SACCSIV – blog ortodox

Generalul Corneliu Dobrițoiu considera ca interdictia de deplasare noaptea n-are nici o legatura cu epidemiologia, ci cu faptul ca atunci se petrec actiuni pe care populatia nu trebuie sa le observe. Si aminteste si despre chemtrails

Posted in CHEMTRAILS by saccsiv on martie 10, 2021

Vorbele le-a spus aseara, in emisiunea lui Victor Ciutacu. N-am gasit vreo inregistrare.

Omul a fost senator si ministru al apararii:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Corneliu_Dobri%C8%9Boiu

https://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=47E8F5CB-CA35-476B-9288-F712CCD5FB06

Si s-a plimbat pe la mai multe partide:

Transfer de SENZAȚIE! PRU a dat lovitura – Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobrițoiu s-a înscris în partidul lui Bogdan Diaconu

Generalul Corneliu Dobrițoiu s-a înscris în PPU (social-liberal)

Asadar, de ce un om care a lucrat in sistem, la nivel inalt, se apuca sa promoveze doua teme foarte grele din sfera “teoriei conspiratiei”? Oare s-a trezit sau s-a dat vreun ordin si vom auzi din ce in ce mai des astfel de voci?

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. nimeni said, on martie 10, 2021 at 3:16 pm

    Foarte posibil sa aiba dreptate (macar pot fi 150% de acord cu faptul ca NU SUNT MASURI MEDICALE, nu previn nimic) insa… ma gandesc ca oricine poate redacta o declaratie pe propria raspundere ca se duce de urgenta nu stiu unde si poate porni pe strada si la 1 noaptea! Sunt sanse sa nu-l opreasca politia, sunt sanse politistii sa ii fie binevoitori (probabil sanse mici in actuala dictatura!), iar intre timp omul poate face poze, poate filma etc.
    La fel, daca cineva locuieste la curte, poate iesi in curte (care nu este spatiu public ci privat!) si poate vedea cerul, chemtrails etc. Cei ce locuiesc la bloc pot urca pe bloc (ar fi spatiu public, daca orice locatar are acces dar nu stiu cine-i amendeaza acolo).
    Concluzia este ca nu stiu daca chemtrails se straduiesc ei sa ascunda! Asta este subiect vechi (si real!). Poate vor sa ascunda ALTCEVA!…
    Apropo de chemtrails, chiar „admiram” vreo doua-trei dare ieri pe cer. Era marti, 9 martie, erau 7-8 grade si am mers in pulover pe strada. Astazi, miercuri, 10 martie, ninge abundent de zici ca e inceput de decembrie!! S-a si depus un pic dar 90% e flescaiala nu zapada!… VREME CHIMICA, nu naturala!

    Apreciat de 4 persoane

    • saccsiv said, on martie 10, 2021 at 3:31 pm

      nimeni

      Dar n-a zis de chemtrails noaptea. A zis separat.

      Apreciat de 1 persoană

    • tataia said, on martie 11, 2021 at 11:57 pm

      Desigur ca eu am mai circulat noaptea si dupa introducerea restrictiilor. Dar desigur mult mai rar decit o faceam inainte.Dumnezeu ne apara pe noi cei drepti dar nici noi nu trebuie sa Il ispitim. Pot spune urmatoarele…Daca mergi doar pina la masina ca ai uitat sa iei ceva in casa nu iti zice nimeni nimic. S-a intrimplat sa treaca masina de patrulare a politiei chiar atunci cind cautam in masina si nu m-a intrebat nimeni nimic. NU sint nici toti politistii batuti in cap sa aplice la singe niste masuri naziste.

      Mai mult de atit eu situ ca exista si un magazin care era NON-STOP inainte de nebunia aceasta, si in mare parte mai este si acum doar ca trebuie sa te cunosti cu cei de la magazin si sa aplici bataia secreta in usa pentru a-ti deschide cineva. Altfel magazinul pare ca este inchis…este doar o lumina de veghe inantru si sint trase draperiile, dar daca stii bataia secreta ti se deschide iar daca esti recunoscut esti poftit inauntru. si servit. Tranzactia se realizeaza la acea lumina de veghe fara a folosi casa de marcat…se trece doar pe caiet urmind sa fie batut pe casa de marcat in urmatoarea zi. Acum este posibil ca daca te-ai trezit in toiul noptii ca ai nevoie de o piine, un parizer si doua beri sa ti se aplice si o suprataxa de noapte ca doar se risca si ei, nu? Deci se poate..lumea s-a adaptat.

