poporul chinez – rasa galbena – in colaborare cu poporul japonez, care de asemenea, va fi biciul pedepsei dumnezeiesti.

Dupa terminarea teribilului conflict armat ce va sta in fata, toate armele vor fi aruncate sau abandonate, fiindca un nou gen de razboi „al sufletului” va incepe. Acesta va fi razboiul fara arme fizice, pentru desavarsirea spirituala, pentru credinta adevarata in Dumnezeu, care aparent va fi fara arme, dar fiind totusi mai periculos si mai dificil de o suta de ori decat cel cu arme. In viitor, puterea papala va dispare treptat si va lua nastere o noua conducere sinodala a carei resedinta va fi intai la Roma, provizoriu, si apoi la Bucuresti in Noul Ierusalim, pentru totdeauna.

(…)Cele ce va spun eu ca vor veni, luati aminte ca sunt durerea a doua si Raiul al doilea, caci prin prima durere ati trecut fara sa va vaitati. In acele timpuri, SCAUNUL JUDECATII DE APOI va fi simtit si vazut de tot neamul omenesc deasupra Romaniei, iar in marele oras sfant Bucuresti, simbolic numit „Noul Ierusalim”, care intr-o oarecare masura va fi opera aproape a intregului neam omenesc, dar conceput dupa un plan inspirat de puterea Dumnezeiasca; se va construi cel mai monumental  lacas spiritual de comuniune cu Dumnezeirea, denumit Centrul Divin Suprem, ce va avea reprezentanti foarte evoluati spiritual din toate neamurile, acestia formand Fraternitatea Veghetorilor Iluminati, care se vor alege dintre cei intelepti. Si va fi compus (Centrul Divin Suprem) din 101 centre mai mici, armonios oranduite, in care se vor afla reprezentati de frunte, deosebit de evoluati, care vor transmite atat practic cat si teoretic,  Dumnezeiescul si Eternul Adevar imensei majoritati a popoarelor pamantului. Aceasta opera arhitecturala va fi capodopera sublimei colaborari a tuturor stilurilor pamantene ingenios armonizate intr-o mareata lucrare cum alta nu a mai fost.

Inteleptii slujitori ai acestor lacasuri spirituale din „Noul Ierusalim” vor fi perfecti spiritual si foarte armoniosi fizic, cu trupuri de o ingereasca armonie si proportionalitate, fiind cu totii dintre cei 114.000 de alesi, intelepti, iluminati neprihaniti si neintinati, expresia completei desavarsiri spirituale si a unei inalte impliniri Dumnezeiesti pe acest pamant. Iluminatii veghetori cu trup ingeresc si plin de puritate vor fi in numar de 400. Ceilalti, care vor conduce centrele inelare, de asemenea cu o spiritualitate deosebita si trup ingeresc, vor fi 101 la numar.

In acest unic loc de pe intreg pamantul vor putea fi vazuti mari iluminati si intelepti, care in anumite momente se vor materializa, putand fi vazuti comunicand prin viu grai cu oamenii de pe pamant dornici sa afle tainele dumnezeiesti ale Spiritului. Toti cei care vor patrunde in acest centru Divin vor realiza cu o surprinzatoare usurinta ca sunt copiii Divini ai lui Dumnezeu. Fericiti vor fi atunci toti care vor strabate pamantul Romaniei, respirandu-i aerul, caci toata tara va fi invadata de pelerini dornici sa descopere Dumnezeirea si toate locurile sacre din aceasta tara vor deveni focare transfiguratoare de Iluminare si descoperire a Adevarului Divin.

Acest Centru Divin Suprem va putea cuprinde cu usurinta 2 milioane de suflete. Aceasta lucrare va fi executata in 10 ani, fiindca, desi acest Centru Divin va fi terminat in 5 ani, reamenajarea integrala a orasului din jurul acestuia va mai dura inca 5 ani dupa aceea. In jurul orasului se vor afla gradini cu pamant fertil de cea mai buna calitate in care, pe langa diferitele legume, vor creste si vor da rod din belsug pomi saditi, pentru ca nimic sa nu lipseasca traiului locuitorilor sai. Recoltele atunci vor fi imbelsugate. O multime de sosele mecanice si trotuare miscatoare vor usura mult circulatia, iar anumite mecanisme special orientate vor usura viata locuitorilor si vizitarea acestor locuri.

In Romania se va construi un canal care va uni Dunarea cu marele oras reconstruit al Bucurestiului

O multime de noi masini aeriene vor fi puse in slujba acestui oras model si tot ceea ce este mai nou in tehnica, pentru a usura viata, se va afla aici. Acest oras va avea patru sosele, iar accesul in el se va realiza prin patru porti monumentale. In Romania se va construi un canal care va uni Dunarea cu marele oras reconstruit al Bucurestiului, permitand astfel ca vapoarele, chiar foarte mari, sa ajunga pana in acest oras minunat. Toate aceste lucrari se vor realiza datorita Planului Divin, in viitor, intr-un interval de timp. Agricultura, viticultura, pomicultura si apicultura vor fi ocupatii de onoare, caci in aceasta tara aleasa se va sista sacrificarea vitelor si se vor consuma mai ales cereale, legume si fructe, lapte si branza, oua si numai vin curat. Apicultura va fi cea mai aleasa ocupatie, fiindca aceasta tara aleasa va aprecia mult mierea si produsele stupului, folosind pentru jertfa Divina numai ceara curata si untdelemn de cea mai buna calitate.

Tutunul, cafeaua si alte otravuri atat de daunatoare sanatatii omului vor inceta sa mai fie dorite de oameni, iar inraitii si viciosii vor parasi ei singuri aceasta tara. Vrajitorii, fumatorii, betivii, desfranatii, criminalii precum si trantorii (lenesii), nu cu forta ci de buna voie, vor renunta la aceste indeletniciri satanice si aceste vicii se vor reduce incetul cu incetul, disparand aproape in totalitate in cele din urma. Orice locuitor al acestei tari, aleasa de Dumnezeu sa fie exemplu, isi va castiga painea cea de toate zilele muncind in mod onorabil in functie de posibilitati si menirea sa prin nastere.

Vremurile de exploatare, teroare, inselaciune si asuprire vor asfinti in aceasta tara. Fiecare locuitor al acestui popor ales se va bucura din plin de binecuvantarea si Harurile Divine, multi dintre acestia fiind inzestrati cu intelepciune si felurite puteri de a face minuni. Toate darurile se vor revarsa peste aceasta tara aleasa, care va avea nobila misiune de redresare spirituala a intregului glob pamantesc.

Toate caile de legatura prin aer, apa si pe pamant fiindu-i din plin favorabile, Romania va ajunge una din cele mai prospere si imbelsugate tari, traind in pace cu toti vecinii sai. Basarabia va fi realipita Romaniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neintelegeri. Intr-un viitor mult mai indepartat insa, toate teritoriile invecinate Romaniei se vor alipi, formand impreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gandeasca demult.

Tot ceea ce v-am amintit pana aici este necesar sa se implineasca, pentru ca sunt adevarate si tot ceea ce va spun va va convinge cand toate acestea se vor intampla. In vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni in ajutorul lucrarii pe care Romania o va avea de indeplinit in lume. Inainte de acestea insa va fi foamete prin multe locuri, painea va lipsi, vor fi mari cutremure de pamant care vor face o multime de victime si in multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub daramaturi, care vor aminti cu mare greutate urmele unor orase ce vor dispare de pe suprafata pamantului. Razboaiele, panica si neintelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia sa se prabuseasca, spre bucuria tarilor mici care o alcatuiesc.

(…)   Toate cele ce v-am spus aici sunt pe deplin adevarate si in timpurile care vor veni, Romania, tara cea aleasa de Bunul Dumnezeu va fi focarul redresarii spirituale de pe fata pamantului. Minunile fara de numar ce se vor face in aceasta tara si tainele ce se vor descoperi in vremurile ce vor veni in acele locuri, vor face popoarele lumii sa cerceteze pline de daruire misterele dumnezeiesti.

In Romania, Dumnezeu va face cu putinta aparitia unor mari miracole pentru ca cei alesi sa-L descopere, iar necredinciosii sa se intoarca la credinta cat mai repede. In acest popor ales al romanilor Dumnezeu a pus o inima calda si iubitoare, firea oamenilor fiind deschisa sa descopere cu usurinta calea catre desavarsire, aproape toti fiind capabili sa lumineze celelalte popoare prin darurile Divine pe care le detin.

In acele timpuri viitoare, poporul roman, propovaditor al intelepciunii Divine va fi o gazda primitoare plina de dragoste ce se va manifesta fara pic de viclenie si pe intreg teritoriul va fi belsug uimitor, pentru ca toti pelerinii ce vor veni sa poata fi indestulati.

