SACCSIV – blog ortodox

Video: Experimentul cu masca, aburii si firele NU dovedeste existenta unei nanotehnologii sub forma de viermi

Posted in Coronavirus, masca de protectie, MORGELLONS, VIDEO by saccsiv on martie 31, 2021

Circula intens pe internet aceasta inregistrare:

Unii spun ca acele fire sunt nanotehnologie sub forma de viermi.

Eu nu stiu ce sunt, dar stiu de ce se misca doar daca masca sta pe oala din care ies aburi sau deasupra unei surse de caldura: aburii urca, de asemenea si aerul cald, iar aceasta deplasare a aburilor sau a aerului cald prin masca, evident ca va determina si miscarea unor fire de pe aceasta.

Asadar, miscarea acelor fire intr-un astfel de experiment nu dovedeste vreo nanotehnologie sub forma de viermi.

Pe de alta parte, explicatia mea pentru miscarea firelor nu dovedeste nici ca ar fi doar niste simple fire de material textil. Ne-am putea lamuri daca ar fi duse la un laborator de specialitate.

Alti spun ca acele fire ar fi Morgellons. Nici asta nu stiu.

Cititi va rog si:

CHEMTRAILS si MORGELLONS. Exista o legatura intre darele de pe cer si ciudata noua boala?

 

61 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on martie 31, 2021 at 11:07 am

    Păi clipul arată cu sunt niște viermi (posibil tehnologici). Acuma că nu sunt nanotehnologie, deoarece i-a filmat cu tableta, asta e o discuție secundară care nu anulează faptul că acele (ce-o fi) sunt acolo.
    Dar și acel argument nu e complet valabil. Nanotehnologie înseamnă nanotehnologie. Dacă acei viermi sunt formați din nanoparticule asamblate în laborator, tot nanotehnologie este. Poți să-i vezi și cu ochiul liber viermii, nu contează.

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on martie 31, 2021 at 2:04 pm

      Mihai T

      Experimentul nu demonstreaza nici ca sunt viermi. Pot fi niste simple scame.

      Apreciază

    • VIERMI IN MASTI said, on martie 31, 2021 at 2:51 pm

      Saccsiv,
      Ceva se pare ca exista in masti si in betisoarele cu care sunt testati oamenii.
      Dupa cate se vede la microscop exista un fel de vierme, care pana la urma, logic, ajunge in plamani unde genereaza un fel de pneumonie.

      Dovada ca infectia covid, e generata de un vierme sta in videcarea acestei boli cu Ivermectina. Acest medicament are actiune asupra parazitilor (viermilor)

      Apreciat de 5 persoane

    • vierme de masca said, on aprilie 1, 2021 at 6:11 am

      pentru toti cei care cred ca aceia sunt viermi…am vesti pentru voi.
      1: nu e putin ciudat ca abia acum…in 2021…in ultima saptamana, astazi fiind 1 aprilie 2021, au aparut peste tot pe internet asemenea vide-uri si articole? VIERMI IN MASTI!!!!

      deci, in ultimii 20 de ani, nimeni nu a gasit asa ceva in masti, nimeni nu s-a interesat de „oare ce contine o masca de genul?”, nimeni nu s-a transformat in mutant cu 5 brate sau ceva din cauza purtarii acestor masti.
      medicii care v-au operat pana acum, dentistii, oamenii care au lucrat in industria alimentara toti acesti ani, inclusiv eu pe perioada de 1 an…nu au patit nimic din cauza acestor masti.

      2: vizionand mai multe video-uri de acest gen, nelasand isteria si panica sa ma cuprinda…fara a incepe sa dau foc la casa din cauza „viermilor” din masti, am ascultat informatiile oferite de oameni care au studiat acest „fenomen” cu aparatura mult mai sofisticata precum 1 telefon obisnuit cu o aplicatie instalata…
      ce vedeti voi acolo, sunt fibre, fibre de plastic, metal, nustiu ce fel, dar nu sunt chestii vii.

      3: de ce nu sunt chestii vii?
      buna intrebare, pai: daca luati o masca, o iluminati bine, puteti vedea cu ochiul liber acele fire negre de pe masca, acei „viermi”
      puteti vedea ca nu se misca.
      acum, o sa intrebati de ce se misca la umezeala, la caldura, etc…

      fiind fibre de cine stie ce fel…reactoneaza la umezeala, caldura, vant si descarcare electrostatica.
      ce inseamna asta: luati cu penseta un fir (vierme), cu cat mai lung, cu atat mai bine, si apropiati-va degetul de acesta, foarte usor.
      la o distanta de cativa milimetri, poate chiar jumatate de centimetru, acel vierme se va misca.

      asta, se intampla din cauza descarcarii electrostatice pe care fiecare din noi o detine, suntem inconjurati de energie…protoni, neutroni etc.
      acele fibre reactioneaza la aceste impulsuri electrice, la caldura, umezeala. (de ce, nu va pot spune, nu sunt in materie sa stiu ce proprietati are materialul din care sunt facute acele fibre), ptobabil o sa apara oamenii inteligenti si specialisti in domeniu, si o sa linisteasca lumea naiva si isterica fata de ceea ce nu inteleg.

      s-a observat ca aceste fibre reactioneaza la umezeala…o absorb, ceea ce este exact proprietatea pe care mastile astea ar trebui sa o aiba….sa retina particulele alea mici de saliva pe care cu totii e „aruncam” pe gura cand vorbim, stranutam, tusim, etc.
      apa, este un excelent conductor electric…banuiesc ca toti stiu asta si nu pot sa nege acest lucru.
      din aceasta cauza, acele fibre reactioneaza la apa si incep sa se miste…probabil si firul de par incepe sa se miste la adiere de vant sau cand atinge apa, dar asta e o alta discutie.

      4: va speriati prea mult de ceea ce nu intelegeti si sariti la concluzii care mai de care mai aiurite.
      sut curios daca atunci cand mancati cirese, capsuni, struguri, mere, etc…stiind ca pot contine viermi, viermi care i vedeti, se misca, fac totul ca si o fiinta vie, ceea ce si sunt, nu va deranjeaza cu nimic, nu?
      „uite, 1 vierme in cireasa mea!, carne bonus!” – asta e atitudinea multora, nu va pasa catusi de putin de acel mic/mare vierme mult mai viu decat acea fibra sintetica.

      5:de cand cu pandemia asta, parca fiecare are acum cate o diploma, experienta, specializari in toate domeniile medicinei…asa, peste noapte s-au trezit din morti toti medicii planetei, lasati-o mai moale cu narcisimul asta, ca nu sunteti deloc interesanti.
      lumea se teme de ceea ce nu cunoaste…dar nici de-al dracu nu s-ar pune sa invete ceva despre acel lucru necunoscut si nici de-al dracu nu ar vrea sa accepte ca „ba…poate eu am gresit, poate eu nu stiu cum functioneaza lumea, poate eu am o problema, poate ar trebui sa ascult parerea cuiva care…zic si eu…si-a dedicat ani din viata doar sa studieze un anumit lucru pe care eu,1 om de rand, consider ca-l cunosc din 5 minute de studiu pe facebook” – asta e o atitudine…penibila.

      va temeti de acesti „viermi”…ok, mergeti la 1 medic, aratatii, puneti intrebari, studiati la microscopuri profesionale, faceti teste…
      1 articol pe tema asta, spunea sa testati acesti viermii…aceste masti la cuptor timp de 10 minute la 50 de grade.
      (acum, nu as vrea sa va dati foc la casa sau ceva, ascultand si urmand acest sfat fara niste verificari cu medici sau oameni care au ceva cunostinte referitor la masti, fibre, etc)
      asa cum si pestele mai misca cand este scos din apa, la fel se poate misca si acel vierme fara a fi udat sau expus la caldura, cam asta reprezinta sa fie o fiinta vie.

