SACCSIV – blog ortodox

Israel: 95% din cazurile severe sunt pacienti vaccinati. 85 – 90% dintre spitalizati sunt complet vaccinati

Posted in ISRAEL, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on august 10, 2021

Vizionati va rog si:

Video Antena 3: Covidul face ravagii in randul vaccinatilor din tarile cu rate de vaccinare uriase

 

Tagged with: ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ledpanell said, on august 10, 2021 at 1:53 pm

    Cu Israel incep toate (relele) si tot cu el se termina. E ciclic. Cenzura e si in prezent, sa nu ne amagim ca unii dau cartile pe fata, li s-a dat voie. Probabil renunta progresiv la planul A, pandemia, ca sa nu sara lumea prea tare in sus, si implementeaza in paralel B, incalzire globala sau ce-o mai fi. Ca si numarul asa-ziselor tulpine pe care le discrimineaza stiintific pana si un caine antrenat, numarul planurilor/etapelor stabilite e mare. Mai sunt multe litere, repartizate pe ani. Schimbarea e oricum fortata, doar ca se spera sa fie mai „usor” suportabila.
    In loc sa fie o lume a credintei in care renuntarea sa se faca benevol, in urma unor analize simple, daca crezul in sine e dificil pentru multi, se aplica o renuntare fortata, etapizata. Problema e nu ca se iau jucariile, ci viata si libertatea, iar viata fara libertate nu are sens. Desi are totusi sens, pentru ca viata in sine trebuie respectata, de la insecta la om. Suna poate sirop, dar asa cum taiem gatu la o gaina fara prea multa ezitare, altii ne iau gatzii noua in mod similar. Problemele comune noua si „lor”-modul cum ne raportam la viata, existenta, materie etc.

    Apreciat de 2 persoane

    • Laur said, on august 10, 2021 at 8:34 pm

      Nu vor renunța niciodata la schema de vaccinare. Vor urma alte si alte presiuni si minciuni pt a obliga oamenii prin constrangeri.
      Uitați-vă la francezi, care au iesit cu sutele de mii in stradă degeaba. Umreaza revolutiile de dreapta pe fondul cărora va apărea antihristul care va ridica in slavi popoarele, din gură, vicleneste, pt a pune mana pe putere.
      Strategia e aceeași cu care au condus si pana acum lumea – creează problema dupa care tot ei livrează soluția „salvatoare”.
      Doamne ajută!

      Apreciat de 1 persoană

  2. dd_2d said, on august 10, 2021 at 3:19 pm

    Azi,gheorghe din deal zice ca la noi e pe dos. Minciuni peste minciuni numai ca sa te intepe. Genocid pe fata.
    Acus iese si dulapul si zice ca nu se mai poate, trebuie sa va inchidem pana va intepam pe toti.

    Eu zic ca la final indiferent de cum prezinta hotii stirile o sa se vada cine sta in picioare si cine culcat.

    Apreciat de 2 persoane

  3. Spaceman said, on august 10, 2021 at 3:39 pm

    Așa-zisa pandemie de covid-19 care ar fi cauzată de un coronavirus zoonotic numit sars-cov-2: este o făcătură susținută de o altă făcătură, testul RT-PCR. Iar cheia înțelegerii acestui lucru sunt: anticorpii!

    Dacă acest coronavirus zoonotic numit sars-cov-2 și covid-19 nu există, sunt minciuni, atunci la ce au oamenii un răspuns imun natural, care poate fi verificat prin teste de laborator sau teste rapide de anticorpi? Evident că oamenii au un răspuns imun, verificabil, la coronavirusurile umane, care dau gripe sau răceli comune!

    (Nu mă interesează că unii nu cred în virusuri, ideea este anticorpii sunt proteine create de sistemul imunitar, în acest caz al oamenilor, ca răspuns la ceva care atacă organismul, cum ar fi pentru fiecare fragment ce ar putea constitui un virus întreg, iar aceste proteine pot fi evidențiate și măsurate prin teste rapide sau de laborator.)

    Iar testul RT-PCR poate evidenția fragmente de coronavirus, dar nu poate face diferența dacă acele fragmente provin de la: coronavirus zoonotic sau de la coronavirus uman!

    Așa cum a recunoscut recent CDC, care a anunțat că renunță la testul RT-PC de la sfârșitul acestui an, tocmai din acest motiv.

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/26/stire-de-importanta-covarsitoare-cdc-al-sua-renunta-la-metoda-de-diagnosticare-prin-testele-rt-pcr-incepand-cu-decembrie-2021/

    Iar oamenilor li se va cere în curând dovada, prin testare de anticorpi, rapidă sau de laborator, că nu sunt imunocompromiși la covid, periodic, ca asta să fie și ca o parte dintr-un sistem de taxe la nivel global.

    Pentru a arunca lumea în pușcăria electronică, în robia digitală a unei guvernări mondiale. Cum am arătat aici →

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/08/08/video-preotul-calistrat-chifan-s-a-saturat-si-de-plandemie-si-de-guvernanti-si-de-raed-arafat-este-inadmisibil-sa-faci-o-medicina-de-forta-ca-in-vremea-nazismului/#comment-483420

    Luați ca exemplu cazul recent al unei scriitoare din Franța, Rachel Marsden, care a plecat să-și viziteze mama în Canada, iar autoritățile canadiene nu i-au permis intrarea în propria țară pe baza unor teste de anticorpi, obținuți în mod natural la trecerea prin boală, rezultat negativ RT-PCR mai recent de 48 de ore și scrisoare medicală din Franța care atestă că este imună la covid.

    https://www.rt.com/op-ed/531001-canada-kicked-out-vaccine-covid/

    Regula este că nimeni nu intră în Canada dacă nu are schemă completă de vaccinare anti covid sau fără să stea în carantină minimum 14 zile, chiar dacă are test cu rezultat negativ la covid sau dovada că s-a recuperat din boală. Cine nu se conformează poate primi o amendă de 6000 de dolari.

    https://travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/isolation

    Pentru că spun „specialiștii” ca Fauci: „anticorpii dobândiți după trecerea prin boala covid nu sunt suficienți pentru a deveni imun la aceasta, este necesar și vaccinul (sau alte tratamente care urmează a fi omologate), deoarece virusul va dezvolta mutații dacă îl lași să se înmulțească cronic, în mod natural, în oameni.

    https://eu.usatoday.com/story/news/health/2021/08/09/covid-already-had-it-experts-say-you-still-need-get-vaccinated/5535920001/

    Acum în Franța pentru certificatele de covid, cu care poate fi permisă accesarea anumitor locații, sunt acceptate și testele RT-PCR cu rezultat negativ, nu mai vechi de 48 de ore, dar și rezultatele la testele de anticorpi dobândiți în mod natural după trecerea prin boală!

    Astfel unii fug degeaba de vaccin și se trudesc cu teste, că șarlatania covid-19 și-a atins scopul ca oamenii să primească certificatele care-i înrobesc.

    Apreciază

  4. sky said, on august 10, 2021 at 4:54 pm

    Trebuie vaccin saptamanal, altfel nu este eficient.

    Apreciat de 2 persoane

  5. Catalin said, on august 11, 2021 at 10:10 am

    de asemenea o crestere a cazurilor de infarct

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.