Sediul Crucii Rosii Internationale se va stabili la Bucuresti, in Noul Ierusalim, deoarece descoperirile acestui popor pe linie de medicina si sanatate vor fi extraordinare, situand, de asemenea, aceasta tara pe primul loc in lume. Tot in Romania vor lua fiinta institutii filantropice si administrative absolut noi, cum nu au fost niciodata pe acest pamant, de inspiratie Divina, care vor urmari trezirea puterilor ascunse din om si amplificarea inzestrarilor spirituale Divine.

Poporul evreu va fi aproape singurul care se va opune cu indarjire influentei binefacatoare crescande a poporului roman cunoscator al Tainelor Dumnezeiesti, dar in finalul acestei lupte se va convinge chiar el ca adevarul sustinut de poporul roman este una cu Dumnezeu si apoi nu va mai lupta impotriva Divinitatii.

Purtatorii de Duh Sfant si marii iluminati din anumite puncte ale globului pamantesc vor marturisi la randul lor realitatea Adevarului propovaduit de cei alesi din poporul roman, reconfirmandu-L cu toata puterea.

Inainte de a ajunge aici insa, aceasta tara aleasa va trece prin mari framantari care vor pune lumea la grea incercare. Acest popor ales va trece inainte de a ajunge aici prin trei mari incercari. Sfarsitul acestor incercari va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure care va ingrozi aproape intreaga lume. De asemenea, tot atunci cei foarte bogati isi vor pierde averile.

In aceste timpuri, pe pamantul ales al Romaniei, Noul Ierusalim se va zidi deci in doua feluri: spiritual si material.Mai marii popoarelor lumii pamantene se vor uni pentru a realiza o intelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cat mai bine viata administrativa la nivelul intregii planete. In acele vremuri va apare o forta armata ce va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentand un caracter international. Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul roman in misiunea sa planetara. Gratie relatiilor de prietenie ce se vor lega cu toate tarile de pe fata pamantului, Romania va scapa ca prin minune din conjunctura razboaielor. In timpurile ce vor veni, America de Nord si de Mijloc vor ajunge sa fie in cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete. Unica in actiune si care se va abtine sa ia parte la punerea in practica a frumoaselor idei si a infaptuirilor globale ce vor avea loc, va fi Anglia, insa parerea ei nu va fi luata in consideratie, deoarece la scurt timp dupa aceea ea va ajunge sa fie stapana numai asupra insulelor ei. Coloniile care-i apartin vor fi in totalitate redate libertatii in viitor.

Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu mire pe nimeni de ceea ce se va intampla, deoarece fiecare are ceea ce merita, in final dreptatea, Adevarul si lumina spirituala triumfand. Desi trambitele Adevarului vor suna pretutindeni, mai ales pe pamantul Noului Ierusalim – Romania, va fi dusa lupta cea mai apriga.”

Sursa: www.horusra.com

Comentariu saccsiv:

Fratilor, titlul e o parodie. Intre ghilimele trebuie puse cuvintele “profetie”, “sfant”, “crestinism”, “minunate”.

Individul nu s-a convertit la crestinism ci la ceva eretic. Ba mai mult, n-a ajuns niciodata in Romania iar eu cred ca “profetia” de mai sus nici macar n-a scris-o sau zis-o el. Oricum, oricine ar fi scris-o nu aminteste nimic despre semnul fiarei, antihrist si, ceea ce este cel mai important, Parusie. Adica este de fapt fix un mesaj de promovare a edificarii unei unite societati umane antihristice cu capitala la Bucuresti.

 

60 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Andrei said, on iulie 17, 2015 at 8:39 pm

  https://en.wikipedia.org/wiki/Bank_Leumi

  avem in Romania banca nationala a Israelului sionist

  Apreciază

  • andrei-d said, on iulie 18, 2015 at 10:34 pm

   Din categortia VREDNICI DE PLANS
   Secta ARSENISTA incepe sa ia amploare, asa ca adapostiti-va in Corabia Sfintilor Parinti si la adapostul Duhului lui Dumnezeu!
   Arsenie Boca SE PICTA PE SINE, ÎN LOCUL MÂNTUITORULUI ȘI SFINȚILOR:
   Această asemănarea a picturii cu autorul ei corespunde cu ideologia pictorului Bisericii Drăgănescu [De undei practicii sale de a se uita mult în oglindă, din motive religioase, după ‎mărturisirea Părintelui Profesor de mai devreme]:
   O greutate a chipului Domnului Hristos o mai constituia şi etnicitatea pictorilor. Grecii puneau, în mod reflex, ceva din etnicul şi clasicitatea artei lor; ceea ce caracterizează stilul bizantin până astăzi. Perioada Renaşterii chiar a pus preţ pe această etnicitate a pictorilor în reprezentarea chipului Domnului Hristos. Domnul Hristos seamănă cu pictorul şi cu naţionalitatea lui. Exemplul cel mai izbitor al genului l-a dat un pictor ungur, Muncaci: Iisus înaintea răstignirii, privind pe cei doi tâlhari răstigniţi deja. Operă de mare valoare cu subiect religios. Chipul bisericesc al Pantocratorului caută, cum cere Hegel în Estetica lui, un chip universal al omului, al tuturor oamenilor, de toate neamurile. Toate neamurile, toţi oamenii să-‎şi recunoască în El chipul lor de obârşie, chipul devenirii lor eternitate. Grea temă şi poate cea mai grea a picturii. Leonardo da Vinci a prins această notă în Cina cea de Taină, într-un desen,‎ dar în pictură n-a mai prins îndeajuns această rezolvare. Michelangelo a izbutit acest chip universal al omului, în chipul lui Adam, la creaţie. [ Biserica de la Drăgănescu – „Capela Sixtină” a Ortodoxiei româneşti „O smerită mărturisire ortodoxă de credinţă exprimată plastic”, Deva, 2005, p. 16. Probabil se socotea pe sine chipul universal al omului, un nou Adam, ‎închinând întreaga compoziție, vieții sale. De aceea pune și mucenicia Sfântului ‎Cuvios Mărturisitor Ștefan cel Nou, ca cel prăznuit de ziua morții lui, fiindcă ‎vedeniile icoanelor (ucenicii susțin că a pictat ce a văzut în vedenii) vorbeau despre ‎sine și concepția sa personală hinduso-greco-catolică despre univers.‎ Ce duh le insufla?]

