SACCSIV – blog ortodox

Care o fi motivul real pentru care Big Pharma intarzie livrarea vaccinului?

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on ianuarie 30, 2021

Aurotitatile romane au anuntat o nouă amânare în etapa a doua de vaccinare anti-Covid. Iata si cum stau lucrurile si in Europa, conform articolului HAOS total în Europa: Penurie de vaccinuri, după ce și Moderna a anunțat că întârzie livrarea vaccinului său de pe Stiri pe surse:

Întârzierile la livrarea vaccinului Moderna împotriva coronavirusului se manifestă de vineri şi în Italia, care a anunţat – după Franţa şi Elveţia – că va primi în februarie mai puţine doze decât era programat, transmite Reuters.

Domenico Arcuri, comisarul special italian pentru COVID-19, a declarat că se aşteaptă ca livrările Moderna să fie cu 20% mai reduse decât se angajase compania pentru luna viitoare, scrie agerpres.ro.

Moderna a comunicat agenţiei Reuters că şi-a revizuit previziunile de livrare pe termen scurt în Europa şi în alte părţi ale lumii, în afara Statelor Unite, pe baza „traiectoriei ascendente” a furnizorului unei substanţe active, producătorul elveţian Lonza. Compania a adăugat că în condiţii normale lansarea industrială a unui vaccin poate dura trei-patru ani.

Ţările europene se confruntă acum cu întârzieri la scară mare la livrarea vaccinurilor. Toţi producătorii occidentali care furnizează vaccinuri autorizate – Moderna, Pfizer/BioNTech şi AstraZeneca sunt în întârziere faţă de graficele de aprovizionare iniţiale.

AstraZeneca şi Uniunea Europeană sunt angajate într-o dispută privind livrările. Pfizer a anunţat că trebuie să reducă temporar ritmul producţiei într-o fabrică din Belgia, pentru a-l putea creşte pe termen lung.

„În fiecare zi sunt veşti mai proaste decât în ajun. Vaccinurile nu sunt băuturi nealcoolice sau snackuri, sunt singurul antidot la noaptea întunecată care a durat un an”, a spus Arcuri, apreciind că deciziile unilaterale şi fără preaviz sunt „inacceptabile”.

Vaccinul Moderna are un traseu lung şi complicat de la furnizorul Lonza din Elveţia până la unităţile de condiţionare şi ambalare din Spania şi de acolo la centrul logistic din Belgia, de unde sunt expediate în alte ţări. Compania „confirmă că pe măsură ce creşte amploarea producţiei se află pe calea cea bună pentru asigurarea livrărilor pe următoarele trei luni şi respectarea angajamentelor pe trimestrul întâi şi ulterior, conform contractelor”.

Lonza nu a comentat vineri întârzierile, dar anterior arătase că fabricile din Elveţia vor avea nevoie de câteva luni pentru a atinge „viteza de croazieră”.

Franţa a anunţat joi că aşteaptă cu 25% mai puţine vaccinuri Moderna decât era prevăzut, iar Elveţia a făcut cunoscut că Moderna nu îşi va atinge obiectivul pentru februarie, periclitând ţinta de vaccinare la nivel naţional, de un milion de persoane.

La nivel mondial, Moderna are comenzi confirmate pentru 200 de milioane de doze de vaccin în Statele Unite, 160 de milioane în UE, prin Comisia Europeană, 50 de milioane în Japonia, 40 de milioane în Canada, 40 de milioane în Coreea de Sud, 17 milioane în Regatul Unit, 7,5 milioane în Elveţia şi alte cantităţi în Israel, Qatar şi Singapore. Compania s-a angajat că va produce anul acesta 600 de milioane de doze.

Comentariu saccsiv:

Nu cred in motivele invocate mai sus. Este evident ca tot ceea ce au promis producatorii initial, s-a facut pe baza unor calcule. Adica stiau precis ce pot si ce nu pot face.

Atunci, care ar fi motivul real? Au mintit cu buna stiinta, stiind clar ca nu se vor putea tine de cuvant? De ce?

Sau care al motiv ar fi?

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sky said, on ianuarie 30, 2021 at 12:29 pm

    E vorba de efectele secundare, miscare PR.

    Apreciat de 2 persoane

    • rodoal said, on ianuarie 31, 2021 at 3:27 am

      Si eu cred la fel….
      in Canada s-au amanat livrarile dar persoanele care s-au inghesuit sa faca vaccinul (DUMNEZEU sa-i lumineze )trebuie sa mai astepte nu stiu cate luni ptr a2 doza .Cand le v-a veni randul la a2 doza o sali se spuna ca prima doza nu si-a facut efectul si trebuie sa o ia de la capat….
      Ca sa va dau un exemplu cat de virala e prostia ,un cuplu din Vancouver BC si-au inchiriat un avion particular ,au zburat pana in Yukon sa-si faca vaccinul……..
      DUMNEZEU cu mila LUI pe toata lumea !

