SACCSIV – blog ortodox

Night Is Coming: TIMISOARA intra in CARANTINA DE NOAPTE (deocamdata in weekend). TOTI, indiferent daca sunt VACCINATI sau NEVACCINATI. Se va repeta scenariul din 1989? Revolutia va incepe la Timisoara si va ajunge la Bucuresti?

Posted in carantina, Coronavirus, revolutie, TIMISOARA by saccsiv on septembrie 22, 2021

Dupa cum spuneam la inceputul lunii:

Night Is Coming

Si a venit. Foarte interesant, la inceput in Timisoara. Iata ce putem citi la Timișoara intră în carantină de noapte în weekend. Oamenii vor putea ieși din casă cu declarație de pe DIGI 24 HD:

Timișoara intră în carantină de noapte în weekend, după ce rată de infectare Covid a ajuns la 4,49 cazuri la mia de locuitori. Măsuri similare au fost luate și în alte localități din județul Timiș.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a actualizat miercuri restricțiile. Astfel, Timișoara întră intr-un nou scenariu în care se reinstituie carantină de noapte în weekend, între orele 20.00 și 5.00, iar vineri, sâmbătă și duminică, magazinele se vor închide la orele 18.00.

Pentru a putea ieși din case noaptea, timișorenii vor trebui să completeze declarația pe propria răspundere, care pot fi descărcate AICI.

Carantină de noapte la final de săptămâna a fost instituită și la Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Dudeștii Noi, Partă, Pădureni, Sacosu Turcesc, Giulvaz și Jimbolia. Moravița și Bucovat întră complet în carantină după ce rată de infectare a depășit 7 la mie, scrie opiniatimisoarei.ro.

Astfel, se interzice circulația persoanelor în afară locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20 – 5, cu următoarele excepții:

 • deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuința/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;
 • deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, precum și pentru achiziționarea de medicamente;
 • deplasări în afară localităților ale persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicției, cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane, și care poate fi dovedit prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei;
 • deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/însoțirea copilului, asistență persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori decesul unui membru de familie.

Operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, sunt obligați să își organizeze și să își desfășoare activitatea, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 5,00-18,00. în intervalul orar 18:00 – 5:00, operatorii economici pot desfășura activitatea de livrare la domiciliu.

Se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport și/sau fitness.

Editor : G.M.

 

Comentariu saccsiv:

Ca va fi revolutie, am tot spus-o. Prima data cu peste 12 ani in urma:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Iata si un exemplu de articol din 2020:

Mircea Dinescu il critica dur pe Klaus Iohannis. Cat va mai dura pana cand il vom vedea la televizor strigand “Am invins!”?

Si nu va fi doar in Romania si nu va fi doar pe chestiunea Covid-19. Pentru ca exista niste stapani:

STAPANII BANILOR: Datoria statelor este de peste 300 000 de miliarde dolari / In comparatie cu acesti papusari, Bill Gates este un pârț iar Big Pharma

Stapanii banilor: Creatura din Jekyll Island

Care vor declansa o criza:

Nu vine “mama tuturor crizelor”, ci vine ceva atat de mare, incat ar trebui inventat un nou cuvant

Si o vor declansa deoarece aceasta va duce la revolutie:

Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA

Iar de revolutie au nevoie pentru reasezarea din temelii a lucrurilor nereasezate pana acum. O revolutie la care gloatele vor fi doar actori (chiar daca masele isi vor inchipui ca ele ar fi motorul). Si va fi si razboi civil dar si razboi mondial.

Istoria se va repeta, doar ca la un nivel de neinchipuit actualmente pentru majoritatea. A fost razboi mondial (primul) si revolutie si razboi civil. A fost mai apoi si criza si razboi mondial (al doilea). Acum vor fi toate la un loc.

Iar in ecuatia asta un rol va avea si dementa coronavirus. Si daca hora e la nivel mondial, sigur va juca si Romania. Si ajungem astfel la Timisoara. Nu ca ar conta prea mult de unde va incepe la noi, insa nu pot sa nu observ ca la fiecare “nou val pandemic”, timisorenii sunt sacaiti primii.

Urmeaza bucurestenii:

Video: Bucurestiul intra in scenariul rosu

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • Cosmin said, on septembrie 22, 2021 at 8:45 pm

   Reactie de sluga jegoasa. Sper ca Fritz asta sa traiasca la fel de mult ca Johannis si Arafat. Istoria omenirii ne-a spuns cat traiesc astfel de indivizi.

