SACCSIV – blog ortodox

Se da vina pe om pentru INTUNECARE GLOBALA

Posted in CLIMA, incalzirea globala, schimbarea climei by saccsiv on octombrie 8, 2021

De 60 de ani se observa fenomenul Intunecarii Globale:

INTUNECAREA GLOBALA este confirmata si de oamenii de stiinta. Unele masuratori indica o SCADERE cu 30% a INTENSITATII LUMINII SOLARE!!!

Acum au dat vina pe om si pentru treaba asta. Iata ce putem citi la Pământul ”se stinge” alarmant: Avertisment privind pierderea luminii atmosferice, care agravează viața oamenilor VIDEO de pe Ziare com:

Oamenii de știință de la Institutul de Tehnologie din New Jersey, Statele Unite au făcut o descoperite îngrijorătoare pentru omenire, constatând că Pământul își pierde lumina, devenind mai întunecat. Planeta noastră reflectă mai puțin din razele Soarelui în atmosferă în ultimii 20 de ani, un fenomen produs din cauza schimbărilor climatice, care va agrava viața populației globului.

Cea mai mare scădere a luminozității Pământului s-a produs de trei ani încoace, iar cercetătorii se tem că acest proces se va accentua în viitor și va duce la absorbția unei cantități mai mari de energie primită de la Soare, potrivit Yahoo News.

Apele încălzite ale oceanelor au condus la o diminuare a ”strălucirii Pământului”, a luminii reflectate asupra Lunii, din cauza configurației norilor. Terra reflectă acum cu o jumătate de watt mai puțină lumină pe metru pătrat față de acum 20 de ani, iar lucru acesta s-ar putea înrăutăți și mai mult.

Studiul efectuat de către Philip Goode, cercetător la Institutul Tehnologic din New Nersey și echipa sa, arată că această scădere a luminii din atmosferă este echivalentă cu o diminuare de 0,5% a capacității de reflexie sau albedo.

Pământul reflectă aproximativ 30% din lumina Soarelui, care strălucește pe planeta noastră. ”Picătura de albedo a fost o surpriză pentru noi, atunci când am analizat datele din ultimii trei ani, după ce 17 ani, acestea au fost aproape la fel”, a spus Goode.

Cercetătorii au afirmat că în ultima vreme a existat o reducere a norilor strălucitori și reflectorizanți din estul Oceanului Pacific, conform măsurătorilor din satelit, efectuate de NASA.

Fenomenul s-a produs datorită schimbărilor climatice, iar experții se tem că și mai multă energie solară va fi captată de sistemul de mediu al Pământului. Odată cu asta, se va produce o încălzire globală.

”Datele noastre nu susțin argumentul că activitatea solară directă sau indirectă a influențat reflexia luminii Pământului, în ultimele două decenii. Cu alte cuvinte, nu Soarele este de vină, ci Pământul, adică oamenii”, au anunțat cercetătorii, conform Gizmodo.

 

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on octombrie 8, 2021 at 7:35 pm

    AUR a votat pentru plăți online în toate instituțiile publice, Șoșoacă (neafiliată) la fel! Trezirea, oameni buni!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Este o decizie „foarte gravă”, care constituie practic „un atac împotriva Uniunii Europene”... said, on octombrie 8, 2021 at 7:55 pm

    Polonezii chiar au sange in instalatie!

    Mai multe ţări membre ale UE critică decizia Poloniei de a decreta non-supremaţia dreptului european:

    https://blacknews.ro/mai-multe-tari-membre-ale-ue-critica-decizia-poloniei-de-a-decreta-non-suprematia-dreptului-european/

    „Este foarte grav. Nu este un subiect tehnic sau unul juridic. Este un subiect exclusiv politic care se înscrie de altfel într-o lungă listă de provocări la adresa UE”, a opinat Clement Beaune, avertizând că „există riscul unei ieşiri de facto” a Poloniei din UE. „Este un atac împotriva UE” printr-un tribunal constituţional, impus de guvernarea poloneză”, a mai afirmat el.

    Felicitari polonezilor, sper sa reziste.

    Apreciat de 1 persoană

  3. scortisoara said, on octombrie 8, 2021 at 7:59 pm

    Apreciază

  4. soarele se va stinge si luna nu va mai lumina said, on octombrie 8, 2021 at 8:05 pm

    Mic Rezumat cu adnotari personale in paranteza:

    „Antihristul la inceput va parea pasnic, ii va sustine pe cei saraci, pe nevoiasi, distibuind ajutoare bogate, inselandu i astfel pe cei care cred in Dumnezeu. Toti il vor indragi, il vor asculta si vor crede in el, dar aceasta incercare va fi ingaduita pentru putin timp (pana la intronare n.n.)
    Voi, insa, trebuie sa convingeti, pe cat posibil, lumea sa nu primeasca nici un fel de pecete ( vaccin n.n.) si, de asemenea sa nu semneze ( consimtamantul informat care se semneaza inainte de vaccinare n.n.). Mai intai se va cere semnatura, iar celor ce vor semna li se va aplica pecetea antihristului ( vaccinul n.n.). Si cine o va primi nu va fi iertat nici acum, nici in veacul viitor.
    Dupa Razboiul Mondial se va introna antihristul.
    Odata cu intronarea lui antihrist, vor veni timpuri grele…

    Cand va veni antihristul ( cand va fi intronizat n.n.), soarele se va stinge si luna nu va mai lumina, puterile cerului se vor clatina, insa imparatia antihristului va avea destula lumina electrica peste tot…..

