SACCSIV – blog ortodox

Mai mult de jumătate dintre statele americane promit că vor lupta împotriva obligativității vaccinării impusă de Joe Biden

Posted in Coronavirus, JOE BIDEN, SUA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on septembrie 16, 2021

Dupa cum stiti:

Joe Biden catre cei ce refuza vaccinarea: ”Am fost răbdători. Răbdarea noastră se termină” / Ce masuri a anuntat

Joe Biden ii ataca furibund pe guvernatorii statelor ce nu se supun dictaturii vaccinului si a mastii: “Imi voi folosi puterea mea de președinte pentru a-i inlatura”

Iata si replica guvernatorilor.

Zero Hedge: More Than Half Of US States Vow To Fight Biden’s Vaccine Mandate

Mai mult de jumătate dintre statele americane promit că vor lupta împotriva obligativității vaccinării impusă de Biden prin mandat

De TYLER DURDEN, 15 Septembrie 2021, ZeroHedge

Autor principal: Bethany Blankley via The Center Square (link inaccesibil din cauza GDPR)

Douăzeci și șapte de guvernatori sau procurori generali republicani, au promis să lupte împotriva ultimului ordin executiv (link inaccesibil din cauza GDPR) emis de președintele Joe Biden, prin care peste 80 de milioane de angajați din sectorul privat sunt obligați să se vaccineze anti COVID sau să se supună săptămânal unor teste, iar în caz contrar angajatorul lor va fi amendat.

Ordinul executiv solicită Biroului pentru Administrația Securității și Sănătății (OSHA) din cadrul Departamentului Muncii din SUA, să ceară întreprinderilor private cu peste 100 de angajați să impună ca muncitorii lor să-și facă ambele doze de vaccin împotriva COVID-19, sau să se supună săptămânal unor teste. Nerespectarea acestei prevederi ar duce la amenzi de 14.000 de dolari pentru fiecare încălcare.

Printre guvernatorii care și-au exprimat opoziția se numără cei din Arizona, Alabama, Alaska, Arkansas, Florida, Georgia, Idaho, Indiana, Iowa, Kansas, Missouri, Mississippi, Montana, Nebraska, New Hampshire, Dakota de Nord, Ohio, Oklahoma, Carolina de Sud, Dakota de Sud, Tennessee, Texas, Utah, Virginia de Vest și Wyoming.

De asemenea, procurorii generali republicani din state cu guvernatori democrați, au promis să lupte, iar aceștia sunt procurorul general al statului Kentucky, Daniel Cameron, și procurorul general al statului Louisiana, Jeff Landry.

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, cu care Biden s-a certat pe tema obligativității purtării măștii și a pașapoartelor de vaccinare, a declarat că Florida va riposta.

„Când ai un președinte ca Biden care emite hotărâri neconstituționale împotriva poporului american, avem responsabilitatea de a apăra Constituția și de a riposta, iar noi asta facem în statul Florida”, a declarat DeSantis.

„Ăsta este un președinte care a recunoscut în trecut că nu are autoritatea de a impune acest lucru nimănui, iar acest ordin ar putea duce la pierderea locurilor de muncă pentru milioane de americani.”

Statul Texas, care este deja implicat în mai multe procese cu administrația Biden, a promis că va intenta un nou proces. Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, după ce a auzit anunțul lui Biden, a declarat că „Texasul lucrează deja pentru a opri această acaparare de putere”, iar procurorul general al Texasului, Ken Paxton, a declarat că Texasul va da în judecată administrația Biden ‘foarte curând’.

Guvernatorul statului Missouri, Mike Parson, a declarat: „OSHA nu poate dicta deciziile personale de îngrijire a sănătății pentru locuitorii din Missouri. Missouri nu se află sub incidența unui plan de stat al OSHA, iar Parson nu va permite ca angajații statului să fie folosiți pentru a pune în aplicare această acțiune neconstituțională.”

Guvernatorul Carolinei de Sud, Henry McMaster, a promis să lupte împotriva lui Biden, spunând: „Visul american s-a transformat într-un coșmar sub conducerea președintelui Biden și a democraților radicali. Aceștia au declarat război capitalismului, băgându-și nasul în Constituție, și dând putere dușmanilor noștri din străinătate. Fiți siguri că ne vom lupta cu ei până la porțile iadului pentru a proteja libertatea și mijloacele de trai ale fiecărui locuitor din Carolina de Sud.”

Guvernatorul Arizonei, Doug Ducey, a declarat: „Guvernatorii nu dau raportul lui Joe Biden. Guvernatorii nu dau raportul guvernului federal, statele au creat guvernul federal, iar Joe Biden a ieșit din raza lui de acțiune”, a declarat Ducey. „Aceste mandate sunt scandaloase. Ele nu vor rezista niciodată în instanță. Trebuie să le respingem și asta vom face.”

Procurorul general al statului Indiana, Todd Rokita, a precizat că lucrează cu un grup de procurori generali pentru a intenta un proces. „Echipa mea și cu mine, împreună cu alți procurori generali care gândesc la fel, analizăm toate acțiunile legale privind modul în care să ne opunem acestor acțiuni autoritariste ale administrației Biden”, a susținut acesta într-o declarație.

De asemenea, Comitetul Național Republican a anunțat că a intentat un proces „pentru a proteja americanii și libertățile lor” în cazul în care propunerea de modificare a regulilor va intra în vigoare.

„Casa Albă se aștepta la această opoziție”, a declarat pentru CNN consilierul principal al Casei Albe, Cedric Richmond, fost congresman democrat din Louisiana, ca răspuns la reacția republicană.

El a spus: „ …acei guvernatori care ne stau în cale, eu cred că a fost foarte clar din tonul președintelui, că va trece peste ei. Și asta este important. Pentru că nu o face în scopuri politice, ci pentru a salva viețile americanilor. Așa că nu vom lăsa unul sau doi indivizi să ne stea în cale. Vom acționa întotdeauna de partea protejării poporului american.”

 

Comentariu saccsiv:

Dar oare cine-l conduce pe Joe Biden?

Jurnalist Deutsche Welle: A devenit evident că există o persoană enigmatică, sau persoane misterioase, care îl pot cenzura când vor pe președintele Statelor Unite

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. rudyscc said, on septembrie 17, 2021 at 11:00 am

    De apreciat cei ce se tin tari si lupta impotriva acestor abuzuri. Sa le dea Dumnezeu putere!

    Apreciază

  2. 88 said, on septembrie 17, 2021 at 2:26 pm

    LIBERTATEA mai presus de sanatate!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.