      Apreciază

  2. Hans said, on ianuarie 30, 2021 at 12:54 pm

    E simplu: au vazut oamenii nu se inghesuie la vaccin si au dorit sa-l faca psihologic necesar micsorand productia sau anuntand ca au micsorato. Turma se repede adum sa se vaccineze ca sa nu ramana nevaccinati .Inseleciune diavoleasca!

    Apreciat de 2 persoane

    • Florinache said, on ianuarie 30, 2021 at 3:55 pm

      Psihologia inversa: vaccinul nu se gaseste, e rar, deci e bun, sa ne grabim deci sa-l facem. Strategie de 2 lei

      Apreciat de 2 persoane

  3. stef said, on ianuarie 30, 2021 at 1:03 pm

    Poate au descoperit sau constatat ceva in formula / formulele folosite care urmeaza sa produca reactii dezastruoase pe termen mediu si lung si au nevoie de ceva timp pentru o „modificare” care sa mascheze dezastrul macar pe termen mediu. Trebuie sa aiba grija sa nu piarda contractele.
    Stim ca Dupa vaccinarea din Marea Britanie a aparut prima „tulpina” care alimenteaza in continuare isteria , acum cica ar fi o tulpina extrem de virulenta in Brazilia unde la fel se practica o vaccinare masiva… Mai este si Israelul care a vaccinat vreo 3 milioane si a avut cele mai multe decese pe luna Ianuarie – Deci e ceva legat de efectele acestor seruri …

    Aici – şatra de la „Scanteia” ne arata „tulpina” din Brazilia (pana si acolo majoritatea cititorilor le dau peste bot propagandistilor) :

    https://adevarul.ro/international/in-lume/video-pandemia-covid-19-uitati-tulpina-britanica-oamenii-stiinta-ingroziti-mutatia-braziliana-coronavirusului-depistata-sua-1_6013e69a5163ec4271614157/index.html

    Apreciat de 1 persoană

  4. Un om said, on ianuarie 30, 2021 at 1:11 pm

    Nu cumva pentru a produce vrajbă între oameni, să se lupte pentru locuri la vaccinare (sinucidere)?

    Apreciază

  5. Iftime Dan Cătălin said, on ianuarie 30, 2021 at 1:12 pm

    Deci e la fentă, să vadă cum reacționează sclavii.. Acu mă gândeam…. Dacă vaccinili erau ” de treabă”, cu programare genetică, cu control, cu alea alea, mergea treaba strună.. Nu așa 1-2% și inchiedicat.. Deci, e apă chioară.. Cred că o să mă vaccinez că vreau să merg în Maldive… De fapt abia merg de 4 ori pe an în Mediaș.. Altădată când juca Gazul cu spectatori mai mergeam.. Acum se joacă campionatul pe PlayStation..
    🥳🥳🥳🥳🥳… Urmează cel adevărat… Când or hotărî ei..

    Apreciază

  6. isa said, on ianuarie 30, 2021 at 1:14 pm

    Pot fi mai multe motive, sa le luam pe rand:
    1. economic: „raritatea” unui produs, mai ales daca e nou, stimuleaza (creste) cererea pt acesta si asigura mentinerea unui pret crescut
    2. vaccinul livrat pana acum a fost un surogat, de aceea liderii s-au vaccinat fara grija si cu veselie, acum se trece la productia „de masa”, furnizorii procedeaza astfel pt a face oamenii sa-l ceara – vezi pct 1
    3. au murit oameni la scurt timp dupa vaccinare, au aparut suspiciuni si produsul necesita „ajustari”, acestea iau timp
    4. vaccinurile produse de fapt se arata a fi nici sigure, iar cu aparitia asa-ziselor noi tulpini nici eficiente, daca se continua cu aceeasi formula oamenii vor vedea in scuet timp ca e degeaba.
    Pot fi toate de mai sus la un loc. Sau altceva.

    Apreciază

    • VioletaB said, on ianuarie 30, 2021 at 1:38 pm

      Sunt de acord cu motivele expuse de @isa
      Cred că nu siguranta vaccinului ii preocupă pe ăștia, cât interesul sa impulsioneze mentalul colectiv la goana după vaccinul sinucigaș, devenit „greu de găsit”… Trist, dar și mai mulți se vor îmbulzi sa facă, după ce vor fi reușit să îl ia „pe sub mana”, prin „relații”…

      Apreciază

  7. Ionut said, on ianuarie 30, 2021 at 1:29 pm

    Restul comentariilor au punctat bine posibilitatile cu viclenie – din pacate foarte potrivesc. Eu zic ca exista si posibilitatea ca fie ceva ce nu face parte din plan

    Poate e ajutor de la Domnul, un ragaz de timp (fie el mic), ocazie de trezire din somnul constiintei pentru cativa. Nu e prima ocazie cand planuri marete de la stapanitori au fost oprite/slabite nu de vitejia rezistentei (ca nu o avem) ci de tot felul de impedimente in aparenta intamplatoare:probleme tehnice, lipsa de infrastructura, incompetenta umana etc. Eu am inceput sa vad „inapoirea” noastra ca tara dpdv al mijloacelor si a infrastructurii, o binecuvantare – sa fim prea parliti pentru a ne arunca singuri de pe prapastie de destepti si avansati ce suntem (valabil occident).