   Însă[picture cu chipul sau] este contrară învățăturii Ortodoxe:
   Iar închinăciunea cea cu atârnare și cu ținere, de mijloc fiind, între cea slujitorească și între cea ‎fără împărtășire, aceasta chiar se dă Sfintelor Icoane, se zice însă cu atârnare, fiindcă Icoana ‎‎(adică chipul), nu se zice de sineși, ci către oarece, și cu atârnare; că chipul este chip al celui ce se ‎închipuiește. Drept aceea pentru atârnarea aceasta și ținerea ce are către cel ce se închipuiește ‎după asemănarea ipostasului adică, și după numele cel scris pe ea, împreună se cinstește și ‎împreună se închină cu cel închipuit, cu o închinăciune adică, de același nume însă și ‎împărtășitoare, și aceasta nu după toate și fără schimbare, precum zice Teodor Studitul în ‎epistolia cea către Atanasie. Că lui Hristos celui închipuit slujitorește precum am zis ne închinăm, ‎iar chipului Lui cu atârnare pentru ținerea cea către Acela; asemeni și însuși Sfinților și trupurilor ‎lor, ca unor slujitori și robi ai lui Hristos ne închinăm cu închinăciune cuviincioasă slugii, pentru ‎apropierea lor cea către Hristos, iar Icoanelor lor cu atârnare ne închinăm pentru ținerea ce au ‎ele către dânșii, din asemănarea ipostasului lor, și din numele lor cel scris pe ele, precum sinodul ‎cel mai de sus din vremea lui Nicolae patriarhul au rânduit;[…]
   Sfintelor Icoane nu se închină oamenii pentru materie, ci pentru asemănarea ce au cu cel ‎închipuit pe ele. Drept aceea Părinții acestui sfânt sinod în oarecare voroave a lor, au zis, că ‎lemnele închipuirii Crucii, când se vor strica se ard. Și zugrăveala Icoanelor și chipul când se va ‎strica desăvârșit, scândura se arde ca un lemn prost; unii însă pentru evlavie le îngroapă. Sfintele ‎Icoane nu trebuie a se unge cu Sfântul Mir, […]
   Pentru că noi ‎nu ne închinăm lor pentru că sunt miruite, sau pentru că sunt sfințite cu rugăciuni, ci îndată ce ‎vedem chip Sfânt, fără a cerceta măcar despre Mir și rugăciune, ne închinăm lui, și pentru ‎numele Sfântului, și pentru asemănarea ce are cu acela a căruia este chipul.[…] Acestea și alte asemeni necuviințe închipuiesc zugravii din neștiință și din rău obicei, ci ‎îndrepteze-se, silindu-se încă a se face buni și iscusiți zugravi, ca Icoanele cele ce se fac de ei, să ‎aibă asemănare cu aceia ale cărora sunt chipurile, precum poruncește sfântul sinod acesta, și nu ‎a fi oarecare grozăvii neasemănate. [Sfântul Nicodim Aghioritul, †Neofit, Patriarh al Constantinopolului, †Neofit Scriban, et alii, Pidalion, cârma Bisericii Ortodoxe, Ed. Credința Strămoșească, s.l., 22007, verificat după cel de la Sfânta Mănăstire Neamț, 1844, în fotocopie caractere chirilice, după exemplarul Părintelui Cleopa Ilie, pp. 240-243.]
   Analizând, așadar, cum este pictura Părintelui Arsenie Boca, vom descoperi și de unde proveneau vedeniile sfinției sale și cine erau „sfinții” pe care îi picta și cu care vorbea. Mai mult, va fi pentru noi evident și dacă celelalte învățături (scrise) ale sfinției sale au fost sau nu Ortodoxe, dacă putem sau nu a le urma, fiind insuflate de același duh și având același mesaj ca și cele pictate, doar că cele din urmă au fost prelucrate printr-o experiență și meditație stăruitoare în ele de toată viața:
   Pentru că pictura bisericii de la Drăgănescu are o desăvârşită asemănare cu Părintele ‎nostru Arsenie, suntem deplin îndreptăţiţi să credem că aceasta ne vorbeşte şi ne va vorbi de acum ‎înainte, pentru totdeauna în locul Sfinţiei Sale.[†PS Daniil Stoenescu, episcop locţiitor al ‎Daciei Felix, Biserica de la Drăgănescu – „Capela Sixtină” a Ortodoxiei româneşti „O smerită mărturisire ortodoxă de credinţă exprimată plastic”, Deva, 2005, 193.
   Această frază este chiar concluzia cărții, noi suntem de acord cu ea, mai puțin ‎cu Sfinția Sa deoarece S MARE trebuie păstrat, în chip Ortodox doar pentru ‎Dumnezeu și Maica Domnului. Am spune, mai potrivit,sfinția sa.]
   După cum vedem, biserica de la Drăgănescu nu seamănă cu Maica Domnului, cum ar trebui, ci cu Părintele Arsenie Boca. Prin ea nu ne vorbește Hristos, ci acela care s-a pictat pe sine în locul Mântuitorului.
   Aceasta nu este o frază metaforică, nu este o figură de stil, ci surprinde esența ‎picturii de la Drăgănescu. Pentru aceasta vă recomandăm să priviți fără prejudecată ‎sudiul de mai jos, să vă convingeți că biserica de la Drăgănescu este pictată de ‎autorul ei cu diferite fotografii despre sine ale sfinției sale din diferite etape ale ‎vieții. Este impresionant că nici o fotografie ce ne-a rămas cu sfinția sa nu lipsește ‎de pe pereții bisericii. Se pictează ca Sfântul Vasile cel Mare, ca Sfântul Paisie de la ‎Neamț, ca Sfântul Ioan Botezătorul, ca Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, ca Sfântul ‎Mucenic Nestorie și în foarte multe locuri ca Mântuitorul lumii. Mesajul este cam ‎așa: eu (autorul picturii) țin locul Atotțiitorului. ‎
   Așadar, dacă vrem să-l cunoaștem cu adevărat pe preacuvioșia sa, să studiem tablourile din ea, să le comparăm cu Sfintele Icoane (cu teologia și canoanele lor insuflate de Sfântul Duh). Dacă vor fi la fel să le cinstim, dacă cele dintâi vor fi doar altfel (din neștiință) să le dezvăluim greșelile și să nu le repetăm, ca să nu cădem din har, însă, dacă cumva… se vor împotrivi Adevărului… să înțelegem că și Părintele și duhul ce l-a inspirat nu sunt după voia lui Dumnezeu și, cu milă înțelegătoare, dar și cu tărie, să le respingem fățiș, ca să nu ne pierdem mântuirea.
   Pentru a vedea ce duh le insufla, ne rugăm Sfântului Cuvios Maxim Mărturisitorul să ne descopere:
   Dar pentru cel ce vrea să vadă, cuvântul Scripturii indică aici două persoane ‎și două case, pe care le desființează secera. Căci se zice: “Și va intra în casa ‎furului și în casa celui ce jură strâmb în numele Meu“. Prin cele două ‎persoane a indicat cele două lucrări generale ale amăgirii diavolești, care le ‎cuprind pe toate celelalte, sau cele două moduri ale lucrărilor. Iar prin cele două case a indicat cele două ‎dispoziții generale ale omului, favorabile rătăcirii, care le conțin pe toate ‎celelalte. De pildă când cel rău răpește prin vicleșugul amăgirii cunoștiința ‎înnăscută a firii despre Dumnezeu, atrăgând-o spre sine, e “fur“, întrucât ‎încearcă să se facă stăpân peste închinarea datorată lui Dumnezeu, sau cu alte ‎cuvinte abate vederea mintală a sufletului de la rațiunile duhovnicești din ‎făpturi și circumscrie puterea cugetării numai la privirea înfățișării din afară a ‎lucrurilor sensibile. Iar când abuzează de mișcările firești, atrăgând puterea de ‎activitate a sufletului în chip sofistic spre cele contrare firii și prin cele părute ‎bune ispitește prin plăcere dorința sufletului spre cele rele, “jură strâmb“ pe ‎numele Domnului, ducând sufletul amăgit spre alte lucruri decât spre cele ‎făgăduite. Deci este “fur“ fiindcă răpește la sine cunoștința firii, având drept ‎casă dispoziția iubitoare de neștiință a celor amăgiți. Și “jură strâmb“, fiindcă ‎înduplecă puterea de activitate a sufletului să se ostenească zadarnic cu cele ‎contrare firii, având drept casă dispoziția iubitoare de păcat a voii celor care îl ‎ascultă .‎ [Pr. Stavrofor Prof. Dr. Dumitru Stăniloae, Filocalia, Volumul III, Ed. cit., pp. 389-340.]

   Am văzut că Biserica de la Drăgănescu suferă, de la izvor, de o concepție eretică despre Sfintele Icoane și anume că Chipul bisericesc al Pantocratorului caută, cum cere Hegel în Estetica lui, un chip universal al omului, al tuturor oamenilor, de toate neamurile șiDomnul Hristos seamănă cu pictorul şi cu naţionalitatea lui (spre deosebire de dogma Ortodoxă a Sfintelor Icoane care ne învață că Sfintelor Icoane nu se închină oamenii pentru materie, ci pentru asemănarea ce au cu cel ‎închipuit pe ele). De aici esența egoistă a lucrării, pe care o recunosc, fără să înțeleagă, chiar ucenicii preacuvioșiei sale:
   Călugărul pictat la intrare, pe peretele ‎din stânga al bisericii din Drăgănescu – ‎răstignit pe cruce, către care strigau ‎potrivnicii: „Rabzi ca un prost!” este o ‎imagine a Părintelui Arsenie [Pr. Petru Vamvulescu, Părintele Arsenie Boca MĂRTURIA MEA, s.Ed., Arad, 2012, p. 44.]

   Apreciază

  • andrei-d said, on iulie 18, 2015 at 10:40 pm

   “Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învăţătura sănătoasă, ci – dornici să-şi desfăteze auzul – îşi vor grămădi învăţători după poftele lor, şi îşi vor întoarce auzul de la adevăr şi se vor abate către basme.” (II Tim. 4, 3-4)

   SFINTELE ICOANE, Arsenie Boca LE PICTA DUPĂ VEDENII:
   “A venit odată la Drăgănescu un ierarh de la Patriarhie, care i-a poruncit Părintelui Arsenie. să şteargă imaginile neortodoxe pictate in biserică. Părintele Arsenie i-a dat scule să şteargă ce nu-i convine, căci, zicea Părintele: „n-am pictat nimic, decât cu poruncă de Sus, pentru catehizarea poporului, care zace in intuneric”. De aceea, nu l-a putut inţelege intru totul nici Sorin Dumitrescu, un pictor, de altfel, talentat. Dar, pe lângă talent, mai trebuia ceva de Sus, pe care nu-l are oricine. Părintele Arsenie nu a pictat la metru pătrat, după tipare, ci cu descoperire de Sus, nu numai cu documentatie; ci mai ales cu rugăciune si post si, uneori, vorbind cu sfinţii pe, care ii picta.” (Pr. Petru Vamvulescu, Părintele Arsenie Boca MĂRTURIA MEA, s.Ed., Arad, 2012‎, pp. 35-36.)
   Ideea de a picta biserica după vedenii este neprimită de Sfânta Biserică:
   Can. 9, Sinodul VII Ecumenic: DEFĂIMAREA ICOANELOR SE OSÂNDEŞTE
   Toate jucăriile copilăreşti şi glumele nebuneşti, scrierile mincinoase, şi cele care s-au făcut (alcătuit) împotriva cinstitelor icoane, trebuie să se predea episcopului Constantinopolului, spre a fi puse la o parte (scoase din circulaţie) împreună cu celelalte cărţi eretice. Iar dacă s-ar afla cineva ascunzându-le pe acestea, de ar fi episcop, ori presbiter, ori diacon, să se caterisească, iar de ar fi laic ori călugăr, să se afurisească.
   Can. 60 Apostolic: Cărţile apocrife şi eretice
   Dacă în biserică ar răspîndi cineva, ca sfinte, cărţile cu titluri false ale necredincioşilor (ereticilor) spre paguba poporului şi a clerului, să se caterisească.
   Canonul 63 Trulan: SE OSÂNDESC MARTIROLOGIILE FALSE
   Poruncim ca patimile mucenicilor (chinurile mucenicilor), martirologiile, cele plănuite de către vrăjmaşii adevărului, în chip ca să-i defăimeze pe mucenicii (martirii) lui Hristos şi ca să-i aducă la necredinţă pe cei ce le ascultă – să nu se răspândească prin Biserică, ci acela să se dea focului. Iar pe cei ce le primesc pe acestea, sau le cinstesc pe ele ca adevărate, îi dăm anatemei.

