SACCSIV – blog ortodox

Inca o dovada ca moartea cerebrala NU este moarte si ca prelevarea organelor se face cat timp “donatorul” este inca VIU: Un tanar declarat in moarte cerebrala si-a revenit inainte sa-i fie donate organele

Posted in DONARE DE ORGAN, MOARTE CEREBRALA, TRANSPLANT DE ORGAN by saccsiv on martie 31, 2021

Romania tv: Caz incredibil! Un tânăr de 18 ani declarat mort de către medici s-a trezit cu câteva ore înainte să-i fie donate organele

Un tânăr a fost declarat mort, iar familia a decis să-i doneze organele. În mod miraculos, Lewis Roberts, s-a trezit cu doar câteva ore înainte să-i fie scoase organele.

Tânărul de 18 ani a fost implicat într-un accident de maşină şi a fost rănit grav. A ajuns la spital şi părea că a încetat să mai lupte pentru viaţa sa.

Medicii i-au spus familiei acestuia că nu mai pot face nimic pentru el şi a îndemnat-o să îşi ia rămas bun. Familia şi-a dat acordul să doneze organele.

În mod miraculos, Lewis a început să respire din nou fără ajutorul aparatelor şi şansele lui au crescut considerabil.

„Pe 13 martie, Lewis a suferit răni grave la nivelul capului, după ce a fost lovit de un automobil. A fost dus la spital şi a suferit o operaţie chirurgicală. Patru zile mai târziu, doctorii au venit cu veştile triste pentru familia noastră că nu se mai putea face nimic pentru el fiindcă a intrat în moarte cerebrală”, au spus cei din familie.

După ce i-au spus adio lui Lewis, părinţii au decis că vor să-i doneze organele pentru a salva, astfel, vieţile a şapte oameni.

„Decizia noastră i-a adus lui Lewis niște timp în plus înainte de a fi deconectat de la aparate. Cu doar câteva ore înainte de operație, a început să respire singur. Un miracol la care orice familia aflată în această situație ar spera”.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

MOARTEA CEREBRALA nu este MOARTE BIOLOGICA – un excelent studiu din Grecia

Asa se face ca:

Daca e real, e cumplit: Cei in “MOARTE CEREBRALA” PLANG cand SUNT TAIATI si li se SCOT ORGANELE…

DE CE SUNT ANESTEZIATI “MORTII” in timpul prelevarii de organe? Ce reactii apar atunci cand sunt taiati? CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND?

Si pentru ca “mortii” pregatiti pentru donare de organe nu sunt morti de-a binelea, evident ca uneori se mai si trezesc taman inainte de hacuire.

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Inca o dovada ca moartea cerebrala NU este moarte si ca prelevarea organelor se face cat timp “don… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.