SACCSIV – blog ortodox

Imagine istorică în portul Los Angeles: Număr record de nave cu mărfuri blocate de pandemie

Posted in SUA by Vali on octombrie 26, 2021

Sursa: https://ziare.com/economie/stiri-economice/imagine-istorica-in-portul-los-angeles-octombrie-2021-1706942

FOTO youtube.com/ ABC News

Blocaj istoric în marile porturi ale lumii, care sunt afectate, în principal, de pandemie. În Los Angeles, o sută de vase așteaptă să descarce mii de containere iar oficialii au precizat că problemele nu se vor rezolva până la începutul anului viitor. Astfel ca, că sărbătorile de iarnă se anunță a fi foarte complicate.

Numărul navelor cu mărfuri blocate în porturile Los Angeles și Long Beach este unul record. Înainte de pandemie, în mod normal acolo nu erau mai mult de 17 nave. Prin cele două porturi intră în SUA 40% din vasele cu mărfuri.

Situația va deveni critică în condițiile în care alte 45 de nave sunt așteptate să ajungă acolo până joi, 28 octombrie notează digi24.ro.

Ministrul Transporturilor, Pete Buttigieg, a declarat că situația din porturi este complicată și extinsă. Acesta a mai menţionat că aceste probleme se resimt în întregul lanț de aprovizionare, de la navă la ajungerea la raft, fiind afectate nu doar porturile, ci toate companiile și operatorii implicați.

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. K said, on octombrie 26, 2021 at 6:04 pm

    Cred ca au fortat soferii de TIR sa se vaccineze si astfel au pierdut un numar foarte mare de soferi de TIR! Rezulta… criza! La fel ca in Anglia. Dar ar trebui sa fim foarte recunoscatori masoneriei si guvernului mondial din umbra, care dirijeaza toate aceste lucruri, CA VOM MURI DE FOAME DAR NU DE GRIPA COVID!! Asa arata „solutia” lor! Acum suntem „in siguranta”!!
    Evident, criza bate la usi si in Romania!! Aici pe blog am citit ca in statiuni turistice unele hoteluri s-au trezit cu 90% din rezervari anulate! Rezulta somaj… la fel ca in cazul soferilor de TIR din Anglia sau SUA! Vor urma alte domenii in care vor fi concedieri, iar asta va avea consecinte foarte urate!! O sa ajungem sa muncim 1-2 zile pentru o singura paine si poate nici pe aia nu vom avea de unde s-o cumparam (poate nici noi nu vom mai avea soferi de TIR).

    Apreciază

  2. TSUNAMI LA PALMA, PREZICERE SAU PROGRAMARE PREDICTIVA? VOI DECIDETI said, on octombrie 26, 2021 at 6:07 pm

    Apreciază

    • ovidiu said, on octombrie 27, 2021 at 12:22 pm

      uite-te la acest video de la min 13

      https://iconnectfx.com/view/03773286-e833-ec11-9969-0050568299de

      Apreciază

      • ovidiu said, on octombrie 27, 2021 at 12:28 pm

        in video vei vedea dovada clara ca insula este bombardata in mod artificial cu cutremure ,dovada este atat de clara prin simetria modelului de dispunere a cutremurelor si este comparabila cu dovada atacurilor asupra Californiei cu armele cu energie directa descoperita cu radarele in infrarosu. este de urmarit.

        Apreciază

  3. Yuki said, on octombrie 26, 2021 at 6:43 pm

    Miscare strategica, pescuieste-ti bunurile necesare vietii cotidiene cu vaxzinul.

    Apreciază

  4. Recordman said, on octombrie 26, 2021 at 11:31 pm

    Rahatul cu vaccinarea și-l primesc înapoi catapultat și multiplicat sub formă de economie pe butuci, cu urările de rigoare de bine.

    Apreciază

    • gheorghe said, on octombrie 27, 2021 at 2:41 pm

      Asta urmaresc distrugerea nu doar a economiei ci a civilizatiei crestine albe.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.