   Apreciază

 1. sky said, on septembrie 22, 2021 at 8:39 pm

  In Romania, oamenii se adapteaza, deocamdata nu va fi nici o revolutie la noi; Australia e in strada de ceva vreme (Franta la fel) si tot nu e revolutie inca, dar la noi… cat timp nu vor fi deranjate burtile oamenilor, nu se intrevede vreo revolutie. Sunt deacord ca o sa explodeze mamaliga covid (candva), dar la noi nu acum, nici cat in Australia.

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 22, 2021 at 8:49 pm

   sky

   Frate, daca e mondiala, nu se declanseaza in Australia acum si peste cinci ani in Romania.
   Se va declansa cand e coapta si va fi peste tot. Si nu doar la noi va fi vorba de burti, ci peste tot, caci si criza despre care am scris in articol tot mondiala va fi.

   Apreciază

   • Cristian Daniel said, on septembrie 22, 2021 at 9:31 pm

    …ca sa revenim la mica noastra polemica, frate Vasile :-), nu mi-o lua in nume de rau…tu sustii in continuare ca si in Romania, la un moment dat, mamaliga va exploda…eu sustin ca aici nu va exploda nicio mamaliga, sau cel putin nu va exploda mamaliga romaneasca, va exploda poate alta, cu alte „ingrediente”, cu niste „mirodenii” (spices) aduse din import caci cea romanesca doar face „bulbuci” insa nu da in clocot indiferent cat ai fierbe la ea… ea doar se perpeleste in suc propriu si cam atat…asta ca sa ne mentinem in zona gastronomiei…vad ca si dna Carmen Tanase zice cam la fel, dar si alti comentatori de aici si de pe alte bloguri…uite si ce zicea parintele Iustin Pârvu în 2011, Dumnezeu sa-l odihneasca, apropos de „mamaliga romaneasca”:

    „Păi ce era o grevă altădată? Înspăimânta tot poporul, prin seriozitatea şi hotărârea protestatarilor. Acum sunt atâtea diversiuni că nu mai ştii pentru cine şi ce protestezi de fapt; acum nu mai ai încredere nici în fratele de lângă tine”.

    Părinte, asistăm la o pasivitate generală şi la o paralizie a voinţei poporului român, încât aproape nu mai este nicio reacţie, nici atitudine faţă de toate aceste bombardamente anticreştine. Cum se explică acest fapt?

    Asta şi pentru că sărmanul popor nu mai ştie ce să creadă, nu mai are încredere în niciun lider politic, în niciun formator de opinie, nici în Presă sau televiziune. De aceea este aşa de rece şi indiferent la tot ce apare. Această stare de lucru este de altfel şi indusă, programare la care s-a lucrat cu multă sârguinţă, astfel încât să desfiinţeze modelele şi elitele unui popor şi să strice reperele oamenilor. Acum are mai multă credibilitate în faţa omului de rând cel care ştie să ofere mai bine pâine şi circ. Se mai trezeşte câte unul din somnolenţa asta şi, supărat, caută să facă o mică revoluţie. Dar revoluţia asta ţine numai până la Dealul Patriarhiei sau de la Cotroceni şi de acolo se împrăştie, nu mai rămâne nimic din revolta lui; rămâne el singur revoluţionar. Păi ce era o grevă altădată? Înspăimânta tot poporul, prin seriozitatea şi hotărârea protestatarilor. Acum sunt atâtea diversiuni că nu mai ştii pentru cine şi ce protestezi de fapt; acum nu mai ai încredere nici în fratele de lângă tine.

    Mă uitam că foarte puţini medici au protestat împotriva regimului inuman sanitar prin care Ministerul Sănătăţii desfiinţează sute de spitale, introducând în schimb cardul de sănătate cu cip electronic…

    Este o realitate tristă – intelectualii noștri au fost şi rămân cei mai slabi în atitudine, fricoși, cedează uşor, să îşi menţină posturile. Am observat asta şi în închisoare – mult mai uşor mărturiseau oamenii simpli decât intelectualii; intelectuali erau câţiva, dar omul simplu pătrundea mai repede cu inima realitatea lucrurilor. Intelectualul nu are exerciţiul luptei, al greului, el s-a obișnuit cu un salariu, cu o stare bună materială şi s-a retras astfel din orice acţiune. Ei s-au aliniat partidelor politice în primul rând ca să-şi apere moşiile, averile.