      De vreo doua ori am fost si mai departe decit pina la masina sau la magazinul „minune” (drumuri care se fac in mod evident pe jos)…Cum spuneam am fost mai departe de atit de vreo doua ori, adica am parasit cartierul, iar pentru aceasta a fost nevoie in mod evident sa fac uz de autoturismul din dotarea personala. Si am constatat ca peste noapte exista filtre de politie amplasate strategic (la trecerile dintr-un cartier in altul) care cam opresc de obicei. Dar pe mine nu m-a oprit nimeni niciodata slava Domnului. Daca m-ar fi oprit as fi avut explicatia pregatita cum ca am iesit sa imi cumpar medicamentele necesare ca am o boala grava, etc…Normal ca nu scrisesm nici o declaratie in prealabil, as fi facut apel la omenia agentului de politie, daca aceasta ar fi existat.Dar slava Domnului nu a fost cazul. Ne chinuiesc astia deja de luni de zile cu restrictia asta de noapte…si lumea nu se revolta deloc…accepta precum oile care seara sint minate in staul…

      Apreciază

    • guti flo said, on martie 12, 2021 at 12:36 pm

      tataia,
      Nu mai divulga micile secrete ale magazinelor… 🙂
      Nu toti politisti sunt la fel…asa este…sunt care inteleg f bine situatia..si nu fac exces…am patit-o pe propria piele….m-au surprins placut!

      Apreciază

  2. traian said, on martie 10, 2021 at 3:24 pm

    Asadar, de ce un om care a lucrat in sistem, la nivel inalt, se apuca sa promoveze doua teme foarte grele din sfera “teoriei conspiratiei”? Oare s-a trezit sau s-a dat vreun ordin si vom auzi din ce in ce mai des astfel de voci?

    Cred ca a doua varianta e mai plauzibila….

    Cititi asta:

    https://www.national.ro/stiri-externe/rascoala-medicilor-impotriva-big-pharma-europa-se-ridica-romania-inca-ii-asteapta-pe-americani-714434.html

    Apreciat de 2 persoane

    • nimeni said, on martie 10, 2021 at 4:05 pm

      Si eu am observat acest lucru. Ba chiar si „presa centrala” incepe sa scrie lucruri pana mai ieri INTERZISE de dictatura medicala! De exemplu ziarul Turnul Sfatului din Sibiu (Sibiul lui Iohannis!!) a scris despre cum sunt omorati cu zile pacientii de la ATI – legati de pat, sedati pana mor etc. Nu e curios cum stirea asta a fost PRELUATA de presa centrala? De ce nu ai „innabusit-o” spunand ca ala care a facut dezvaluirile e nebun, ca de fapt este „teoria conspiratiei” etc.? Sincer chiar ma gandeam ca poate „presa centrala” a terminat BANII primiti ca SPAGA (pardon: cadou/prima pentru „performanta”) de la …Iohannis anul trecut si de-asta nu mai sustin UNICA varianta oficiala (cea cu virusul ucigas si o sa murim toti si „spitalele sunt pline” etc. – desi sunt goale!).
      Repet: per ansamblu vad ca incepe SA SE RIDICE cealalta varianta a lucrurilor, care era mai ieri denumita „teoria conspiratiei”! Ba chiar se pune acum problema de revolte, chiar in Europa, nu doar in Romania!!
      Pai… unde sunt autoritatile care in „starea de urgenta” au blocat site-uri, instaurand CENZURA?! Ii lasa sa faca revolte? Nu ii cenzureaza?
      CONCLUZIA: ESTE VORBA DE NOM VS. FAKE-NOM!! Poate ceea ce am vazut pana acum a fost „fake-NOM”, o operatiune de tip steag-fals menita sa ne faca sa indragim „real-NOM” pe care ne-o vor prezenta in continuare, in perioada de DUPA eventualele proteste si revolte!
      Sunt doar cateva concluzii personale, cateva ipoteze. Nu inseamna ca va fi asa! Vom vedea!! Pana atunci este cu siguranta interesant sa vedem persoane publice care abordeaza teme care tineau de „teoria cosnpiratiei”! (apropo: si Dan Bittman, mason parca, abordeaza tematici „anti-restrictii”; si Diana Sosoaca, fiica de mason (maica-sa e in masonerie!), a ajuns si in parlament si vine cu tematici „anti-restrictii” de zici ca este „Trump de Romania” nu altceva – la fel ca Trump este tot o marioneta; ne intrebam CE SCOPURI o avea in spatele cortinei; cu siguranta „are spate”, este lasata sa se manifeste! altfel facea si ea brusc vreun infarct, se ducea dupa Vadim Tudor!!)
      DA, CEVA SE INTAMPLA, „SE MISCA”!!

