SACCSIV – blog ortodox

Documentul semnat de Vlad Voiculescu, prin care a dat datele personale ale românilor testați către un ONG

Posted in Coronavirus, Romania, STIRI by Vali on octombrie 6, 2021

Sursa: https://www.antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/document-semnat-vlad-voiculescu-date-personale-ong-616046.html

Documentul oficial semnat de Vlad Voiculescu, fostul ministru USR al Sănătății, prin care a dat accesul la datele personale ale celor testați cu teste antigen rapide către un ONG, a fost prezentat, în exclusivitate, la ”Sinteza zilei” de la Antena 3.

Documentul atestă faptul că USR, prin fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a refuzat ca STS să realizeze o aplicație în care să fie introduse toate datele personale ale românilor care se testează cu test antigen rapid pentru COVID-19 – nume, prenume, CNP, e-mail, adresă, număr de telefon.

În schimb, Vlad Voiculescu a acceptat ca aplicația să fie creată de ONG-ul Geeks for Democracy, la care au ajuns ulterior toate datele personale ale celor testați cu test antigen rapid.

Cine are acces la datele persoanelor care au făcut teste rapide de COVID-19. Documente în premieră

Documentele care dezvăluie cine are acces la datele personale ale celor care au făcut teste rapide pentru COVID-19 au fost prezentate, în exclusivitate, în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Toate datele personale ale celor testați cu test antigen rapid pentru COVID-19 – nume, prenume, CNP, e-mail, adresă, număr de telefon – au ajuns la un ONG, dintre cele care au sprijinit, în stradă, hărțuind persoane, pe cei de la USR PLUS.

Pe vremea când Vlad Voiculescu era la Ministerul Sănătății, acesta a făcut un protocol cu acest ONG – Geeks for Democracy – să realizeze o aplicație și toate datele persoanelor care se testează să fie băgate, prin acea aplicație, într-o bază de date.

În același timp, Vlad Voiculescu a apelat și la STS, cărora le-a solicitat să le dea un server. STS-ul le-a dat server-ul și le-a spus că le dă și aplicația, pe care s-au oferit să o realizeze tot ei, pentru ca lucrurile să fie tratate în mod serios și responsabil, în conformitate cu legea.

Vlad Voiculescu a refuzat ca aplicația să fie creată de STS, acceptând-o însă pe cea făcută de Geeks for Democracy.

Așadar, toate datele personale ale celor testați cu test rapid antigen pentru COVID-19, ajung la acest ONG, care le stochează pe serverul oferit de STS.

de Andreea Ştefan

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vali said, on octombrie 6, 2021 at 7:16 pm

    Eugenismul promovat de Cosmin Alexandru și alți tefeliști

    Nu există oroare sau abuz al actualului regim post-constituițional, care să nu își găsească justificări și aprobare de la aplaudacii noii epoci de aur. Aproape amuzant e că sunt uneori lucruri pe care le respingeau vehement anul trecut, când spuneau „conspiraționiștii” că sunt iminente sau se întâmplă deja. Exemple:

    Ei, anul trecut: „Vaccinarea să devină obligatorie? N-a spus nimeni asta! Sunt știri false, lansate de Sputnik! Rușii lansează zvonuri, să destabilizeze Uniunea Europeană!”
    Ei, anul ăsta: „Da, normal că vaccinarea trebuie să fie obligatorie. N-ai tu dreptul să mă îmbolnăvești pe mine, dacă eu sunt responsabil și m-am vaccinat, iar tu, un inconștient nevaccinat. Așa e în toate țările civilizate, a scos și UE certificatul verde!”

    Ei, anul trecut: „Te deranjează că-ți ia temperatura la intrarea în magazin? Hă, hă, ți-e frică de termometru! E doar ceva normal, să nu intre cei care au febră, ești bolnav, stai acasă!”
    Ei, anul ăsta: „Păi, da, e și normal să li se interzică accesul nevaccinaților în magazine. Trebuie să-i triezi cumva.”

    Ei, anul trecut: „Ei… o să fie pentru totdeauna! De unde luați asemenea fake news-uri, de la ruși!? Sunt doar două săptămâni, până aplatizăm curba, să nu copleșim spitalele. Sau până se descoperă un vaccin și după aia, gata.”
    Ei, anul ăsta: „Normal că o să trebuiască să porți mască și după ce te-ai vaccinat și să te distanțezi. E noua normalitate. Sunt măsuri firești de igienă.”

