SACCSIV – blog ortodox

Mulți turiști si-au anulat vacanțele la munte în stațiunile din Brașov din cauza restricțiilor. Hotelier din Predeal: 90% din rezervări s-au anulat

Posted in Coronavirus, Romania, vaccinare in masa by Vali on octombrie 26, 2021

Sursa: https://www.g4media.ro/multi-turisti-si-au-anulat-vacantele-la-munte-in-statiunile-din-brasov-din-cauza-restrictiilor-anuntate-de-autoritati-hotelier-din-predeal-90-din-rezervari-s-au-anulat.html

Foto: Victoria Borodinova / Pexels

De îndată ce au auzit de noile măsuri restrictive care intră în vigoare de luni, 25 octombrie, foarte mulţi turişti şi-au anulat rezervările la munte, transmite Rador. Hotelurile nu vor mai putea caza decât persoane vaccinate anti-covid sau trecute prin boală, iar la un hotel din Predeal, de pildă, aproape 90% dintre rezervări au fost deja anulate. În aceste condiţii, hotelierii se văd nevoiţi să renunţe la angajaţi.

Administratorul hotelului din Predeal, Marius Ioniţă, a declarat pentru Radio Românie că „Nu se poate spune că ne putem pregăti într-un anume fel pentru astfel de măsuri. Ca hotelier, poți doar să disponibilizezi și să plătești ce mai poți, din buzunar. Clar trebuie să trimiți oameni în șomaj. În ceea ce ne privește (la complexul din Predeal – n.r.), începând de săptămâna trecută, de când s-a anunțat că vor fi aprobate noi restricții, ni s-au anulat peste 90% din rezervări, dar și evenimente private – o nuntă chiar în următorul weekend. În consecință, nu ai cum să susții financiar trupa de funcționare a unei astfel de locații, cu 90% din încasări anulate. Să nu uităm că trimitem oamenii în șomaj, deși, în vremuri normale, le ducem lipsa în turism, pentru că s-a mai întâmplat ceva în ultimul timp. Oameni cu experiență în horeca, cum ar fi bucătari, pe care noi îi puteam remunera cu circa 4.000 de lei pe lună, s-au reprofilat și s-au angajat în locuri mai bine plătite, spre exemplu, la RATBV pe un salariu de peste 5.000 de lei și bonuri de masă”.

Pentru că nu vor mai putea funcţiona decât cu 50% din capacitatea restaurantelor, hotelurile vor înregistra din nou pierderi semnificative, chiar dacă au clienţi fideli şi vaccinaţi. În acest context, administratorii din turism speră la un ajutor din partea statului.

Managerul unui hotel de patru stele din Poiana Braşov, Gabriel Roşca, a declarat că „sunt hotelier și îmi pasă, pentru că mă gândesc cum ar fi arătat situația, dacă am fi avut la acest moment grad de vaccinare 70%. Cred că gradul de ocupare ar fi fost mult mai bun. Nu putem spune că ne bucură noile măsuri (restrictive – n.r.), pentru că noi funcționăm cu bani. Din punctul meu de vedere, aceste măsuri ar fi trebuit coroborate și cu niște impozite anulate sau cel puțin diminuate”.

De luni, 25 octombrie, certificatul verde covid va fi obligatoriu pentru cele mai multe dintre activităţi, cu excepţia magazinelor alimentare şi a farmaciilor, masca de protecţie redevine obligatorie în interior, dar şi în aer liber, şcolile intră într-o vacanţă forţată de două săptămâni, iar circulaţia pe timp de noapte nu va fi permisă celor nevaccinaţi decât în situaţii justificate. Barurile, cluburile şi discotecile vor fi închise, iar nunţile şi botezurile vor fi interzise.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Maicuseristi said, on octombrie 26, 2021 at 11:16 am

    Carcalak CA sursa de averi pentru …concubine. tatal care locuieste cu o curba( sai Mai multe who knows) I s- a sculat ieri ( odata cu reinceperea mascaradei) sa cheme ambulan in mod gratuit pentru un memebru al familiei. Noroc CA ceilalti am fost pe faza . Era CA deobicei baut fiindca odata cu karkal s- a declansat si tulburelul. Rusine Lui mare ” rezistent ” pe vremuri , Aliat in prezent cu tot felul de se cur isti . Cur be si alti nemernici si Hoti ce acum se considera cetateni onorabili in hell vetzia. Asa CA aveti grija la neamuri vecini cunostinte etc. Operatiunea mares delatiune Este in desfasurare. Baietii” destepti” pentru a-si ” rotunji” averile nu se dau inapoi de la nimic. Nu- I asa tanti farmacista din Campina( v-au day la televizor ceva Ani inainte cum furati materiale de construction sau” terapeutii” din hell vetzia care dupa ce au facut ” minuni” in Moldova transformand apa in beutura se duc si se trateaza cu masaje si spa URI pe asigurarile fraierilor helvetieni. Halal cetateni onorabili Totul e la sto pentru ei. Au deposedat Mai multi de tot ce aveau. Bine acolo furtul de catre cei ” importanti” e ocrotit prin lege CA si la noi.

    Apreciază

  2. abc said, on octombrie 26, 2021 at 11:16 am

    Si iata cum s-au gandit ei sa inceapa marea criza, cea mai mare criza cunoscuta de lume: nu permit vaselor sa descarce marfa. transporturile maritime blocheaza transporturile terestre si implicit orice circulatie a marfii. Genial, s-au gandit la toate.

    Imagine istorică în portul Los Angeles: Număr record de nave cu mărfuri blocate de pandemie

    Blocaj istoric în marile porturi ale lumii, care sunt afectate, în principal, de pandemie. În Los Angeles, o sută de vase așteaptă să descarce mii de containere iar oficialii au precizat că problemele nu se vor rezolva până la începutul anului viitor. Astfel ca, că sărbătorile de iarnă se anunță a fi foarte complicate.

    Numărul navelor cu mărfuri blocate în porturile Los Angeles și Long Beach este unul record. Înainte de pandemie, în mod normal acolo nu erau mai mult de 17 nave. Prin cele două porturi intră în SUA 40% din vasele cu mărfuri.

    Situația va deveni critică în condițiile în care alte 45 de nave sunt așteptate să ajungă acolo până joi, 28 octombrie notează digi24.ro.

    Apreciază

  3. Mădălina said, on octombrie 26, 2021 at 12:34 pm

    https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25134666-anticorpi-defecti-fost-depistati-creierele-adolescentilor-covid-19-inceput-sufere-paranoia-delir.htm
    interesant articol,deși nu au precizat dacă aceștia au stat în prezența unor adulți vaccinați sau ei erau vaccinați când s-au infectat.

    Apreciază

  4. Uniunea Africană cumpără 110 milioane de vaccinuri anti-covid said, on octombrie 26, 2021 at 2:54 pm

    Billica i-a mituit pe prietenii sai din Africa, sa cumpere „inocularea”, in care tot el a investit bani. Fraierii de abanos vor intra la datorie si apoi vor emigra in „Ieuropa”.

    https://blacknews.ro/uniunea-africana-cumpara-110-milioane-de-vaccinuri-anti-covid/

    Anul 2022 va fi cel pregatit pt inocularea Africii si a celorlalte tari, care nu au intrat puternic in primul val din 2021.

    Au spus foarte clar: pana la sfarsit de 2022 vom inocula toata populatia globului. Dupa papagalii din vestul bogat, urmeaza pacalicii din tarile estice si linia doi din Asia/America latina, Africa si alti amarasteni.

    Cincisprezece din 54 de ţări africane au vaccinat complet cel puţin 10% din populaţia lor împotriva COVID -19

    https://blacknews.ro/cincisprezece-din-54-de-tari-africane-au-vaccinat-complet-cel-putin-10-din-populatia-lor-impotriva-covid-19/

    ‘Will focus on vaccines for all by end of 2022’: UNGA president-elect Abdulla Shahid

    President-elect of the UN General Assembly Abdulla Shahid, who is also the Maldives’ foreign minister, said on Friday he will endeavour to bring together Covid-19 vaccine producers and countries to ensure people around the world are vaccinated by the end of 2022

    https://www.hindustantimes.com/world-news/will-focus-on-vaccines-for-all-by-end-of-2022-unga-president-elect-abdulla-shahid-101627047369828.html

    Ce spun baietii, cu subiect si predicat?
    Toata omenirea inoculata, pana la sfarsit de 2022.
    Exact ce spunea si Billica, in 2020, toata lumea, peste 7 miliarde latra el…o sarcina uriasa cu o logistica extrem de complicata.

    Imi aduc aminte, scriam pe acest blog ca asta este planul si se va realiza, de la cel cu tzatza in gura, pana la cel cu barba sura si lumea se arata viteaza: „nu se inoculeaza romanul, ramane tare pe felie, popor ortodox”!
    Baga doze in el, mai rapid decat dozele de bere…

    Lumea nu intelege de unde vine Ordinul.
    Ordinul vine de la „comandantul suprem” = „marele arhitect”.
    Iar Azazel este ingrozit de moarte…de moartea a doua!
    Va da de pamant cu toata umanitatea si cu toata planeta.

    Vor ramane la final doar cei „144.000”, ramasita pecetluita pe frunte cu Duhul Sfant…doar aceia nu isi vor pleca genunchiul, in fata lui Baal. Ei sunt cei care il vor scoate pe Azazel, „afara din tabara”, aruncand-ul in „pustie”, unde va fi legat „mii de ani”.

    Sunt eu printre ei, esti tu printre ei?

    Apreciază

  5. John said, on octombrie 26, 2021 at 2:58 pm

    A început iarna libertății noastre😏
    Iarna a venit pentru libertățile noastre cu fix 2 luni înaintea solstițiului de iarna. Fix pe 25, nu Decembrie ci Octombrie, a venit înghețul drepturilor si libertăților noastre. E o iarna precoce, dar care pare sa se instaleze definitiv.
    Este cea mai lungă noapte a vechii lumi, este Marea Noapte a Marii Resetări!
    Începând de azi ziua abuzurilor și a dictaturii începe sa crească, și va deveni tot mai lungă. Înfiorător de lungă.
    Solstițiul dictaturii vine cu declararea oficială in Romania a unei noi Religii de stat: Vaccinismul!

    Covidismul, ca paleo-credință, credință acceptata și încurajată de stat, devine de azi sub noua sa forma – Vaccinismul, noua religie oficială de stat. O religie obligatorie pentru toți cetățenii, indiferent de credințele lor de pana mai ieri.

    De mâine nu mai contează dacă ești Creștin ortodox, catolic sau protestant, dacă ești musulman, jidan, budist sau dacă tu crezi in extratereștri, în tuneluri pe sub Carpați sau chiar dacă ești temător de VoVid.

    De mâine contează doar dacă tu crezi, sau măcar spui ca tu crezi in “sfântul” Vaccin salvator. Afirmarea acestui crez devine obligatorie, în caz contrar ești aruncat în oprobriul public. Dogma trebuie crezută, nu cercetată! Asumată și implementată în viața cotidiană.

    Trebuie să crezi, sau să spui că crezi în Vaccin, să-ți mărturisești public “credința” și să te “împărtășești” periodic cu această noua comuniune care te face membru în noua comunitate a Noii Lumi – Vaccinul!
    https://www.incorectpolitic.com/a-inceput-iarna-libertatii-noastre/

    Apreciază

  6. scortisoara said, on octombrie 26, 2021 at 3:38 pm

    Omul acesta face aceeasi greseala pe care am făcut-o și eu și poate multi alții: emitem judecați generale prin prisma experienței personale . Lumea nu reacționează la fel la boala asta . Faptul ca el a trecut mai greu prin forma de covid nu înseamnă ca restul lumii va fi afectată la fel . Și pe mine tot 14 zile m-a ținut viroza covid ,nevaccinată fiind am trecut ușor spre moderat prin viroză dar asta nu înseamnă ca toată lumea va trece ușor prin asta . Dar de aici pana la a obliga pe cei ca mine sa se vaccineze ….. și sa aplici o terapie STAS . Adică eu pot sa am un grad de toleranta și de inteleger pt cei grav afectați dar sistemul nu are toleranta și nici înțelegere pt cei ca mine și persecuta . Dacă eu , în ceea ce mă privește am decis sa îmi asum boala indiferent ce , sistemul vrea sa facă bine cu forța și sa îmi impună „binele ” care pt mine este o forma de rău foarte rău . Scuzați repetiția. În momentele astea am aceeași atitudine : prefer sa mai fac încă o data boala decât sa mă vaccinez , pana un alta îmi voi face un test de anticorpi ca sa știu cum stau . Dar anticorpii aia n-au plecat nicăieri . Nu ca nu înțeleg dar ar trebui sa se personalizeze toată problema asta , sa se tina cont de toate tipurile de situații ca nu suntem produse de serie . Nu am apărut pe lume pe banda rulantă . Dumnezeu ne-a dăruit unicitatea , sistemul ne reduce ființa la o terapie genica mai rea decât boala . Fiecare om poseda o zestre genetica, un istoric viral , un grad de educație , factori care de multe ori fac diferența între foarte , grav ,grav și mai putin grav spre deloc grav .
    Nu sunt dintre cei care neaga virusul dar asta nu da dreptul sistemului sa mă declare mai bolnava decât îmi permit sa fiu de la natura și sa mă supună la ce experimente le naște lor mintea .
    Tata are 88 de ani și spune ca nu are nevoie de înțepăturile lor ca l-au înțepat albinele lui destul în tinerețe cât să-l imunizeze pe toată viața ca poate sa asiste la îngroparea României fără ca el sa pateasca ceva.
    Sictir cu vaccinul. Sistemul sa găsească alternative sănătoase pt covid.

    https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/cristian-tantareanu-internat-covid-19-2767047

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.