      6:pfff…nu sunteti atat de importanti incat sa vrea cineva sa va omoare, controleze, microcipeze, etc…
      hai sa lasam deoparte narcisismul asta de 2 bani si sa privim lucrurile in mod normal.
      1:virusul a fost creat in laborator – daca era creat in laborator si raspandit…s-a facut o treaba extrem de proasta. (marca chinezeasca, nu?)
      daca tot voia cineva sa faca 1 virus care sa va omoare, il facea letal, rata de supravietuire de maxim 24 de ore…sau mai mica…
      exista pe planeta asta creaturi cat o furnica cu venin si toxicitate care omoara 1 adult in cateva minute. NU EXISTA TRATAMENT!
      asta e o informatie pe care o poate testa oricine, oricand…serpi veninosi, paianjeni, meduze, si multe altele.

      2:daca se voia sa fim omorati de cine stie ce conducator mondial secret…credeti ca nu exista metode mai bine? mai rapide? mai simple?
      avem arme nucleare…bombe de toate tipurile…gloante pentru tot globu…1-2 bombe atomice ne rezolvau pe toti in 10 minute, de acum 1 an.
      avem roboti la dispozitie cu tota artileria exitenta…puteam fi maturati metru cu metru in cateva luni doar de cativa roboti inarmati, e atat de simplu, suntem extrem de fragili ca oameni.
      in fata unui robot ce poate ridica tone…inarmat cu mii de gloante…nu are nimeni nicio sansa.

      3:daca vrea bill gates sa va microcipeze…sa va controleze, etc…de ce si-ar bate capul cu voi?
      si daca ajungem toti sclavi controlati mental…tot ne trebuie mancare, apa, obosim, ne imputim, etc…chiar merita tot efortu asta elaborat, costuri de intretinere, si tot felul de alte probleme care apar cand ai de intretinut ceva, in cazul asta, 7 miliarde de oameni?
      pe bune…suntem inutili pentru acesti asa-zisi conducatori planetari, masoni, iluminati etc.
      de ce sa se chinuie cu noi, cand pot folosi roboti care sa faca treaba de sute de ori mai bine in locul nostru, sclavilor fara creier…costuri de intretinere reduse, fara strez, griji, putoare umana etc…

      4:o sa spuneti acum ca daca suntemomorati, cine lucreaza, cine face, ca bombele atomice afecteaza….
      daca omori populatia…devi stapanul suprem al planetei…si al universului.
      forta de munca exista…robotii
      in cel mai rau caz…clonarea

      5:clonarea exista!
      de cativa ani se tot anunta succesuri in clonari de plante, animale rare, etc…
      au existat si ceva experimente pe clonatul de oameni, dar s-a cam bagat sub pres treaba asta, ca na…dar astea exista.
      bun, daca nu exista…ideea din spate este acolo, de multi ani.
      unde exista o idee, cineva, candva, 100% o va prelua si o va pune in practica.
      6:acum, poate se va spune ca aceste masti cu viermi, sunt de acum, depe perioada pandemiei, ca inainte nu existau etc…conspiratii
      nu cred ca poate dovedi cineva ca e sau nu e asa…neavand probabil o cutie sigilata cu masti din 2018 sau ceva de genul, sa verifice.
      deci…argumentele astea sunt cam invalide.

      7: hai sa lasam deoparte teoriile cu pamantul plat, cu organizatii mondiale ce controleaza tot, cu extraterestri si sa gandim logic.
      vaccinurile exista de zeci de ani, bolile si virusurile exista de zeci de ani, singura arma impotriva lor este medicina, vaccinul, patilele, stil de viata sanatos, igienic.
      orice medicament are efecte adverse…aspirina omoara, anestezia omoara, etc
      medicina se face pe cadavre, pe oameni, animale…se testeaza, se moare, se imbunatateste, asta e adevarul ce trebuie acceptat de toti candva.
      cati oameni au murit pentru a se ajunge la doza optima de anestezie pentru extractie de masea, operatie locala, cord deschis, etc….nu ne pasa absolut deloc, nu?

      dar fara anestezia aia, fara sacrificiile facute, acum am muri de durere la o extractie de masea, nu?
      drujba a fost inventata de medici pentru a ajuta femeile sa nasca….imaginati-va situatia.
      de la acel tip de gandire de acum 200 de ani, s-a ajuns la medicina de astazi, unde…ca sa vezi, nu mai folosim drujba pentru nasteri…
      da, inca se moare, inca exista efecte secundare la orice, inca nu cunoastem totul despre organismul nostru, e mult prea complex…dar invatam, facem sacrificii, evoluam.
      daca nu puteti aceepta aceste adevaruri dure…atunci cu parere de rau, va recomand sa renuntati la viata.

      concluzie: aceia nu sunt viermi…experimentati cu ei, taiatii, ardetii, ducetii la medici, laboratoare, etc…dar nu uitati de ratiune…mastile de protectie DE UNICA FOLOSINTA (1 data pe zi, maxim) exista de zeci de ani si se folosesc in medicina, alimentatie si zonele cu poluare grava, precum, asia, zonele desertice si altele.

      nu va incredeti orbeste in oricine si orice apare pe internet…1 medic, 1 politist…indiferent de profesie, rasa, culoare, religie…oamenii pot sa greseasca, pot deveni criminali, pot sa aiba intentii ascunse, ganditi pentru voi, analizati situatiile din toate punctele de vedere si cereti parerile unor specialisti.

      nu mergi cu masina la medic sa ti-o repare, te duci la mecanic…poate chiar mai multi, nu doar 1, pentru a fi sigur de problema.

      Apreciază

  2. sky said, on martie 31, 2021 at 11:21 am

    Abureala. La propriu si la figurat.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 31, 2021 at 2:05 pm

      sky

      Ce este abureala? Ce-am spus eu sau experimentul?

      Apreciază

      • sky said, on martie 31, 2021 at 5:05 pm

        „Experimentul” desigur. Mi se pare o prostie.

        Apreciază

    • VioletaB said, on martie 31, 2021 at 10:40 pm

      @sky atunci demonstrează tu contrariul. Altfel faci doar vorbărie goala, de Gică contra… Sunt sute de astfel de experimentez făcute de sute de oameni din colturi diferite ale lumii, și ce să vezi, cu același rezultat.

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on martie 31, 2021 at 10:58 pm

        VioletaB

        Sora draga, problema nu consta in numarul celor ce fac experimentul, ci chiar in experiment.
        Nu este suficient pentru a demonstra ca este nanotehnologie sub forma de viermi.

        Apreciază

      • Dana said, on aprilie 1, 2021 at 12:02 am

        saccsiv
        Dar sunt niste dracovenii, in al doilea rand e importanta natura, ca-s nano, bio, et.

        Apreciază

  3. Un mărunt said, on martie 31, 2021 at 11:35 am

    Frate Saccsiv, dacă poate prezenta interes pentru aprofundarea subiectului cu boala Morgellons aş recomanda următoarea înregistrare-interviu care fix asta tratează:

    Ar fi încă o sursă care coroborează cele expuse în articolul mai lunguieţ postat de tine în 2013 şi la care ai făcut link mai sus.

    Post binecuvântat tuturor!

    Apreciat de 1 persoană

    • Ema said, on martie 31, 2021 at 2:18 pm

      Off topic: Pentru piata de desfacere din UE Compania AstraZeneca si va numi ‘vaccinul’ mai nou Vaxzevria. Ei spun ca de 6 luni au planificat chestia asta cu numele..

      Apreciază

  4. Nu vrea saccsiv sa creada = nu exista said, on martie 31, 2021 at 11:37 am

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on martie 31, 2021 at 2:16 pm

      Nu vrea saccsiv sa creada = nu exista

      Eu n-am spus ca nu e, ci ca experimentul nu demonstreaza ca ar fi. Intelegi?
      Referitor la clipurile postate de tine. Pe primul n-am putut sa-l vad. Al doilea ce demonstreaza? La fel face si o scama. Daca sufli in ea, se misca. La final e una mai bine infipta in material, ca atare nici nu s-a miscat cand a suflat in ea.