   Canonul 83 al celui de-al VIII Sinod local din Cartagina (419), facand referire la „mucenicii inchipuiti”, afirma: „Asijderea s-a hotarat ca pretutindeni altarele care sunt ridicate prin tarini si prin vii, ca si cum intru pomenirea mucenicilor, in care insa nu se dovedeste a fi asezat nici un trup, nici moaste ale mucenicilor, de este cu putinta, sa se distruga de catre episcopii locali, iar daca aceasta nu se poate face din cauza tulburarilor poporului, totusi sa se admonesteze gloatele, ca sa nu se adune la acele locuri. Si pentru ca cei ce cugeta drept cu nici o superstitie sa nu se lege de aceste locuri, nicidecum sa nu se savarseasca acolo pomenirea mucenicilor, decat numai daca ar fi vreun trup sau oarecare ramasita de-a mucenicilor ori daca s-a predanisit in vechime in chip demn de incredere ca acolo ar fi fost domiciliul de origine, sau al mosiei, sau al patimilor vreunui martir; iar toate celelalte, care se ridica oriunde in urma visurilor si descoperirilor false ale unor oameni, in tot chipul trebuiesc inlaturate.”

   [Sinod 7, can. 9]
   TÂLCUIRE
   Oarecare ca cum pentru evlavie, ori pentru oarecare vedenii, și zadarnice descoperiri ce le-au văzut în vis zideau case de rugă în nume de mucenici, prin țarini, și prin vii, pentru aceasta canonul acesta rânduiește, că, dacă în acest fel de jertfelnice, nici trup întreg, nici bucăți de trupuri, și rămășițe (Moaște) de mucenici se află învistierite, sau să fie veche predanie, că s-au aflat cândva. Adică, dacă nici cu sfinte mucenicești Moaște s-au sfințit, nici prin obișnuita rugăciune a arhiereului, sau a iereului s-au zidit. Atunci să se risipească, de se va putea. Ori de o popresc aceasta gloatele; atunci pe ele trebuie a le înțelepți și a le sfătui arhiereii, ca să nu se adune într-însele cu evlavie, nici să se amăgească cu disedimonie (credință deșartă) și înșelăciune, că s-ar fi zidit din dumnezeiasca descoperire; [„că diavolul întuneric fiind, de multe ori se închipuiește în îngerul luminii, după dumnezeiescul Pavel, ca să ‎amăgească sufletele oamenilor” (II Corinteni: 11,14)], ci nici pomeniri de ‎mucenici să săvârșească într-însele. Ci dimpotrivă, cu tot chipul să se ‎netrebnicească, și de la evlavie să se scoată.‎ [Sfântul Nicodim Aghioritul, †Neofit, Patriarh al Constantinopolului, †Neofit Scriban, et alii, Pidalion…, Ed. cit., p. 383.]
   ‎160. -“Așijderea, s-a hotărît, ca pretutindenea, altarele, (bisericile) cînd sînt ridicate prin țarini ‎sau vii, ca și cum ar fi întru pomenirea mucenicilor, însă, în ele nu se dovedește a fi așezat ‎vreun tnip și nici moaște ale mucenicilor, de este cu putință, să se distingă de episcopii locului; ‎iar, dacă aceasta nu se poate face din cauza tulburării poporului, totuși oamenii să fie sfătuiți să ‎nu se mai adune acolo și pentru ca cei drept credincioși să nu se lege de aceste”locuri, înșeleți ‎fiind de vreo superstiție, acolo să nu se săvîrșească nicidecum pomenirea mucenicilor, decît ‎numai dacă ar fi vreun tntp sau rămășițe (de ale mucenicilor), sau dacă s-au prcdanisit din ‎vechime, în chip sigur, cum că acolo a fost locuința, moșia, sau locul patimilor vreunui ‎mucenic. Toate altarele (bisericile) care se ridică undeva în urma visurilor și ale falselor ‎descoperiri ale unor oameni de rînd, în tot chipul trebuiesc distruse” -Cart. 83. [Ierom. Nicodim Sachelarie, Pravila bisericească, Ed. Parohia Valea Plopului, Jud. Prahova, 31999.]

   Apreciază

  • TOAMNA said, on aprilie 15, 2018 at 6:26 pm

   ,,,CAND INCEPUSEM SA CRED CA CELE SCRISE ,SE REGASESC IN TIMPURILE CE LE TRAIM ,,,,VINE BOMBA ,,CA E O FICTIUNE ,,,CA NU E ADEVAR ,,,,spuneti-ne cei in tema ,ce sa extragem bun ,din acest articol ????desi avem deja unele semne ce se vad in realitate ,,,,tot fictiune se numeste????

   Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 18, 2015 at 7:17 am

   HenriEt

   Esti fudul ca ai venit sa vinzi castraveti gradinarului?

   Apreciază

 2. auditus said, on iulie 17, 2015 at 10:20 pm

  Imi amintesc aceste „profetii”, inca de prin anii 90 cand citeam cartile lui Cristian Negureanu si Ion Tugui despre Noul Ierusalim si „misiunea spirituala” a tarii noastre. Cristian Negureanu facea, pe atunci o comparatie intre cladirea Casei Poporului si Templul din Ierusalim, si asemanandu-le, acesta spunea despre constructia megalomana a lui Ceausescu ca este al III-lea templu.

  Probabil ca planurile sioniste de transformare a tarii noastre intr-un stat evreiesc au fost reluate, tinand cont de situatia tensionata care are loc in zona aceea a lumii.

  Apreciază

  • john said, on iulie 18, 2015 at 3:35 pm

   Asta cu Bucureștiul capitală Israelui și alte aiureli ce circulă prin mediul online,sunt manipulări ordinare. Înainte de’a da crezare și a răspândi mai departe astfel de idei,citiți Biblia fraților. Nu există alt pământ și altă capitală în afară de cele promise de YAHWE Poporului evreu,Israel și Ierusalimul.De peste 3000 de ani Yerushalayim a fost este și va fi capitală eterna a breilor de pretutindeni.

   Apreciază

   • john said, on iulie 19, 2015 at 3:15 pm

    @ evreilor(scz)
    Căci vă voi scoate* dintre neamuri, vă voi strînge din toate ţările şi vă voi aduce iarăşi în ţara voastră. Vă voi spăla* cu apă curată, şi veţi fi curăţaţi; vă voi curăţa** de toate spurcăciunile voastre şi de toţi idolii voştri.
    http://templier70.blogspot.ro/2015/07/yerushalayim-capitala-eterna-israelului.html

    Apreciază

   • mercurie said, on iulie 19, 2015 at 8:05 pm

    eu stiu ca la Iezechiel 36, acolo unde tu aduci argumente adventist-penticostale-filo-iudaice, este vorba despre poporul viitor crestin, adunat de printre pagani, care urma sa creada in Iisus Hristos si sa se boteze in numele Sf.Treimi, si nu este vorba de adunarea vechiului popor evreu in tara lor veche Israel. Mie asa mi-a povestit un prieten care mai merge pe la muntele Athos foarte des si cateodata cand il mai rog imi mai spune si mie ce a mai aflat de pe acolo.
    Iar cat despre asta de aici http://scripturashabbatshalom.comunidades.net/capitolul-1148
    Israelul va fi Mîntuit

    25. Fraţilor, pentru ca să nu vă socotiţi singuri înţelepţi*, nu vreau să nu ştiţi taina aceasta: o parte din Israel a căzut într-o împietrire** care va ţine pînă♦♦♦ va intra numărul deplin al neamului lor.♦♦♦
    26. Şi atunci tot Israelul va fi Mîntuit, după cum este scris: „Izbăvitorul va veni* pentru Sion şi va îndepărta toate nelegiuirile de la Iacov.
    27. Acesta* va fi Legămîntul pe care-l voi face cu ei, cînd le voi şterge păcatele.”