      Apreciat de 2 persoane

  3. marcus said, on martie 10, 2021 at 3:50 pm

    Am spus de o mie de ori de aproape c-am obosit, ca nu e niciun virus ci baietii dau cu chimicale. Virusurile nu produc nicio boala ci chimicalele otravitoare (date de ei) produc intoxicatii care sunt vandute drept boli infectioase si care mai mimeaza si efectul de contagiune.
    „Contagiunea” este cheia de bolta a acestei inselaciuni.
    Daca nu identificam corect si precis adversarul ne luptam bezmetici cu fantome, dam lovituri in gol, iar ei râd de se tavalesc pe jos de cat de prosti suntem.

    Apreciat de 4 persoane

    • nimeni said, on martie 10, 2021 at 4:10 pm

      Ma intreb daca mai conteaza – virus real sau chimicale! Adevarata problema este de natura politica: restrictii, lockdown (de Paste, ca sa vada „si orbul” ce ii deranjeaza pe ei), reguli absurde si aberante (pe care cei cu ochii inchisi le primesc si chiar le idolatrizeaza – cum sa nu crezi in virusul respectiv, in idolul lor? cum sa nu te „protejezi” (de muste?!) etc.)
      Sfera politica ARE NEVOIE DE UN PRETEXT pentru a impune restrictii absurde! Acest pretext poate fi un virus real, poate fi chemtrails, ar putea fi si fictiv (cum mai sunt unii care nici nu cred ca virusul exista – e posibil sa aiba dreptate)!!
      Am scris mai devreme (mai sus): Cred ca este vorba de o lupta „fake-NOM” versus „real-NOM”. Ni se prezinta niste restrictii absurde, un rau aparent mai mare (doar aparent!!) ca apoi sa ni se introduca/prezinte un rau APARENT mai mic dar de fapt mai mare – anticristul, statul mondial etc. Ce-or sa aplaude unii ca ii va scapa anticristul de covid?! Sau cum?!

      Apreciat de 2 persoane

    • mircea.v said, on martie 10, 2021 at 9:03 pm

      @marcus,

      si tot de o mie de ori ai gresit. Si ai mai si aproape obosit.

      Apreciază

      • marcus said, on martie 11, 2021 at 10:51 am

        mircea v
        Inselaciunea ii vizeaza in primul rand pe cei „destepti”.

        Apreciază

      • R said, on martie 11, 2021 at 11:04 am

        @mircea.v

        Cu ce a greșit marcus? De data asta poate te obosești să dai un răspuns concret, pentru că de obicei nu te obosești cu răspunsurile atunci când nu-ți convine ceva.

        Apreciază

      • Tudor said, on martie 11, 2021 at 11:10 am

        mircea v.,
        Este un premiu de 100.000 de euro pt cel ce aduce dovada existenței vreunui virus. Dovada poate fi doar titlul unei lucrări ce dovedește acest lucru. Premiul este pus, în urmă cu ani buni de zile, de căre micobiologul german Stefan Lanka.
        Mai e un premiu de o jumate de milion de euro, 500.000, pt cel ce aduce dovada că este „noul virus cov-19”. Tot la fel, un simplu titlu ajunge.
        Dacă te încumeți să iei premiile îți pot căuta adresele unde să trimiți dovezile.

        Apreciat de 1 persoană

      • guti flo said, on martie 11, 2021 at 12:51 pm

        Marcus, Tudor,
        Puteti sa puneti si altfel intrebarea ;
        Demonstreaza tu daca poti , ca virusul exista…si iti demonstrez si eu….concret…ca nu exista..si atunci esti de la egal la egal!
        Asta ca sa intelegem ca noi doar ne dam cu parerea!

