SACCSIV – blog ortodox

Iohannis anunta de la New York ca vaccinarea va trebui sa devina obligatorie pentru anumite categorii din domenii esentiale

Posted in Coronavirus, KLAUS JOHANNIS, Romania, vaccinare in masa by Vali on septembrie 22, 2021

Sursa: https://www.aktual24.ro/iohannis-anunta-de-la-new-york-ca-vaccinarea-va-trebui-sa-devina-obligatorie-pentru-anumite-categorii-din-domenii-esentiale/

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca vaccinarea anti-COVID-19 va trebui sa devina obligatorie pentru anumite categorii din domenii esentiale, in conditiile in care pandemia evolueaza si numarul de infectari creste, dand ca exemplu personalul medical.

„Nu este normal ca unii medici sa dea mesaje anti-vaccin”, a mai spus Iohannis, intr-o discutie cu jurnalistii care il insotesc la New York la Adunarea Generala a ONU, citat de Agerpres.

In ceea ce priveste restrictiile impuse de pandemia de COVID-19, el a aratat ca acestea vor fi diferentiate intre persoanele vaccinate si cele nevaccinate. In acest context, seful statului a spus ca certificatul de vaccinare este solutia pentru mai putine restrictii.

Presedintele Klaus Iohannis conduce, de marti pana joi, delegatia Romaniei la segmentul la nivel inalt al celei de-a 76-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU, care are loc la New York.

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nicusor said, on septembrie 22, 2021 at 2:46 pm

    Hopaaaaaa iote ca seful de lagar pe Romania e si medic, deci le zice el doctorilor cam cum sta treaba, ce sa faca, ce sa zica………ia zi ma presule cam cata experienta ai tu in actul medical, ca studii ma indoiesc sa ai.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Codruţ said, on septembrie 22, 2021 at 4:24 pm

    „Nu este normal ca unii medici sa dea mesaje anti-vaccin”, a mai spus Iohannis…
    Normal este ca medicii să ucidă tot ce prind şi să ia bani pentru asta.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Paisie said, on septembrie 22, 2021 at 5:01 pm

    Asta au urmărit de la început , vaccinarea obligatorie .
    Toată pandemia COVID-19 a fost defapt o criză artificială și diversiune criminală pusă la punct de sataniști cu scopul de a înrobi popoarele și de a sataniza umanitatea .
    Sub pretextul acestei false pandemii s-a folosit oculta globală pentru a impune procesul de digitalizare (control digital, acte de identitate biometrice), rolul digitalizării alături de vaccinare a fost aceea de a pregăti masele de oameni pentru primirea peceții fiarei (semnul/cipul de pe mâna sau frunte) precum și de a accepta un guvern global condus de antihrist.
    Populația care acum se vaccinează urmează să fie îndemnată de către ocultă la implantul cu microcip .

    Apreciat de 2 persoane

    • abc said, on septembrie 22, 2021 at 10:22 pm

      Vor vaccina de la tâtă mamei până la mormânt. Nu vaccinul a fost inventat pentru virus, ci virusul a fost inventat pentru a vaccina întreaga lume.

      Apreciat de 2 persoane

  4. Paisie said, on septembrie 22, 2021 at 5:25 pm

    Tot acest Iohanis declara public nu acum multă vreme că în România vaccinarea nu v-a fi obligatorie , acum însă declară că trebuie să fie obligatorie pentru anumite categorii de angajații .
    Cine îl mai crede pe sarlatanul ăsta .
    Dacă i se ordonă ăstuia să vaccineze toată populația face ce i se ordonă.
    Iohanis si toată clasă politică sunt în slujba ocultei.

    Apreciat de 3 persoane

  5. Alex said, on septembrie 22, 2021 at 6:33 pm

    Apreciază

  6. Air Force commandos are preparing for war with Russia or China by rethinking what a 'runway' really is said, on septembrie 22, 2021 at 6:43 pm

    https://www.msn.com/en-us/news/us/air-force-commandos-are-preparing-for-war-with-russia-or-china-by-rethinking-what-a-runway-really-is/ar-AAOG5WA

    Apreciază

  7. dante said, on septembrie 22, 2021 at 7:57 pm

    Aceasta scursura umana numita Mengele Iohannis a primit lista cu restrictiile ce vor trebui impuse direct de la Washington de la stapinii lui Bideu. Problema este ca in Romania nu se poate baga certificatul verde, care este premergator pecetii finale, pentru simplu fapt ca in aceasta tara marea majoritate a populatiei nu s-a vaccinat. Din aceasta cauza exista o intirziere mare intre noi si vestul Europei fapt ce le sta in git satanistilor si ca atare pluseaza la masa de joc. Daca romanii se vor vaccina atunci lucrurile vor curge de la sine conform planului, daca nu atunci vor exista lupte si lupte.
    De cum va pune piciorul in tara indracitul asta va trce la represalii insa trebuie sa rezistam in continuare pentru a spera ca Dumnezeu sa nu ne lase. Examenul va fi foarte greu, insa avem experienta Pitestiului, Aidului, Sighetului…. si a miilor de martiri care nu si-au vindut sufletul pentru 30 de arginti.
    Sa ne rugam la Maica Domnului pentru pacatele noastre si macar in ceasul al 12-lea sa ne desteptam.

