SACCSIV – blog ortodox

Cea mai vaccinata tara din lume intra in lockdown deoarece a explodat numarul de cazuri

Posted in carantina, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 5, 2021

FILE PHOTO: A general view shows tourists on the sandy beaches outside the Seychelles capital Victoria January 17, 2009. REUTERS/Richard Lough/File Photo. Foto: https://www.japantimes.co.jp/news/2021/05/05/world/seychelles-lockdown/

Seychelles, tara insulara din nordul Madagascarului, era laudata ca a vaccinat cu ambele doze peste 60% din populatia adulta, fiind astfel pe locul 1 in lume, depasind si Israelul.

Iata insa ca si-a inchis scolile si a interzis activitatile sportive pentru doua saptamani, deoarece au explodat numarul de cazuri de coronavirus.

„În ciuda tuturor eforturilor excepționale pe care le depunem, situația Covid-19 din țara noastră este critică acum”, a declarat marți Peggy Vidot, ministrul sănătății.

Pe 3 mai 2021, numarul de cazuri ajunsese la 1 068, la o populatie totala de 98 000 de locuitori.

Cititi va rog mai multe la:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-05-04/world-s-most-vaccinated-nation-reintroduces-curbs-as-cases-surge

 

Tagged with: ,

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dd_2d said, on mai 5, 2021 at 3:32 pm

    ”Conspirationistii” au dreptate. Mereu au avut in aceea priveste covid.
    Daca la toamna se crapa pe capete atunci parca vad cum dictatura medicala o sa devina si una militara.

    Normal aia sanatosii/nevax o sa fie vinovati.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Andrei said, on mai 5, 2021 at 4:17 pm

    KLAUS SCHWAB a zis clar: cine crede ca daca se vaccineaza, sau daca isi face PCR-ul cancerigen, va scapa de masca sau de restrictii (lockdown) si ca se va intoarce la vechea ‘normalitate’ este… sa zicem ca traieste o FANTEZIE….

    E clar saccsiv sau nu e clar?

    Apreciat de 2 persoane

  3. ...diavolul a coborât la voi având mânie mare, căci ştie că timpul lui e scurt... said, on mai 5, 2021 at 4:31 pm

    Nu conteaza vaccinul, desi acesta nu este inofensiv si aruncat la plesneala pe piata, asa cum bine stim si chiar daca nu am inteles noi toate dedesupturile.
    Nici nu prea conteaza, dracul este neobosit, daca stam sa fim atenti non-stop la toate elucubratiile lui, il pierdem din vedere pe Hristos!

    Pentru Seychelles vor spune ca vaccinurile chinezesti, primite in dar de la arabii din EAU, nu sunt bune si trebuie din „alea bune”, cu mARN, nu vrajeli chinezesti, facute prin baraci 🙂 bla bla bla.
    EAU a donat majoritatea vaccinurilor pentru ca Seychelles are o populatie mica si multe investitii din aceasta tara sunt ale multimiliardarilor din EAU. Lasand politica la o parte…

    De ce acest circ, pe care il intelege si un copil din gimnaziu?

    Pentru ca acesta este SCENARIUL.
    Toti, la nivel planetar, citesc acelasi TEXT, cu mici variatiuni pe aceeasi tema.

    Textul este conceput si transmis direct de catre „Deep State” = pasarile necurate si urate = duhurile rautatii din locuri ceresti.

    Cine „se pisa” contra vantului, la nivelul inalt al oamenilor (politicieni si functionari de rang inalt, multimiliardarii care controleaza finantele si afacerile mondiale), este eliminat!!!
    Vezi cazul celor doi presedinti din Africa, vezi cazul Lukașenko, s.a.m.d.

    Frica li se citeste pe fata, cei de la nivelul cel mai inalt stiu cine le-a dictat textul.
    Restul (gen maimutoii din RO, etc) nici nu conteaza, executa orbeste ordinele primite de la cei care stiu de unde vine textul.

    Acum stim ca totul a fost planificat si pregatit cu minutiozitate de multi ani. S-au facut scenarii si exercitii mai tot timpul, in special dupa 1990.

    Iata un exemplu nemtesc, sec si la obiect, fara comentarii:

    De ce acest SCENARIU, la nivel planetar?

    Pentru ca:

    Apocalipsa 12:12 – Pentru aceasta, bucuraţi-vă ceruri şi cei ce locuiţi în ele. Vai vouă, pământule şi mare, fiindcă diavolul a coborât la voi având mânie mare, căci ştie că timpul lui e scurt.

    1 Petru 5:8 – Fiţi treji, privegheaţi. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită

    Mai este putin 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  4. walahia said, on mai 5, 2021 at 4:47 pm

    v ati prins ca bogatii vor sa scape de bastinasi? sa ramana singuri pe insula care le apartiea lor?

