SACCSIV – blog ortodox

Video: Discursul lui Donald Trump la marsul „Save America” din Iowa

Posted in DONALD TRUMP, VIDEO by saccsiv on octombrie 10, 2021

trancript:

”Vom lua înapoi America”. Trump la mitingul ”Salvați America”, din statul Iowa

Cum am spus și înainte, adevărul va ieși la iveală. Rămâneți pe poziție. În istorie vedem că tot ce extrema stângă atinge duce la mizerie, distrugere, și eșec. Dar cu susținerea voastră din Iowa și a tuturor patrioților conservatori din America, vom pune punct conducerii lor radicaliste și vom lua înapoi America.
Credeți că George Patton (general din al doilea război mondial) s-ar fi retras din Afganistan în acest mod ? Credeți că ar fi permis să moară soldați ? Oare ar fi lăsat pe mâna talibanilor echipamente militare de 85 miliarde dolari ? Noi având printre cele mai bune echipamente militare din lume.
Rusia și China deja au făcut rost de ”monstre” de elicoptere Apache. Noi avem cel mai bun elicopter din lume – de fapt, noi avem cele mai bune echipamente din lume – iar acum chinezii și rușii dezasamblează echipamentele noastre, își dau seama cum se face, și foarte curând vor construi cele mai bune echipamente dar cu bani mai puțini. E o rușine. Gândiți-vă la asta: talibanii au pus mâna pe 600.000 de puști și mitraliere, cele mai bune din lume. Iar dăunezi am citit că aceste cantități uriașe de echipament deja sunt vândute pe piața neagră. Ce părere aveți?

 

Discursul integral:

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Marian said, on octombrie 11, 2021 at 1:10 am

    Foametea bate la ușă. În Anglia-cozi interminabile la hârtie igienica si mâncare. De sărbători rafturile vor fi goale.

    https://evz.ro/foametea-bate-la-usa-cozi-interminabile-la-hartie-igienica-si-mancare-de-sarbatori-rafturile-vor-fi-goale-imagini-apocaliptice-in-articol.html

    Apreciază

    • Petre PI said, on octombrie 11, 2021 at 12:37 pm

      Pare o contradictie in acest articol:
      daca nu prea mai ai de mancare, la ce iti mai trebuie hartie igienica?…probabil este doar un reflex 🙂

      Apreciat de 1 persoană

  2. o dictatură fără lacrimi... said, on octombrie 11, 2021 at 7:32 am

    Sa ne reamintim ce a spus Aldous Huxley autorul romanului Brave New World, cunoscand din interior intentiile ocultei:

    În următoarea generație sau cam așa ceva, va exista o metodă farmacologică de a-i face pe oameni să-și iubească servitutea și de a produce o dictatură fără lacrimi, ca să spunem așa, producând un fel de lagăr de concentrare nedureros pentru societăți întregi, astfel încât oamenilor li se vor lua de fapt libertățile, dar se vor bucura mai degrabă de acest lucru, pentru că vor fi distrași de orice dorință de a se răzvrăti prin propagandă sau spălare de creier, sau spălare de creier îmbunătățită prin metode farmacologice. Și aceasta pare să fie revoluția finală.

    Apreciază

  3. Iata manipularea! said, on octombrie 11, 2021 at 7:37 am

    Manipularea nu înseamnă în primul rând a determina o majoritate să creadă sau să facă un lucru anume, ci înseamnă în primul rând abilitatea de a face ca majoritatea care nu crede/nu vrea (încă) vaxxinul să se simtă ca fiind în minoritate. Abia atunci, după ce va fi impusă ca fiind împărtășită de majoritate (când, de fapt, nu e!), vaxxinul chiar va prinde la majoritate și va fi legitimată de aceasta.