      Apreciază

      • Mihai T said, on martie 31, 2021 at 2:48 pm

        Dacă era scamă, s-ar fi mișcat numai în direcția opusă de ce suflă. Dar astea se mișcă și înspre de unde vine suflarea. Probabil îs făcute în așa fem încât se alimentează cu aerul cald de la răsuflare. Există un ceas proiectat în așa fel încât n-are nevoie de baterie – se alimentează din diferențele de presiune, sau ceva de genul ăsta. Sau poate îs proiectate să se miște numai când senzorii detectează răsuflarea, ca să poată intra în om în timp ce răsuflă. Că altfel ar fi cam nasol să țină omul masca pe bărbie să zicem, și astea să se târască pe bărbie până în gură. Probabil că atunci când nu detectează răsuflarea astea tac ca porcu-n păpușoi.

        Apreciat de 2 persoane

      • sky said, on martie 31, 2021 at 5:16 pm

        Se „misca” in virtutea electrostaticii.

        Apreciază

    • sky said, on martie 31, 2021 at 5:09 pm

      Interesant ar fi si daca in mastile facute in colibele lor de catre pakistanezi si indieni sa fie „nanotehnologie” asta pentru ca sigur contin carcaleti. Fiti seriosi fratilor cu asemenea teorii…

      Apreciază

  5. mishuleu said, on martie 31, 2021 at 11:45 am

    Am un prieten doctor in biologie care dupa studiul la microscop mi a confirmat ca sunt Morgellons worms. Nu pot sa ii dau numele ca deja are trei procese cu un clan de bugetari PSD din care seful al mare are o condamnare cu suspendare. Vezi cauta si de teste PCR si nano tehnolo folosita. Acolo e mai grav. Doamne ajuta!

    Apreciat de 2 persoane

  6. Mai multe dovezi said, on martie 31, 2021 at 11:47 am

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on martie 31, 2021 at 2:23 pm

      Mai multe dovezi

      Primele doua nu sunt edificatoare. Nu stim daca sufla sau nu in ele.
      In al treilea nu misca.
      La celelalte nu m-am mai uitat, caci pierd timpul.

      Apreciază

      • Mai multe dovezi said, on martie 31, 2021 at 7:41 pm

        Saccsiv, cu tot respectul dar daca raspunsul tau este ca pierzi timpul atunci nu te mai ocupa de cercetarea adevarului, lasa-i pe cei mai tineri care au energia sa cerceteze un subiect pana la capat. Daca zic bine asta este si scopul acestui blog, sau gresesc?

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 31, 2021 at 9:14 pm

        Mai multe dovezi

        Pierd timpul, adica in loc sa ma ocup de teme importante de postat pe acest blog, stau sa vizionez acelas lucru pe mai multe clipuri.
        Eu nu ocup locul nimanui, cei tineri isi pot face bloguri. Dar e de munca iar tinerii doar se lauda ca au energie, in fapt se comporta precum cei nascuti obositi. Altfel spus, cred ca zece tineri cu zece bloguri nu vor reusi sa ofere la un loc nici a zecea parte din informatia oferita de acest blog, deoarece vor renunta repede. La informatie de calitate ma refer, evident.

        Apreciat de 1 persoană

  7. Mihai Catana said, on martie 31, 2021 at 11:56 am

    Da de asta ce zici?

    E ‘nanovrajeala’ sau de dat la peste?

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 31, 2021 at 2:27 pm

      Mihai Catana

      N-am putut sa-l vad. Descrie-l, te rog.

      Apreciază

      • Dana said, on martie 31, 2021 at 8:42 pm

        Imagini horor!

        Apreciază

      • abc said, on aprilie 1, 2021 at 8:39 am

        Dana,
        Inca nu te-ai prins ca filmarea aceasta e o discreditare a celor ce sustin ca-n masca se afla niste paraziti microscopici ?
        Adica acest film e facuta la misto, pe cand filmuletele cu „firicelele” acelea negre sunt 100% reale, dar contrar a ceea ce cred multi, acele firicele nu sunt nanotehnologie ci e un parazit biologic.

        Apreciază

  8. Traian said, on martie 31, 2021 at 11:56 am

    OFF TOPIC:

    Mongolia – Situatia la zi Covid 19, de la inceputul plandemiei : 8 morti, 8447 infectati, 4920 vindecati
    Concluziile le poate trage fiecare in parte.

    https://www.worldometers.info/coronavirus/country/mongolia/

    Apreciază

  9. Oana said, on martie 31, 2021 at 12:52 pm

    Interesanta aplicatia. De curiozitate am descarcat o si eu si am descoperit aceiasi „viermisori” si pe un ursulet alb de plus si pe spatele vatuit (tot alb) al unei cuverturi… Nu cred ca sunt nanoparticule. Si daca aveti vederea buna le puteti vedea chiar si cu ochiul liber sub forma unor firicele minuscule de praf.

    Apreciază

  10. Elena said, on martie 31, 2021 at 1:01 pm

    Chiar şi făcând abstracţie de teoria conspiraţiei, în timp, nu poate fi sănătos pentru organism. De ce se spune că nu este indicat să păstrezi mult timp lichide în sticle de plastic? Credeţi că respirând zilnic, ore în şir, prin nişte materiale sintetice este sănătos, nu putem inhala şi nanoparticole din materialul respectiv ?
    Acum 10-15 ani am cumpărat nişte haine din bumbac (tricouri şi rochii de vară) ,aveau preţuri foarte convenabile 10-30 lei ,de la un magazin cu produse chinezeşti. Mi-am lăsat un maiou pe mine şi le-am probat, am început să simt nişte furnicături în piele, cele albastre contractau pielea ca atunci când este frig iar cele roşii provocau o vaso-dilataţie până la senzaţia de greaţă. Am plecat urgent acasă şi m-am spălat mai mult timp dar senzaţia de furnicături nu a dispărut. Ulterior am găsit şi la alte magazine similare produse cu acelaţi efect.
    După doi- trei ani a venit o doamnă care vindea produse impregnate cu turmalină: banderole eşarfe etc. Am răsucit în jurul mâinii o eşarfă şi am simţit acelaşi efect de furnicături ca şi atunci când am probat tricourile.

    Apreciat de 2 persoane

  11. Nicolae O said, on martie 31, 2021 at 1:11 pm

    Imi cer scuze,dar sunt nevoit sa contrazic articolul de mai sus.Ieri am cumparat de la Kaufland-ul din Focsani un set de 3 masti „sterile”,ambalate, sigilate…Am facut testul, cu ibricul si misca parazitul.Erau mai multi,dar unul misca exact ca o rama nervoasa…am reusit sa il extragem cu o penseta, penseta era rece, si am urmarit miscarile parazitului in afara ibricului,care oricum avea apa abea calda.Deci parazitulse misca pe penseta rece ca si cum ar fi fost pe masca! Era in parazit viu ce se comporta ca o rama…

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on martie 31, 2021 at 2:43 pm

      Nicolae O

      Misca daca masca e pe masa?
      Daca nu misca, va misca daca mai apoi aduci langa „vierme” ceva de plastic frecat in prealabil?

      Apreciază

  12. Catalin said, on martie 31, 2021 at 1:28 pm

    Au fost gasite si pe betele de prelevare pentru testul Covid.
    https://streamable.com/s2xyqi
    https://streamable.com/uaa2mu
    in acesta se vede cum se misca atunci cand sufla aer cald desi e in ambalajul de plastic

    Apreciat de 1 persoană

  13. Scifi said, on martie 31, 2021 at 1:29 pm

    Movement of Magnetic Nanoparticles in Brain Tissue:
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4586396/

    https://www.popsci.com/technology/article/2013-09/minuscule-nanobots-carry-medicine-and-cells/

    Lista cu inventii nanometrice pt explorarea organismului e lunga si depaseste puterea omului obisnuit de intelegere.
    Nu aveti decat sa dati crezare diversiunilor Main Scream Media.