    O alta posibilitate e poate un semn al duhului ce-i impinge, unul de mandrie draceasca ce auto-distruge, o ambitie pentru noi oamenii normali – prosteasca, de neinteles: „Noi vaccinam toata populatia pamantului in 1-2 ani”. Si un om mandru ar avea poate un gand ca „Si totusi poate prea iscusiti ne credem”, poate un gand prea smerit pentru slujitorii necuratului (care se vad pe sine dumnezei, si pe noi animale)

    Apreciat de 2 persoane

    • Clement said, on ianuarie 30, 2021 at 4:35 pm

      Daaa, si mie imi place ideea ca Domnul si Mantuitorul nostru a privit catre omenirea inselata, chinuita si vazand cate milioane de suflete inocente sunt in pericol, cati oameni se opun diabolicului plan le da slugilor satanei un avertisment …
      Poate si Streinii autohtoni ar trebui sa inapoieze argintii si sa ceara iertare intelegand ca Dumnezeu este iertator dar si drept judeacator.

      Apreciat de 1 persoană

      • Moca said, on ianuarie 31, 2021 at 8:46 am

        Clement, vorbesti avioane cu „argintii inapoi,,,iertare….Dumnezeu….” !!!! Astia sfideaza pe față pe Dumnezeu, precum tăiânele lor diavolul, iar tu zici ca se pocaiesc….

        Apreciază

  8. Catalin said, on ianuarie 30, 2021 at 1:51 pm

    Pai au spus ca e novoie de doua doze, si acum si-or fi dat seama ca si dupa doua doze oamenii pot contracta Covid oricum. Asa ca dau o singura doza la mai multi si daca se imbolnavesc, „asta e, vaccinul e bun, dar nu s-au putut doua”.

    Apreciază

  9. Ion said, on ianuarie 30, 2021 at 1:59 pm

    Posibile explicatii/scenarii:

    0. Producatorii și-au supraestimat capacitățile de producție și au vândut același „urs din padure” la mai mulți beneficiari… Cererea de blană de urs e mare în perioada asta… Cel mai probabil scenariu

    1. producatorii inițiali încearcă crearea unei crize artificiale de aprovizionare, ca să mențină sus prețul dozelor și sa mențină în angoasă populația crizată.
    Scenariu improbabil dar posibil

    2. producătorii care au intrat deja pe piața așteaptă sa fie mai multi furnizori de vaccinuri pe piață, astfel ca morții din cauza vaccinării sa nu poată fi atribuit doar unui producător, Pfizer. Cu 3-6 producători de doze, va fi greu sa acuzi cert pe unul sau altul…
    Scenariu improbabil… Oricum, ei vor nega orice responsabilitate, și legătura cu morțile cauzate, chiar și în poziția de unic furnizor de otravă.

    3. SUA cumpără mai multe doze decât planificate și face stocuri interne, și ia din livrările altor tari. Daca vaccinul nu va fi foarte eficace atunci SUA le va dona rapid și cu mult tam-tam africanilor și altor tari sarace… Scenariu posibil, ce poate rula în paralel cu altele.

    Mai în glumă, mai în serios

    Apreciază

    • Ema said, on ianuarie 30, 2021 at 3:12 pm

      Poate si fiindca vor sa mai dea timp propagandei (medici, farmacisti, mass-media etc) sa ii cistige si pe cei care pina acum erau nehotariti.

      Apreciază

  10. Mario said, on ianuarie 30, 2021 at 2:01 pm

    Răspunsul corect 😀:
    Simplu, este „palma” lui Dumnezeu care va intoare tot răul spre bine.
    Slavă lui Dumnezeu Iisus Hristos!!!

    Apreciat de 3 persoane

  11. stef said, on ianuarie 30, 2021 at 2:14 pm

    Iata cum, dupa diversiunea de la Bals, a disparut si IVERMECTINA din discutia publica…

    https://ortodoxinfo.ro/2021/01/30/atentie-a-fost-nevoie-sa-moara-oameni-ca-sa-nu-se-mai-vorbeasca-despre-ivermectina/

    Apreciază

  12. Tudor said, on ianuarie 30, 2021 at 2:18 pm

    – dacă injectează destui cum mai pot ține Circul Plandemia atîta cît au de gând.
    – Planul Haos (Anarhie înseamnă fără stăpîn, nu e haos), înfricarea înfricaților de părelnicul covid-1984

    Apreciază

  13. Paul said, on ianuarie 30, 2021 at 4:32 pm

    Mai au nevoie și de sclavi sănătoși… Sau probabil, în România au vaccinat prea mulți spre deosebire de celelalte tari…

    Apreciază

  14. cautatorul said, on ianuarie 30, 2021 at 4:33 pm

    Motivul pentru carese creeaza o incetinire a livrarilor cu vaccin este ca oamenii refuza din ce in ce mai mult vaccinarea si se creeaza o falsa penurie si de aici dorinta pentru un produs „inaccesibil”- marketing!