    Extrase din Aratarea Domnului in 1926, langa Kiev apud Staretii vremurilor din urma, Aratarea Mantuitorului, Petru Voda, 2007, pp. 463-472.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 8, 2021 at 9:26 pm

      Gata? Nu ne mai ferim de documentele cu cip?

      Apreciază

      • Nu i gata ca ne ispitesc simultan said, on octombrie 8, 2021 at 9:40 pm

        Ne ferim frate Vasile! Ofertele sunt simultan, nu una dupa alta. Are tactica oculta. A primi actele biometrice recte acest card al cetateanului intrat in vigoare din august, de asemenea a descarca, a accepta pasaportul de vaccinare ne aduc in postura descrisa de Parintele Arsenie Papacioc: este inceputul acelei lepadari ( pecetluiri depline) din care nu vei mai putea iesi mai tarziu!

        Sfantul Paisie la fel ne indeamna:
        Fericitul Stareț Paisie Aghioritul, în legătură cu problema de care vorbim, mi-a spus următoarele precizări revelatoare și foarte lămuritoare.

        „Vă vor da cartele/carduri ca să vă obișnuiască cu ele. Când, însă, le vor aduna cândva pe toate (voia să spună buletinul, pașaportul, cardul de sănătate, permisul de conducere etc.) pe un singur card, pe acesta să nu-l primiți, pentru că acesta va avea legătură cu pecetluirea.

        Iată că acum se adeveresc cuvintele sale prin promovarea „cardului cetățeanului”.

        Nota editorului:

        Este impresionantă asemănarea opiniei de mai sus cu cea a fericitului Stareț Athanasie Mitilineos, harismaticul ermineut al cuvântului dumnezeiesc, și de aceea socotim de folos să-l redăm:

        Manolas Konstandinos, funcționar DEI (Rețele electrice), Ptolemaida

        Archimandrite Athanasios MitilinaiosÎn iulie 2000, împreună cu domnul teolog Vasilie Papanikolau, l-am vizitat pe Starețul Athanasie Mitilineos la Stomiou din Larisa. După Liturghie am rămas ca să primim binecuvântarea Bătrânului la fel ca și multă altă lume. Noi am rămas ultimii, domnul Papanikolau îl cunoștea personal pe Gheronda Athanasie și m-a recomandat. După ce am făcut cunoștință i-am adresat o întrebare care mă frământa în mod special:

        „Părinte”, i-am spus, „aș dori să-mi spuneți despre acest faimos card de asigurare despre care se vorbește și care a început deja să fie trimis și acasă”.

        „Nu v-au informat în parohia dumneavoastră în legătură cu acest fapt?”, m-a întrebat.

        „Nu”, am răspuns.

        Atunci Starețul ne-a spus:

        „Aceste carduri simple pe care ni le trimit și ni le propun necontenit, putem – după iconomie – să le luăm pentru că trebuie să trăim; altfel nu vom putea să facem față nevoilor de zi cu zi. Aceștia, însă, ne vor trimite și un card inteligent care le va înlocui pe cele de dinainte. Aceștia cred oare că sunt mai inteligenți decât noi, creștinii, și că noi nu știm ce se ascunde în spatele lui? Acest card inteligent nu-l vom primi! Pentru acesta merită să plecăm și în munți dacă trebuie, pentru că o vom face pentru dragostea lui Dumnezeu și vom avea asupra noastră harul Lui. În ceea ce privește supraviețuirea să nu vă neliniștiți, pentru că este grija lui Dumnezeu. Acest card să nu-l luăm pentru că, oricine îl va lua, nu va scăpa de pecetluirea care urmează.”