    In afara ca este o Biblie gresit tradusa de unii cu inclinatii mai mult decat filo-iudaice ea este si indreptata intr-o directie care le convine evreilor mesianici ,ortodocsi poate etc ,care se cred credinciosi dar fara sa faca si cele spuse de catre Iisus.
    Mie mi-a zis prietenul meu, cel care merge destul de des la Athos, ca acolo este vorba despre lasarea evreilor impietriti la inima in nerecunoasterea lui Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu pana cand intreg numarul neamurilor se va mantui apoi evreii se vor mantui si ei ,dar asa cum a spus Sf.Andrei cel Nebun pt Hristos pe la anul 800 si ceva, ei se vor mantui din diaspora si vor reveni in vechea lor tara fara a se mantui insa si de iad. Caci vedem ca nu se pocaieste niciunul ci doar raman in necredinta lor. Exact cum a spus Sf.Andrei ,daca atata vreme si atatea probleme si amaraciune nu i-au convins sa creada lui Iisus cum vor crede acum in atatea bunatati care le tot iau din toate partile, plus ca au primit si imparatia lumii exact cum a zis sfantul ,undeva pe la jumatatea veacului al 8 lea asa cum a spus si Sf.Nil din Athos.
    Biblia daca o citim fara Sf.Parinti o citim exact ca adventistii,penticostalii etc si vom intelege gresit tot ce scrie acolo.Iar fagaduinta a primit o Avraam si samanta lui, adica Hristos si cei care vor tine credinta in El, nu a primit o poporul evreu, dovada ca a cazut definitiv acum 2000 de ani.Cei din Avraam sunt cei care tin dreptatea lui Avraam adica ortodocsii nu evreii care sunt fii de roaba si acum ei si-au vandut dreptul de prim nascut exact ca Esau/Edom.De aceea ei mai sunt numiti si edom,edomiti.
    Iar cat despre – va intra numărul deplin al neamului lor – eu stiam ca este scris – ♦♦♦numarul deplin al neamurilor ♦♦♦ – si nu altfel.
    Iar Sf.Ioan Gura de Aur spune ca aceea ce a zis Sf.APostol Pavel era despre faptul ca prorocia era deja implinita prin venirea lui Hristos. 2 Testamente/ Legaminte a facut Dumnezeu.Primul cu evreii iar cel de al doilea cu poporul crestin format prin credinta in Iisus si botezul in numele SfTreimi. Atat. Alt Legamant Dumnezeu nu a mai anuntat. Deci este o prorocie despre timpul trecut de acum vreo 2000 de ani si nu una de viitor.

    Apreciază

   • saccsiv said, on iulie 19, 2015 at 8:17 pm

    CONVERTIREA EVREILOR in vremea ANTIHRISTULUI – „impietrirea s-a facut lui Israel in parte, pana ce va intra tot numarul neamurilor”

    https://saccsiv.wordpress.com/2013/07/21/convertirea-evreilor-in-vremea-antihristului-impietrirea-s-a-facut-lui-israel-in-parte-pana-ce-va-intra-tot-numarul-neamurilor/

    Apreciază

   • Deceneu said, on ianuarie 9, 2019 at 2:44 am

    Yahweh john, Yahweh.

    Apreciază

  • TOAMNA said, on aprilie 15, 2018 at 6:33 pm

   ce e de rasul-plansul ,,,este faptul ca intr-o cladire megalomana ,traiesc in puf ,dorm ,fac legi bune numai pentru ei ,,,s-au aciuat oameni inteligenti ,,fata de unul cu 4 clase ,ce le-a construit cladirea respectiva ,si nu s-a umilit in fata nimanui ,,,,TOTUL era al ROMANIEI ,nu a lui ,,,TRIST !!!!!!!!

   Apreciază

 3. anonim said, on iulie 17, 2015 at 10:25 pm

  In cadrul scolii de ofiteri de Securitate exista o materie de predare despre scopul si interesele fiecarei organizatii din Romania. se incepea de la ordinul de Malta si se termina cu iehovistii si lojile de masoni. Materia respectiva e la secret si astazi si doar ,,initiatii” au acces la continutul respectiv.
  PS: Acolo a fost si un experiment psihologic care e secret si astazi.

  Apreciază

 4. pascu said, on iulie 17, 2015 at 10:55 pm

  In SUA manevre de amploare ale trupelor terestre in vreo 15 state americane. Iata mesajul unei cetatene americane pe Tweeter:

  „Trupele ne ameninta din tunelele Waltmart, VACCINURILE SUNT OBLIGATORII PENTRU COPII SI NE FORTEAZA LA CASATORII HOMOSEXUELE. VA RUGAM, AJUTATI-NE!”

  Apreciat de 1 persoană

 5. Steven Donea said, on iulie 17, 2015 at 11:34 pm

  Sundar Singh nu a facut niciodata o astfel de profetie. ” Profetia ” e inventata de adeptii yoga a lui Bivolaru, ca sa duca pe unii in eroare. Am citit o carte despre viata lui, relatata despre oameni care l-au cunoscut personal si cateva din scrierile lui. Stilul si limbajul este total diferit de cel folosit de yoghinii care se folosesc de numele lui ca sa-i insele pe altii. Asa cum spunea si Saccsiv, Sundar Singh nu a fost niciodata in Romania si nu a facut nici „o profetie ” legata de Romania. Nu a facut profetii.

  Apreciat de 1 persoană

 6. safimvigilenti said, on iulie 18, 2015 at 12:45 am

  e destul de simplu de lamurit misterul acestui text iesit din laboratoarele papusarilor: un nou canaan, un nou ierusalim, un centru de regenerare spirituala a planetei etc si saraca Biblie a omis sa ne spuna toate astea, nici macar sfintii parinti nu au reusit sa vada asa limpede ca in textul asta.

  Apreciat de 1 persoană

 7. adriandirnescu said, on iulie 18, 2015 at 6:57 am

  De la inceputul anului, zilnic vedem la stiri cate unul ca are probleme cu legea, incat am impresia ca poate jumatate din ce inseamna Romania ultimilor ani e o constructie ce are la baza hotia … Noi cei din spatele ecranelor,toti, sau cei mai multi suntem preocupati de agoniseli si de grija zilei de maine . Aplecati spre spiritualitate relativ putini, adevarati traitori, stie doar Bunul Dumnezeu . ”Profetiile” din articol imi par ceva foarte amuzant , dar nu am timp sa zambesc cand simt ca suntem atacati continu pe toate partile . Cine pune articole cu asemena ‘”profetii” in presa, ori doarme si el , ori vrea sa ne faca pe noi sa visam . Sa fim treji si sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa ne fereasca de ispita imbuibarii, a parerilor inalte despre noi insine , si a mandriei . Doamne ajuta !

  Apreciază

 8. Adevaruri despre dacisti said, on iulie 18, 2015 at 8:56 am

  Apropo de paganism,iata cum se strecoara paganismul pe sub usa prin dacism.Un articol scris de un teolog crestin ortodox.

  http://www.apologeticum.ro/2015/07/hristos-si-zalmoxis-in-contextul-teologiei-contemporane-oculta-ezoterica-dacista-si-inselarea-demonica-a-patriotilor-care-vor-sa-rastoarne-crestinismul-motivand-intoarcerea-la-relig/

  Cred ca merita citit si publicat intrucat sunt multi oameni de buna credinta care se lasa atrasi si sedusi de sirena dacismului.

  Mai multe despre dacism si dacisti pe https://adevaruridespredacisti.wordpress.com/

  Apreciază

 9. RomeoB said, on iulie 18, 2015 at 9:04 am

  Din cate stiu Sundar Singh a fost un fel de neoprotestant… Fara Sfinte Taine e greu. Are scuza ca nu prea exista ortodoxie pe unde a trait; prin urmare lucrurile sunt incurcate. Nu stiu sa fi trecut la ortodoxie. Prin urmare cam greu sa putem vorbi de profetii.

  Din Patericul Solovetului si din ce povesteste Seraphim Rose, pt acesti oameni, in principiu cea mai mare lucrare ar fi fost sa ajunga la Sf Taine, in sanul Bisericii. De aici pana la profetii e cale lunga…

  PS: Avem prin Apuseni un calugar, la origine austriac catolic trecut la ortodoxie, in Maramures un calugar de origine american catolic, devenit ortodox. Si la biserica studentilor din Bucuresti avem un preot casatorit, nascut protestant in SUA; dar niciu unul din acestia nu are pretentii de profet…
  E drept ca Sundar Singh a riscat martirajul pt trecerea la crtestinism. Multi din cei ce s-au convertit pe vremea lui au devenit mucenici. Exista o carte scoasa la Pelerinul Roman in anii 90 cu detalii din viata lui Sundar Singh.

