SACCSIV – blog ortodox

In martie 2020, Ministerul de Interne German a angajat oameni de știință pentru a induce frica de coronavirus

Posted in Coronavirus, GERMANIA by saccsiv on februarie 13, 2021

NETHERLAND NEWS LIVE: ‘German ministry hired scientists to induce corona fear’

„Minister german a angajat oameni de știință pentru a induce frica corona”
La începutul anului trecut, Ministerul german de Interne a lucrat împreună cu mai mulți oameni de știință la o strategie de creștere a fricii de corona, pentru a promova înțelegerea măsurilor drastice (împotriva) corona (virus). Ziarul Die Welt raportează acest lucru pe baza dezvăluirii unui schimb de e-mail-uri.

Ministrul de Interne Seehofer și oamenii de știință implicați nu au răspuns până acum. Partidele din opoziție cer clarificări.

E-mailurile datează din martie și aprilie 2020, când Germania se afla la prima carantină – lockdown. Seehofer a fost preocupat ca relaxarea să nu fie prea rapidă, și l-a instruit pe secretarul său de stat Markus Kerber să vină cu un plan în sprijinul unor măsuri mai stricte.

Kerber a trimis un e-mail mai multor oameni de știință, universități și institute de cercetare, solicitând, printre altele, obținerea unei aderențe „mentale și sistematice” în cazul celei mai grave situații (care s-ar putea întâmpla). Acest lucru ar ajuta la planificarea unor „măsuri de natură preventivă și represivă”.

Oamenii de știință au oferit o mulțime de sugestii, inclusiv propuneri de a stabili „frica și supunerea în rândul populației” pe ordinea de zi, scrie Die Welt. În acest scop, ar putea fi folosite campanii cu imagini ale unor oameni care mor de dispnee, deoarece nu există paturi de terapie intensivă disponibile.

Avertismente în legătură cu milioane de decese

Lucrul grav este că oamenii de știință au „negociat” între ei în legătură cu posibilul număr de morți care ar trebui menționat. RKI (Institutul Robert Koch), RIVM (Institutul Național pentru Sănătate Publică și Mediu) german, au propus să lucreze cu estimarea lor de 0,56 % din persoanele infectate, dar un angajat al RWI (Institutul de cercetare economică Leibniz), un institut de cercetare economică influent, a susținut rata mortalității de 1,2 %.
El a scris că ei trebuie să se gândească „la scopul modelului”, care este să sublinieze „multă presiune pentru a acționa” și, prin urmare, să prezinte cifrele „mai bine mai rău decât prea bine”.

Ambele rate de mortalitate sunt incluse în documentul de strategie final al Ministerului. Pentru cel mai rău scenariu, au folosit procentul sugerat de RWI. Dacă guvernul nu acționează, 70% din populație ar putea fi infectată, iar numărul morților ar putea ajunge la milioane, a avertizat atunci Seehofer de mai multe ori.
E-mailurile erau menite să fie păstrate secrete. Ele au fost dezvăluite după luni de proceduri ale unui grup de avocați din Berlin, care le-au trimis la Die Welt. Numele oamenilor de știință din e-mailuri au fost făcute ilizibile. Este clar că Lothar Wieler, șeful RKI, a fost implicat în schimbul de e-mailuri. RKI nu vrea să spună nimic despre asta, pentru că ar fi un „document de discuție intern”.
„Opinii legate de ordin”

Secretarul de stat Kerber a răspuns deja articolului din Die Welt. E-mailurile nu trebuie privite ca „un tratat teoretic atotcuprinzător”, spune el în Die Welt. El spune că s-au confruntat cu „sarcina de a preveni cazul celui mai grav scenariu”.

Opoziția cere clarificări de la Seehofer. Nu se poate ca politica să primească „opinii la cerere” din partea științei, spune în Die Welt, Dietmar Bartsch, președintele partidului Die Linke. Potrivit acestuia, politica și știința își fac un deserviciu reciproc, deoarece încrederea în știință este deteriorată.

Partidul liberal FDP (Partidul Liber Democrat) vrea mâine o explicație în comitetul de interne al Bundestagului, din partea ministerului. Membrul FDP Konstantin Kühne scrie pe Twitter că este normal ca știința și politica să facă schimb de idei, dar nu poate fi cazul în care sunt prezentate rezultate „special concepute pentru un anumit scop”, spune el.

„Ministerul german a angajat oameni de știință pentru a induce frica corona (virus).”
Sursa:
https://nos.nl/artikel/2367971-duits-ministerie-schakelde-wetenschappers-in-om-corona-angst-op-te-wekken.html

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Bolsevism total: „Programul VACANTA MARE de prevenire a imbolnavirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19”

Streinu Cercel, propunere șoc: bătrânii să fie scoși din familiile lor și izolați 3 luni

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Marea Resetare ? said, on februarie 13, 2021 at 1:45 pm

    Certificatul de naștere al oricărui cetățean este documentul auto-creat de guvern pentru titlul noii sale „proprietăți”, deci tu ai devenit o entitate și nu îți aparții ție însuți, ci aparții guvernului. Pentru a înțelege ce va însemna Marea Resetare trebuie, mai întâi, să înțelegem cum primesc guvernele bani din împrumuturi, căci toate guvernele sunt falimentare. Ele nu mai au (acoperire in) aur.

    Și, atunci, prin ce garantează împrumuturile? Prin nașterea ta.

    Cum se face lucrul acesta? Înainte împrumutul făcut de un stat era pe baza standardului aur, dar acum, niciun stat nu mai are aur și toate guvernele sunt falimentare, toate fără excepție. Banii care intră în economie se bazează pe nașterea persoanelor, a cetățenilor proprii, care vor aduce VALOARE acelui stat, prin munca lor, în urma căreia vor plăti taxe și impozite. Pe această garanție concretă se bazează astazi orice împrumut guvernamental pentru ca economiiile statelor și statele înseși să mai poată funcționa. Aceasta este economia și aceasta este valoarea economiei lumii în prezent.

    Materialul video aici:

    Apreciat de 1 persoană

  2. Dana said, on februarie 13, 2021 at 2:04 pm

    Israelul pregătește restricții draconice pentru cei care refuză vaccinul
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/israelul-pregateste-restrictii-draconice-pentru-cei-care-refuza-vaccinul-1450961

    Apreciază

  3. carla said, on februarie 13, 2021 at 3:21 pm

    Între timp lumea s-a cam lămurit în legătură cu pericolul „pandemiei” mult trâmbițat și revendicat de specialiștii de serviciu. Fără să amintim și de conflictul de interese ale trâmbițașilor.
    Ce nu înțeleg trâmbițașii, e principiul acțiunii și reacțiunii de la fizică.
    Cu cat ei insistă mai mult cu atât lumea devine și mai reticentă.
    De citit
    Revista art-emis.ro/analize/„Și eu mă vaccinez”-o lamentabilă campanie de presă
    Despre „binele” impus cu forța.

    Apreciază

  4. […] In martie 2020, Ministerul de Interne German a angajat oameni de știință pentru a induce frica de… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.