SACCSIV – blog ortodox

Ion Cristoiu s-a vaccinat si sfatuieste: “Vaccinați-vă dacă nu vreți să fiți paria ai României și ai Lumii!”

Posted in Coronavirus, Ion Cristoiu, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on ianuarie 19, 2021

A promis:

Video: Ion Cristoiu se va vaccina “pentru a nu deveni un cetățean de mâna a doua”

Si a facut-o. Iata ce scrie in articolul De ce m-am vaccinat? Ca să nu fiu tratat, nu peste mult timp, ca un cetățean de mîna a doua de pe blogul sau:

[…]

În mai multe rînduri, inclusiv în postarea video de luni seara, am explicat de ce mă vaccinez. Nu pentru că aș avea încredere în vaccin, ci pentru că, din cîte-mi dau eu seama, un cetățean nevaccinat va fi atît în România, cît și în lume un paria. După declarația Ursulei von der Leen, președinta Comisiei Europene, despre posibilitatea unui pașaport de circulație pentru cei vaccinați, mai mulți lideri, între care și Klaus Iohannis, au bombănit față de o asemenea propunere. Pe tărîmurile noastre mereu mioritice, chiar și iarna, autoritățile au dat asigurări că o asemenea discriminare nu se va petrece.

La nivel oficial, atît în România, cît și în Uniunea Europeană, nu cred că se va decide în favoarea unei discriminări.
Înseamnă asta că eu m-am înșelat și mă înșel susținînd că un cetățean nevaccinat va fi un paria în România și în lume, un cetățean second hand?
Firește că nu.

La nivel oficial nu se va impune o asemenea discriminare. Spre deosebire de dictaturi, care încalcă de-a dreptul libertățile individuale, democrațiile le încalcă în chip subtil, continuînd să declare public, în chip ipocrit, că le respectă. Lockdown-ul din România și din Europa a însemnat o gravă încălcare a libertății individuale de a circula. Cenzurarea site-urilor care puneau la îndoială Pericolul Coronavirus a contrazis libertatea de expresie. Închiderea bisericilor a fost un atentat la libertatea religioasă. În dictaturi lockdown-ul ar fi fost impus pur și simplu. În democrații, el a fost impus sub protecția înflorită a fel de fel de farafastîcuri democratice. Starea de urgență n-a fost proclamată de Klaus Iohannis în chip dictatorial. Ea a fost supusă aprobării Parlamentului. Da, dar pînă la urmă, drepturile omului au fost încălcate mai abitir decît în dictatură. Cu ajutorul Parlamentului.
Lucrurile se vor petrece aproape identic și în cazul vaccinării.

În comunism, vaccinarea era obligatorie. În democrație așa ceva e imposibil. Vaccinarea e benevolă. Prin urmare, în democrație, oamenii sînt liberi să nu se vaccineze. Nu li se va putea impune vaccinarea nici măcar prin introducerea discriminării, impunînd oficial pașaportul de vaccinare.
Da, dar așa cum se vede deja din campania plătită de Guvern, cei care refuză să se vaccineze sînt deja ținta unor acuzații grave. Venite nu de la autorități, ci de la cetățenii care vor să se vaccineze.

Oficial un cetățean va putea să nu se vaccineze.
În practică, va fi imposibil. Asta pentru că, după ce va trece îmbulzeala din primele zile ale vaccinării, din etapa a doua (îmbulzeală care nu anunță un succes al vaccinării, deoarece așa e la început) numărul doritorilor o să scadă. Succesul vaccinării ca soluție anti-Pandemie depinde categoric de vaccinarea tuturor cetățenilor. Și în clipa cînd se va realiza că mulți cetățeni refuză sau șovăie să se vaccineze, vor intra în joc inițiativele așa-zis particulare:

Firme mari și mici vor primi în sediu, la muncă, doar angajații care vor avea certificat de vaccinare sau, în lipsa acestuia, testul făcut cu o zi înainte. Cui dracu îi dă mîna să se testeze în fiecare zi? Autoritățile vor declara că n-au ce face, e vorba de inițiativa particulară. Patronii sau managerii vor argumenta că ei le-ar da drumul și celor nevaccinați, dar restul salariaților, vaccinați deja, se opun intrării în clădire.

La fel va fi la urcarea în avion, la intrarea într-un mall, la intrarea într-o policlinică. Nimeni nu condiționează intrarea cetățenilor de posesia unui certificat de vaccinare. Da, dar ceilalți cetățeni, clienți, cer să nu fie admiși nevaccinații. Nu de alta, dar sînt un pericol. Și cetățenii chiar vor cere ca la intrarea într-un mall să se arate certificatul de vaccinare.

Optimiștii îmi vor replica spunînd că și vaccinații sînt cetățeni conștienți de necesitatea respectării stricte a libertății de a te vaccina, și, prin urmare, vaccinații vor admite existența, alături de ei a nevaccinaților.

