SACCSIV – blog ortodox

Israelul impune green pass-ul tuturor persoanelor de peste 3 ani

Posted in Coronavirus, ISRAEL, STIRI by Vali on august 13, 2021

Sursa: https://blacknews.ro/israelul-impune-green-pass-ul-tuturor-persoanelor-de-peste-3-ani/

Confruntat cu o creştere a numărului de infecţii cu noul coronavirus, Israelul a intensificat restricţiile şi a extins utilizarea aşa-numitului ”green pass” (certificat verde) pentru cea mai mare parte a vieţii publice pentru toate persoanele de peste 3 ani, informează DPA, potrivit agerpres.

Toţi adulţii trebuie să prezinte un certificat care să ateste că au fost vaccinaţi, s-au vindecat sau au fost testaţi negativ, a decis miercuri seara grupul guvernamental însărcinat cu gestionarea epidemiei. În locurile în care este necesar certificatul verde, copiii cu vârsta de 3 ani şi peste trebuie să prezinte un test negativ pentru coronavirus.

Noile reguli se vor aplica începând de miercurea viitoare.

Este vizat, printre altele, accesul la evenimente sportive şi culturale, în centre de fitness, restaurante şi săli de conferinţă. La evenimentele din săli închise fără locuri pe scaune vor putea participa doar până la 1.000 de persoane, iar la cele în aer liber până la 5.000 de persoane. Evenimentele private sunt limitate la 50 de persoane în interior şi 100 în exterior.

În magazinele cu o suprafaţă de vânzare mai mare de 100 de metri pătraţi, începând de luni este permis doar un client la 7 metri pătraţi.

Certificatul verde, care a adus o relaxare pentru cei vaccinaţi şi vindecaţi, a fost introdus în Israel în februarie.

Peste 58% din populaţia israeliană, de aproximativ 9,4 milioane de persoane, este complet vaccinată.

Israelul a fost prima ţară din lume care a început să administreze al treilea vaccin persoanelor cu vârsta de 60 de ani şi peste. Până în prezent, peste 600.000 de persoane au fost vaccinate a treia oară, conform guvernului.

Infecţiile cu coronavirus au crescut semnificativ de la începutul lunii iunie. Miercuri, Ministerul Sănătăţii a raportat 5.755 de noi infecţii pentru ziua precedentă.

În acelaşi timp, potrivit ministerului, numărul pacienţilor grav bolnavi de COVID-19 a crescut la 400, pentru prima dată de la sfârşitul lunii martie.

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vali said, on august 13, 2021 at 9:55 am

    Jaful mileniului. Pandemia e diversiunea, nu cauza crizei

    Scopul hiper-mediatizării epidemiei de coronavirus e să convingă popoarele lumii că un virus, apărut din senin, prăbușește economia înfloritoare a planetei. Prin această spaimă indusă, omenirea e convinsă de necesitatea unor măsuri cu totul excepționale, pe care nu le-ar fi acceptat în urma unei dezbateri.

    Pentru a înțelege care e miza, pentru a distinge între diversiune și țintă, trebuie să aveți imaginea de ansamblu a contextului. Tabloul nu poate fi înțeles fără perspectiva istorică și trecerea în revistă a organizării economiei mondiale. Vă rog să aveți răbdarea de a parcurge această prezentare, care sper că va fi lămuritoare și vă va înarma cu informațiile necesare pentru a rezista masivei manipulări, căreia îi suntem supuși.

    Cuprins:
    Preambul
    [episodul 0] cum e „clasa pregătitoare”, ce vă mirați?

    Bogații, mai datori decât săracii
    [episodul 1] primul elefant din cameră: criza datoriilor suverane și o răsturnare, care nedumerește

    Națiunile și băncile lor
    [episodul 2] prăbușirea „neașteptată” a burselor și panicile economiei speculative; prima componentă a jafului: transferul de suveranitate

    Trei forme de capitalism
    [episodul 3] de la Roma la Wall Street; capitalismul oamenilor liberi, capitalismul înrobitor și capitalismul de tip cazinou; încă un elefant în cameră: economia speculativă e un gigant, față de cea reală

    Pentru cei mari, criza începuse deja
    [episodul 4] criza din 2008 fusese doar mascată de intervenția salvatoare a statelor, care umflau de zor o nouă bulă; dar semnele crizei nu mai puteau fi ascunse; turbulențele din septembrie de la „amanetul” mega-băncilor – de ce nu se mai împrumutau între ei cei cu bani

    Tiparnița și sforile dobânzii
    [episodul 5] amintiri recente: degetul statului pe balanța economiei „de piață”

    Un răspuns disproporționat
    [episodul 6] intervenții fără precedent, cu scuza panicii, trilioanele din elicopter

    Bancherii din umbra regilor și imperiile lor de hârtie
    [episodul 7] O istorie, care nu se-nvață la școală; de la cămătari la bancheri. Personalități discrete, pe nedrept uitate.

    Primul imperiu global
    [episodul 8] Pax Britanica, secolul de dominație al lirei sterline; cum s-a făcut trecerea la Pax Americana – acordul de la Bretton Woods și supremația dolarului

    Globaliștii au demult propria monedă: dolarul off-shore
    [episodul 9] Al treilea imperiu monetar e deja aici și e mult mai puternic decât statele naționale; „rețeta noastră secretă”: cum să îți creezi singur banii, fără să-i tipărești; Multinaționalele și „avuția națiunilor”

    Și acum încotro? Ce urmează pentru imperiul american și pentru restul lumii
    [episodul 10] previziuni despre soarta dolarului, după câteva teorii notabile; perspectivele unei monede virtuale, pentru toată omenirea

    https://evadare.ro/politica/jaful-mileniului-pandemia-e-diversiunea-nu-cauza-crizei/

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ines said, on august 13, 2021 at 12:46 pm

    Slujba de împreunare capului cu trupul a lui Mihai Viteazul

    https://argespress.ro/mihai-viteazul-impreunarea-capului-cu-trupul/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.