    Bine, dar salariile medicilor acum sunt foarte mici…

    Ei, medicul acum e ca şi popa. Are el salariul mic, dar are şi salariul mare, pe care îl ia din buzunarele necăjitului, şi se îmbogăţeşte fără să aibă el salariul mare. Medicul nostru de azi nu mai are spiritul sacrificiului. Acum, pentru că au salariile mici, dau bir cu fugiţii în străinătate, unde să câştige mai mult, dar până la urmă şi statele occidentale vor ajunge la starea în care ne aflăm noi, nu va mai dura mult nici la ei, pentru că are grijă socialismul european de realizarea acestui plan. Sistemul a lucrat ca pe ţăran să îl tâmpească, iar pe intelectual să îl compromită. Păi capacitatea ruşilor de inteligenţă este foarte redusă, datorită alcoolului cu care au fost „hrăniţi” de către comunişti. Că dacă îi întrebai unde e Berlinul, îţi spuneau: „aici, după deal”. Copiii de beţivi ajung, sărmanii, majoritatea nişte analfabeţi, reduşi mintal.
    Medicul a şi fost un factor prin care Sistemul şi-a realizat şi își realizează în continuare lucrarea satanică de decimare a populației prin vaccinuri şi alte otrăvuri chimicale.

    Această calitate de toleranţă a avut-o românul dintotdeauna sau e recent dobândită?

    Măi, nici vorbă, nu era românul nostru aşa. Păi Ştefan cel Mare a avut luptători din aceștia? Toleranţa a pătruns prin secolul 18 când a început omul să se degradeze moral, prin influenţa masonilor care au pus ochii pe frumuseţea aceasta a ţării noastre şi care au făcut orice au putut să ne dezmoştenească de bogăția Ortodoxiei. Bunătatea ţăranului a dat greş aici, pentru că nu şi-au dat seama ce înseamnă să vină un străin în ţara ta. Iar tinerii care au încercat să orienteze poporul în perioada asta ’22 – ’44 , să îl pună pe un drum bun, au fost denigraţi, ucişi de marea familie masonică carolingiană (Carol al II-lea). Atât răsăritenii cât şi occidentalii au fost nişte persecutori puternici ai ideii româneşti, ai neamului nostru. Şi azi când aud occidentalii de poporul român, e ca şi cum auzi de un călugăr din Petru Vodă. Se duce un călugăr din Petru Vodă undeva şi îl întreabă de unde este – „Aaaa… de la Petru Vodă”? Îţi întoarce spatele şi pleacă. Poporul este bine prelucrat mai întâi în şcoală, apoi în armată, şedinţe şi conferinţe prin care îţi aplicau o educaţie de aşa manieră încât nu puteai să mai vezi altfel decât ca un membru de partid. Nu crezi în nimic decât în ce îţi spune Partidul. Partidul gândea, Partidul conducea, Partidul era totul în viaţa poporului român.
    Acum intelectualii noştri au văzut că e bine să ai o casă frumoasă, să mergi la băi, în staţiuni, în străinătate… şi nu mai au ei timp să ia atitudini de apărarea a neamului şi astfel ajung şi ţăranul şi intelectualul unelte ale „burgheziei”, de pe urma cărora ei trăiesc.

    Dar cum poate totuşi un intelectual, care vrea să își depăşească condiţia asta mizeră, să iasă din ea?