Așa să fie?
Păi să reamintim că Guvernul a înființat o linie directă pentru cetățenii care voiau să toarne pe cei ce nu purtau mască.
Să reamintim că presa, în care lucrează cei mai luminați cetățeni, a denunțat fără să clipească pe cei ce nu purtau masca, reclamînd sancționarea acestora de către organele de ordine.

Sfatul meu e așadar următorul:
Vaccinați-vă dacă nu vreți să fiți paria ai României și ai Lumii!

 

Comentariu saccsiv:

Posibil sa existe cetateni vaccinati care sa strige ca nu-i vor pe cei nevaccinati pe langa ei, pe motiv ca nevaccinatii i-ar infecta pe vaccinati. Dar asta este bezna mintii. Pai atunci de ce s-au mai vaccinat?

Dar sa zicem ca nu va fi doar asta, ci cu mult mai mult, adica guvern si patronat sa interzica salariatilor si clientilor nevaccinati sa le treaca pragul. A accepta vaccinarea sau orice pentru a nu deveni paria, nu este o solutie.

Unde mai este lupta pentru libertate? De ce sa-i mai criticam pe fostii colaboratori ai securitatii? Ii putem scuza ca altfel ar fi devenit paria.

Crestinii din perioada vechilor prigoane erau paria. Ce trebuiau sa faca? Sa jertfeasca idolilor?

Temnitele comuniste erau pline de paria. Ce-ar fi trebuit sa faca ei pentru a nu mai fi paria?

Tagged with: , , ,

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Giafar said, on ianuarie 19, 2021 at 11:51 am

    De acum Cristoiu nu mai e cetatean de mana a doua, e cetatean de laba intai!

    Apreciat de 3 persoane

  2. ortodoxiapentrutoti said, on ianuarie 19, 2021 at 12:11 pm

    Acest ziarist are carențe mari in ceea ce privește creștinismul. Având aceste lacune grave, el trăind in comunism fără o minimă educație creștină, este rezultatul unei societăți atee. La aceasta se adaugă și lipsa de interes față de Biserică, într-o perioadă in care putea afla mai multe, după 89′. Mi-e milă de el!

    Apreciat de 6 persoane

  3. cristinaivanof said, on ianuarie 19, 2021 at 12:42 pm

    Sincer, dupa ce am citit ce justificari are cetateanul de mana intai Cristoiu si indemnurile sale pt vaccinare, mie imi este greata!!! Imi este sila si sa citesc! Si cati idioti ca el sunt! Asta e grav!

    Apreciat de 5 persoane

    • rodoal said, on ianuarie 20, 2021 at 6:46 am

      Oricum este paria Romaniei cu si fara vaccin……..
      Un fost securist lingator,probabil si mason ,care nu se dezice nici pe ultimii metrii din viata……..

      Apreciază

  4. florinache said, on ianuarie 19, 2021 at 12:48 pm

    Totusi analiza d-lui Cristoiu este buna. Asa se va intampla; Nu cred insa total ca oamenii de pe strada, vecinii, colegii se vor face dusmanii nostri; intr-o masura, poate, dar nu total. Constrangerile mari tot de la stat vor veni.

    Apreciat de 7 persoane

  5. Traian said, on ianuarie 19, 2021 at 12:50 pm

    Maestrul are dreptate, doar ca uita ceva esential:
    Pana sa ajungi cetatean de mana a doua in lumea asta, daca nu te vaccinezi, mai repede poti sa ajungi un cetatean al lumii de dincolo, daca te vaccinezi. Evident, alege fiecare ce-si doreste!

    CITITI CU ATENTIE!

    De ce vor muri vaccinații anti-Covid pe capete în lunile și anii care urmează

    Profesorul de biologie moleculară și imunologul irlandez Dolores Cahill, explică mecanismul care duce la moartea celor care se vaccinează cu serul purtător de mARN (ARN mesager) și rolul pe care îl joacă acesta în „trișarea” sistemului imunitar. Ea susține că pericolul vine atunci când organismul e expus unui alt virus de tip SARS, iar sistemul imunitar modificat genetic pentru a fi „chitit” pe virusul Covid, va declanșa o furtună de citokine care duce la distrugerea organelor interne. Aceasta nu se întâmplă celor nevaccinați, care au sistemele de apărare nealterate „la purtător”. Practic, vaccinul crește imens șansele ca următoarea răceală să fie fatală.

    Vezi tot articolul pe:

    https://eufrosin.wordpress.com/2021/01/13/de-ce-vor-muri-vaccinatii-anti-covid-pe-capete-in-lunile-si-anii-care-urmeaza/

    Apreciat de 5 persoane

  6. CONSTANTIN said, on ianuarie 19, 2021 at 1:34 pm

    Va trimitem brosura cu adevarul despre vaccinul COVID-19! https://www.docdroid.net/wTIrriH/brosura-covid-v5-pdf

    Apreciază

  7. Ana said, on ianuarie 19, 2021 at 1:36 pm

    Omul bate campii. Pai sa zicem ipotetic ca 70% din oameni se vaccineaza, iar 30% nu. Daca pe cei 30% nu ii mai lasi sa intre in baruri, mall-uri, clinici private etc, asta inseamna pierdere de profit pentru firmele private. Eu nu cred ca isi vor permite. Din pacate (sau poate din fericire, in vremurile astea?), banii conteaza cel mai mult!

