SACCSIV – blog ortodox

Florin Cîțu isi bate joc de un popor intreg (atat de cei vaccinati cat si de cei nevaccinati). Daca pana la 1 iunie se vaccineaza 5 milioane de romani, atunci ne da voie fara masti la scaldat si in drumetii prin codri. Pana acum, in 5 luni, s-au vaccinat doar … 2 milioane

Posted in Coronavirus, masca de protectie, PLAJA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 4, 2021

Florin Cîțu, conform Radio Europa Libera Romania:

Dacă ajungem la 5 milioane persoane vaccinate la 1 iunie, sunt câteva lucruri pentru sezonul estival: fără mască pe plajă, în drumeții la munte, dar putem să vorbim și de facilități pentru persoanele vaccinate – restaurante care pot să ajungă cu capacitate 100% pentru persoane vaccinate sau hoteluri la mare cu capacitate 100% pentru persoane vaccinate

Pana acum, in cinci luni de zile, s-au vaccinat cu ambele doze doar 2 milioane de romani. Iar toti zisii specialisti pro vaccinare ne spun in cor ca doar doua doze conteaza, una e ca si degeaba.

Ca atare, este absolut sigur ca la 5 milioane nu se va ajunge, cu atat mai mult cu cat interesul romanilor pentru vaccinare deja s-a prabusit incepand cu sfarsitul lui aprilie. Iar Florin Cîțu, evident, stie treaba asta, asa ca declaratia sa este doar o amagire.

Dar este si o bataie de joc, caci stabileste o ţintă de neatins pentru a merge fara masca … in drumetii la multe! Oricum nu are nici o legatura cu epidemiologia obligatia de a merge cu masca prin codri, dar chiar asa?

Totul deja este aidoma unei uriase temnite bolsevice sinistre in care a fost incarcerat un intreg popor de nevinovati, care nu este eliberat chiar daca numarul cazurilor Covid-19 s-a prabusit:

Daca a scazut atat de mult numarul cazurilor de Covid-19 fara sa ne vaccinam, atunci de ce sa ne mai vaccinam?

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ioansperling said, on mai 4, 2021 at 9:33 pm

    La nemti interesul pentru vaccinare persistă. Azi in fata mea la coadă la diabetolog o italianca cerea insistent vaccinarea pentru ea si barbatul ei! Trebuie sa mai astepte sa-i vada medicul si sa la dea „aprobarea”?

    Apreciază

  2. despre rock-superstarul Câțu said, on mai 4, 2021 at 9:57 pm

    ”[…]

    So you wanna be a rock superstar?
    And live large, a big house, five cars, you’re in charge
    Comin’ up in the world don’t trust nobody
    Gotta look over your shoulder constantly

    […]”
    Cypress Hill, (Rock) Superstar

    https://www.stiripesurse.ro/florin-citu-intra-in-guvern-ca-un-rockstar-pe-acorduri-de-chitara-electrica-video_1752158.html
    ”[…]

    Florin Cîțu intră în Guvern ca un rockstar, pe acorduri de chitară electrică/ VIDEO

    Autor: Lucian Negrea, Reporter
    Publicat: 22/04/2021 07:55

    Premierul Florin Cîțu n-a ascuns niciodată faptul că este rocker, iar la guvernare își păstrează aceeași pasiune. După ce s-a finalizat războiul politic, la ședința de Guvern, Florin Cîțu a intrat ca un rockstar.

    Premierul a publicat, pe pagina personală de Facebook, un filmuleț în care intră în ședința de Guvern, pe acorduri de chitară electrică, alături de vicepremierii Dan Barna și Kelemen Hunor.

    ”Ședință de guvern 21.04.2021

    Am primit, astăzi, de la colegii USR-PLUS nominalizarea doamnei Ioana Mihăilă pentru Ministerul Sănătății. Am trimis-o către președintele României. Tot astăzi doamna Mihăilă a depus jurământul şi avem un ministru al sănătății plin. Îi urez mult succes!”, scrie Florin Cîțu.