    Nu poate ieşi decât dacă are o elită intelectuală conducătoare, dar cu aşa paraziţi de conducători paraziți ies şi subalternii, medici sau primari, sau învăţători. Mai ales că nu e uşor să conduci poporul român, pentru că el are o rădăcină ortodoxă şi o sensibilitate aparte; tipicul masoneriei nu se aplică la poporul român cu o cultură şi spiritualitate atât de complexe şi bogate. Ca şi altădată, omul e cumpărat, condus de simţul de slugărnicie. Faţă de alte popoare românul nostru are o figură de amărât, chircit; unde îl vezi – stă cu pălăria în mâna şi cu capul de supus se închină la d-l secretar, la d-l primar, cu plecăciune până la pământ. Dar această slugărnicie s-a imprimat şi în viaţa bisericească. Păi grecul stă cu mâinile la spate şi aşa se uită şi la preşedinte şi la mitropolit, nu se pleacă chiar ca o slugă. A fi slugarnic nu înseamnă că respecţi Biserica. Respecţi Biserica dar cu demnitate, nu înseamnă să devii o râmă să lingi toate cizmele. Când am mers cu câţiva români în Sfântul Munte să ne închinăm la icoane, păi făceam metanii mari la fiecare icoană, cu trei închinăciuni în mijlocul bisericii, apoi sărutam mâna la stareţ, aşa cum se face la noi – se uitau foarte miraţi grecii la noi. Ei se închinau mai degajaţi şi nici vorbă să se ducă la stareţ, să se întoarcă înapoi. Noi suntem aici sub influenţa asta slavonească ce a format un alt soi de om, care ne-a adus la starea asta de deformare cu „smerenia”. Această aşa-zisă smerenie a luat naştere în urma terorii. Pe noi ne caracterizează acum frica şi ateismul. Românul nostru ştie să mai facă doar bancuri. Îmi povestea un cetăţean aici un banc ce circulă prin popor.

    Cică: „Un anume preşedinte merge să consulte o vrăjitoare. Vrăjitoarea închide ochii şi îi spune:
    – Vă văd trecând pe un bulevard foarte mare, într-o maşină decapotabilă şi lumea strigând de bucurie.
    – Preşedintele zâmbeşte şi o întreabă:
    – Deci mulţimea este fericită?
    – Da, ca niciodată!
    – Şi oamenii aleargă după …maşină?
    – Da, aleargă în jurul mașinii, ca nebunii. Poliţiei îi este foarte dificil să facă loc mașinii.
    – Sunt şi oameni care poartă drapele?
    – Da, drapele şi bannere cu cuvinte de speranţă pentru un viitor mai bun.
    – Chiar aşa? Şi oamenii strigă, cântă?
    – Da, oamenii strigă fraze de speranță: Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine! Poporul este în sărbătoare.
    – Şi eu, eu cum reacționez la toate astea?
    – Nu pot sa vad! Coşciugul este închis”.

    Ei, cam aşa se amăgeşte bietul român, cu un banc, cu o glumă, dar să facă el ceva concret, o faptă eroică – nu.
    Şi cei în care mai zvâcneşte încă o viţă de român, o viţă nobilă, cum pot depăşi această frică şi să îi poată mobiliza şi pe ceilalţi?
    Nu se poate mobiliza acum nimic, pentru că nu ai ajuns nici măcar până acasă şi ei te-au şi depistat ce lucrezi şi ce vrei să faci tu. Ce era securitatea altădată şi ce este acum, vă daţi seama cu mult mai avansată. Nu are cine să se opună acum partidului, atâta vreme cât copiii celor ce ar avea un cuvânt de spus sunt în Germania, în Franţa, studiază, burse, toate pe seama poporului

    Dar de ce credeţi, părinte, că persecuţia asta electronică este mai antihristică decât celelalte persecuţii păgâne, în care te obligau să te închini şi la idoli?

    Pentru că şi viclenia vrăjmaşului e mai mare conform cu vremurile în care trăim. El are mii de ani de experienţă şi e normal să îşi desăvârşească metodele de ispitire a lumii. Toate fenomenele care se aplică în istoria omenirii sunt în raport cu gradul de civilizaţie al omului. Observaţi acum la ce nivel de cunoaştere a ajuns ştiinţa, după cum s-a dezvoltat tehnica. Cu cât e mai performantă tehnica oamenilor, cu atât şi persecuţia este mai ascuţită şi mai subtilă. Şi pe oamenii aştia îi vad ca pe nişte slugi ale satanei şi eu aşa şi cred – cei care folosesc tehnica asta în rău, în defavoarea omului, sunt nişte înaintemergători ai lui antihrist.

    Nu vedeţi cum au ştiut să protesteze grecii în jur de 15 mii de oameni împotriva actelor cu cip, şi numai pentru faptul că ulterior, oricând ei pot adăuga la acele informaţii din cip şi cifra 666?

