SACCSIV – blog ortodox

Există virusul? SARS-CoV-2 nu a fost izolat? „Cea mai mare fraudă din istoria medicinei”

Posted in Coronavirus by saccsiv on august 10, 2021

Global Research: Does the Virus Exist? The SARS-CoV-2 Has Not Been Isolated? “Biggest Fraud in Medical History”

Există virusul? SARS-CoV-2 nu a fost izolat? „Cea mai mare fraudă din istoria medicinei”

De Prof. Michel Chossudovsky, 10 August 2021, Global Research

Iadul este gol și dracii sunt aici, William Shakespeare, Furtuna, 1610-1611

 

Introducere

Există o succesiune de minciuni sfruntate și născociri folosite pentru a justifica decizii politice de anvergură care, în ultimele 18 luni au distrus literalmente viețile oamenilor din întreaga lume.

„Știința falsă” este folosită pentru a justifica izolarea, distanțarea socială, masca pentru a acoperi nasul și gura, interzicerea adunărilor sociale, a evenimentelor culturale și sportive, închiderea activității economice, pretinzându-se că toate acestea sunt măsuri de combatere a „virusului ucigaș”.

Cine este acest „virus ucigaș” care a fost întruchipat atât de mass-media cât și de către guvernele noastre, ca fiind responsabilul cu declanșarea haosului economic și social la nivel mondial?

Vă puteți aminti că, la apogeul colapsului financiar din februarie 2020, „Virusul V” a fost considerat responsabil pentru cea mai mare prăbușire bursieră de după 1929.

A fost identificat „virusul ucigaș”. SARS-CoV-2 a fost izolat?

Acest articol va analiza această problemă controversată începând cu startul crizei din ianuarie 2020. O parte a acestei analize se bazează pe cercetări efectuate la începutul anului 2020.

Întrebarea centrală ridicată în această analiză este următoarea: există dovezi de încredere furnizate de OMS și de autoritățile naționale de sănătate că presupusul virus SARS-CoV-2 a fost izolat / purificat dintr-un „eșantion necontaminat prelevat de la un pacient bolnav”?

În timp ce presupusul virus a fost definit inițial ca nou coronavirus din 2019 (2019-nCoV) în ianuarie 2020, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat în ianuarie 2020 că nu deține în posesia sa detalii privind izolarea / purificarea și identitatea noului coronavirus 2019 -ncov.

Și pentru că detaliile privind izolarea / purificarea nu erau disponibile, OMS a decis să „personalizeze” testul de reacție în lanț al polimerazei cu transcripție inversă în timp real (rRT-PCR) folosind presupusul virus SARS 2003 „similar” (denumit ulterior SARS-1) ca „un punct de referință ”pentru detectarea fragmentelor genetice ale noului 2019-nCoV.

Ceea ce presupune această decizie este că noul 2019-CoV-2 NU este un virus nou. Acesta a fost clasificat de autoritățile chineze și OMS ca „similar” cu SARS-CoV din 2003, precum și cu MERS.

2003 SARS-CoV a fost ulterior redenumit SARS-CoV-1.

Istoric: Izolarea virusului

Autoritățile chineze din domeniul sănătății

Autoritățile chineze au anunțat pe 7 ianuarie 2020 că „un nou tip de virus” a fost identificat „similar cu cel asociat cu SARS și MERS” (raport relevant, nu sursa originală a guvernului chinez). Metoda de bază este descrisă mai jos:

Am colectat și analizat conform procedurilor date privind pacienții cu infecție 2019-nCoV confirmată de laborator prin RT-PCR și secvențiere de generație următoare.

Datele au fost obținute cu formulare standardizate de colectare a datelor, împărtășite de OMS și Consorțiul internațional pentru Infecții Respiratorii Acute și Emergente, din dosarele medicale electronice. (cu subliniere)

Următorul articol intitulat „Un nou coronavirus asociat cu boli respiratorii umane în China, (Nature, 3 februarie 2021), a fost unul dintre printre primele rapoarte despre noul coronavirus din China:

… [Am] colectat lichid de spălare bronhoalveolar (BALF) și am efectuat secvențierea profundă meta-transcriptomică. Specimenul clinic a fost manipulat într-un laborator BSL3 pentru biosecuritate, la Centrul Clinic de Sănătate Publică din Shanghai. ARN-ul total a fost extras din 200 μl de BALF și s-a construit o bibliotecă meta-transcriptomică pentru secvențierea pereche (citiri de 150-bp) folosind un Illumina MiniSeq descris anterior 4,6,7,8.

 .

În total, am generat 56.565.928 citiri de secvențe care au fost novo asamblate și selectate ca potențiali agenți etiologici.

.

Secvența genomului acestui virus, precum și capetele acestuia, au fost determinate și confirmate prin transcripție inversă PCR (RT-PCR) 10 și respectiv 5 ′ / 3 ′ amplificare rapidă a capetelor ADNc (RACE), respectiv. Această tulpină de virus a fost desemnată drept coronavirus WH-Human 1 (WHCV) (și a fost, de asemenea, denumită „2019-nCoV”), iar întregii sale secvențe de genom (29.903 nt) i s-a atribuit numărul de acces GenBank MN908947.