    Apreciat de 2 persoane

  4. Felurimi said, on octombrie 11, 2021 at 8:10 am

    Arma biologica Sars Cov 19 este folosită ca instrument de răspândire a fricii prin propagandă mediatică și prin alte mijloace, prin război informațional și operații psihologice de spălare a creierului și de control al minții la nivel global, pentru a convinge și supune mental populația globală prin teama de un inamic imaginar să fie vaccinata cu un vaccin digital Nano (ARNm) care conține o enzimă numită luciferază, pentru a modifica genetic și sistematic codul nostru genetic și pentru a ne transforma în legume pentru a fi folosite ca sclavi pentru Noua Ordine Mondială la nivel mondial, „maeștrii” de elită care au decis să pună capăt erei democrației și să o înlocuiască cu un regim totalitar de dictatură, opresiune și control, cum ar fi modelul Chinei (sau chiar și mai rău), cu ajutorul vaccinului digital Covid 19 (ARNm) ca instrument principal de realizare a controlului asupra populatiei la nivel mental. Iată definiția enzimei luciferaze care va fi încorporată în vaccinurile digitale Covid 19:

    Dă clic pentru a accesa From%20the%20Rooftop.pdf

    Luciferaza este un termen generic pentru clasa enzimelor oxidative care produc bioluminescență și se disting de obicei de o fotoproteină. Numele a fost folosit pentru enzima respectiva. Ambele cuvinte sunt derivate din cuvântul latin Lucifer – care înseamnă purtător de lumină.

    Acum, pentru cei care cred că aceasta este doar o teorie a conspirației SF, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos al prezentării a unuia dintre bio-inginerii care lucrează la viitorul vaccin digital Covid 19 (ARNm), dr. Anna Blakney de la PrecisionNanoSystems.
    Iată descrierea din videoclip:

    Răspândirea SARS-CoV-2 într-o pandemie globală în câteva luni de la debut motivează dezvoltarea unui vaccin digital. Aici, prezentăm un ARN auto-amplificant care codifică proteina spike SARS-CoV-2 încapsulată într-un nanoparticula lipidica ca vaccin și demonstrăm inducerea neutralizării robuste a unui pseudo-virus, proporțională cu cantitatea de IgG specifica și cu sanse mai mari de izbanda decât a pacienților cu COVID-19 care s au vindecat trecand prin boala.

    Acum uitați-vă la prezentarea video de mai jos începând cu minutul 08:10 al videoclipului și puteți observa în colțul din dreapta sus al ecranului, enzima luciferaza folosită la viitorul vaccin digital anti-Covid 19 care va fi folosită ca pregătire pentru viitoarea pecetluire cu nanoocipul implantabil – semnul fiarei. Se pare că vaccinul acesta digital este in curs de dezvoltare:

    Apreciat de 1 persoană

  5. Ioana said, on octombrie 11, 2021 at 10:18 am

    Cine poate să ajute o bunică și niște adolescenți orfani de ambiii părinți cu lemne de foc, încălțăminte și haine groase să o sune pe bunica Valerica la tel. 0786 638 346. Locuiesc într-o casă părăsită din București sector 5,sunt hotărâți să nu se vaccineze. Adolescenții au crescut frumos, sunt respectuoși. Bunica are foarte multe icoane acasă, iar tavanul lor e găurit. Niște frați i-au ajutat să își ia aragaz, butelie și o siba pe lemne, dar au nevoie si de ajutor cu o încărcătură de lemne pentru a trece peste sezonul rece.
    Bunul Dumnezeu nu îi uită pe copiii orfani. Mihaela, Narcis si Nicolas au 15, 16 si 18 ani. Mihaela și Narcis au luat note bune la școală iar Nicolas muncește pentru a-și ajuta bunica si frații cu aprovizionarea. Dar au nevoie de ajutorul fraților creștini, de rugăciune și poate de niște daruri, hăinuțe, fructe, pachețele cu mâncare, un mic dar pentru niște copii fără părinți. Doamne ajută!

    Apreciat de 1 persoană

  6. Mihai T said, on octombrie 11, 2021 at 10:33 am

    Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe s-a scăpat: cei care s-au ”vaccinat” sunt ”oameni marcați”


    de la 01:12:17

    10 septembrie 2021, conferință de presă la Casa Albă cu purtătoarea de cuvânt. O jurnalistă o întreabă ceva cu privire la măsurile (abuzive) luate de aministrația Biden, iar Jan Psaki răspunde:
    Nu aș caracteriza discursul lui folosind aceste cuvinte sau această terminologie. Ce ați auzit pe președinte transmițând ieri sunt următoarele măsuri pe care le ia, folosind toate pârghiile guvernamentale, pentru a reduce gradul de infectare, numărul de internări, pentru a proteja pe oamenii marcați și pentru a salva mai multe vieți”.

    marked people=oameni marcați (pecetluiți).
    Să nu creadă cineva că ”marked” poate să însemne ca la noi, ”marcați” adică afectați (Cutare este foarte marcat de ultimele măsuri abuzive ale autorităților). La ei ”mark” înseamnă semn, ștampilă etc; ”marked” înseamnă ”însemnat”, ”ștampilat”. În vechime se folosea termenul ”pecetluit”.

