SACCSIV – blog ortodox

Mai dați-o-ncolo de vrajeala: Cica Israelul nu a mai inregistrat niciun deces Covid-19 pentru ca a vaccinat jumatate din populatie, cu mult inainte de a ajunge la procentul necesar imunitatii de turma

Posted in Coronavirus, ISRAEL, morti, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on aprilie 24, 2021

Ziare com: Pentru prima data in 10 luni, Israelul nu a mai inregistrat niciun deces din cauza Covid

Israelul nu a mai inregistrat niciun deces zilnic asociat Covid-19, pentru prima data in 10 luni: ultima oara cand s-a intamplat sa nu existe niciun deces cauzat de virusul SARS-CoV-2 a fost la sfarsitul lunii iunie, anul trecut. Si numarul pacientilor cu forme grave de COVID-19 a scazut spectaculos si a ajuns la aproximativ 160, dupa ce la sfarsitul lunii ianuarie erau in jur de 1.200.
Ministerul Sanatatii a anuntat ca peste 53% din populatia tarii, de aproximativ noua milioane de persoane, a primit doua doze de vaccin, scrie BBC.
Peste 5 milioane de israelieni au primit ambele doze de vaccin impotriva COVID-19, la doar patru luni de la debutul campaniei de imunizare a populatiei, potrivit cifrelor comunicate vineri de Ministerul Sanatatii.
„Aceasta este o realizare extraordinara pentru sistemul de sanatate si cetatenii israelieni. Impreuna eradicam coronavirusul”, a scris pe Twitter ministrul sanatatii, Yuli Edelstein.
Saptamana trecuta, directorul celui mai mare spital din Israel, Centrul Medical Sheba, a declarat ca tara sa este aproape de atingerea imunitatii de turma.
Numarul de decese asociate infectarii cu Covid-19 a ramas neschimbat in ultimele zile: 6.346, conform datelor comunicate de Ministerul Sanatatii si citate de BBC.
Numarul de cazuri zilnice de Covid-19 ajuns la un maxim in luna ianuarie a acestui an, cand erau raportate si cate 8.000 de cazuri pe zi, iar apoi a inceput sa scada.
Cu o populatie de 9 milioane de locuitori, Israelul a dat startul campaniei de vaccinare pe 19 decembrie si reprezinta un model de succes in combaterea pandemiei de COVID-19. A luat intotdeauna decizii contrare fata de celelalte state. Cand alte tari se relaxau masurile, Israelul intra in lockdown.

 

Comentariu saccsiv:

Deja e multa vrajeala din aia gretoasa.

Pai anul trecut in iunie de ce nu era niciun deces? Ca pe atunci nu era nimeni vaccinat.

Apoi, ei au inceput relaxarea pe motiv de vaccin inca din martie, cand, evident, procentul celor vaccinati era si mai mic:

Si sa nu uitam ca 53% este un procent mare comparativ cu Europa, insa este departe de ceea ce ni se tot spune ca ar fi necesar pentru imunitatea de turma. Si totusi israelienii umbla de capul lor de peste o luna, numarul de cazuri grave se prabuseste si deja nu mai au morti? Cum asa ceva?

Ori la ei totul e o minciuna, ori in restul lumii totul e o minciuna, ori toata omenirea e intr-o imensa casa de nebuni. Pentru ca:

In China, de unde a inceput isteria, sunt 4 636 de morti in total in peste un an de zile, la o populatie de 1 400 000 000 de locuitori.

Chile si-a vaccinat 40% din populatie, este in lockdown draconic si totusi coronavirusul face ravagii:

Chile has one of the world’s best vaccination rates. Covid is surging there anyway

Romanii poate (dar nu e sigur) vor scapa de masca doar daca se vor vaccina 10 milioane, asta insemnand mult peste 50% din intreaga populatie (deoarece Romania are mult sub 20 de milioane de locuitori).