    Apreciat de 4 persoane

  8. Petru said, on septembrie 22, 2021 at 8:05 pm

    HORRIFIC: Baby Paralyzed By COVID Vaccine.

    https://www.brighteon.com/ffea928c-0efa-4c39-bbde-594fbc5d1938

    Apreciază

  9. Yuki said, on septembrie 22, 2021 at 8:46 pm

    Cu iertare să-mi fie, dar comentariile mele nu mai sunt acceptate?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 22, 2021 at 8:51 pm

      Yuki

      E unul neaprobat. Adica nu-s mai multe. Iar asta pentru ca aduci acuze aiurea.

      Apreciază

      • Yuki said, on septembrie 22, 2021 at 9:29 pm

        Ma mai ia si pe mine gura pe dinainte, voi fi mai atenta in viitor. Multumesc!

        Apreciază

  10. gigimutu said, on septembrie 22, 2021 at 10:05 pm

    ha ha ha,

    pai mai putulica, poporul roman decreteaza : ciolanis nu mai are ce cauta in Romania, du-te unde a dus mutu iapa si surdu roata!!!!

    HAI LIBERARE!!!!!!!

    Apreciat de 3 persoane

  11. I.N. said, on septembrie 22, 2021 at 11:18 pm

    Nu este normal cat spanac se mananca si cata ipocrizie afiseaza clasa politica.
    Apropo…pnl poate baga 5000 de omuleti la inghesuiala dar prostimea -la carantina , bataie de joc si experimente . Normal?!
    Nu este normala lipsa comunicarii si tratarea oamenilor cu lipsa de consideratie, respect si de empatie. Sociopatii si psihopatii, narcisistii fac asta de regula.
    Nu este normal ceea ce le fac ei oamenilor. Nu doar legat de vaccin. O fi normal sa fure ,sa minta, sa…
    Nu este normal sa impui pe baze asa zis stiintifice un asa zis vaccin experimental stiind ca omori oameni cu el sau ii nenorocesti pe tot restul vietii .
    Nu este normal ceea ce li se intampla oamenilor.
    Nu este normala porcaria care se intampla , ingineria sociala cu lopata. Probabil se doreste in cateva generatii obtinerea sclavetelui perfect, docil, imbecilizat, manelizat, pensat, buzat, cartonat ( mai ales la neuroni) etc. Ma bantuie obsesiv o reclama tampita cand vad declaratiile unora-tara te vrea si prost…
    Nu este normal sa impui un vaccin fara eficienta, dar care da efecte adverse grave si cu nenumarate riscuri cand exista tratament. Cei vaccinati – din randurile lor au murit destui …de ce nu cauta sa vada adevarul? Normal …da,normal ca nu-i mai crede nimeni! Normal ca nu mai au rusine demult (dar au tupeu) !!

    Nu este normal sa fie buna invermectina numai pentru unii si pentru altii ba.Si tot asa..ex guvernul indian a aprobat invermectina . De ce acolo a scazut numarul infectatilor si al deceselor? Erau vaccinati 5,4/% parca, deci majoritatea nevaccinati…normal daca este ceva ieftin sa nu se aprobe? Ca nu vrea industria farmaceutica si anumite persoane cu anumite interese personale? Normal? Oi. Slugi. Afaceristi etc. Oameni ” normali” cica… Prosteala pe fata!
    Te pomenesti ca daca il intreaba careva ceva raspunde si acum -ghinion.
    Asa-i ramane numele-ghinion cu g mic!

    Normal este sa impui metode de carantinare ca la Timisoara care in fapt produc inghesuiala?Unde-i normalitatea sau logica aici?
    Normalitate sa urle la tv ca rt-pcr bla bla , testul care da rezultate fals pozitive – va face si va drege in to the future …ti se face silaaaaa!
    Americanii spuneau ca din decembrie nu-l mai folosesc dar in Romania se fac predictii ca mama Omida ca xyz vine valul si chestia cu calul( sper sa ia calul care trebuie si sa nu joace sah aiurea)…penibil!!!!