    Atentie, acest vaccin e experimental! Nu s-au facut studii pe animale!
    Codul de la Nurenberg adoptat dupa judecarea nazilstilor pentru experimentele facute pe oameni prevede ca orice medicament sa fie testat mai intai pe animale.
    Acest vaccin a fost aprobat cu scuza ca nu exista medicament care sa trateze boala. Acum insa exista sudii care arata ca hydroxiclorochina trateaza aceasta infectie (vezi mai jos https://www.amjmed.com/article/S0002-9343(20)30673-2/fulltext)

    Studiul vaccinului Pfizer (cel in baza caruia s-a aprobat administrarea catre populatie)

    https://www.fda.gov/media/144245/download

    arata ca :

    – supravegherea voluntarilor a fost facuta timp de 2 luni si vaccinul nu poate garanta o eficacitate a protectiei mai mare de 2luni
    – nu s-au demarat studii pentru a aprecia riscul de cacer sau de boli genetice
    – nu se poate spune nimic de o protectie pentru persoanele din categoriile:femei insarcinate, copii, femei si copii in perioada de alaptare, asimptomatici, infectie HIV, transmitere, mortalitate sau preventia sechelelor de lunga durata
    – au existat voluntari care s-au imbolnavit si dupa ce au primit vaccinul
    – eficacitatea de 95% a fost calculata pentru voluntari care s-au imbolnavit ulterior si au fost si testati pozitiv cu testele PCR, insa au fost voluntari ce s-au imbolnavit si au fost testati negativ
    – eficacitatea totala pentru imbolnavire(cu sau fara test pozitiv) este de 19% https://www.ilgiornale.it/news/mondo/vaccino-pfizer-e-moderna-efficata-19-e-29-1916225.html
    – efectele secundare sunt de la febra (111 cazuri dupa prima doza, 27 dupa placebo, 512 cazuri dupa a doua doza , 14 dupa placebo, etc ) , durere in brat, dureri de cap,dureri articulare, oboseala, diaree, paralizie faciala (4 cazuri dupa vaccin si 0 dupa palacebo), apendicita, infarct, accidente vasculare, reactii alergice, pana moarte
    – 2 cazuri de deces care nu au fost considerate ca avand legatura cu vaccinul desi un voluntar obez si cu ateroscleroza a murit la 3 zile dupa prima doza si a fost declarat ca a murit de ateroscleroza, iar al doilea a murit la 63 de zile dupa a 2-a doza
    – reactiile secundare sunt mult mai severe dupa a doua doza

    FDA – agentia guvernamentals americana care a aprobat vaccinul supravegheaza efectele adverse ce sunt raportate dupa vaccinare:

    https://www.fda.gov/media/143530/download

    Aici sunt enumerate aceste efecte:

    Preliminary list of VAERS AEs of special interest
     COVID-19 disease
     Death
     Vaccination during pregnancy and adverse pregnancy outcomes
     Guillain-Barré syndrome (GBS)
     Other clinically serious neurologic AEs (group AE)
    – Acute disseminated encephalomyelitis (ADEM) – Transverse myelitis (TM)
    – Multiple sclerosis (MS)
    – Optic neuritis (ON)
    – Chronic inflammatory demyelinating polyneuropathy (CIDP)
    – Encephalitis
    – Myelitis
    – Encephalomyelitis
    – Meningoencephalitis – Meningitis
    – Encephalopathy
    – Ataxia
     Seizures / convulsions  Stroke
     Narcolepsy / cataplexy  Autoimmune disease  Anaphylaxis
     Non-anaphylactic allergic reactions  Acute myocardial infarction
     Myocarditis / pericarditis
     Thrombocytopenia
     Disseminated intravascular coagulation (DIC)
     Venous thromboembolism (VTE)
     Arthritis and arthralgia (not osteoarthritis or traumatic arthritis)
     Kawasaki disease
     Multisystem Inflammatory Syndrome (MIS-C, MIS-A)

    Preliminary list of VSD pre-specified outcomes for RCA
     Acute disseminated encephalomyelitis (ADEM)
     Acute myocardial infarction (AMI)
     Anaphylaxis
     Acute respiratory distress syndrome (ARDS)
     Arthritis and arthralgia / joint pain
     Convulsions / seizures
     Disseminated intravascular coagulation (DIC)
     Encephalitis / myelitis / encephalomyelitis / meningoencephalitis / meningitis / encephalopathy (not ADEM or TM)
     Guillain-Barré syndrome (GBS)
     Immune thrombocytopenia (ITP)
     Kawasaki disease (KD)
     Multisystem Inflammatory Syndrome in Children (MIS-C)
     Myocarditis / pericarditis
     Narcolepsy / cataplexy
     Stroke
     Transverse myelitis (TM)
     Venous thromboembolism (VTE)