.

Organizarea genomului viral al WHCV a fost determinată prin alinierea secvenței la doi membri reprezentativi ai genului Betacoronavirus: un coronavirus asociat cu oamenii (SARS-CoV Tor2, numărul de acces GenBank AY274119) [2003] și un coronavirus asociat cu liliecii (liliac SL-CoVZC45 , Numărul de acces GenBank MG772933). (Natura, 3 februarie 2020)

.

Din citatele de mai sus și din documentele consultate nu este clar dacă autoritățile sanitare chineze au întreprins o izolare / purificare a mostrei de la vreun pacient.

Centrele de Control și Prevenție a bolilor din SUA (CDC)

În urma anunțului din 28 ianuarie 2020 al chinezilor, Centrul  pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) a declarat că noul coronavirus a fost izolat. Declarația CDC din 28 ianuarie 2020 (actualizată în decembrie 2020) este fără echivoc:

SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, a fost izolat în laborator și este disponibil pentru cercetare de către comunitatea științifică și medicală.

….

Cronologie:

  • Pe 20 ianuarie 2020, CDC a primit o probă clinică colectată de la primul pacient raportat din SUA infectat cu SARS-CoV-2. CDC a plasat imediat proba în cultură celulară pentru a crește o cantitate suficientă de virus pentru studiu.
  • Pe 2 februarie 2020, CDC a generat suficient SARS-CoV-2 crescut în cultura celulară pentru a fi distribuit medicilor și cercetătorilor din domeniul științei.
  • Pe 4 februarie 2020, CDC a expediat SARS-CoV-2 către Depozitul de Resurse BEI.
  • Un articol care discută despre izolarea și caracterizarea acestei probe de virus este disponibil în Boli Infecțioase și Emergente.

O modalitate importantă prin care CDC a susținut eforturile globale de a studia și învăța despre SARS-CoV-2 în laborator a fost prin creșterea virusului în cultură celulară și asigurarea faptului că acesta este disponibil la scară largă. Cercetătorii din comunitatea științifică și medicală pot folosi virusul obținut din această lucrare în studiile lor.

Tulpinile SARS-CoV-2 furnizate de CDC și de alți cercetători pot fi solicitate, gratuit, de la interfața externă a Depozitului de Resurse BEI (Biodefense and Emerging Infections Research) de către instituțiile recunoscute care îndeplinesc cerințele BEI. Aceste cerințe includ menținerea facilităților adecvate și a programelor de siguranță, precum și deținerea expertizei adecvate. BEI furnizează organisme și reactivi unei comunității mai largi de cercetători în microbiologie și boli infecțioase. (Subliniere adăugată).

Vezi și un studiu aferent postat pe site-ul CDC.

CDC recunoaște că SARS-CoV-2 nu a fost izolat.

Documentul oficial CDC (datat 21 iulie 2021) intitulat „CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Tabloul de Diagnostic RT-PCR are următorul text:

Deoarece nu au fost cuantificate izolate de virus 2019-nCoV  pentru a fi puse la dispoziția uzului de către CDC la momentul dezvoltării testului [ianuarie 2020], și când a fost efectuat acest studiu, testele concepute pentru detectarea ARN 2019-nCoV au fost calibrate cu stocuri caracterizate de transcriere in vitro ARN de lungime completă (gena N; acces la GenBank: MN908947.2) de titru cunoscut (copii ARN / µL) cu vârf într-un diluant format dintr-o suspensie de celule umane A549 și mediu de transport viral (VTM) pentru a imita proba clinică. (subliniere adăugată, pagina 40)

Comparați declarația de mai sus cu recomandarea CDC din 28 ianuarie 2020 care confirmă izolarea SARS-CoV-2:

Pe 20 ianuarie 2020, CDC a primit o probă clinică colectată de la primul pacient raportat din SUA infectat cu SARS-CoV-2. CDC a plasat imediat specimenul în cultură celulară pentru a crește o cantitate suficientă de virus pentru studiu.

***

Consultați analiza răspunsurilor CDC în secțiunea de mai jos privind cererile privind libertatea de informare.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) nu a întreprins izolarea / purificarea vreunei mostre

Din documentele citate mai jos, reiese că autoritățile chineze nu au furnizat OMS vreo probă de izolat / purificat de SARS-CoV-2.

Și pentru că detaliile referitoare la izolare nu erau disponibile, OMS a decis să-și „personalizeze” testul rRT-PCR folosind așa-numitul izolat al coronavirusului SARS „similar” din 2003 (redenumit ulterior SARS- CoV-1) ca „punct de referință” (sau proxy) pentru detectarea fragmentelor genetice ale SARS-CoV-2 din 2019.