    Apreciază

  14. istomil said, on martie 31, 2021 at 1:33 pm

    „Bine” ca are si iconite prinse in filmare, marfa perfecta pentru mistocareala si propaganda (CTP de-abia asteapta).

    Apreciază

  15. Catalin said, on martie 31, 2021 at 1:40 pm

    https://www.bbc.com/news/uk-56556806
    Covid: Secret filming exposes contamination risk at test results lab

    Apreciază

  16. Numărul femeilor care a pierdut copilul nenăscut după vaccinul Covid crește cu 366% în doar șase săptămâni said, on martie 31, 2021 at 1:55 pm

    Marea Britanie: Numărul femeilor care a pierdut copilul nenăscut după vaccinul Covid crește cu 366% în doar șase săptămâni

    https://dailyexpose.co.uk/2021/03/21/miscarriages-after-having-covid-vaccine-increases-by-366-percent/

    Pierderea unui nou-născut este un efort de rupere a inimii, la fel și durerea de a pierde un copil nenăscut. Motiv pentru care sunt amândoi întristați și șocați să vă aducem cea mai recentă actualizare a numărului de copii nenăscuți și nou-născuți care trebuie să pierde viața ca urmare a mamelor care primesc unul dintre vaccinurile Covid-19 din Regatul Unit.

    Guvernul a publicat săptămânal rapoarte cu privire la reacțiile adverse la vaccinurile experimentale Covid-19, dintre care primul a acoperit informațiile introduse în Schema Cartonașului Galben MHRA de la 9 decembrie 2020 până la 24 ianuarie 2021. Ultimul lor raport ( găsit aici ), care este al șaptelea care va fi lansat, acoperă datele introduse în schema cartonașului galben MHRA din 9 decembrie 2020, deși până în 7 martie 2021.

    Doar șase săptămâni separă primul și al șaptelea raport, iar creșterea șocantă a numărului de femei care mai este nevoie de copilul nenăscut și nou-născut în acel moment datorită vaccinului Pfizer sau AstraZeneca Covid este îngrozitoare.

    Acesta a fost sfatul guvernului după aprobarea de urgență a vaccinului Pfizer / BioNTech –

    „ Sarcină”
    Nu există sau există o cantitate limitată de dată despre utilizare COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2.
    Studiile de toxicitate asupra reproducătorilor la animale nu au fost finalizate . COVID-19 ARNm Vaccin
    BNT162b2 nu este recomandat în timpul sarcinilor.
    Pentru femeie aflate la vârsta fertilă, sarcina trebuie exclusă înainte de vaccinare. În plus,
    femeie în vârstă trebuie să se sfătuie să evite sarcina timp de cel puțin 2 luni după a doua doză.

    V-am povestit acest lucru în decembrie , deoarece sfaturile guvernului includeau și comentarii cu privire la alăptare și fertilitate, care erau după cum urmează –

    Alăptarea
    Nu se știe dacă vaccinul COVID-19 mRNA BNT162b2 este excretat în laptopuri umane. Nu
    poate fi exclus un risc pentru nou-născuți / sugari. Vaccinul COVID-19 mRNA BNT162b2 nu trebuie
    folosit în timpul alăptării.
    Fertilitate Nu se știe dacă vaccinul COVID-19 mRNA BNT162b2 are un impact asupra fertilității.

    Datorită acestui sfat lansat de guvernul britanic, am atât de șocați să vedem în primul raport publicat despre reacțiile adverse la vaccinurile Covid, folosind datele introduse în schema cartonașului galben MHRA până la 24 ianuarie 2021 în total femeie au suferit un avort spontan ca urmare a vaccinului Pfizer / BioNTech.

    https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=ro&u=https://dailyexpose.co.uk/2021/03/21/miscarriages-after-having-covid-vaccine-increases-by-366-percent/

    Apreciază

  17. classmediadesign said, on martie 31, 2021 at 2:07 pm

    Daca ne uitam atent acest mascarici din filmulet ne prezinta o filemare de pe tiktoc

    Apreciază

  18. Daniela said, on martie 31, 2021 at 2:19 pm

    E adevărat că nimic …nu dovedeşte nimic, excepția însă o face evidența…
    Bineînțeles că episodul ăsta pare incredibil sau poate fake. Si e creu de crezut pentru oricine..dar pentru a ne convinge singuri avem nevoie doar de un microscop cu puterea de mărire de cel puțin 60X …şi chiar fără prezența abururului sau curenților de aer.
    Culmea e că acele micro-filamente negre care sunt prezente în măşti preponderent pe partea (albă)din interior se activează la o temperatură de peste 30°C …şi se mişcă… eu sunt Toma necredinciosul …dar… după ce vezi cu ochii tăi…RĂMÂI MASCĂ! Oare să fie vorba de bio-nanotehnologie? Oricum ar fi…după ce vezi cum îşi schimbă forma sau se mişcă acele filamente…nu îți mai vine să pui „botul” la nimic şi în nimic…
    Oricine poate face o captură video de calitate …doar e nevoie de un microscop (cu ocular digital).
    Deci …spor la vizionare „Live”.
    P.S. era o dogmă veche care era atribuită neverosimil…Bibliei…”crede şi Nu cerceta”
    Ei bine ştiința ne-a zis să cercetăm şi să dovedim…
    Dealtfel Sf.Scriptură zice”cercetează fiecare lucru şi alege ce este bun”
    …deci ce poate fi mai simplu de atât?
    Doamne Ajută!

    Apreciat de 1 persoană

  19. Elena said, on martie 31, 2021 at 2:46 pm

    Referitor la teoria conspiraţiei eu simt pe propia piele că această există. Începând cu luna februarie 2009 când Părintele Justin a publicat acel manifest împotriva documentelor electronice, eu am început să am parte de tot felul de senzaţii paranormale provocate de câmpuri electro-magnetice, cu greu mai pot face faţă, unele cedează la rugăciune dar revin.
    În corpul uman trăiesc în armonie mii de specii de microorganisme (bacterii, fungi etc.), este suficient să slăbeşti puterea organismului printr-un anumit câmp electro-magnetic, o anumită frecvenţă şi unele din acestea inofensive când eşti sănătos, te pot ataca. În general se folosesc câmpuri şi şocuri electro-magnetice pentru a slăbi puterea organismului şi prin metode psihotronice a-ţi induce gândurile lor. Dacă nu pleci din locul respectiv (2-3 m, altă încăpere, până la alţă zonă – x km ) nici rugăciunea nu te mai ajută. Anumite câmpuri electro-magnetice din jurul tău (care trec şi prin pereţi) poate exacerba procesul de înmulţire a microorganismelor existente sau ingerate…
    În corpul uman pot fi introduse nanoparticole nu numai prin vaccin ci şi prin pastile, alimente, lichide, aer, chiar şi prin îmbrăcăminte sau obiecte care intră în contact cu pielea (ex:unguente). După ce pătrund în organism aceste nanoparticole trec în alte ţesuturi cu ajutorul forţelor magnetice fără a mai putea fi eliminate natural imediat, la unele frecvenţe produc o stare de bine în organism, la alte frecvenţe devin insuportabile, pot trece din interior în exterior, din partea inferioară a corpului in cea superioară, în câteva secunde. Aşa cum în medicină s-a descoperit că prin anumiţi electrozi aplicaţi pe cap se poate controla o anumită persoană de către alta care este în altă încăpere (~80%) prin aceste nanoparticole probabil se încearcă înlocuirea electrozilor.