    The American Journal of medecine – revista medicala americana importanta arata printr-un studiu ca hydroxiclorochina este eficace impotriva covid in fazele de inceput ale bolii , previne spitalizarile si reduce mortalitatea.

    https://www.amjmed.com/article/S0002-9343(20)30673-2/fulltext

    Hydroxychloroquine (HCQ) is an antimalarial/anti-inflammatory drug that impairs endosomal transfer of virions within human cells. HCQ is also a zinc ionophore that conveys zinc intracellularly to block the SARS-CoV-2 RNA-dependent RNA polymerase, which is the core enzyme of the virus replication.21 The currently completed retrospective studies and randomized trials have generally shown these findings: 1) when started late in the hospital course and for short durations of time, antimalarials appear to be ineffective, 2) when started earlier in the hospital course, for progressively longer durations and in outpatients, antimalarials may reduce the progression of disease, prevent hospitalization, and are associated with reduced mortality.22,

    Acum sunteti informati.

    Apreciază

  15. Claudia said, on ianuarie 30, 2021 at 5:01 pm

    Mai multe tari ar fi oprit procesul de vaccinare din cauza numarului foarte mare de decese, mult mai mare decat minciunile spuse in mass-media, si a nenumaratelor reactii adverse.

    Apreciază

  16. Sorin said, on ianuarie 30, 2021 at 5:20 pm

    De fapt fiindca este un experiment in desfasurare urmaresc reactiile organismului la vaccin.
    Au nevoie de timp pentru a „imbunatatii”varianta actuala cu tulpini noi noute de care nu s-a mai auzit pe planeta.
    Umanitatea a ajuns un imens laborator la dispozitia ocultei globaliste.
    Urmeaza 5G-ul si multe,multe….surprize!

    Apreciat de 1 persoană

  17. Aurel said, on ianuarie 30, 2021 at 5:33 pm

    E o strategie a ocultei, una care s-a văzut încă din primele zile de vaccinare. Prin chestia asta (și altele din același registru) întorc oamenii de la gândul la „teoriile conspirației”. Oamenii, credulii lor, ba chiar și din cei ce nu știu ce să creadă, își spun: „Ce conspirație, ce nanoboți, când ăștia nici nu sunt în stare să asigure cererea?! Dacă era conspirația de care se vorbește mergea totul uns”. Și rațiunea e corectă de principiu, oculta știind că va provoca cugetarea asta. E însă fundamental greșită atunci când știi de fapt pentru ce a fost adusă covidăreala.

    Mai mult, în modul ăsta îi fac pe unii să își dorească vaccinul, însă nu cred că asta e ținta, ci numai ce am spus în primele rânduri este. Deoarece vaccinarea actuală va cădea cu totul în câteva săptămâni. Pentru că eu cred că părintele Elpidie avea dreptate cu ce a spus la finalul anului – și am văzut discuțiile care s-au iscat atunci, și mă tem că din cauza traducerii care e evident că era total rigidă, dar și din cauza faptului că părintele cel mai probabil a avut o exprimare „ca din inimă” (exact cum și noi avem în anumite discuții, chiar știind foarte bine învățătura), nu o exprimare „în literă”, a unei chestiuni pentru care nu există nici cea mai mică șansă ca părintele Elpidie să nu-i cunoască învățătura, s-a ajuns astfel la nesocotirea celor spuse de el, și multe lucruri extraordinare reies din cele ce le spunea, ca niște piese de puzzle pe care până acum noi nu le-am putut avea, nici vedea, din tabloul vremurilor din urmă.

    Pentru că semnul fiarei, din primele zile de vaccinare, îmi devenise clar că nu e vaccinul actual, așa cum fix eu crezusem până să înceapă vaccinarea. Nu este, e simplu, deoarece încă nu se face însemnarea cu tehnologia aia care se scanează, prin care să se știe că ai vaccinul și astfel să ai voie și să poți să vinzi și cumperi. Nici moneda digitală nu este încă. Astea vor fi mai târziu.

    Și ceea ce a spus părintele Elpidie confirmă chiar un lucru care era absolut evident încă de la începutul „pandemiei”, anume că: dacă vaccinul cel-de-azi nu e (nu conține) semnul fiarei, atunci scopul ocultei a fost moartea oamenilor (sau chiar experimentarea pentru mai târziu), dar și alte scopuri la care nu mă mai opresc. Iar prin semnul fiarei nu te vor omorî – o vreme. Semnul fiarei tre să fie o „minune” antihristică, așa că semnul fiarei va fi „cuminte” o vreme, ca antihristul să-și poată face înșelarea, de-aia și credeam acum câteva luni că vaccinul ăsta nu va omorî, deoarece credeam că îl vor face să fie semnul fiarei.

