SACCSIV – blog ortodox

Dupa ce 23 de norvegieni au murit la scurt timp dupa vaccinare, Norvegia avertizeaza ca vaccinurile anti Covid-19 ar putea fi prea riscante pentru batrani

Posted in Coronavirus, morti, Norvegia, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on ianuarie 15, 2021

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on ianuarie 15, 2021 at 7:30 pm

    Să distribuim masiv pentru ca bătrânii noștri să nu sufere prin vaccinare anticovrig!

    Apreciat de 1 persoană

  2. iom said, on ianuarie 15, 2021 at 8:03 pm

    Mai conteaza ce varsta ai? 80 sau 180? !
    NU ESTE NORMAL SA MORI DUPA CE FACI VACCIN!
    nu este normal sa bagi in organism combinatii dracesti de substante facute dupa mintile nebunilor care se joaca cu viata.
    Toata medicina este in natura si in alimentatie, de aceea ne otravesc cu alimente modificate genetic si inalt procesate.. De aceea nu ai voie sa cresti porci, gaini, si alte animale fara ca sa nu stie statul de ele si sa nu le vaccineze.
    Nu conteaza varsta, conteaza ca mori, sau risti sa mori de la aceasta otrava care iti da toata informatia celulara peste cap.
    Merita sa faci vaccinul doar daca esti in categoria celor vaccinati ui ser fiziologic, pentru gura casca.

    Apreciază

  3. catalin_b said, on ianuarie 15, 2021 at 8:40 pm

    Poate o ai deja în lucru știrea asta, frate Vasile, nu știu, eu totuși ți-o semnalez, nu numai fiindcă e o oglindă a „siguranței” vaccinului anti-covid (n-au reușit ei să-l facă să meargă în 2002 pe animale împotriva primului SARS și l-au retras, iar acum au pretenția că l-au făcut să meargă direct pe oameni(!!!)), ci și pentru că este și cea mai potrivită contrapondere la așa-zisul altruism al lui Bill Gates. Astfel, s-au găsit mulți să-l căineze pe Bill Gates că, vezi Doamne, și-a pus „omu'” averea la bătaie ca să scoată vaccinul și oamenii, în loc să-l laude pentru cât e de „milostiv” și de „interesat” de „binele” omenirii, i-au sărit în cap cu criticile mai să-l pună la zid, nu alta, mânca-l-ar „mama” pe el de „bunul samaritean”! Iată, chiar s-a găsit un adevărat bun samaritean, care a înființat și ține un spital pe cheltuiala lui, care a crezut inițial că vaccinul anti-covid este bun și a colaborat cu autoritățile punându-și spitalul la dispoziție pentru efectuarea vaccinării și, bineînțeles, suportând toate cheltuielile, care s-a convins acum ca Toma necredinciosul cât de rău și de periculos este vaccinul, dorind să aducă la cunoștința lumii întregi propria lui experiență nefastă de a vedea murind peste treizeci din cei peste cinci sute de pacienți (6%(!!!)) cărora a crezut el că le face cel mai mare bine înlesnindu-le vaccinarea, informare girată de medicii specialiști martori (printre care și profesori universitari), iar pe Gigi Becali cică vor chiar să-l linșeze! Și, cine? Alți „medici”, dacă pot fi numiți așa, care, pe cale de consecință, sunt gata să-i linșeze și pe confrații lor de breaslă dispuși să mărturisească adevărul împreună cu Gigi Becali! În orice caz adevăratul altruism al lui Gigi Becali este contraponderea perfectă care arată cât de fals este pseudo-altruismul lui Bill Gates, cel ce are cu totul alte scopuri decât binele omenirii:

    https://www.facebook.com/photo?fbid=1113324229129669&set=a.921532888308805

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 15, 2021 at 9:02 pm

      catalin_b

      Am primit pe e-mail dar nu stiu inca ce sa zic. Chiar Becali posteaza pe facebook?

      Apreciază

      • VioletaB said, on ianuarie 15, 2021 at 9:21 pm

        @catalin_b postarea respectiva nu exista nici pe contu de Facebook al lui Iulian Urban de unde se presupune că a fost făcută captura de ecran, nici pe contul sub numele lui George Becali, care nu știm dacă e chiar al lui personal. Sincer, pare făcătură.

        Apreciază

      • catalin_b said, on ianuarie 15, 2021 at 9:48 pm

        Ai dreptate să fii prudent, frate, eu am fost imprudent că am crezut informația fără s-o verific! Într-adevăr, pe nici una din paginile de facebook intitulate George Becali nu am găsit postarea. Voi fi cu ochii în patru de-acum înainte! Scuzele mele!

        Apreciat de 1 persoană

      • Valentin said, on ianuarie 15, 2021 at 10:03 pm

        Este FAKE

        Apreciază

      • mircea.v said, on ianuarie 15, 2021 at 10:30 pm

        Mi-a spus si mie un prieten ca e fake.

        Cica bloomberg asta nu e bloomberg oficial. e ceva din india…
        Mai trebuie sapat

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 15, 2021 at 11:08 pm

        mircea.v

        https://www.cbsnews.com/video/norway-warns-of-vaccine-risks-for-elderly/

        Vezi, te rog, si ce-ti mai da motorul tau de cautare pentru „Norway Warns of Vaccination Risks”.

        Apreciază

  4. mircea.v said, on ianuarie 15, 2021 at 9:39 pm

    Am zis de la inceput ca mortalitatea pe grupe de varsta pt vaccin va fi exact ca si la infectarea cu virus.

    Se intalnesc 2 soareci:

    – Te-ai vaccinat?
    – Pai sant nebun?! Astept intai sa experimenteze pe oameni.

    Apreciat de 2 persoane

    • VioletaB said, on ianuarie 15, 2021 at 11:26 pm

      @Mircea.v nu la știrea de pe Bloomberg se referă Valentin că e fake, ci la postarea despre clinica de pe profilul așa-zis al lui Becali, unde are apr 5000 de prieteni. Cineva dintr-un grup a zis că a văzut cu proprii ochi postarea și ca i-a dat share, dar ca acum nu mai este, a fost ștearsă sau pusă privata.

      Totuși cum se poate verifica daca acesta e chiar contul lui Becali? Mie nu îmi pare real: https://m.facebook.com/profile.php?id=100003169635464

      Apreciază

  5. Constantin said, on ianuarie 16, 2021 at 5:03 pm

    Vaccinul PFIZER-BIONTECH contine clorura de potasiu care este otrava care duce la STOP CARDIAC! NU RECOMAND NIMANUI TOATE VACCINURILE ASA CUM A ORDONAT PARINTELE JUSTIN PARVU SI SFANTUL PAISIE AGHIORATUL!

    Apreciază

  6. Un om said, on ianuarie 16, 2021 at 7:48 pm

    Problema este că oamenii normali riscă să fie considerați nebuni! Jos spălarea pe creier, trăiască libertatea!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.