SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: Ceva foarte întunecat s-a întâmplat la festivalul „Astroworld” al lui Travis Scott

Posted in FOTO, Houston, MUZICA, satanism, SIMBOLURI, TEXAS, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on noiembrie 11, 2021

Vigilant Citizen: Something Extremely Dark Happened at Travis Scott’s Deadly “Astroworld” Festival

Ceva foarte întunecat s-a întâmplat la festivalul „Astroworld” al lui Travis Scott

Festivalul „Astroworld” al lui Travis Scott s-a terminat cu cel puțin opt morți. Cu toate acestea, spectacolul nu s-a întrerupt pentru niciun moment. Chiar din contră, a fost un crescendo de imagiștică întunecată pe care unii au descris-o ca fiind „o bătaie la porțile iadului”. Vom arunca o privire la demența de la Astroworld 2021.

De Vigilant Citizen

Relatările de la festivalul Astroworld, care a avut loc pe 5 noiembrie la Houston, sunt îngrozitoare. Concertul lui Travis Scott, descris de către cei prezenți ca „întunecat și diavolesc”, a fost locul în care cel puțin opt persoane și-au găsit sfârșitul și nenumărați alții au fost răniți. Pe toată durata lui și în ciuda rugăminților venite din public, spectacolul nu s-a întrerupt. În timp ce Travis interpreta în fața unui fundal descris de unii ca fiind „porțile iadului”, trupuri neînsuflețite erau cărate afară de forțele de ordine.

La scurt timp după concert, media a fost inundată de impresii ale participanților la concert care au simțit o „energie întunecată” pe parcursul evenimentului și care i-a făcut pe mulți să declare că toată treaba a fost un ritual de sacrificiu satanic. Aceste suspiciuni nu au fost decât amplificate când au apărut relatări despre câteva persoane din mulțime (și cel puțin un paznic) care au fost „înțepate” cu un ac. Nu numai că aceste persoane au fost injectate cu o substanță necunoscută dar aceste atacuri au indus panică în mulțime, ceea ce a făcut ca unele persoane să leșine și să fie călcate în picioare.

Să aruncăm o privire asupra demenței de la Astroworld 2021.

Promovare stranie

Acum mai bine de patru ani publicam un articol despre Cum a fost Recrutat Travis Scott de Industrie și în care am explicat cum simbolismul care îl înconjoară l-a schimbat drastic după ce a intrat în cârdășie cu familia Kardashian. De atunci, lucrurile au devenit tot mai satanice și mai întunecate. O ciudată coincidență: festivalul a avut loc la aniversarea vârstei de 66 de ani a lui Kris Jenner.

Dăm pe repede înainte până cu două zile înainte de festivalul Astroworld 2021: Scott lansează cântecul Escape Plan [Plan de evadare – n.tr.]. Comentariul de mai jos este cel mai apreciat pe Youtube:

[„Asta pare o ironie neagră după ce niște oameni nu au mai scăpat de la festivalul lui și au murit – n.tr]. Într-adevăr, cei care au murit la Astroworld literalmente nu au mai putut scăpa.

Asta este grafica pentru ilustrarea cântecului.

Parodiind coperta cu infamul „băiat-liliac” a revistei Weekly world News, grafica lui Scott conține straniile expresii „Adevărata distopie este aici” și „Atunci când vine sârșitul este de fapt începutul”.

Toată promovarea festivalului Astroworld este despre moarte si portaluri.

Oamenii sunt aspirați într-un „alt univers” sub privirea atentă a ochiului elitei oculte. Din păcate, este exact ce s-a întâmplat în realitate la festival

Imaginea de promovare a evenimentului este la fel de stranie: ochii elitei stând de veghe deasupra epicentrului energiei vibraționale întunecate reprezentată de festivalul Astroworld.

După cum veți vedea, este o reală „energie vibrațională întunecată” la acest festival.

Astroworld

Festivalul Astroworld a avut loc pe 5 noiembrie, care este la numai câteva zile după Samhain – festivalul străvechi de sacrificii și moarte. Săptămâna din jurul datei de 1 noiembrie este cunoscută ca vremea din timpul anului în care „vălul” dintre lume și „lumea dedesubt” este cel mai subțire. În cercurile oculte, Samhain este urmărit în continuare și sărbătorit cu sacrificii animale și umane.

O captură de ecran au nui document aparținând sectei satanice Conștientizarea și găsit pe site-ul Biroului pentru Programe de Justiție. Documentul descrie activitățile oculte din perioada Samhain.

În acest articol despre Samhain, un druid declară:

„Samhain este timpul când se deschide poarta către «lumea cealaltă» și putem intra în comuniune cu morții – e vremea divinației.”

Spectacolul a început cu un munte de foc, venit parcă din iad și în care un ochi gigantic se holba la public.

În timpul spectacolului, gaura din munte se transformă într-un portal în formă de spirală.

În interiorul portalului se vede scris: „Ne vedem în partea cealaltă”. Straniu.

Travis Scott poartă un tricou reprezentând o persoană care intră în portal și reapare transformată.

Scena însăși este o cruce întoarsă… care duce spre un portal către iad.

Nu a trecut mult până când spectacolul s-a transformat în haos, pe măsură ce mișcările mulțimii i-au făcut pe unii să leșine și să fie călcați în picioare.

Un vehicul al poliției transportând o persoană vătămată sau decedată încearcă să plece din locație.

Deși leșinul nu este ceva neobișnuit la asemenea evenimente, Astroworld s-a transformat într-un carnagiu. Pe măsură ce tot mai mulți erau în suferință, oamenii au cerut să se oprească spectacolul, dar degeaba.

În tulburătorul videoclip de mai jos se poate vedea cum oameni încearcă să atragă atenția personalului festivalului, țipând „opriți spectacolul” pentru că „cineva moare”… dar fără niciun rezultat.

Într-un alt videoclip la fel de tulburător, un posibil cadavru este scos afară… în timp ce Travis Scott se uită la el și cântă straniu.

În tot acest haos, oamenii din mulțime erau injectați cu ajutorul unui ac cu o substanță necunoscută, inclusiv un gardian care a fost înțepat în gât.

„Seful Departamentului de Poliție din Houston, Troy Finner, tocmai a confirmat ceea ce ni se spusese… și anume că cel puțin o persoană a fost injectată cu ceva prin intermediul unui ac – dar este foarte posibil să mai fie și alții.

Finner spune că un gardian angajat pentru eveniment a simțit că a fost înțepat în gât de către un atacator în timp ce încerca să rețină un cetățean – și imediat a căzut inconștient. Finner spune că gardianul a fost resuscitat folosindu-se NARCAN   și că, într-adevăr,  personalul medical a observat pe gâtul lui ceva ce indica că fusese înțepat cu o seringă.

Finner a mai spus că au fost și oameni călcați în picioare așa ca, aparent, au fost mai multe motive amestecate care au condus la vătămarea sau leșinul unor persoane… și posibil chiar la moartea unora. Numărul total al celor decedați rămâne opt iar autopsiile în curs de desfășurare vor releva causele fiecărui deces. (…)

Ceea ce mulți vor dori să afle este dcă există vreo dovadă care să sugereze dacă cele 8 persoane decedate ar fi putut să fi suferit de atac de cord din cauza a ceea ce se întâmpla în jur sau din cauza unei terțe părți… adică a unui prezumtiv vinovat care aparent umbla de colo-încolo injectând oamenii cu o seringă.” – TMZ, Gardian de la Astroworld înțepat în gât

La un moment dat, oameni chiar scandau „Opriți spectacolul!”.

Dar spectacolul nu s-a oprit. De fapt, a fost un crescendo de imagistică de iad a elitei oculte.

La un moment dat, muntele a fost umplut cu ochi înfricoșători privind înspre oameni care literalmente mureau.

Către finele spectacolului, mâini gigantice apar deasupra portalului. Nu e în regulă.

Mulți fani ai lui Travis Scott au plecat de la spectacol traumatizați și foarte convinși că au asistat la ceva diavolesc.

Iată mărturia unuia dintre fanii care au participat la spectacol și a văzut oameni leșinați sau decedați. El menționează totodată că persoanele din sectorul VIP – în care stau celebritățile și cei care au plătit mii de dolari pentru un bilet – urmăreau haosul în deplină siguranță… și nu voiau să primească oameni vătămați în sectorul lor. Astea sunt fapte demne de Squid Game VIP.

În concluzie

Tot ce are legătură cu Astroworld 2021 este întunecat și straniu iar prevestirile s-au dovedit a fi tulburătoare la maximum. Mărturii ale celor care au participa la spectacol menționează „vibrații” ciudate care se puteau auzi în zonă. În timpul spectacolului, un puternic sintetizator se auzea într-una peste cântecele lui Scott, ceea ce dădea interpretării un aer de film horror.

Pe scurt, faptul că ultimele momente din viața celor 8 oameni s-au desfășurat în locul acela de coșmar, literalmente în fața unui portal către iad, este un lucru pe care e greu să-l cuprinzi cu mintea. Indiferent cum, este exact genul de energie dementă pe care mințile oculte vor să o genereze și să o adune prin aceste mega-ritualuri.

A fost acest show „fabricat” astfel încât să poată fi transformat într-un sacrificiu omenesc în săptămâna Samhain? Greu de spus. Totuși, un lucru este sigur: când totul este făcut astfel încât să fie cât mai întunecat și mai demonic, se întâmplă lucruri întunecate și demonice. Nu vă lăsați atrași de acel portal.

P.S.: Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să deveniți membru VC. Pentru 9,95 USD/lună, statutul de membru vă va permite să navigați pe site fără să fiți deranjați de reclame și să descărcați o copie gratuită a e-book-ului Vigilant Citizen. Și mai important, ajutați The Vigilant Citizen în lupta împotriva cenzurii big tech și a demonetizării. Alternativ, puteți să ne susțineti site-ul pe Patreon (aceleași beneficii ca pentru membrii) sau puteți face o donație unică aici. Vă mulțumim pentru sprijin!

Tagged with: ,

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on noiembrie 11, 2021 at 3:55 pm

    Câteva observaţii care mi-au venit în minte:
    – (se presupune) că au murit 8 oameni. 8 e o cifră care simbolizează veşnicia;
    – deja când au văzut acolo crucea întoarsă trebuia să fie clar că e ceva necurat;

    Apreciat de 4 persoane

  2. noname 7 said, on noiembrie 11, 2021 at 4:45 pm

    Am urmarit suficient de bine Keeping Up With The Kardashians ca sa pot sa-mi fac o parere, si intr-adevar, treaba e dubioasa, mai precis acesti oameni sunt in rahat pana la gat.
    Toti au nume care incepe cu K, litera ce simbolizeaza cabala (kabalah, in engleza)- Kim, Kourtney, Khloe, Kris, Kendall, Kylie. Toate sunt cu K.
    Le place si combinatia alb-negru masonic, mai ales la podeaua din living. Au multe scene in film in care participa la spiritism, medium si alte tampenii. Cand a fost gala aceia de moda, chiar si aici s-a spus cum s-a imbracat Kris, cu bila de detinuti, simbolizand supunerea pe care aceasta familie influenta (infulenta, desi nu inteleg ce au facut atat de deosebit ca sa fie asa influenti) o are pentru stapanii lumii. De cand cu covidu’, au facut o propaganda insuportabila vaccinarii si restrictiilor pirn emisiunea lor.

    Apreciat de 1 persoană

  3. oarecare said, on noiembrie 11, 2021 at 5:05 pm

    Daca pe langa satanism, s-a folosit 5G pe oamenii proaspat „imunizati” si unii dintre ei nu au facut fata?!?

    Apreciat de 2 persoane

    • dmaximilian said, on noiembrie 12, 2021 at 1:51 pm

      a mai fost un festival Astroworld în care creatorul acestuia, intunecatul la propriu şi la figurat Travis Scott, a dat concert online deci in realitatea virtuala

      se doreste impunerea Metaversului, copii orbiti de smartfome, parinti incapabili şi prea multe jocuri video si retele sociale – deja il accepta, Metaversul

      Apreciază

  4. Mihai T said, on noiembrie 11, 2021 at 5:16 pm


    Imagine de la un ”show” din 2018. ”Artista” respectivă zice că a pus cobrele pe scenă din cauză că o altă ”artistă” ar fi acuzat-o că-i ”şerpoaică”.

    Altă fotografie de la acelaşi ”show”

    Apreciază

  5. Spaceman said, on noiembrie 11, 2021 at 7:24 pm

    Păi tocmai de aia se duc mulțimi la astfel de festivaluri, în limbă, la propriu, că sunt satanice, întunecate și diavolești, numai că la Astroworld ediția 2021 s-a lăsat cu morți. Festivalul de muzică Astroworld a fost lansat în 2018, a mai avut loc în 2019, apoi în 2020 a fost anulat pe motive de pandemie.

    La prima ediție a festivalului Astroworld, Travis Scott și-a lansat albumul cu același titlu, Astroworld, aceasta este coperta albumului →

    Ia să vedem… pare că în prima zi la Astroworld 2021 mulțimile se strâng ordonate și dornice de distracție →

    Ce vorbești… mulțimile sunt disperate, se intră la festival în limbă →

    Ce ‘portaluri’…

    FOMO! Asta i-a omorât pe acei nefericiți la acest festival, nu… ace, brice și alea, alea.

    FOMO → fear of missing out → teama de a nu pierde, rata, ceva, de a nu lipsi de la vreo distracție sau vreun eveniment important, iar pentru asta s-au călcat în picioare. Pentru a-și construi ‘amintiri de calitate’. Așa au fost educați încă din fașă, că satanismele sunt ‘cool’.

    După ce i-a înghițit iadul degeaba mai strigă ‘stop the show’.

    Apreciat de 2 persoane

  6. Riko said, on noiembrie 11, 2021 at 8:16 pm

    Apreciat de 1 persoană

  7. gigi said, on noiembrie 12, 2021 at 4:26 am

    E ciudat ca mai are fix 6 luni pana face 31 de ani, si noi suntem in Apocalipsa 13. Atunci, peste 2 ani si jumatate face 33…

    Apreciază

  8. Cristian Daniel said, on noiembrie 12, 2021 at 12:18 pm

    Cine se aseamana se aduna, nu? Acolo, la asa-zisul spectacol, au fost diavolii intre ei, unii mai mici, altii mai mari…Era un sfant parinte, nu mai retin numele, care ne avertiza ca in aceste vremuri iadul s-a golit iar dracii sunt aproape toti pe pamant…iata-i pe o parte dintre ei la acest concert sau ce-o fi fost, ritual satanic mai degraba… fara sa exagerez, am privit un pic la filmuletul in care era carata persoana aia lesinata sau decedata in „incantatiile” lui Travis asta si am simtit un fior rece pe sira spinarii, ceva total neplacut, asa ca atentie la aceste imagini…

    https://ortodoxiadreaptacredinta.wordpress.com/2018/07/10/in-vremurile-de-pe-urma-nimeni-nu-va-mai-cinsti-parul-alb-al-celor-in-varsta-si-nimanui-nu-ii-va-mai-pasa-de-soarta-celor-tineri/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.