  Apreciat de 2 persoane

 10. cristi said, on iulie 18, 2015 at 9:29 am

  Cand te gandesti ca e o profetie falsa, inventata de cei de la MISA, si toti au luat-o de buna …

  Apreciat de 1 persoană

  • Nimbus said, on iulie 18, 2015 at 6:03 pm

   Gresit. Profetiile lui au aparut in perioada interbelica. Eu am avut in mana o brosura tiparita parca prin 1939, nu mai retin exact. Pe atunci nu exista MISA. Desi sunt scrise in stilul lor de data asta n-au nici o legatura.

   Apreciază

   • aha said, on iulie 18, 2015 at 11:02 pm

    eee…nu exista misa. poate nu cu denumirea asta. dar duhul strain ortodoxiei a fost mereu. trebuia neaparat sa se numeasca „MISA”?

    Apreciază

 11. ortodoxend said, on iulie 18, 2015 at 9:43 am

  Nu credeti aceasta profetie. Va exista intr-adevar o „luminare” spirituala insa printre adeptii antihristului pe care atat de mult ii va amagi incat vor face tot felul de desfranari si in acelasi timp se vor crede evoluati spirituali. Bisericile se vor uni intr-una singura si vor propovadui libertati anti-crestine (desfranari, furturi legale, rautate, viclesuguri) care vor fi pe placul oamenilor doritori de lenevie, bani, placeri. Deja oamenii de azi vor ca toate din jur sa se alinieze doar spre poftele lor, fara sa miste un deget. Exact asta le va da satana.

  Apreciază

 12. cosminmatiu said, on iulie 18, 2015 at 9:55 am

  Eu sint extremist ortodox de pestere.

  Apreciază

 13. Bogdan Ioan said, on iulie 18, 2015 at 1:01 pm

  Si daca se implinesc unele „profetii” e pentru ca sunt facute de iluminati pana la urma aceste profetii care tot ei le si implinesc ca sa apara ca ei indeplinesc aceasta „profetie sfanta”.

  Apreciază

 14. Crestin Ortodox said, on iulie 18, 2015 at 1:09 pm

  Doamne fereste!!!
  Cand organizam un protest pentru impotrivirea construirii moscheei la Bucuresti?

  Apreciază

 15. Crestin Ortodox said, on iulie 18, 2015 at 4:28 pm

  Hidden,

  Multumesc pentru ca m-ati informat!
  Uitati ce am gasit: https://www.youtube.com/watch?v=5YnRWw0rQsY

  Apreciază

 16. Crestin Ortodox said, on iulie 18, 2015 at 4:32 pm

  Hidden,

  Acum am citit articolul :(:(:(
  Oameni buni, haideti sa organizam ceva serios!!!

  Apreciază

 17. energein7 said, on iulie 18, 2015 at 7:58 pm

  Coincidente: in septembrie 2015: este final de an sabatic (urmeaza un alt 9/11); incepe mega exercitiu Jade Helm in toata SUA, adica legea martiala acoperita; ziare americane de top avertizeaza ca urmeaza un mega cutremur in SUA (linia San Andreeas); evanghelicii si catolicii pe primele locuri in lisata FEMA la terorism domestic;

  Apreciază

 18. Radu Humor said, on iulie 19, 2015 at 12:30 am

  > Fiecare națiune are propria viziune asupra lumii, care este
  > foarte bine oglindită în proverbe și zicători.
  > Făcînd cunoștință cu alte culturi, mentalităţile lor
  > și simțul umorului, începem să o înțelegem mai bine pe
  > a noastră.
  >
  > 1. Dacă problema poate fi rezolvată cu bani, aceasta nu
  > este o problemă – e o cheltuială de bani.
  > 2. Adam – primul om fericit, pentru că nu a avut
  > soacră.
  > 3. Dumnezeu i-a dat omului două urechi și o gură, pentru
  > ca să asculte mai mult și ‘să vorbească mai puțin.
  > 4. Să te păzească Dumnezeu de femei rele, de cele bune
  > să te păzești singur.
  > 5. A intrat vinul – a ieșit taina.
  > 6. Dumnezeu nu poate fi pretutindeni în același timp –
  > de aceea a creat mamele.
  > 7. Nu fi dulce – altfel te vor mînca. Nu fi amar –
  > altfel te vor scuipa.
  > 8. Toți se plîng de lipsă de bani, dar de lipsă de minte
  > – nimeni.
  > 9. Păzește-te de o capră – din față, de un cal –
  > din spate, de un prost – din toate părțile.
  > 10. Cunoștințele nu ocupă mult spațiu.
  > 11. Oaspetele și peștele peste trei zile încep a mirosi.
  > 12. Omul trebuie să trăiască cel puțin de dragul
  > curiozității.
  > 13. Alegînd între două rele, pesimistul le alege pe
  > ambele.
  > 14. Surdul a auzit cum mutul a povestit, că orbul a văzut,
  > cum șchiopul alerga foarte rapid.
  > 15. Dumnezeu îi păzește pe săraci, cel puțin, de
  > păcatele scumpe.
  > 16. Dacă caritatea nu ar costa nimic, toți oamenii ar fi
  > filantropi.
  > 17. Cînd o fată bătrînă se căsătorește, ea se
  > transformă imediat într-o soție tînără.
  > 18. Părinții îi învață pe copii să vorbească, copiii
  > îi învață pe părinții să tacă.
  > 19. De la distanță toți oamenii sunt buni.
  > 20. Nu e atît de bine cu bani, cit de rău e fără ei.
  > 21. Poate oul e mult mai deștept decît găina, dar se
  > strică repede.
  > 22. Încă nu s-a născut calul pe care vei putea prinde
  > urma tinereții tale.
  > 23. Bărbații ar face mai mult, dacă femeile ar vorbi mai
  > puțin.
  > 24. Cărunțimea – semnul bătrîneții, nu al
  > înțelepciunii.
  > 25. Să taci bine e mult mai greu decît să vorbești
  > bine.
  > 26. Soția rea e mai periculoasă decăt ploaia rea: ploaia
  > te încuie în casă, iar soția rea te alungă din ea.
  > 27. Lumea va disparea nu pentru că sunt mulți oameni, ci
  > pentru că sunt mulți oameni răi.
  > 28. Doamne! Ajută-mă să mă ridic în picioare – să
  > cad în genunchi pot și singur.
  > 29. Dacă viața nu se schimbă spre bine, așteaptă, și
  > ea se va schimba spre rău.
  > 30. Oricît de dulce ar fi dragostea, compot din ea n-o
  > să iasă.
  > 31. Cînd nu este nimic de făcut, oamenii se apucă de
  > lucruri mari.
  > 32. Cine nu are copii știe cum să-i educe.
  > 33. Mai bine să mori de rîs decît de frică.
  > 34. Experiența – cuvîntul cu care oamenii numesc
  > greșelile lor.
  > 35. Îmbătrînind, omul vede mai slab, dar mai mult.
  >
  >

  Apreciat de 1 persoană

 19. Andrei said, on iulie 19, 2015 at 8:49 am

  http://www.rt.com/uk/310165-Elizabeth-Nazi-salute-queen/

  de interpretat…regina care azi sustine casatoriile prohomosexuale si are un capelan privat gay casatorit si „preot” anglican pentru case poate in anglicanism sa fie „preoti” si episcopi poponari public in tinerete impreuna cu mama sa si cu printul mostenitor, toti de dinastie saxa-coburg de origine germana, si care a facut ca sotul ei, Filip al Greciei, tatal lui Charles, sa apostazieze ca sa se insoare cu ea, si nu l-a lasat sa ramana ortodox, ci l-a fortat sa treaca la anglicani, facea salutul nazist. Raspunsul casei regale la film este ca in 1933 Hitler nu se stia ce va face…si nu e pacat ca il simpatizau..pardon moncher, dar Mein Kampf cu omorarea slavilor si „evreilor” era scrisa…si discursurile „antisemite” si antislave ale lui Hitler erau notorii

  http://www.bbc.com/news/uk-33578174

  Apreciază

 20. Andrei said, on iulie 19, 2015 at 10:53 am

  https://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/US-Israel/usjewpop.html

  unde sunt cei mai multi evrei din lume…in Israel sunt cinci milioane si ceva(trei milioane sefarzi), iar in america sase milioane(majoritatea ashkenazi)

  Apreciază

 21. Andrei said, on iulie 19, 2015 at 11:00 am

  The survey also shows that Reform Judaism continues to be the largest Jewish denominational movement in the United States. One-third (35%) of all U.S. Jews identify with the Reform movement, while 18% identify with Conservative Judaism, 10% with Orthodox Judaism and 6% with a variety of smaller groups, such as the Reconstructionist and Jewish Renewal movements. About three-in-ten American Jews (including 19% of Jews by religion and two-thirds of Jews of no religion) say they