    Măi, eu am visat acum într-o noapte, după ce am venit de la Sfânta Liturghie, la o jumătate de oră după ce adormisem, şi am avut trei vise la rând chinuitoare cum erau pecetluiţi oamenii de către slujitorii lui antihrist. Îi adunau de pe stradă şi într-un laborator al lor îi pecetluiau forţat cu un cip electronic de mărimea unui sâmbure de prună. Bineînţeles că nu trebuie să dăm crezare viselor. Dar vedeam un lucru foarte interesant – cei care erau câte doi sau mai mulţi la un loc reuşeau să scape să rămână nepecetluiţi, dar cei care erau singuri, erau uşor răpiţi şi pecetluiţi. Şi spun aceasta, nu că sunt eu vizionar – nici vorbă! – cred însă că dacă vom crea o unitate duhovnicească şi ne vom opune împreună, Domnul îşi va face milă cu noi. Pentru că singuri nu vom rezista şi de aceea ei şi urmăresc să ne dezbine unul de altul. Dragostea şi rugăciunea vor avea multă putere şi tehnica lor va deveni neputincioasă, după cum spune şi Domnul în Evanghelie: Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor(Mt. 18:20). Ei folosesc acum şi mijloace hipnotice. Nu vedeţi cum tehnica asta îl face pe om să nu mai poată dormi, să nu mai poată judeca, să obosească foarte repede? Această tehnică asupra psihicului uman are efect mai puternic decât alcoolul, e un drog periculos.

    Consideraţi că pecetluirea este aproape?

    Pecetluirea nu este chiar aproape, dar nici prea departe. Oamenii trăiesc acum într-un confort şi ateism, încât beau, mănâncă şi nu îi mai interesează de îi judecă Dumnezeu sau nu. Ei fac glume şi se amuză – ei, astea sunt poveşti popeşti. Dar nu este aşa. Tot ce s-a scris în Scriptură trebuie să se împlinească negreşit şi sunt evidente toate aceste fenomene premergătoare. Lumea a ajuns la culmea desfrâului şi imoralităţii, încât homosexualii şi criminalii au ajuns modelele societăţii. Eu văd că şi mentalitatea copilului este foarte mult schimbată, pentru că mamele îşi lasă copiii să petreacă foarte mult timp la calculator şi la televizor, care îi transformă pe bieţii copii în nişte monştri. Îmi povestea o mamă aici că băieţelul ei de patru ani, după ce a venit de afară de la joacă, îi spune mamei: Păi, mămică, eu am să iau pe Anişoara. Păi unde auzeai aşa ceva pe vremea mea? Nu se pomenea aşa ceva. Structura sufletească şi organică a copilului nu este pentru această tehnică satanică, că îl distrugi pe el la anii ăştia. Nu vedeţi chipul unui copil curat, sănătos, cu o educaţie creştină – cât de frumos arată şi ce judecată are? Dar ia-l dintr-o familie de desfrânaţi, de răutăcioşi – parcă şi copilul arată ca un monstru. Viaţa tehnică naşte monştri.

    Părinte, dar celor care vor fi pecetluiţi forţat li se socoteşte lepădare?

    Foarte puţini vor scăpa nepecetluiţi, dar dacă vom fi pecetluiţi cu forţa nu noi vom răspunde, ci ei. Important e să nu cedezi şi să ştii să mori martir. Asta este important.

    Şi cum înveţi să mori martir?

    Nu te supui la niciun soi de încercare. Dar aici are un rol şi partea spirituală. Cu cât eşti mai pregătit duhovniceşte, şi raţiunea îţi va fi mai puţin atinsă sau degradată, şi vei avea şi puterea de mărturisire. Toată viaţa creştinului trebuie să fie o pregătire pentru a şti să moară martir. Dacă vă uitaţi la copii veţi vedea întipărit pe chipul lor instinctul de a fi asemenea lui Dumnezeu. Întrebam aici un copil mic: ce vrei să te faci tu când vei fi mare? Şi el îmi răspunde: Sfânt vreau să mă fac! Copilul are sădit în el această forţă de a-şi desăvârşi sufletul. De la copii trebuie să învăţăm foarte mult cum să fim, „căci ca unora ca acestora este împărăţia cerurilor”. „Până nu veţi fi ca aceştia nu veţi intra în împărăţia lui Dumnezeu” – adică cu sufletul curat, cu curaj şi naturaleţe. Copilul este aşa de nevinovat că pentru el totul este sfânt.