    Apreciat de 2 persoane

    • gheorghe said, on ianuarie 19, 2021 at 2:29 pm

      Isi permit.
      Reducerea populatiei se face
      – si cu pacaleala covidiana,
      – si cu fortarea izolarii „bio-teroristilor” (care nu ne vaccinam) urmata de executii incurajate de publicul „de mana-ntai”.
      Otravire alimentara, infometare, expunere la radiatii, contaminare cu alte chestii periculoase… toti planificati sa disparitie rapida – eficienta econmic! – dar cu eticheta „covid”,.
      Si-asa nu va mai avea cine sa verifice si disparitia va fi parte din „noul normal” – nu s-au vaccinat, s-au imbolnavit si au murit. Normal, nu-i asa?.

      Apreciat de 1 persoană

    • R said, on ianuarie 19, 2021 at 2:52 pm

      Ana, dar dacă se vrea într-un viitor nu prea îndepărtat falimentul generalizat?

      Apreciat de 3 persoane

      • Ana said, on ianuarie 19, 2021 at 5:12 pm

        Nu stiu ce sa zic. Am vazut un documentar pe youtube (acum l-au scos, evident), in care e prezentat scenariul acesta: faliment generalizat, apoi pentru ca oamenii sa nu moara de foame, primesc un venit minim garantat de la stat. Dar acest venit minim garantat il primesti doar daca indeplinesti anumite conditii (vaccin, sa iti torni semenii, sa fii obedient in multe privinte la care nici nu pot sa ma gandesc acum).

        Exista varianta comunismului global, dar este foarte greu de implementat la un nivel asa mare. Cred ca practic vom trai si vom vedea, si ne vom adapta pe parcurs. Ce am zis, am zis vazand foamea de bani din jur, si cum oamenii fac totul pentru bani.

        Apreciază

    • tataia said, on ianuarie 20, 2021 at 2:08 am

      NU e adevarat. Daca tu crezi ca banii conteaza cel mai mult in zilele noastre te inseli amarnic. Daca tu nu crezi ca aia mari de tot isi permit sa piarda 30% din clienti din nou te inseli amarnic. NU isi permite patronul de shaormerie din colt sa piarda 30% din clienti…dar mall-ul deschis de curind supravietuieste si daca pierde 70% din clienti. Asa ca….Chiar nu prea intelegi ca marimea firmei CONTEAZA!

      Apreciază

  8. Ion Cristoiu Obituary said, on ianuarie 19, 2021 at 2:03 pm

    Rest in Peace
    Ion Cristoiu, pseudo jurnalist si intelectual roman, unealta netrebnica a propagandei cabaliste-globaliste (1948-2021).

    Apreciat de 2 persoane

  9. Mihaela said, on ianuarie 19, 2021 at 2:23 pm

    Articolul lui cristoiu cu vaccinarea sa, pare facut la comanda si contra cost.Adica el ca jurnalist nu stie definitia din dex a cuvantului paria?!Mai e o chestie:treb`e sa umbli cu certificatul de vaccinare atarnat de gat ca sa vada lumea si deci sa nu mai fii un paria? jeguri umane…Sper sa-l vada Dumnezeu…

    Apreciat de 1 persoană

  10. 7ony said, on ianuarie 19, 2021 at 2:44 pm

    Acești (de)formatori de opinie sau influenceri sunt plătiți să aibă această opinie dezechilibrată mental!Nu au nici un Dumnezeu,bun simt,morala sau vreo virtute! Sunt doar idioții utili ai propagandei globaliste de care vor scăpa prima dată!

    Apreciat de 2 persoane

  11. radhacross said, on ianuarie 19, 2021 at 2:44 pm

    Acesta este un sarpe,nu un idiot vrednic de mila.A picura constant in spatiul public,ca pe o axioma,ca cei nevaccinati sunt un pericol pt cei vaccinati este pt el si cei ca el,persoane publice si de la nivel de decizie,o minciuna perfect constienta. Si precum arhanghelul Domnului,Mihail i-a spus tatalui acestora toti,
    sa zicem si noi : Sa va mustre Dumnezeu dupa gandurile inimii voastre.

    Apreciat de 2 persoane

    • radhacross said, on ianuarie 19, 2021 at 3:16 pm

      Acesta isi afirma public MINCIUNA ca si criteriu axiologic in propria sa umbra de constiinta – nu are incredere in vaccin dar il face numai ca sa nu fie considerat un paria – enuntand in acest fel insasi esenta ISPITEI acestor vremuri de pe urma pt orice fiinta umana,crestina sau necrestina.De aici si cernerea fiilor imparatiei care vor fi arunacati afara si chemarea in camera cinei a celor de la rasarit si apus -sutasi,samarineni si cananeeni – in care chipul lui Dumnezeu n-a fost cu totul intunecat de duhul Printului acestei lumi.
      Sa nu ne amagim,Domnul a spus limpede:”Nu tot cel ce imi zice ‘Doamne,Doamne’ va intra in Imparatia cerurilor.”