    Apreciază

    • Da said, on martie 31, 2021 at 5:30 pm

      Deja corpul omenesc e plin de nanoparticule cu proprietati nedegradabile si superconductive. Doar cateva lab din lume pot sa depisteze componenta nanoparticulelor spion. Guvernele nu au tehnologie, iar daca au, nu are cine sa faca probele, vorbim despecialisti in nanotehnologie super calificati care sunt cooptati de corporatii si de companiile strategice.

      Apreciază

  20. Vasile Grigore said, on martie 31, 2021 at 3:09 pm

    Doamne ajutā!
    ***Sfanta Împārtāsanie versus vaccin- covid si terstare cu tehnetiu radioactiv!**”
    NU ttebuie sā acceptām nici un fel de tastare anti-covid, mai ales testul invaziv cu betisoare in nas!!!
    Betisoarele depun nanoroboti facuti din elementul radioactiv tehnetiu, care are izotopi radiactivi si care se depun in osul ce desparte creierul de sinusurile nazale, os care va fi dizolvat de vaccinurile inoculate msi târziu, celor cate accepta aceste otravuri periculoase in corpul lor.
    Efecte adverse la otravirea cu tehnetiu radioactiv provenit din centralele nucleare si folosit la testarile covid din ordinul lui antihrist, sunt urmatoarele:

    Neotect Side Effects Center
    headache.
    dizziness.
    nausea.
    flushing (warmth, redness, or tingly feeling)
    back pain.
    chest pain.
    diarrhea.
    fatigue.

    *Sfânta Împārtāsanie* sā fie unicul vaccin la crestinii ortodocsi adevārati care cred in HRISTOS CEL VIU!

    Betisoarele de testare ce se baga adânc in sunusurile nazale, pentru test PCR / covid , (un virus ce NU existā!), contin metalul *Tehnetiu* , cu izotopi radioactivi si care dau cancer pulmonar.
    Din wikipedia citām :

    „””Diagnostic treatment involving technetium-99m will result in radiation exposure to technicians, patients, and passers-by. These doses result in radiation exposures to the patient around 10 mSv (1000 mrem), the equivalent of about 500 chest X-ray exposures.
    This level of radiation exposure carries a 1 in 1000 lifetime risk of developing a solid cancer or leukemia in the patient.

    The risk is higher in younger patients, and lower in older ones. Unlike a chest x-ray, the radiation source is inside the patient and will be carried around for a few days, exposing others to second-hand radiation.”””

    Interactioneaza cu campurile electrice si magnetice externe corpului an, invlusiv cu tehnologia 5G:
    „” The metal form is slightly paramagnetic, meaning its magnetic dipoles align with external magnetic fields, but will assume random orientations once the field is removed.[24] Pure, metallic, single-crystal technetium becomes a type-II superconductor at temperatures below 7.46° Kelvin””.

    https://www.incorectpolitic.com/testul-criminal-covido-escrocheria-si-vaccinarea-mascata-s-au-descoperit-nanoparticule-in-testele-pcr/

    NU va testati covid cu betisoarele in nas si
    NU va vaccinati!

    Doamne ajutā!

    Apreciat de 1 persoană

    • Vasile Grigore said, on martie 31, 2021 at 3:16 pm

      Se poate sa fie si tehnetiu + viermi macrofagi care deschid bariera din creier si ajuta la fixarea nanorobotilor de tehnetiu pe creier!
      Deci : tehnetiu radioavtiv + viermi ce sunt pe masca sau in teste PCR. Mai sigur: tehnetiu!

      Jos masca anticovid!
      Jos vaccinarea!

      Doamne ajutā!

      Apreciază

  21. Elena said, on martie 31, 2021 at 3:28 pm

    Într-o zi am zis în birou că mă duc să cumpăr ceva de mâncare. Când am coborât am simţit în aer un miros de hârtie arsă sau metal, după două trei minute am început să simt în plămâni un ghem ceva de mărimea unei mingi de ping-pong, după alte trei minute am traversat strada pe trecerea de pietoni, tocmai se montase semafoare, după doi paşi pe trecerea de pietoni am simţit cum acel ghem din piept a explodat şi mii de particole sunt în tot corpul şi la cap, simţeam că leşin, nu mai puteam merge, m-am străduit să mai fac doi paşi dar lateral ca să mă depărtez de acel loc şi am început să-mi mai revin ( nu ştiu de unde a fost provocată senzaţia) am reuşit să traversez, m-am depărtat şi apoi am stat să-mi revin.

    Apreciază

  22. VioletaB said, on martie 31, 2021 at 4:24 pm

    http://fymaaa.blogspot.com/2021/03/mastile-pe-care-suntem-obligati-sa-le.html?m=1

    Atenție, Facebook nu permite sa se dea share la acest link….

    „ÎNTR-O ERĂ A INFORMAȚIEI, IGNORANȚA ESTE O ALEGERE!
    Ieșirea Din MATRIX

    marți, 30 martie 2021
    MĂȘTILE PE CARE SUNTEM OBLIGAȚI SĂ LE
    PURTĂM, SUNT INFESTATE DE CEEA CE PAR
    IMPURITĂȚI, PARAZIȚI, NANOBOȚI, BLACK GOO
    SAU FIRE MORGELLONS
    „DORIM RĂSPUNS URGENT DE LA AUTORITĂȚI CU PRIVIRE LA PREZENȚA ÎN
    MĂȘTI A ACESTOR ”DRĂCII”, ȚINE DE SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ. CHIAR DACĂ E
    VORBA DE IMPURITĂȚI, ELE POT FI ORICUM PERICULOASE, NU AU CE SĂ CAUTE
    ACOLO.
    Facebook spune , că sunt informații false, că institutele independente de analiză au
    spus că e vorba de comportamentul fibrelor textile la temperatură și forțe
    electrostatice.
    ( ceea ce am suspicionat și eu inițial)
    Culmea e, că măștile nu sunt făcute din fibre textile, ci din plastic (ardeți o mască și o
    să vă convingeți).
    Mai mult, temperatura și/sau electricitatea statică, nu poate produce acele mișcări,
    unduiri, ar trebui ca acestea să aibă variații bruște și să fie diferite în zone distincte de pe aceeași fibră, ceea ce e puțin probabil.
    ATENȚIE !!! – DACĂ ACESTE LUCRURI SE CONFIRMĂ, CEI RESPONSABILI CU
    IMPUNEREA OBLIGATIVITĂȚII PURTĂRII MĂȘTILOR, TREBUIE ANCHETAȚI, JUDECAȚI
    ȘI CONDAMNAȚI PENTRU CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII !
    Foarte multe materiale video realizate de diferite persoane din zone diferite din lume,
    pe măști de producție diferită, arată prezența pe suprafața sau în filtrul acestora a
    unor filamente mișcătoare ce se aseamănă cu niște viermi foarte lungi și subțiri.
    Aceste filamente par a fi impurități, dar nici astea nu aveau ce să caute în măștile
    presupus sterile.
    Inspectate la temperatură și umiditate ambiantă, acestea sunt aproape imobile, dar
    odată cu creșterea umidității și / sau a temperaturii, similar condițiilor realizate în
    timpul purtării măștilor, aceste filamente încep să se miște similar unor viermișori.
    Nu știu dacă e vorba de structuri biologice vii sau de creații nanotehnologice sau
    chiar o combinație dintre acestea. Oricum, față de fibrele măștilor, care sunt
    oarecum fixate, aceste filamente se pare că se mișcă liber și deci se pot desprinde
    ușor și inhala în timpul respirației. Par niște paraziți în stare latentă, care se activează
    atunci când respirația schimbă condițiile de temperatură și umiditate.
    Dacă ar fi vorba de impurități, acestea nu s-ar mișca singure în acest fel, fenomenele
    de contracție și dilatare, datorate variațiilor de temperatură și umiditate, nu ar putea
    să producă unduirea acestor fibre, ci cel mult încovoierea sau destinderea uniformă a
    lor.
    Cauza pneumoniilor atipice asociate COVlD, ar putea fi un parazit biologic sau sintetic
    cu care vin deja infectate măștile din comerț. Faptul că prezența acestui parazit e
    semnalată în mai multe locații din lume, pe măști de diferite origini și producători,
    ieftine sau scumpe, duce la concluzia că avem de a face cu un act criminal deliberat
    de infectare a populației, susținut și de obligativitatea purtării acestora., prin
    complicitatea decidenților măsurilor sanitare și/sau politice.
    În cadrul acestei analize la microscop, am observat și ceea ce păreau impurități de
    culoare neagră (uneori maro sau galbene) de forma unor fire, filamente sau
    viermișori, am observat că se mișca, dar am dat inițial vina pe forțe de natură
    electrostatică.
    De curând am văzut văzut mai multe filmulețe pe net, de la persoane care au făcut
    astfel de investigații, iar ”impuritățile” mișcătoare, erau interpretate ca fiind paraziți
    biologici, nanoboți sau structuri similare responsabile de boala Morgellons, boală
    asociată și cu Back Goo, mâzga neagră programabilă.
    Să fie oare vorba de niște paraziți biologici sau bio-sintetici ?!