        (Din: Nikolaos A. Zournatzoglou, Mărturii ale închinătorilor. Cuviosul Paisie Aghioritul 1924-1994. vol. II, pag. 62, Ed. Egumenita)

        Apreciat de 1 persoană

  5. Războiul elitelor împotriva propriilor popoare. Depopularea prin injectare. said, on octombrie 8, 2021 at 8:20 pm

    Articol de Antonin Campana, tradus din limba franceză :

    https://horatiump.wordpress.com/2021/10/04/razboiul-elitelor-impotriva-propriilor-popoare-depopularea-prin-injectare/

    Fake news, evident…

    Apreciază

  6. Vrajitorii au intunecat totul said, on octombrie 8, 2021 at 8:59 pm

    Sfanta Macaria:

    Vedeti ce intuneric s-a facut? Vrajitorii au intunecat totul. Am zis si mai devreme: curand va fi intuneric, va veti poticni in intuneric (17 noiembrie 1987). Soarele stralucea si iarna, dar acum nu mai straluceste nici vara – vrajitorii arunca blesteme asupra soarelui (27 august 1987). Vrajitorii au intunecat cerul, ca faptele lor sa nu se vada; ei iubesc intunericul (5 octombrie 1987). Oamenii intunecati au lucrat la innegrirea pamantului, iar puterile raului sporesc. Curand fiecare va sti aceasta meserie (adica vrajitoria, n. aut). Toate duhurile necurate se vor aduna in jurul celui rau. Le va aduna gramada si vor incepe. Va fi viata rea (28 octombrie 1987). Acum vine vremea lor, iar vremurile bune se sfarsesc (27 martie 1987). Vor amagi poporul si se vor arata cu degetul unul pe altul.

    Apreciat de 1 persoană

  7. Angajați ai United Airlines dau în judecată compania aeriană pentru impunerea obligativității vaccinării Covid said, on octombrie 8, 2021 at 9:06 pm

    https://www.activenews.ro/stiri/Angajati-ai-United-Airlines-dau-in-judecata-compania-aeriana-pentru-impunerea-obligativitatii-vaccinarii-Covid-169877

    Apreciază

  8. Criza migranţilor separă UE în două tabere.12 ţările cer construirea de ziduri / România, excepţia din regiune said, on octombrie 8, 2021 at 9:18 pm

    Prostii „satului” din Balcani: Romania!

    https://www.mediafax.ro/politic/criza-migrantilor-separa-ue-in-doua-tabere-12-tarile-cer-construirea-de-ziduri-romania-exceptia-din-regiune-20291749

    Apreciază

    • abc said, on octombrie 9, 2021 at 4:06 pm

      Romania e stat sub ocupație. Ajunge sa vă uitați la numele celor ce va conduc și veți avea o revelație. Acum uitati-va și la numele celor ce conduc Ungaria, Turcia și veți avea o altă revelație. Intre anii 1947-1965 întreaga elită a României 1.000.000 de oameni au fost uciși de bolșevici. Acum, tot copiii lacestor bolșevici și nepoții acestora ce și-au luat nume românești împreună cu alogeni sosiți după lovitura de stat din dec89 ne conduc cu ura fata de tot ce-i românesc spre dispariție. Dumnezeu să-i judece și să-i pedepsească cat de curând.

      Apreciază

  9. pamaio said, on octombrie 8, 2021 at 9:21 pm

    Apreciază

  10. pamaio said, on octombrie 8, 2021 at 9:54 pm

    DE VAZUT CU MARE ATENTIE
    VACCINUL ESTE DELTA.

    Apreciază

  11. scortisoara said, on octombrie 8, 2021 at 10:04 pm

    Titluri pe România tv :

    Vor sa închidă țară ca s a nu mai iasă lumea în strada .
    De ce vor să-i rettraga cetățenia lui Arafat ?
    lovitura p care vor sa i-o dea lui Iohannis în plina criza
    președintele amenințat , cine a pus la cale tot atacul
    etc….

    Apreciază

  12. Ioan said, on octombrie 8, 2021 at 10:14 pm

    Teoria asta e o calamitate, la fel cei care o sustin. Explicatia :

    Am auzit de curand la o televiziune de stiri romaneasca o ineptie din acelasi context. Ce inseamna „nori stralucitori”? Un domn de la noi, directorul Agentiei Nationale de Meteorologie, explica pe intelesul publicului profan ca este vorba de niste nori mai intunecati care provoaca intunecarea si incalzirea globala in acelasi timp. Inteleg cu intunecarea dar nu poate fi vorba de incalzire, e exact invers. Stim de la „teoria cu dinozaurii” care a aparut la inceputul anilor 2000 ca in urma impactului cu asteroidul Pamantul a fost invelit de nori, s-a racit si dinozaurii fiind reptile „a murit”. Norii intunecati absorb lumina (negrul absoarbe toata lumina, cu cat culorile sunt mai intunecate absorb mai multa lumina) deci nu poate fi vorba de o incalzire.

    Ori in articol pomeneste de nori stralucitori, mai deschisi la culoarea care nu absorb atat de multa lumina. Sunt de acord ca ar putea duce la o teoretica incalzire globala, dar acesti nori sunt inalti si deschisi la culoare, deci nu putem vorbi si de o intunecare, din contra. Cum se poate incalzi Pamantul daca el devine mai intunecat?

