SACCSIV – blog ortodox

Video: Discursul lui Vladimir Putin pe un urias stadion plin ochi

Posted in RUSIA, VIDEO, Vladimir Putin by saccsiv on martie 19, 2021
Tagged with: , , ,

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] saccsiv March 19, 2021 […]

    Apreciază

  2. Dana said, on martie 20, 2021 at 12:06 am

    off topic
    Iulian Urban (fb):
    Presa belgiana [De Standaard] deplange atat regulile absolut cretinoido-fasciste intituite pentru controlul populatiei, cat si faptul ca in Belgia si Franta se face supraveghere active prin camerele CCTV instalate pe strazi, pentru identificarea, amendarea/arestarea celor care incalca ordinele oficiale, tarile devenind un imens lagar !
    Iata regulile din Belgia conform ziaristilor belgieni :
    – nu mai mult de 10 persoane la o adunare in aer liber
    – 1,5 m distanta unii de altii
    – o SINGURA IMBRATISARE permisa membrilor familiilor – “huggable contact”
    – prietenii pot veni in vizita cate UNUL PE RAND
    – la cumparaturi adultii nu au voie decat singuri
    Toti sunt supravegheati prin sistemul de camere TV instalate initial „”pentru combaterea terorismului”‘ si folosite acum pentru impunerea restrictiilor Covid

    Apreciază

  3. Dana said, on martie 20, 2021 at 1:09 am

    Avocatul Poporului: În România se instaurează o dictatură medicală. Parcă romanul lui Orwell, 1984, începe să devină realitate. Ar trebui să ne fie puțin teamă!
    https://4media.info/avocatul-poporului-in-romania-se-instaureaza-o-dictatura-medicala-parca-romanul-lui-orwell-1984-incepe-sa-devina-realitate-ar-trebui-sa-ne-fie-putin-teama/?fbclid=IwAR1RI01sIcsewfv8EFwzkZq2y2i5V5pItg5MM4tBJdn617BaAviGWpvgDMg

    Apreciază

  4. Dana said, on martie 20, 2021 at 1:13 am

    Claudiu Buza (fb)
    ” PĂRINTELE MAXIMOS CARAVAS ESTE PRIGONIT PENTRU MĂRTURISIREA LUI…
    Curând, potrivit profețiilor, sfintele locașuri vor fi luate în stăpânire de ereticii ecumeniști, iar cei care vor rămâne în comuniune cu ei, vor fi judecați împreună cu ereticii. Biserica lui Hristos va fi în catacombe. Acest lucru începe deja să se realizeze, profețiile se împlinesc! Cu durere o spun…
    Iată și Părintele Maximos Caravas, cel care i-a fost duhovnic Sfântului Cuvios Paisie Aghioritul, este prigonit pentru mărturisirea lui, împreună cu întreaga obște. Ecumeniștii nu vor ca cei care se împotrivesc ereziei să rămână în bisericile pe care vor să pună stăpânire.
    Se pare că se pregătește un scenariu asemănător celui de la Schit Orășeni, de data aceasta la Schitul Sf. Parascheva din Milochori, unde se urmărește alungarea Părintelui Maximos Caravas (duhovnicul Sfântului Cuvios Paisie Aghioritul) și a celorlalți părinți nepomenitori.”

    Apreciază

  5. miraje11 said, on martie 20, 2021 at 1:18 am

    Sa nu uitam ca totul poate fi o capcana! Chiar tu @saccsiv scriai articole despre V. Putin si falsul erou salvator ce poate fi! Un articol este despre cum Putin aproba cipurile si un articol era ceva genul: „Un nou Hitler?”
    In plus daca dupa 2024 mai ia un mandat, ar face 6-6-6 trei mandate legate pana in aprilie 2030 asta daca nu cumva Alexei N. il detroneaza prin lovitura de stat dau candideaza legal si castiga. Ori altcineva.
    Ceea ce se intampla in Rusia este un fals nationalism si chiar si asa noi nu-l avem si mergem cu drag dupa UE si valorile ei indepartandu-ne chiar si de mult iubita si hulita SUA vechiul stapan global care se cam clatina.
    Vom vedea daca Rusia si China formeaza pana la urma o mare alianta si cu ce conducatori! Oricum totul s-a schimbat dupa 2014 in lume si ideologic, si geopolitic si etic… A fost un an ciudat cu multe surprize un an ce a dat startul Cold War 2.0 in opinia multor analisti militari si geopolitici.
    https://playtech.ro/2021/china-control-beijing-suprematie-tehnologie-inteligenta-artificiala/

