SACCSIV – blog ortodox

La cateva zile dupa ce a renuntat la purtare mastii in interior, Israelul o reintroduce pe motiv de varianta indiana

Posted in Coronavirus, ISRAEL, masca de protectie, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on iunie 20, 2021

Ministerul Sănătăţii din Israel anunta luni omenirea ca se renunţa la obligaţia de a purta mască în locurile publice închise, una din ultimele măsuri în vigoare în cadrul luptei împotriva pandemiei de COVID-19:

Israel, prima ţară care renunţă la mască. Anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii

Dar Covid este bandit si a venit cu varianta indiana peste ei. Iata ce putem citi pe Romania TV la Purtarea măştii de protecţie, reintrodusă în Israel. Au apărut noi focare de COVID-19:

Israelul a reintrodus măsura purtării măştii de protecţie în anumite zone. Autorităţile israeliene au luat această decizie, după ce au apărut noi focare în şcoli.

Ministerul Sănătăţii din Israel a anunţat că purtarea măştii de protecţie este obligatorie în interior şi în exterior în zona Binyamina, la sud de Haifa, şi în Modiin-Makkabim-Reut, oraş situat situat între Tel Aviv şi Ierusalim.

Măsura este aplicată la cinci zile după ce Israelul a eliminat obligativitatea purtării măştii după scăderea numărului de infecţii la nivelul întregii ţări.

Chiar şi aşa, într-o şcoală din oraşul Binyamina, 45 de elevi au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus, în vreme ce în Modiin au fost înregistrate aproape 20 de cazuri de infectare săptămâna trecută.

Potrivit Agerpres, focarul din Binyamina a fost descoperit ca urmare a unei operaţiuni de prelevare de probe care a fost demarată după depistarea primului copil bolnav. Autorităţile spun că au fost Au fost testate diferite grupe de vârstă din şcoală şi au fost descoperite alte nouă cazuri. Ulterior, operaţiunea de prelevare de probe a fost extinsă la alte şcoli, moment în care au fost descoperite alte 35 de cazuri de infectare.

Probele au fost trimise pentru analiză la Centrul Naţional pentru Tehnologii Genomice. Ar fi vorba despre varianta delta (indiană) care e responsabilă pentru epidemie. Conform sursei citate, varianta indiană este cu 60% mai contagioasă decât tulpina britanică, cea dominantă în Israel.

Autorităţile sanitare au precizat că sursa focarului este încă în curs de investigare. Există însă o posibilă legătură cu o familie care s-a întors recent din străinătate.

Purtarea măştii de protecţie, reintrodusă în Israel chiar dacă majoritatea adulţilor e vaccinată

Agenţia israeliană de presă TPS precizează că majoritatea populaţiei adulte este vaccinată, iar COVID-19 a dispărut aproape complet din ţară. În schimb, majoritatea copiilor sub 16 ani nu sunt vaccinaţi şi abia recent vaccinurile au fost făcute accesibile pentru grupa de vârstă 12 – 16 ani.

Israelul, o ţară cu 9 milioane de locuitori, a început campania de vaccinare în decembrie. Peste 5.491.000 de cetăţeni israelieni au primit primul vaccin, aproximativ 59% din întreaga populaţie, iar peste 5.1497.000, aproximativ 55%, au primit a doua injecţie.

Noile infecţii şi cazurile grave de boală au scăzut brusc în ultimele luni, cu doar 22 de persoane care sunt grav bolnave, în scădere faţă de aproximativ 1.200 la sfârşitul lunii ianuarie. Majoritatea secţiilor de coronavirus din spitalele israeliene au fost închise. 6.427 de israelieni au murit din cauza acestui virus.

 

Comentariu saccsiv:

Israel este oferit ca model lumii. Ni s-a spus ca este printre cele mai vaccinate tari, asa ca de aia scad cazurile si in consecinta au fost printre primii care au inceput ridicarea restrictiilor.

La inceputul saptamanii au ridicat-o si pe ultima, dar dupa cateva zile, iata ca au inceput sa le bage la loc, pe motiv de varianta indiana.

Care ar fi mesajul? Poate ca trebuie vaccinati si copiii la varste din ce in ce mai mici. Sa cine stie ce ni se mai pregateste…

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. A. said, on iunie 20, 2021 at 9:22 pm

    Sapte trambite… sapte vaccinuri… Ultima va fi cea finala… chestii socoteli… Se aseamana, nu stiu daca 100%, dar se aseamana muuuuult muuuuult tare…..

    „ABOMINATIA” sau „Uraciunea pustiirii” – Creatia Lui Hristos Dumnezeu MODIFICATA GENETIC mARN de catre SATAN & gashca aferenta….

    Apreciat de 7 persoane

    • Paul said, on iunie 20, 2021 at 9:47 pm

      AI DREPTATE!

      Apreciază

    • alex said, on iunie 20, 2021 at 11:11 pm

      7 VACCINURI SA ANULEZE CELE 7 DARURI ALE DUHULUI SFANT!!!!

      CARE INCA MAI AVETI GENE DE OAMENI FACUTI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU, TREZIREA!!!!!

      Apreciat de 1 persoană

      • VioletaB said, on iunie 25, 2021 at 4:47 pm

        @alex care sunt cele 7 daruri ale Duhului Sfânt? Sau te referi la cele 7 taine ? In acest sens nu ar merge comparația.