    Cele doua se bat cap in cap. Se vede ca „stiinta” lor apare in trenduri. Am avut „incalzire globala”, apoi alte ineptii cum ar fi vacutele buclucase care poleaza cu CO2. Acum norii. Vor abandona si ideea asta cu norii pentru ca se fac de ras si vor trece la altceva.

    Apreciază

  13. Cristian Daniel said, on octombrie 8, 2021 at 10:41 pm

    off

    Nu stiu daca ati sesizat faptul ca pe FB vaccinistii zici ca au turbat. Unii pun mesaje de genul: „Daca esti prieten cu mine si nu te-ai vaccinat, iesi tu din lista pana nu te scot eu” sau „Daca nu te-ai vaccinat si comentezi pe aici despre vaccin, a doua oara nu o vei mai face”…incredibil ce revarsare de ura a dozatilor contra celorlalti, se vede ca vaccinul ii demonizeaza…in plus, cineva care „se invarte” in „zona” mi-a zis ca aproape 80% dintre preoti s-ar fi dozat, insa nu stiu daca e adevarata informatia…

    Apreciază

    • Felix said, on octombrie 8, 2021 at 11:11 pm

      Cristian este posibil sa fie real procentul de 80%: preotii care poarta masca in biserica la Liturghie si la celelate slujbe s au vaccinat. Asta e….

      Parintele Athanasios Mytilineos:

      Sfanta Scriptura spune că mulți creștini vor pieri in vremea lui Antihrist.
      Cititi in Cartea Apocalipsei: Sfantul Ioan Teologul este chemat sa masoare templu si altarul nu si curtea! Aceasta arată că numai o rămășița dintre crestinii ortodocsi va fi salvata, o mică parte dintre creștinii ortodocsi se vor mantui.  Mai exact, intelegem asta din ce ii spune îngerul   Sfantului Ioan Teologul:   ca vor  fi asupriti crestinii de neamuri (pagani) timp de patruzeci și două de luni. 
      Adică, Antihristul va tiraniza popoarele, pe creștinii ortodocsi timp de trei ani și jumătate.  Mare atentie iubitilor!  Da!  Potrivit Sfintilor Părinți, templul, curtea și orașul Ierusalimul, Sionul, simbolizează întotdeauna Biserica.  Ce măsoară Sfantul IoanTeologul?  Ce masoara deci? Spune că doar templul și altarul, adică o mică parte dintre crestinii ortodocsi se vor salva in vremea lui Antihrist!   
      Când va veni Antihrist, foarte mulți ortodocsi dintre noi… acum  vorbim în procente, să zicem 95%, 97% se vor închina lui Antihrist….
      Se vor inchina lui Antihrist clericii și patriarhii, episcopii și poporul, și savanții și cercetătorii și cei vestiți….

      Parintele Athanasios Mytilineos

      Ἐγρήγορση – Τό 97% τῶν χριστιανῶν θὰ προσκυνήσουν τὸν Ἀντίχριστο. π Ἀθανασίου Μυτιληναίου – YouTube

      Apreciază

      • Cristian Daniel said, on octombrie 9, 2021 at 6:18 pm

        …da, nu stiu ce sa zic, eu ma ingrozesc numai cand îi vad, la Sfanta Liturghie, pe preoti iesind din Sfantul Altar cu masca pe figura si pe credinciosi stand la distanta unul de celalalt tot cu mastile pe fata, ai zice ca asisti la un ritual masonic, nu la o slujba ortodoxa…sunt imagini groaznice…azi am auzit de cazul unui preot care slujea la o bisericuta in cadrul unei unitati de invatamant caruia directorul acelei institutii i-a zis sa nu mai vina sa mai slujeasca acolo daca nu este vaccinat…iar cum preotul nu era si nici nu dorea sa-si faca vaccinul realizati care a fost rezultatul. noroc ca era preot pensionar, deci macar avea o pensie, dar ma gandesc ce facea altfel?

        Apreciază

    • Uite ce se intampla... said, on octombrie 9, 2021 at 6:42 pm

      Cristian Daniel

      Azi am aflat vestea ca Ieromonahul Macarie in varsta de 40-45 de ani de la mrea. Brebu din Prahova a suferit un infarct. Vesnica lui pomenire!
      P.s. primise vaxxinul mRna, nu stiu insa a cata doza o avea injectata….

