SACCSIV – blog ortodox

Sa mai si radem: tulpina bucuresteana

Posted in BUCURESTI, umor by saccsiv on octombrie 10, 2021
Tagged with:

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. și apa rece said, on octombrie 10, 2021 at 2:22 pm

    Și dacă ești prost nu simți nici apa rece, nici ploaia, nici vântul, nu mai simți nimic, adică devii nesimțit, și atunci trebuie să faci „vaccinul” până la a 14-a doză ca să te recuperezi și să te unești cu IA sau IA dupăi cum preferați.

    Apreciat de 2 persoane

  2. ledpanell said, on octombrie 10, 2021 at 6:33 pm

    As glumi si eu despre o „tulpina” care circula de cateva zile, care se pare ca m-a afectat usor, cu febra pana in 38, variabila cu minim jumatate de grad pe ora. Cand in sus, cand in jos, cand 37.2, cand cu 8, cand cu 4, intr-o veselie. In termeni tehnici-un histerezis tampit, similar celui de la centralele termice de apartament, cand se duc senzorii NTC pentru apa calda, si fie te oparesti, fie apa e prea rece.
    Variatia asta rapida de temperatura e una din consecintele razboiului electromagnetic, in functie de cum emit diverse turnuri si antene.
    Cum sindromul de iradiere cronica electromagnetica e greu de decelat din rea vointa si lipsa aparatura, protocol, s-a adaugat grafenu ca sa produca simptome pulmonare-adica un mix de simptome generale si pulmonare. Spray-ul de insecte, flitu circula noaptea pe strazi si stropeste pentru daunatori, adica oameni. Ma asteptam la asta…pana si in Matrix ni s-a spus ca omul e singura plaga pe pamant. Daca luam mii de mesaje din sute de filme haliud, vedem cam ce au in agenda elitele conducatoare. De vreo 20 ani ne tot spun, mascat, prin diverse filme.
    In Equillibrium, din 2002, se turnau unii pe altii daca isi luau Prozium. Azi ii freaca grija grav daca te-ai sau nu te-ai. Ca in calamburul ala: eu de cand nu m-am mai, tu te-ai mai, ca eu m-ai ca m-as?
    Hint/clue: intreaba daca te-ai…(vacs) de obicei tocmai aia care n-au facut-o, si n-o vor face; inca se varsa bani grei in cadre medicale care plang pe strazi, la cunoscuti, despre numarul de cazuri urias…N-am intrebat cat primesc astia pe minutul de emisie?

    Apreciază

    • contracurent said, on octombrie 11, 2021 at 8:49 am

      esti un fericit daca resimti problema doar de cateva zile;
      sunt oameni care se vaita de asa ceva de ani de zile, tu cum ai scapat pana acum ?

      Apreciază

  3. G B said, on octombrie 10, 2021 at 9:52 pm

    Credeti ca in Constanta e mai bine? De 6 luni nu mai am apa calda cum trebuie. Vine greu si doar pret de cativa litri, dupa care devine receeee…Si asta in centrul orasului.

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.