        Oricum ar fi, nu trebuie primite aceste injectări cu serul lor demonic modificator de ADN sub nicio forma

        Apreciază

      • Mihai T said, on iunie 25, 2021 at 6:53 pm

        Teologia ortodoxă vorbeşte de 7 daruri ale Duhului Sfânt: duhul fricii de Dumnezeu, duhul tăriei, duhul sfatului, duhul ştiinţei, duhul cunoştinţei, duhul înţelegerii, duhul înţelepciunii.

        Apreciat de 1 persoană

  2. Ion a lui Axinte said, on iunie 20, 2021 at 11:59 pm

    Premiza:
    Cancerul de piele nu exista. Dar dupa aparitia cancerului ca boala generala, in massmedia s-a tot vorbit ca se poate face cancer de piele datorita emisiei ridicate de radiatii a soarelui. Retineti; cancerul de piele nu exista. A aparut crema de protectie solara. Mirosea frumos. Cu ea se creau noi metode de distractie pe plaja. Parea inofensiva, chiar folositoare. Retineti; cancerul de piele nu exista. Apoi brusc, dupa cca 10 de folosire a cremelor de protectie solara au aparut un numar mare de cazuri de cancer de piele. Dar lumea e fericita ca avem cremele de protectie solara.
    Revenim:
    Covid-19 nu exista. Dar exista gripa provocata de coronavirus de la inceputul lumii pacatoase pana la sfarsitul ei (sau cel putin asa spune „stiinta”, nu polemizez). Apoi un grup de oameni destepti ne-au inspaimantat prin massmedia ca a aparut covid-19 si e periculos. Retineti: covid-19 nu a fost demonstrat ca exista. S-a ingradit libertatea oamenilor, s-au facut experiente sociale distructive la nivel planetar, a fost distrus sistemul de sanatate, lumea s-a inspaimantat si a acceptat toate ingradirile. Retineti: covid-19 nu a fost demonstrat ca exista. Dar „minune”, a aparut vaccinul anticovid-19 contra virusului ucigas covid-19 care inca nu a fost demonstrat ca exista. Lumea s-a vaccinat fericita crezand ca va scapa de covid. A scazut numarul bolnavilor, al mortilor iar restrictiile s-au diminuat. Au aparut tulpini noi, s-a mai facut un vaccin, s-au mai introdua restrictii pe perioade scurte apoi iar au fost ridicate restrictiile. Vreme de 3-4 ani au tinut-o asa. Lumea s-a obisnuit cu noile tulpini, noile vaccinuri, restrictii uite-nu-s. Si dupa 4 ani lumea a inceput sa moara in numar mare datorita unei noi tulpini pentru care nu s-a gasit vaccin dar s-au recomandat 2 vaccinuri simultan dintr-un model deja existent. Insa lumea dupa 4 ani de pandemie se obisnuise cu gandul ca se moare datorita virusului si ca; asta e.
    Nimic deosebit. Nimic impresionant. Asa cum a aparut cancerul de piele, tot asa lumea va muri de covid. Dar dupa ce se vor obisnui cu ideea si nimeni nu-si va mai pune problema da chiar exista covid-19, care nu s-a demonstrat ca exista.
    Deci nu va asteptati la nimic deosebit inca 3 ani. Multi care sunt contra covidului vor inventa tot felul de efecte distrugatoare atribuite vaccinului si restrictiilor. Dar aceste efecte nu vor fi. Si lumea se va plictisi de toti acesti gica-contra si vor fi luati in ras apoi uitati. Iar cand va veni valul mortii datorita aparitiei tulpinii ucigase finale (datorita vaccinului de fapt) lumea va fi deja resemnata si va privi neputincioasa la numarul urias de morti.
    Tot ce am scris mai sus a fost gasit pe niste papirusuri vechi de aproximativ 2000 de ani. Aceste papirusuri au fost apoi adunate si din ele a aparut o carte care initial s-a numit „Cartile”. Iar acest mesaj a fost gasit codat intre randuri.

    Apreciat de 2 persoane

    • astridcezara said, on iunie 21, 2021 at 2:16 am

      Virusul exista.O spun si preotii puternici,ca Neofit de Morfou.
      Ca vaccinul nu are legatura cu boala,ci cu controlul si zombificarea populatiei,asta da..
      Ca frica dementa s-a instalat in randul oamenilor,asta e clar..
      Ca absurdul si irationalul fac legea,asta e pura realitate..

      Apreciază

      • Tudor said, on iunie 21, 2021 at 11:00 am

        Există, numai că nu ca vietate, micoorganism.
        Din „Grand Dictionnaire Latin”:

        „vīrus [virus], viri
        nom neutro
        1 venin de serpent ou d’autres animaux, plantes, poison, substance toxique
        2 physiologie jus, humeur
        3 sécrétion végétale ou animale, aux pouvoirs magiques ou médicamenteux
        4 saveur âpre de l’eau de mer, salure, sel
        5 mauvais odeur, puanteur
        6 (au figuré) méchanceté, malveillance”