    Ei, anul trecut: „Covidul e gripa redenumită? Raportez, știre falsă! N-ați văzut oamenii care ajung la ATI!?”
    Ei, anul ăsta: „Deși am purtat tot timpul mască, și n-am ieșit din garsonieră, sunt pozitiv. Virusul există, oameni buni, nu-l mai luați în râs! O să stau 14 zile în izolare până trece, din fericire, n-am simptome, mi-a curs puțin nasul. Dar virusul există, vaccinați-vă!”

    Ei, anul trecut: „Vaccinul e eficient și sigur. De unde luați știri false cu oameni morți, paralizați? Consultați un verificator de conținut, să vedeți că sunt false!”
    Ei, anul ăsta: „Niciun produs nu poate fi sută la sută eficient, de-asta trebuie să îl facem toți. Eu am făcut două doze și am ajuns în spital la reanimare. Dar dacă nu mă vaccinam, făceam forme mult mai grave, sigur muream!”

    Ei, anul trecut: „Tu ești doctor epidemiolog, să știi că nu funcționează masca sau carantina? În rest, nu există nicio cenzură, minciuni, presa e liberă!”
    Ei, anul ăsta: „Foarte bine că l-au dat afară de la Universitatea de Medicină și Farmacie! Era conspiraționist, învăța studenții greșit!”

    Ei, anul trecut: „N-a murit nimeni la poarta spitalului! De ce răspândiți asemenea știri false, manipulări ale rușilor!?”
    Ei, anul ăsta: „Da, e normal ca inconștienții, care nu s-au vaccinat să nu mai fie primiți la spital, dacă nu mai avem paturi pentru covid.”

    Un anume Cosmin Alexandru merge mai departe cu firul logic eugenist și ne lămurește că e corect și civilizat să alungi din spitale nevaccinații. De unde noi credeam anul trecut că, dacă te vaccinezi, tocmai asta e șmecheria, că nu mai ajungi la spital. Nu că o să fie toate spitalele prea pline cu vaccinați, ca să mai aibă loc și alții.

    Ideea e una eugenistă pentru că instituie practic o triere între cine are dreptul să trăiască și cine nu mai are acest drept. Sigur, nu e ucis, nu-l „asomează” sau „eutanasiază” nimeni. (Deși, scuzați umorul negru, un craiovean, chiar ieri s-a „asomat” singur la poarta spitalului județean. Adică s-a împușcat cu un pistol de sacrificat porcii, în mașina proprie, parcată la intrarea în spital. Un cetățean model și responsabil, ar zice arafații – a ușurat sistemul.) Deci eugeniștii de azi nu-i omoară pe nevaccinați. Dar îi lasă să moară în chinuri, fără tratamente, operații.
    mai neîndurători decât comuniștii și naziștii

    Cum să vă spun, până și în închisorile comuniste existau măcar teoretic medici. Uneori, aceștia îi lăsau să moară de peritonită, tuberculoză, ignorau că sunt în comă de la bătăile anchetatorilor. (În lipsa asistenței medicale, părintele Calciu a salvat viața altui deținut, crestându-și o venă și producând cu metode artizanale plasmă în celulade la Jilava.) Dar alteori, îi internau pe cei mai grav bolnav, îi mai oblojau.

    Până și în lagărele naziste din timpul războiului existau medici, ba chiar și moașe pentru femeile evreice, care au născut în lagăr fiind. Doar una din moașele de la Auschwitz a adus pe lume 3.000 de bebeluși în doar câțiva ani de funcționare a lagărului, despre care istoricii de azi susțin că nu era de muncă și detenție, ci de exterminare. Chiar faimosul Ellie Wiesel a povestit că i s-a făcut o operație la picior la Auscwitz. Iar când sovieticii au început să avanseze în Polonia și să captureze respectivele lagăre, Wiesel s-a aflat între cei care au ales să se retragă împreună cu gardienii nemți, în timp ce alții au optat să rămână sub comuniști.