      Apreciază

  14. Planul Kalergi said, on octombrie 9, 2021 at 12:02 am

    Josep Borrell: Statele UE trebuie să primească ‘minim’ între 10.000 şi 20.000 de refugiaţi afgani suplimentari – Black News
    https://blacknews.ro/josep-borrell-statele-ue-trebuie-sa-primeasca-minim-intre-10-000-si-20-000-de-refugiati-afgani-suplimentari/

    Genocidul popoarelor europene: Planul Kalergi • Dana Dobre
    https://danadobre.ro/genocidul-popoarelor-europene-planul-kalergi/

    Apreciază

  15. Represalii said, on octombrie 9, 2021 at 8:16 am

    Represalii din partea sinodului Greciei: propunere de caterisire și demiterea a doi mitropoliti marturisitori, este vorba de Cosmas de Aetolia și Akarnia și Serafim de Kitire și Antikitire https://agonasax.blogspot.com/2021/10/blog-post_32.html

    Apreciază

  16. Iata ce ne asteapta! said, on octombrie 9, 2021 at 9:41 am

    „Faza 3
    – Repercursiunile din sectorul privat – în această etapă se folosesc de corporații pentru a refuza accesul oamenilor la servicii (cum ar fi diverse joburi, călătoriile aeriene, navele de croazieră, restaurante, evenimentele sportive, concerte etc.). Această fază speră să facă nevaccinatilor viata extrem de incomoda. SUNTEM AICI ACUM. 
    Next level:
    Faza 4
    – Amenzi penale sau închisoare (sector guvernamental) – Această fază va da lovitura după ce presa de știri false va da vina pe cei nevaxinati pentru focarele de proteine spike care continuă să ucidă oameni. Legile vor fi adoptate în modalitati care necesită vaccinari obligatorii constante și injectii de rapel. Oricine refuză să se conformeze va fi amendat sau închis”
    Extras dintr un articol de pe Naturalnews

    ###

    OMS se crede peste TOATE LEGILE: Anunță că vrea VACCINAREA a 70% din populația fiecărei țări, până în 2022 – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri
    https://www.stiripesurse.ro/oms-se-crede-peste-toate-legile-anunta-ca-vrea-vaccinarea-a-70prc-din-populatia-fiecarei-tari-pana-in-2022_2036064.html

    Apreciază

  17. scortisoara said, on octombrie 9, 2021 at 10:25 am

    Are dreptate . Meetingurile astea sunt o grămadă de oameni pe care nu-i lega Hristos . Interesele sunt cele care-i pun sa se adune dar lipește liantul . S-a văzut cum s-au despărțit sâmbătă : unii cu AUR , alții cu Puric, Călin Georgescu… Nu aceștia sunt liantul…. nu aceștia sunt pastorii

    https://www.activenews.ro/opinii/Nicoleta-Vascan-Sa-nu-confundam-unitatea-cu-gramada-POSTA-SUFLETEASCA-169885

    Apreciază

  18. scortisoara said, on octombrie 9, 2021 at 10:36 am

    Mie nu-mi mai este frica . Am făcut odată boala , știu la ce sa mă aștept ,pot sa o mai fac odată …și nu sunt vaccinată . Încerc sa păstrez ce mi-a dat Dumnezeu . Și dacă vrea sa mă ia , sa mă ia fără vaccin.
    Nu înțeleg de ce mor atâția oameni de covid .sau acum mor d e vaccin pe care-l numesc covid ?
    Zilele trecute am fost la Sp Județean din Ploiești , căutam niște medici de la alte secții . Habar nu aveam ca spitalul era numai pt covizi … m-au dat afara dar apucasem sa vad pe holuri pacienți pe targi , aparate de tot felul pe holuri … pe poarta spitalului o mașină funerara care ieșea cu sicriul închis . Jandarmul mi-a spus ca așa se iese de acolo : Cu picioarele înainte . Mi-a stat pe limba sa le spun ca am făcut boala dar am plecat și mi-am văzut de treaba . Rudele celor internați stăteau afara și arătau îngrijorați și speriați …. Celelalte secții au fost mutate în alta parte a orașului așa ca acolo trebuie sa merg.

    https://www.activenews.ro/stiri/Focar-de-Covid-la-UPU-numai-din-vaccinati.-DOCUMENT-transmis-Colegiului-Medicilor-de-Dr.-Oana-Mihaela-Secara-Imunitatea-dobandita-natural-este-superioara-celei-dobandite-prin-vaccin.-Certificatele-digitale-nu-au-nici-o-justificare-medicala-169840

    Apreciază

    • VioletaB said, on octombrie 10, 2021 at 1:16 am

      @scortisoada Tot nu vreți să înțelegeți că nu există nici virusul Sars-cov-2 , nici boala covid.
      ce ați avut dvs a fost o forma de otravire ușoară.. Alții din păcate sunt otraviti grav și de aceea au ajuns în spitalele morții….
      Iar acum cei care ajung prin spitale în mare parte sunt tocmai cei înțepați, care și-au distrus organismul (și și-au pus in pericol și mântuirea prin injecția drăcească mARN).

      Apreciat de 1 persoană

      • Cristian Daniel said, on octombrie 10, 2021 at 7:37 pm

        ..asa e soro, dar multi. foarte multi au intrat in spirala asta cu covid in sus, covid in jos. frate-miu imi spunea ca la scoala unde invata nepota-mea, parintii, imediat cum un copil stranuta sau tuseste sau ii curg mucii (deh, e sezonul racelilor, asa cum se intampla de obicei toamna-iarna), imediat se panicheaza, ii fac testul, cei din jurul lui zic: aoleu, daca are covid, tineti-l acasa etc… oamenii au luat-o razna total, nu mai pot gandi normal, sunt defazati

        Apreciat de 1 persoană

      • scortisoara said, on octombrie 12, 2021 at 10:08 am

        @VioletaB

        Stau și mă întreb când o sa aveti capacitatea sa intelegeti ca ar trebui sa va dați cu părerea doar când o sa treceri prin boala ? Nu puteți sa îmi spuneți mie ce am simțit ca și cum ati fost în pielea mea și știți mai bine decât mine . Pe langa faptul ca susțineți o tâmpenie spunând „a fost o forma de otravire ușoară.. ” . Sa va fie clar : este virus care cedează greu la antivirale obișnuite , nu este letal , dar este nesuferit pt ca durează vreo 14 zile și nu te lasă pana nu-și face de cap așa cum a fost proiectat . Ce nu pot sa înțeleg eu de ce populația nu are medicamente banale în casa sa poată interveni pana ajung sa fie cercetați de medici . Adică niște chestii de minim bun simt .
        Ce e aia „otrăviți” ? Te infectezi sau nu te infectezi , nu exista mai putin infectat sau mai mult . Corpul face toată treaba : te ajuta sau nu te ajuta , depinde de istoricul viral al fiecăruia ,de imunitatea fiecăruia + medicația potrivită . Asta e tot .
        Sa va dați cu părerea când veți avea experiență personală pana atunci vorbiți vorbe .

        Apreciază

    • VioletaB said, on octombrie 12, 2021 at 12:14 pm

      @scortisoara Doamna, faptul că nu vrei să ieși din bula dumitale cu „exista virusul covid” nu înseamnă că lucrurile pe care le-am scris sunt false. Daca vrei sa nu te trezești, este strict alegerea dumitale. După testarea cu un test mincinos care nu poate să facă distincția între o răceală și o gripa și după „confirmarea” unui doctor de la distanță că dacă testul are 2 liniuțe testul înseamnă că e covid, vii aici sa ne dai lecții că există boala lui calache.. și iei in derâdere când îți explică cineva că simptomele (inclusiv cele mai agresive) sunt provocate de otravire.

      Iată câteva dintre simptomele intoxicației cu gaz sarin, care seamănă cu o așa-zisă răceală: iritarea mucoasei nazale și a ochilor, tuse, amețeală, dureri de cap, creșterea pulsului, și mai mult de atât, duce la paralizia centrala și periferica a respiratiei (apropo, f mulți dintre cei internați cu „covid” de anul trecut, au ajuns internați de către familie pt că se plângeau că nu mai puteau respira, adică experimentau o senzație ca și cum nu mai aveau aer sau posibilitatea să ia aer.. lucruri auzite de la ei, nu din presa)

      https://m.mediafax.ro/amp/externe/ce-este-gazul-sarin-una-dintre-cele-mai-toxice-substante-care-sunt-masurile-in-caz-de-contaminare-10375408

      https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Sarin

      Probabil că nici mecanismul răcelii sau gripei nu îl intelegi dumneata. Acestea sunt tot niste forme de apărare, ca și febra, prin care organismul scoate afara niste elemente străine dăunătoare/paraziti/toxine (de ex, atunci cand curge nasul în timpul răcelii).

      Problema trebuie de fapt luata de la baza. Nu exista virusi in forma in care ni se povestește de zeci de ani, de „atacatori” microscopici externi care ne pândesc după colț sa ne facă rău. Asta e minciuna mileniului din teoria lui Pasteur, pe care se bazează toată industria farmaceutica de azi, și mai ales ramura vaccinurilor criminale (toate, fara excepție).

      Virușii sunt exomii (resturile celulare) care apar după ce organismul și-a curățat celula in urma izolării unui agent dăunător extern- de cele mai multe ori toxine.
      Bolile sunt cauzate din interior, cum spune teoria lui Bechamp (terrain theory), și nu din exterior cum a zis mincinosul Pasteur.
      Și încă ceva: 95% din sănătatea trupului consta în sănătatea intestinelor. De aceea alimentația joaca un rol extrem de important în cauzarea vreunei boli.

      Iar faptul că boala nu e ceva contagios, ci unic și propriu fiecărui om, are și baza duhovnicească.