      Apreciat de 1 persoană

  12. cetățeni și cetățeni said, on ianuarie 19, 2021 at 2:49 pm

    Așa cum este ritualul purtării măștii, așa este și ritualul vaccinării, Ambele se fac la vedere în noul cut al coviduielii. „Mărturisirea” trebuie făcută pe față și la oră de vârf, ca să fie convinși și cei care nu sunt încă adepți. Este ca o pecetluire care implică și un fel de umilire publică de a te dezbrăca aproape până la piele pentru a fi înțepat.
    Și apropo de Cristoiu, o vrea el să fie cetățean de rangul întâi pe lumea asta, dar s-a gândit ce fel de cetățean va fi în lumea cealaltă?

    Apreciat de 2 persoane

  13. Traian said, on ianuarie 19, 2021 at 3:04 pm

    Crearea Omului Nou vaccinat se pare ca este noul target de indeplinit cat mai curand de catre Sistem, asa ca unii s-au conformat rapid. Asadar, statutul de cetatean de prima mana este mai important chiar decat viata. Ce daca risti sa mori in urma vaccinului? Macar nu ajungi sa traiesti ca cetatean de mana a doua (second hand). Noua normalitate…
    De mantuire nici nu se mai pune problema!

    Apreciat de 2 persoane

  14. Traian said, on ianuarie 19, 2021 at 3:47 pm

    Comisia Europeană susține că vaccinarea rămâne VOLUNTARĂ și NU vor fi limitări de drepturi pentru cei care o refuză

    https://www.activenews.ro/externe/Comisia-Europeana-sustine-ca-vaccinarea-ramane-VOLUNTARA-si-NU-vor-fi-limitari-de-drepturi-pentru-cei-care-o-refuza-164781

    Apreciază

    • gigimutu said, on ianuarie 20, 2021 at 9:26 pm

      da, dar sa vedem

      si pina cind, ca stiti cum e, azi zici asa, maine o intorci ca la Ploiesti, e ceva caracteristic pentru satanele de la conducerea u.e.

      domnu Cristoiu, sa vedem in urmatoarele 12-24 luni cum o sa va simtiti, probabil stiti ca studiul de pe testele pe oameni ce se fac acum cu vaccinarea, conform producatorului vaccinului, se va incheia in 2023.
      probabil pina atunci vor afla si cei care acum sunt cazuti pe spate dupa vaccinu asta nenorocit, adevarul despre vaccin si despre mizeriile cu care s-au vaccinat (intre timp).

      Apreciază

  15. Heinz Guderian said, on ianuarie 19, 2021 at 4:30 pm

    Daca reusesc sa reduca populatia cu doua miliarde nu le va mai pasa de prabusire economica si de protestele oilor. Pentru multi dintre cretinii ramasi va fi de luptat pentru averile celor care au crapat de vaccin. Totusi a crapat un Rotschild de 57 ani. Poate li se mai taie „iluminatilor” din iluzia ca vor deveni nemuritori.

    Apreciat de 4 persoane

  16. Stefan said, on ianuarie 19, 2021 at 4:42 pm

    Parerea mea ca a facut aceasta declaratie ca sa ii sustina pe cei caldicei cu privire la acest vaccin si la urmatoarele. Oamenii care nu se tem neaparat de Covrig192021 vor avea nevoie de o justificare pentru momentul in care isi vor face vaccinul. Se vor bizui fix pe astfel de de(formatori) de opinie. Pe sistemul ca, eu nu am vrut sa il fac dar uite ce mi s-ar intampla daca nu il fac. Problema acum se pune ce facem cu cei din familie care se vor vaccina. Ne mai intalnim cu ei, ii mai primim in casele noastre? Voi ce spuneti?

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on ianuarie 19, 2021 at 9:01 pm

      Stefan

      De ce ai pus asa o intrebare? De ce sa nu i-ai primi?

      Apreciat de 2 persoane

      • Stefan said, on ianuarie 20, 2021 at 11:54 am

        De ce spun asta? Pentru că au fost tot felul de informații cum că cei vaccinați pot răspândi virusul și cine știe ce altceva.
        De asta mă gândeam cum facem. Pentru că acasă ești cel mai relaxat. Dacă în colectivitate poți să eviți anumite contacte în familie este un pic mai complicat.

        Apreciază

    • Mz said, on ianuarie 21, 2021 at 9:21 pm

      De vaccinați ar trebui să ne distanțăm nefiind de acord cu decizia lor nu neapărat că ar putea fi un vector de transmisie al noilor tulpini.