    Apreciat de 1 persoană

  7. Alex said, on octombrie 11, 2021 at 10:41 am

    Violente in italia

    Apreciază

  8. John said, on octombrie 11, 2021 at 11:15 am

    Papălapte Francisc a lansat ceea ce unii descriu ca fiind cea mai ambițioasă încercare de reformă a bisericii catolice din ultimii 60 de ani, anunță BBC.
    Un proces de consultare a fiecărei parohii catolice din întreaga lume cu privire la viitoarea direcție a Bisericii a început la Vatican în acest weekend și va dura doi ani.
    Unii catolici speră că procesul va duce la schimbări în probleme precum hirotonisirea femeilor, căsătoria preoților și relațiile între persoane de același sex.

    Apreciază

  9. acelas said, on octombrie 11, 2021 at 11:25 am

    sa ai incrdere in „vaccinul” rusesc? Cine avea, alde Sosoaca parca?

    dar sunt boi pe de-a-ntregul, pt ca dupa ce ca nu te-a dus mintea sa „concepi” ceva decent pt poporul tau, nu otravurile alea prin care sa il omori, daca copiezi un asemenea vaccin inseamna ca esti bou de doua ori, pt ca inseamna ca in naivitatea tu crezi ca alde asta zeneca au actionat curat, au folosit un produs in medicina f bun pt omenire. Nici macar informatia asta sa nu o ai ca serviciu secret, cand ea circula peste tot si e demonstrata? Putin a baut gaz? Ok, poate face parte din oculta si el, dar ar fi avut acces cred la original atunci…., sau macar scotea grafenul de acolo

    https://alephnews.ro/guvern/presa-vaccinul-sputnik-al-rusiei-bazat-pe-o-formula-furata-ce-ser-a-fost-copiat/

    Apreciază

  10. rudyscc said, on octombrie 11, 2021 at 12:06 pm

    Vad ca multe persoane aici pe blog si in alte parti spun ca vaccinul ar fi pecetea de care se vorbeste in Apocalipsa, in Sfanta Scriptura.
    Saccsiv, nu ar fi rau sa faci un articol in acest sens.
    Personal, asa nevrednic cum sunt, nu cred ca aceasta este pecetea. Asta asa, sa nu inducem oamenii in eroare.
    Sigur, vaccinul NU trebuie facut, asta e clar pentru toti!

    Apreciat de 1 persoană

    • abc said, on octombrie 11, 2021 at 2:16 pm

      Si daca acest „vaccin” nu trebui facut, dar nu are implicatii teologice, nu afecteaza mantuirea sufletului, spune-mi tu cum vei mai trai daca te da afara de peste tot, daca nici pensia n-o vei mai putea lua, daca nici o amarata de casuta nu o mai poti avea niciunde pe pamant ? Daca vor cumpara si vinde doar cei vaccinati ce-si dau acordul cu mana lor pentru vaccin, cu certificatul verde si cod QR ? Bun, atunci daca astea nu-s semne ale pecetei inseamna ca si pericol pentru pecetluire nu este. Si daca nu-i acest pericol e doar cel cu substantele bagate in corp. Vezi ca pentru lucrul acesta sa nu cada mii si mii, care-si vor zice: dar decat sa stau fara nimic pe lume, fara casa, masina, bani, mancare, fugarit prin scorburi, mai bine ma risc si fac si eu gunoiu ala de vaccin, fiindca asa va fi, cine nu si-l va face nu va avea casa, masina, serviciu, mancare, iar el si familia lui va fi vanat prin scorburile pamantului.