    Cert e că cazurile de îmbolnăviri reale au început să apară, odată cu introducerea
    purtării măștilor. Ceea ce declanșează simptomele așa numitei boli COVlD, să fie
    datorat infestării cu paraziți ?
    Aceste pneumonii atipice, ale celor diagnosticați COVlD, să fie datorate acestor
    paraziți ajunși în plămâni ?
    Prezența acestor paraziți în măștile noi, să fie un act criminal deliberat și implicit
    obligativitatea purtării acestora o complicitate la crimă ?
    Oare prezența acestor paraziți în organism, te fac pozitiv la testele PCR ?
    Din moment ce inhalăm acești paraziți, e posibil ca aceștia să ajungă la creier prin
    bariera hemato-encefalică slăbită sau spartă de recoltarea invazivă a probelor „PCR” /
    ADN, cu ajutorul tampoanelor nazale ?
    Mai mult, în unul din filmulețe a fost semnalată prezența acestora, pe un tampon
    nazal steril destinat recoltării testelor PCR.
    Faptul că Ivermectina, un anti-parazitar are efecte pozitive în tratarea bolnavilor
    asociați COVlD, întărește faptul că vorbim de fapt de o boală produsă de paraziți, nu
    de o boală virală, așa cum susține varianta oficială.
    Aduc în discuție faptul că toate medicamentele ieftine care și-au dovedit eficiența în
    tratarea bolnavilor de COVlD, au fost blamate de oficialități, interzise sau neautorizate
    și chiar retrase de pe piață, motiv din care putem din nou suspecta o eventuală
    complicitate.
    Legătura cu Morgellons e dată de natura asemănătoare a aceștor paraziți, care în
    cazul Morgellons sunt considerați de natură non-terestră și cu structură bio-sintetică,
    prezentați ca tuburi fine de silicon, ce au capacitatea de a se dezvolta și multiplica.
    Fenomenul e cunoscut de mulți ani și chemtrailsul e făcut responsabil de răspândirea
    în atmosfera terestră și pe suprafața pământului a acestora. Ivermectina, are efect
    probabil, tocmai că este un tratament contra paraziților.

    Oare acești paraziți să fie responsabili de pneumoniile atipice asociate cu boala
    COVlD ?
    Să nu fie întâmplătoare prezența acestor paraziți în măștile comercializate pentru
    protecția anti-COVlD, sau au ajuns acolo pur întâmplător, pentru că procesul de
    fabricație nu este unul steril ?
    Acești paraziți, ar putea ajunge și infesta creierul oamenilor, prin breșele create în
    bariera hematoencefalică de testarea masivă a oamenilor cu recoltare de probe prin
    tampon nazal ?
    Ar putea produce acest parazit înnebunirea sau alte probleme psihice grave celor
    infestați ?
    Putem suspecta că acesta este parazitul responsabil de preconizata apocalipsă
    zombi, adusă în discuție de numeroși oameni de știință și chiar de Pentagon ?
    Vă las acum să urmăriți aceste înregistrări video și să trageți singuri concluziile.
    Leonard Chesca
    29 martie 2021 ”
    Video :
    ANALIZĂ LA MICROSCOP A MĂȘTILOR ”ANTI-PANDEMICE”
    și/sau aici:

    Ce se ascunde in măștile care le purtați?
    Cu ce paraziți sunt „pregătite” măștile ?!
    Investigație la microscop a măștilor
    Uitati ce se află în măștile noastre, nu este facatură, puteți să incercati cu toții acasă
    fiecare și veti vedea ca nu este minciuna! :

    Morgellons CHIAR MASCA TA !
    ”Peștișorii”
    Experiment pe găleată
    L-am ”împușcat” singur. Tovarăși, este adevărat. Puse masca peste un ibric cu apă
    clocotită.
    PENTRU CINE NU ARE FACEBOOK, eu am realizat o compilație cu
    toate aceste filmulețe găsite și strânse din ultima vreme.
    O puteți vedea AICI (https://ok.ru/video/2334677142211)
    (doresc să remarc că acest film a fost blocat și pe Youtube și pe Dailymotion și
    pe Odysee, iar pe Bitchute nu a fost acceptat formatul sau ceva – deci cred că e
    prea adevărat)

    Pagina de pornire ›
    Afișați versiunea pentru web
    Iesirea Din Matrix la 15:03
    În completare studiați și :
    1) Infectați de Chemtrails și Materie Neagră programabilă (Black Goo)
    2) Trance-formation
    Distribuiți

    A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.

    Un comentariu:
    Anonim 30 martie 2021, 16:00
    Aceste morgellons pot ascunde nanoroboți, care odată intrați în organism sunt dirijați
    chiar și prin satelit, dacă ești într-o zonă fără semnal;
    https://adrenogate.net/wp/2021/01/25/nanofibers-found-on-q-tips-used-for-pcr-tests-
    nanofibers-morgellons-disease-chemtrail-artificial-nueral-mind-control-network/ .

    Un produs Blogger.”

    Apoi se pot vedea alte detalii in postarea lui Leonard Chesca:
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225325897242881&id=1486561754