      Apreciat de 1 persoană

  19. Text de pus in rama! said, on octombrie 9, 2021 at 11:43 am

    Text adaptat dupa originalul autorului
    R. I.:

    Semnul lui Antihrist este materializarea unui mai vechi jurământ de afieorosire şi credinţă (în fond, unul şi acelaşi lucru).
    Ne am lepadat de Satana prin exorcismele care ne au fost citite inainte de a primi Taina Botezului si Pecetea Duhului Sfant. Acum prin primirea acestor doze de vaccin mRna anulam lepadarea de Satana pe care am facut o inainte Botez. De asemenea suntem disponibili prin primirea acestor vaccinuri mRna pentru a L renega pe Hristos si harul primit la Botez si Mirungere.
    Noi facem o cerere si o semnam pentru a primi in curand pecetea lui antihrist, acest semn 666 ( vaccinul digital) prin semnarea consimtamantului informat inainte de a primi vaccinurile mRna Pfizer, Moderna (dar si prin acceptarea pasaportului verde de imunizare) etc totodata si prin acceptarea cardului biometric intrat in vigoare in luna august. Un marcaj vizual (este epoca imaginilor!), pentru a ne reaminti permanent şi a confirma celorlalţi că suntem asumati: nu putem sluji la doi Domni. O îndatorire de recunoştinţă faţă de sistemul antihristic care, generos, se oferă să se îngijească pentru sufletul nostru ce vom mânca, pentru trupul nostru cu ce ne vom îmbrăca, astfel încât noi să fim în sfârşit în siguranţă. O bagatelă care vine la pachet cu libertatea supremă de a dispune libertin de vieţile noastre, cu condiţia de a respecta maşinăria însetată de nesfârşite reglementări antihristice. Fireşte, trebuie să părăsim pentru totdeauna invatatura Evangheliei, în care Hristos ne-a spus să fim ca păsările câmpului, care nu seamănă, nici nu seceră, nici nu adună în jitniţi, şi care sunt hrănite de Tatăl Sau. Că oricât ne-am îngrijora şi am fi de bogaţi, n-am putea să ne îmbrăcăm precum crinii câmpului, doar slava Tatălui Sau poate. Acum nu mai e nevoie de toată această invatura a Evangheliei, sistemul antihristic se ocupă de tot, noi putem să nu ne îngrijorăm dar fără să ne mai punem nădejdea în Hristos Dumnezeu. Trebuie doar să acceptăm marcarea noastră in curand cu vaccinul digital….
    Acest vaccin digital va fi „bomboana pe coliva”, „decodorul” pentru conectare noastra a fiecaruia la net si implicit la beneficiile economice si sociale.
    Vaccinul digital cu microneedle (micro ace) nu se dizolvă complet – vârfurile rămân
    • Vaccinul cu microneedle oferă puncte cuantice care strălucesc sub focalizarea spectrului infrarosu.
    • Microneedle furnizează semiconductori, coloranți, agenți activi, cum ar fi modificatorii ADN, și alte componente metalice, cum ar fi argintul.
    • Vaccinul cu microneedle creează o identificare biometrică prin tipare, distanțe și lungimi de undă fluorescente.
    • Vaccinul cu microneedle se încarcă în Cloud pentru validarea dosarelor medicale.
    • Vaccinul cu microneedle va servi drept ID social pentru cumpărare și vânzare (comert).
    ….şi totul ne va fi oferit: venitul minim garantat fără să facem nimic, sănătate perpetuă şi tinereţe veşnică. Nu mai e nevoie de dorinta primirii harului prin rugăciuni, de şlefuirea virtuţilor, de asceză şi de Sfintele Taine. Liturghia va fi desfintata, anulata. Sistemul antihristic poate neutraliza pentru noi natura umană, ne va promite ca ne va scapa de suferinta….Un idol cu pretenţii de putere nesfârşită a ieşit din adâncurile oceanului – fiara care iese din mare. Spre binele nostru, desigur. Anthrist nu vrea mare lucru, doar ceea ce i daruiam lui Hristos Dumnezeu pana acum. Dar nu asta vor toţi idolii dintotdeauna? În schimb, este gata să ne dea tot ce de fapt nu ne-a lipsit niciodată. Musulmanii îl numesc pe Antihrist chiar aşa: al-Dajjal, Escrocul, cel care promite ceea ce nu-i aparţine şi ia de la fraier tot ce poate fi mai valoros. “Şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta” Apocalipsa 13, 16–18 iată sistemul digital în care trebuie să intrăm. Ca să fie bine. După ce-i convingi pe oameni că motivaţiile economice sunt cele mai importante, le condiţionezi accesul la comerţ. Dacă nu cumpărăm şi nu vindem (inclusiv sub forma tranzacţionării timpului nostru, marfa proletarului), vom muri. Adică vom fi cetăţeni de mâna a doua, nu vom mai beneficia de recunoaşterea celorlalţi, vom rătăci la marginea sistemului, ceea ce e acelaşi lucru cu moartea. Există viaţă în afara sistemului antihristic? Aceasta este întrebarea. Ne putem lipsi de toate ale lui, de bufoneria cleioasă care ne oferă ceea ce ea însăşi nu are, adică siguranţă şi certitudini? Câtă vreme mai avem încă inima neimpietrita la cuvintele Scripturii prin care să asimilam harul Duhului Sfant, vedem cu claritate ceea ce este negru şi se pretinde alb, şi avem resursele necesare pentru a arunca o flegmă în gura sistemului digital antihristic.
    Pentru că nu doar cu pâinea (cumpărată) se va hrăni omul, spune Evanghelia lui Hristos, incompatibilă cu idolatria zilelor minunatei lumi noi in care am intrat deja!