      Apreciază

  17. Mihai said, on ianuarie 19, 2021 at 6:10 pm

    Cristoiu este exemplul tipic de om care intelege incotro merge lumea si prefera sa se conformeze fiind convins ca opozitia este o lupta cu morile de vant. De ce sa faci pipi impotriva curentului cand ai putea sa-ti folosesti resursele ca sa te adaptezi si pozitionezi cat mai bine in lumea care se naste? Intotdeauna a fost bine adaptat regimurilor in care a trait si a reusit sa-si pastreze judecata limpede indiferent de situatie (ex. sa nu uitam ca timp de cateva luni dupa evenimentele din ’89 el a fost singurul care striga in gura mare ca a fost lovitura de stat; altii nici dupa 30 de ani nu s-au lamurit). Dintr-o perspectiva lumeasca, sa recunoastem, pozitia lui este cea mai buna solutie.

    Din pacate Ion Cristoiu n-are o intelegere duhovniceasca a lumii ceea ce-l anuleaza ca om si-l arunca in derizoriu prin actiunile lui ajungand bataia de joc a duhurilor cazute. Un orb care trage dupa el alti orbi. Pacat pentru ca in felul lui este un om sincer dar care dintr-un motiv care-mi scapa nu a reusit sa-L cunoasca pe Dumnezeu. Sa-l pomenim pt ca Domnul, Cel care nu vrea moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu, sa se milostiveasca si sa-i deschida mintea. Cu talantii pe care-i le are ar putea deveni apoi un marturisitor de mare forta.

    I s-ar potrivi cateva dintre cugetarile lui Petre Tutea:

    „- Am spus eu odata ca daca un preot din Baragan, cand se roaga, este Dumnezeu cu el, atunci preotul ala inlocuieste toata Academia Romana….

    – O baba murdara pe picioare, care sta in fata icoanei Maicii Domnului in biserica, fata de un laureat al premiului Nobel ateu – baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, asta moare asa, dihor.

    – Eu cand discut cu un ateu e ca si cum as discuta cu usa. Intre un credincios si un necredincios, nu exista nici o legatura, ala e mort, sufleteste mort, iar celalalt e viu si intre un viu si un mort nu exista nici o legatura. Credinciosul crestin e viu.

    – Ateii si materialistii ne deosebesc de animale prin faptul ca nu avem coada.

    – Babele evlavioase merg la absolut rugandu-se, iar filozoful trancanand silogisme.

    – Fara Dumnezeu omul ramane un biet animal rational si vorbitor, care vine de nicaieri si merge spre nicaieri. Si el ramane asa chiar daca este laureat al premiului Nobel sau maturator. Cand, unde si in ce scop a aparut el in calitatea asta de om? Daca se intreaba singur si nu e un zeu in dreptul casei care sa-i reveleze data inceputului, inseamna ca omul ramane un biet animal rational care vine de nicaieri si merge spre nicaieri.
    96. Intre un laureat al premiului Nobel care nu s-a idiotizat complet si a ramas religios si un taran analfabet nu exista nici o diferenta.

    – Un sfant poate fi si analfabet, dar e superior unui geniu, fiindca ideea de sfintenie e legata de ideea de minune. Un sfant poate face o minune. Geniul face ispravi, nu minuni. Lumea, acum e ancorata in cultul genialitatii ca slavire a progresului in afara. Atat. Or, cu cat suntem mai avansati, mecanic si material, cu atat suntem mai departe de esenta reala a lumii, de sfintenie.”

    Apreciat de 5 persoane

    • R said, on ianuarie 19, 2021 at 9:27 pm

      ”Dintr-o perspectiva lumeasca, sa recunoastem, pozitia lui este cea mai buna solutie.”
      Adică să înțeleg că dintr-o perspectivă lumească a-ți face un vaccin experimental, a cărui efecte secundare sunt în cea mai mare parte necunoscute, și care-ți poate modifica ADN-ui, este cea mai buna solutie?

      Apreciază

      • Mihai said, on ianuarie 20, 2021 at 6:28 am

        Experimental este doar pt naivi si pt ca n-aveau cum s-o spuna pe fata ca este pregatit cu nu stiu cati ani inainte. Fii sigur ca astia stiu bine ce vor si ce fac. Cine se aliniaza se urca in trenul care merge in noua lume iar cine nu va ramane de caruta.

        Ca din perspectiva duhovniceasca Fericiti vor fi cei care vor suferi refuzand Imparatia Omului nadajduind la Imparatia lui Dumnezeu, este o alta poveste. Fiecare este liber sa aleaga.