    Și ce spunea părintele? Că cu actualul vaccin vor provoca milioane de boli incurabile și ulterior moartea acestor oameni. Și abia un alt vaccin va veni mai târziu (vorbea de 7 vaccinuri), dar la cum o exprimă, fiind și logică deducția, va fi de fapt unul (1) care se va da în șapte doze, regulat, pe sistemul de care vorbesc chiar marionetele ocultei azi: un vaccin Covid regulat, ca cel gripal, la 6 luni câte o injectare. Vai, câte chestii reies de aici, dar nici la asta nu mai stau.

    Apare întrebarea firească: cum de vor reuși să ne dea un alt vaccin mai târziu, în condițiile în care vaccinarea va ieși foarte rău în ochii tuturor oamenilor după acest vaccin de azi? Păi, se va ocupa antihristul… Și oculta are grijă să pregătească terenul psihologic în sensul ăsta, ba chiar poate că totul va cădea înainte ca miliardele de oameni să vadă, să înțeleagă că milioanele de oameni care vor apuca azi să se vaccineze s-au îmbolnăvit și murit de la vaccin. Pentru că Marele Haos și Marea Ruină sunt la ușă, și ei le vor și le vor butona foarte curând. Ori vor apărea firesc pe motiv de vaccin, ori din cauza vulcanului lumii care clocotește din cauza covidărelii. În oricare caz, suntem la săptămâni distanță.

    Deci e posibil să acopere dauna vaccinării aducând Haosul peste ea. Cred că numai câteva săptămâni mai avem de așteptat și vaccinul își va face efectul la milioane de oameni, aproape dintr-odată. Nu va fi ca azi cu „câteva sute” de decese răspândite pe glob. Orbii de azi, care nu-l au pe Hristos, nu înțeleg că vaccinul Covid nu e ca în cazul zilelor „civilizației” de mai înainte de covidăreală. La aceia „puțini”, care au murit până acum, cred că „șocul” otrăvii a fost prea mare din prima pentru organismul lor. Pentru restul, după încă puțină vreme: va fi ploaie… aproape instantanee pentru toți. Cu boală mai înainte, pentru majoritatea, apoi și moartea.

    Și e clar că nici Dumnezeu nu permite să se injecteze prea multă lume în condițiile astea, că am muri cu toții. Treaba va bubui curând.

    Am văzut în lunile trecute că există acea „piedică” împotriva faptului că un vaccin ar fi semnul fiarei, o „piedică” cauzată de profeția care spune că la apariția antihristului vor dispărea bolile, astfel că am văzut păreri că n-ar avea cum un vaccin să fie semnul fiarei, deoarece n-ar exista boli în perioada aia și un vaccin nu ar avea justificare pentru mase. Dar și peste această profeție cred că trecem prea ușor. Păi… cum vor dispărea bolile? Deodată? Ăsta e sensul din profeție? Deodată? Cum? Face antihristul minune Adevărată??? Face Dumnezeu o asemenea minune… în ajutorul antihristului??? Nu face Dumnezeu așa ceva nici în mod normal, că astfel Creația ar ieși din sensul Său, nici nu stau să comentez cu argumente ortodoxe, că e din start o nebunie să crezi că ar face El așa. Și atunci? Ce variantă rămâne? „Minunea” antihristică. Cum? Deodată? Imposibil (pentru că minunea adevărată e absolut exclusă). Singura variantă e un „atotmedicament” – mincinos însă! Care ar fi dat oamenilor, le-ar „repara” Aparent și Temporar problemele medicale. Cum se poate asta? Bingo: prin nanotehnologie. E ideea aia drăcească pe care au lansat-o chiar ei în public: transumanismul, super-omul. Cum se poate? Prin nanotehnologie. Dar e o minciună super-omul. Și oamenii o vor crede. Eh, eu cred că noul vaccin va fi „descoperirea descoperirilor” și o va aduce antihristul. Va fi un vaccin care ni se va spune că înglobează în el un „atotmedicament”, care nu numai că pune pe fugă orice virus, dar te și curăță de alte boli. Păi gândiți-vă ce minunea-dracului va fi asta în ochii înfometaților și necăjiților de la momentul acela de ruină globală.

    Și vor face demonstrații cu niște oameni, ăia vor fluiera de sănătate – fals și numai o perioadă până se înscaunează antihristul -, și uite așa vor dispărea bolile „la apariția” antihristului. Dar nu deodată. Și va fi temporar și mincinos. Iar după o vreme, cum spune și Scriptura, aceia își vor mușca limbile de durere.

    Și se leagă perfect cu ce spunea părintele Elpidie. Și multe alte lucruri reies din toată chestiunea asta.