        Apreciat de 1 persoană

      • Nimeni said, on iunie 21, 2021 at 12:52 pm

        Dacă virusul ar fi existat nu ați mai fi existat la momentul actual , mai ales la cât de periculos a fost prezentat că ar fi la momentul apariției lui in China , când oamenii cădeau pe străzi (mai degrabă se aruncau ) ,dar de atunci aceste efecte nu au fost văzute nicăieri în lume ,totul a fost pentru înfricoșare , dacă ar fi existat credeți că ar fi putut fi oprit ,mai ales după un an de zile de la crearea primului vaccin , un virus se răspândește exponențial , asta însemnând că ar fi făcut ravagii ,singurii care ar mai fi fost în viață ar fi fost cei de prin Siberia ,Alaska sau locurile izolate de lume ,sau poate credeți că un virus are conștientă și ia hotărări când să infecteze și când nu , mănâncă își face provizii și apoi intră în hibernare ca urșii ,cum sa întâmplat până acum. Dacă luăm în considerare populația Chinei sau Indiei nu ar fi fost nici o șansă ca virusul să dispară ,și culmea se mută întotdeauna și prosperă doar in populațiile mici ca Europa .Nu există nici o logică și este un fapt medical că un virus nu dispare si apare când dorește. Există viruși dar nu și ăsta . Și ar trebui să vă întrebați cu se detectează diferitele variante de covid dacă se folosește același test PCR pentru detectare ,oare se dă cu zarul și apoi se hotărăște varianta ,sau testul PCR are un display care afișează varianta de față , adevărul este în fața voastră și nu-l vedeți ,căutați în imaginație și nu în realitate .Acum dacă cineva vă spune că poți să bați un cui cu o până ,acceptați realitatea fără să puneți sub semnul întrebării ,sau să vă amintiți că logic și real nu poți face asta decât cu un ciocan sau piatră .Cam la fel se întâmplă și în ziua de azi ,medicina a uitat ,cică ,toate postulatele despre viruși ,virușii au suferit se pare schimbări și se pare că au devenit conștienți ,au creier , decid singuri ,nu mai este că în vremurile trecute au evoluat și ei ,este normal .

        Apreciat de 1 persoană

      • ochiul said, on iunie 21, 2021 at 2:08 pm

        „preotii puternici,ca Neofit de Morfou” ce expresie de om fara creier…
        de cand si pana cand trebuie sa iau date medicale de la un preot puternic ??? acest preot puternic bate campii rau de tot, tot el a zis acum cateva luni ca covid o sa dispara brusc inainte de luna mai si apoi urmeaza ceva mai grav ca covidu….iata ca nici nu a disparut brusc si nici nu a venit acel ceva

        Apreciază

      • gheorghe said, on iunie 21, 2021 at 3:31 pm

        Deseu biologic nu se multiplica si nu supravietuieste ca nu are viata… e „curatat” de celulel care fac ordine ajutand procesele fiziologice din corp.
        Asa-numitul „virus” – termen imaginat! – nu este VIZIBIL fiindca nu exista.
        Microscopul nu-l detecteaza.
        Aparatul optic numit microscop e numit „micro-” fiindca „vede” la nivel de micro-metru.
        Nu exista „nano-scop” care sa „vada” la dimensiunea declarata de dogma virusologie, cativa nanometri.
        Echipamentul electronic creeaza o imagine conform unei interpretari/presupuneri a cuiva.
        Vaccinul este un raspuns ipotetic la o problema imaginata – nu rezolva problema reala de sanatate a „omului”.
        Gandeste:
        – orice om infometat are solutia sa se hraneasca – nu-i mai este foame
        – orice om infrigurat are solutia sa se incalzeasca – de la o sursa de caldura si/sau sa se imbrace [mai gros]
        – orice om insetat are solutia sa bea si astfel dispare setea
        – o taietura se poate coase si in scurt timp se cicatrizeaza
        Dar la ce spui tu ca trebuie sa credem – virus si vaccin… dupa inventarea „sistemului imunitar” – armata distincta de „ceva” din corp a aparut si ideea de dusman care vine de-afar si doar armata imunitatii poate sa faca ceva.
        S-a renuntat la realitatea functiei imunitare pe care o exercita toate celulele si cohiortele de bacterii din organism.
        … fii atenta:
        – aceeasi forma de imbolnavire o au si cei c”cu” si cei „fara” …. virus
        – dupa administrarea aceluiasi „vaccin” , din ambele categorii unii nu reactioneaza iar altii evolueaza in ambele sensuri – se simt mai bine sau mai rau. Nu zic de statistici care „recunosc” – foarte putini „se fac bine”…
        Daca incerci sa gandesti vei ajunge la concluzia ca nu se stie ce se face si ce efecte va produce dar de regula sint negative, daunatoare sanatatii.
        Eu as spune ca oamenii – totusi – rezista cu tot cu inocularea de mizerii facuta de tampiti.
        Asa ca poate spune cine vrea, ce vrea – ratiunea ne-a fost data sa nu murim prosti.

