SACCSIV – blog ortodox

Real sau fake? Video: “TREBUIE SA TE RIDICI” – un interviu cu un politist francez care dezvaluie cum sunt “lobotomizati” colegii sai pentru a deveni bratul inarmat al dictaturii impotriva cetatenilor. In incheiere, cheama politistii neindoctrinati la o actiune in forta si ferma impotriva “masei illuminate”

Posted in abuzuri ale politiei, Coronavirus, DICTATURA, Franta, politie, REVOLTA, revolutie, VIDEO by saccsiv on februarie 8, 2021

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. R said, on februarie 8, 2021 at 11:43 pm

    Eu nici din postarea asta nu văd link-ul cu traducerea în limba română dacă îl accesez cu google. Dacă folosesc Epic broswer îl pot vedea. Pentru cine nu-l poate accesa să-și instaleze Epic broswer.

    Apreciază

  2. me said, on februarie 9, 2021 at 8:08 am


    Real ?

    Apreciază

    • Mădălina said, on februarie 9, 2021 at 11:51 am

      Doamne ferește!! încă un abuz…aceștia sunt tineri ieșiți de pe băncile facultății care fac legea pumnului, au tupeu și nesimțire maximă;mi-am dat seama de asta după ce a spus fata că e gravidă și el tot o agresa fizic, trăgând tare de ea și când au arestat fără motiv pe cel care a filmat acest videoclip;era spațiu public, pentru ce l-a arestat pe cel care filma,că lua apărarea femeii?! se pare că s-a ajuns în punctul în care trebuie să fugi de poliție pentru a nu fi arestat pe nedrept și a pierde probe importante.

      Apreciază

  3. Tudor said, on februarie 9, 2021 at 9:10 am

    Jandarmii pensionari din Franța au o asociație şi un sait. Acum cîteva luni avea articole ce demascau plandemia. Pun adresa saitului dacă mai ştiu să dau de el.

    Mă întreb care să fie pricinile pt care, cel puțin la noi, scot devreme la pensie polițişti, securişti şi jandarmi. Mă gândesc la două lucruri:
    1. Mărirea nr celor ce sprijină sistemul. Cei ieşiți la pensie vor „stabilitate”, adică pensii sigure şi mari. Am făcut cîțiva paşi prin cartier cu un fost polițist; saluta în dreapta şi-n stînga foşti colegi.
    2. După 40 de ani începi să vezi ce se-ntîmplă în lume şi, mai ales, în ceea ce faci la slujbă. Ți se deschid ochii pt că ai terminat şcoala de ceva vreme, reîncepi să gândeşti cu mintea ta cam după 16 de la terminarea şcolii, şi ai familie cu copij.

    Apreciază

    • gheorghe said, on februarie 9, 2021 at 5:35 pm

      In loc de oameni care mai gandesc sint „adusi” umanoizi, indivizi care sint destepti ca robotii, adica NU DISCERN, doar executa.

      Apreciat de 2 persoane

  4. marcus said, on februarie 9, 2021 at 9:40 am

    Bun titlul! Felicitari!
    De cand am vazut, acum cativa ani, faza cu un politist francez cazut pe troturar si impuscat, de „un terorist” cu un AK, in cap, de la un metru, fara sa apara nici un strop de sange, nu mai cred mai nimic din ce vine de la francezi. Se pare ca se pregateste urmatoarea faza, anumea cea cu haosul social.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Mădălina said, on februarie 9, 2021 at 11:47 am

    Nu știu ce să cred, pe mine mă surprinde în schimb lipsa de reacție a polițistului,non-șalanța cu care vorbea despre acele subiecte care nu sunt ușor de expus în fața unui străin.

    Apreciază

  6. Apa trece, pietrele rămân said, on februarie 9, 2021 at 12:23 pm

    Semnati petitia impotriva modificarii Sf. Botez. Mai e nevoie de multe semnaturi.
    Link petitie: http://chng.it/CPrhhSbgT5

    Distribuiti masiv!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.