    Antihristul nu va demola Covidul-lor, ci el va demola tirania guvernelor, proasta organizare, vechiul sistem de structurare a planetei, capitalismul, bogații lacomi. Chestii d-astea, știm de la Saccsiv. Oratorie împotriva falsei NOM. Dar nu va spune că nu există Covid, nici nu va trece peste el, ci doar elimină tirania covidistică schimbând-o, ambalând-o în reconstrucția planetei, „toți într-un cuget”, plecând de la semnul fiarei care va fi un vaccin, dar mai mult decât un vaccin, îți va oferi o aparentă sănătate, mâncare, slujbă, odihnă. Căci fără de el – nu vei avea. Nu în societatea de după război. Și războiul e și el aproape…

    Evident, vaccinul va conține nanocipurile (cipul) împreună cu însemnarea pe piele, tatuajul acela subcutanat, cu puncte cuantice, care se scanează și care te conectează la Rețea, lucrând împreună cu nanotehnologia din om. Tehnologia aia care se face prin plasturi. Deci vaccinul va veni prin plasturi atunci. Nu ne miră tehnologia de vaccinare și însemnare prin niște plasturi, deoarece oculta știe că va ruina planeta. Așa că treaba asta cu plasturii, într-o planetă ruinată, vine perfect, căci nu va fi nevoie nici de cine știe ce rețea de distribuție și organizare, nici de medici să te injecteze cu seringa. Vor trimite câte un camion de plasturi în fiecare țară, doar unul e suficient pentru toată populația, și țara respectivă le trimite pe la toate colțurile de bloc și stradă, peste tot prin orașe și sate. Cine vrea – să ia, că e gratis, îl aplici singur și te-ai și injectat, apoi primești de mâncare, arătând semnul și fiind scanat pentru confirmare… de la camionul cu mâncare trimis de antihrist și gașca, până repun ei Pământul pe picioare rapid, și atunci altfel va fi viața în era antihristului… Camionul cu mâncare… doar la început. Dup-aia se refac magazine, locuri de muncă, cont bancar, salariu și bani virtuali, plătești prin scanare conectându-te la contul cu bani fantomatici etc.

    Apreciază

    • Mihai T said, on ianuarie 30, 2021 at 8:34 pm

      Pr. GAVRIIL.—… nu trebuie sa facem vaccinul. Pentru ca poate sa introduca cipul ala cerebral si cineva spune ca se procedeaza asa ca sa scada populatia pamantului introduce ceva hidraulic si orice altceva ca sa moara omul in 2-3 ani.

      Apreciat de 2 persoane

  18. cautatorul said, on ianuarie 30, 2021 at 7:26 pm

    Precizare: Au fost facute studii pe maimute si soareci la inceputul studiului insa au fost facute simultan pe animale si oameni.
    https://apnews.com/article/fact-checking-afs:Content:9792931264

    Apreciază

  19. Alpopescu said, on ianuarie 30, 2021 at 8:04 pm

    Asteapta Dreapta Razbunare a Lui Dumnezeu
    Asta este explicatia, ori mana luui Dumnezeu prin cutremere, meteoriti etc ori prin razboi mondial, nadejdea e doar la Domnul!

    Apreciat de 2 persoane

  20. mircea.v said, on ianuarie 30, 2021 at 9:43 pm

    Din Psalmul 63

    1. Auzi, Dumnezeule, glasul meu, când mă rog Ţie; de la frica vrăjmaşului scoate sufletul meu.
    2. Acoperă-mă de adunarea celor ce viclenesc, de mulţimea celor ce lucrează fărădelege,
    3. Care şi-au ascuţit ca sabia limbile lor şi ca nişte săgeţi aruncă vorbele lor veninoase ca să săgeteze din ascunzişuri pe cel nevinovat.
    4. Fără de veste îl vor săgeta pe el şi nu se vor teme. Întăritu-s-au în gânduri rele.
    5. Grăit-au ca să ascundă curse; spus-au: „Cine ne va vedea pe noi?”
    6. Iscodit-au fărădelegi şi au pierit când le iscodeau,
    7. Ca să pătrundă înlăuntrul omului şi în adâncimea inimii lui.

    Apreciază

  21. Mary said, on ianuarie 30, 2021 at 10:33 pm

    Pfizer si Moderna nu au folosit celule de bebelusi avortati IN vaccinuri ci doar ca testare a vaccinurilor. Astra Zeneca insa contine celule de bebelusi chiar in compozitie. Astra Zeneca nu necedita 2 doze si nici transport in gheata carbonica este…un vaccin clasic.
    Oamenii fac planuri Vrajmasul care a gandit aceste tehnologii medicale dispune..da? E clar ca se doreste un vaccin gen Astra Zeneca si inocularea de celule de bebelusi omorati in oameni. Dar e nevoie sa ii sperii pe oameni suficient ca sa treaca peste constiinta trezita de „teorii conspirationiste” care explica componenta vaccinurilor.
    E important pentru Vrajmas ca oamenii sa creada si sa accepte faptul ca fara avorturi si alte pacate grele nu vor supravietui si sa isi dedice viata canibalismului infanticid vadit si final.
    Producatorii de vaccinuri sunt doar niste sclavi. Stapanul lor intunecat face cu ei ce vrea.
    De ce nu se poate dezvolta un vaccin fara avorturi?