        Apreciază

      • noname 7 said, on iunie 21, 2021 at 4:28 pm

        Nu, virusul nu exista.
        Prostia asta cu creatul in laborator este cea mai mare inselare. Cat de tampit sa fiu s acreez un virus care sa ma ucida, eventual, si pe mine, „creatorul” lui?……
        Sau cu evadatul din laborator, daca e real si evadat, de ce nu l-au izolat? Sa mi-l arate, si voi crede in el. Deocamdata nu avem nici o dovada ca exista, dar avem zeci de dovezi ca NU exista: site-ul wits, cartea „coronavirus wuhan” sau parca asa se numea, agenda 21, exercitiul de pandemie efectuat din „pura coincidenta” inainte de coacerea covrigului, testele pcr care nu diagnosticheaza niciun virus, 97% din Americanii ce au avut covrig au purtat botnita tot timpul, „expertii” stiu sa-ti zica ce tulpina ai, interesant, fara a vedea scris pe testele pcr sau fara a-ti analiza proba la microscop, autopsii interzise (iar daca s-au facut autopsii nu s- a gasit niciun virus), si CIREASA DE PE TORT, cititi cu atentie: toti politicieni sunt imuni la virus. Sau daca nu sunt imuni, fac „forme usoare”: arahat nu a vrut sa se testeze, directorul OMS la fel, Trump s-a vindecat in 2 zile, Kim Kardashian a facut petrecere in plina plandemie si ciudat, s-a imbolnavit, dar pana la urma nu s-a imbolnavit. Kim Kardashian are voie la reuniuni de familie, noi nu. Fac scandal idiotii de parlamentari ca nu mai sunt doritori pt doze, pai ne-au intrebat de cate doze au nevoie? Parca totul e prea decis ca toti se vor va@cina, ca toti vor dori „libertate, imunitate, normalitate”. Iara de preoti „puternici” in duh ecumenist, am auzit si eu ca „virusul exista”. Atat de puternici sunt, ca n-au tupeu sa spuna in fata lumii: „NU va v@cinati”, si tooot sclada busuiocul, ca da de, da de a grai Banescu in locul lor si-a trece si asta, fara sa se vada carui stapan slujesc cu adevarat. Nu zic de parintele Neofit, sau de altii pe care nu i-am ascultat chiar atat de indeaproape, ci zic la modul general, desi multi se regasesc aici.

        Apreciază

      • a fi sau a nu fi, asta e întrebarea said, on iunie 21, 2021 at 5:51 pm

        astridcezara ,

        De unde știi că virusul există? Dă-ne niște probe valide, ceva concret și verificabil, ceva bazat pe cercetări științifice, nu pe ce vedem la televizor.

        Dar hai să prespunem, așa de amorul artei, că există virusul cel „nou” foarte periculos, știi că procentul de vindecare este de aproape 100%? E bine, nu-i așa? Atunci pentru ce atâta isterie globală?

        Și apropo de asta, există boli cu procente de supraviețuire muuuult mai mici. Se îngrijorează cineva? NIMENI!

        Așadar care e treaba cu virusul ăsta, poate ne explici tu, poate ne iluminezi, pentru că orbecăim în bezna minții.

        Apreciază

    • isa said, on iunie 21, 2021 at 8:20 am

      In familiamea extinsa a murit o persoana apropiata de melanom malign. Nu se dadea cu creme solare, muncea insa mult in soare, vara, si fiind cald, isi dadea camasa jos. A avut nenorocul sa dea peste un doctor nepriceput, sa nu zic criminal, care prin interventia nepotrivita a facut sa i se raspandeasca cancerul in corp – i-a extirpat melanomul fara margine de siguranta, numai la suprafata. Dupa asta a mai trait jumatate de an. Ultimile 3 luni au fost cumplite. Metastaze la nivelul organelor, inclusiv creier, metastaze osoase. Stii cum e sa intorci un bolnav cu cearceaful in pat, pt ca nu poti sa pui mana pe el sa-l ridici ca i se frang oasele la propriu, din cauza metastazelor?
      Asa ca te rog, nu spune ca nu exista cancer de piele, ca exista si se moare de el in chinuri infioratoare …

      Apreciat de 1 persoană

      • VioletaB said, on iunie 25, 2021 at 5:40 pm

        @isa Dumnezeu să-l ierte!

        Cred că nu ați citit atent ce a scris Ion. Cancerul de piele nu exista până să apară cremele de „protecție” solară cu vreo 50 de ani in urma, aplicarea lor fiind de fapt ceea ce a condus la primele cancere de piele. Cremele solare sunt pline de compuși chimici toxici care pătrund în straturile profunde ale epidermei, iar prin expunerea la lumina soarelui devin si mai toxice, provocând ravagii în organism (nu doar la nivel cutanat), cu atât mai mult cu cât stratul de ozon protector al pamantului s-a subțiat in ultimii 30 de ani.
        Însă și expunerea directa a pielii la soare între anumite ore, in contextul stropirii cu otrăvuri prin chemtrails și altele, chiar și fără creme solare, este periculoasa.

        Eu am folosit anul trecut de ex, ulei de cocos sau ulei de morcovi, chiar și ulei de măsline in loc de creme, evitând totuși expunerea la soare între orele 11-15.

        Pe de altă parte, din punct de vedere duhovnicesc, creștinului și creștinei nu li se potrivește statul la plaja dezbrăcat/ă. De altfel, soluția la călduri mari nu este îmbrăcarea cat mai sumară, ci acoperirea trupului cu materiale naturale, lejere, de ex cum fac arabii in deșert.

