SACCSIV – blog ortodox

De ce studentii nevaccinati trebuie sa poarte combinezoane? Ca sa nu-i infecteze pe cei vaccinati?

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 5, 2021

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educatiei, conform Hot News:

Sunt universități care se gândesc ca din toamnă să nu facă rabat pentru laborator/lucrări practice și să impună anumite condiții, de exemplu participarea studenților vaccinați, fără a fi îngrădit accesul celor nevaccinați. De exemplu, purtarea de combinezoane de către studenții nevaccinați.

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. nimeni said, on mai 5, 2021 at 2:37 pm

    Raspuns direct: „show must go on”. In romana: „MASCARADA trebuie sa continue” (pana cand scopurile politice, globalizare, guvern mondial, vor fi atinse)! Evident, daca incerci sa intelegi ceva din „masurile de prevenire”, nu se poate sa nu vezi absurdul! Cu masca sub apa la mare?! Cu combinezonul la facultate? Impotriva UNEI GRIPE, cu 99,7% sanse de vindecare?! Pana si orbii vad si prostii inteleg!!
    Asta este singurul raspuns: „show must go on”!…

    Apreciat de 2 persoane

  2. sky said, on mai 5, 2021 at 2:55 pm

    Simplu, pentru ca vaccinarea nu este obligatorie, e doar impusa; sau pentru ca prostia a evoluat la nivelul de virtute. Sf Antonie cel mare a avut dreptate:
    „Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicând că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”.

    Apreciat de 1 persoană

    • Daniel said, on mai 5, 2021 at 3:31 pm

      Daca tot se „considera” imuni pentru ca se vaxineaza atunci de ce le mai e frica? Din ciclul bezna mintii sau „oameni cu mintea odihnita”. Asta e ordinul de la imparatul ce „nou” pentru forta crearea „omul cel nou” cu adn modifica dupa chipul si vrerea lui

      Apreciat de 1 persoană

    • Viespe Linda said, on mai 5, 2021 at 6:21 pm

      Vorba aceasta isi gaseste raspunsul zi de zi cand un om daca stie sa faca o inmultire este vazut nebun pentru ca altii sunt prosti rau. Prostia generalizata poate fi privita ca o nebunie iar ultimii 20 ani de decadere a scolii si promovare a non-valorilor, a pierderii timpului cu inutilitati a dus la ceea ce se intampla astazi cu schimbarea drastica a societatii incepand cu cei de jos pana la cei de sus. Cel mai rau este ca s-a pierdut moralitatea in acelasi timp cu cele invatate la scoala. Tinerii care au ajuns parinti si acum au 50 ani , stau impasibili asa cum stateau in tinerete si nu citesc nimic , nu se informeaza si accepta de bunavoie pentru ei si pentru copiii lor ceea ce li se ofera pe tava.

      Apreciat de 2 persoane

  3. Christina said, on mai 5, 2021 at 3:39 pm

    Fiindca pretul unui combinezon este mult mai mare decat al unei masti, iar oamenii primesc bani in timp ce dracii primesc suflete.
    Fiindca un om in combinezon creeza o emotie foarte mare, iar dracii fiind entitati nemateriale, se hranesc cu frica si umilinta.
    Fiindca in serialele urmatoare este nevoie de recuzita noua.
    Fiindca copiii (eu asa le spun studentilor) trebuie sa se obisnuiasca in noua uniforma, pentru a ramane intr-un sistem pe care sunt convinsa ca nu il inteleg si de care nu au nevoie.

    Apreciat de 1 persoană

    • Eu said, on mai 5, 2021 at 8:07 pm

      Seamănă cu vechile salopete chinezești din timpul lui Maotzedun.

      Apreciază

  4. walahia said, on mai 5, 2021 at 4:30 pm

    sa le raspundeti lui Catu si Campeanu si Arafat cu articolul asta, Imunitatea de turma e o iluzie.
    https://www.nature.com/articles/d41586-021-00728-2

    Apreciat de 1 persoană

    • Cosmin said, on mai 5, 2021 at 8:20 pm

      @ walahia

      Daca umblai pe la scoli (minim 8 clase) ca o mare parte din cei ce citesc acest blog, ai fi stiut ca daca chiar ar fi existat covidul, s-a terminat cu el in mai anul trecut.

      De asemenea ai fi stiut ca, imunitatea naturala e net superioara celei conferite de vaccin.

      Ma opresc aici, ca sa nu devina situatia jenibila (penibila si jenanta concomitent) pentru tine.

      Apreciază

  5. Eu said, on mai 5, 2021 at 4:39 pm

    Poate…. e o măsură bună!!??
    Dacă numărul vaccinaților va crește până la un punct critic de la care să se stârnească o molima violenta și în rândul lor și în rândul celor nevaccinati, o să căutăm metode sa ne ferim de boală.
    Cei vaccinați vor fi cei mai neprotejati în fața unor mutații a virușilor gripali, cei nevaccinati ar putea fi ajutați de imunitatea naturală, care este net SUPERIOARA față de imunitatea dată de vaccin, așa cum au afirmat public reprezentanții firmei Merk, producător de vaccinuri cu mare experienta.
    Ghici cine va muri mai întâi?