    Dă clic pentru a accesa From%20the%20Rooftop.pdf

    Apreciază

  20. Năzuim spre Înviere said, on octombrie 9, 2021 at 12:01 pm

    Întunecarea este la nivel sufletesc, duhovnicesc si asta nu din cauza poluării sau a așa zișilor „vrăjitori” care arunca blesteme in soare…
    Nu. Sa nu ne îmbătăm cu apa rece! Întunecarea aceasta este numai și numai din cauza păcatelor umanității. Îmi aduc aminte in copilarie de Sfintele Sărbători ale Paștelui si Învierii Domnului nostru Iisus Hristos era atâta lumina in natură si atâta fericire încât izbucneam de fericire, si fara sa iti spuna cineva știai, simțeai ca atunci sânt Sfintele Paști.
    Însă in ziua de azi nu se mai simte nimic… Nici străluminare (lăuntrică sau exterioara) nici fericire ci mai mult o durere mută care aduce multă multă suferință. Nu soarele sa întunecat, ci soarele nostru Hristos Dumnezeu sa îndepărtat de la noi si nea cuprins întunericul cel vrăjmaș.

    Apreciat de 2 persoane

  21. Simion B said, on octombrie 9, 2021 at 12:11 pm

    Nanobotii din vaccinatii vor comunica intre ei si se vor autoidentifica cu un ID…..

    Noul Patent a fost aplicat anul acesta. Se pare caci aceasta inventie e corelata cu cea de la microsoft – patentul 060606 din 2020. Traim vremurile de pe urma.

    Dă clic pentru a accesa US20210082583A1.pdf

    Apreciază

  22. inutilii said, on octombrie 10, 2021 at 1:49 pm

    Păi drq se întoarce împotriva cununii Creației lui Dumnezeu, omul, făcut după chipul și asemănarea Sa. De aceea suntem cei mai poluanți, cei mai murdari, cei mai inutili, și facem rău acestei planete …

    Apreciază

    • Năzuim spre Înviere said, on octombrie 10, 2021 at 2:35 pm

      Nu facem noi atata rău cat fac alții care vor sa ne faca pe noi sa credem ca noi si doar noi suntem singurii vinovați… Nu! Chestia cu faptul ca facem rău planetei este un clișeu, o propaganda mincinoasă pe care știm noi ce satane au adoptat-o si o tine de buna. Noi facem rau planetei in vreme ce ei detoneaza bombe nucleare in adancul pământului, noi facem rau planetei producând prea mult CO2 in vreme ce ei iradiază pământul cu microunde si terestru si spațial… îs niște fățarnici nenorociți care fac umbra pământului, cea mai nemernica spiță de oameni care pot exista vreodată.
      Avem si noi păcatele noastre cu poluarea si mizeria care o producem dar asta este si vina democrației, ca asa se vrea, ăsta este trendul… Tot ei i-au învățat pe oameni modul asta de viata iar acum fac pe grozavii? … Rusine!

      Apreciază

    • ManiMani said, on octombrie 10, 2021 at 3:08 pm

      Bro, e doar razboiul diavolului impotriva omului–vechi de cand lumea: „…vrasmasie Voi pune intre tine,samanta ta si samanta ei, ea iti va sdrobi capul, iar tu ii vei intepa calcaiul.” spune Creatorul Sarpelui cel Vechi.
      Acum se apropie faza paroxistica–aratarea Fiului perzarii, a lui antihrist. Stim insa epilogul: Hristos va birui pe toti dusmanii Sai: „..Sezi de a dreapta Mea, pana ce Voi pune toti dusmanii Tai asternut picioarelor Tale”
      Iar noi, cei care am tinut credinta in Hristos pana la sfarsit(al nostru sau al lumii), vom impartasi din biruinta lui Hristos, impreuna cu El. Amin ! Vino, Doamne Iisuse !!!

      Apreciază

      • noname 7 said, on octombrie 10, 2021 at 5:32 pm

        Am vazut ca ati scris „Creatorul sarpelui”. Dumnezeu nu l-a creat pe diavol, el a fost creat inger. Din cauza mandriei a devenit duh al intunericului (Isaia 14:12-15):
        https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/03/l-creat-dumnezeu-pe-diavol-creat.html
        Ar intarzia Bunul Dumnezeu venirea antihristului, dandu-ne timp de pocainta si vremuri de pace, daca ne-am ruga, si ne-am cai de pacatele noastre, prin Spovedanie si Impartasanie. Sa ne Spovedim si sa ne rugam! Cititi Psaltirea!

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.