    Apreciat de 1 persoană

  22. Gașpar said, on ianuarie 30, 2021 at 11:34 pm

    https://youtu.be/xhYUaR5QiUs. Cam pe aci vor sa ajungă ciumele. Ardă i jalea cea mai mare

    Apreciază

  23. R said, on ianuarie 31, 2021 at 9:54 pm

    Întrebări pe care ar trebui să și le pună oricine vrea să-și facă vaccinul:

    1. De ce este necesară vaccinarea întregii planete pentru o boală al cărui procent de mortalitate este mai mic decât cel al unei gripe obișnuite?
    2. De ce companiile farmaceutice care produc vaccinurile sunt scutite prin lege de orice răspundere în cazul în care apar efecte secundare sau decese din cauza vaccinării?
    3. De ce sunt lansate pe piață vaccinuri experimentale, deci care n-au fost testate, și nu se știu efectele secundare pe care le pot avea? A se vedea codul de la Nuremberg – https://ro.qaz.wiki/wiki/Nuremberg_Code
    4. De ce vaccinare când există medicamente cu efect sigur de vindecare, și care nu dau efecte secundare cum ar fi ivermectina, hidroxiclorochina, vitamina D, vitamina C, zincul?

    Este posibil ca pr. Elpidie să fi avut dreptate atunci când a spus că vor fi 7 vaccinuri. Odată ce este făcut primul vaccin organismul uman s-ar putea să ceară el singur, adică să simtă nevoia de al doilea vaccin, apoi de al treilea, până la ultimul, adică să se creeze o dependență a vaccinării, indiferent de voința ta. Sau altă variantă ar fi ca oamenii să-și dorească vaccinarea pentru că li se va promite că vor scăpa de boli și vor trăi mai mult.
    Îmbolnăvirea de diferite boli, schimbarea ARN-ului și a ADN-ului, nano-particulele, tatuajul cu micro ace, substanța de control luciferază, cuplarea la rețeaua 5G, micro cipul, și alte surprize ce le-ar putea conține vaccinurile, ar putea fi introduse treptat, nu de la primul vaccin, după un plan bine stabilit. Pe prospectul unor vaccinuri scrie că nu conțin celule de fetuși avortați, dar cine știe dacă alte vaccinuri conțin aceste celule? Și cine poate știi cu exactitate care este compoziția reală al fiecărui vaccin? Moderna – modify RNA? – este o companie care n-a mai produs până acum niciun vaccin.

    De câțiva ani există programe pentru determinarea genealogiei, prin intermediul cărora se puteau alcătui baze de date cu informații despre ADN-ul oamenilor de pe întreaga planetă. De unde știm noi dacă vaccinurile mARN nu sunt diversificate pentru anumite grupuri etnice, sau chiar pentru categorii de vârstă? Și de asemenea s-ar putea să existe „vaccinuri” pentru Super VIP-uri, pentru VIP-uri și vaccinuri pentru plebe, și s-ar putea să existe și vaccinuri pentru diferite categorii profesionale de care mai este încă nevoie. Treaba este complexă, și informațiile oficiale sunt anemice.

    S-a vehiculat de asemenea ideea că vaccinurile pot produce și o rupere a legăturii spirituale cu Dumnezeu.

    Concomitent cu inoculările cu vaccinuri vor veni crizele economice, războaiele civile, criza alimentară, și în general tot felul de crize. Și poate și un război planetar, deși cred că războiul a început deja în decembrie 2019. Așa că daunele creeate de vaccin se vor amesteca de-a valma cu daunele creeate de multiplele crize, și nu se va mai știi cine din ce cauză a fost afectat fiecare.

    Iar în vremea antihristului se spune că nu vor mai muri oamenii, și că se vor tăvăli în chinurile bolilor cei vaccinați mai ales, dar nu vor putea muri, așa cum a spus Sf. Lavrentie de Cernigov.

    Apreciază

  24. vaccinuri cu surprize said, on februarie 1, 2021 at 12:44 pm

    Și poate cine știe, la câteva luni, la un an doi sau trei după injectarea cu primul vaccin, cu al doilea șamd, vor elibera cu adevărat agentul patogen conceput special pentru a se folosi de mecanismul introdus insidios în vaccinuri, și proiectat pentru această îmbunătățire dependentă de anticorpi, pentru declanșarea îmbolnăvirii, îmbolnăvire care poate fi de ordin organic, inclusiv modificare genetică, psihică, spirituală, etc. Și prin 5G/6G și inteligența artificială, omul ajunge un fel de marionetă trasă de sfori la prorpiu, … desigur ăia care mai rămân în viață.

    Apreciază

  25. Ce părere aveți? said, on februarie 1, 2021 at 12:47 pm

    Ce părere aveți, vaccinurile altigripale, purtarea măștilor, testarea cu tampoane nazale, și actuala vaccinare, sunt vectori de însănătoșire sau de îmbolnăvire?

    Apreciat de 1 persoană

    • gigimutu said, on februarie 1, 2021 at 8:46 pm

      categoric, de imbolnavire,

      s-a si demonstrat deja pentru aproape toate cele enumerate de tine!
      nu uitati cum va lucra al cu coarne, cu multa, multa viclenie!!!!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.