OMS a solicitat sfatul doctorului Christian Drosten și a colegilor de la Institutul de virologie din Berlin de la Spitalul Charité. Studiul intitulat „Detectarea noului coronavirus din 2019 (2019-nCoV) prin RT-PCR ”) a fost transmis ulterior OMS.

În timp ce studiul lui Drosten, și colaboratorilor săi, a confirmat că „au fost eliberate mai multe secvențe de genom viral”, în cazul 2019-nCoV – „izolatele de virus sau probele de la pacienții infectați nu au fost disponibile…”

Recomandările către OMS au fost următoarele:

„Secvențele genomului sugerează prezența unui virus strâns legat de membrii unei specii virale denumite sindrom respirator acut sever (SARS) înrudit cu CoV, specie definită de agentul focarului de SARS din 2002/03 la om [3,4 ].

Raportăm cu privire la stabilirea și validarea unui flux de lucru de diagnosticare pentru screening-ul 2019-nCoV și confirmarea specifică [folosind testul RT-PCR], concepute în absența izolatelor de virus disponibile sau a mostrelor originale ale pacienților. Proiectarea și validarea au fost permise de legătura genetică strânsă cu SARS-CoV din 2003 și au fost ajutate de utilizarea tehnologiei sintetice a acidului nucleic.” (Eurosurveillance, 23 ianuarie 2020, subliniere adăugată).

Ceea ce sugerează această afirmație îndrăzneață este că izolarea / purificarea 2019-nCoV nu a fost necesară și că „validarea” ar fi permisă de „strânsa legătură genetică cu 2003-SARS-CoV”.

Recomandările studiului Drosten (susținute și finanțate de Fundația Gates) referitoare la utilizarea testului RT-PCR aplicat 2019-nCoV au fost apoi susținute ferm de către directorul general al OMS, dr. Tedros Adhanom. (Pentru mai multe detalii vezi Michel Chossudovsky, E-Book, Capitolul II).

Libertatea informației: nu există nicio înregistrare a izolării-purificării de SARS-CoV-2

Un important proiect de investigație detaliat aflat în desfășurare, de Christine Massey, M.Sc. din Ontario, Canada, este intitulat:

Cereri privind libertatea de informare: instituțiile din domeniul sănătății / științei din întreaga lume „nu au înregistrări” ale izolării / purificării de SARS-COV-2 (lucrări în curs începând cu 2020),

de Fluorure Free Peel, 04 August 2021

Un text asociat arată lista instituțiilor contactate:

90 de instituții de sănătate / știință la nivel global, toate nu au reușit să citeze nici măcar o înregistrare a purificării „SARS-COV-2”, de către oricine, oriunde, vreodată

De Fluorure Free Peel, 04 august 2021

Raportul de investigație oferă documentație detaliată pe baza cererilor privind libertatea informației (FOI) adresate către nouăzeci de instituții de sănătate / știință dintr-un număr mare de țări.

Răspunsurile la aceste cereri confirmă faptul că nu există nicio evidență a izolării / purificării de SARS-CoV-2 „care a fost efectuată de oricine, oriunde, vreodată”.

„Cele 90 de instituții de sănătate / știință care au răspuns până acum, au furnizat și / sau au citat, în total, zero astfel de înregistrări:

Cererile noastre [sub „libertatea informației”] nu au fost limitate la înregistrările de izolare efectuate de instituția respectivă sau limitate la înregistrările autorizate de instituția respectivă, ci mai degrabă au fost deschise oricărei înregistrări care descriu „virusul COVID-19” (alias „SARS-COV-2”) izolarea / purificarea efectuată de către oricine, vreodată, oriunde pe planetă.”

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC)

CDC a fost contactat de autorul acestui raport sub forma a patru cereri separate: 2 noiembrie 2020, 1 martie 2021, 3 martie 2021, care sunt revizuite mai jos:

Pe 2 noiembrie 2020.

CDC a recunoscut că nu au înregistrări despre izolare / purificare efectivă de către nimeni, oriunde, vreodată, prin orice metodă”:

USA-CDC-Virus-Isolation-Response-Scrubbed.pdf

1 martie 2021:

CDC a precizat din nou că încă nu au înregistrări ale izolării „SARS-COV-2” efectuate de nimeni, oriunde pe planetă, vreodată … doar că nu în atât de multe cuvinte. În schimb, CDC a sugerat în mod absurd că izolarea / purificarea „SARS-COV-2” ar necesita replicarea unui „virus” fără celule gazdă și, prin urmare, este imposibilă. (Solicitarea nu a avut nimic de-a face cu replicarea.)

https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2021/03/CDC-March-1-2021-SARS-COV-2-Isolation-Response-Redacted.pdf

3 martie 2021:

CDC nu a reușit din nou să furnizeze / să citeze nicio înregistrare care să descrie izolarea / purificarea „SARS-COV-2” de către oricine oriunde vreodată … dar nu ar mai spune pur și simplu acest lucru (așa cum au făcut-o pe 2 noiembrie); în schimb, au citat, cu surle și trâmbițe, studiul lui Harcourt și colab. care este același postat pe site-ul CDC:

https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2021/03/CDC-March-3-2021-SARS-COV-2-purification-FOI-response.pdf

7 iunie 2021:

CDC a recunoscut că nu are nicio evidență a purificării „SARS-COV-2” dintr-o probă de pacient prin macerare, filtrare și utilizarea unei ultracentrifuge, de către oricine, oriunde, vreodată:

https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2021/06/CDC-FOIA-request-response-no-records-SARS-COV-2-purification.pdf

Rezultatele concludente ale anchetei

Ceea ce a confirmat autorul acestui raport incisiv și detaliat este că:

Fiecare instituție nu a reușit să furnizeze nici măcar o înregistrare care să descrie izolarea sau purificarea oricărui „virus COVID-19” direct dintr-un eșantion de la pacienți, care să fie necontaminat cu alte surse de material genetic. (Aceste alte surse sunt în mod tipic rinichi de maimuță alias celule „Vero” și ser fetal bovin).

Iată 5 fișiere pdf care conțin răspunsuri FOI de la 79 de instituții din 22 de țări / jurisdicții, referitoare la izolarea / purificarea / existența „SARS-COV-2”, precum și e-mailuri de la autori de studii care au afirmat că au „izolat virusul” și un e-mail de la șeful laboratorului consultant pentru microscopia electronică de diagnosticare a agenților patogeni infecțioși de la Institutul Robert Koch din Germania, actualizat ultima dată pe 13 iulie 2021

Captura de ecran a răspunsurilor selectate sunt furnizate mai jos: Noua Zeelandă, Canada, Marea Britanie.

Consultați arhiva completă de scrisori și răspunsuri. Această lucrare a fost întreprinsă pe o perioadă de peste 12 luni.

Rezultă din studiul detaliat de mai sus că nu există dovezi că virusul SARS-CoV-2 a fost izolat / purificat din eșantionul vreunui pacient, după cum reiese din răspunsurile „sub libertatea de informații” (FOI) din aproximativ 90 de instituții de sănătate / știință din întreaga lume.

Până în prezent (9 iulie 2021) 27 de instituții canadiene și-au oferit răspunsurile. (faceți clic pentru a accesa lista)

Republica Irlanda: „Virusul nu există”

Gemma O’Doherty este jurnalist de investigație în Irlanda.

„Această anchetă irlandeză în Covid arată că Departamentul Sănătății refuză să confirme în scris existența unui „virus”. Confirmarea că virusul nu a fost niciodată izolat.”

 

https://www.bitchute.com/ScDhkApVJMbd/

 

„Ca parte a acțiunii noastre în justiție, solicitam dovezi că acest virus există [precum și] dovezi că restricțiile au de fapt vreun impact asupra răspândirii virusurilor; că măștile faciale sunt sigure și reduc răspândirea virușilor – nu o fac. Nu există astfel de studii; că distanțarea socială se bazează pe știință. Este o născocire; că urmărirea contactelor are vreo influență asupra răspândirii unui virus – bineînțeles că nu. Această organizație de aici – se formează pe măsură ce merge mai departe.” – Gemma O’Doherty

Izolarea virusului. Bătălia legală din Alberta.

Patrick King: Virusul nu a fost izolat! „Nu, nu am câștigat cazul în instanță”. „Nu au dovezi”.

Următorul videoclip îl prezintă pe Patrick King în Bătălia sa legală împotriva guvernului din Alberta.

Există o mulțime de oameni în Alberta și în întreaga lume care luptă împotriva marii minciuni.

Video: Patrick King arată adevărul.

 

WATCH ON ➜ ODYSEE , WATCH ON ➜ BITCHUTE , WATCH ON ➜ RUMBLE 

 

Observații finale: „Cea mai mare fraudă medicală din istoria lumii”

SARS-CoV-2 nu a fost izolat. Există virusul?

Nici autoritățile chineze, nici CDC, OMS, guvernele naționale, autoritățile științifice / sanitare nu au furnizat dovezi că SARS-CoV-2 a fost izolat / purificat.

Pe baza cercetărilor de investigație realizate de Christine Malley, avem acces la răspunsurile numeroaselor guverne și autorități din domeniul sănătății, inclusiv la cele furnizate de Republica Irlanda jurnalistei Gemma O’Doherty.

Ceea ce înseamnă asta este că întreaga narațiune a covidului cade moartă.

Am fost înșelați în mod sistematic.

Tot ce vi s-a spus de guvernele voastre este o minciună, un complex de minciuni și șarlatanii.

Nu există pandemie. Izolarea / purificarea virusului nu a fost făcută.

Toate politicile adoptate de guvernele din întreaga lume presupuse a „salva vieți” sunt ilegale, distructive social și încalcă drepturile fundamentale ale omului.

Aceste politici au fost esențiale în „distrugerea vieții oamenilor”.