    Cum vă explicaţi faptul că noi, pe măsură ce avansăm în cunoaştere, ne îndepărtăm de Dumnezeu, când de fapt cunoaşterea ar trebui să ne apropie?

    Asta e valabil pentru cei slabi, care mai mult se afundă în cunoaştere, pentru că nu au smerenie, cercetează cu mândrie. Trebuie să ne temem pururi să nu ne părăsească Dumnezeu şi să nu cădem în mrejele vrăjmaşului. Fără această frică sfântă de Dumnezeu cădem în înşelările minţii noastre. Să ne îngrijim să nu slăbească puterea noastră sufletească şi să nu cădem pradă răului.

    Părinte, sunt unele persoane care se îndoiesc de această realitate a cipului, şi consideră că dacă cipul ar fi cu adevărat o problemă aşa gravă de mântuire, Dumnezeu ar lucra prin sfinţii săi şi ar vesti oamenilor exact ce să facă, cu argumente clare şi fără îndoială, că nu lasă Dumnezeu Biserica Lui fără povăţuire.

    Eu consider că acesta însuşi e un semn că sfârşitul este aproape, prin faptul că nu mai avem proroci şi apărători sfinţi ai adevărului ortodox. Este o lipsă de povăţuitori, predicatori care să spună poporului de la amvon ce are de făcut. Nu, acum preotul trebuie să predice după cum îi dictează partidul, nu după cum îi spune Duhul. Mai are el habar de Duhul? Păi cum să mai lucreze aşa Dumnezeu, prin astfel de capi stricaţi? Ei dansează şi cu musulmanii şi cu ereticii şi vrem ca Dumnezeu să grăiască prin ei. Dar bietul om cade pradă tuturor minciunilor (…)”.

    Apreciază

 2. abc said, on septembrie 22, 2021 at 9:31 pm

  Desigur că Timișoara are un rol important în ecuația covidiana/emigrationala, altfel nu se chinuiau să-l pună primar pe tipu ăla de prin lumea larga.

  Apreciază

 3. Geo said, on septembrie 22, 2021 at 10:22 pm

  https://m.hotnews.ro/stire/25054953

  Apreciază

 4. David said, on septembrie 22, 2021 at 10:44 pm

  E nevoie de revolutie mondiala ! Romanilor nu le mai pasa.

  Apreciază

 5. sorinel said, on septembrie 22, 2021 at 11:55 pm

  mamaliga,,,,ce veni vorba de ea….nu va exploda niciodata…..vorba asta, a fost un alint la revolutie….cei care au iesit in strada….au marit cimitirile…..la noi nu exista o clasa de inconstienti…..cindva ieseau tinerii, studentii, acum sincer materia cenusie din mamaliga autohtona a emigrat, sau s-a emancipat si a devenit o franzela amarata cu elemente de ingrosare cu miros de indiferenta…..singura sansa a poporului roman e sa spuna NU…un nu indiviual care are ca substrat jertfa crestina

  Apreciat de 1 persoană

  • VioletaB said, on septembrie 23, 2021 at 11:51 am

   @sorinel Dumneata îi numești „materia cenușie” a poporului român pe cei care au plecat din tara, pentru diverse motive, dintre care cele mai obișnuite sunt bani și renume? Procentual vorbind, peste 80% dintre românii care au plecat la munci în țări străine sunt oameni cu un nivel intelectual mic sau mediu si cu o situație economică precară…

   Cât despre românii ăia „dăștepți” care au plecat la străini pentru a fi „remunerați” pe măsura muncii și inteligenței lor, aceia sunt un procent mic și în mare parte atei… și tot nu reprezintă „materia cenușie” a acestui popor.

   Oricât inteligență ar avea un om, daca nu are si nu își păstrează credința ortodoxă, este pe drumul spre pierderea mântuirii.. indiferent daca e in Romania sau in țări străine.

   Apreciază

 6. Adi said, on septembrie 23, 2021 at 12:35 am

  Timisoara s-a predat de mult timp…Timisoara doar joaca dupa cum i se canta

  Apreciază

 7. Dispută pe Facebook între subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, și primarul Timișoarei, Dominic Fritz: „Putea citi măcar site-ul primăriei pe care o conduce” said, on septembrie 23, 2021 at 9:23 am

  Subprefectul de Timiş Ovidiu Drăgănescu îi răspunde primarului Timişoarei Dominic Fritz, care a acuzat că Timişoara este plasată în carantină de noapte, precizându-i edilului că nimeni nu a carantinat Timişoara şi că acestea ”sunt doar simple speculaţii care denotă necunoaşterea legii şi apetitul pentru senzaţional”.