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 11, 2021 at 3:15 pm

        abc

        Sa presupunem ca esti papusar, pregatesti terenul antihristului si ai hotarat ca vaccinul este semnul fiarei. Atentie! Ai hotarat ca vaccinul este semnul fiarei, nu pasaportul verde, nu tandemul. Ca asta era tema propusa de rudyscc: vaccinul.
        Deci, esti papusar. Cum rezolvi urmatoarea problema?
        Unui medic nu-i place vaccinul, asa ca il arunca si se trece pe hartie ca s-a vaccinat. La fel face cu familia sa si cu prietenii care nici ei nu doresc sa se vaccineze.

        Apreciază

      • abc said, on octombrie 11, 2021 at 3:34 pm

        saccsiv, vaccinul nu poate fi pecetea dar poate fi o (un miliard) de instrucțiune/uni de a spune corpului uman sa construiască ceva. Ținând cont și de elementele introduse în organism și de amploarea operațiunii covid la nivel mondial, eu cred că ce se face acum e o prepecete, o interfață dintre biologic și electronic. Identitatea digitala atașată prepecetei, cred eu, că va fi pecetea finala.
        Iată ce se introduce in corpul uman:
        https://m.activenews.ro/stiri/Oxid-de-grafen-in-vaccinurile-Covid-depistat-de-testele-de-microscopie-electronica-prin-scanare-si-transmisie.-Articol-studiu-de-dr-Robert-Young.-TRADUCEREA-CITITORULUI-168960

        Cred că s-a trecut de timpul testării fiindcă au trecut deja la injectarea copiilor.

        Apreciază

      • abc said, on octombrie 11, 2021 at 3:47 pm

        Și în plus, daca esti medic și nu te-ai vaccinat nici tu nici ai tăi și vrei sa iei cipul cu ID nu te vei putea conecta la sistem-5G, 6G, fiindcă nu ai interfață biologic-electronic care să-ți activeze QR-ul cu ID2020 și deci nu poți cumpăra sau vinde.

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on octombrie 11, 2021 at 5:18 pm

        abc

        Nu stiu ce zici. Ai pasaportul verde, il arati si atat.

        Apreciază

      • Mihai T said, on octombrie 11, 2021 at 3:55 pm

        saccsiv

        la întrebarea ta răspund folosind comentariul une alte persoane:

        https://saccsiv.wordpress.com/2021/09/25/sefa-dsp-bucuresti-cei-vaccinati-nu-sunt-considerati-contacti-ai-unei-persoane-cu-covid-19-deci-nu-intra-in-carantina-precizari-pentru-cei-testati-pozitiv/comment-page-1/#comment-487897

        ”Azi am auzit de un grup de pelerini care s-a dus in pelerinaj in Israel .Li s-au cerut green-passurile,iar unui dintre ei i s-a spus ca este fals.El a negat spunand ca e vaccinat si i-a intrebat cum pot demonstra ca este fals certificatul,iar ei i-au raspuns ca prin scanare si daca nu recunoaste i se va face dosar penal.Deci l-au vazut din start ca nu are in corp serul ce contine probabil luciferaza.Mi-a spus un preot care cunoaste cazul.”


        Şi ”vaccinul” şi ”paşaportul verde” au treabă cu semnul fiarei.
        Celeste Solum: grafenul din ”vaccin” vine sub formă de hydrogel sau puncte cuantice. Hydrogelul şi punctele cuantice conţin nanocuburi, iar în ele se află inscripţionate coduri de criptare protejate la nivel cuantic. Acolo se află un sigiliu (pecete), conţinând ceva scris. Acel înscris este protejat prin criptare. Aceea este pecetea Satanei.

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on octombrie 11, 2021 at 5:21 pm

        Mihai T

        Astea cu „am auzit de la cineva care a auzit de la altcineva” nu sunt neaparat si reale.