Dr. Stephen Frost se referă la presupusa „pandemie de Covid” drept „Cea mai mare fraudă medicală din istoria lumii”.

De la început, în ianuarie 2020, testul RT-PCR imperfect și invalid a fost folosit pentru a „detecta” presupusul virus SARS-CoV-2 din 2019, în ciuda faptului că nu erau disponibile detalii cu privire la izolarea / purificarea virusului original.

Toate deciziile politice de anvergură impuse oamenilor din întreaga lume s-au bazat pe o bancă de date cu cazuri pozitive false, cuplate cu date de mortalitate falsă referitoare la decesele legate de Covid-19.

Reducerea presupusei pandemii SARS-CoV-2 prin măsuri ca: impunerea măștilor faciale, distanțarea socială, închiderea economiilor naționale, sunt de natură penală, nu au absolut nicio valabilitate.

Tulpina originală a SARS-CoV-2 nu a fost izolată / purificată: Cum afectează asta așa-numita „detectare” a „variantelor mortale” ale virusului original?

Mortalitate și morbiditate: în timp ce nu există un „virus ucigaș”, există un „vaccin ucigaș”.

În timp ce virusul SARS-CoV-2 este prezentat de către mass-media și guverne ca un „virus ucigaș” (când de fapt OMS și CDC îl descriu ca „similar cu gripa sezonieră”, un vaccin Covid-19 complet invalid și disfuncțional este în prezent impus întregii populații a Planetei Pământ: 7,9 miliarde de oameni.

Este un efort de miliarde de dolari cu Pfizer în frunte, stabilind un monopol aproape mondial pentru vânzarea și distribuția vaccinului ucigaș mRNA.

Întrebare importantă:

Cum a reușit Big Pharma să dezvolte un vaccin (sponsorizat de OMS, GAVI, Fundația Gates și colab.) Cu un mandat „de a proteja oamenii” împotriva unui virus care nu a fost izolat / purificat?

Mai mult, SARS-CoV-2 2019 a fost clasificat ca fiind similar cu SARS-CoV din 2003, ceea ce înseamnă că SARS-CoV-2 din 2019 nu este un virus nou.

Legitimitatea proiectului de vaccin anti covid atârnă de sutele de mii de cazuri RT-PCR fals pozitive la nivel mondial, combinate cu date false privind mortalitatea legată de Covid.

Vaccinul ARNm al Big Pharma a dus la nenumărate decese și leziuni la nivel mondial, care abia dacă sunt raportate de mass-media.

Deși nu avem cifre pentru întreaga planetă, ultimele cifre oficiale pentru Uniunea Europeană și SUA sunt relevante. Rețineți că se subestimează foarte mult tendințele reale ale mortalității și morbidității legate de vaccin:

UE / SEE / Elveția până la 31 iulie 2021 – 20.595 decese legate de vaccinul anti Covid-19 și peste 1,94 milioane de leziuni, în baza de date EudraVigilance.

Marea Britanie până la 21 iulie 2021 – 1.517 decese legate de vaccinul anti Covid-19 și peste 1,1 milioane de leziuni, conform schemei MHRA Yellow Card.

SUA până la 23 iulie 2021 – 11.940 decese legate de vaccinul anti Covid-19 și peste 2,4 milioane de leziuni, în baza de date VAERS.

TOTAL pentru UE / Marea Britanie / SUA – 34 052 decese legate de vaccinul anti Covid-19 și peste 5,46 milioane de leziuni raportate la 1 august 2021.

Nota Bene: Este important să fim conștienți de faptul că cifrele oficiale de mai sus (raportate autorităților sanitare) sunt doar un mic procent din cifrele reale. Mai mult, oamenii continuă să moară (și să sufere afecțiuni) din cauza vaccinărilor pe zi ce trece. D4CE

Deci, de ce guvernele presează oamenii să se vaccineze?

Șefii de stat și șefii de guvern la nivel mondial sunt presați, mituiți, cooptați și / sau amenințați de puternice interese financiare pentru a accepta consensul privind vaccinul anti covid. Pașaportul de vaccinare este finalul jocului, care constituie o tranziție către tirania digitală.

Studiul și rapoartele analizate în acest articol ar trebui utilizate pentru a confrunta politicienii.

Există virusul?

Guvernele și OMS nu stau bine pe picioarele lor. Și nici Bill Gates.

Ceea ce trebuie să căutăm este să confruntăm un consens foarte fragil, care se bazează pe fraudă și înșelăciune.

Nota autorului: Îi rămân îndatorat lui Christine Massey pentru cercetările și investigațiile ei extinse pe tema izolării / purificării.

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Feli said, on august 10, 2021 at 11:06 pm

    BRAVO pt. acest articol tradus!!
    Este exact asa: NIMENI nu a izolat NIMIC si totul este o frauda de proportii.
    Am explicat si eu in articolul meu:
    https://feli-popescu.blogspot.com/2020/12/drosten-autorul-testului-de-guvid-si.html

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ioan C. said, on august 11, 2021 at 12:37 am

    Actul oficial și original de condamnare a Masoneriei de către B.O.R. (1937)
    https://cititorul.home.blog/2021/08/10/actul-oficial-si-original-de-condamnare-a-masoneriei-de-catre-b-o-r-1937/

    Apreciază

  3. Marian said, on august 11, 2021 at 8:10 am

    Omule , iti zic merci pentru postarea dumitale care , desii nu mai conteaza acum cand , majoritatea oamenilor s-au prins deja de aceasta facatura monstruoasa , LAMURESTE MULTE DINTRE INCA NECUNOSCUTELE CULISELOR DIAVOLIILOR CE CONDUC DE FAPT LUMEA . Sa-i bata Dumnezeu si pe lumea asta si pe cealalta ! Sa-i bata Dumnezeu caci , noi oamenii n-avem nici o putere impotriva lor deoarece , doar credinta in Dumnezeu nu-i suficienta dupa cum se vede .

    Apreciat de 2 persoane

  4. gheorghe said, on august 11, 2021 at 8:10 am

    Bine ca sint aduse dovezi de la mai multe tari….

    Sa nu fiu inteles gresit: spun de multa vreme sa ne luam riscul de a fi amendati si sa contestam in instanta cerand sa fie adusa dovada existentei virusuluI!
    Multi au sarit in sus (si acum chiar….) ca sint incalcate dreptruile de nu stiu ce fel….
    Nici vorba sa castigi in instanta cu asa ceva – masurile sint legale din momentul incare se invoca necesitatea si oportunitatea de catre cel care face regula, Guvern sau ministere…
    Pe „forma” si pe „fond” e greu ca un judecator sa faca „pace” – nu sint opozabile acuzatiile cu apararea fiindca fac parte din „stari” diferite…
    Indiferent insa de starea constitutionala, cand arati ca „scanteia” = SARS nu exista, tot ce se bazeaza pe aceasta minciuna cade, se risipeste ca fumul in vant si orice judecator distinge fara greutate intre realitate si fictiune.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Tudor said, on august 11, 2021 at 9:21 am

    La un an jumate de la urnitul minciunii Covid? Încă o dovadă că Global Research și Chossudovsky sînt opoziție controlată. Spun ca unul ce, acum 10 ani și mai bine, citea zilnic aticole de pe sait. Chiar am citit cartea Modializarea Sărăciei a lui Chossudovsky din care nu țin minte nimic.

    Apreciază

  6. dd_2d said, on august 11, 2021 at 10:11 am

    Totul e o minciuna mare! Acum cand una din minciuni e la vedere mare altele se trec aproape neobservat.
    Mai protesteaza cineva impotriva actelor cu cip? Asa va fi si cu vax-urile din pacate. 😦 Broasca nu sta de buna voie la fiert la inceput, apoi nu mai poate iesi cand se isi pierde puterile.

    Cine crede ca cipul de pe buletin este doar pt datele de pe buletin se inseala amarnic.
    Cipul ala o sa fie pt toate aspectele viestii tale: vaxuri, permis de conducere, buletin, card de ‘sanatate’, bani virtuali, permis de viata si alte ‘drepturi’ temporare.

    Cand o sa fie toate in unul o sa vina cu implantarea. Cum? Pai la fel cum fac azi cu vaccinurile.
    Vrei sa iti platesti taxele, baga-ti cipul? Nu trebuie decat sa il apropii de telefon si sa fie activat in tine.

    Apreciază

  7. Mircea said, on august 11, 2021 at 10:12 am

    Începutul sfârșitului marii minciuni planetare Covid. Totul a început în Canada

    Recent, în Alberta, Canada, Înalta Curte de Justiție a hotărât că toate măsurile restrictive luate împotriva populației cu justificarea pandemiei Covid au fost ilegale și nu au nicio susținere reală. Carantină, măști. Vaccinare, totul se va opri.

    Patrick King este un tată mândru a doi copii, luptător pentru libertate și patriot, care s-a judecat cu guvernul puternic din Alberta și a CÂȘTIGAT!

    Patrick King i-a chemat pe oficiali guvernamentali pentru a demonstra că există covid și NU au putut să o facă. Au înscris-o în documente oficiale ale instanței, conform cărora nu puteau dovedi existența covid. Aici trebuie să vă mai amintesc de procesul în desfășurare al Dr. Reiner Fuellmich cu cca. 100 de avocați și care a cerut oficial CDC American să-i prezinte existența virusului Sars-Cov 2, iar aceștia i-au răspuns că nu pot dovedi asta pentru că nimeni nu a putut izola un astfel de virus până în prezent… Despre acest proces am publicat în blog și pe măsură ce informațiile ies, voi publica în continuare.

    Aici aveți un documentar cu morții din Germania după vaccinare (cu subt.RO): https://www.kla.tv/19455

    Ce înseamnă acest lucru este că nu au dovezi că există covid și au recunoscut în evidența publică. Ceea ce înseamnă acest lucru este că testele, blocările, măștile, distanțarea socială și așa mai departe, nu au elemente de bază pentru a exista oriunde în lume. Nu au temeiuri legale pentru nimic … oriunde, în lume. Nu au nicio bază în realitate.

    Înseamnă că sataniștii ce vor exterminarea omenirii trebuie să renunțe. Înseamnă că lumea va afla despre planurile de exterminare a 90% dintre noi prin acele lor sinistre, misterioase. Înseamnă că aceasta este cea mai mare crimă împotriva umanității. Ea trebuie expusă și oprită. Înseamnă că ne-au distrus viața, pe baza unei minciuni. Înseamnă că au conspirat împotriva umanității.

    Înseamnă că ne împingeau spre acele lor pentru a ne transforma în roboți non-umani docili, prin intermediul ingredientelor lor cu grafen, conectate la sistemul de de control totalitar prin rețeaua 5G.

    Amintiți-vă, testul lor PCR care nu poate face diferența dintre covid și gripă. De fapt, chiar creatorul acestui test a afirmat prin 2019, înainte de a muri de pneumonie că testul lui nu poate fi utilizat la diagnosticare, ori întreaga pandemie s-a creat pe baza acestui test…

    Aici video: https://rumble.com/vkorz0-freedom-fighter-court-victory-ends-masking-shots-quarantine-in-alberta.html?mref=lveqv&mrefc=2

    https://burebista2012.blogspot.com/2021/08/inceputul-sfarsitului-marii-minciuni.html?m=1

    Apreciază

    • vaivoua said, on august 11, 2021 at 12:51 pm

      https://vaivoua.wordpress.com/2021/06/23/boala-x-si-testul-rt-pct/
      OMS a acceptat niste defintii parsive propuse de Gates si GAVI pt care a pregatit testul ca standard din 2018.

      de renuntat nu renunta la dictatura chiar daca pandemia se va dovedi inexistenta. nu au cum sa renunte pana nu se ridica fiara bancara mondiala.
      sa fiti siguri ca vom avea o banca mondiala care va detine datele tuturor oamenilor cu pretextul ca le garanteaza libertatea si o paine pe masa.
      cu cat puscaria e mai lunga cu atat omul e dispus sa traiasca cu restrictii si supravegheat numai sa i se dea drumul

      Apreciat de 1 persoană

  8. ȊNCHIDEREA SOCIETĂŢII (PLANET LOCKDOWN), INTERVIU CU CATHERINE AUSTIN FITTS said, on august 11, 2021 at 11:13 am

    Ce mai bun film, ce-a mai buna explicatie despre „virusul magic”
    O explicatie a ceea ce se intampla, ce se va intampla si de ce de, din interiorul sistemului.
    Un film de pus in rama

    ȊNCHIDEREA SOCIETĂŢII (PLANET LOCKDOWN), INTERVIU CU CATHERINE AUSTIN FITTS
    https://www.bitchute.com/video/OtSBmlTljqXn/

    Apreciază

  9. Serban said, on august 11, 2021 at 5:54 pm

    Am avut cativa prieteni bolnavi de covid (mai toti cu exceptia a doi n-au avut aproape niciun simptom, cei doi au avut febra/tuse/dureri de cap). Dar tatal meu care nu e bolnavicios de fel (nu mai tin minte ultima oara cand a avut vreun guturai) a avut o forma destul de severa (totusi nu s-a internat, nu a necesitat oxigen, dar ne-a dat emotii in familie). Cum s-ar explica totusi toate astea daca ar fi imaginar virusul?

    Am vazut inca de la bun inceput toata minciuna ce a inconjurat acest virus, masurile exagerate si aberante si imi dau seama ca e un scop ascuns in spatele intregii povesti. Totusi, un virus pare sa existe…

    Sper sa nu se precipite lucrurile si sa se mai incurce din planurile papusarilor.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 11, 2021 at 7:23 pm

      Serban

      De unde stii ca erau bolnavi de SARS-CoV-2?

      Apreciază

    • noname 7 said, on august 11, 2021 at 9:31 pm

      A fost racit. Exact aceeasi raceala ce o am si eu, si noi toti de ani de zile. Nu inseamna ca daca are simptome de „covid”, e „covid”.
      Si eu pot spune: uite am descoperit o noua boala ucigasa, ii spune pam-pam-21 si simptomele sunt dureri de burta.
      Daca cineva are dureri de burta de-i zboara creierul, inseamna ca are pam-pam-21??? Nu, ci are durerile de burta normale pe care toti le-au avut tot timpul de-a lungul anilor.
      Atat de real e si covrigul, ca pam-pam-21
      😂

      Apreciază

    • gheorghe said, on august 12, 2021 at 1:09 pm

      Domnu’ Serban,
      Faptul ca o doza modesta de antibioiotic natural = ivermectina opreste manifestarile…. majoritar gripale dar si renale, respiratorii… arata ca este o contaminare reala, insa este bacteriala – parazitii fiind bacterii, micro-organisme adica ceva viu!