        Apreciază

      • tataia said, on ianuarie 20, 2021 at 12:30 pm

        Dintr-o perspectiva lumeasca este cea mai buna solutie? Si eu vorbesc dintr-o perspectiva pur lumeasca. Cum anume este cea mai buna solutie? Daca vine acum un sistem globalist care zice ca nu mai ai voie sa detii pamint la tara, dar iti da tatucul stat pe gratis apartament la oras, iti convine? Adopti aceasta solutie ca fiind cea mai buna din punct de vedere lumesc? Dar daca zice ca nu mai ai voie sa ai masina ca si asa era veche si polua dar iti ofera abonament gratuit la Uber (care in curind va avea masini electrice) sa poti ajunge la serviciu si inapoi acasa iti convine? Dar daca sistemul zice ca vizitele la rude si prieteni doar o data pe an si atunci cu aprobare de la stat, este de bine? Daca noi ne dam seama incotro merge lumea ce ar trebui sa facem, sa imbratisam schimbarea? Sa venim in intimpinarea acesteia asa cum se face propaganda pe toate caile in ultima vreme? Sau sa ne opunem? Solutia de a te plia pe ceea ce doreste sistemul nu este cea mai buna nici din punct de vedere lumesc. Este cea mai buna doar pentru cei carora le pasa doar de pielea lor si numai de pielea lor. Sa aiba ce minca. ce bea, ce f**e si unde sa doarma. Si atit. Adica niste animale. Fara dorinta de proprietate, fara pasiuni, fara moralitate, fara coloana vertebrala, fara demnitate de om si fara legaturi sentimentale sau de rudenie…pentru astia este buna solutia de a se plia pe ce vrea sistemul. Pentru ceilalti oameni normali (atitia citi or fi ramas, ca in ziua de azi daca ai idei normale lumea te considera nebun) nu este bine.

        Apreciază

      • Mihai said, on ianuarie 20, 2021 at 2:56 pm

        @tataia

        Ceea ce spui se va intampla cu sau fara voia ta. Pornind de la acest adevar, strict pragmatic este sa nu-ti bati capul cu ceea ce nu poti schimba si sa te concentrezi ca sa fii cat mai bine adaptat la ceea ce va fi. Simplu.

        Daca-L introduci si pe Dumnezeu in ecuatie atunci este altceva. Moartea devine o solutie, lupta este un tel nobil samd. Acum se separa apele intre cei care opteaza pentru Imparatia Omului si cei care prefera Imparatia lui Dumnezeu indiferent de pretul pe care trebuie sa-l plateasca pe pamant. Decizie libera si individuala.

        Apreciază

      • tataia said, on ianuarie 21, 2021 at 1:11 am

        @ Mihai.Afirmatia aceea cum ca nu putem schimba nimic si drept urmare nu are sens sa mai luptam e cam serpeasca…adica cei care afirma asa ceva vor sa ne determine sa punem armele jos inainte de a incepe lupta…caci nu avem nici o sansa, nu e asa? Daca avem sau nu, doar bunul Dumnezeu stie noi nu trebuie sa punem armele jos. Chiar si daca nu am avea nici o sansa…noi nu putem muri impacati stiind ca nu am facut tot ceea ce era omeneste posibil pentru a lupta impotriva raului.Si a avea principii morale putenice inseamna si sa fii dispus sa lupti pentru cauze pierdute din start doar pentru simplul fapt ca stii ca acele cauze sint DREPTE. Iti aduci aminte de Rhet Buttler din „Pe aripile vintului”? Ca initial nu a vrut sa mearga la razboi caci stia ca sudul nu are nici o sansa…dar in cele din urma s-a dus.. tocmai cind sudul chiar nu mai avea nici o sansa. De ce? Deoarece constiinta lui ii spunea ca asa trebuie sa procedeze, ca dreptatea era de partea sudului iar daca sudul ar fi fost infrint fara ca el sa lupte de partea sudului constiinta lui nu l-ar fi iertat niciodata…

        Sint multi oameni care atunci cind nu sint lasati sa traiasca asa cum considera ei ca este drept si corect prefera mai degraba sa moara decit sa traiasca intr-un sistem profund corupt si nedrept. SI asta chiar fara a implica credinta si pe Dumnezeu cel putin nu la modul foarte evident…Este clar ca un om cu principii morale foarte puternice, un om vertical care nu face compromisuri este un om care crede in ceva. Si evident nu este exclusa nici credinta in Dumnezeu deoarece un om de genul cel mai probabil nu este ateu dar nici nu face mare caz de religia lui. Ceea ce vreau eu sa spun aici este ca motivele religioase si cele lumesti de a lupta impotriva unui sistem profund nederept nu se exclud reciproc ci se intrepatrund. Ideea este ca indoctrinatilor cu idei socialiste/stingiste trebuie sa le prezinti mai intii motivele lumesti pentru care lupti.Desigur ca exista si cele duhovnicesti, iar daca nu le prezentam si pe cele duhovnicesti nu vom avea o imagine completa asupra problemei…dar pentru indoctrinatii de stinga este bine si daca le inteleg macar pe cele lumesti…cele duhovnicesti sint deja hrana prea „tare” pentru ei.

        Apreciază

      • Traian said, on ianuarie 21, 2021 at 12:00 pm

        Adica dintr-o perspectiva lumeasca iti asumi si riscul ca poti muri / ramane cu sechele in urma vaccinului, doar ca sa nu devii cetatean de mana a doua? Maeste, merita? Ia mai analizeaza matale!

        Apreciază

  18. Apa trece, pietrele rămân said, on ianuarie 19, 2021 at 7:50 pm

    Vai de cei prin care vine sminteala!
    Faptul că a fost fotografiat cu bustul gol și că are o seringă cu acul pe mână nu înseamnă că s-a vaccinat neapărat. S-a contat pe capacitatea lui de prosti lumea contra cost sau gratuit, nu știu! Dacă e așa de bun vaccinul, de ce se fac atâtea manevre ieftine pentru a ne vaccina? Poate că unii dintre noi nu vrem să fim paria în ochii lui Dumnezeu! Cu o identitate biometrică la purtător și cu modificări genetice, ce legătură mai putem avea cu Dumnezeu?
    Domnule Cristoiu, ati citit Apocalipsa, capitolele 13 și 14? Sunteți creștin?

    Apreciat de 3 persoane

  19. Cosmin said, on ianuarie 19, 2021 at 8:26 pm

    Savantul roman, Felicia Milian este de parere ca cei vaccinati vor reprezenta defapt bombe virale ambulante, de care va trebui sa ne ferim.

    Asa cum in situatia vaccinatilor impotriva bolilor precum poliomielita, pojar, etc sunt focare de infectie pentru ei nevaccinati, tot asa cei vaccinati anti covid vor deveni focare de infectie cu viralitate multipla si necunoscuta pentru cei din jur. Practic, ne putem astepta la ce e mai rau.

    Ascultati aici:

    Apreciat de 3 persoane

  20. Clement said, on ianuarie 19, 2021 at 9:39 pm

    Medicul Astarastoaie, membru al comitetului de bioetica a afirmat limpede astazi pe Aleph tv ca fetele care se afla la varsta la care pot procrea , cele care vor sa nasca si cele insarcinate NU TREBUIE SA SE VACCINEZE.
    Imi asum majusculele.

    Apreciază

  21. Tudor said, on ianuarie 19, 2021 at 9:45 pm

    De ce l-au filmat și încă dezbrăcat?
    Să-l umilească?
    Că cei din „celula de criză” se filmează, treacă meargă, dau pildă poporului, dar Cristoiu?

    Apreciază

    • Mihai said, on ianuarie 20, 2021 at 12:12 pm

      Pentru ca aia de la centrul de vaccinare l-au luat ca din oala chemandu-l sa se vaccineze peste rand deoarece au fost altii care nu s-au prezentat si ramaneau cu vaccinul nefolosit. Era imbracat cu o camasa la care nu se putea ridica maneca suficient asa ca a fost nevoit sa se dezbrace. L-a filmat Adrian Sarbu cu telefonul, n-a fost ceva regizat. Iar precupetul a vandut imaginile ca asa-i felu’ lui.

      Hai sa nu ne-mpiedicam de ce-a facut Cristoiu si sa vedem mai bine ce raspuns vom da noi. Ca acum toti sunt veteji dar stai un pic sa vezi cand vor apare avantajele pt cei vaccinati ce-o sa mai alege oamenii sa intre in „rand cu lumea”. Ca asa o sa fie mai departe. Nici vorba de restrictii pentru nevaccinati ci doar avantaje pentru vaccinati. Un pic pe invers pentru ca demonul este corect politic.

      Apreciază

      • Tudor said, on ianuarie 20, 2021 at 3:08 pm

        Mai c-aș crede, dac-ai fi fost martor.

        Apreciază

  22. Cristian Daniel said, on ianuarie 19, 2021 at 11:24 pm

    …faptul ca s-a vaccinat Cristoiu ar trebui sa ne doare fix in…El nu e de scuzat, nici de acuzat, este pana la urma un om obisnuit, un varstnic, nascut si crescut pe vrema comunismului, cu mentalitati comuniste (de genul, iata, cetatean de mana intai, cum ar fi fost pe timpuri expresia cu omul de tip nou multilateral dezvoltat) care nu are nicio treaba cu credinta, cu Ortodoxia, deci e doar un om intre alte miliarde, nimic iesit din comun…ceea ce ma sperie pe mine este caderea ierarhilor ortodocsi, caderea slujitorilor Sfintelor Altare, cei care in vorba spun ca slujesc Domnului, dar in fapte slujesc celuilalt (stiti voi cui…), asta ma ingrijoreaza cel mai tare…de Cristoiu, cum se spune, Dumnezeu cu mila…

    Apreciază

    • Tudor said, on ianuarie 20, 2021 at 8:38 am

      Putea rămâne în maieu, tricou, putea să-ți suflece mâneca cămășii. De ce s-a lăsat pozat? E senil sau așa a fost ordinul?
      Unul mic, peltic, cu ochelari, necăjit de unii copii, dorință, firească la urma urmei, de răzbunare. Apar serviciile care-l iau sub aripa protectoare, ba mai mult, il îndrumă, îi netezesc calea.
      Boc.

