SACCSIV – blog ortodox

Tadjikistan decretează vaccinarea obligatorie împotriva Covid-19 pentru toate persoanele de peste 18 ani

Posted in Coronavirus, STIRI, vaccin by Vali on iulie 4, 2021

Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/international/tadjikistan-decreteaza-vaccinarea-obligatorie-impotriva-covid-19-pentru-toate-persoanele-de-peste-18-ani.html

Autorităţile din fosta republică sovietică Tadjikistan au decretat sâmbătă vaccinarea obligatorie anticoronavirus pentru toate persoanele de peste 18 ani, informează EFE.

“Vaccinarea împotriva coronavirusului este obligatorie pentru cetăţenii de peste 18 ani”, se menţionează într-un comunicat difuzat sâmbătă de comitetul guvernamental tadjik, creat pentru a stopa propagarea COVID-19, a informat din Duşanbe agenţia rusă Interfax.

Autorităţile din ţara din Asia Centrală, cu 9,3 milioane de locuitori şi unde campania naţională de vaccinare pentru persoanele care au împlinit 18 ani a început la 25 iunie, au subliniat că vaccinul este gratuit.

În Tadjikistan sunt folosite în prezent două vaccinuri anticoronavirus: AstraZeneca şi CoronaVac.

Potrivit cifrelor oficiale, Tadjikistanul a înregistrat 13.548 de cazuri confirmate de coronavirus şi 92 de decese asociate bolii.

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ibagul2006 said, on iulie 4, 2021 at 8:11 pm

    La 92 de decese din cauza acestui virus „extrem de periculos” tu vii cu vaccinare obligatorie, pardon, tratament genetic obligatoriu ? Cam se justifica daca e un tratament genetic care poate schimba structura biologica naturala a omului din interese de proprietate intelectuala, reducerea populatiei, inducerea de boli autoimune, sterilitate etc. Ce ma oripileaza e cum conducatori de popoare atat de diferite ca si limba, cultura si traditii ajung la un numitor comun in ceea ce priveste plandemia, tratament genetic, botnita, interdictii, masuri economice distructive etc.
    Asupra popoarelor pamantului s-a declansat cea mai mare conspiratie, prin chiar reprezentatii acestora, tradatori de neam si tara, santajati sau indoctrinati sau cumparati cu functii si bani de marile familii de elite.

    Apreciază

    • Florinache said, on iulie 5, 2021 at 2:10 pm

      Tocmai acest numitor comun e dovada ca Guvernul Mondial e deja instalat dar inca nu e oficializat.

      Apreciază

  2. Barbul said, on iulie 5, 2021 at 1:48 am

    Cat exces de zel pt 92 morți, traficul rutier nu il opreste ? Ca sigur au murit mai mulți…

    Apreciază

  3. sdfasdf said, on iulie 5, 2021 at 12:09 pm

    „Ne prefacem ca suntem o societate libera cand planul merge bine. Cand nu merge bine, cu japca ce atata libertate.”

    Apreciază

  4. nuio said, on iulie 5, 2021 at 4:36 pm

    Se pot gasi solutii pentru a ocoli vaccinarea chiar si atunci cand este decretata obligatorie!! Nu pot da detalii, ca stiu ca se mai uita si Arafat pe aici pe blog (am auzit ca e blogul lui preferat), dar SE POATE!!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.