  ”Nimeni nu a carantinat Timişoara! Sunt doar simple speculaţii care denotă necunoaşterea legii şi apetitul pentru senzaţional. Regret că inclusiv primarul TM a afirmat acest lucru într-o postare pe FB. În calitatea sa de Preşedinte al CLSU – Comitetul local pentru situaţii de urgenţă Timişoara are obligaţia să cunoască legislaţia în domeniu şi să coopereze cu structura de la nivel judeţean. Sau măcar să se informeze de la cei cu care trebuie să colaboreze.

  Conform legii „Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta sunt organisme interinstitutionale cu atributii in SPRIJINUL managementului situatiilor de urgenta produse sau posibil a se produce pe teritoriul unei anumite unitati administrativ-teritoriale. C.L.S.U. se constituie la nivelul u.a.t. sub conducerea primarului.” Care a fost sprijinul acordat cu aceaste declaraţii este greu de înţeles”, afirmă subprefectul într-o postare pe Facebook.

  În opinia sa, ”pentru o minimă informare asupra ceea ce înseamnă carantinarea, primarul putea citi măcar site-ul primăriei pe care o conduce, unde se explică minimal, dar clar, ce este aceasta”.

  ”Probabil, în acest caz, nu ar mai fi creat stupoare în rândul celor care-l urmăresc”, comntează subprefectul.

  Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!
  Coform lui Drăgănescu, carantinarea se hotărăşte în condiţiile art. 7 şi 12 din Legea 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic:

  „Carantina zonală se instituie prin ordin al şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă sau al persoanei desemnate de acesta, în baza hotărârii comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă, la propunerea direcţiei de sănătate publică teritoriale şi cu avizul Institutului Naţional de Sănătate Publică”.

  ”Ceea ce evident nu s-a întâmplat azi”, conchide Subprefectul Ovidiu Drăgănescu.

  Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a afirmat, miercuri seară, că aplicarea restricţiilor tuturor persoanelor, indiferent dacă sunt sau nu vaccinate, este nedreaptă. Primarul afirmă că intrarea în carantină de noapte în week-end va afecta economia locală şi va învrăjbi oamenii.

  „Nu, nu sunt de acord! Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, din care nu mai fac parte, a decis că, potrivit regulilor naţionale, Timişoara trebuie să intre într-o carantină de noapte, în week-enduri. Restricţiile aplicate tuturor timişorenilor, indiferent dacă s-au vaccinat sau nu, sunt nedrepte, vor afecta economia locală care suferă grav din cauza pandemiei şi a scumpirilor, şi învrăjbesc oamenii. În primăvară situaţia era diferită: nu aveam încă vaccinul disponibil pentru toţi”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Dominic Fritz.

  Interdicţia de circulaţie pe timp denoapte va fi instituită în municipiul Timişoara din acest weekend, după ce incidenţa cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,49 la mia de locuitori, şi tot de la sfârşitul acestei săptămâni magazinele vor avea program până la ora 18.

  https://ziare.com/dominic-fritz/stiri-dominic-fritz/disputa-ovidiu-draganescu-dominic-fritz-carantinare-timisoara-1701415

  Apreciază

 8. rudyscc said, on septembrie 23, 2021 at 9:35 am

  Frate Saccsiv, intr-adevar exista sanse extrem de mari sa fie cum zici tu, adica revolutie, nebunie, razboaie civile etc. Oamenii sunt nervosi, frustrati, suparati etc. E adevarat!
  INSA! Sa nu uitam un lucru deosebit de important: nebunii lumii, elita globalist satanista sunt slugile demonilor, ei soptindu-le ce sa faca si cum sa faca. Diabolici. Insa, nu uita un lucru: Dumnezeu e cel care conduce lumea, si totul se va desfasura cum va dori El. Oricand Dumnezeu poate sa le strice planurile. Toti suntem in mana cea atotputernica a lui Dumnezeu, toti.
  Deci, exista imprevizibilitate pentru toti, caci doar Dumnezeu hotaraste cu adevarat incotro o vom lua.
  De aceea e nevoie de mult post, rugaciune si pocainta.
  Dar, repet, scenariul spus de tine e extrem de posibil. Dumnezeu stie.