    Apreciat de 2 persoane

  6. masca și combinezonul - noua modă primăvară-vară said, on mai 5, 2021 at 5:59 pm

    Dacă după lungul șir al măsurilor absurde, grotești, uneori hilare, inconsecvente, anti-constituționale, măsuri care pun sănătatea oamenilor în pericol – vezi purtatul încontinuu măștii – măsuri care nu respectă nici o regulă a bunului simț elementar, oamenii mai cred încă în povestea asta, înseamnă că-și merită soarta și nu mai e de făcut nimic pentru ei, deoarece de un an și jumătate, începând din decembrie 2019 nu vor să se informeze pentru că nu le pasă, dar le va păsa în curând, chiar dacă nu vor înțelege nimic din ce li se întâmplă. Problema este că vrem-nu vrem, sutem obligați să intrăm cu toții în aceeași oală a mascaradei neomarxiste.

    Apreciat de 4 persoane

  7. gigimutu said, on mai 5, 2021 at 8:02 pm

    faceti mai copii o greva, ce combinezoane?

    nu mai mere nici unul la scoala!!!!

    Apreciază

  8. Clement said, on mai 5, 2021 at 8:15 pm

    Cum explica Alfred Bulai procentul ridicat de romani vaccinati in capitala si la Cluj : oamenii educati sevacconeaza, elitele.
    Cum explica Prefectul Sucevei procentul redus de romani vaccinati : judetul are cel mai mare numar de oameni credinciosi, sunt multi tarani si multi cetateni plecati la munca.

    Apreciază

  9. Duhul Capitanului said, on mai 5, 2021 at 10:52 pm

    Raspuns la intrebarea din titlu:pentru a se simti umiliti…

    Apreciază

  10. Meme said, on mai 5, 2021 at 11:41 pm

    https://stirileprotv.ro/amp/stiri/international/profesorii-care-se-vaccineaza-anti-covid-nu-mai-au-voie-in-scoala-decizie-controversata-la-miami.html

    Profesorii de la o școală privată din Miami li s-a transmis că nu mai au voie să intre în unitatea de învățământ sau să intre în contact cu elevii dacă se vaccinează împotriva Covid-19, scrie presa americană.

    „Este politica noastră să nu angajăm persoane care au primit un vaccin experimental pentru Covid-19, până când vor fi disponibile informații suplimentare. Știm că nu toată lumea este de acord cu acest lucru, dar aceasta este filosofia noastră, una care este împărțită de mulți dintre profesorii și părinții elevilor noștri”, este emailul primit de cadrele didactice și angajații școlii.

    Apreciază

  11. walahia said, on mai 6, 2021 at 2:46 am

    sa speram ca studentii nu se vor lasa infestati asa

    Apreciază

  12. valitgv said, on mai 6, 2021 at 8:55 am

    Ușor- ușor începe marginalizarea şi stigmatizarea celor nevaccinati. Acestia vor deveni o minoritate. Şi toate tunurile spre ei!!
    E ca la alegeri: în ultima săptămână înaintea de votare, toate mesajele si toată presiunea e îndreptată către cei indecisi.

    Apreciază

  13. Elena said, on mai 6, 2021 at 11:50 am

    Această măsură are rolul de a-i forţa în mod indirect pe studenţi să se vaccineze. Se trece şi la vaccinarea copiilor mai mari de 12 ani. Noi ne-am trăit traiul, ne-am mâncat mălaiul, acum este vizată noua generaţie şi mai cu seamă viitorii intelectuali ai ţării, care trebuie să poată fi manipulaţi psihotronic aşa cum doresc ei.
    Şi în trecut elita societăţii: studenţii, preoţi, intelectuali, cei care puteau lumina poporul, a fost decimată în închisorile comuniste.
    Istoria se repetă cu aceeaşi mărie (vrăşmaşul nu are culoare politică) dar cu altă pălărie. Dacă nu ar fi fost Dumnezeu ne-ar fi distrus de mult.
    Oare în celelalte ţări europene la fel se doreşte a fi chinuiţi studenţii, sau ministru vrea să fie mai catolic decât papa.
    Ce logică este ? De ce te-ai mai vaccinat dacă te pot infecta cei nevaccinaţi? Aceste combinezoane care nu sunt de unică folosinţă ci mult prea scumpe pentru buzunarul studenţilor, vor fi purtate mult timp şi microbii rezistă mai mult pe ele decât pe celelalte haine care sunt mereu schimbate şi pot fi şi spălate destul de des.
    Ce logică este să intri cu masca în apă şi să se ude şi deci să preia şi microbii din mască, microbii nu sunt şi în alte zone ale corpului, unde aşa cum precizează chinezii ( care au început să facă şi altfel de teste), rezistă mai mult timp ?
    Am constatat că unele metode de “protecţie” sunt de multe ori adevărate focare de infecţie. Majoritatea celor care vând produse alimentare poartă mănuşi pe care rezistă virusul mult mai mult decât pe piele. După ce încasează bani, cu aceleaşi mănuşi pun mâna pe produse de patiserie neambalate, pe covrigi, pe fructele pe care le decojesc ca să facă freshuri, bagă mâna în pungi, în caserole ca să le deschidă şi să pună produsele, dacă le atragi atenţia mai toarnă pe mănuşi şi niste gel dezinfectant ca să mănânci cu microbi şi cu gel în două, ţi se întorc maţele pe dos, dar nimeni nu vede. Dacă te uiţi atent observi că mulţi folosesc pungi când iau unele produse şi le dau clienţilor dar se duc şi aduc altele descărcându-le tot în mod neigienic. Am văzut şi cumpărători sau vânzători care pun banii direct pe produsele alimentare neambalate dar poartă mască. Totul este o mascaradă mult mai periculoasă.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.