        Apreciază

      • Mihai T said, on octombrie 11, 2021 at 4:28 pm

        Am uitat să spun mai sus: ce a zis Celeste e o formă a semnului fiarei, la nivel cuantic. Nu este exclus ca în viitor să se pună şi semne la nivel macro pe trupul ”vaccinaţilor”. În acest moment o formă macroscopică a semnului fiarei este codul QR, iar acesta e folosit şi în contextul plandemiei (la ”paşaportul verde”). În viitor s-ar putea să propună oamenilor să-şi pună ”paşaportul” direct pe trup. Iar codul QR este o formă mai avansată a codului de bare, care şi ăla e semnul fiarei.
        Aceste forme ale semnului fiarei nu exclud şi alte forme de care s-a mai vorbit, precum pecetluirea prin izotopi făcută de aparatul dubios care face ”pozele” la documente. Când am zis anul trecut că prin termoscanare se aplică semnul fiarei, saccsiv a zis că asta e ”prostie”, iar alţii au venit cu viziuni mai ”moderate”, cum că asta ar fi o pregătire pentru semnul fiarei. Iar acum aud că sunt magazine Amazon în SUA unde oamenii se duc singuri să se ”scaneze”.

        Apreciază

      • abc said, on octombrie 11, 2021 at 6:54 pm

        Pașaportul verde e ceva temporar.
        La nivel de conexiune la sistemele de comunicații eu văd doua module.
        1. Crearea interfeței biologic-electronic ce se face prin instrucțiuni de construire in corpul umană unor rețele electromagnetice. Omul devine un fel de antena. – Prepeceteia, cele 7 vaccinuri
        2. Pecetea – pecetea va conține Identitatea Digitala cu care te vei autentifica in sistemul fiarei a doua a apocalipsei. Probabil că la vedere sau la scanare ID-ul va fi un cod QR dar nu-i obligatoriu.

        Apreciază

    • Apa trece, pietrele rămân said, on octombrie 11, 2021 at 2:33 pm

      Orice element al vaccinului întrunește caracteristicile prezentate în Apocalipsă, capitolele 13-14 trebuie luat în seamă. Faptul că deja ni se impun dacă nu avem certificatul verde ar putea fi un indiciu. Vaccinul este începutul procesului de pecetluire. Ni se cere dovada vaccinării, iar oxidul de grafen din vaccinuri face legătura dintre creierele noastre și aparatele care ne vor controla. Aceste aparate ne vor controla pe baza unui număr în locul numelui de Botez. De fapt, scopul inoculării serului experimental nu este de a vindeca pe cineva, ci de a ne controla și de a ne manipula.

      Apreciază

  11. Mihai T said, on octombrie 11, 2021 at 12:07 pm

    (trancript la primul video)

    ”Vom lua înapoi America”. Trump la mitingul ”Salvați America”, din statul Iowa

    Cum am spus și înainte, adevărul va ieși la iveală. Rămâneți pe poziție. În istorie vedem că tot ce extrema stângă atinge duce la mizerie, distrugere, și eșec. Dar cu susținerea voastră din Iowa și a tuturor patrioților conservatori din America, vom pune punct conducerii lor radicaliste și vom lua înapoi America.
    Credeți că George Patton (general din al doilea război mondial) s-ar fi retras din Afganistan în acest mod ? Credeți că ar fi permis să moară soldați ? Oare ar fi lăsat pe mâna talibanilor echipamente militare de 85 miliarde dolari ? Noi având printre cele mai bune echipamente militare din lume.
    Rusia și China deja au făcut rost de ”monstre” de elicoptere Apache. Noi avem cel mai bun elicopter din lume – de fapt, noi avem cele mai bune echipamente din lume – iar acum chinezii și rușii dezasamblează echipamentele noastre, își dau seama cum se face, și foarte curând vor construi cele mai bune echipamente dar cu bani mai puțini. E o rușine. Gândiți-vă la asta: talibanii au pus mâna pe 600.000 de puști și mitraliere, cele mai bune din lume. Iar dăunezi am citit că aceste cantități uriașe de echipament deja sunt vândute pe piața neagră. Ce părere aveți ?

    Apreciază

  12. dflorin78 said, on octombrie 11, 2021 at 12:18 pm

    Medic de top acuză: NU există tratamente în spitale, oamenii mor, iar medicii tac

    acum LIVE

    Apreciază

  13. Elena said, on octombrie 11, 2021 at 1:34 pm

    “Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele,…”

    Am ajuns vremurile când normalul devine anormal şi este pedepsit prin lege

    California va pedepsi prin lege scoaterea pe ascuns … – Digi24
    https://www.digi24.ro › externe › sua

    · Translate this page
    3 days ago — Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a semnat joi legea care interzice scoaterea pe ascuns a prezervativului, adică fără consimțământul …

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.