        Apreciat de 1 persoană

      • tataia said, on martie 12, 2021 at 12:16 am

        @Mircea. Cel care greseste aici esti tu…in fine chiar nu intru in detalii aici deoarece acest subiect este inca foarte „fierbinte”.

        Apreciază

    • Duhul Capitanului America said, on martie 11, 2021 at 2:06 pm

      Pe asta cu tavalitul pe jos ai nimerit-o!

      Apreciază

      • tataia said, on martie 12, 2021 at 12:33 am

        A nimerit mai multe de fapt…

        Apreciază

  4. Tudor said, on martie 10, 2021 at 4:06 pm

    Se prea poate că unii nu primesc din plăcinta plandemia cît cred ei c-ar trebui sau nu primesc deloc.
    sau
    Operațiunea Haos.
    sau
    Să stăm liniștiți, este cine să ne apere.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Mihai T said, on martie 10, 2021 at 4:45 pm

    de la 26:24 la 30:38

    Este o intervenție destul de puternică a Generalului Dobrițoiu, în care vorbește de Marea Resetare, faptul că noaptea se dă cu chemtrails, că sistemul vrea să-i țină pe oameni în frică; faptul că sistemul încearcă să-i blocheze pe oameni să protesteze împotriva restricțiilor.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Mihai T said, on martie 10, 2021 at 5:51 pm

    Generalul Corneliu Dobrițoiu la emisiunea lui Victor Ciutacu:

    https://brighteon.com/98c3dc5e-afb6-4b17-87f3-834bd95955a6

    Apreciază

  7. Mihai T said, on martie 10, 2021 at 5:57 pm

    Încerc să pun și codul embed, dar nu știu dacă-l acceptă:

    iframe src=’https://brighteon.com/embed/98c3dc5e-afb6-4b17-87f3-834bd95955a6′ width=’560′ height=’315′ frameborder=’0′ allowfullscreen></iframe

    Acesta e codul, unde trebuie să pui la început și sfârșit semnele din codul html (””)

    Apreciază

  8. Nimeni said, on martie 10, 2021 at 6:15 pm

    Curios ca din atatia pozitivi de covid nu mai „cade” niciunul din picioare brusc,asta se intampla la aparitia virusului in China, au renuntat se pare la varianta cu aruncatul.

    Apreciat de 3 persoane

  9. Dana said, on martie 10, 2021 at 6:30 pm

    Cinste lui!

    Apreciat de 2 persoane

  10. Cosmin said, on martie 10, 2021 at 6:35 pm

    Pot sa confirm faptul ca zi si noapte vad masini de la DIGI, cu echipa care se urca pe stalpi. Monteaza, demonteaza, sincer nu stiu, caci nu am vazut aparatura dubioasa instalata.

    Acum, ori sunt dispozitive de mici dimensiuni si nu mi-au sarit in ochi, ori sunt lucrari de rutina la infrastructura retelei de internet, caci aceasta e pe cabluri.

    Ideea e ca se lucreaza zi si noapte.

    Apreciat de 3 persoane

    • gigimutu said, on martie 10, 2021 at 9:56 pm

      parerea mea:

      am citit acum ceva vreme ca pentru ca semnalul de 5g sa fie puternic, are nevoie de amplificatoare de semnal sau ce or fi alea ca sa aiba asa mare viteza transferul de date si pentru frecventa mare pe care functioneza 5g, si astea ar trebui sa fie cam din cel mult 50 in 50 de metri, calculati putin distanta dintre stilpii de pe marginea drumului si vedeti cam cum sta treaba.
      plus ca asta va fi folosita la greu si la face recognition si mass surveillance (scuze ca scriu in engleza, cred ca cel putin 99 % din cei care vor citi inteleg engleza) si o sa ne facem un pic o idee cam ce ne asteapta.

      iar acum, ginditi-va ce o sa se intimple cind toate sistemele si computerele statului politienesc Romania se vor interconecta…

      repet, parerea mea. cine are si alte opinii, sa spuna

      Apreciat de 1 persoană

      • 5gdangers.com said, on martie 11, 2021 at 2:29 pm

        @gigimutu

        5g e facut sa ne omoare.
        2,5 Ghz = cuptor cu microunde
        60 Ghz (5g) este spectrul de absorbtie al moleculei de oxigen! Si nu este coincidenta, oameni buni! Treziti-va, nu va jucati cu moleculele de oxigen! Nu vreau sa ma credeti, vreau sa va informati singuri!!!!