  Apreciază

 9. smellthebell said, on septembrie 23, 2021 at 11:35 am

  𝗗𝗘 𝗠𝗔𝗫𝗜𝗠 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗘𝗦 !
  Iată cum să învingi pașapoartele de „vaxxinare”. Pas cu pas.
  1. Mergeți pentru a fi respins sau expulzat dintr-o unitate, restaurant, școală etc. si documentați faptul.(cel mai usor, cu video)
  2. Apelați institutul pentru drepturile omului: 021 311 4921 sau 0783 247 990
  3. Faceți o reclamație și obțineți un număr de inregistrare.
  4. Folosiți acel număr de inregistrare și faceți o declarație.
  5. Comisia pentru drepturile omului le va transmite documentele.
  6. Locul care te-a respins va crede că pot câștiga în instanță.
  7. Judecătorul îi va obliga să plătească, deoarece institutul pentru drepturile omului le va reaminti ca nici o afacere, privată sau publică, nu poate discrimina pe nimeni pe motive de religie, rasă și 𝗼𝗿𝗶𝗰𝗲 𝗺𝗼𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗱𝗲 𝘀𝗮𝗻𝗮𝘁𝗮𝘁𝗲, deoarece este ilegal.
  8. Toată lumea va copleși afacerile/institutiile cu aceste plangeri, iar in aceasta lupta si afacerile se vor alatura, permitand tuturor accesul.
  Ei vor trebui să plătească pentru încălcarea legii și nu vor putea rezolva mai mult de 1 caz la rând.
  Nu este nevoie de protest. Fără boicotare. Există multe sisteme în vigoare, care ne ajuta in lupta, dar nu informeaza pe nimeni despre ele.
  Dacă vrei cu adevărat să fii liber și să nu te simți ca o victimă, fă acești pași și distribuie acest lucru.
  ANUNȚ IMPORTANT
  Institutul Român pentru Drepturile Omului a stabilit, din motive de siguranță medicală legate de epidemia de Coronavirus, ca pe toată durata stării de alertă, activitatea de relaţii cu publicul să se desfăşoare numai prin telefon la nr. 0783 247 990 şi corespondenţă poştală (Piața C. A. Rosetti, nr. 4, Sector 2, București, cod poștal 021051) sau electronică (office@irdo.ro).

  Apreciază

  • gheorghe said, on septembrie 23, 2021 at 5:30 pm

   Unde se face plangerea?
   La IDO zici sa se faca „reclamatie”.
   Dupa asta, iei nr de inregistrare (de la IDO) si (mai) faci o „declaratie”… CUI?
   Apoi… „Comisia” le va transmite documentele… CUI? celor care te-au impiedicat sa intri (in restaurant – agent de paza, proprietar, sf de tura?)
   Totusi… „comisia” sau „institutul”? Sint diferite sau ar fi aceeai institutie careia i te adresezi de doua ori?
   Crezi ca IDO „reminteste” sau transmite oficial date, raspuns solicitat sau adresa (catre reclamant – clientul) de lamurire admisa ca proba in instanta?!?

   Dupa ce a stabilit ca e o problema ca sa nu primeasca „platitorul de taxe”, adica… stapanul lui, cetateanul sa se vada fata in fata… cam ce fel de interventie crezi ca vor face, invers… ca omul sa stea fata in fata cu altioameni in restaurant?

   Apreciază

 10. Elena said, on septembrie 23, 2021 at 12:06 pm

  Alin Stoica, despre congresul PNL: „Nu poți permite conferințe cu 5.000 de oameni, când limita pentru spectacole este de 1.000”……
  (iar limita pentru proteste este de 100 de personae… legea este opțională pentru unii, că poate fi interpretată după bunul plac)
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/alin-stoica-despre-congresul-pnl-nu-poti-permite-conferinte-cu-5-000-de-oameni-cand-limita-pentru-spectatole-este-de-1-000-1677145

  Apreciază

 11. Geo said, on septembrie 23, 2021 at 2:10 pm

  https://m.hotnews.ro/stire/25056407

  Apreciază

 12. Bond said, on septembrie 23, 2021 at 4:00 pm

  Un apel important de la OCHR:

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: