SACCSIV – blog ortodox

Video: Tudor Barbu s-a sucit. El cica explica de ce s-a sucit insa eu n-am inteles nimic

Posted in TUDOR BARBU, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, VIDEO by saccsiv on ianuarie 12, 2021

Acum 10 ani Tudor Barbu vorbea asa:

Video din vremea cand Tudor Barbu spunea lucruri: Vaccinurile – Un plan diabolic de ucidere lenta in masa?

Intre timp s-a sucit. In emisiunea, a carei inregistrare a fost postata pe youtube pe 5 ianuarie 2020, zice ca explica de ce, doar ca eu n-am inteles nimic. Poate intelegeti voi ceva:

Sau poate ca nici nu poate explica de ce s-a sucit. Si atunci niste intrebari de nota 10: cand a fost sincer? Acum 10 ani sau acum? E doar un actor? Daca da, atunci scenaristul cine e?

Sa ne amintim ca pe vremea cand vorbea astfel despre vaccinuri, baga si otrava in prajiturele:

TUDOR BARBU promoveaza un foarte nociv mesaj new age

Fiti foarte atenti de unde va informati! TUDOR BARBU este in aceeasi categorie cu Alex Jones, David Icke, Zeitgeist – cea a luptatorilor impotriva falsei NOI ORDINI MONIDALE

Altfel spus, la 9 corecte anti sistem, baga si o din aia urata.

Ca atare, parerea mea e ca a fost un actor, iar rolul sau a fost de intrus ce trebuia sa-i directioneze pe linia antihristica pe cei anti sistem. Pe cei mai incepatori, care nu inteleg cum vine treaba asta, ii rog sa citeasca si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Noua puscarie Pitesti la nivel mondial: Agenda vaccinului pentru urmarire globala, reeducare si eliminarea opozitiei. said, on ianuarie 12, 2021 at 5:34 pm

    https://carter-heavy-industries.com/2020/11/15/id2020-bill-gates-luciferase/
    https://www.bbc.com/news/uk-wales-55548670

    Apreciază

  2. barbi said, on ianuarie 12, 2021 at 5:52 pm

    Bineinteles ca este un clown( nu actor ) in spectacolul cu papusi. Au fost o serie de p(r)osturi de tele care scapand jumatati de adevaruri au tinut oamenii ocupati in fata tembelizorului in timp ce „baetii” isi faceau toate smenurile necontrolati de nimeni, sau aproape, daca luam in calcul otravirea( daca asa a fost ) ministrei padurilor. In rest totul dupa plan: resursele paraduite, tinerii si mai putin tinerii la munca in vestul SALBATIC, asa a fost acordul de vanzare-cumparare. Chiar si in pande-prostie, sclavii au mers disciplinati la sparanghel in gospodaria lui tanti. Si acum telelfoane si alte alea, proaspat furate din vest inunda piata amanetului. Furt organizat si circ la tv. Si ala care lauda echipa lui Roman. Poftim? Astia sunt ziaristi? Si mai linistiti-va, au ei mijloace mai eficiente decat vacinurile. Intrebati pe tovarasii securistii instalati in Elvetia inca de prin 1960-1970? cum folosesc ei mijloace electro-magnetice si substante de control ale psihicului. De fapt toata reteau de telefonie mobila nu este decat asta. Asta se intampla cand folosim tehnologii despre care habar n-avem cum functioneaza si in special ce pericole prezinta. In afara de „vremurile cele din urma” mai este ceva despre care mai nimeni nu vorbeste: aroganta , infatuarea, nepasarea si chiar cinismul celor bogati fata de prostime( in opinia lor ) . Pentru ei masurile nelegale si de „urgenta” nu reprezinta decat un test de a vedea ingenunchierea totala a maselor. Si in rest, cum prezinta ideologul fost si actual socialist , intr-adevr probabil ca cei vacinati vor fi linsati de semenii lor. Iata „umanitatea” noastra si mai ales cea a unor popoare „drept-credincioase”. A se intreba cat de credincioase daca au consimtit( prin VOT ) la toate matrapazlacurile clasei „ocarmuitoare”. Acum apar si „prea” inalti prelati care fac propaganda unor substante. Daca Dumnezeu a creat omul dupa chipul si infatisarea SA, atunci de ce nu ne-a vacinat de la bun inceput. Astia sunt gata sa-l vacineze si pe EL? vor infatisa pictorii de maine pe sfinti si ingeri cu masca covrig? Si pentru ca intotdeauna cand populatia este tinuta cu un subiect „arzator” si in culise se pregateste altceva, lace ne-am putea astepta.

    Apreciat de 1 persoană

  3. marcus said, on ianuarie 12, 2021 at 5:54 pm

    Androneasca i-a trimis linkul lui Barbu in sensul ca i-o fi zis: „ba, ia vezi ce faci, ca uite, filmul tau de acu’ 10 ani ne cam face probleme de vaccinarea asta!”, iar Barbu, baiat ascultator, a bagat prima emisiune (pentru ca sigur vor mai urma si altele) de aburire, in prima instanta, pentru ca mai incolo sa inceapa sa faca propaganda clara provaccinare. El prin emisiunea asta se distanteaza incet, incet de cea de acum 10 ani. Eu asa cred.
    Sincer, nu mi-a placut niciodata personajul Tudor Barbu, ăsta cam tot ce atinge duce in derizoriu. Iar in ce-l priveste pe Streinu-Cercel… ce sa mai zic!? La Cercel se vede pe fața lui ca minte de ingheata si focul nu doar apele; unul dintre personajele publice cele mai sinistre care se pot vedea astazi, parca are un drac in el.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Mihai said, on ianuarie 12, 2021 at 6:27 pm

    clipul video are fix 33:33

    Apreciază

  5. Clement said, on ianuarie 12, 2021 at 7:03 pm

    Tudor Barbu nu este tipul care promova impreuna cu un om de afaceri american pe postul de televiziune al lui Dan Diaconescu, comercializarea adaposturilor in care sa se ascunda romanii inainte de iminentul sfarsit al lumii provocat de Nibiru??!!!
    Intrebat de un telespectator ce alimente vor putea depozita in adaposturile cu grad de confort diferit (pretul era in dolari), Tudor Barbu a raspuns ca proprietarii vor putea cumpara alimente din stocul recent expirat al armatei americane .
    Tonul agresiv si repetatele cruci pe care le face acest fost politician in emisiunea sa, nu ii garanteaza in nici un caz onorabilitatea.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Duhul Capitanuluii said, on ianuarie 12, 2021 at 8:49 pm

    @Saccsiv, bravo!

    Apreciat de 2 persoane

  7. Releu said, on ianuarie 12, 2021 at 10:00 pm

    Nu el s-a sucit, ci serviciile. La TVR lucrau doar baietii alesi pe sprinceana.

    Apreciat de 1 persoană

  8. […] din emisiunile trecute ale realizatorului Tudor Barbu, Adrian Streinu Cercel s-a exprimat extrem de limpede: “80% ne trebuie ca sa fim foarte aproape […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.