SACCSIV – blog ortodox

În Italia au fost identificate mai multe școli clandestine, destinate copiilor care provin din familii anti-vaccin și anti-mască

Posted in Italia by Vali on noiembrie 3, 2021

Sursa:https://www.smartradio.ro/in-italia-au-fost-identificate-mai-multe-scoli-clandestine-destinate-copiilor-care-provin-din-familii-anti-vaccin-si-anti-masca/

Școli clandestine au fost identificate în Tirolul de Sud, în satele din Valea Ahrntal, unde mulți părinți care și-au retras copiii din instituțiile publice au ales să-i trimită spre educare. „Sunt locuri private, nu putem face verificări”, spun autoritățile. O fermă veche, o fostă tâmplărie într-o vale îndepărtată a Tirolului de Sud. Sunt școlile-catacombe ale secolului XXI. Aici, zeci de familii care sunt împotriva vaccinurilor și maștilor își trimit copiii să învețe să citească, să scrie și să facă aritmetică.

„Nu știm ce se întâmplă acolo”, recunoaște primarul din Gais, Christian Gartner. La intrarea în valea Ahrntal se află unul dintre bastioanele mișcării anti-vaccin și, de asemenea, ale poporului unic, suveraniştii care refuză autoritatea statului.

„Șase familii și-au retras copiii de la școală de la începutul anului”, spun oficialii școlii primare a orașului. „Și în țările vecine este la fel, toți vin aici”. Școala clandestină se află pe Via dei Molini, într-o fermă de la marginea orașului. Copiii din Gais merg acolo, dar vin alții și de la Brunico. Câti sunt, nu se știe. „Municipiul nu susține în niciun fel această inițiativă” clarifică primarul, care precizează că nu vrea să aibă nicio legătură cu cei care gestionează această situație. „O situație dificilă, care amplifică disensiunile dintre locuitorii orașului”, adaugă consilierul.

Urcând valea se ajunge la Campo Tures. Aici, școala care «nu există» se află pe Via Beikircher, chiar în centrul orașului. Proprietar este o asociație numită Herzstrahl, care înseamnă «lumina inimii», un colectiv de părinți care au preferat să-și țină copiii acasă pentru a nu fi nevoiți să poarte mască și să facă teste. „Nu știm ce se întâmplă în acea școală pentru că, oficial, nu există școală. Dar ea există”, spune consilierul Judith Caneppele. Ea afirmă că „primăria nu are nimic de-a face cu această inițiativă”. Nici în acest caz nu știe câți copii se prezintă la cursuri. „De la începutul anului, 11 copii au fost retrași de la școală, iar părinții îi educă la domiciliu”, spune directorul Christian Dapunt, care nu dorește să comenteze inițiativa.

Formal, sunt proprietăți private și, prin urmare, nu pot fi efectuate controale. Mai mult, din moment ce nu există oficial o școală, este imposibil să contești respectarea regulilor de siguranță.

Sursa: Corriere.it

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on noiembrie 3, 2021 at 4:41 pm

    Medic militar depune mărturie în Senatul SUA cu privire la nocivitatea ”vaccinurilor”

    Articol de Jamie White, 2 nov. 2021

    https://infowars.com/posts/army-flight-surgeon-urges-pentagon-to-ground-pilots-who-took-covid-injection/

    Locotenent-colonel Theresa Long – chirurg militar din cadrul Aviaţiei SUA – spune că i s-a pus pumnul în gură de către conducerea armatei pentru a nu mai raporta rănile produse de ”vaccinuri” asupra piloţilor militari. Ea explică faptul că zeci de piloţi sănătoşi s-au confruntat cu reacţii adverse severe datorate ”vaccinului” covid.

    Theresa Long este chirurgul de aviaţie care a recomandat în septembrie ca Pentagonul să ţină la sol pe toţi piloţii care s-au injectat cu ”vaccinul” covid. Acest medic militar a depus mărturie marţi (02.11.2021) în cadrul unei mese rotunde desfăşurate în Senatul SUA, cu privire la obligativitatea ”vaccinării” impusă la nivel federal în SUA. La această masă rotundă au participat experţi din diverse domenii.
    În timpul depoziţiei în faţa Senatorului Ron Johnson (parlamentar republican pentru Statul Wisconsin), lt-col. Theresa Long spune că a fost nevoită să interzică zborul pentru trei piloţi, datorită rănilor produse de ”vaccinul” covid. ”Am consultat cinci pacienţi în clinică, din care doi s-au prezentat cu dureri în piept într-un interval de zile până la săptămâni după ”vaccinare”. Aceştia au fost mai târziu diagnosticaţi cu pericardită, şi i-am trimis la examinări de specialitate pentru a ne convinge că nu au miocardită”, afirmă Long.

    https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1455564394608353286&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fwww.infowars.com%2Fposts%2Farmy-flight-surgeon-urges-pentagon-to-ground-pilots-who-took-covid-injection%2F&sessionId=08cd856804a8b168bd401f61943322acb6402db5&theme=light&widgetsVersion=f001879%3A1634581029404&width=550px

    ”Al treilea pacient fusese şi el ”vaccinat” şi se simţea ca şi cum ar fi fost beat şi cu oboseală cronică, la 24 de ore după ”vaccinare”.
    ”După ce am raportat către superiori îngrijorările mele că a trebuit să ţin la sol trei piloţi datorită efectelor adverse ale ”vaccinului”, a doua zi au fost scoşi pacienţii din evidenţele mele, mi-au luat analizele, şi mi s-a spus că nu voi mai examina pacienţi cu probleme acute, ci numai piloţi sănătoşi pentru a le face examenul de zbor”, spune Long.

    Urmăriţi o transmisie live cu discuţia din Senatul SUA. Discuţia începe de la 30:25 în video; intervenţia lt.-col. Theresa Long e între 01:01:00 şi 01:15:55:

    https://rumble.com/vokrf7-sen.-johnson-expert-panel-on-federal-vaccine-mandates.html

    Ştirea din Septembrie:
    Un chirurg militar de aviaţie recomandă ca Pentagonul să ţină la sol pe toţi piloţii care s-au ”vaccinat”, datorită riscului de a dezvolta probleme cardiace sau alte efecte adverse documentate, în timpul zborului.
    Locotenent-colonel Theresa Long (chirurg militar în cadrul Brigăzii 1 Aviaţie cu baza la Fort Rucker) a explicat într-o declaraţie legală (întocmită sub protecţia Legii privind denunţurile realizate de militari) că piloţi militari, care aveau o perfectă stare de sănătate înainte de ”vaccinare”, acum suferă de o multitudine de efecte adverse, inclusiv miocardită. ”Am examinat eu însămi un militar femeie care înainte avea cea mai bună condiţie fizică pe care am văzut-o în 20 de ani de armată. Aceasta a decăzut de la nivelul unui atlet care se antrena la şcoala de Rangeri până la nivelul de a fi incapacitată fizic datorită problemelor cardiace, unei tumori pituitare nou diagnosticată , şi unei disfuncţii a tiroidei, în decurs de câteva săptămâni de la ”vaccinare”, a precizat Long în declaraţie. ”Mai mulţi medici militari mi-au transmis experienţa lor de la faţa locului, unde au văzut o creştere semnificativă a numărului de soldaţi care se prezintă la cabinet cu migrene, iregularităţi menstruale, cancer, suspiciuni de miocardită, şi care raportează simptome cardiace după ”vaccinare”. Nenumăraţi soldaţi şi civili care lucrează la Ministerul Apărării mi-au spus cum au fost bolnavi, au stat în pat, au fost afectaţi şi incapabili să muncească timp de zile sau săptămâni întregi după ”vaccinare”. De asemenea, am examinat recent fişele medicale pentru trei lucrători în aviaţie. Toţi trei aveau probleme de sănătate generale, semnificative şi agresive”.
    Apoi, locotenet-colonel Long a explicat cum câţiva lucrători de mentenanţă de la baza militară Fort Hood au fost răniţi sau chiar au murit la scurt timp după ce şi-au făcut ”vaccinul”. ”Astăzi am aflat despre un deces şi două cazuri de ATI la Fort Hood; decesul a survenit la un pilot militar care s-ar putea să se fi aflat în zbor când a decedat. În toate trei cazurile s-au manifestat embolii pulmonare în decurs de 48 de ore de la ”vaccinare”. Nu pot atribui acest rezultat unei alte cauze decât ”vaccinării” covid. Toi trei erau în condiţie fizică de top înainte de injectare, şi fiecare din ei a avut probleme în decurs de două zile după ”vaccinare”.
    ”Există indicii semnificative pentru a afirma că injectarea este o cauză posibilă. Sarcina de a demonstra contrariul cade în seama CDC, FDA şi companiilor farmaceutice. Găsesc că bolile, rănile şi decesele observate sunt efecte cauzale imediate ale ”vaccinării” covid”.
    Apoi Long a făcut apel la Ministrul Apărării, Lloyd Austin, să ţină la sol toţi piloţii care au fost ”vaccinaţi”. ”Pe baza lucrurilor spuse, recomand Ministrului Apărării ca toţi piloţii, membrii echipajului şi personalul auxiliar aflaţi în cadrul armatei, care au fost ”vaccinaţi” covid sau au fost spitalizaţi în urma injecţiei, să aibe interdicţie de zbor până la clarificarea situaţiei”, a spus ea.
    ”Sunt nevoită să interzic zborul pentru tot personalul de zbor aflat în serviciul activ (din brigada respectivă) care au fost ”vaccinaţi”, până sunt stabilite într-un mod complet şi adecvat legăturile cauzale dintre ”vaccinare” şi aceste riscuri de sănătate serioase ”, a adăugat ea.

    Apreciază

  2. ovidiu said, on noiembrie 3, 2021 at 4:50 pm

    BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  3. Miha said, on noiembrie 3, 2021 at 6:30 pm

    Cum se dezice statul de ei!! Nenorociții! Ceva de genul,, cum îndrăznesc ei sa rămână normali când majoritatea s-au conformat cuminți aberațiilor? ”
    Bieților oameni le pasă cu adevărat de copilașii lor, au găsit o soluție, bravo lor! In curând va fi peste tot așa!

    Apreciază

  4. Stefan said, on noiembrie 3, 2021 at 6:50 pm

    Extraordinar. De aia unii conduc și sunt conduși.
    Bravo lor pentru curaj și inițiativă

    Apreciază

  5. Experții avertizează cu privire la psihoza în masă din cauza minciunii COVID said, on noiembrie 3, 2021 at 6:56 pm

    Experții avertizează cu privire la psihoza în masă din cauza minciunii COVID

    #
    Ne este frică de faptul că vor fi închise bisericile, pentru că încă nu am zidit prin plinirea poruncilor Evangheliei, consistent și conștient Biserica din inimile noastre, harul primit de la Botez si Mirungere. Biserica din inima omului dă cu adevărat viață, măsură și frumusețe bisericilor de zid din afara lui.

    Să nu jubileze gratuit iluminiștii de serviciu, pentru că orice biserică din inima omului este hrănită și luminată indeosebi in biserica de ziduri, atat timp cat prin Adevarul Credintei primim harul in mod deosebit atunci cand participam la Liturghie care este masura Bisericii lui Hristos ca Trup tainic al Său.

    Paradoxul clipei: de doi ani de zile, responsabili calificati ai împiedicării răspândirii virusului sunt stăpâniti, până la extaz, de duhul ghicirii că virusul lovește imbatabil și targetat fix de Craciun sau de Pasti. Nici mai devreme, nici mai târziu. Probabil, chiar în momentul în care în biserici se va citi: “Nimeni să nu se teamă de moarte, că ne-a izbăvit pe noi moartea Mântuitorului”. Cred că numai așa covid-ul 19 poate căpăta valențe de prilej al marturisirii. Unde este Duhul Sfant acolo urmeaza ca o umbra prigoana.

    Pandemia ne învață mai mult ca niciodata să prețuim cu inima simtirea harului in biserici la Liturghie, atâta vreme cât nu ne permitem fobia zadarnicirii mantuirii prin ipohondria infectarii in locasurile de cult ortodoxe.

    Acum, lumea întreagă este un imens spital, pentru ca să învățăm să treacă prin har in miezul inimii bisericii noastre suferința celuilalt și să multiplicăm serotonina comuniunii dintre noi.

    Panica se dovedește a fi mai aproape de intimitatea ființei umane, poate mai mult decât oricând, pentru ca să devenim ucenicii ai lui Hristos. Cu toate acestea, răspândirea panicii iraționale este cea mai urâtă pandemie spirituală.

    Virusul este reminderul sfredelitor că suntem încercuiți de limitări, pentru ca să ne amintim permanent că harul lui Dumnezeu nu este încercuit niciodată de limitările credinței noastre anemice, ci ne dăruiește larghețea liniștii și belsugul pacii si al bucuriei.

    Ortodocșii sunt prigoniți în plină epocă virusologică, pentru ca să ne dumirim, o dată pentru totdeauna, care este adevărata fizionomie a progresiștilor antihristi în munca de discreditare irațională a lui Hristos. Din fericire, “epidemiologia” nu va distruge Ortodoxia din inimile noastre.

    Metamorfozarea virusarii euharistice în instrument de ardere pe rug a celor care cred în lucrarea cu putere și har mult a Sfintei Împărtășanii dezvăluie adevărul că viața creștinului coincide și cu răstignirea lui pentru credința în Iubirea crucificată. De aceea, orice mărturisire aduce o răstignire.

    Suntem martorii fragilității firii umane, pentru ca să nu credem niciodată în triumfalismul găunos și mincinos, ca diavolul, care i-a sugerat Domnului să se arunce de pe aripa templului, că va fi prins de îngeri.

    Doamne, dă-ne curaj, ca să ne temem așa de tare de moarte, încât să ne îndrăgostim iremediabil de Tine – Viața cea fără de moarte!

    #

    Experții avertizează cu privire la psihoza în masă din cauza minciunii COVID

    Experts warn of mass psychosis due to COVID lies – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2021-11-03-mass-psychosis-due-to-covid-lies.html#

    Apreciază

  6. Reprezentantii OMS nu mai pot dormi de grija pe care o poarta mamelor insarcinate....🤓 said, on noiembrie 3, 2021 at 8:12 pm

    OMS îndeamnă la dezvoltarea unui vaccin împoriva unor bacterii care omoară anual 150.000 de bebeluşi…
    Este vorba de un vaccin anti-SBG care să fie administrat în cursul unor examinări de rutină, în timpul sarcinii, şi care să vizeze 70% dintre femeile însărcinate 

    OMS îndeamnă la dezvoltarea unui vaccin împoriva unor bacterii care omoară anual 150.000 de bebeluşi – Black News
    https://blacknews.ro/oms-indeamna-la-dezvoltarea-unui-vaccin-imporiva-unor-bacterii-care-omoara-anual-150-000-de-bebelusi/
    #
    Vaccinul HPV a fost testat pe fetiţe de 4 ani în America Latină | SACCSIV – blog ortodox
    https://saccsiv.wordpress.com/2019/10/15/vaccinul-hpv-a-fost-testat-pe-fetite-de-4-ani-in-america-latina/comment-page-1/
    #
    Sir John Bell-Prof. la Oxford- „Vaccinul va steriliza doar 60-70% din populație” – (3 min vid)

    Sir John Bell este profesor de medicină la Universitatea Oxfordși parte a echipei GAVI. De asemenea este membru al SAGE -Grupul științific consultativ pentru situații de urgență și face parte din grupul de lucru guvernamental  de dezvoltare a vaccinului  Astra-Zeneca.

    Sir John Bell a declarat într-un interviu cu Jon Snow că „este puțin probabil ca aceste vaccinuri să sterilizeze complet o populație. Însă este foarte probabil să aibă un efect care funcționează  într-un procent de 60 sau 70%. ”  ( de la minutul 1.40 ) . 

    Apreciază

  7. Cand anume se va avea control asupra "virusului"?! said, on noiembrie 3, 2021 at 9:31 pm

    Credem că între acest moment și sfârșitul anului 2022, acesta este punctul în care vom avea controlul asupra acestui virus….. (prin innocularea biocipului de care se face referire in Apocalipsa 13, 16 -18, fiecarui cetatean al planetei n.n.)

    ANALIZĂ: Primele țări care vor ieși din pandemie. Unde se situează România
    https://alephnews.ro/sanatate/analiza-primele-tari-care-vor-iesi-din-pandemie-unde-se-situeaza-romania/

    Apreciază

  8. Christinne Radu said, on noiembrie 3, 2021 at 9:31 pm

    „Nu mai exista nicio sansa pentru un Guvern PNL-USR-UDMR.
    Liderul grupului minorităților naționale, Varujan Pambuccian, a transmis prin mai multe canale, către cei de la PNL faptul că cei 18 parlamentari ai grupului nu vor mai vota un guvern PNL-USR.
    Pambuccian practica indica faptul ca va vota un guvern PSD-PNL, cu premierul dat de PSD.
    Repet, SINGURA miza a acestei aliante total nefiresti este VOTAREA legii certificatelor verzi. la COP26 lui Iohannis i s-a cerut ca aceasta lege sa fie votata urgent intrucat in acest moment Romania a ramas cam singura tara din UE care nu impune prin lege nevaccinatilor un certificat verde.”

    Apreciază

  9. Christinne Radu said, on noiembrie 3, 2021 at 9:32 pm

    „Cu 70% s-au prabusit incasarile magazinelor din Mall-urile din Bucuresti dupa impunerea de catre Arafat in mod ILEGAL a interzicerii intrarii romanilor nevaccinati.
    Romania are 33% populatie vaccinata la acest moment in care cei care se duc sa isi faca prima doza sunt tot mai putini.
    Cred ca daca se mentine inca 30 de zile certificatul verde in aceste conditii, majoritatea acestor firme fie se vor inchide [ nicio multinationala nu plateste chirie si salarii angajati pentru magazine cu vanzari zero]si vor da afara angajatii, fie vor intra in insolventa [ cele care nu au in spate o multinationala]
    Deja mai multi angajati ai unei retele de magazine de haine care au locatii in majoritatea Mall-urilor, si-au anuntat angajatii ca este „posibil”sa fie trimisi acasa in concediu.
    Arafat a reusit sa puna pe butuci economia nationala.
    NU a reusit insa sa ajunga la 50% populatie vaccinata”.

    Apreciază

    • Un om said, on noiembrie 3, 2021 at 10:57 pm

      Și nici nu va reuși! Dumnezeu să ne ajută ca noi românii să rămânem majoritar nevaccinați!

      Apreciat de 1 persoană

  10. Anamaria Mark said, on noiembrie 4, 2021 at 10:07 am

    Minciuni preluate de la idiotradio.ro . Ar fi mai indicat a vorbi cu persoane imolicate in poveste direct. Eu stiu de la sursa ca sunt scoli private unde se practica o metodologie si politica de respectare a naturii si drepturile omului. Faptul ca sistemul face in pantaloni acum si incearca sa elimine orice focar de adevar si dreptate e partea a doua.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.