      Apreciază

      • Cristian Daniel said, on ianuarie 20, 2021 at 12:22 pm

        …intr-adevar, o fotografie jalnica cu acest individ…la cum arata in poza, asa la bustul gol, da impresia unui „cobai” al dr. Mengele internat in lagar: resemnat, trist, speriat, deznadajduit…groaznica poza…

        Apreciază

  23. Cosmin said, on ianuarie 20, 2021 at 4:08 am

    Off topic:

    Am citit printre comentariile de pe acest blog, doua chestii care mi-au retinut atentia:
    1. Parintele Elpidie a spus ca vor fi 7 vaccinuri.
    2. Vaccinarea anticovid, trebuie repetata la 6 luni.

    Daca tot la 6 luni ne vaccinam, pana bifam cele 7 vaccinuri, inseamna ca in trei ani jumate, „imunizarea” va fi realizata.

    Hmmm, interesant: trei ani jumate…

    Sa fie primii trei ani jumate cei pe care ii traim in aceasta tiranie? Dupa care urmeaza ceilalti trei jumate si ultimii?

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 20, 2021 at 11:53 am

      Cosmin

      Si unde-i antihristul in toata povestea asta?

      Apreciat de 1 persoană

      • Cosmin said, on ianuarie 20, 2021 at 8:46 pm

        @ saccsiv

        E doar o supozitie. Noi traim acum intr-o lume in care domneste duhul lui antihrist.

        Dupa 3.5 ani el se va arata in trup in fruntea miscarii revolutionare care va da de pamant cu actualul regim totalitar.

        Cu acea ocazie va fi propus si ales lider global.

        Probabil tot in acest interval ce-l traim, va izbucni si marele razboi…

        E doar o interpretare ce mi-a trecut prin cap, intuind cei 3.5 ani…

        Sincer, ma sperie ideea ca vremurile sunt atat de inaintate. As prefera sa ma insel in supozitia facuta…

        Apreciază

    • gica said, on ianuarie 20, 2021 at 1:23 pm

      anticristul va aparea in intervalul 2024-28 pe fundalul unui occident prabusit economic si fara busola spirituala, cu guverne compromise.
      interdictiile economice vor avea supapa pentru stavilirea maselor in oportunitatile sectariste de refulare religioasa…
      pana atunci libertatea religioasa va culmina cu recunoasterea de stat a religiei lui satan, Ierusalimul va fi capitala pentru toate corporatiile de AI si toate sectele vor avea ‘biserici’ acolo.

      Apreciat de 1 persoană

    • Traian said, on ianuarie 21, 2021 at 12:34 pm

      Actiunea Covrig 19 se va incheia pe 31 martie 2025, asa ca s-ar putea ca cele 7 vaccinuri efectuate in 3 ani si jumatate sa se incadreze in foaia de parcurs a plandemiei.

      CITITI ASTA:

      https://www.justitiarul.ro/dovezi-covid-19-a-fost-planificat-ca-sa-instaureze-noua-ordine-mondiala/

      Apreciază

  24. gica said, on ianuarie 20, 2021 at 1:37 pm

    cristoiu nu mai face copii, iar termenul de garantie al vaccinului ar putea sa depaseasca speranta lui de viata ramasa…
    Intelegeti fratilor, s-a intrat in ultima revolutie industriala – editarea genetica. Noul aur al exploratorilor si avarilor este ‘imbunatatirea omului’.

    Apreciază

  25. P.M. said, on ianuarie 20, 2021 at 9:22 pm

    Nu va ingrijorati,nu va alarmati,nu va mirati!Deoarece prima etapa a vaccinarii a fost un esec total,ei nu si permit ca si a doua etapa care a inceput de cateva zile,sa fie la fel;sunt semnale puternice ca cei mai multi dintre romani nu vor sa si faca harakiri cu asa zisul vaccin;astfel de specimene,malefice as putea spune,vor aparea din ce in ce mai des;oameni cunoscuti din toate domeniile vor face propaganda(platita) a acestui aducator de chin,suferinta si moarte;aceste spurcaciuni au pactul facut cu sistemul:vor primi bani si un vaccin fals(vitamine,ser fiziologic s.a.)pentru a propavadui ,,binefacerile”noului salvator;din pacate vor fi si oameni ce vor cadea in plasa lor,mintile slabe cum le spun eu.Cei care tineti la integritatea fizica,psihica si sufleteasca,NU VA vaccinati!

    Apreciază

  26. acelasi said, on ianuarie 21, 2021 at 11:34 pm

    Two mice are talking in the laboratory cages:
    – „Listen”, says one,, „are you getting your Covid-19 vaccine?”
    – “You’re crazy?”, the other answers, “Can’t you see they haven’t finished the human tests yet?”

    Apreciază

  27. I N. said, on ianuarie 10, 2022 at 2:23 pm

    Da,un singur amănunt: acesta nu este un vaccin.
    Sa se întrebe cate poate duce și dacă nu cumva a luat țeapă crezând minciunile lor

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.