    Apreciat de 1 persoană

  5. walahia said, on mai 5, 2021 at 10:12 pm

    Londra:
    Pastorul creștin John Sherwood a fost arestat de poliție după ce un cetățean l-a reclamat pentru comentariul „homofob” ca a spus în predica că mariajul este între un bărbat și o femeie. Sherwood a fost arestat în temeiul Legii privind ordinea publică pentru folosirea de „cuvinte abuzive sau jignitoare” care provoacă „daune” unei alte persoane. Deși pastorul a fost eliberat fără acuzații, după ce a petrecut o noapte în închisoare, el este în continuare investigat de Crown Prosecution Service și ar putea fi acuzat la o dată ulterioară.
    Marea Britanie este renumită pentru legile privind infracțiunile motivate de ură, în care autoritățile vor investiga presupusele „incidente motivate de ură” dacă „victima” se consideră victimă.

    Incidentul a avut loc în fața gării Uxbridge din vestul Londrei. Un clip video arată cum pastorul în vârstă este confruntat de poliție și încătușat cu forța înainte de a fi dus de acolo.

    „Nu făceam niciun comentariu homofob, doar defineam căsătoria ca fiind o relație între un bărbat și o femeie. Spuneam doar ceea ce spune Biblia – nu am vrut să rănesc pe nimeni sau să jignesc pe cineva”, a declarat John Sherwood, care este pastor de 35 de ani.

    „Făceam ceea ce scrie în fișa postului meu, și anume să predic Evanghelia în aer liber, precum și într-o clădire a bisericii”, a adăugat el.

    Apreciază

  6. Cristian Daniel said, on mai 5, 2021 at 11:57 pm

    …pe mine ma inspaimanta efectiv disperarea astora de a vaccina populatia cu orice pret…ma refer la Romania, dar e valabil si in general…la noi se organizeaza in acest weekend tot felul de asa-zise „maratoane” ale vaccinarii, se deschid multime de centre unde te poti duce la liber cand vrei tu sa te vaccinezi fara programare, doar cu buletinul, au aparut nebuniile alea de drive-thru covid (stai cu masina la coada, scoti bratul pe geam si pac, intzepatura), propaganda desantata pe tv si peste tot cu „sunt responsabil, ma vaccinez”, incercarea de implicare a Bisericii (deocamdata inca timida, dar nu se stie pe viitor…), atragerea (in curand) a manelistilor, viitoare facilitati ptr vaccinati, poate se vor face si desene animate cu Tom si Jerry care se vaccineaza ptr a-i atrage pe copii, etc…oare ne dam seama de aceasta nebunie, ne dam seama ce se intampla si ce se doreste de fapt? nu stiu, este la mintea cocosului pana la urma (ptr cel care inca vrea sa judece cu propriul creier) ca in spatele acestei uriase masinarii de propaganda, a acestei intentii (devenita aproape amenintare) de a te ajuta sa traversezi strada chiar daca tu nu vrei, de a-ti face bine cu forta, sta ceva diabolic, ceva malefic, ceva care uraste visceral omenirea…nu a mai existat in ultimii, sa zic 75 de ani, o asemenea revarsare de energie negativa la scara mondiala mascata sub dorinta unei asa-zise „faceri de bine”…Doamne, si cati cad cositi precum spicele pe camp, zi de zi…Harvester of Sorrow

    Apreciază

  7. Releu said, on mai 6, 2021 at 12:32 am

    Pina la urma, tot si-a dat masca la o parte. Si nu e nimic „frumos” sub ea.

    Apreciază

    • Neamdeneam said, on mai 6, 2021 at 12:13 pm

      Dumnezeu e iubire, nu logica. Teoria expusa e pur luciferica, libertatea absoluta a omului mandru care cauta sa se indumnezeiasca prin stiinta, nu prin iubire. In masonerie se preda aceasta teosofie. Amesteca adevarul cu inchipuirea narcisista. La maestrii indieni si in masonerie gasiti aceasta religie logica. Nu exista indumnezeire prin logica, mistica fara credinta duce la mandrie absoluta.
      O sa vedem la judecata de obste in care ceata vor fi iluminatii care venereaza logica si nu suporta sa il laude „neincetat” pe Tatal care a pus Duh in ei.
      Trebuie sa fim pregatiti, biserica, sa raspundem atacului mondial care va veni de la teosofie. Acestia sunt cei care il vor primi pe anticrist, care venereaza stiinta lumeasca. „Caci Intelepciunea lumii acesteia e o nebunie inaintea lui Dumnezeu”
      Dumnezeu a pus totul in fata lor dar nu inteleg pentru ca nu cunosc limba iubirii, ei pricem ce aduce lingusire egoului.

      Apreciază

  8. sky said, on mai 6, 2021 at 10:12 am

    Medici din Suedia intr-o scrisoare deschisa: Nu vaccinati oameni tineri si sanatosi!:
    https://sputniknews.com/europe/202105061082813839-do-not-vaccinate-young-and-healthy-swedish-doctors-pen-open-letter-against-blanket-inoculation/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.