    Normalitate? Cine spune de normalitate!? Hotii striga hotii iar sau din nou? Acum din departari in varful buzelor..suna ca o sfidare a bunului simt! Mare excursionist…
    Daca a fost sfatuit sa faca asta a fost prost sfatuit. Consilieri ” normali”…

    Daca unii medici au avut curajul si verticalitatea de a spune adevarul este foarte normal !!! Rusine clasei politice , rusine slugoilor! Nu ei sunt anormali ci voi cu minciunile voastre!
    Mare mirare comportamentul asta?! Nu,altfel nu se cocotau acolo. Sunt penibili!!!!!
    Çlasa politica paralitica si repetenta.
    Are romanul vorba aia cu porcul cocotat in copac. I se vedea ceva parca…. Sau era maimuta? Porci, maimute, gaini din astea ( scuze animalelor!).
    Si Kafka umbla cu chilotii-n vine pe intuneric…

    In ziua de azi normalitatea este adusa in discutie de anormalitate?! Mai mult decat ironic.Sau altfel ,cum spune legenda, daca taceai mare gângolog ajungeai ajungeai sau povesti cu zani cocosati si turma de oi.

    Serios? Cine mai crede asa ceva?:))))

    Apreciază

    • Mk said, on septembrie 23, 2021 at 11:10 am

      PSALTIRE!!!!!! DACĂ NU…..

      Apreciază

      • noname 7 said, on septembrie 23, 2021 at 5:03 pm

        Asta tot spun si Sfintii, ca Psaltirea e neinvinsa, ca nimeni nu se pune cu Psaltirea. Dar daca suntem plini de lene si atata, O CATISMA nu suntem in stare sa citim, cateva pagini, ca si elevii de clasa 1 citesc mai mult de-atat, iata ca vedem semnele ca pana acum n-am facut bine ce am facut, si asta daca am facut ceva: ori ne-am rugat prea putin, ori doar cu buzele, ori deloc. Iaca auzim vaccinari si testari.
        Dar inca nu e tarziu. Nici cand nu e tarziu. Macar o mana de oameni de-am fi sa citim Psaltirea, nu trebuie neaparat binecuvantare de la duhovnic din ce stiu eu. Asa putem spune ca pentru orice rugaciune ne trebuie binecuvantare de la duhovnic, dar nu va temeti, Psaltirea nu va face rau, nu ne face rau noua, ci vrajmasilor lui Dumnezeu.
        Asa ca haideti acum, in al 11-lea ceas, sa ne rugam, s citim Psaltirea ca Dumnezeu sa-i impiedice in planurile lor, ca Hristos sa aiba mila de noi si de tarisoara noastra, si de lumea intreaga.

        Apreciat de 1 persoană

  12. isa said, on septembrie 23, 2021 at 2:41 am

    S-ar putea sa-i iasa. Pentru ca oamenilor, daca nu le e frica pentru viata lor, atunci le e frica pentru viata celor apropiati: copilul de cateva luni, cate un parinte bolnav – de exemplu.
    Aveam colege nevaccinate, dar pe timpul verii pana l-a urma au cedat. Pt ca vine toamna, intra in contact cu elevii, varianta delta, nr cazuri in crestere etc … Si nu vor sa duca acasa virusul.

    Apreciază

  13. john said, on septembrie 23, 2021 at 11:55 am

    Psiholog de top: Joiannis, un primitiv megaloman, brutal și iresponsabil
    O descriere terifiantă a caracterului președintelui Klaus Iohannis vine din partea unuia dintre cei mai titrați specialiști autohtoni din domeniul psihologiei, dr.Iulian Laurențiu Ștefan, purtător de cuvînt și director juridic la Colegiul Psihologilor din România, fost președinte al Institutului de Psihologie Judiciară, repezentant pe lîngă Comisia Europeană șamd. O descriere ieșită din comun cu atît mai mult cu cît, de regulă, pe întreg mapamondul, specialiștii domeniului au rezerve, ținînd de deontologie, în etichetarea de la distanță a unor personaje publice, scrie Inpolitics. Deci, cît de gravă să fie situația dacă s-a ajuns la încălcarea cutumelor?

    ”Primitiv. Avar. Brutal. Nerafinat. Lipsa totală a autoironiei, a umorului, a empatiei, înlocuite cu stări de absență și indiferență afectivă brutale, justificate de o falsă decență, îi dezvăluie sărăcia afectivă. Arogant, cu o morală contrarie alimentată de megalomanie, cinism și iresponsabilitate. Dominat de senzația superiorității sociale, devine adesea ridicol și disonant. Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat” scrie, tăios, psihologul pe pagina sa de Facebook. (B.I.)
    https://inpolitics.ro/psiholog-de-top-iohannis-un-primitiv-megaloman-brutal-si-iresponsabil_183713774.html

    Apreciază

  14. […] Iohannis anunta de la New York ca vaccinarea va trebui sa devina obligatorie pentru anumite categori… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.