SACCSIV – blog ortodox

NESUPUNERE: Gigi Becali si Marcel Ciolacu anunta ca merg la biserică în noaptea de Înviere

Posted in carantina, Coronavirus, GIGI BECALI, RAED ARAFAT, Sfintele Pasti by saccsiv on martie 23, 2021

Ziare com: Gigi Becali, atac xenofob la adresa lui Raed Arafat: „Hotaraste el, musulman, ce facem noi? Cum sa ma tii pe mine in cusca?”

„Pastele e Paste, e mare sarbatoare. Nu ne intereseaza masca, nu tinem cont de carantina. Sa fie sanatos Arafat ca e musulman. Hotaraste el musulman ce facem noi? Eu ies cand vreau eu, nu sunt animal sa ma bagi in cusca. Sa dea amenzi, sa bage in puscarie”, a declarat Becali la Romania TV.
„Restul romanilor, daca gandesc asa, sa faca si ei ca mine. Cum sa ma tii pe mine in cusca? Ce treaba am EU cu Arafat? El este musulman, eu sunt ortodox”, a mai spus afaceristul.

DIGI 24: Marcel Ciolacu anunță că merge la biserică în noaptea de Înviere: „Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, anunță că va merge la biserică în noaptea de Înviere indiferent de restricțiile de circulație care ar putea fi impuse în perioada sărbătorilor de Paște și că, dacă va fi amendat, va plăti amenda.

„​În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situație. Anunț public, oficial. În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Acolo mă duc de când eram copil”, a declarat Marcel Ciolacu duminică seară la Antena 3, potrivit Hotnews.

Liderul PSD a insistat că este vorba despre o opțiune personală, care nu implică partidul.

„Una e să duc partidul într-o direcție – lucru care s-a mai întâmplat și la PSD, și la alte partide – și să îl folosesc ca instrument, după hachițele mele, și alta este decizia mea personală… Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi fi la biserică”, a spus liderul PSD.

El s-a arătat dispus să plătească și o amendă, dacă va fi oprit de poliție pentru încălcarea interdicției de circulație după ora 22: „Voi plăti amenda, ca orice cetățean. Ce, ar fi prima oară? Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”, a răspuns el.

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alanyan said, on martie 23, 2021 at 2:18 pm

    Cioc, cioc e voie? Sunt eu, ,,ratacitul”:-)! Intru la voi pentru ca sunteti crestini si sunteti convinsi ca Dumnezeu si Iisus exista, sunt iubitori si ajuta prin ceea ce numiti minune. Oamenii care se bucura de viata, de primavara, de sarbatorile de Paste si la urma urmelor de existenta lui Dumnezeu dar vin la biserica cu botnita si se dezinfecteaza si se vaccineaza, acestor oameni le este Credinta atrofiata de frica creata de criminalii politici si financiari si de comportamentul gresit al ,,oilor negre” din randul bisericii? Ca vezi mata, este una sa porti botnita pentru ca vrei tu si alta sa fii obligat sa o faci. Una este sa mergi sa faci polidinul (care din nefericire pentru poporul roman nu mai exista) de buna voie si alta sa fii obligat sa faci un AstraZeneca pentru ale carei colaterale efecte negative, conducand chiar la ,,terminarea brusca a existentei si re-ntoarcerea acasa in rai sau…dar mai bine sa nu ne gandim:-))))))” nu-si asuma nici statul si nici javrele politice raspunderea. Pai mai fratele meu daca ma obligi sa fac ceva iar eu vad ca nu-mi ajuta ba chiar pe di-mpotriva, imi dauneaza, iar tu ma obligi sa continui inseamna ca te-ai pus ,, cu capra” pe mine si vrei sa ma termini. Asa ca va zic voua, acelora care aveti taria Credintei in inimi, nu renuntati la bucuria daruita voua de IIsus. Invingeti frica creata de criminalii politici, cautati avocati a caror credinta in Dumnezeu este mai puternica decat dorinta de a face bani si sarbatoriti. Va doresc voua, celor ce-l iubiti pe Iisus, sarbatori de Pasti frumoase chiar fericite si prostilor care poarta botnita ca sa respecte niste legi criminale le doresc o primavara plina cu soare si cu… hai liberareeeeee!:-))))))))

    Apreciază

    • tudorr said, on martie 23, 2021 at 4:45 pm

      Doamne ajuta!
      Diavolul nu ne sileste, ci ne pacaleste. Toti suntem vinovati. Iar cei care se vaccineaza sau merg cu botnita la biserica, sau merg pe drumul trasat de antihristi suntem noi de mai inainte, care prin milostivirea Lui Dumnezeu si prin rugaciunile apropiatilor nostri vedem lucrurile putin mai clar. De unde stiu eu ca vazand lucrurile mai clar si judecand pe cei care nu vad ca mine, nu pot sa cedez si sa imi pierd mantuirea intr-un final? De unde stii tu ca rugandu-te pentru semenii nostri, cu durere in suflet, Dumnezeu nu se va milostivi si de ei si ii va intoarce si ii va mantui intr-un final? Mai bine sa ne rugam pentru toti oamenii care acum sunt pacaliti si sa ne rugam pentru noi sa nu cadem din mandrie. Eu ii judec pe cei care nu vad ca mine si ma maniu ca ei nu inteleg, dar uit cum am fost ratacit si cata rabdare a avut Dumnezeu cu mine.