    Dar noi nu ne putem permite să fim la fel de umani ca naziștii sau comuniștii, în noua normalitate, nu? Noi avem de rezolvat „cazuri”, de oameni fără simptome. Deci vaccinații au prioritate. Dar să-l ascultăm pe Cosmin Alexandru, explicând doct, într-o postare pe Facebook:

    „Dacă am fi avut un astfel de fond de discuții și dezbateri în spațiul public, poate am fi putut norma o astfel de regulă sub guvernanța unor principii de etică.
    Și am fi putut agrea, la nivelul decidenților politici, că nu e etic să penalizezi un cetățean care a respectat cerințele pe care tu, stat, le-ai promovat asiduu pentru a avantaja un altul care a ignorat cu bună știință aceleași cerințe. Nu e doar o dovadă de lipsă de integritate instituțională, ci și de etică socială.”

    Ați băgat la cap? Etică socială! Pe vremuri, îi zicea „etică și echitate socialistă”. Kakaia echitate? S-a terminat cu egalitarismul! Acum, vaccinații întâi în spitale, restul…. să mai aștepte, dacă n-au făcut injecția.
    alte categorii de exclus

    Nu-i greu de mers pe firul acestei logici eugeniste. De ce să ne oprim aici? De ce mai primim în spitale persoane obeze? Că sunt primii la comorbidități. Ai 10 kile peste greutatea optimă? Te mai consultă doctorul doar online, umflatule! Lasă-i să moară, dă-i încolo de grași, dacă au fost iresponsabili social! (Ar zice Cosmin Alexandru.) Doar nu i-am îndopat eu cu jumări și găleți de pui la KFC!? A, dacă e o grasă vaccinată – atunci se schimbă discuția. Intră prima la operație, înaintea slabilor nevaccinați. Că a fost responsabilă.

    Următorii pe listă? Fumătorii, bețivii, drogații. Pe ăștia cine i-a pus să aibă vicii!? Madam Beatrice Mahler, să nu mai primiți niciun fumător la tebeciști, să se trateze de plămâni! I-a plăcut când fuma? E, dacă face infarct, ghinion, e doar vina lui. A, dacă a fumat două pachete de țigări pe zi și s-a vaccinat cu toate cele 3 doze…. se schimbă discuția. Intră cu prioritate în spital, înaintea nefumătorilor, că a fost responsabil.

    Ți-ai rupt piciorul, vrei la ortopedie? Dar test PCR pozitiv ai!? Că dacă n-ai, mai aștepți o lună! N-avem timp de tine. Fă-ți repede 3 doze de vaccin, scoate-ți pașaport verde, și ți-l punem în gips.

    Dar ce zic progresiștii și feministele de prostituate, homosexuali și travestiți? De ce să mai primim în spitale pe cei care se umplu de boli venerice sau fac SIDA că le place viața!? Să se trateze cu mușețel, dacă le-a plăcut ciuboțica cucului, să nu zic de floarea femeii rome…. Toți ăștia trebuie excluși că sufocă spitalele, după logica lui Alexandru și a duduilor, care îi răspândesc postarea ca pe o gândire de geniu. Ia să nu mai intri în cluburi fără test de hepatită virală și gonoree! Desigur, dacă ești centuristă dar vaccinată, ai prioritate înaintea fetelor mari la ginecolog!

    Și putem merge așa pe logica aberantă a lui Cosmin Alexandru și a celorlalți eugeniști, până eliminăm din spitale sedentarii, anemicii, anorexicele. Într-un final o să ajungem la cei cu boli genetice. S-au născut așa, pare că n-ar fi vina lor. Dar de ce copleșesc sistemul lui Arafat!? Cumva trebuie triați și ei, poate printr-o ecografie a gravidelor, ceva teste de laborator în anii de grădiniță. Spartani până la capăt.

    Am uitat să zic de bătrâni. E clar că lui Cosmin Alexandru i se pare normal să instituie priorități la tratament și în funcție de vârstă. Bătrânii îngreunează spitalele, copleșesc azilurile. A încercat guvernul să-i mai rărească, dar încă îl costă mult să-i trateze. Gata cu moșii și babele în noua normalitate! A, sigur, putem și aici să instituim regula: baba vaccinată are prioritate în fața gravidei nevaccinate! Să respectăm „etica socială”!

    URR, de dinaintea USR

    Mulți dintre voi nu-l mai țineți minte pe Cosmin Alexandru și vă întrebați, poate, cine mai e și dementul ăsta!? Vă împrospătez eu memoria. E un „tânăr frumos și liber”, un bărbat de succes, stâlp al societății. A fost un Dan Barna înaintea vremurilor. Cu vreo 7 ani în urmă, se înființa un partid numit URR „Uniunea pentru Reconstrucția României”, lăudat de Pleșu, Liiceanu, lumea bună. A fost una din primele tentative ale noii securități de a crea partide noi-nouțe în laborator. Curățele, spălățele, nu cu tovarăși, ca alea feseniste, ci cu tinerei școliți pe afară, cu burse la fundațiile marilor filantropi.