      Nimeni nu stie ce fel de bacterii are omul in mod natural, obisnuit, in el – sint/avem mai multe bacterii decat celule!
      Dereglarea echilibrului pe care-l controleaza fiziologia umana face sa apara multe probleme…
      Dereglarea se poate face cu „sprijin” extern daca plamanii sint stresati, uizati, slabiti si nu mai pot opri patrunderea parazitilor prin respiratie si prin rani- de asemenea, daca nu e suficienta capacitate de raspuns fiziologic.
      Dar se face si din interior – doar prin impuls de informare/semnalizare extern care ajunge la bacteriile deja existente si care incep sa se inmulteasca exploziv – poate fi optic, poate fi olfactiv, poate fi electro-magnetic….
      Asa se explica „imbolnavirea” umora care traiesc foarte izolati – cum s-a intamplat cu marinari in largul marii.

      De aceea nu se promoveaza – ba chiar se impiedica – folosirea ivermectinei, fiindca este dovada simpla ca nu exista vreun dusman – numit de unii, virus – care sa ne afecteze ci paraziti, bacterii.

      Rau a fost si este cand se aplica recomandarile criminale venite de la OMS si prelucrate de idioti locali – aplicarea lor a dus la morti „cu zile”.

      Apreciază

  10. Spaceman said, on august 11, 2021 at 7:41 pm

    Bun, și atunci care este SCOPUL acestei ultra mega escrocherii la nivel mondial cu „pandemia de covid-19” ?

    Sunt tot felul de păreri, dar eu spun că scopul „pandemiei” sunt „restricțiile” pentru impunerea unor „permise” pe bază de „certificate” care să arunce oamenii în „lagărul digital”, în „pușcăria electronică” sub un „guvern mondial”. Iar acel „guvern mondial” să pregătească lumea pentru antihrist „salvatorul”.

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/08/10/israel-95-din-cazurile-severe-sunt-pacienti-vaccinati-85-90-dintre-spitalizati-sunt-complet-vaccinati/#comment-483536

    Același rol îl are și acel „Cod roșu pentru umanitate”.

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/08/09/onu-cod-rosu-pentru-umanitate-cel-mai-puternic-avertisment-lansat-vreodata-cu-privire-la-rolul-comportamentului-uman-in-raport-cu-incalzirea-globala/

    Că problemele la nivel mondial nu le poate rezolva decât „un guvern mondial”.

    Dar vor veni Ilie și Enoh care – „au stăpânire să închidă cerul, ca să nu plouă ploaie în zilele proorociei lor, și stăpânire au peste ape să le schimbe în sânge și să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi.”

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/20/sfintii-prooroci-ilie-si-enoh-vor-veni-inaintea-lui-antihrist-sau-in-timpul-lui-antihrist-ii-asteptam-intai-pe-ei-ca-sa-ne-trezim-sau-va-fi-deja-aproape-prea-tarziu-2/

    Atunci ăștia cu „schimbările climatice” ce vor spune, că au avut dreptate?

    Alții, cu toate astea, sunt convinși că „virusul ucigaș” există, chiar dacă nu sunt dovezi, și au o încredere oarbă în autorități, în comunitățile medicale și științifice.

    Uite că pe YT a mai rămas, încă, și părerea, de bun simț zic eu, a Dr. Wolfgang Wodarg, din 13 martie 2020, care spune că în oricâte mutații au venit până acum coronavirusurile, acestea nu au avut o mortalitate mai mare de 1 la 1000, și atunci, cu nou descoperitul „virus ucigaș” , cifrele mortalității de coronavirus erau cu mult sub 1 la 1000 pentru a emite alerte de „urgență medicală”. Video (cu sub RO) →

    Chiar și acum cifrele mortalității de covid sunt departe de 1 la 1000, poate chiar la jumătate! Cu toate exagerările mass-mediei!

    https://en.wikipedia.org/wiki/Template:COVID-19_pandemic_data

    Conformiștii ar spune: pentru că „măsurile” cu restricțiile și vaccinările… au funcționat! Serios!?

    Este alegerea fiecăruia să creadă ce vrea!

    Apreciat de 1 persoană

  11. VioletaB said, on august 12, 2021 at 9:30 pm

    Bineînțeles că nu există niciun virus Sars-cov-2 care sa provoace boala covid-19.
    De fapt virusurile nici nu sunt ceea ce am fost învățați tot de către sistem prin teoria mincinoasa a lui Pasteur, pe baza căreia s-au implementat vaccinurile otrăvitoare la nivel mondial

    https://mobile.twitter.com/Bevvie112/status/1400548243277295625

    Apreciază

  12. […] Există virusul? SARS-CoV-2 nu a fost izolat? „Cea mai mare fraudă din istoria medicinei” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.