        Apreciază

      • noname 7 said, on iunie 26, 2021 at 9:08 am

        Cremele solare sunt de doua feluri: cu filtru chimic si cu filtru mineral. Cele cu filtru chimic, intr-adevar se absorb in sange, insa in cantitati mici, fiind putin probabil sa cauzeze cancer. Totusi, la o analiza a sangelui, se pot observa urme ale filtrului solar. Chiar daca ar avea un um cancer de la protectia solara, ar fi al organelor imterne, nu al pielii. Iar persoana despre care vorbeati nu a folosit creme spf, deci a fost ars de soare.

        Cancerul de care a suferit persoana respectiva este strict din cauza radiatiilor UV. Si acestea se impart in doua: UVA (UV-aging) si UVB (UV-burning). Daca UVA doar imbatranesc pielea, fiind unde de lungime scurta, UVB-urile ard pielea, modificand ADN-ul celulelor expuse o vreme indelungata, cauzand cancer. Daca aplici o crema minim spf 30 in fiecare zi a anului, ai cu aproximativ 40% mai putine sanse de a dezvolta cancer de piele.

        Apreciază

  3. CML said, on iunie 21, 2021 at 2:46 am

    Christopher Michael Langan (născut la 25 martie 1952) este un crescător de cai și autodidact american cunoscut ca având un scor foarte mare la testele de IQ. IQ-ul lui Langan a fost estimat în emisiunea 20/20 de la ABC ca fiind între 195 și 210, iar în 1999 a fost descris de unii jurnaliști ca fiind „cel mai inteligent om din America” sau „din lume”.

    Traducere de pe:
    https://www.infowars.com/posts/smartest-man-in-america-breaks-down-global-elites-vaccine-sterilization-agenda/

    În prezent, Langan se ocupă de un proiect numit „Modelul cognitiv-teoretic al universului (CTMU)”, care încearcă să identifice „legătura dintre minte și realitate” și să ajute la explicarea existenței lui Dumnezeu prin intermediul matematicii.

    Săptămâna trecută, într-un grup de pe Facebook dedicat CTMU, Langan a distrus, așa cum numai un geniu ar putea să o facă, campania globală pentru vaccinarea Covid-19.

    Potrivit lui Langan, probabil că planul elitei globaliste de vaccinare nu este de a extermina (imediat), ci de a steriliza treptat populația pentru a-și menține superioritatea ca clasă conducătoare asupra maselor abrutizate.

    Ce scrie Langan pe facebook:

    Comentariu: „M-am întrebat dacă nu cumva a existat o motivație necurată în spatele V@x. Dacă aș fi un oligarh sociopat și aș crede că omenirea trebuie redusă masiv pentru a proteja Pământul, aș folosi vax-ul pentru a provoca o sacrificare în masă sau aș provoca o sterilizare în masă? În timp ce oricare dintre abordări ar provoca o agitație uriașă, sterilizarea în masă s-ar putea să provoace mai puține turbulențe.”

    Răspuns: În primul rând, conform definiției obișnuite a „vaccinului”, injecțiile actuale nu sunt „vaccinuri”. Ele sunt doar o altă tulpină de tehnologie periculoasă pe care supraclasa parazitară o finanțează și o folosește în scopul dominației și controlului global.

    O extincție în masă a oamenilor ar fi traumatizantă și ar amenința status quo-ul. Dacă populația umană se prăbușește, iar economia îi urmează exemplul, elita nu va avea nimic, nicio superioritate înnăscută sau adaptabilitate, care să o protejeze și care să îi asigure supraviețuirea. Prin urmare, ei preferă sterilizarea în masă și un declin mai lent (dar totuși rapid) al populației.

    Evident, supraclasa parazitară este îngrijorată de faptul că mediul său este distrus de suprapopularea umană. Din păcate, are dreptate în această privință – în timp ce Pământul și resursele sale sunt finite, creșterea populației este exponențială. Dar există cel puțin trei probleme majore cu abordarea lor.

    (1) În loc să abordeze controlul populației în mod corect, prin ridicarea nivelului de civilizatie al populației prin educație și igienă genetică, apelând la ceea ce este mai bun în specia umană și convingând-o să-și controleze propriul comportament reproductiv pentru binele său și al Pământului, ei preferă să mintă și să se strecoare pe la spatele tuturor, înșelându-ne și amenințându-ne cu „vaccinarea” sub pretexte false. Se vede nepăsarea lor ostentativă față de Logos. În loc să îmbunătățească omenirea, ei o degradează, bazându-se pe o combinație de ignoranță publică, încredere naivă și idei și ideologii falimentare, precum ateismul, materialismul, comunismul, multiculturalismul și „diversificarea” etnică forțată, „guvernarea globală” tiranică, pentru a convinge omenirea să se conformeze.

    (2) În timp ce elita globală își dorește cu disperare controlul total al planetei, inclusiv al populației umane, nu este nici suficient de inteligentă și nici suficient de bună din punct de vedere moral pentru a merita acest control și nu are nicio idee despre cum să îl folosească în mod corespunzător în avantajul speciei umane și al planetei în ansamblu.

    (3) Acest lucru se reflectă în faptul că agenda lor de control se limitează la controlul cantității și exclude total controlul calității. Ei presupun că toată adevărata bogăție genetică a omenirii rezidă în ei înșiși, în ciuda lipsei lor evidente de merite (genialitate, corectitudine morală). Subscriind la o idee învechită, numită „darwinism social”, ei presupun pur și simplu că toți ceilalți, indiferent cât de buni și cât de inteligenți ar fi, sunt inferiori și dispensabili și ar trebui fie sacrificați sau sterilizați, fie degenerați (declasați), dezrădăcinați și topiți într-o mare rasă de sclavi de culoare cafenie pentru uzul elitei.