    La data respectivă, dacă mă întrebați pe mine, securiștii „noștri” încă nu făcuseră joncțiunea cu vasta rețea Soroș. Adică nu aveau și ideologia progresistă, multiculturalistă, anti-națională, anti-bisericească, pe care au împrumutat-o între timp. Adică cereau „o țară ca afară”, dar nu știau că vor „spitale, nu catedrale”. Nici ambasada SUA nu pompase în zecile de mii de „restarteri” de pe internet. Nici tinerimea nu susținea paradele curcubeului. Adică societatea încă nu era coaptă pentru idei radicale „liberale” în sens american. Încă erau la anti-comunismul GDS-ist. Deci n-au fost nici suficient de susținuți logistic, nici poporul nu era lămurit cu ideile noi.

    Din acest dublu ghinion a rezultat că URR a fost un fiasco. Și Cosmin Alexandru, personaj șters și fără carismă politică, n-a avut norocul să devină un Dan Barna, Dacian Cioloș, Cosette Chichirău. S-a născut talent și-a murit speranță în politică. A trebuit să mai treacă un cincinal să vină operațiunea Roșia Montană, să apară Uniți Salvăm, apoi USB (Uniți Salvăm Bucureștiul). Într-un final, URR a fost înlocuit de USR, că sistemul n-are multă imaginație.
    contribuabilii non-cetățeni

    Lucru straniu e că partidul era unul aproape libertarian. În tot cazul, cu ideea că economia primează în societate, nu solidaritatea etnică sau alte idei vetuste. Cetățeanul are valoare că e contribuabil, nu că e român. Cosmin Alexandru e om de business, de altfel. Și aici apare altă fractură a gândirii eugeniste. Cum justifică ei că un om e cetățean, când dă zeci de ani taxe și impozite, are asigurare medicală obligatorie de stat, dar când îl lovește boala, banii lui nu mai sunt buni? Tot ce au contribuit în taxe asigurații nevaccinați se consideră praful de pe tobă. Se confiscă la buget, nu se pun. Că așa zic Arafat, Gheorghiță, Alexandru…
    soțul știristei de la Digi

    În preambulul postării de pe Facebook, Cosmin Alexandru face apel la marota comunicării. De-asta suntem unde suntem, că nu comunicăm destul. „Bla, bla”, cum ar zice Greta Thunberg. Adică, dacă ne dăscăleau mai bine dictatorii, că e bine să murim la poarta spitalului, acum eram fericiți. Baliverne cu atât mai bizare cu cât Cosmin Alexandru e și soțul Lianei Alexandru (fostă Liana Pătraș), vedetă a știrilor Digi TV, fostă vedetă a lui Sorin Ovidiu Vântu la Realitatea. O mare admiratoare a lui Băsescu, devenită acuzatoare a lui, după ce s-a transferat la altă televiziune cu alți plătitori.

    Păi n-a comunicat soția destul? N-a realizat ea dezbateri publice? De ce nu-i edificată lumea? Că doar minte informează de zeci de ani, alături de Esca, Stoiceasca și restul prompteristelor. De unde așa deficit de „comunicare în societate!?

    https://evadare.ro/politica/eugenismul-promovat-de-cosmin-alexandru-si-alti-tefelisti/

    Apreciat de 1 persoană

  2. „Vaccinurile” ARNm, Eugenia & tendința spre Transumanism said, on octombrie 6, 2021 at 8:32 pm

    Un articol foarte bun, lucruri stiute si mai putin stiute, link-uri externe, merita parcurs.

    „Vaccinurile” ARNm, Eugenia & tendința spre Transumanism

    https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/10/05/vaccinurile-arnm-eugenia-tendinta-spre-transumanism/

    Apreciază

  3. Mass Media Chineza avertizeaza ca un "conflict global poate incepe oricand pentru Taiwan" said, on octombrie 6, 2021 at 8:45 pm

    https://www.independent.co.uk/asia/east-asia/china-taiwan-world-war-biden-b1933106.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.