    […]”

    Apreciază

  3. Paul said, on mai 4, 2021 at 10:05 pm

    Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Banescu s-a infectat cu Covid, după ce a spus în gura mare ca s-a vaccinat

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159619300843627&id=538408626

    Apreciază

  4. Cristian Daniel said, on mai 4, 2021 at 10:27 pm

    ha, ha, ha…abia astept sa-i vad pe jandarmi patruland pe plaja la vara, prin Vama Veche, la peste 40 de grade Celsius, ptr a-i depista pe cei care se bronzeaza fara masca, asa ca in filmul ala din anii 80 parca, Jandarmii si extraterestrii…sau pe cei care intra in apa fara masca…ha, ha,ha, nea Cîţu asta iar a tras ceva pe nas ca in tinerete…ok, dar ce te faci cu nudistii??? aia unde pun masca??? :-))))) bai nea Scârtzule, uite, eu iti propun sa infiintezi Jandarmeria Marii Negre dupa modelul jandarmilor montani…adica vreo 2-3 jandarmi sa pluteasca cu barca pe apele marii urmarind care a intrat fara masca…dar ce zic eu, Câtzule vorbeste si cu nea Gheorghita ala de la Armata, poate pune o pila la Fortele Navale sa trimta 2-3 submarine ca sa-i urmareasca pe turistii antimasca ce intra in apa neechipati regulamentar, asa se merge mai la sigur…eventual sa-i amendeze si pe pescarusii care plutesc, ca sa nu existe discriminare..hai ca se poate, ce zici?

    Apreciat de 3 persoane

    • Ionut said, on mai 4, 2021 at 11:04 pm

      Bună asta cu nudiştii!
      Degringolada ajunge la paroxism. Si prostul satului râde de ăștia. Cu mască în apă…când se stropec pe bot, pentru câteva secunde o sa vadă si ei cum e sa fii jihadist încarcerat la Guantanamo…”waterboarding”.

      Bine au numit-o Sfinții Părinți ‘raţiune cu nume mincinos’. Discernământul e o virtute în dar de la Dumnezeu, pentru om. Când alungăm Sfântul Duh dispare si limpezimea minții.

      Apreciat de 2 persoane

  5. Dana said, on mai 4, 2021 at 11:08 pm

    ” În opinia premierului, nu există nicio scuză pentru cei care nu se vaccinează” adica cum? Constitutia si legile civile nu-i spun nimic, asteapta scuze?

    Apreciat de 1 persoană

  6. Gherasim said, on mai 4, 2021 at 11:47 pm

    Avertisment teribil: „Vaccinații îi pot îmbolnăvi pe cei nevaccinați… Părinții și profesorii vaccinați pot îmbolnăvi copiii!”

    https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Avertisment-teribil-%E2%80%9EVaccinatii-ii-pot-imbolnavi-pe-cei-nevaccinati%E2%80%A6-Parintii-si-profesorii-vaccinati-pot-imbolnavi-copiii-166657

    Apreciat de 1 persoană

  7. THIS PROVES THAT COVID- 19 VACCINES ARE (NANO ROBOT TECHNOLOGY) SEE WHAT IT DOES TO YOUR BODY! said, on mai 5, 2021 at 12:35 am

    https://www.bitchute.com/video/KrHarRuFNd4C/

    Apreciază

  8. tom beron said, on mai 5, 2021 at 7:17 am

    Off topic
    Dintr-o sursa sigura: preotul din Suceava care a fost acuzat de moartea unui bebelus la botez( stirea foarte mediatizata de cabalisti) a fost gasit NEVINOVAT. Copilul a murit din alte cauze decit botezul. NU AM VAZUT STITEA ADYA IN MEDIA PINA ACUM

    Apreciat de 2 persoane

  9. gloria said, on mai 5, 2021 at 9:19 am

    dragilor ! avem locuri superbe , in natura unde se poate ajunge pe poteci si drumuri nebatute de auto , la pas sau cu bicicleta ( nu in statiunile aglomerate ! ) unde ne putem plimba, face plaja si scalda dupa pofta inimii, acolo unde jandarii si militenii nu pot ajunge ! bucurati-va de libertate in natura ! dar o rugaminte : nu lasati resturi ale trecerii voastre , nu ca v-ar lua urma argatii bine platiti ai sistemului, ci faceti asta din respect pentru natura si pentru cei ce vor ajunge in urma voastra, sa se bucure si ei de aceste locuri minunate !

    Apreciat de 1 persoană

  10. acelas said, on mai 5, 2021 at 10:58 pm

    ce dobitoc

    https://www.gsp.ro/sporturi/altele/euro-2021-spectatori-florin-citu-631012.html

    spectatori oricum in nr minimal … Fiasco

    Apreciază

  11. […] Florin Cîțu isi bate joc de un popor intreg (atat de cei vaccinati cat si de cei nevaccinati). Dac… […]

    Apreciază

  12. […] Florin Cîțu isi bate joc de un popor intreg (atat de cei vaccinati cat si de cei nevaccinati). Dac… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.