    Leonard Chesca
    Yesterday at 1:21 PM ·
    MĂȘTILE PE CARE SUNTEM OBLIGAȚI SĂ LE PURTĂM, SUNT INFESTATE DE
    CEEA CE PAR IMPURITĂȚI, PARAZIȚI SAU NANOBOȚI
    Vedeți aici un colaj video pe această temă !
    https://www.facebook.com/story.php?
    story_fbid=10225328262942022&id=1486561754
    DORIM RĂSPUNS URGENT DE LA AUTORITĂȚI CU PRIVIRE LA PREZENȚA ÎN
    MĂȘTI A ACESTOR ”DRĂCII”, ȚINE DE SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ. CHIAR DACĂ E
    VORBA DE IMPURITĂȚI, ELE POT FI ORICUM PERICULOASE, NU AU CE SĂ CAUTE
    ACOLO.
    Vedeți linkurile de la final, inițial doream să fac un colaj video, dar FB mi-a blocat
    deja un filmuleț pe tema asta.
    Facebook spune , că sunt informații false, că institutele independente de analiză
    au spus că e vorba de comportamentul fibrelor textile la temperatură și/sau sub
    acțiunea unor forțe electrostatice.
    ( ceea ce am suspicionat și eu inițial)
    Culmea e, că măștile nu sunt făcute din fibre textile.
    Mai mult, temperatura și/sau electricitatea statică, nu poate produce acele
    mișcări, unduiri, ar trebui ca acestea să aibă variații bruște și să fie diferite în zone
    disticte de pe aceeași fibră, ceea ce e puțin probabil.
    ATENȚIE !!! – DACĂ ACESTE LUCRURI SE CONFIRMĂ, CEI RESPONSABILI CU
    IMPUNEREA OBLIGATIVITĂȚII PURTĂRII MĂȘTILOR, TREBUIE ANCHETAȚI,
    JUDECAȚI ȘI CONDAMNAȚI PENTRU CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII !
    Foarte multe materiale video realizate de diferite persoane din zone diferite din
    lume, pe măști de producție diferită, arată prezența pe suprafața sau în filtrul
    acestora a unor filamente mișcătoare ce se aseamănă cu niște viermi foarte lungi
    și subțiri.
    Aceste filamente par a fi impurități, dar nici astea nu aveau ce să caute în măștile
    presupus sterile.
    Inspectate la temperatură și umiditate ambiantă, acestea sunt aproape imobile,
    dar odată cu creșterea umidității și / sau a temperaturii, similar condițiilor
    realizate în timpul purtării măștilor, aceste filamente încep să se miște similar
    unor viermișori. Nu știu dacă e vorba de structuri biologice vii sau de creații
    nanotehnologice sau chiar o combinație dintre acestea. Oricum, față de fibrele
    măștilor, care sunt oarecum fixate, aceste filamente se pare că se mișcă liber și
    deci se pot desprinde ușor și inhala în tinmpul respirației. Par niște paraziți în
    stare latentă, care se activează atunci când respirația schimbă condițiile de
    temperatură și umiditate.
    Dacă ar fi vorba de impurități, acestea nu s-ar mișca singure în acest fel,
    fenomenele de contracție și dilatare, datorate variațiilor de temperatură și
    umiditate, nu ar putea să producă unduirea acestor fibre, ci cel mult încovoierea
    sau destinderea uniformă a lor.
    Cauza pneumoniilor atipice asociate COVlD, ar putea fi un parazit biologic sau
    sintetic cu care vin deja infectate măștile din comerț. Faptul că prezența acestui
    parazit e semnalată în mai multe locații din lume, pe măști de diferite origini și
    producători, ieftine sau scumpe, duce la concluzia că avem de a face cu un act
    criminal deliberat de infectare a populației, susținut și de obligativitatea purtării
    acestora., prin complicitatea decidenților măsurilor sanitare și/sau politice.
    În cadrul acestei analize la microscop, am observat și ceea ce păreau impurități
    de culoare neagră (uneori maro sau galbene) de forma unor fire, filamente sau viermișori, am observat că se mișca, dar am dat inițial vina pe forțe de natură
    electrostatică.
    De curând am văzut văzut mai multe filmulețe pe net, de la persoane care au făcut
    astfel de investigații, iar ”impuritățile” mișcătoare, erau interpretate ca fiind
    paraziți biologici, nanoboți sau structuri similare responsabile de boala
    Morgellons, boală asociată și cu Back Goo, mâzga neagră programabilă.
    Să fie oare vorba de niște paraziți biologici sau bio-sintetici ?!
    Cert e că cazurile de îmbolnăviri reale au început să apară, odată cu introducerea
    purtării măștilor. Ceea ce declanșează simptomele așa numitei boli COVlD, să fie
    datorat infestării cu paraziți ?
    Aceste pneumonii atipice, ale celor diagnosticați COVlD, să fie datorate acestor
    paraziți ajunși în plămâni ?
    Prezența acestor paraziți în măștile noi, să fie un act criminal deliberat și implicit
    obligativitatea purtării acestora o complicitate la crimă ?
    Oare prezența acestor paraziți în organism, te fac pozitiv la testele PCR ?
    Din moment ce inhalăm acești paraziți, e posibil ca aceștia să ajungă la creier prin
    bariera hematoencefalică slăbită sau spartă de recoltarea invazivă a probelor
    „PCR” / ADN, cu ajutorul tampoanelor nazale ?
    Mai mult, în unul din filmulețe a fost semnalată prezența acestora, pe un tampon
    nazal steril destinat recoltării testelor PCR.
    Faptul că Ivermectina, un anti-parazitar are efecte pozitive în tratarea bonlavilor
    asociați COVlD, întărește faptul că vorbim de fapt de o boală produsă de paraziți,
    nu de o boală virală, așa cum susține varianta oficială.
    Aduc în discuție faptul că toate medicamentele ieftine care și-au dovedit eficiența
    în tratarea bolnavilor de COVlD, au fost blamate de oficialități, interzise sau
    neautorizate și chiar retrase de pe piață, motiv din care putem din nou suspecta o
    eventuală complicitate.
    Legătura cu Morgellons e dată de natura asemănătoare a aceștor paraziți, care în
    cazul Morgellons sunt considerați de natură non-terestră și cu structură bio-
    sintetică, prezentați ca tuburi fine de silicon, ce au capacitatea de a se dezvolta și
    multiplica. Fenomenul e cunoscut de mulți ani și chemtrailsul e făcut responsabil
    de răspândirea în atmosfera terestră și pe suprafața pământului a acestora.
    Ivermectina, are efect probabil, tocmai că este un tratament contra paraziților.
    Oare acești paraziți să fie responsabili de pneumoniile atipice asociate cu boala
    COVlD ?
    Să nu fie întâmplătoare prezența acestor paraziți în măștile comercializate pentru
    protecția anti-COVlD, sau au ajuns acolo pur întâmplător, pentru că procesul de
    fabricație nu este unul steril ?
    Acești paraziți, ar putea ajunge și infesta creierul oamenilor, prin breșele create în
    bariera hematoencefalică de testarea masivă a oamenilor cu recoltare de probe
    prin tampon nazal ?
    Ar putea produce acest parazit înnebunirea sau alte probleme psihice grave celor
    infestați ?
    Putem suspecta că acesta este parazitul responsabil de preconizata apocalipsă
    zombi, adusă în discuție de numeroși oameni de știință și chiar de Pentagon ?
    Vă las acum să urmăriți aceste înregistrări video și să trageți singuri concluziile.
    Leonard Chesca
    29 martie 2021
    Articol preluat și de „Ieșirea Din MATRIX”
    http://fymaaa.blogspot.com/2021/03/mastile-pe-care-suntem-obligati-sa-le.html
    Video :
    ANALIZĂ LA MICROSCOP A MĂȘTILOR ”ANTI-PANDEMICE”:

    1,368 Shares
    A udat masca și a prins drăcia în pensetă !:
    https://m.facebook.com/story.php?
    story_fbid=3977985355581184&id=100001092750041
    Ce se ascunde in măștile care le purtați? :

    Cu ce paraziți sunt „pregătite” măștile ?!

    Investigație la microscop a măștilor :

    Uitati ce se află în măștile noastre, nu este facatură, puteți să incercati cu toții
    acasă fiecare și veti vedea ca nu este minciuna! :

    Morgellons CHIAR MASCA TA !:

    ”Peștișorii”:

    Experiment pe găleată :

    L-am ”împușcat” singur. Tovarăși, este adevărat. Puse masca peste un ibric cu
    apă clocotită. :

    Apreciat de 1 persoană

  23. Mihai T said, on martie 31, 2021 at 6:05 pm

    În vârful bețișoarelor testelor PCR (q-tips) au fost găsite nano-fibre. Nanofibre, boala morgellons, dâre chimice, rețele neuronale artificiale pentru controlul minții, construite pe bază de inteligență artificială malefică

    https://adrenogate.net/wp/2021/01/25/nanofibers-found-on-q-tips-used-for-pcr-tests-nanofibers-morgellons-disease-chemtrail-artificial-nueral-mind-control-network/

    Articol de Jerry Derecha, 25 ianuarie 2021

    Nu e de glumă oameni buni. Vorbim aici de o ”formă de viață” sintetică, inorganică și care are capacitatea de a se auto-replica. Aceste dispozitive se vâră în tesuturile voastre și asamblează rețele de micro-antene pentru transmisie wireless, proiectate să transmită date în ambele direcții, în timp ce instruiesc corpul gazdă să producă în continuare agenți patogeni mutagenici (care favorizează mutațiile genetice) în individul infectat. Instruiește organismul omului cum să construiască propria lui placă de transmisie wireless, folosind propriile celule ale corpului, astfel încât să comunice cu cineva (sau ”cineva”). Acuma înțelegeți de ce sistemul este obsedat de 5G ?