  Iata care e situatia in America….http://www.pewforum.org/2013/10/01/jewish-american-beliefs-attitudes-culture-survey/

  deci ca sa zic asa sunt 500000 de evrei traditionalisti in SUA, din care doar 150000 litvish, adica nonhasidici…in Israel sunt cam un milion…deci doar un milion jumate de evrei sunt traditionalisti litvish, restul sefarzi, cabalisti cu reincarnare, gilgul, trei milioane in Israel, restul sunt cu iudaism reformat cu casatorii intre poponauti legale…deci ce popor ales? spelunca tiganeasca nu popor ales…si toti se trag din iudei poligamisti, ce nu au treaba cu aia din Palestina…iata date noi

  „When the Christian Church came into being, polygamy was still practiced by the Jews. It is true that we find no references to it in the New Testament; and from this some have inferred that it must have fallen into disuse, and that at the time of our Lord the Jewish people had become monogamous. But the conclusion appears to be unwarranted. Josephus in two places speaks of polygamy as a recognized institution: and Justin Martyr makes it a matter of reproach to Trypho that the Jewish teachers permitted a man to have several wives. Indeed when in 212 A.D. the lex Antoniana de civitate gave the rights of Roman Citizenship to great numbers of Jews, it was found necessary to tolerate polygamy among them, even though it was against Roman law for a citizen to have more than one wife. In 285 A.D. a constitution of Diocletian and Maximian interdicted polygamy to all subjects of the empire without exception. But with the Jews, at least, the enactment failed of its effect; and in 393 A.D. a special law was issued by Theodosius to compel the Jews to relinquish this national custom. Even so they were not induced to conform.”[24]

  Theodosie cel Mare a dat in 393 lege sa ii opreasca din poligamie…din nou Iustinian si altii si apoi regii spaniei le luau taxa pentru fiecare nevasta in plus

  asta e poporul ales??? halal de neam ales…ortodocsii sa stie ca ei sunt urmasii evreilor vechi palestinieni monogami ce s-au facut crestini si s-au amestecat cu grecii si romanii si slavii crestini

  Iustin Martirul si Filosoful scrie ca rabinii evrei, influentati de gnosticul bisexual si pedofil Valentinus au adoptat poligamie in sec. I dupa distrugerea templului…halal de popor ales…secta de corcituri

  Apreciat de 1 persoană

 22. Andrei said, on iulie 19, 2015 at 11:00 am

  Daca evreii de azi vor sa fie evrei adevarati, sa se faca ortodocsi crestini …sa paraseasca boschetul in care sunt astazi…caci sunt un boschet…

  Apreciat de 1 persoană

 23. Andrei said, on iulie 19, 2015 at 11:07 am

  Evreii din Palestina lui Hristos nu erau poligami http://www.shamash.org/lists/scj-faq/HTML/faq/08-06.html ca astia de azi Sfantul Ioachim tatal Maicii Domnului o singura sotie avea, si toti cei din Biblie, Macabeii, Iuda Macabeu, o sotie avea, si Zorobabel si NEemia si Daniel si tinerii lui o sotie aveau, si asa mai departe astia sunt o secta gnostica scarbavnica nici macar nu mai folosesc vechiul alfabet iudaic ci un alfabet babiloniano-arab ceea ce le arata originea araba

  Following the Babylonian exile, Jews gradually stopped using the Hebrew script, and instead adopted the „square” Aramaic script (another offshoot of the same family of scripts). This script, used for writing Hebrew, later evolved into the Jewish, or „square” script, that is still used today.[2] Closely related scripts were in use all over the Middle East for several hundred years, but following the rise of Christianity (and later, the rise of Islam), they gave way to the Latin and Arabic scripts, respectively.

  The Hebrew alphabet was later adapted in order to write down the languages of the Jewish diaspora (Karaim, Judæo-Arabic, Ladino, Yiddish, etc.), and was retained all the while in relatively unadapted form throughout the diaspora for Hebrew, which remained the language of Jewish law, scriptures and scholarship. The Hebrew alphabet was also retained as the alphabet used for writing down the Hebrew language during its rebirth as an everyday modern language starting in the 18th to 19th century.

  According to one Jewish tradition,[3] however, the block script seen today in Hebrew Torah Scrolls, known as Kthav Ashurith, was the original Hebrew script carved into the Ten Commandments.[4] According to this opinion, the Ktav Ashurith was lost over time, as the masses used Paleo-Hebrew and its cousins, known as Kthav Ivri, for day to day writing, just as Jews today use a non block script for everyday writing.[5] According to the Talmud, the original script was known as Lebonae and was associated with the Samaritan community who continued to preserve the script even after the Jews switched to Ashurith.[6]

  https://en.wikipedia.org/wiki/Paleo-Hebrew_alphabet

  Apreciază

  • el said, on iulie 19, 2015 at 4:28 pm

   Andrei

   UNDE ai gasit tu ca Sf Prooroc Daniel si cei Trei Tineri aveau sotii? Nu mai delira, aceia erau feciori CURATI.

   Apreciază

 24. Andrei said, on iulie 19, 2015 at 11:14 am

  As of 2009, 8% of Israeli Jews defined themselves as Haredim; an additional 12% as „religious”; 13% as „religious-traditionalists” ; 25% as „non-religious-traditionalists” (not strictly adhering to Jewish law or halakha); and 42% as „secular” (Hebrew: חִלּוֹנִי, Hiloni).[8] As of 1999, 65% of Israeli Jews believe in God,[9] and 85% participate in a Passover seder.[9] However, other sources indicate that between 15% and 37% of Israelis identify themselves as either atheists or agnostics.[10][unreliable source?] A survey conducted in 2009 showed that 80% of Israeli Jews believe in God, with 46% of them self-reporting as secular.[11] Israelis tend not to align themselves with a movement of Judaism (such as Reform Judaism or Conservative Judaism) but instead tend to define their religious affiliation by degree of their religious practice.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Israel

  iata taraturile iudaice din Israel, care nici nu sunt evrei..doar 8 la suta sunt „ortodocsi”, adica sub 300000 eu dadeam prea mare suma de un milion…deci in total in toata lumea nu stiu daca sunt un milion de evrei „ortodocsi”, traditionalisti in lume, din care jumate hasizi murdari…restul de 10 milioane sunt pagani…asta e neam ales…daca e neam ales nu trebuia sa fie unit in „credinta” lor? Sfantul Pavel spune in epistola catre romani ca evreii se vor mantui toti, caci evreii sunt alesi pentru parintii lor…e un citat acolo…se referea la evreii deveniti ortodocsi, evreii palestiniani….evreii de azi nu sunt evreii, si nu sunt uniti ca neam

  neamul lor nu e un neam sfant teologic ca evreii lui Pavel, deveniti crestini, ci e un neam ca orice alt neam, ca ungurii, ca germanii, cu ereetici, cu atei, cu orice specii de cretini

  intr-adevar evreii de azi nu sunt pe bune evrei, ci tigani

  Apreciază

 25. Andrei said, on iulie 19, 2015 at 3:16 pm

  http://www.simpletoremember.com/vitals/world-jewish-population.htm#_Toc26172077

  aici date ce includ cu totul si sefarzii si hasizii…fara asta cam 30000 ortodocsi litvish puri, daca nu mai putin…ortodocsi in sensul acela penibil adica fara centralism, cu zoharul si alte porcarii kabalistice recunoscute, si cu siddururile modificate in sens sionist si presionist din sec. XVII asta e stadiul noi ortodocsii crestini suntem adevaratii

  Apreciază

 26. el said, on iulie 19, 2015 at 4:52 pm

  indianul acesta scrabos NU in Ortodoxie a trait,n el NU este fiu al Bisericii ci un alt INSELAT al diavolului. Asa ca „profetii” de la draci NU PRIMIM.
  CUm se face ca NICIUN Sf Parinte roman, grec, rus din cei vechi sau dintre contemporani NU a avut prooriocie despre „destinul luminos” al Romanaiei si taman ERETICUL acesta s-a gasit sa trancaneasca din balariile iadului in care era el incurcat??
  Si INSELATUL boca credea BALARIILE lui sundar singh SCRABOSUL indian caci ambii au fost JUCARIILE DRACILOR.
  Ca un fiu al diavolului ca indianul acesta „propovaduia” pe Hristos in EREZIE NIMIC bun nu este, si viata lui era pazita de dracii carora slujea incat nu a crapat „martir” ca sa nu zicem cu Sf Canoane ca „martirii” ERETICILOR NU sunt primiti.