    Pe scurt, în virtutea faptului că își umplu buzunarele și îi dau pe toți ceilalți la o parte, elita se consideră o „Rasă Superioară” (“Master Race”), un fel de asociație globală de creștere a animalelor pentru care restul speciei nu este altceva decât o turmă de vite docile pe care le cresc pentru a deveni sclavi cu un nivel de inteligență doar atât cât e necesar pentru a executa ordinele. Acest lucru a fost documentat în mod clar și irefutabil, de exemplu, de agenda „genocidului alb” descrisă acum un secol de R.N. Coudenhove-Kalergi, finanțată inițial de Rothschilds, Warburgs și alți bancheri criminali (banksters = banker + gangster) internaționali și urmărită acum ca politică internațională în întreaga lume occidentală.

    Este ușor de văzut unde duce acest lucru, și nu duce la nimic bun. Personal, sunt hotărât, dacă este necesar, să-i provoc răni fizice grave (to do severe physical harm) oricărei persoane care încearcă să-mi impună una dintre aceste injecții și același lucru ar trebui să fie valabil pentru orice altă persoană decentă care se respectă.

    Î: „De ce ar vrea Proprietarii Plantației Globale să ucidă sau să reducă fertilitatea celor mai slugarnici și obedienți supuși ai lor?”.

    R: S-ar putea să nu înțelegeți prea bine întrebarea. Refuzul „vaccinului” ajută elita să te identifice ca fiind cineva care este mai bine să fie ucis și, prin urmare, eligibil pentru „vaccinarea cu plumb”. 😉

    În orice caz, ei cred că pot forța pe toată lumea să ia „vaccinul”, așa că discuția e irelevantă. Ia-l acum – și ai putea fi eligibil pentru zombificare și înrobire ca cyborg chimic; nu îl lua – și ești copt pentru sacrificare, fără a fi nevoie de „vaccin”. Orice sclavi „valoroși” care mor imediat sunt daune colaterale acceptabile; în plus, fiecare moarte servește agendei de depopulare. (Să nu presupuneți niciodată că acești obsedați de control nu au calculat fiecare mișcare pe care o fac pentru ca rezultatul să fie totdeauna: „cap – câștigăm noi, pajură – pierzi tu”. Chiar și atunci când nu-și deosebesc fundul de coate, ceea ce se întâmplă destul de des, acesta este principalul lor criteriu politic).

    Țineți minte, elita se consideră a fi dpdv genetic crème de la crème și presupune că toți ceilalți sunt gunoaie inferioare genetic și, prin urmare, potențiali subiecți ai tehnicilor lor de control mental. Aceasta este o operațiune la scară mare, în care eroarea umană face imposibilă selecția eficientă a „calității”, indiferent dacă calitatea este definită în funcție de merite obiective sau de utilitatea pentru supraclasa parazitară.

    În viziunea elitistă asupra lumii, doar elita este „elită”. Toți ceilalți sunt c@cați și, prin urmare, dispensabili.

    Apreciat de 3 persoane

  4. Tudor said, on iunie 21, 2021 at 8:10 am

    Unii bănuie că pe evrei îi vaccinează, dacă-i vaccinează, cu apă de ploaie. Aceștia spun că n-ar fi prima oară cînd folosesc jmecheria. De obicei după „alungarea” lor în acele locuri au urmat nenorociri pt cei rămași.
    Dacă ne gândim doar la al 2-lea război mondial și România, se potrivește.

    Apreciază

    • Tudor said, on iunie 21, 2021 at 11:09 am

      Iată ce scrie Douglas Reed, șef politică externă la The Times, la 1939, în cartea „Disgrace Abounding”, la liber pe internet, după o vizită în România:
      „The Jews have seen the red light and are learning English, transferring their money to England, preparing in a hundred ways to try and get to England. As yet, nothing has happened to them, apart from insignificant local measures which have made practically no impression on the major problem. The King and his Government are seeking to solve the problem by humane and reasonable measures, by bringing about the emigration of one or two hundred thousand Jews and thus redressing the balance to some extent. Strangely, the Jews will not help in such measures as these. While I was in Bucharest a meeting was called of about thirty of the richest Jews in Rumania, under the chairmanship of a Jewish banker, to discuss means of collaborating with the Government in this aim. The basis of the discussion was that restrictive measures were sooner or later inevitable and that the best thing, in the common interest, would be for the Jewish community to work with the Government in devising, financing and organizing the emigration of a substantial number of Jews. To this end, the banker proposed that the wealthy Jews should contribute ten per cent of their fortunes. If they did not, he said, anti-Jewish measures would ultimately come anyway, and it would be better to take the edge off them by collaborating with the Government and getting the thing done in a creditable and efficient manner.
      The proposal was turned down flat. None of his hearers would consider it. ”

      Apreciază

  5. Anonim said, on iunie 21, 2021 at 9:20 am

    Sarbatoarea evreiasca Purim, despre care este scris in Estera, se mai numeste si sarbatoarea maștilor! Ei sarbatoresc eliberarea de dusmanii lor, in frunte cu Haman, primul ministru al Imperiului Persan
    Are vreo legatura cu timpul nostru cand toata omenirea poarta maști?!
    Mantuirea si rascumpararea este aproape!