    (Articolul este uriaș, încorporează alte articole scrise de alți autori, și conține multe clipuri video și diagrame. Subtitluri, alte articole încorporate, denumiri de clipuri video (prima parte):

    Kiturile de testare covid și vaccinul covid sunt patogeni sintetici sub formă de nanoparticule;

    De când am făcut acest articol, cineva a descoperit aceste ”forme de viață” sintetice, de culoare neagră, și sub formă de vierme, că sunt prezente în măști și în bumbacul (cotton) din ”tampoanele” testelor PRC (PCR testing swab).

    Obiecte înfricoșătoare aflate în mișcare, descoperite în măști și testele covid (video) https://fringecontent.files.wordpress.com/2021/03/foundonmasks26swabsmovingblackstrandsparasiteswhattheheckarethey.mp4?_=1

    Documentar pe aceste subiecte: https://bibleversionsonline.files.wordpress.com/2021/02/wp-1612747769850.mp4

    Deci putem adăuga acești ”viermi lungi, sintetici și de culoare neagră” pe listă, împreună cu ”formele de viață sintetice, fibroase, de culoare albă” și de ”praful inteligent/nanocipuri” care au fost deja găsite în testele PCR, iar acum și în măști.)

    Apreciat de 2 persoane

  24. Catalin said, on martie 31, 2021 at 10:32 pm

    se gasesc si pe mastile FFP2

    Apreciază

  25. Nimeni said, on aprilie 1, 2021 at 12:43 am

    Am testat de curiozitate și vă spun că nu este nici un vierme ,sunt doar fibre din plastic care la căldură se contracta și revin întotdeauna în aceeași poziție inițială , dă impresia de mișcare datorita variației de temperatura ,cu abur din oala nu poți menține constantă într-un punct temperatura .Puteți verifica că întotdeauna revine în aceeași poziție prinzând fibra de vârful unui ac cu un lipici , scoci ,pe un fundal o coala alba ,și nu va trebuie oala cu apa fiarta, doar aburit cu gura ,chiar și în unele video-urile de mai sus se poate observa asta, dar mulți sunt impresionați de miscare și omit această observație.A fost chiar un documentar in care se testa ață din guta ,guta de pescuit ,și arata cum se contracta și dilata la caldura.Ar fi fost prea evident ,sa fie chiar viermi ,pentru deconspirarea plandemiei.

    Apreciază

  26. Catalin said, on aprilie 1, 2021 at 8:05 am

    De reamintit
    https://en.wikipedia.org/wiki/Charles_M._Lieber
    Contributions
    Nanomaterials synthesis. …
    Nanostructure characterization. …
    Nanoelectronics and nanophotonics. …
    Nanostructure assembly and computing. …
    Nanoelectronics for biology and medicine. …
    Nanoelectronics and brain science. (!!!) …

    Federal arrest
    On January 28, 2020, Lieber was charged with two federal counts of making a materially false, fictitious and fraudulent statement about his links to a Chinese university. According to the Department of Justice’s charging document,[71] there are two counts of alleged crime committed by Lieber. First, during an interview by DoD on April 24, 2018, Lieber was asked whether he was involved in the Thousand Talents Program. Lieber stated that „he was never asked to participate in the Thousand Talents Program”, adding that „he ‘wasn’t sure’ how China categorized him.” The DOJ believes that Lieber’s statement was false, because an intercepted email dated June 27, 2012, from Wuhan University of Technology („WUT”) included a contract for Lieber to sign. Second, in November 2018, the NIH inquired of Harvard University about Lieber’s foreign affiliations. In January 2019, Harvard interviewed Lieber and reported to NIH that Lieber „had no formal association with WUT” after 2012. The DOJ believes Lieber’s statement was false.

    Universtiatea din Wuhan, unde a originat virusul.

    Apreciază

  27. P.M. said, on aprilie 1, 2021 at 9:30 am

    Deoarece spurcații,pardon,oficialii susțin că cică ar fi prea mulți oameni pe glob,ei vor încerca toate metodele posibile și imposibile pentru exterminare;însă cred că vaccinarea este baza;și fiindcă la nivel planetar cei mai mulți dintre oameni nu vor să accepte inocularea otrăvurilor aducătoare de suferință,chin și moarte,este posibil că ea să devină obligatorie.
    La noi,cu toată propaganda isterică,situația este și mai îmbucurătoare:cei mai mulți dintre conaționali au înțeles cã mascarada este creată în special pentru vaccinare;jigodiile susțin că ar fi 3.500.000-4.000.000 milioane de doritori de ,,fericire”,eu zic că sunt maxim 2.500.000;nu cred că mă hazardez când spun 2.200.000.
    Dacă vor obliga lumea prin diferite forme,va fi prăpăd.

    https://www.national.ro/social/guvernul-pregateste-masuri-pentru-vaccinarea-obligatorie-mascata-716984.html

    Apreciază

  28. Elena said, on aprilie 1, 2021 at 11:20 am

    chemtrails
    Vă oferim în continuare o scrisoare extrem de interesantă, care a fost publicată pe site-ul lui Clifford Carnicom, apoi afişată pe site-ul lui Jeff Rense (ambele site-uri sunt dedicate acestui subiect legat de crimele realizate prin intermediul dârelor morţii), scrisă de un mecanic de aviaţie. Chiar dacă unii pot obiecta că provenienţa acestei misive este incertă, ea coincide cu multe alte mărturii, inclusiv cu scrisoarea unui director al unei linii aeriene, ca răspuns la declaraţiile mecanicului anonym
    Citeşte: https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/conspiratii-si-manipulare/chemtrails/

    Apreciază

  29. Elena said, on aprilie 1, 2021 at 11:45 am

    În postările prezentate se vede cum se mişcă acei viermişori dar trebuie filmat sub un bol de sticlă, fără curenţi, de observat dacă se şi deplasează, dacă trec prin ţesătură … Pentru infectare nu au nevoie de viermi ci de ouă, spori sau alte particule microscopice.

    Apreciază

  30. Dovezi said, on aprilie 1, 2021 at 2:34 pm

    tehnologia e atat de avansata incat nici oamenii de stiintanu tin pasul, totul e dirijat pe segmente si asamblat de robotica.
    sunt atatea de spus oamenilor, asa multe secrete sunt de aratat oamenilor, pacat ca cei care se pricep nu au voie sa vorbeasca prin clauzele la cotnractele de munca

    uitati DOVADA nanobotilor din silicon, care „innoata”, experimentele sunt mai vechi, nu uitati ca tehnologia e mult mai mica, numai robotii in mediu septic pot lucra la asa ceva, oamenii nu au acces decat la programul informatic al robotilor…daca ati stii n-ati mai dormi noaptea…

    https://www.nature.com/articles/s41598-017-14457-y

    Apreciază

  31. Nimeni said, on aprilie 1, 2021 at 3:24 pm

    Asta este un video cu fir din guta , care arata cum se contracta la caldura ,un mușchi artificial : https://images.app.goo.gl/Q3woohz78Fpma3B3A

    Apreciază

  32. Suflet said, on aprilie 1, 2021 at 6:47 pm

    Saccsiv, dar de clipul acesta ce spui? La minutul 6:15 mai ales

    Apreciază

  33. […] Video: Experimentul cu masca, aburii si firele NU dovedeste existenta unei nanotehnologii sub forma … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.