      Apreciat de 3 persoane

      • Sorin said, on martie 23, 2021 at 7:52 pm

        Ciudat ce vremuri trăim. Cu secole în urmă era păcat să curvești, să înjuri, să minți, să ucizi, să bârfești. Azi e păcat să te vaccinezi, să te dezinfectezi, să te speli pe mâini, să porți mască.

        Apreciat de 1 persoană

  2. Cosmin said, on martie 23, 2021 at 8:44 pm

    Ciolacu a avut si are puterea sa puna capat mascaradei.

    Dar nu. El merge la biserica si plateste amenda.

    Interesant…

    Apreciat de 1 persoană

  3. Elena said, on martie 24, 2021 at 12:16 pm

    Mulţi care doresc din tot sufletul să meargă la Sf Liturghie nu au bani şi de amenzi.
    “Nu ajungi în Rai de unul singur, ci trăind în comuniune
    … Sfântul Ciprian spune aşa: „Fiecare cade singur. Dar ne mântuim în comunitate, în comunitatea Bisericii!”. Ne purtăm slăbiciunile unii altora şi aşa mergem spre mântuire. Nimeni nu se mântuieşte singur, nici credinciosul, nici preotul, nici monahul.”
    Dacă nu se găseşte o soluţie, ca să nu păţim ca anul trecut (sau cu localităţi în carantină) mă întreb dacă nu se poate ţine Sf. Liturghie ca la Sf. Mormânt, adică mai devreme. Probabil slujba de noapte este mai intensă, dar tu să stai in casă şi preoţii singuri in biserică nu mai merge.

    Apreciază

  4. Elena said, on martie 24, 2021 at 3:38 pm

    Unde este adevărul ?

    Conform datelor oficiale, metrourile (spaţii închise) din București transportă în jur de 600.000 de oameni pe zi. https://www.antena3.ro/actualitate/social/cati-oameni-transporta-zilnic-metroul-din-bucuresti-463643.html
    In Bucureşti sunt 200 -250 biserici ortodoxe. In noaptea de Inviere deci o singură noapte pe an, vin la o biserică in medie 1000 de credincioşi şi stau 30 minute afară (1000 x 250 = 250 000) iar la Sfânta Liturghie rămân în medie în jur de 100 -200 de credincioşi 200 x 250 = 50 000.
    Faceţi comparaţie cu cei 600 000 de oameni care circulă în fiecare zi peste 300 de zile pe an in aceleaşi spaţii închise – metrouri.
    Dacă se face excepţie de harul transmis de Dumnezeu, unde este pericolul mai mare, un eveniment pe an cu un număr mai mic de participanţi 250 000 -30 minute sau unul cu un numar mult mai mare de participanţi 600 000, care se repetă zilnic, (chiar dacă este pe parcursul unei zile, faptul că trec prin aceleaşi spaţii închise – vagoanele de metrou – microbii persistă). Dacă luăm în calcul harul transmis de Dumnezeu nu există termen de comparaţie.
    O zi pe săptămână merg la biserici în Bucureşti 50 000 oameni şi prin alte spaţii închise câţi trec : 600 000 x 7 zile = 4 200 000 metrou + autobuze X+ instituţiiX + supermarketuri X+ restauranteX + etc = ….
    Deci unde este adevărul de nu se poate face excepţie câte o noapte pe an şi sunt încălcate drepturile religioase ale acestui popor ?
    După ce trec sărbătorile putem să plecăm iar în concedii etc…….

    Apreciază

  5. Elena said, on martie 24, 2021 at 3:50 pm

    Cum vor fi sărbătorile de Paști în acest an. Klaus Iohannis: Trebuie să găsim soluții ca oamenii să meargă la biserică
    ……
    „Nu îmi doresc să îngrădim accesul la biserică. Sunt Sfintele sărbători de Paști, oamenii vor să meargă la biserică și trebuie să găsim soluții ca să poată merge la biserică”, a subliniat șeful statului.

    Apreciază

  6. […] NESUPUNERE: Gigi Becali si Marcel Ciolacu anunta ca merg la biserică în noaptea de Înviere […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.