    Apreciat de 1 persoană

  6. P.M. said, on iunie 27, 2021 at 9:06 pm

    Expun pentru cunoscatori:eu ma feresc de Soare fiindca imi apar pete pe piele;aceste pete nu am observat sa mi faca rau:nu se inflameaaza,nu provoaca durere,nu elimina diverse substante;totusi imi este teama de ele;in momentul cand dau cu crema de protectie solara aceste pete nu imi apar,oricare ar fi orele de expunere solara;durata fiind aceeiasi si fara aplicarea solutiei.INTREBARE:

    sa folosesc sau sa nu folosesc creme de protectie solara?

    Apreciază

    • noname 7 said, on iunie 27, 2021 at 10:31 pm

      Verificati sa aiba filtru mineral, nu chimic, deoarece cremele minerale NU vor fi absorbite in sange. In plus, nu produc iritatii si sunt mult mai sigure si „naturale” decat cele chimice. Ex de astfel de creme: Isispharma uveblock mineral spf 50+, Eau Thermale Avene spf crema minerala, Uriage Bariesun Spf 50+, Bioderma Photoderm spray mineral spf 50+, etc, etc.

      Eu va recomand sa folositi creme cu spf. Este clar ca aveti sensibilitate la razele UV, daca va apar acele pete pe piele. Daca nu puteti gasi o crema cu filtru mineral-de ex cele de mai sus-, folositi una cu filtru chimic, care e ceva mai ieftina. Mai bine una cu filtru chimic decat deloc. UVB-urile modifica ADN-ul celulelor pielii, rezultand in cancer. Petele soalre sunt un semn ca pielea nu se intelege prea bine cu radiatiile soarelui. Soarele e bun, ca doar asa l-a creat Dumnezeu, nu putem trai fara el. Dar radiatiile lui sunt nocive, chiar letale pentru corpul nostru.

      Apreciază

    • VioletaB said, on iunie 28, 2021 at 9:21 am

      @P.M. depinde ce înțelegi prin crema solară. Daca e vorba de cele din comerț/supermarketuri etc., majoritatea au substanțe chimice f. periculoase pe termen lung și scurt (benzen & alți compusi petrolieri – cunoscuti drept cancerigeni), care nu doar că intră în sânge în 24 de ore, ci unele (cum ar fi oxibenzona, chiar rămân în corp un an de la aplicare (demonstrat intr-un raport, National Health and Nutrition Examination Survey).

      Îți recomand acest articol, unde sunt și rețete de a face crema de plaja naturala din ingrediente naturale (ulei de morcovi, ulei de cătina, ulei de cocos, ulei de măsline), cu adăugarea de oxid de zinc, un mineral foarte bun care absoarbe radiatiile UV.

      Din ce am citit, un alt mineral este dioxidul de titan, dar nu este la fel de bun și nici la fel de puternic ca oxidul de zinc in blocarea radiațiilor. O astfel de crema ți-aș recomanda sa folosești, mult mai bine decât expunerea directa la soare.
      Am mai citit și că este buna o cura cu capsule de coenzima q10 in ulei de catina cu o săptămână înainte de expunerea la soare, având rolul de a proteja din interior organismul împotriva arsurilor solare.

      Există in comerț creme solare pe baza de minerale, care ar o varianta sanatoasa, însă nu știu care ar fi și la ce preț.

      https://green-report.ro/creme-cu-protectie-solara-ingrediente-naturale/

      Apreciază

      • R said, on iunie 28, 2021 at 10:38 am

        Strămoșii noștri nu foloseau nici un fel de creme solare, și nu aveau cancer de piele. Se poate unge corpul cu un ulei presat la rece, fie de măsline, sau de morcovi, sau de cocos, dar să fie un singur ingredient, fără nu știu câte amestecuri sau combinații. Dar pentru cine ține cu orice preț să se complice, să amestece și douăzeci de ingrediente dacă așa se simte mai în siguranță.

        Apreciază

      • noname 7 said, on iunie 28, 2021 at 12:25 pm

        Da, intr-adevar, stramosii nostri nu foloseau creme de protectie solara. Insa poate atunci nici radiatiile solare nu erau atat de puternice ca azi. Uleiurile de orice fel, aplicate pe piele, actioneaza ca o oglinda orientata invers: reflecta toata lumina soarelui +radiatiile inspre piele, deci aceasta se arde si mai repede…. Uleiul de morcov e un bun hidratant, dar e comedogenic= blocheaza porii. Nu trebuie folosit niciun tip de ulei pe timpul zilei.