In Egipt lumea nu poarta masca si nu tine vreo distantare sociala:

Video – Egipt: “Daca intrebati si de masti … nimeni nu poarta”

Are peste 100 milioane de locuitori, dar mai putine cazuri zilnice si mai putini morti decat noi.

Rusii fac uriase adunari pe stadioane:

Video: Discursul lui Vladimir Putin pe un urias stadion plin ochi

Si umbla liberi pe strazi:

Angela Merkel baga populatia in arest la domiciliu la o rata de 1,65 de teste pozitive la 1 000 de locuitori:

Germania – Puteri sporite pe timp de pandemie pentru Angela Merkel / LOCKDOWN pentru 1,65 cazuri la mia de locuitori

Etc.

Etc.

Etc.

Tagged with: , , ,

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sky said, on aprilie 24, 2021 at 3:48 pm

    Chiar daca sunt contradictii, nu are vreo importanta pentru manipulatori, ei mizeaza pe prostia din ce in ce mai crescanda din randul populatiei; ganditi-va ca sa lucrat la asta decenii intregi. Scapa cine poate.

    Apreciază

  2. Adevarat, adevarat. said, on aprilie 24, 2021 at 4:08 pm

    pandemia e pe hartie, hartia suporta orice, oricand, oricunde. hartia nu are preferinte si sentimente.

    oamenii se imbolnavesc din cauza lipsei de aer in cantitate normala pentru organism. ajung la spital si acolo protocolul iti face felul ca sa dea scorul pe hartie
    .
    nu exista boli care sa se transmita prin aer, aerul oxideaza orice microb, doar prin saliva e posibil sa iei microbii produsi de alt organism din cauze interne nu externe, si te trezesti ca faci febra, doare capul, etc., asa se apara organismul tau de celulele extirpate de alt organism in transformare. Imbolnavirile in masa sunt in fapt otraviri.
    Totul e in transformare in biologie, nu exista virusi.
    Existenta virusului trebuie dovedita prin izolarea lui in sursa producatoare, in mediu, apoi in om, pe un esantion foarte mare cu precizie.
    „NU CE INTRA IN GURA IL SPURCA PE OM”. virusul se produce intern ca urmare a unor factori noi din mediu pe care ii detecteaza organismul.

    Apreciază

  3. ioansperling said, on aprilie 24, 2021 at 4:15 pm

    si peste putin devin toti nemuritori! De doua ori chiar!

    Apreciază

  4. stef said, on aprilie 24, 2021 at 5:34 pm

    Serul inoculat in Israel NU este acelasi cu serul pentru Goimi . Tontoroiul este in toi .

    Apreciază

  5. catalin_b said, on aprilie 24, 2021 at 6:25 pm

    Efectele ordinului de zi pe unitate (pardon, pe CNSSU): câtă vreme lumea e nevaccinată, se moare de covid; de îndată ce marea majoritate se vaccinează, nu se mai moare de covid. Ordinul nu se discută (nici științific, nici etic, nici social, nici politic), ci se execută! Marea noastră mirare e că se execută de însăși media (cea bănuită pe nedrept, astăzi) că s-ar afla în continuă și fără preget căutare a adevărului adevărat, nu a falsității corectitudinii politice!

    Apreciază

    • catalin_b said, on aprilie 24, 2021 at 6:29 pm

      Corectură sintactică:
      … Marea noastră mirare e că se execută de însăși media,cea bănuită pe nedrept, astăzi, că s-ar afla în continuă și fără preget căutare a adevărului adevărat, nu a falsității corectitudinii politice!

      Apreciază

  6. soldatsoldatsoldat said, on aprilie 24, 2021 at 10:06 pm

    Adevărat , adevărat .
    Adevărat!

    Apreciază

  7. […] Mai dați-o-ncolo de vrajeala: Cica Israelul nu a mai inregistrat niciun deces Covid-19 pentru ca a … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.