SACCSIV – blog ortodox

Președintele Croației: „Nu-mi pasă. Suntem suficient de vaccinați. Nu vom depăși 50 la sută, lasă-i să ne înconjoare cu sârmă. Oamenii se îmbolnăvesc de la o mie de alte lucruri mai grave”

Posted in Coronavirus, Croatia, MASS-MEDIA, panica, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, VIDEO by saccsiv on septembrie 26, 2021

LIFE SITE: President of Croatia slams media for pushing COVID jab

Președintele Croației reproșează presei că a insistat prea mult cu vaccinarea anti COVID

‘Oamenii se îmbolnăvesc de la o mie de alte lucruri mai grave’

De Jack Bingham, 22 Septembrie 2021, LIFE SITE NEWS

Zoran Milanovic, captură de ecran /YouTube/FRANCE 24 English

ZAGREB, Croația (LifeSiteNews) – Președintele croat, Zoran Milanovic, luni, a atacat dur mass-media după ce un reporter l-a întrebat de ce rata de vaccinare în Croația nu este la fel de mare ca în alte țări din Uniunea Europeană.

„Nu-mi pasă. Suntem suficient de vaccinați și toată lumea știe asta”, a declarat președintele Zoran Milanovic. „Nu vom depăși 50 la sută, lasă-i să ne înconjoare cu sârmă”.

La data de 19 septembrie, Croația are o rată generală de ‘vaccinare completă’ de 40,9 la sută, cu mult sub rata de 71,7 la sută a Uniunii Europene.

În ciuda ratei ‘scăzute’ de vaccinare, Croația raportează doar 3.465 de cazuri la două săptămâni per milion de locuitori, în comparație cu Israelul, puternic vaccinat, care raportează un număr impresionant de 12.575 de cazuri per milion în aceeași perioadă de timp.

Mai mult, Israelul a lansat și o injecție de rapel suplimentar pentru populație, ceea ce face ca cifra lor de ‘doze administrate la suta de persoane’ să fie de 167, în timp ce cifra Croației este la mai puțin de jumătate, cu 82 de doze la suta de persoane.

Acest lucru înseamnă că, proporțional, în Israel au fost administrate de două ori mai multe doze decât în Croația, dar în Israel sunt raportate de 3,6 ori mai multe cazuri decât în Croația.

„Încep fiecare zi cu CNN și alte câteva canale, și mă întreb dacă eu sunt normal sau ei sunt nebuni”, a declarat Milanovic. „Ei [jurnaliștii] răspândesc panica, ei [au făcut asta] de la început. Nu doar ei, dar pur și simplu nu există o viață fără riscuri, fără posibilitatea de a te îmbolnăvi.”

Exprimându-și în continuare frustrarea, Milanovic a declarat că „pur și simplu nu există nicio șansă” ca rata de vaccinare a Croației să ‘pună în pericol’ pe cineva, deoarece toate celelalte țări sunt puternic vaccinate și, prin urmare, nu au niciun motiv să se teamă de croații nevaccinați.

„Oamenii se îmbolnăvesc de la o mie de alte lucruri mai grave și, în timp ce se întâmplă asta, noi vorbim despre COVID-19 de un an și jumătate”, a spus președintele. „Bine, [un] an. Am înțeles. Eu justific. Am fost pentru. De la Anul Nou, am ascultat [numai] prostii.”

Declarațiile recente ale președintelui par să contrazică unele acțiuni ale țării, care luna trecută a anunțat un termen de valabilitate de 9 luni pentru pașaportul de vaccinare folosit pentru a intra în Croația.

În august, Croația și Austria au declarat că vor solicita acum un test COVID cu rezultat negativ oricărei persoane al cărei pașaport de vaccinare arată că ultimul vaccin a fost administrat cu mai mult de 270 de zile în urmă, sugerând că eficacitatea vaccinurilor se diminuează în timp și nu mai îndeplinesc cerințele pașaportului.

În Croația, președintele este șeful statului, dar acțiunile zilnice ale guvernului sunt de competența parlamentului și a prim-ministrului.

Din acest motiv, în ciuda declarațiilor îndrăznețe ale președintelui, în Croația este încă în vigoare obligativitatea privind pașaportul de vaccinare și purtării măștii la interior, cel puțin până la 30 septembrie.

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pr. Savvas Aghioritul - MĂRTURISIRI ALE PREOȚILOR VACCINAȚI said, on septembrie 26, 2021 at 4:10 pm

    Parintele Savvas este ieromonah in Manastirea Sfanta Treime, Edessa, Macedonia, Grecia. Are o diplomă în Stomatologie și în Teologie.

    https://www.brighteon.com/f71d4537-ef07-43fc-88ad-8a33f4fac636

    Apreciază

    • Pr. Savvas Aghioritul - MĂRTURISIRI ALE PREOȚILOR VACCINAȚI said, on septembrie 27, 2021 at 7:46 pm

      saccsiv,

      ai văzut acest video? Cum și se pare?

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 27, 2021 at 8:23 pm

        Nu.

        Apreciază

      • Pr. Savvas Aghioritul - MĂRTURISIRI ALE PREOȚILOR VACCINAȚI said, on septembrie 27, 2021 at 10:42 pm

        F. Savvas the Athonite on vaccination and side effects

        Apreciază

  2. alt părinte Savvas said, on septembrie 27, 2021 at 11:06 pm

    pr. Savvas Achilleos

    https://www.youtube.com/channel/UCUCNBH906HzmQgLh2XJYAwg/videos

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.