        Apreciază

      • noname 7 said, on iunie 28, 2021 at 11:08 am

        Cremele DIY si homemade de „protectie” solara sunt ineficiente, deoarece nu se pot amesteca ingredientele omogen si uniform la fel ca in laborator. De exemplu, intr-o picatura de crema ai putea avea sa zicem 5 grame de oxid de zinc, iar in restul cremei sa nu ai nici macar un gram. Companiile farmaceutice folosesc aparate extrem de avansate si precise, care asigura dispersarea uniforma a ingredientelor. Folosind creme de protectie solara preparata de noi, ne punem in si mai mare pericol. Crezand ca suntem protejati de radiatiile UV, vom sta in soare mult si bine, cand de fapt nu avem acea protectie, deci pielea va fi arsa si lovita de radiatii, din plin. Compozitia spf-urilor e cretata in asa fel incat aceasta sa creeze un film protector care sa reziste intreaga zi pe fata. Ingredientele unei astfel de creme nu trebuie sa reactioneze intre ele. De aceea spf-urile sunt scumpe, fiindca e nevoie de enorm de multa cercetare si testare pentru a gasi o compozitie perfecta, care sa indeplineasca standardele. Chiar in primavara asta multe companii care produceau spf-uri au fost nevoite sa-si retraga produsele de pe piata deoarece acestea nu indeplineau standardele de protectie, multe dintre ele chiar neprotejand deloc.

        Cea mai sigura si buna varianta sunt cremele de protectie solara cu flitru mineral. Am listat si cateva dintre ele, care sunt mai accesibilie ca pret.
        Despre componentele potential cancerigene ale spf-urilor cu FILTRU CHIMIC: https://youtu.be/sycBkDXy2YQ

        De ce cremele de „protectie” solara facute in casa nu sunt eficiente: https://youtu.be/7H77CQ4dWiw (de la min. 12:24) si https://youtu.be/aTNcbLHZusc si https://realizebeauty.wordpress.com/2012/12/30/the-trouble-with-making-your-own-sunscreen/

        Apreciază

      • VioletaB said, on iunie 28, 2021 at 2:20 pm

        Atâta reclama falsa le faceti produselor din comerț … încât vă pierdeti din credibilitate..

        In primul rand, mult mai bun este ce face omul singur cu ingrediente naturale, decât vreun laborator care strecoara diverse alte substanțe… Asta e valabil pt foarte multe produse. Asa ai controlul ingredientelor și al calității lor.
        Contrar spuselor dvs, este mai nociv că omul sa aplice un strat de crema chimica de plaja, decât să se expună direct fara crema. Din studii reiese că dimpotrivă, cei care se dau cu factor mare de „protecție” au șanse mai mari sa facă apoi cancer pentru că se încred în falsa protecție și stau mai mult în razele soarelui. Atâta razele soarelui cât și compușii chimici din crenele chimice eliberează radicali liberi care sunt cancerigeni, iar combinația lor e de 2 ori mai puternica decât fara…

        Prefera sa îmi fac singura crema de protecție solară din ingrediente dovedit protectoare din care enumăr 3 cele mai puternice: ulei de morcov, ulei de catina și oxid de zinc (acesta nu intra in epiderma, spre deosebire de cremele din comerț, ci formează o peliculă pe piele ).
        Imi fac singura și deodorantul de axila din ulei de cocos, bicarbonat de sodiu, ceara de albine, ulei esențial antibacterian de arbore de ceai/lavanda și altele pt miros.
        Este infinit mai bun decât orice testat din comerț (inclusiv cele scumpe de peste 50 lei bucata), recomand tuturor să încerce.

        Apreciază

      • noname 7 said, on iunie 28, 2021 at 6:41 pm

        Parerea dvs….
        Vorbesc pe baza studiilor clinice si dermatologice. Daca mi-ati citi comentariile mai atent, ati observa ca recomand creme cu filtru MINERAL, nu chimic. Eu recomand una, dvs intelegeti alta. Nu fac reclama niciunui produs.
        Cat despre studii, tocmai studiile arata ca crema dvs produsa in casa e egal cu 0.
        Va rog sa imi aratati un studiu care arata ca e mai nociv a aplica o protectie chimica (nu fizica/minerala pentru ca aceasta NU e nociva), decat a sta fara protectie in mijlocul soarelui. Va spun eu cate studii veti gasii: niciunul :)), pt ca studiile tocmai contrariul demonstreaza. Si inca un studiu mi-ar placea sa-mi aratati, acela care sustine ca daca aplici protectie solara ridicata, faci cancer dupa ce nu o mai aplici.😂😂. Nu veti gasi nici astfel de studii.

        Va spun inca un lucru: intr-o zi normala de vara, indexul UV e aproximativ 6-8. Iarna e 1-2. Iarna nu aveti nevoie de creme spf, decat daca doriti efectul lor anti-age. Iarna nu are ce sa va arda. Vreti sa-mi spuneti ca daca toata vara, cu UV-urile la 6-8, va aplicati protectie solara, iarna, cu indexul 1-2, veti face cancer? Stiti cum sunt testate spf-urile? Cu lampe UV. Cumparati-va o astfel de lampa si cu becul stins, faceti-va cu crema homemade. Apoi aprindeti lampa UV si puneti-o in dreptul fetei. Daca veti putea vedea acel film protector, inseamna ca acea crema e eficienta pe moment. Daca si dupa o ora puteti vedea acel film, e eficienta 100%. Sunt chiar curios, fiindca daca e, normal ca mi-ar conveni sa folosesc o crema facuta de mine, in locul uneia cumparate, dar e foarte putin probabil sa fie eficienta, ca sa nu zic ca e deloc eficienta.

        Apreciază

  7. P.M. said, on iulie 5, 2021 at 6:06 pm

    Multumesc noname 7 si VioletaB pentru informatii

    Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.