SACCSIV – blog ortodox

Video: Continua greva in Franta

Posted in Franta, GREVA, PARIS, proteste, VIDEO by saccsiv on februarie 6, 2021
Tagged with: , , ,

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bond said, on februarie 6, 2021 at 9:19 pm

    Cutremuratoare marturia unui politist francez.

    Apreciat de 1 persoană

    • R said, on februarie 6, 2021 at 11:35 pm

      Politica instaurării cu succes a tiraniei: învrăjbirea prin forță și înșelare a oamenilor unii contra altora, indiferent de profesie, rasă, gen, vârstă, etnie, etc. Astfel oamenii spălați pe creier se vor distruge unii pe alții, și se va instaura haosul și nu va mai exista nici o lege care să funcționeze. Se va întâmpla așa, sau oamenii se vor trezi?

      Apreciază

    • R said, on februarie 8, 2021 at 2:43 pm

      Revin asupra acestui interviu. Mi se pare foarte grav ceea ce declară polițistul francez, intervievat de un reporter belgian. Reiese că ei sunt instruiți prin tot felul de ordine să acționeze împotriva propriilor lor conaționali, pe care ar trebui de fapt să-i protejeze. E adevărat că acel polițist a ales varianta de a face răul cel mai mic posibil, dar sunt alții care fac răul cu exces de zel, pentru că a explicat că se face o foarte eficientă spălare pe creier a personalului. La fel s-a petrecut în spitale unde unii pacienți au fost neglijați, sau netratați pentru bolile de care sufereau, sau au primit tratamente neadecvate care le-au făcut mai mult rău decât bine, în baza unor ordine numite protocoale, și a unor recompense financiare. Adică semenii noștri sunt constrânși să facă rău altor semeni de-ai lor pentru că așa sunt ordinele. Și aici se pune întrebarea de bază: respect ordinele și fac rău pentru a-mi păstra serviciul, sau refuz să fac ce mi se cere și-mi dau demisia. Dacă toți ar refuza să facă răul care li se cere să-l facă, cu cine ar duce ei agenda mai departe? Așadar răul se face până la urmă pentru că oamenii cedează, și nu-și asumă riscul de a face binele. Și asta se întâmplă la fel peste tot în lume. Interviul ăsta ar trebui văzut de cât mai mulți oameni, mai ales de cei a căror conștiință nu e trează, sau oscilează, neștiind ce să ma facă.

      Apreciază

  2. sky said, on februarie 6, 2021 at 10:40 pm

    Slujba „religioasa” la Catolici:

    Apreciază

  3. gheorghe said, on februarie 7, 2021 at 3:21 pm

    „Sacred heart” stiu ca fost declarata erezie chiar de papistasi (un papa) – o calugarita are vedenii ca se marita/cununa… ceva cu Hristos si ca primeste mesaje, putere direct de la El… nebunie evidenta.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.