    Apreciază

  6. User anonim said, on martie 20, 2021 at 1:52 am

    Lockdown combatut cu argumente

    In articolul de la Podul.ro: „Texasul s-a redeschis, economia repornește: lecție pentru o Românie fără apostolul restricțiilor, dr. Arafat”, autor George Mioc, publicat pe 16 mai 2021 – https://podul.ro/articol/13795/texasul-s-a-redeschis-economia-repornete-lecie-pentru-o-romanie-fr-apostolul-restriciilor-dr-arafat este mentionat un alt articol, publicat in Wall Street Journal pe 11 martie 2021, scris de Philippe Lemoine: „The Lockdowns Weren’t Worth It” – https://www.wsj.com/articles/the-lockdowns-werent-worth-it-11615485413.

    Cititi STUDIUL care a stat la baza ultimului articol, scris de acelasi autor, Philippe Lemoine „doctoral candidate in philosophy at Cornell University and a fellow at the Center for the Study of Partisanship and Ideology”
    The Case against Lockdowns: – https://cspicenter.org/blog/waronscience/the-case-against-lockdowns/

    Autorul acestui studiu, „The Case against Lockdowns”, a fost initial sustinator al lockdown-ului, dupa cum puteti vedea in articolul „New Research Fellow: Philippe Lemoine” de pe acelasi site,
    https://cspicenter.org/blog/cspi/new-research-fellow-philippe-lemoine/

    „In March 2020, Philippe called for a total lockdown given the state of our knowledge. As the months went on, and the nature of the disease became clearer, he became a critic of lockdowns. Unlike those who tried to argue that lockdowns don’t work – a clearly absurd position – he has critiqued a work that exaggerates their benefits.”

    Apreciază

  7. Dana said, on martie 20, 2021 at 8:43 am

    Nu ma pricep la politica, dar comentez asa cum inteleg. Rusia e o voce puternica alaturi de alte voci, China, SUA. Rusii sunt un popor frumos la fel ca si celelalte popoare, mai mici sau mai mari. Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toti, sa ne impacam iar pe vrajmasul nevazut sa-l indeparteze dintre oameni. Acum cu acest discurs (care nu stiu cand a avut loc, cred ca este recent) liderul cere si se asigura de sustinerea poporul, s-ar parea ca doreste sa se faca ‘auzit’ de ceilalti. Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne pe noi si Lumea Ta.

    Apreciat de 1 persoană

  8. 22 reziide ti ai unei case de batrani din Olanda au murit la o saptamana dupa vaccinarea Covid said, on martie 20, 2021 at 2:04 pm

    https://mobile.twitter.com/VernersViews/status/1372853024557776899

    Apreciază

  9. marcus said, on martie 20, 2021 at 3:11 pm

    De-acum toti cei care contesta masurile de protectie impotriva „bolii” vor fi etichetati ca fiind „de-ai lui Putin” si „cu rusii”, dupa ce i-am vazut pe rusi stransi pe stadion fara distantare, fara masti si in numar de zeci de mii si in prezenta lui Putin.

    Apreciază

  10. […] Vladimir Putin ține un discurs pe un uriaș stadion plin de oameni, fără a se respecta distanțarea socială și cu extrem de puține măști. Sursa […]

    Apreciază

  11. […] Vladimir Putin ține un discurs pe un uriaș stadion plin de oameni, fără a se respecta distanțarea socială și cu extrem de puține măști. Sursa […]

    Apreciază

  12. […] Video: Discursul lui Vladimir Putin pe un urias stadion plin ochi […]

    Apreciază

  13. […] Video: Discursul lui Vladimir Putin pe un urias stadion plin ochi […]

    Apreciază

  14. […] Video: Discursul lui Vladimir Putin pe un urias stadion plin ochi […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.