  Asa ca new-age este si „propovaduirea” SMINTITULUI acesta.
  Cat de rastalmacirile si „prelucararile” artistice de laborator aruncate „pe piata” de cei care are au INTERES sa RATACEASCA turma de prosti in balarile incalcite ale iadului, ratacind mintile niznailor PACATOSI, INSELATI si NEPOCAITI dar ahtiati dupa profetii de bunastare ca vechii evrei din vremea lui Iezechia si Ieremia care ucideau cu pietre pe cei care le vesteau pedeapsa CUVENITA pacatelor lor de la Dumnezeu Atottiitorul si ascultau cu balele cuargand de pofta si placere „profetiile” profetilor MINCINOSI; aceste MINCIUNI PRELUCRATE cosmetizate sunt doar abaterea crestinilor de la Aedvar, de la metanoie si pocainta, de la TREZVIE si osteneala duhovniceasca ; ca sa& astepte „fericirea” si sa ajunga sa se inchine anticristului care le va promirte cele ce vor ei sa auda.

  boca, yoghinii SCRABAVNICULUI bivolaru si alti astfeld e guru-si raspandesc spre PIERZNANIA sufletelor smintiltilor astfel de „profetii” de „fericire” cand PEDEPSA CUMPLTA sta sa cada peste acest neam stricat si nepocait, incurcat in pacate grele curvii, tradari si crime strigatoare la cer de 25 milioane de prunci fara aparare, nepocait, materialist si lipit de dezlegari ” si „justificari” la confort si diverse bunastari gen cip si progrese tehnologice, etc

  astepta INSELATII si NEPOCAITII vremuri de „inflorire” si „marire”….. dar MACELUL si UIATREA VESNICA este partea lor si de ea se vor satura VESNIC ca niste netrebncii ce sunt

  Nici un Sfant NU a profetit Romaniei ceva „maret”.
  OARE DE CE?

  Iar smintitii stau fericiti si casca gura si dau drumul la muci crezand cu sete INSELATII ca boca, indinaul acesta al carui nume mi-e si SCRBA sa-l numesc…asteptand „vremuri de inflorire duhvniceasca” care de UNDE sa iasa? ca viermii din CADRAVRUL IMPUTIT la vietilor lor spurcate si NEPOCAITE? Si sunt gata sa UCIDA cu pietre pe cei care le atrag atentia ca sunt in INSELARE si vestesc pedeapsa de care s-au facut VREDNICI si care e LANGA EI.

  Apreciază

 27. el said, on iulie 19, 2015 at 5:26 pm

  pe de o parte o fi avut „vedenii” de la DRACI indianul asta scarbos( mi-e SILA sa-i privesc poza „plina de „har” dracesc) dar „amicii” actuali ocultii care aceluias diavol ca si indianul slujesc le-au pieptanat, cosmetizat, „infrumusetat” si updatat, ca sa dea bine si sa creaza boboru’ RATACIT ca vine „slava” mare navala peste el.
  Deci pe de o parte indianul „profeteste” de la draci „de bine” Romaniei, altii de aceeasi teapa preiau si „cosme,ntizeaza” AMPLIFICA smintelile si minciunile ; asta ar trebui sa va ingrijoreze, ca daca au pomenit DRACII prin insul asta INSELAT despre Romania este ca au dracii aici un PLAN „MARTET” despre biata tara, si VAI de cel ce in mijlocul primejdiei celei mai mari se lafaie in iluzii si vise de fericire !

  pregatirea mentalului maselor de prosti credului si INSELATI pentru „planul maretz” care va veni peste Romania…

  CARE alt Sfant a profetit ceva asemanator Romaniei ?
  boca si indianul= INSELATI, in acelasi „duh” DRACESC, profetii MINCINOSI ai iadului
  creduluii si „inchinatorii” lor = masele pierzarii VESNICE

  Fratilor MACELUL asta la usi, lumea isi traieste ultimele zile si cretinii „visatori” asteapta „slava si marire” si ascultata profetii mincinosi, „duhul” orientalist, DRACII Indiei la acre se inchinase si boca si indianul, aceia ii purtau pe ambii si de la ei vin INSELARILE acestea.
  Iar slugile actuale ale diavolului preiau; amplifica, prelucreazea in „laboratoare „si „arunca pe piata” astfel de SMINTELI care slujesc NEGRESIT planului lor de nimicire a lumii si aducere a imparatiei diavolului si lui anticrist.

  Apreciază

 28. ioana said, on iulie 19, 2015 at 7:34 pm

  indienii….imi amintesc ca am citit intro carte cu parintele Paisie Aghioritul, ca acesta, trecand cu avionul pe deasupra Indiei(mergea in Australia) a simtit ceva rau ridicandu-se dinspre India, asa, ca un duh necurat. Cred ca trebuie sa ne ferim de tot ceea ce vine dinspre India, chiar daca acest „profet”s-a convertit la crestinism(probabil catolicism).Vai de noi si de noi daca Romania devine „centru al ecumenismului” Incolo, toate le avem….

  Apreciază

 29. lastunnegru said, on iulie 19, 2015 at 8:02 pm

  off topic

  Plateste cu mana orice la terminalele wireless NFC cu ceasurile inteligente Apple si Samsung

  Apple Watch — Guided Tour: Apple Pay

  How to pay, workout and take pictures using Apple Watch | Mashable

  Using Apple Pay on Apple Watch

  Dupa ce Samsung a lansat Samsung pay va lansa in doua jumatate a acestui an posibilitatea ca cei cu ceasuri inteligente Samsung sa poata sa faca plata cu mana prin tehnologia NFC la teminalele wireless

  Introducing Samsung Pay with MasterCard

  http://www.reuters.com/article/2015/06/08/us-samsung-elec-smartwatch-idUSKBN0OO00H20150608

  Samsung Elecs new smartwatch to offer mobile payments: Electronic Times

  Noul Ceas inteligent Samsung va oferi plati mobile: Electronic Times

  http://www.reuters.com/article/2015/06/08/us-samsung-elec-smartwatch-idUSKBN0OO00H20150608

  ( traducere google translator )

  http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.reuters.com/article/2015/06/08/us-samsung-elec-smartwatch-idUSKBN0OO00H20150608&prev=search

  Apreciază

 30. lastunnegru said, on iulie 19, 2015 at 8:12 pm

  off topic

  NU FACETI PLATI CU MANA CU CEASURILE INTELIGENTE APPLE, SAMSUNG SAU CU ORICE ALT TIP.

  Apreciat de 1 persoană

 31. […] – iSUS, care vine asa cum scriu si ei pe garduri. Eroarea care ne-a invrajbit pana la vedeniile “revelate” lu’ bOCA sa le picteze, a fost ‘decat credinta,, ca ar fi acolo o biserica […]

  Apreciază

 32. […] Se adevereste PROFETIA LUI SUNDAR SINGH despre Romania. SHOCK NEWS: iata ce zicea mega sfantul super… […]

  Apreciază

 33. octavpelin said, on martie 21, 2016 at 10:29 am

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 34. Metatron said, on mai 9, 2016 at 9:15 pm

  Pai deia va deveni centru cultural si spiritual al planetei ca sa se oua a-3-oara rusi peste bucuresti, apoi sa fie atacat de rusi si bulgari in dimineata de a 2 zi dupa ce sa votat legea homosexualitati, si pt ca sa aiba cutremurul cel mare ce sa darame, aaa era sa uit de profetia pr.Ilarion Argatu despre nimicirea bucurestiului cu o bomba nucleara, posibila cu neutroni, noi oameni vedem si auzim tot felul de profeti si credem numai ce vrem, personal cred doar profetiile care au fost profetite de mari proroci ai ortodoxismului, nu alte religi si secte care sunt in inselare, prin care vb satana si nu duhul sfant.

  Apreciază

 35. Un creștin ortodox said, on noiembrie 11, 2016 at 11:16 am

  Fraților nu va m-ai luați după idiotul cu meritocrația lui, un ateu convins.
  Luați aminte despre vremurile care or să vină singura carte care prooroceste viitorului lumii este biblia si avem în cartea Apocalipsei cele m-ai concludente revelatii. Nu uitați papa Francisc a luat coroana de papă așa cum scrie in Apocalipsa la data de 13.03.2013, orele13, c coincidență sau nu rămâne de văzut. Până atunci atașez următorul text din Biblie:

  9. Dacă are cineva urechi – să audă!
  10. Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor.
  11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
  12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
  13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
  14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
  15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
  16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.
  Și dacă nu v-am convins înlocuiți rana de sabie cu armele din ziua de azi „glonț” si uitați-va puțin si la înmormântarea papei Ioan Paul si veți vede cine o să fie fiara si coarnele pe care le poartă pe cap care seamănă izbitor cu coiful de papistas.
  Nu există altă credința dreaptă decât credința ortodoxă, chiar dacă am convingerea că m-ai mulți preoți nu o m-ai slujesc cu adevărat și că suntem la un pas ca Sfânta Scriptură să fie luată la cer iar in bisericile în care ne rugăm la Dumnezeu să slujească demonii prin preoții care acceptă ecumenismul.

  Apreciază

 36. […] Se adevereste PROFETIA LUI SUNDAR SINGH despre Romania. SHOCK NEWS: iata ce zicea mega sfantul super… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: