SACCSIV – blog ortodox

O privire șocantă în viața de după Marea Resetare – Planurile sinistre ale Forumului Economic Mondial

Posted in MAREA CRIZA, Uncategorized by Vali on octombrie 22, 2021

Sursa: https://mucenicul.wordpress.com/2021/10/22/o-privire-socanta-in-viata-de-dupa-marea-resetare-planurile-sinistre-ale-forumului-economic-mondial-video/

Elitele vor să vă dicteze fiecare aspect al vieții voastre, de la ce mâncați, unde mergeți, până la de câte ori pe săptămână aveți voie să faceți duș și să vă spălați lenjeria intimă.

Forumul Economic Mondial (WEF) a publicat videoclipuri de propagandă alarmante care evidențiază cum va fi viața după Marea Resetare, planul radical al globaliștilor de a reface economia globală în lumea post-pandemică.

Publicarea videoclipurilor are loc după un summit discret al WEF și al Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite desfășurat în Elveția pe tema „sustenabilității”. Pe lângă problema de lungă durată a „climei”, aceștia au discutat, de asemenea, despre transformarea sistemului fiscal global și despre crearea de noi rute de migrație „legale”.

Obiectivul central al summitului lor radical a fost reorganizarea lumii la toate nivelurile până când oamenii vor rămâne fără bunuri, umpluți cu pastile, mâncându-și carnea creată în laborator în „orașe inteligente” hipertehnice, conectate în rețea digitală și în haine.

Case „prietenoase cu clima

În țările în curs de dezvoltare, unde „orașul inteligent” este poate încă puțin îndepărtat, se începe cu case „prietenoase cu clima” realizate cu ajutorul imprimantei 3D. Cine va beneficia de această idee de afaceri? Un mic sfat: probabil că nu fermierii din Africa.

Este amuzant faptul că proprietarii de avioane private și cei care zboară frecvent, precum Klaus Schwab și prietenii săi de la WEF, sunt și ei preocupați de mediu. Cu toate acestea, se observă că măsurile încep întotdeauna în primul rând cu cetățeanul, iar cei care înaintează toate aceste sugestii și cereri nu dau exemplu.

 

Recomandarea Papei Marii Resetări și acum papă al rufelor, Klaus Schwab, este simplă: nu trebuie să spălați blugii mai mult de o dată pe lună, puloverele o dată la două săptămâni, iar pijamalele o dată pe săptămână. Singurele excepții la care cetățenii ar trebui să aibă voie sunt lenjeria intimă, care, cu binecuvântarea lui Schwab, poate fi spălată după fiecare utilizare, relatează Wochenblick.

WEF vrea ca vacile să înceapă să primească Bovaer, un aditiv pentru hrana animalelor produs de compania olandeză Royal DSM NV. Doar un sfert de linguriță de Bovaer pe zi va reduce cu o treime eructațiile de metan pentru o vacă de lapte, susține WEF. Acest lucru ar trebui să facă agricultura prietenoasă cu clima, dar și dependentă din punct de vedere economic.

 

WEF promovează testele efectuate de Moderna pe oameni pentru un „vaccin” împotriva HIV care utilizează tehnologia ARNm. Se laudă că aceasta este aceeași tehnologie de succes folosită în „injecția Covid-19”. WEF a pus întrebarea: „Ce alte boli ar putea preveni tehnologia ARNm?” În curând ar putea exista o injecție genetică „voluntară” împotriva oricărei afecțiuni, reale sau imaginabile.

 

Ori de câte ori poți să te joci de-a Dumnezeu, WEF-ul este în flăcări. Globaliștii sărbătoresc proiectele care reproduc în mod special stele de mare și corali modificați genetic în laboratoare pentru a „stabiliza” ecosistemul din ocean.

Acum puteți lua arici de mare și să le folosiți măruntaiele ca pe o delicatesă pentru a face sushi. Este doar un miraj? Pentru că, în același timp, WEF, Bill Gates & Co. lucrează la carnea artificială care, într-o zi, va hrăni lumea. Cu toate acestea, în așteptarea cărnii noastre create în laborator, suntem încurajați să mâncăm insecte.

 

 

 

WEF face reclamă unei noi arme miraculoase pentru industria construcțiilor – „betonul care se vindecă singur”. Betonul conține o enzimă obținută din sânge uman.

 

Supraveghere 24 de ore

WEF vrea să desfășoare drone inteligente în întreaga lume, aparent pentru a salva planeta. Nu este o coincidență faptul că guvernele au folosit drone pentru a depista „infractorii corona pe tot parcursul crizei coronavirusului”. Așadar, acestea pot fi folosite pentru a monitoriza oamenii, așa cum se întâmplă deja în China.

 

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Zeus Ludus said, on octombrie 22, 2021 at 5:59 pm

    A republicat asta pe Zeus Ludus.

    Apreciat de 1 persoană

  2. acelas said, on octombrie 22, 2021 at 9:57 pm

    https://www.bitchute.com/video/bMbNL1nfShR5/

    MP al Austriei se prabuseste in Parlament. Vaccinata?

    Apreciază

  3. Centrul Medi@ said, on octombrie 22, 2021 at 10:31 pm

    😱😠👎👎👎👎👎👎

    Apreciat de 1 persoană

  4. acelas said, on octombrie 23, 2021 at 10:50 am

    Cum se petrec lucrurile peste tot in lume. Oricate argumente solide, dovedite stiintific, pt establishmentul satanic e egal cu zero

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.