        Intrati pe 5gdangers.com cititi dovezile si ascultati video si invatati si pe altii! Mult timp nu aveti pana le activeaza!!

        Apreciat de 1 persoană

  11. ia pandemia, neamule said, on martie 10, 2021 at 10:55 pm

    Dați căutare după „movies about pandemics” și veți vedea tone de filme făcute în ULTIMII ANI despre teroare și frică legate de boli incurabile care distrug populația pământului.
    Uitați-vă și la trailerele filmelor, dacă nu vă e frică că o să vă apuce groaza.
    Se vede de la o poștă că totul a fost pregătit din timp, și că mentalul colectiv a fost programat ca să primească actuala pandemie ca și cum ar fi adevărată.
    Uitați-vă și la „filmul” Event 201, o capodoperă a păcălelii.
    Treziți-vă pănă nu e prea târziu.

    Apreciat de 2 persoane

  12. Mădălina said, on martie 11, 2021 at 1:41 am

    Foarte adevărat!! am văzut eu cu ochii mei la ieșirea din Iași unde locuiesc o dubiță albă cu un bidon mare la 1:30 noaptea; regret că nu am avut curajul să cobor mai jos și să îi filmez 😦 apoi ce credeți că s-a întâmplat?! au început să „crească” brusc „cazurile de covid” pentru că era o zonă foarte circulară de oameni pe jos;să nu mai spun că în februarie nesimțiții au dat drumul tot la 1-1:30 noaptea la girofarurile ambulanțelor!! de vreo 3 ori au făcut asta, când nu era nimeni pe stradă urmând să le închidă imediat!! de unde mi-am dat seama că e înșelătorie?! pentru că nu dura mai mult de 1 minut acest lucru!! repet,regretcă nu i-am filmat!! vă rog, cei care vedeți așa ceva,nu îi lăsați să scape,filmați-i ca să fie văzuți dacă nu pot fi trași la răspundere!! poate se mai deșteaptă lumea!!

    Apreciat de 2 persoane

  13. acelas said, on martie 11, 2021 at 7:11 am

    „comparaţia veniturilor unui arhiepiscop, mitropolit sau chiar Patriarhului României (cum s-a mai întâmplat) cu cele ale Preşedintelui Statului ne aduce aminte, cu regret, de vremurile în care bolşevicii agitau masele spre lupta de clasă”

    https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/arhiepiscopia-tomisului-ips-teodosie-nu-are-averi-ne-aduce-aminte-de-vremurile-in-care-bolsevicii-agitau-masele.html

    Apreciat de 1 persoană

  14. VioletaB said, on martie 15, 2021 at 6:57 pm

    https://m.dcnews.ro/tot-bucurestiul-rosu-de-poluare-duminica-noapte-indicatorii-arata-poluare-masiva-bucurestenii-nu-pot-respira-in-case_807648.html

    Tot Bucureștiul, ROȘU de poluare duminică noapte. Indicatorii arată poluare
    masivă. Bucureștenii nu pot respira în case 
    Autor: Dan Carp | Publicat pe: 15 Martie, 00:07
    Indicatorii de măsurare a calității aerului din București arată în noaptea de 14
    spre 15 martie valori uriașe de poluare în toate zonele. 
    Capitala României a fost poluată masiv în noaptea de 14 spre 15 martie. Toți
    indicatorii de măsurare a calității aerului din București au „explodat” efectiv,
    arătând depășiri uriașe. 
    La miezul nopții se simțea un miros de ars în toate cartierele bucureștene, aerul
    fiind irespirabil. Dacă în timpul săptămânii se poate da vina pe trafic, duminică
    noaptea străzile Bucureștiului sunt pustii, mai ales în condițiile stării de alertă,
    odată cu intrarea în vigoare a noilor prevederi care interzic circulația după ora
    22:00 fără motive justificate. 
    Vă prezentăm mai jos o captură a indicatorilor care arată calitatea aerului
    respirat în București în noaptea de 15 martie:

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.